Oulussa taas uusi lapsiraiskaus – 43 vuotias mies vangittu

Oulun käräjäoikeus vangitsi taas yhden miehen epäiltynä lapsen seksuulisesta törkeästä hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Teot ovat tapahtuneet 7. lokakuuta.

Vuonna 1975 syntynyt mies vangittiin ensimmäisen kerran 24. lokakuuta eli hän on ollut vangittuna puolitoista kuukautta. Asia tuli julkisuutteen vasta tänään kun maakuntalehti Kaleva uutisoi asiasta.

Kalevan mukaan poliisi ei toistaiseksi halua kertoa asiasta mitään muuta kuin sen, että kyseessä on eri tapaus kuin aiemmat kaksi tietoon tullutta. 

Oulun raiskaussyksyssä on näin ollen kolme erillistä raiskaustapausta. Suurimmassa tapauksessa kahdeksaa turvapaikanhakijana tullutta miestä epäillään käyttäneen hyväksi nuorta reilu 10 vuotiasta tyttöä. Toisessa kahta tulijaa epäillään seksuaalirikoksista marraskuussa ja nyt tämä kolmas. 

Kaikki teot ovat tapahtuneet suurin piirtein samoihin aikoihin, tosin suurin tapaus on jatkunut kesästä alkaen. On aivan varmaa, että meneillään on Suomen historian pahin raiskausbuumi. Koska viimeisin tapaus tuli esille vasta nyt useiden viikkojen jälkeen, on oletettavaa, että poliisivankiloiden selleissä istuu lisää ulkomaalaistaustaisia seksuaalirikollisia. 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
12.12.2018 22:27

Mitenkä on oululaissuvakit, kolkuttaako omatunto yhtään?
Tuskin kertoisitte vaikka kolkuttaisikin.
Nyt on se aika kun työnnetään pää pensaaseen ja ollaan oikein hiljaa ja toivotaan että kukaan ei muista missä mielenosoituksessa on käyty, eikö niin.
Ja tietysti pitää muistaa siivota facebook ja twitteri ja …

Piude
Piude
14.12.2018 12:06
Vastaa...  Nestori Lundahl

Missä vaiheessa päättäjät älyään laittaa rajat kiinni?!

Jere
Jere
12.12.2018 22:33

Ullatus. Mamut raiskaavat pikkutyttöjä. Katsotaan kuka vihervassari ehtii ensimmäisenä
a) toteamaan, että suomalaisetkin raiskaavat
b) muistuttamaan, että ei kaikki mamut sentään raiskaa (osittain totta, tulijoissa on naisiakin)
c) aivopieraisemaan sen, että kotoutuminen ei ole onnistunut.
Harvoin nuo vaan muistavat sen, että kaikista tärkeintä olisi ENNALTAEHKÄISTÄ, ettei tulisi uhreja alkuunkaan. Rangaistusten koventaminen kun ei auta yhtään mitään. Uhria tuskin kiinnostaa, saako mamu 3v vankeutta vai 3,5v vankeutta.
Ps. Kaleva on tiennyt jutusta jo pitkään, koska paikallislehdille tulee tieto tuomioistuimen käsittelyistä. Kaleva on tajunnut, että ihmiset ovat alkaneet ymmärtää tämän ja siksi nyt yrittääkin alkaa pelastamaan omaa nahkaansa. Myöhäistä.

K.L.
K.L.
12.12.2018 23:42
Vastaa...  Jere

Näin on,ei Kalevaa pysty lukemaan!

