Tänään pidätetty Oulun seksirikollinen oli kotouttamis-maskotti

48358990_1230437213771603_2438997432160223232_n
Esikodon uhrheileva nuorukainen haettiin tänään Saksasta Ouluun. Nuorten tyttöjen kasvot pikselöity.

Oulun poliisin etsintäkuuluttama seksirikollinen, Saksasta kiinniotettu Aldhulaiei Qayssar totta tosiaan oli oululaisen Esikoto-hankkeen yksi maskotti.

Ylläolevassa kuvassa Qayssar on numero 337 rinnassaan. Kuva on otettu jostain urheilutapahtumasta, jossa mukana oli turvapaikanhakijamiehiä ja suomalaisia nuoria tyttöjä.

Kaikenlisäksi miekkonen on ollut Kastellin lukiossa, toinen poliisin julkaisema kuva tulee oululaisen lukijan mukaan kyseisestä lukiosta.

Nyt lienee aiheellista kysysä minkälainen osuus tällaisilla hyväätarkoittavilla idioottijärjestöillä on kolmansista maista tulleiden miesten seksirikosten mahdollistajina? Miten kuten voi ymmärtää, että alaikäiset vanhempiensa kanssa tulleet turvapaikanhakijanuorukaiset laitetaan suomalaisten lasten kanssa samalle koulun penkille. Mutta mikä ihmeen funktio on sillä, että aikuisia miehiä, joiden taustoista kukaan ei tiedä mitään, eikä ikinä saadakaan tietoa, laitetaan piirileikkiin suomalaisten pikkutyttöjen kanssa.

Tällaisten monikulttuuristen piirileikkien ansiosta kolmansien maiden miesten itsevarmuus lähestyä pikkutyttöjä kasvaa entisestään. Toiminnalla tarkastiottaen annetaan jopa jonkinlainen hyväksyntä miehille. He eivät voi ymmärtää sitä, että hyväätarkoittavat idiootit kuvittelevat miesten olevan samanlaisia kuin suomalaiset. Miesten kotimaissaan kaikki pikkutytöt kulkevat säkeissä, säkitön nainen pikkutytöstä mummoon on pahainen huora.

Joten, nyt jos koskaan kaikki kotouttamishankkeet pitäisi tarkistaa kriittisellä silmällä ja ottaa Oulun tapauksista oppia.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

79 thoughts on “Tänään pidätetty Oulun seksirikollinen oli kotouttamis-maskotti

 1. Vittu, onko yksikään näistä ollut mitään muuta kuin joku ihasteltu ja jopa palkittu ”vuoden mamu”?!

  En lähde syyttelemään uhreja mutta… Heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja lapsia.

  Miksi ihmeessä pedoraiskaajia viedään kouluihin?

  160
  2
    1. Lukekaas nyt edes mitä kirjoitetaan ! Siinä on kaikiien yli 8.n tytön kasvot pikselöity ! Sanon kyllä, on vika likoissakin.Miksi menee noihin mukaan , kun tietää jo, mitä ne haluaa!?.. Naisten keekoilu on osin viettelyä aj sitten kun raiskataan. Niin voi voi kun pahis. En puollusta raiskasta , muta täytyykö pukeutua noiden kanssa, niin kuin ois alasti aj herätellä miesten himoja ! Se on just näin. Suomeen ei tule ottaa yhtään noita hillittömiä mamuja joilla ei ole minkäänlaista itsekuria ! Syy on. Maamme maahanmuutoviranomaisten ! Sekä maan lait tulisi muuttaa Suomea suojeleviksi jo uskonnonvapaus laki etupäässä! Maahan ei uskontoja jotka pitävät oikeutenaan tappaa toisin uskovia , Islam on sellainen kaikkialla ! Se kuuluu sen uskonnon peruspilareihin, muut ihmiset ovat heille kuin kärpäsiä ! Jos joku muuta uskoo heistä, niin se on lumoa !

 2. Vittu ne mitään opi. Näitä tapauksia tulee vielä lisää, kuten poliisi kertoi, tämä on vain jäävuoren huippu. Vieläkö Ahtisaari kehoittaa ottamaan omia kotimatuja. Näin jälkeen päin myös Sipilä on melkoinen idiootti, annan kotini matuille, voi ristus mitä älykääpiö ajattelua ja vielä SUOMEN pääministeri.

