Tallinnan mielenilmauksessa jättimenestys

Kuvakaappaus 2018-12-09 23-47-01

Tallinnan pakolaissopimuksen vastainen mielenosoitus sunnuntai-iltana oli jättimenestys. Surkeasta ilmasta huolimatta paikalla oli useita satoja virolaisia massamaahanmuuton vastustajia lapsesta pappaan.

Suomalaisen ja ruotsalaisen näkökulmasta tilaisuus oli liikuttava. Useiden jämäköiden puhujien jälkeen tapahtuma päätettiin virolaistyyliseen yhteislauluun. Sadat virolaiset ottivat toisiaan kädestä kiinni ja laulettiin yhteislaulua, johon ottivat osaa miehet, naiset, mummot, papat ja nuoret. Tällaista ei näe Suomessa tai Ruotsissa. Tämä liikutti jopa vanhaa toimittajaaa. Alla video ajastettu tähän kohtaan.
https://youtu.be/MqsuvcaBurQ?t=5399
Puheet olivat kovia, suomalaiseen korvaan. Puheissa vaadittiin mm. sitä, että Viron ei pidä seurata missään nimessä Suomen ja Ruotsin kaltaista maahanmuuttotrendiä. Muuan puhuja mainitsi puheessaan Oulun tapahtumat ja kertoi, että jos virolaiset toimivat samoin, se on puhdasta maanpetturuutta. Ja sitä samaa saamme odottaa viroon. Kysymys kuuluu: Mitä Te virolaiset teette?
– Viro pienenä maana ei ole vastuussa islamilaisten maiden ongelmista. Meidän vastuu on pitää Viro sellaisena maana, että maamme nuoriso saa kulkea turvallisesti kuten tähänkin asti, puhuja kertoi.
Yleisesti tilaisuudessa puheet olivat sellaisia, joissa vaadittiin Viroa olemaan allekirjoittamatta pakolaissopimusta. Niin ikään otettiin kriittisesti kantaaa nykyisen presidentin Kaljulaidin toimiin, joka on myötämielinen sopimusta vastaan. Ihmisjoukossa oli kymmeniä kylttejä, joissa vaadittiin näin. Lisäksi ihmiset kertoivat suomen ja ruotsin näkökulmasta hyvinkin jyrkkäsanaisesti; Viro ei halua afrikkalaisia.
Tapahtuman suurin järjestäjä oli Monokulttuuristakin tunnettu Maria Kaljuste. Maria on aito isänmaallinen virolainen nainen. Maria perustaa kaiken toimintansa muutamiin prinsiippeihin: Yhtenäinen Viro on yhteinäinen Maa. Kaljuste (Kallio) kritisoi usein Suomen toimia, koska Suomen toimet saattavat heikentää Viron asemaa. Kaljuste on mm. puhunut siitä, että Helsinki-Tallinna-junayhteys saattaa vaarantaa Viroa, koska Suomessa asuvat kolmansista maista tulleet miehet saavat vapaan yhteyden Tallinnaan.
Paikalla Vabaduse Väljakulla eli Vapauden aukiolla oli noin 500 henkeä. Monokulttuurin työryhmä sai kymmeniä kiitoksia ja mainintoja tapahtuman kuvaamisesta ja saimme huomata iloksemme, että Monokulttuuri on hyvin seurattu kanava myös veljeskansamme keskuudessa. Viron Soldiers of Odin piti yllä paikan järjestystä, mutta mitään mainittavaa älämölöä ei tapahtunut. Kaiken kaikkiaan vain 1-2 epäjärjestystapahtumaa, joista nekään eivät olleet äärivasemmistolaisten tai rasisminvasustelijoiden iskuja. Lähinnä juopuneiden älämölöä. Virolaisten mukaan mitään sellaista suvakkiutta ei ole kuten Suomessa.
Suuri Kiitos Maria Kaljusteelle isosta työstä.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jarno Lehmussalo

Oli outoa katsoa. Ei kymmeniä poliisiautoja, ei huutoja ”ei natseja minnekkään”.
Oliko/ onko uutisissa: ääääärioikeisto kokoontui….. jne.