Ruotsissa
Ruotsissa
13.12.2018 12:44
Vastaa...  Jere

Molemmat miehet tulivat Ruotsiin Irakista 2000-luvun alussa ja saivat muutama vuosi myöhemmin Ruotsin kansalaisuuden. Näin ollen heitä ei voida karkottaa, vaikka heidät nyt tuomitaan raiskauksesta.
Molemmat miehet kieltävät rikokset. Todistajat, jotka syyttäjä vetoaa, ovat valokuvan kirjallisen viestinnän miesten välillä, jotka ovat tapahtuneet pidätyskeskuksessa. Syyttäjän mukaan tiedonanto osoittaa, että he yrittivät vaikuttaa tutkimukseen.
RUOTSI Afganistanilaiset Asadullah raiskasivat tyttöä toistuvasti 11-vuotiaana ja 12-vuotiaana. Nyt hänet tuomitaan viideksi vuodeksi vankeuteen ja hänet karkotetaan kieltämällä paluu. Hänellä oli jo siirtolautakunnan karkotuspäätökset.
Kesä 2017 oli, että nyt 23-vuotias Asadullah näki 11-vuotiaan tytön odottamassa bussia. Hän ajoi autollaan ja kysyi, halusiko hän ammuttaa. Hän sanoi, että hän työskenteli äitinsä kanssa, ja sitten hän meni hänen kanssaan.
Automatka päättyi metsälän luona. Mies tuli kuumaksi ja kertoi tytölle istuvan takapenkillä ja poista vaatteita. Sitten hän raiskasi häntä, vaikka hän oli kertonut hänelle, että hän oli vain 11-vuotias.
Tyttö piti tapahtumaa itselleen ja oli edelleen yhteydessä afgaaneihin. Hän oli ottanut naurat häntä kohtaan ja uhannut julkaista niitä, jos hän ei tottele häntä. He tapasivat useita kertoja myöhemmin ja sitten hän raiskasi hänet uudelleen ja antoi myös huumeita. Se tapahtui autossaan ja huoneessaan.
Poliisin ensimmäisissä kuulemistilaisuudessa mies valehteli ja väitti, ettei hän ollut sekaantunut tytön kanssa. Tytön tehtäviä alustavan tutkimuksen aikana tukee kuitenkin teknisiä todisteita. Hänen löytyi muun muassa DNA-jälkiä Afganistanin aluskudoksesta.

Ruotsissa
Ruotsissa
13.12.2018 12:54
Vastaa...  Ruotsissa

48 päivää 26 raiskautta Ruotsisssa
”Vällingbyn epäilty väkivalta koulussa”
”Epäilty raiskaus musta taksi – nuori nainen löytyy rikki vaatteita tienvarsilla”
”Möllanin epäilty hyökkäysmurha”
Expressin Malin Roos on tutkinut poliisin raportit ja seurannut uutisia vilkkuvista väkivaltaisuuksista syksyllä ja todennut: 26 ilmoitettua epäiltyä suorittivat raiskauksen tai yrittivät raiskauksen asuja 48 päivässä.
Kolme on tähän mennessä johtanut syytteeseen, rangaistukseen.
Valtaosassa poliisin tutkimuksista epäiltyjä rikoksentekijöitä puuttuu

Suomi Finland
Suomi Finland
13.12.2018 13:28
Vastaa...  Jere

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005930790.html
No tässähän sitä yritetään jo täysillä kertoa, että kyllä ne suomalaisetkin.
Ja siksi ulkomaalaisia tekijöitä pitää ymmärtää vastaavasti.
Nimen omaan. Olen täysin samaa mieltä, pitää ymmärtää, että ulkomaalaisetkin tekevät näitä tekoja ja sen vuoksi nämä ulkomaalaiset pitää pitää siellä: ulkomailla.

Valtsu
Valtsu
12.12.2018 22:37

Mutta kun lapset on suorastaan työnnetty näiden kehitysmaapervojen syliin, pitäisi syyllisiäkin etsiä laajemmalta. Afganistanissa tunnetusti pidetään lapsiseksileluja – ja sitten aikuisia afgaaneja viedään päiväkotiin! Vittu mitä toimintaa!

Pää on nyt auki ja sauma jatkuu
Pää on nyt auki ja sauma jatkuu
12.12.2018 22:48

Nythän nuo ovat näköjään oikein päässeet vauhtiin ja yhä useampi ”näyttää todellisen karvansa”. Olisi ”karvat” pitänyt jo heti alussa tajuta niin ei olisi tarvinnut käydä näin.