  158
  1
  1. Onko sinulla näyttöjä olla noin ylimielinen. Oli paniikkitilanne, yksi huusi yhtä, toinen toista. Tarja Halonen hengailu Rautatientorilla, Halla-aho touhusi ties mitä, sai AU-lapsenkin.

   1
   22
   1. Jos toiminta on valtiojohdon taholta yhtä kädetöntä vihreiden miesten tullessa, niin peli on käytännössä menetetty. Niinhän ne Ukrainassakin oli huuli pyöreänä, että mitä ihmettä nyt tapahtuu.

    Ei tuollainen suun auki loksauttaminen ja löysien housuun päästäminen nyt vain kertakaikkiaan kuulu valtion johdossa oleville ihmisille. Toiminnan täytyy olla nopeaa ja päättäväistä. Mitä enemmän ihmisiä on toilailemassa, sitä enemmän asiat menevät vituiksi. Pitää olla vastuuhenkilö, esim sisäministeri, joka tekee päätöksen ja muut eivät sitten siihen päätökseen sekaannu. Tietenkin sisäministerin täytyy olla jo etukäteen selvillä toimintatavoista ja suunnitelmat valmiina. Ja kusipäitä ei pidä asettaa ko tehtävään.

    30
 3. Poliisi on syyllinen ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin. Poliisia ei kiinnosta laittomat maassaolijat tai heidän rikoksensa vaan ainoastaan Suomalaisten mielipiteet. Poliisi tulee kantamaan vastuunsa kansanoikeudessa rasismista Suomalaisia kohtaan ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.

  120
  3
  1. Mamu varasti minulta autosta nuuskaa ja tupakkia, otti vain kun avasin oven ja lähti juokseen pakoon. Tiesin kaverin ja lähdin tekeen rikosilmoituksen oulun poliisille. Tiesin myös hänen nimen ja somessa hän myönsi minulle varkauden. Oulun poliisin mielestä ei kuitenkaan kannatattanut tehdä rikosilmoitusta koska varastetun tavaran arvo alle 500€ ja kun oli nuuskaa niin minulle tulisi suurempi rangaistus jos sitä aletaan tutkimaa, ”voi jopa käydä niin että tutkitaan vaan olenko tuonut nuuskat laittomasti maahan ja jätetään tutkimatta pieni näpistys” . Noin sanoi poliisi ja jätin ilmoituksen tekemättä.

   32
   8
   1. Oppikirjaesimerkki anarkotyranniasta. Menepä varastamaan ”alle 500€:n arvosta” vaikka valtiolta tai joltain suuryritykseltä (jonka katteessa tuo summa ei näy millään tavalla, toisin kuin esim. pienituloisella)…

    Kokeile saatana varastaa nälkääsi vaikka 1.29€:n nakkipaketti ja sinua viedään kuin litran mittaa oikeuslaitoksessa!

  2. Tasasasta arvoa . .Kysymys, tasa-arvon nimissä päätetty yhdistää tyttöjä ja poikia samoille liikuntatunneille, miksi luotettiin vain tähän tasa-arvo nimissä tehtyyn päätökseen taisuositukseen??? Jolleime aleta itse tekemään tuvallisuus ympyröitä naistemme ja lastemme ympärille ei ei niitä kukaan muukaan tee. Haistatteluista onvähiten apua.

 4. Koko pedofiilijengin vanhin pedosetä, oikealla oleva punamustaraidallisessa paidassa, kourii suomineidon persettä oikein syvältä. Ja pedoafghaani adidaspaidassa on jo valinnut itselleen oman panohuoran, neiti numero 356! Ihanan estottoman seksikästä!

  46
  2
 5. Rikosylikomisario Markus Kiiskinen kertoo MTV3:lle, että miehen kuvaa ei oltu levitetty Saksassa. Sen sijaan joku poliisin hallinnon sisällä näki kuvan Suomessa ja osasi kertoa, että hän on Saksassa.

  Siis PolPon työntekijä tunnisti lemmikkinsä että hän on Saksassa. Kuuluuko samaan runkkurinkiin vai miksi raiskareiden tuntomerkkien panttaaminen johtuu noin yleensä?

