Strasbourgissa islamilainen terrori-isku, useita kuolleita

Kuvakaappaus 2018-12-12 11-22-55.png

Ainakin kolme ihmistä kuoli ja 13 loukkaantui kun asemies avasi tulen Ranskan Strasbourgissa. Poliisi on identifioinut henkilön mieheksi, jolla on Ranskan kansalaisuus.

29-vuotias Cherif Chekatt alkoi ammuskelemaan paikallisen joulutorin välittömässä läheisyydess. Torin kerrotaan olevan Ranskan suurimpia joulutoreja. Mies onnistui ampumaan useita laukauksia.

Tämän jälkeen hän joutui tulitaisteluun poliisin kanssa ja tiettävästi haavoittui itsekin. Chekattin onnistui kuitenkin paeta paikalta. Tietojen mukaan hän pääsi karkuun taksilla.

Poliisi laittoi illan ja yön aikana pystyyn massiivisen etsinnän ja Ranskaan julistettiin hätätila. Maan rajoja valvotaan tarkkaan, koska epäillyn arvellaan yrittävän ulos maasta. Poliisi on ottanut kiinni ainakin viisi henkilöä, mutta heidän osuuttaan iskuun ei vielä tiedetä.

Chekatt oli jo aiemmin poliisin listalla ”radikalisoituneista henkilöistä”. Hänet on tuomittu useista rikoksista Ranskassa ja Saksassa, joista saanut vankilatuomioita. Mies oli päässyt poliisin valvontalistalle jo vankilassaoloaikanaan.

Miehen kerrotaan olevan syntynyt Strasbourgissa ja siten Ranskan kansalainen. Hän ei kuitenkaan ole ranskalainen vaan afgaani, joidenkin tietojen mukaan algerialainen. Isku oli islamilainen terrori-isku. Chekattin radikalisoituminen liittyi islamin uskoon. Kotietsinnän yhteydessä löydettiin räjähteitä.

Kuvakaappaus 2018-12-12 11-25-24.png

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

54 thoughts on “Strasbourgissa islamilainen terrori-isku, useita kuolleita

 1. Bunkkerista pois politikot, jos kerran ette anna pelolle valtaa. Kaduille vaan Pietikäinen ja Sarvanmaa kokemaan monikulttuuria!

  70
  1. Ulos kaduille myös Lööperi, Löövi, koko miljööpuolue ja kommarit. Ulos kaduille vaan ilman turvamiehiä ja panssariautoja- ihan niinkuinkuin tavalliset ihmisetkin joutuvat liikkumaan joka päivä, ilta ja yö.

   51
  2. Kyllä! Öisiä Rosengårdin läpijuoksuja harrastamaan – se on kunnolle hyväksi. Ehkä.

   21
  3. Joo, Pietikäinenkin vois ”saada”, knowhown lisäksi, kokemuksia. Sarvanmaa tykkää muutenkin Kokoomuksen hänelle fiksanneesta ”duunista”. Hänen ei tarvitse sentään maksaa vielä, mutta kaikista ei voi saanoa samaa. Myyvät oman isänmaansa ja voivat silti ”hyvin”, ainakin rahallisesti. Omaatuntoa ei tunnu olevan lainkaan. Halla-aho on ainoa isänmaallinen meppi.

   23
  4. Sarvamaa sanoi, että tämä ei ollut mikään yllätys.

   Sen sijaan vihreät mepit voisi hyvinkin lempata kadulle ja sanoa, että nyt siellä on monikulttuurista värinää että ei kun mukaan vaan!

   12
 2. Suomalaisia europoliitikkoja kun haastateltiin valhemedioissa, vaikutti niille olevan suurin huoli, että ovet on säpissä. Ehkä niiden osalta voisi jättää ovet lukitsematta aina kun alkaa räiskymään.

  51
  1. Miksi siellä saa pitää ovia kiinni, kun ei kerran saa rajojakaan sulkea mielivaltaiselta sisäänmarssilta Eurooppaan?