Tare
Tare
12.12.2018 23:44

Eikös nuo suvakit hehkuttaneet että nuo siirtolaisraiskarit on oikeita kultamunia suomelle….
Näköjään ovat alkaneet kuoriutumaan oikein urakalla viimeaikoina…

Pena
Pena
12.12.2018 23:04

Oulussa on sitten mennyt kotoutumiset niin kuin odotimmekin. Miltä nyt tuntuu Juha Sipilä ja Myi Kakkanen ?….Paljonkohan näitä alkaa paljastua vielä tulevaisuudessa lisää. Niin ja mites meni omasta mielestä tämän refugees welcome porukankin mielestä, vieläkö menette kyltit kädessa vastaan ?

näinseon
näinseon
12.12.2018 23:23

Näistä on Sipilä , Orpo ja Risikko vastuussa vuodesta 2015
kansantuomion eteen nämä päätäjät vastuuseen

Matein
Matein
13.12.2018 04:07
Vastaa...  näinseon

Aivan. Rusakkoa ei passaa päästää vastuusta kansantuomioistuimessa.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.12.2018 23:27

Ei tätä voi käsittää. Ei vaan kertakaikkiaan voi.
Monikulttuurinen unelma se vain kiitää eteenpäin ja Tavja taputtaa tahtia.

Tavjan unelma toteutunut
Tavjan unelma toteutunut
14.12.2018 17:15
Vastaa...  Suomi Finland

SETA ja tavja ovat tätä juuri halunneetkin.

Huom!
Huom!
12.12.2018 23:55

Jos kuka tahansa valkoihoinen jäisi kiinni muslimitytön raiskauksesta islamilaisessa valtiossa, se olisi kurkku auki tilanne alta aikayksikön.

Pinlaareni
Pinlaareni
13.12.2018 12:20
Vastaa...  Huom!

Tiedä häntä… Tyttö ainakin kivitettäisiin

El Comandante
El Comandante
13.12.2018 00:15

Joko viranomaistahot Rotterhamissa siis Oulusa ovat todellakin ”sokeita” ja ”kuuroja”. Nyt olisi ensiarvoisen tärkeää selvittää muistioista ja kokouspöytäkirjoista keidän ansioita ovat nämä kotouttamiset lasten ja nuorten parissa. Vaaleja ajatellen puolueet, vaikuttajat ja ehdokkaat jotka ovat luoneet pelon ilmapiirin pitää saada esiin.

Anonymous
Anonymous
13.12.2018 00:23

ja sipilä ja mykkänen ovat katkeria ja vihaisia näistä raiskauksista,ei siksi että raiskattiin vaan siksi että nämä tulivat suuren yleisön tietoon somen kautta,mm.junes lokka on videoillaan kertonut näistä,kaksi kanavaa on poistettu muka”vihapuheen”takia,vaikka totuushan on että ne poistettiin sen takia ettei mm.lokka tekisi enemmän näitä videoita joilla paljastetaan maturaiskaajia.

Anonymous
Anonymous
13.12.2018 00:42
Vastaa...  Anonymous

Saapa nähdä mikä bannibuumi alkaa vaalien lähestyessä sekä media rumba johon satsataan miljoonia joilla edistetään valtamedian sekä vihervasemmiston että kokkareiden agendaa ja sanomaa. Ja kansa uskoo.

Rousku
Rousku
13.12.2018 10:42
Vastaa...  Anonymous

No nythän on jo Laura Huhtasaari saannut bannia !!! Joten jopa kansanedustajien jotka ovat vielä demokratian asialla suut tukitaan ennen vaaleja !!! Mutta aika suuri osa kansasta tietää jo että ainoa oikea puolue joka ajaa Suomen kansan turvallisuutta ja oikeuksia on PERUSSUOMALAISET !!!

Aikki
Aikki
13.12.2018 10:53
Vastaa...  Anonymous

No minua on Facebookissa kaksi kertaa viikon sisällä opastettu yhteisönormienrikkomisesta, vaikka en ole viimeisten 30 päivän bannien jälkeen sivullani kommentoinut. Kaiken lisäksi kommentit, jotka olivat laittaneet esimerkiksi vääränlaisesta kommentoinnista. olivat 2 vuoden toinen 3 vuoden takaa.
Kommentissani olin käyttänyt musu sanaa ja toisessa partalapsi. Käytin mainitsemiani sanoja, koska en voinut käyttää lapsena oppimaani nimitystä tummaihoisista . Joo kyllä meillä on sananvapaus, joka muuta väittää on väärässä