  Tuntuu olevan samoja harrastuksia:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000028961.html

  76
  1. Mitähän ihmettä tuo Saksassa teki, ja oliko ehtinyt jo kotoutua sinnekin?
   Onneksi ei ainakaan kuukausituloihin vaikuta henkikökohtainen sijaintikaan nykyään.

  2. Ruotsissa on muuan poliisi osoittautunut rikollisten matujen apupojaksi Hallonbergin murhassa joten…

 6. Kuinka laajennetusta seksuaalisuuden ymmärtämisestä voikaan nousta näin suuri meteli. On pelkästään positiivista junttilandia Suomelle että kulttuurimme rikastuu myös seksuaalisuuden osalta.

  16
  6
  1. Mikä raiskaus? Tässähän on kyse alentuneesta ilmoituskynnyksestä

   26
 7. Aika pelottavan näköinen kaveri. Kummastuttaa alaikäisten tyttösten miesmaku, jos ne lankeaa tällaisiin 337 kavereihin. Itsekin olisin varullani aikamiehenä, jos ohi illalla kulkisi.

  53
  1. Aika pikkunen mies kuitenkin,jotain 165-170 kertoi tuntomerkit…isottelee ja esittää kovista.

 8. Heh, miten se pääsi pois maasta ilman passia? Ja jos oli passi, niin minkä maan passi? Mulla on Suomen passi mennyt vanhaksi ja sillä en pääse edes Ahvenanmaalle. Tosin, en edes menisi, mutta en pääse Viroonkaan hakemaan vihaviinaa. Enkä Ruotsiin tai mihinkään nk. EU maahankaan, kolmansista maista puhumattakaan. Pakko jäädä tänne, vaikka mieli tekisi muualle. PA ja vouti vei veronpalautukset, niin en juhli paljoo enää tänä vuonna. Ajokortilla kun ei mennä muualle kun töihin.

  82
  1. ”Heh, miten se pääsi pois maasta ilman passia? ”

   Laivoihin voi päästä kävelemään passitta, kun menee lauman mukana. Mutta jos on matkustajana autossa, joka ajaa laivaan, niin silloin kysytään matkustusasiakirjat. Olisikohan mennyt Ruotsin kautta. Mutta… mutta… ehkä rikastusmaan passia vilauttamalla pääsee läpi.

   13
    1. Mites Ruotsin ja Tanskan sekä Tanskan ja Saksan väliset rajat? Eikö niillä ole edelleen käytössä sisärajavalvonta? Vai oliko sillä kenties jo Suomen passi? No matkarahat on joka tapauksessa tulleet kelalta.

     1. Tanskan ja Saksan välisellä rajalla ei ole mitään rajakontrollia, maan vaihtumisen huomaa lähinnä liikennemerkeistä. Ruotsissa on Tanskasta päin tultaessa usein huumekoiria, mutta muuten sekin on vapaasti mentävä..

 9. Suomessa ja Oulussa suorastaan näitä matuja naitetaan yhteen suomalaisten naisten kanssa. Se että suvakkihuorulit haluaa näiltä ottaa suihin ei tarkota että niitä kaikkien muidenkin syliin panna pitää panna ja varsinkaan lasten sekaan. Joka helvetti noista turhiksista vittuun täältä Suomesta ja käykööt siellä koulunsa, koraanikoulunsa tai pyssykoulunsa. Ei vois vähempää kiinnostaa mitä käyvät tai käyvätkö mitään.

  95
  1
   1. Muslimimaissa 10 v on nainen,kaikesta niillä ontotaalisesti erilainen käsitys kun eurooppalaisilla.

    Koitappas ne sitte saada elämään eurooppalaisessa ”maassa maantavalla”.Se ei vain tule onniostumaan,Mutta miten saada suomalainen eliitti sen ymmärtämään.Joukkoraiskaukset on tulleet nuiden mukana Suomeenkin ikävä kyllä.

    27
 10. Pimeetä touhua joo. Rasmuksessa oli jo tytön syyllistämistä. Onneksi joku musliminainen (Suomessa syntynyt) tuomitsee kyllä tän ymmärtämisen, mutta vastustus on kovaa.