   52
   1. Rasismia on vain avoimen länsirajan vastustaminen. Samalla suljettu itäraja ei ole suvakeille mikään ongelma. Ilmansuunnilla on siis merkitystä. Lännestä saa kulkea vapaasti rajan yli, idästä ei. Suvakkilogiikkaa.

    42
    1
  2. Siis, alkaa räiskyä. – Tuskin kukaan ”järjissään oleva” europoliitikko on enää aikoihin pitänyt oviaan lukitsematta. – Olen muuten kanssasi samaa mieltä, mutta olen isänmaallinen, kansallismielinen ja siten vailla mitään vaikutusta omaava. Jussi Halla-ahoa, joka on ainoa oikeaa valtiomiehen ominaisuuksia omaava meppi, pitäisi kuunnella enemmän. Kaikkien Suomesta välittävien ainakin.

   21
  3. Ole huoleti. Koska kyseessä valemedia, niin juttu oli luonnollisesti valetta. Ei ollut mitään huolta ja ovet oli täysin auki.

 3. Tää ei ollut maahanmuuttaja vaan syntyperäinen ranskalainen. Joten mitä jää jäljelle. Islam. Voi sanoa, että kyllä ne eurooppalaisetkin muslimit.

  45
  1
  1. Äläpäs nyt. Eräs Vastuu-totuusmedia sanoi miehen olleen ääriuskonnollinen aatteeltaan. Voipi siis olla ääribudhalainenkin. Minä veikkaisin äärikatolinen.

   1. Luonnon uskontoja harjoittava tai ehkä ”maltillinen” muslimi? Kenties sunni, shia tai jotain muuta rauhanlahkoa edustava muslimi. No, rauhanuskontoa edustava ainakin ja Ranskassa syntynyt. Voi vittu. Niin, monennenko sukupolven edustaja? – Aina vaan pahenee, oli sitten shia tai sunni? Kaikki samaa rauhaa.. Vai uskooko joku vielä näiden kristityiksi kääntymisestä jotain? Tämä kysymys ei koske kirkkoa, sillä se on mädätetty helvetti.

  2. Toisenpolven maahanmuuttaja, kotoutuminen selvästi epäonnistuu jopa seuraavilla sukupolvilla.
   Siis ranskalaisten syy ja kotoutumiseen laitettava muutama miljardi lisää rahaa.

   14
 4. Terrorismin vastustaminen on ratsastusta terroristien uhreilla!!1!!1! Raiskausten vastustaminen on ratsastusta raiskausten uhreilla11!!1!!! Vaarallisen tieosuuden vastustaminen on ratsastusta liikenneonnettomuuksien uhreilla!!!!!!111!

  Ööh… mikä meni vikaan? Huomasiko kukaan? Terroristi ampui hevosen alta ja ratsastus loppui siihen.

  28
  1. ”Donald Trumpin mielestä USA tarvitsee muurin, koska ranskalainen ampui ihmisiä Ranskassa.”

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7ee89b0d-c886-4dbd-922c-c9b3bdeceef2

   No niin. Tulihan tämäkin sieltä.

   Varsinainen ranskalainen. Ja tähän tietty iltapaskan ajatusketju siten katkeaakin. Sillähän ei ole tietystikään mitään merkitystä, mikä on henkilön tausta laajemmin tarkasteltuna.

   Ongelmiin ei missään tapauksessa saa puuttua, eikä niitä saa nähdä missään. Suvakkilogiikka on läpeensä sairas.

   12
  2. ”Trump ei ainakaan toistaiseksi ole esittänyt suruvalitteluja tai muutenkaan osoittanut sympatiaa Ranskalle.”

   Onko muuten Sipilä shokissa?

   12
 5. Useimpien lähteiden mukaan algerialainen. Kannattaisi PT-toimitus korjata pian, ettei tule syytteitä valeuutisesta.

  10
  1. Aika monissa uutisissa kirjoitettiin, että Strasbourgissa syntynyt eli ranskalainen. Mutta eihän sitä valhemedioista ikinä tiedä – varmaan jokainen on ranskalainen ranskassa ollessaan, mikäli saattuu tuntemaan itsensä ranskalaiseksi. Eikös kaikki ole nykyään sosiaalista konstruktiota ja fiiliksen mukaan.