MW-lehti

Ei suinkaan. Uutisissa on video: ulkomaalainen hyökkää sopimusta vastustavien mielenosoittajien kimppuun. https://www.postimees.ee/6473293/video-valismaalane-rundas-randepakti-vastaste-meeleavaldust. Saksalainen työntää lastenvaunut Odineita vasten ja töykkii valokuvaajaa ja haukkuu valokuvaajaa fasistiksi. Lopuksi kutsutaan poliisi. Mies, jolla on sininen huppari, sanoo, että haluaisi nähdä virolaisen poliisin työssään. Valokuvaaja kysyy, eikö hänen haukkumisensa fasistiksi ole vihapuhetta.

Anonymous

Mikä tuon lastenvaunujäbän ongelma on?:D Ihan kuin seuraava putoushahmo tai vastaava sketsiohjelman tuotos.

MW-lehti

Niin muuten, lehdessä kirjoitetaan myös, että mielenosoittajat syyttävät presidenttiä maanpetturuudesta, koska hän oli valmis allekirjoittamaan sopimuksen ilman mitään keskustelua, ja vaativat presidentin eroa.

huugo

Suomessa tällainen olisi tuomittu rasimiksi valtiovaltaa myöten. Sitten seuraavan viikon aamulähtyksissä asiaa olisi märehditty ”asiantunitjoiden toimesta ainakin YLE:n lähtyksissä. Studioon olisi marssitettu yksi toistaan kovempia monikultuurisuus ihmistä ja kaikki olisivat olleet sitä mieltä että Suomessa on aivan selvästi natseja, kun Suomalaiset eivät suostu elättämään muun maailman sosiaalisurffareita ehdoitta.

Multikultikansa on löysä lössi, ei ole mitään yhdistävää tekijää

Ei Ruotsissa voida yhdessä käsi kädessä laulaa jo siitäkään syystä että niin iso osa porukkaa on kälkättäjiä jotka eivät osaa meidän laulujamme. Ei meillä ole yhteistä kulttuuritauskaa eikä juuri muutakaan yhteistä kuin että silmät päässä…

Pessimisti

Siunausta Eesti! Upea maa, oispa Suomikin tuollainen. Ehkä, sitten joskus…

Aikki

Jos olisin 40 vuotta nuorempi, myisin omaisuuteni ja muuttaisin Eestiin.

Suomi Finland

Saksalaiset maahanmuuttajat Argentiinassa alkaen 1945 ja päättyen n 1955.
Millaista tämä kansanryhmä oikein oli? Niinpä niin. Kauheita natseja.
Natsit eivät kenties jopa sadistisesta taustastaankaan huolimatta raiskanneet ja kaupanneet huumeita uudessa kotimaassaan. Taisivat pitää matalaa profiilia. Matalan profiilin pitäminen onnistui niinkin julmalta mieheltä kuin Mengele.
Valtiot ovat usein melko itsekkäitä. Siitä syystä epäilemättä Lähi-idässäkin on voitu pohtia, mitä voitaisiin tehdä, jotta saataisiin rikollisuus laskuun. Samasta syystä kuin yksi maa haluaa päästä eroon rikollisista, toinen maa ei halua ottaa sellaista väkeä vastaan.
Kaikki matut eivät ole rikollisia, mutta osa on. Taustat pitäisi tutkia erittäin hyvin ja ketään väkivaltarikollista ei saa päästää oman maan kansalaisten joukkoon sillä perusteella, että tämä ei ole vielä ehtinyt tehdä rikoksia vastaanottaneessa maassa.
Miten on? Ne samat tyypit, jotka paapoisivat ja halaisivat isisterroristeja terveiksi, olisivat olleet muitta mutkitta ilmiantamassa saksalaisia entisiä natseja poliiseille ja Mossadille.
Viron tie on viisas valinta.
Ei raiskaajia Suomeen – ei raiskaajia minnekään!

Aikki

Suomessa keskisormeanäyttävätvihervasurit sanoisivat Virolaisia natseiksi, kuten isänmaalliset ovat saaneet nahoissaan tuntea, joka vuosi 612 soihtukulkueessa. Kun katsoin PVL mielenosoituksen netistä, ja vahingossa kommentoin PVL puheen osuneen nappiin, niin eikö heti ilmestynyt muutama kommentoija nimittelemään minua Israelin ja juutalaisten ystävää natsiksi. Viro on saanut taloutensa kuntoon, niin pitäisikö heidän tuhota taloutensa allekirjoittamalla tuon pahamaineisen GCM sopimuksen, jonka yksi suomalainen pässi ja takinkääntäjä on ilmeisesti menossa allekirjoittamaa, vaikka suuri osa kansasta sopimusta vastustaa. Meiltä tavallisilta kantasuomalaisilta ei ole edes kysytty, annammeko luvan allekirjoitukseen. Mutta jos päättäjät ovat kysyneet Kallion vihervasureilta kannattaako suomalaiset GCM sopimusta, niin jokainen tietää että kommunistit vastaavat kyllä.