  Vaikka joku 13v tyttö olisi itseään tyrkyttämässä, on se silti täysin aikuisten miesten vika jos seksiä harrastaa! Eivät nämä turvikset yhtään sen syyntakeettomia ole kuin suomalaiset. Se ärsyttää eniten suvakeissa, he pitävät aikuisia turvapaikanhakijoita lapsen tasoisina jotka eivät voi hillitä halujaan! Eikös tuo juuri ole rasismia…

  Tämähän on tuon Oulun keissin hypoteettinen ’paras’ vaihtoehto. Veikkaan ettei ihan noin mennyt.

  54
 11. ei pysty käsittämään, miten vitun idiootti voi olla, että hoitaa nää paperittomat pedfiili-kamelikuskit lasten lähelle tai ylipäätään mihinkään ihmisten läheisyyteen tarkotuksella… lasten valistus täytyy hoitaa nykyään kotona, koska koulut yms. syöttää meidän kakarat susille, koska se on vaan niin ihanan monikulttuurista

  90
 12. Onkos tuo ihan tilastollinen juttu ettei noista saa ryhmäkuvaa ilman että aina sattuu joku jota polliisi kohta hakee?

  78
 13. Miettikää montako samanlaista jengiä on ympäri Suomen. Pk-seudulla varmasti useita. Nämä tytöt eivät ilmoitusta tule tekemään kuten muissakin maissa on käynyt.

  61
 14. Esikoto hankkeen vastuullisten mädättäjähuorien nimiä ja kuvia sitten vain esiin.He ovat lasten joukkoraiskaajien avustajia joita on syytä kiittää toiminnastaan.Henkilökohtaisesti.

  69
  1
   1. Aivan – eihän siinä ole mitään väärää että parittaa vääräuskoisia lapsia loisiville arabeille koska ihmisoikeudet.Saitko muuten psykiatrin paperisi Jammu-sedältä vai piirsitkö ne ihan itse?

 15. Muistelen, että tässä taannoin jotkut ”suvakit” mainitsi, että Suomeen tarvitaan uutta geeniperimää.

  Ai siis tälläisiä ”janttereita” muka ”parantamaan ” geenejämme.
  VMP.

  Toivottavasti ne suomalaiset, jotka ovat ”pimittäneet tietoja ja edesauttaneet” näiden tätä paljon ”mainostamaa kotouttamista” tai mitä lie ”hullua”,viemällä näitä ”sällejä” lasten ja nuorten pariin, tulevat saamaan joku päivä rangaistukset.

  Raiskauksilla ”traumatisoidaan” henkilö niin vahvasti ,että siinä on elämä ”pirstaleina” ja vielä poloisia nuoria ja lapsiakin ymmärtääkseni kohteena.Aivan järkyttävää.

  Niin hirveetä,kamalaa, että pahaa tekee.

  Totean tämän naisena.

  65
 16. Now cut his DICK, put it in his mouth and leave him on the street .Saatanaan muslimi PARAZIITIT .

  26
 17. Rajavartijat ovat syyllisiä siihen, että he pääsivät Suomeen.
  Poliisit ovat syyllisiä siihen että heitä ei pidätetty sen jälkeen kun he tulivat Suomeen.
  Oikeuslaitos = tuomarit ovat syyllisiä siihen, että heitä ei ole määrätty vangittavaksi.

  55
  1
  1. Siispä rajavartiolaitos, poliisilaitos ja oikeuslaitos pitäisi lakkauttaa ja siirtyä anarkiaan?

   1. Riittää kun niistä potkitaan marxilaissuvakit pois ja palkataan ihmisiä tilalle. Toki myös valtionjohto pitää siivota. Stallarit voidaan kyydittää vaikka Somaliaan.

 18. Nyt Suomessakin lentää polttopillut.. Siis pullot?

  – Aikamoinen heittokäsi tällä kaverilla mutta ihmekös tuo kun on tottunut varmaan keihästä heittämään aikaisemmin elämässään.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005929181.html

  Kyllä ne jalot sotatieteiden taidot ovat Suomeenkin Afrikan mantereelta rantautuneet selvästi, Ruotsissa tämä nyt on jokapäiväistä.

  25
 19. Suomen armeija tosiaan kantoi elintasopakolaisten laukut ikuiseen elätykseen veronmaksajien rahoilla. Suomen armeija majoittaa lastenraiskaajia.