   23
   1. Valevaltamedia herkästi uutisoi savunahat paikallisiksi ilman mitään sen kummempaa faktaa.

    18
   2. Ja kun vaihtoehtoja sukupuoleksikin on yli 40 niin ei ihme ettei tyyppiä ole saatu kiinni.Melkoinen kameleonttimutantti.

    10
    1. Mikä on ranskalaisten sotilaiden kunto, kun sotilaita on kaduilla, mutta tuota yhtä muslimia eivät saaneet satimeen? Parikin tulitaistelua oli, mutta porukka ei pärjännyt tuota yhtä vastaan. Tämäkin on asia, joka ainakin minua huolestuttaa. Onko siitä valtavasta sotilasmassasta kaduilla sitten mitään hyötyä.

 6. Rasistista meininkiä kautta Euroopan! Sanovat afgaanilapsukaisen ammuskelleen Ranskassa joulumarkkinoilla. Syntynytkin siellä ja kotoutunut muuten hyvin, mutta rasistinpirut olivat kuulemma kiusanneet kovasti lapsuudessa. Oli sitten hieman vartuttuaan ikäänkuin rasisteille kostoksi tehnyt parikymmentä väkivaltaista ryöstöä sekä muuta mukavaa. Lusinut linnassakin useaan otteeseen. Otti nyt sitten pertaanin ja lujasti panoksia ja ampui kolme lautoihin sekä kolmetoista lasarettiin. Jos nämä afgaanit ja muut oikeauskoiset eivät tykkää joulumarkkinoista, niin miksi te perkeleen rasistit sitten niitä järjestätte!

  32
 7. Jotkut lähteet viittaavat, että tuon arabin juuret on Marokossa.
  Miksi taustoja salaillaan, kun lähtömaa on tärkeä tieto, nämähän asuvat myös ”kotimaassaan” ja värväävät uusia terroristeja kotimaastaan!
  Tässäpä taas JuudasSipilän (KEPU) ihailema arabi-halpatyöntekijä….
  jo 2-polven ”ranskalainen” .

  21
  1. Joo tässä voi kätevästi käyttää ”murhaa ne ranskalaisetkin!!!”-korttia. Kuten suomessa heilutetaan ”eniten raiskauksia tekevät suomalaiset”-korttia, mutta ei sitten mainita ollenkaan että karmaiseva osa ns. suomalaisista ovat suomen kansalaisuuden itselleen keplotelleet muslimit.

   28
  2. Miksi lähtömaa olisi kenellekään tärkeä tieto? Edes poliisille.
   Tekijän henkilöllisyys on minusta tärkeämpi tieto. On kai parempi saada kiinni oikea tekijä, kuin vain joku ko. lähtömaan ihminen?

   1
   5
 8. Ennen joulun aikaan, jos oli ollut tuhmana piti pelätä valkopartaista Joulupukkia, kilteille ihmisille pukki toi lahjoja. Nyt monikulttuurisessa paratiisissa pitää pelätä mustapartaisia äijänköriläitä kun ollaan oltu liian kilttejä.

  25
 9. Valtamediassa esitettiin, että olisi epätoivoissaan tehnyt iskun, koska kavereita oli vangittu. Mielenterveysongelma on niin kulunut läppä, että on pitänyt keksiä jotakin uutta! Nyt mielenterveysongelman on korvannut EPÄTOIVO. Tekijä kuvataan vähän niinkuin ressukkana, jota pitäisi sääliä. Epätoivoinen, kun ystävätkin joutui poliisin huomaan. Tää oli jossain iltapskassa tänään.

  29
  1. Minäkin aion tästä lähtien jättää veroni maksamatta koska epätoivo!