Aikki
Aikki
13.12.2018 11:02
Vastaa...  Anonymous

Juuri näin. Siitähän tässä on kysymys. Muuten taisi Junes olla ensimmäinen, joka tämän raiskauskeissin julkisuudessa kertoi. Jonkun tytön vanhemmat olivat sen Junekselle kertoneet. Vielä kerran haluan kiittää Junesta ja Tiinaa totuuden esiintuomisesta. Minusta kun ei ole enää ikäni puolesta muuhun, kun netissä kommentoimaan.

El Comandante
El Comandante
13.12.2018 00:36

Tottakait Sipilää vituttaa kuin pientä oravaa jäätynyt käpy, kun tapahtuneet raiskaukset ovat olleet kuvainnollisesti keittiössä tai takapihalla. Yhdytään suvakkien lauseeseen raiskaahan Oululainen cityliberaalikepulainen ja varmasti lesta sellainen.

El Comandante
El Comandante
13.12.2018 00:41

Ja isojoukko Oululaisia päättäjiä toivoo ettei kukaan löydä mitään materiaalia joka sitoisi heidät sellaiseen kotoutustoimintaan mikä tapahtui lasten ja nuorten parissa. Sata varmasti valtuustostakin löytyy aktiiveja jotka edesauttoivat toimintaa ja nyt pitää kylmärinki persiissä pelätä Lokkaa ja Tynkkystä.

huugo
huugo
13.12.2018 05:13

Nyt pitäisi kaivaa esiin ne tahot jotka ovat näitä karvaperseitä päiväkotehin, lastentarhoihin ja kouluihin vieneet. Onko porukassa kaupungin viranhaltijoita, opettajia ym. Kait heilläkin on joku vastuu tekemisistään, ovat sentään ns. sivistyksen eturintamassa ja nyt on kyllä rikottu räikeästi sitä periaatetta vastaan, että lapset ja keskenkasvuiset ovat heidän vastuullaan ja lasten vanhempien pitää voida luottaa systeemiin. Tässä täytyy olla joku päättävä taho joka on sallinut tämän. ”Päitä” pitää tippua että luottamus edes jotenkin palautuisi.

Patriootti
Patriootti
13.12.2018 07:38
Vastaa...  huugo

Juuri näin. Päitä ”pölkylle” vaan Pipilästä, Urposta ja takinkääntäjästä lähtien. Raiskareilta ja hyväksiyttäjiltä munat pölkylle ja sen jälkeen palautuslennolle, sama käsittely JOKAISELLE kansalaisuudesta riippuen ,joka tällaiseen syyllistyy. Yököttävää kuinka hallituskaan ei tee mitään saati tunne MITÄÄN häpeää mitä on tullut tehtyä ja TEKEVÄT!!
Nyt kun YK pakolaissopimus on raapusteltu, niin voidaan alkaa odottamaan sitä miljoonaa geelitukkaa, jotka sitten ilomielin otamme asumaan jokaiseen kotiin maskotiksi ja lapsen ”moniosaajahoitajaksi”.

Juuda
Juuda
13.12.2018 07:48
Kivikausi kohta meilläkin
Kivikausi kohta meilläkin
13.12.2018 11:21

10- vuotias tyttö sai valita kuoleman ja naimisiinmenon välillä ja meni naimisiin. On nyt 12v ja aviomies 60v. Aviomies pahoinpitelee tyttöä koska tyttö haluaisi mennä kouluun mikä on miehestä häpeällistä:
https://www.expressen.se/premium/nyheter/12-ar-och-gift-med-en-60-aring/

Valtamedia on herännyt Ruotsissa
Valtamedia on herännyt Ruotsissa
13.12.2018 11:33
Juha Sipilä
Juha Sipilä
13.12.2018 13:40

Olen shokissa. Olen myös vähän kiihottunut.

Anonymous
Anonymous
26.12.2018 11:42

Suomessa on turvatonta asua,vuoden-15 matuvyöryn jälkeen maa muuttui kivikautisten mellastuspaikaksi!