  36
  1
  1. Kantoivat laukut kyllä ja itsekin ensin ajattelin että nöyryyttävää. Myöhemmin on tullut ilmi että se tehtiin laukkujen tarkastamiseksi. Laukuissa voi olla mitä vaan.

   8
   3
   1. Ei se ole mahdollista ja kaikkien taustat olivat päivi nergin mukaan tiedossa. Laukuissa ei voinut olla mitään laitonta.

    20
   2. Tämä on vain selitys koska siitä nousi haloo.Ei mitään tarkistettu,juniin ja busseihin herrat ja sillä siisti.Mitään ei kyselty!

    15
 20. Aivan tyypillinen malliesimerkki onnistuneesta kotoutumisesta. Hienoa hallitus ja juha sipilä.

  31
 21. Mielenkiintoisia tapauksia nämä onnistuneet kotoutukset, ministeri Sokolewin pitäisi olla ylpeä hallinnonalansa saavutuksista. Porissa harras käännynäinen kristitty leikkasi varttuneemman uskonsisaren päänirti mutta ruli kuitenkin valittua kirkkovaltuustoon varasijalle. Suomen Rotterhamissa taas osoitettiin kuinka kotoutetaan ja kotoutettavien kiinnostukset ja sitoutumiset lapsien parissa askarteluun. Sitäpaitsi kuten uskonoppineet itse ovat todenneet kun oikeauskoinen elää quranin ja Muhamedin omien oppien ja tekojen mukaan pääsee paratiisiin. Avioliittoon kuten Muhammed voi mennä 6 vuotiaana niinkuin lempivaimo Aisha, mutta avioliittoa ei saa laittaa täytäntöön alle 9 vuotiaan kanssa muualle roiskimista ei ole kielletty.

  25
 22. Ja onneksi tämän Oulun piispan perillinen demarin päätoimittelija oli heti Oulussa ei raiskausten uhreista vaan tekijöistä huolissaan. Muistattehan jakkupukukalkkunen ministeri Sannin lausunnon että hän näkee tekijät itse uhreina. Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta kuten suuresti valaistunut apulaispankinjohta A Stubido on sanonut.

  31
 23. Mikä porukka tuossa kuvassa on? Koulutyttöjä ja arabimiehiä mutta urheiluseurassa vai koulussa? Tänään kiinni saatu raiskaaja oli jo ties kuinka mones esikuva, joka osoittautui roistoksi.

  30
  1. Roisto? Roisto on talousrikollinen tai ryöstäjä, aika kevyttä pedofiiliraiskaajaringin jäseneen verrattuna.

   14
 24. ”Oulun seksirikollinen” jassoo? Joukkoraiskaa lapsen, eli on sairas, estoton pedofiili eikä mikään tavallinen seksirikollinen. Syytteissä lukee myös törkeä pahoinpitely, eli onko tämä muslimisankari myös HAKANNUT pikkutyttöä? Ehkä tyttö sai nyrkistä naamaan, ei ollut hiljaa kun saastaiset muslimisedät vuorotellen pumppasivat ja pitivät kiinni. ROHKEITA MIEHIÄ NUO MUSLIMIT !! Parasta A ryhmää. Kyllä nyt kannattaa kaikkien muslimimiesten kävellä kylillä ylpeinä rinta rottingilla, mahtaa olla upeaa kuulua noinkin laadukkaaseen jengiin. Näin se Suomalaisten kunnioitus ansaitaan !!!

  22
  1. Tuosta on tullut Ylelläkin dokumenttia jo varmaan 30v. sitten. Ei todellakaan mikään uusi asia. Ei siitä ole vaiettu.

   1. Niin, sitä on oikein tietoisesti tilattu ja laivattu Suomeen.
    Ylen kiihkeällä kannatuksella ja avustuksella.

 25. Vaikkakin jutun asiasisällön kanssa olen pitkälti samalla linjalla, niin eikö kukaan voi vaivautua oikolukemaan näitä juttuja?
  Jutun kirjoittaja: Pyydä jotain muuta henkilöä auttamaan kieliopissa ja tarkastamisessa!
  Kyllä; sillä vaan ON merkitystä kun artikkeli kirjoitetaan oikein, ja virheettä. Se luo yllättävän paljon uskottavuutta.