   18
   1. Ja uskontokin kieltää maksamisen … Ei niitä kukaan haluaisi maksaa, varsinkaan kun tietää, että ne menee kaikki matujen elättämiseen ja kansanvaihtoon. Kuitenkin toi saatanan ALV on sellainen, ettei sitä pysty kiertään. Samoin lasten koulut ja kirjat (jotka piti olla ilmaisia), syö ihmisen, siis tav. ihmisen loppuun. Geelipäillä ja neekereillä ei ole niin väliä, koska kaikki maksetaan ja paljon päällekin. Sorry, niin veroistahan ne elää, mutta kenen maksamista??!!

    14
  2. Niin. Aina tulee näitä ” käsittämätöntä pahuutta ihmisyyttä vastaan” yms. Kunnes alkaa länsimainen sinisiimäinen hali hali pusi pusi lässytys jotta kotoutus on epäonnistunut jne jne….

   20
 10. Naaman perusteella enemmän algerialainen kuin afgaani. Rukoillaan, että uhrit olivat suvakkeja ketkä pitävät rajoja auki.

  17
  1. Fiksuimmat ei nykypäivänä käy suurkaupunkien joulutoreilla. Rasistit varmaan jo ymmärtää, ettei kannata joulun aikaan ängetä massaturismitapahtumiin.

   22
 11. Ylen Ääri Suvakki Toimittajat Prosoivat Tahalaan Suomalaisia Ihmisiä

  Esim On Todella Tahdikasta tehdä juttu joidenkin turvapaikka hakijoiden

  *oikeusturvasta* selko uutisiin Juuri Tänään

  Miksi se on tahditonta
  siksi että nämä turvapaikka valitajat ovat 99 prosentisesti islamisteja

  Ja Puhua Heidän Muslimen Oikeus turvasta
  kun Ranskassa on melkein 20 Ääri islamisti muslimin radkalisoituneen sellaisen uhria TAAS

  Itsellä Ainakin Taas Kipuinoi Näiden Ääliö ylen toimittajien touhut

  Mikä Oli Tämän Selkokieli uutisoinin tarkoitus

  Selkokielellä Ylen Sympatian haku islamisti Muslimeille

  Tahalinen Provovokaatio että saadaan joku taho kuumiamaan huolella
  Ainakin 2 minuutiksi
  Josta Taas Nämä Ylen ääri suvakit islamin ihanoijat saavat jotain kilahtaneita kiksejä

  Tästä Kanta suomalaisten ja Maahanmuutto viraston Syylistämisestä

 12. Eli Aina kun Yle Saa mahdolisuuden he alkavat pomitamaan jotain matuja puolustavaa propagandaa
  ja se tapahtuu aina näiden Ääri Islam terrori iskujen aikaan Kihkeimällä sykkellä

  Tai Jos Uutiset Ovat *Vähempi Arvoinen* Uutislähetys Kuten Selkouutiset

  He Eivät uutisoi Koko Terrrori teosta Mitään
  Vain Kuinka Matuja Sorsitaan

  Selko uutiset siis kun *uutisia vähemmän Huonommin ymmärtäviltä pimitetään tietoa*

  Katosi Kohdasta **Miinus** 41 Min Suorasta lähetyksestä ja ihmettele tätä touhua

  https://areena.yle.fi/tv/suorat

 13. Onneksi maksan suurimman osan verotuloista kansallismieliseen valtioon. En tunne syyllisyyttä että rahoitan ääri-islamia suomen tai ranskan valtioiden kautta.

 14. Joulutapahtumien turvatoimia kiristettiin, kun terrori-iskut yleistyivät –

  Komisario: *Viisas* varoo vaan ei pelkää

  Uusi Sloukan on Syntynyt *Rauhoitavaa Idiotismia*

  SEN SYNNYTÄJÄ ON Komisario Kai Loukkaanhuhta

  KALEVA
  Kotimaa

  Viisas Varoo Siis Mitä
  10 000 kilometriä tunnissa Kiitäväviä luotejako Kuten Ranskassa

  Miten Helvetissä niitä voi varoa Milään Paitsi pukeutumalla luotiliiveihin

  Ja jos Ihminen Pukeutuu luoti Liiveihin Hän PelkääTosisaan Jotain

  Lisää jotain jolle on vaikea hakea termiä sen mielipuolisen viestin takia

  Helsingin poliisin valvonta- ja hälytyssektorin johtaja, ylikomisario Seppo Kujala kertoo, ettei tällä hetkellä ole mitään viitteitä siitä, että turvauhat koettelisivat suomalaisia tapahtumia.