Ilmari

Jälleen kerran tilaisuuden kuvaamisesta meni ensimmäiset puoli tuntia Lokan jaaritteluun ja torilla vaelteluun. Virolainen mies kysyi Lokalta suomeksi, voisiko tämä olla ”kirjeenlähettäjä ”. Lokka ei tajunnut että hän tarkoitti tietenkin kirjeenvaihtajaa. Lokalla oli tilaisuus keskustella suomeksi virolaisen kanssa mutta hän lähti pois ja jatkoi torilla haahuilemistaan.
Kun tullaan mitä tahansa tilaisuutta kuvaamaan, pitäisi kuvata vain sitä eikä itseään. Kun Lokka ei näköjään ymmärrä viroa, ei pitäisi ryhtyä arvailemaan mitä sanotaan. Niinpä kun lavalle kuulutettiin puhumaan venäläinen mies, Lokka ”tulkkasi ”että nyt puhutaan venäjää.

tapperlund

Junes on hyvä tyyppi, symppis, tekee valtavasti töitä, selvittää asioita ja on viimeisen päälle isänmaallinen. Mutta ei hänkään kaikkeen pysty, Auttakaa miestä, voi toki olla ettei apu kelpaa. Totutun näköistä ammattikuvausta ja toimitusta kaivattaisiin tähän genreen – JP Rahkonen ehkä olisi sitä mutta muut asiat vievät ajan.

Ilmari

Sama on Lokan kaikissa filmeissä. Kuka jaksaa katsella tuntikausien jaarittelua. Kirjoittaminen on järkevämpää. En tietenkään tarkoita että tämän olisi voinut kirjoittaa.

