Malmön aamuruuhkassa ammuskelua – ainakin yksi kuollut

Kuvakaappaus 2018-12-12 10-21-53.png

Malmössä aloitettiin aamu ammuskelulla. Södra Skolgatanilla tapahtuneessa ammuskelussa ainakin yksi henkilö toimitettiin sairaalahoitoon, mutta poliisi ei kerro tässä vaiheessa juuri muuta.

Tapahtumat alkoivat klo 08.30 aikaan kun yksi tai useampia henkilöitä avasi tulen. Poliisi sai kymmeniä hätäpuheluita ja paikkalle mentiinkin täydessä varustuksessa. Paikalta löydettiin yksi henkilö, joka oli saanut useita luodin osumia päähänsä. Poliisi ei ole vahvistanut henkilön tilaa ja onko tiedossa muita uhreja.
Tapahtuma-aikaan alueella oli vilkas aamuruuhkaliikenne. Ampuminen tapahtui kadulla osittain talon sisäpihalla. Silminnäkijöitä oli siten runsaasti.
Poliisi on eristänyt alueen ja tutkii tekoa ainakin murhan yrityksenä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
EDIT: Poliisi vahvisti klo 10.00 aikaan, että kohde kuoli päähän saamiinsa vammoihin.
Polisen

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
The Unelma

Ullatus!

+99

Yksi kuollut, 100 syntynyt.

Musta makkara

Monikulttuurisuus on rikkautta ja kehitysmaalaismiehiä hurmaavat pikkutytöt ovat pimuja. Olis mulla muutakin, mutta vituttaa sen verran, että heikentynyt aivoverenkierto estää ne muut.

Älkääs nyt suotta hätääntykö

”Poliisi sai kymmeniä hätäpuheluita”
Mikä hätä tossa nyt on? Älkää suotta hätääntykö. Se on vain ihanaa monikulttuurisuuttaaaa!!! Lalaaaa, eikös olekin ihanaa.

Ei ymmärrä

Ääliöt ensin äänestivät lisää multikulttia ja sitten kun paska lentää tuulettimeen ovat hädissään ja soittelevat hätäkeskukseen.
Eikö Ruotsissa ole minkäälaista mielenterveyshoitoa?
Tosin ei kyllä Suomessakaan äänestämiskäyttäytymistä seuraamalla, kun samaa halutaan tännekkin.

RAY

Busines is busines.

Syy seuraus suhde niin selvästi nähtävissä

Mutta kun suurin osa noista tampio ääliöistä ei edes hyödy busineksista (se on Kokoomuslaisten etuus) vaan näkevät vain lisää ”väriä” kaduilla ja kuulevat pauketta ja soittelevat hätäkeskuksiin. Kyllä iso osa porukasta on täysiä daijuja.

Valtsu

Joko ei ole yön kiireiltä vielä menty nukkumaan tai tekijä ei ole multikulti – aamuruuhkaan herääminen ei todellakaan kuulu gangstailuun.

Rimpjar

Kyllä se jonkin sortin gansta päällikkö oli päivän uutisten mukaan.

huugo

Tuolla on jännää, ei koskaan tiedä milloin tulee kuula otsaan.

Rimpjar

Tuossa tarkemmin kävin uutiset läpi ja todellakaan ei suurta tappiota veronmaksajan muodossa tuossa murhassa tullut. Uhri oli yksi alamaailman kovimpia torbedoja. Syytetty mutta ei tuomittu useista murhista ja murhan yrityksistä sekä kaikkea muuta kivaa mies on puuhastellu.

Pena

Siellä on varmaan Börje etuillut ja ohitellut ruuhkassa, sitten Sven päätti antaa opetuksen. Kyllähän siinä käämi menee Ruotsalaismieheltä kun noin törttöillään.

Anonymous

täytyiskö uusruotsalaisten käydä suomen armeija että rupeis ”osumatarkkuus”paraneen,eihän tosta tuu yhtään mitään että vaan yhdeltä lähtee henki,jos ampujana olis simo häyhä ruotsissa ei olisi yhtään matua.