  – Maailmassa on aika paljon toreja, joissa tällaista ei ole tapahtunut. **Mitä vittua **

  Sen takia ei tarvitse jättää menemättä, ja poliisi pitää valmiutta yllä, sanoo Kujala.

  poliisi pitää valmiutta yllä

  ranskan terroristi oli tarkailussa mutta hänen asunostaan löytyi käsi kraanaateja ja se asekin olitiin saatu jostain poliisin tarkkailusta huolimatta

  Komisario: *Viisas* varoo vaan ei pelkää

  ja suomen poliisi pitää valmiutta yllä,

  Komisario Loukkaanhuhta toteaa samoin.

  – Viisas varoo vaan ei pelkää.** Minkään näköiseen pelkoon*** ei ole aihetta. -siis mitä vittua

  Eli Onko Suopon Turvalisuus SelonTeko Jotain Vessa paperia näille Komisarioille

 15. jos ei ole mitään pelätävää miksi niitä tilaisuuksia ylipäätään suojelee komadopipoiset rynkyt esillä olevat poliisit
  se että he ovat paikalla
  aiheutaa itsesään tunteen että tällä joulutorilla voi olla vaaralista joku uhka pelko päällä
  tilanne ei ole todelakaan normaali milaislta turvaliseen maan joulutorit näyttävät niiden Läheisydessä ei ole näitä poliiseja Kun Ei tarvitse ola niiden käsnä oloon on aina joku pelkoon Uhkaan liityvä syy

  Mutta On Järjen vastaista kommentoida Tässä tapauksessa

  ei mitään syytä pelätä mitään

 16. Huvittaa YLE:n erikoislähetys, jauhetaan samaa paskaa joka islamilaisen terrori-iskun jälkeen. Mikä on motiivi, mitä tästä tiedetään ja sitten siihen samaan vielä keltaliivit.

  11
 17. Veikkaan ettei viimeinen joulutori tapahtuma tälle vuodelle euroopassa..tietysti toivoisi että oli se yksittäistapaus……meilläkin ollut tapana käydä saksassa joulumarkkinoilla sellanen viikon reissu aina mutta nyt ei ole tullut kolmeen vuoteen käytyä…..ei pelota mutta toi itsesuojeluvaisto kunnossa…….saa nähdä missä seuraavaksi….tänne hurrilaan saattaa joku pikkanen tulla myös….tosin täällä pitävät nuo matujengit muutenkin pirteenä….

 18. Ylen Raportti Huh Hujaa Loppu Oli Komikaan Riemu voitto
  Ylen Epätoivoisen Nais tomitajan Raportoinista
  Keltaliivit Ovat Syylisiä Poliisi Vajeseen Joulu Torilla

  Eli Esim Jos 100 Poliisia on Joulu Torilla Ja niistä 20 Lähtee mualle Tehtäviin uhreilta ei voi välttyä

  Kulostaa Turvaliselta Maalta

  Ja Yen Toimittajan änkytys Jonka aatemaiilma rajatomasta Rakkaudesta islamia kohtaan

  ja sen puolustamisesta kokee inflaation hänen Aivoisaan

  Vaikka Hän Taistelle Paholaistaan vastaan kynsin ja hampain
  Ja Hokee Hiessä Islam On Rauhanuskonto

  Joka Ei Ole Alku Lähde ääri islamiin Radikalisoitumiselle

  Ei Hokee Pääsään yle toimitaja

  ei..ei se voi olla Vai Voiko Sittenkin

  Ei Ei Ei Keksi Jotain Ja äkkiä
  Nyt Keksin Keltaliivit Jee Se on Hyvä Pyöriikö Kamera