Supon Pressi

Äärioikeistolaisissa ja maahanmuuttovastaisissa piireissä ilmenee yhä enemmän vainoamista ja vihakampanjointia, jonka kohteina ovat muun muassa viranomaiset, toimittajat ja tutkijat.
ILTALEHTI
Juttua täydennetty väliotsikon jälkeisellä osalla 10.12. kello 9:50.
Supo huolissaan *äärioikeiston* aiheuttamasta uhkasta: ”Vihamielinen vaikuttaminen voi heikentää yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja”
Kotimainen ääriliikehdintä ei nykyisessä muodossaan uhkaa kansallista turvallisuutta.
Mutta silti ILTALEHTI ROISKII TÄLLÄISIÄ LÖÖPPEJÄ
Supo huolissaan *äärioikeiston* aiheuttamasta uhkasta
Todella Outoa Journalismia Kun 2X määrä Ääri Islamisteja 370 KPL on Supon Tarkailussa Muuta Siitä Nämä Iltalehden Toimittajat Eivät Tee Lööppiä *Siitä Todelisesta Uhkasta*
Pohjoismainen Vastarintaliike (PVL).Jäseniä On joku 100
Ja kun Miettii Ketkä Noitä Törkeitä rikoksia ovat viimeksi Harjoitaneet Niin…
ILTALEHDEN Lööppi On puhdasta Vihet Vasuri Suvakki Toimittajien Propagandaa Taas Vaihteeki Oikeisto Konservattiveja Maahanmuutto Kriitisiä Vastaan
KIA KILPELÄISELLE Faktat Toimittaijien Valheiden Esiin tuomisesta
Aseentelista Politisoitumista Liberaali Vasemalle Ovat Vihapuhetta
Muiden Ateen Edustajien Heidän KIA KILPELÄISTEN äärimäinen Demonisointi
Ei sitten Edusta Mitään Ongelmaa Vaikka Kaikille on aika Selvää Että Valtamedian Toimittajat Suojelevat Ääri vasemmiston Toimintaa
Jo pelkkkä Valtamedian Termi Heistä *Vastamielenosoitus*
Kertoo Kaiken Heidän Toiminnastaan vaikka Esim Ei Nazeja Minnekään
On äärivasemmisto Varisverkoston Kyyhäämä Tapahtuma Muiden Ääri vasureiden Kera
He Ääri vasmmistolaiset Kertovat Sen Omilla Sivuilaan
Mistä Suomen Äärivasemmistoa Suojeleva Valtamedian toimittajat
Itse Ilmeisti Vasemmiston Aktiivit Kertovat
Vain Vastamielenosoituksena
ELI
aika hulvatonta ja läpinäkyvää keiden puolella nämä suomen valtamedian toimittajat ovat
ja keiden suut he yrittävät tukkia propagandaa käyttämällä
Esim se ILTALEHDEN VALHEELINEN LÖÖPPI KUKA HYÖKKÄSI KENEN KIMPUUN
Uusi video julki: Näin poliisi neuvotteli hakaristilippujen poistosta PLV:n kanssa itsenäisyyspäivänä
Valhemedia Iltalehti uutisoi itsenäisyyspäivänä, että PVL olisi hyökännyt poliisin kimppuun.
https://nettiuutiset.fi/uusi-video-julki-nain-poliisi-neuvotteli-hakaristilippujen-poistosta-plvn-kanssa-itsenaisyyspaivana/
ja Iltalehden Toimittajien Suojelu Kohde *Poliitisesti Sitoutumattomat *
Kiltit *Vastamielenosoittajat
vaikka äärivasemmistolaiset kehuvat itseänsä täysin avoimesti
jota Iltalehti Suomen valtamedia ei tohdi mainita missään
Varisverkoston juttu
*Antifasistit järjestivät jälleen itsenäisyyspäivän suurimman mielenosoituksen*
Väkivaltainen antifasismi
Nykyään militantit antifasistit ovat järjestäytyneet Suomessa nimellä Varisverkosto.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Antifasismi
On käsitämätöntä kuinka Helposti pelkkä rivikansalainen
voi paljastaa näiden valtamedian poliitiset puolueeliset akendat Faktoilla
Olenko Nyt Sitten valtamedian Toimittajien Authoritääriä Työtä Uhkaava Vihapuhuja
Supon Tarkkailussa oleva Ääri oikeistolainen Nazi Rasisti Yhteiskunnan vaaralisin vihollinen
Kun Kuitenkin
Varisverko.netin sivuilla
Antifasistit järjestivät jälleen itsenäisyyspäivän ***suurimman mielenosoituksen***
Jos äärivasemmisto järjestää suurimman mielenosoituksen ja siihen osalistuu
suurin joukko ihmisiä
niin siitä voi vetää johtopäätöksen mikä on tämän yhteiskunnan myös suurin kotimainen nouseva radikaali uhka
No äärivasemmisto
Nykyään militantit antifasistit ovat järjestäytyneet Suomessa nimellä Varisverkosto

Miksi Te valehtelette Hävetkää Valtamedian Toimittajat-T-varisverkosto Anifa Suomen Kommunistit ja ääri islamistit

Iltalehden Valtamedian Toimittajilta voisi Kysyä Miksi
He käyttävät äärivasemmistolaisten järkäämistä mielenosoituksista termiä
vastamielenosoitus
He varmaan säveltäisivät että he Estävät Äärivasemmistolaisuuden Kannatusta
Olematta kertomatta sitä Faktaa Juu Juu Nimen Omaan
Jos Olisin Varisverkoston Jäsen Kävisin Ihan Kuumana Valta Mediale
Ja tekisin Vasta Lausen Heidän uutisoinistaa
Me Emme ole Mitään *Vastamielenosoittajia*
Vaan Äärivasemmiston Anifan Jäseniä Perkele
Miksi Te valehtelette

Suomi Finland

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005927571.html
Kyllä tässä tosiaan kriitikoilla työsarkaa riittää.
Mustafa on ollut vauhdissa.

Pena

Näin se monikultturinen rikkaus vaan leviää jopa pienemmille paikkakunnille. Haiskahtaa kyllä vähän tämäkin juttu:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2da10853-ce76-4d1e-bafe-4ab358dff6cb

Igor

Eikö Maria Kaljuste ole samantyyppinen valeisänmaallinen kuin Junes ja Tiina ja perussuomalaiset?