Monokulttuurissa klo 15.00: Oulu herättää Suomen!-tapahtuma

Oulu on ollut viime päivät valtakunnan pääuutisissa jatkuvien raiskaustapausten vuoksi. Nyt ei ole aika vaieta, vaan meidän tulee tehdä kaikkemme, että viesti vastuullisemmasta politiikasta, varhaisemmasta puuttumisesta ja avoimemmasta tiedonvälityksestä toteutuu. Mielenosoitus järjestetään Oulun kaupungintalon edessä maanantaina 10.12. klo 15-17.00.

Huom! Monokulttuuri ei ole tapahtuman järjestäjä.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Crispy Dyslexic

Monokulttuuri fm -kanava POISTETTIIN juuri Youtubesta!

T

Jewtube yllätti jälleen.

Aikki

Myös Tuonen Joutsen kanava on poistettu. Koska sisältö on kuulemma väkivaltaista. Kävin katsomassa, kuinka moni katsoo tätä Oulun mielenilmaisua, mutta ei onnistunut. Mihin tämä maa on menossa. Täytyykö Tiinan ja Juneksen siirtyä VK:hon , josta lähetystä ei poisteta.

Crispy Dyslexic

Taisi korkeimmillaan olla 1200 katsojaa (Vihapuhe fm). Olisi ehkä ollut enemmänkin, mutta ääni pätki ja osa karkasi Tynkkysen kanavalle (jossa puolestaan hyytyi kuva). ???

vitjaantunut stadilainen

Koko suomalaisen netsiskenen kannattaisi alkaa pikkuhiljalleen etsimään luotettavaa videopalvelua joka on pysyvästi sitoutunut sananvapauteen eikä anna uhkailla itseään – siis tarpeeksi isoon. Kyseeseen tulee myös käytännön seikkoja kuten ansaintakeinot ko. palvelussa…
Siirtymisestä pitäisi sopia niin, että mielellään kaikki olisivat saman palvelun alla ettei tarvitse tarpoa läpi lukuisia osoitteita löytääkseen eri skriimaajia.
Tätähän monet veikkasivat eikä veikkaus ollut vaikea: mitä lähempänä Euroopan maissa ikävät vaalit ovat lähestymässä, sitä helpommin lähtee kanavat alta, siitä pitää globalistit huolen. Tahti kiihtynee kevään tullessa.
Yksi mahdollisuus on tietenkin yliherkkien juutalaisten omistamien firmojen ”terms of service”-tulkinnat, mutta eipä taida tuollainen sensuuri juurikaan vähentää juutalaisvastaisia teorioita, pikemminkin päin vastoin. No, sitä saa mitä tilailee…
Tätä nykyistä totalitaristisen sensuurin kautta ei missään nimessä saa ikinä unohtaa eikä antaa anteeksi!

Anonymous

Hyvät kanssanuivat, jakakaa ahkerasti eteenpäin näitä mielivaltaista sensuuria käsitteleviä artikkeleita. Aivan sama mitä viestikanavaa käyttäen. Ihmisten silmät täytyy saada avautumaan ennen kuin on myöhäistä.
Joku osaava voisi tehdä tutkimuksen GMC-sopimusta koskevasta uutisoinnista ennen ja jälkeen sopimuksen allekirjoittamisen (mitäänhän ei pitänyt allekirjoitta vai miten se nyt menikään), jotta ”valtamedian” ja poliitikkojen syöttämät valheet saadaan kunnolla tarkasteluun ennen vaaleja.

Aikki

Suomalaiset vihervasurisuvakit ne ilmiantoja tekee.

vitjaantunu stadilainen

”Suomalaiset vihervasurisuvakit ne ilmiantoja tekee…”
No tää on se helpompi selitys ja varmasti osaltaan oikea, mutta…
Onko Suomessa olemassa mustia listoja ”rasisteista” ja jos, niin ketkä ylläpitävät? Kyseessähän olisi laiton henkilörekisteri. Tiedämme, että ruotsalainen Expo/paljastettu keräsi sellaista mm. Mikael Brunilan toimesta parisen vuotta sitten…
Monet jenkkiläiset IT-firmat ainakin pitävät tällaisia listoja ja konsultoivat ”ihmisoikeusjärjestöjä”, kuten ”Anti-Defamation League”:ta. Kuten tiedämme, lähes kuka tahansa voi päätyä näille listoille…
Ovatko Suomen viranomaiset yhteistyössä em. tahojen kanssa eli jos vaikka MonokulttuuriFM oli valmiiksi ADL:n listalla (tai vastaavalla listalla), niin ei tarvittu kuin jonkun nimettömän virkamiehen päätös ja puhelinsoitto ja homma oli sillä selvä?
Onko kyseessä nimenomaisesti eri eurooppalaisiin vaaleihin valmistautuminen? EU-federalisti- ja globalistieliitin hyökkäys?
Onko Suomessa verkosto, joka luo ”astro turfing”-menetelmällä alinskylaisittain ”ison” kampanjan jolla floodataan esim. You tuben palautelaatikko?
Jne… Näitä olisi hyvä hieman selvitellä ennen ensi vaaleja. Ne lähestyvät vauhdilla ja tätä touhua täytyy pitää erittäin tarkasti silmällä!

fatwantarkistaja

Veikkaan, että käy niin, etteivät kohta saa Youtubeen tehdä enää kanavia ollenkaan. Tai muiden nimissä kait onnistuu, mutta kiva selvitellä superchättimasseja sitten verottajan kanssa.

Crispy Dyslexic
Aikki

Hyviä puheita. Joillakin puhujilla oli hermo todella kireänä, enkä yhtään ihmettele. Toivottavasti puheet menevät päättäjien korviin. Onneksi meillä on Tiinan Juneksen ja Sebastianin kaltaisia ihmisiä, jotka jaksavat tuoda esille maahanmuuton aiheuttamat ongelmat.

Aikki

Tietääkö kukaan missä taikaluukun Leo Mannermaa nykyisin vaikuttaa, kun Taikaluukku ei ole julkaissut uusia videoita lokakuun 8 jälkeen. Viimeisessä videossa näytti olevan aika huonossa hapessa, ettei vaan ole sairastunut vakavasti.

äänipätkii

Ulkomaalaistaustainen(?) raksaduunari kävi puhumassa melko kuumana jotakin mistä ei saanut selvää, edellinen puhuja kertoi eräästä kirjasta, eräästä hepusta ja lapsivaimosta.
Uutisointi asiasta on vähintäänkin mielenkiintoista.