  1
  5
 26. Nää Oulun tyypit tutustuivat tyttöihin somessa. Luulisi vähemmänkin järkevän tunnistavan esikoto-hankkeen ja somen eron.

  10
 27. Psykiatri. Oot ilmeisesti mukana jotenki tässä ESIKOTO-hankkeessa(mikä lie turhake sekin, kun ei sitä kotoutusta tule tapahtumaan). Missä kaikki aluravitut lapset ja naiset? Miks tänne tulee tollasii parikymppisistä keski-ikäsiin olevia partalapsia, jotka pitää meitä ihan pellenä. Ja Suomen valtio nöyristelee ja tekee itsestään vielä enemmän idiootin. Kyl näihin ESIKOTO-HANKKEISIIN saadaan rahaa palaa miljoonittain. Mikähän hyötysuhde mahtaa olla? Veikkaan että aika pieni. Tää on taas niin tätä et jotain pitäs tehä ja kerätään ”asiantuntijoita” ratkaisemaan asioita, mitä ei pysty ratkaista muuten, kun rikoksen tehneen turvapaikanhakijan karkotus SAMANTIEN. Eikä yhtään enempää elintasopakolaisia tänne löisikään ja raiskailemaan. Toivottavasti ihmiset oikeesti äänestää ens vaaleissa maahanmuuttokriittisempää puoluetta. Mitäs Psykiatri kun sattua oma tyttö joutuu kokemaan jotain noin kauheeta, mitä tässä nyt useemmat nuoret tytöt ovat joutuneet kestää. Se on heille koko loppuelämän Helvetti!

  1. Minäpä sanoisin, että tuo ESIKOTO-hankkeen hyötysuhde erittäin pahasti negatiivinen, koska ovat vieneet vaarallisia kehitysmaalaisia turvapaikkashoppailijoita tutustumaan ja verkostoitumaan pikkulasten (tyttöjen) kanssa ja näin saaneet ensi kontaktia näihin sekä heidän nimiään selville, joilla heidät sitten onkin helppo löytää somesta.

   Niin kuin Laura tuossa sanoikin, niin missä on naiset, lapset ja vanhukset? Nehän ne niitä oikeita avun tarvitsijoita ovat.

   Minkähänlainen joukkorääkyminen alkaisi jos rajan yli alkaisi tulla kymmeniätuhansia vaaleita sinisilmäisiä pitkäsäärisiä nuoria naisia Ukrainasta?

 28. Nyt olisi kiva jos joku alkaisi pömistelemään pöytäkirjoja ja muistioita siitä keille varsinainen kunniat kuuluu siitä että lapsiin sekaantujia vietiin päiväkoteihin, kouluihin ja lasten sekä nuorison harrastuksiin. Erityisesti julkisuuteen on saatava Oululaiset päättäjät jotta nimet jäisivät muistiin, voisi sitten aina muistuttaa että mites se nyt noin menikään.

 29. https://kotouttaminen.fi/kotoutumisen-kaksisuuntaisuus

  EUn ja Työ- ja elinkeinoministeriön mielestä on hieno idea vierailuttaa kouluissa ja päiväkodeissa porukkaa joka esim raiskaa yms. 40 kertaa todennäköisemmin kantaväkeen verrattuna. Lisäksi kaikennäköiset tarttuvat taudit mitä kehitysmaista tulee esim. syyhy, täit, tuberkuloosi jne.

  Eli syytä epäillä että tuota harrastetaan käytännössä kaikissa laitoksissa ympäri Eurooppaa.
  Kuinka moni vanhempi on edes tietoinen tästä toiminnasta? Jossain oli juttu että vanhemmille oli lähetetty viesti että tulee vieraita jostain ”säätiöstä” kun kyse oli näistä turvapaikanhakijoista. Eli käytännössä vanhempia kusetettiin. Kuinka moni vanhempi antaisi suostumuksen jos kerrottaisiin totuus? Eikä tuossakaan kysytty mitään vaan ilmoitettiin vain että ”säätiöstä” vieraillaan. Äkkiseltään voisi kuvitella että tuo toiminta olisi laitonta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.