  änkytäesään jotain epätodelista paskaa
  hän tavalaan tajuaa hänen ideologiansa murenemisen suorassa lähetyksessä

  tai sen jopa näkee päälle päin

  epävarmuutena ihmeelisenä änkytyksenä
  kun sanoja yritetään laitaa väkisin jotenkin islamin puolustamis kannalle
  Etsimällä jotain tekosyitä tapahtumiin

  Oliko Siellä poliiseja jotka pystyvät arvioimaan luotien lentosuunnan Periaatessa tele kiineetisesti Etukäteen
  kuten Minory Report Elokuvassa Heille Olisi Tilaus

  1. Niin siis tuo sivuhan on parodiaa samoin kuin Twitterin Keijo Kaatosade. Toisaalta molemmista voidaan sanoa että parodiaa alkaa ilmestyä vaikeampaa erottaa todellisuudesta.

   1. Ei ole! Liikkeemme on tosissaan ja moni jäsenistämme vaikuttaa mm. Rasmus-ryhmässä facebookissa. Valitettavasti vaan tilejämme suljetaan vähän väliä ja puoluejohtajamme on saanut pysyvän kiellon facebookiin. Minäkin olen nyt bännissä koska eräässä keskustelussa puolustelin presidentti Halosen vaatimuksia pakolaisten ottamisesta Suomeen.

    -Maasib Kangas

 19. Seuraava valtamedian siirto on

  että uutisointi siirty pois itse Tästä Ääri islam Terroristi Teko asiasta

  Siis Täysin muihin asioihin

  Harhautus
  Veikaan Jo tänään Löpeissä on Pää asiasta huomio pois viedyt jutut pystyssä

  ja se Akenda viedään siihen

  että tämä tapaus vahvistaa äärioikeistoa Ymm Ymm,,,,,,,

  Ja nazeja putoilee taivaalta häiritemään islamistien elämää

  ranskassa tai koko euroopassa ääri väkivaltaisesti

  kuitenkin Oikeasti ilman väkivaltaa seuraavaan iskuun asti Oikeaan Väkivaltaan

  Josta Ei Kuitenkaa puhuta mitään valtamedioissa
  ja sen oikeista syistä

  Ainoastaan Kuinka Gunter Vainoaa Mohamedia puketumalla Maihin nousu saapaisiin

  joka on hirvein rikos kautta aikojen

  Maiharit Ovat Rasismin Ja Väkivallan Sympooli Hutaa Macron
  Angele Merkelin Nuollen Hänen Kassejaan

  Pysätämällä koko saksan kenkäteolisuuden

  Vihreänä Luonnon Suojeliana Kuitenkin Diisel Auto tehtaat Puskevat Ylitoitä
  Mutta sekin on Trumphin vika jotenkin

  saksa saastutaa ennemän kuin Usa
  mutta valtamedia ruoskii thrumphin amerikaa pahimpana saastutajana
  *Varsinkin henkisen puolen *arvojen saastutajana

  Nämä Terrori iskuthan Ovat todella Terveen Demokratian Loppu Tulos

  Kansalaiset Juokevat Ensi vaaleisakin Urnalle Toivoen Lisää Niitä

  Ja ne Politikot Valtaan

  Jotka Nämä Paratiisi Lähetiläät Ottavat Vastaan Avosylin
  Tehden Sivussa Itsellensä Pikku Bisnestä 100 Miljardilla
  Heidän Teuras lampaiden rahoista Eli Kantavaestön

  on ihanaa maksa itensä kipeäksi Veroina

  että saa tuntea ääri islamistista terrorismin pelkoa

  Eli Rahat Menevät Todella hyvään tarkoitukseen
  poliisien palkaukseen esim Syystä Että…..No Voi Vit…..

  Tervettä touhua Ja Niin Puolueetonta

 20. Kai juha sipilä on shokissa ja teot on tuomittu, sekä mainostettu taas ”tämä tekijästä tiedetään nyt”. Että tällainen jouluinen kulttuuritapahtuma jälleen kerran.

 21. poliitikkoja ja suvaitsevaisia ei tunnu haittaavaan yhtään matujen ammuskelut ja raiskaukset vaan se että ne tulevat ihmisten tietoon mikä tietysti häiritsee matupisnestä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.