Toinenkin Oulun raiskaajista oli turvapaikkamaskotti – mukana erityisessä kotouttamisohjelmassa

48221773_578866942563342_7028423575690280960_n

Toinenkin Oulun kahdeksasta vangitusta on paljastunut turvapaikkamaskotiksi. Afganistanilaista 1998 syntynyttä Rahmani Gheibalia haastateltiin mm Iltalehteen toukokuussa 2016, jolloin miekkonen valitteli ennakkoluulojen hidastaneen suhteiden luomista suomalaisiin.

Tarkoittiko Rahmani jo tuolloin, että pikkutyttöihin oli vaikea saada suhteita? Sitä ei voi tietää. Iltalehti jokatapauksessa tiesi kertoa, että Rahmani puhui melko hyvää suomea neljän kuukauden maassaolonsa jälkeen. Ja haaveili autonasentajaksi. Rahmani kertoi Iltalehdelle, että suomalaiset ovat ihania. Tarkoittiko Rahmani tuolloin pikkutyttöjä vai oululaisia turvapaikka-aktivisteja, jotka kuskasivat näitäkin afgaaneja ympäri kyliä tutustumassa lapsiin?
340e8b8393337ec5170f096a420e0b536c10f9c3d517eb94a0e5c6a604932d97Rahmani oli tuolloin 2016 mukana SPR:n Trust-ohjelmassa, jossa “kehitettiin erilaisia malleja lisätä paikallista vuorovaikutusta“.  Tarkasti ei tiedetä kuuluiko SPR:n ohjelmaan vierailuttaa turvapaikanhakijoita päiväkodeissa vai lämmintä arkiläppää pikkutyttöjen kanssa. Sitäkin kuitenkin on luultavasti tapahtunut. Onko Rahmani saanut kipinän groomaukseen turvapaikka-aktivisteilta? Sitäkään emme voi toistaiseksi tietää.
Rahmania, KUTEN myös tänään Saksassa kiinniotettu Qayssaria koulutettiin vastaanottokeskuksessa Trust-projektissa siis suomalaisille tavoille ja tutustumaan suomalaisiin. Muuan arabian kielellä turvapaikanhakijoita kouluttava Leban Yahye Ibrahim kertoi tuolloin Iltalehdelle:
– Suomalaisten ei tarvitse pelätä turvapaikanhakijoita, yhteinen toiminta hälventää ennakkoluuloja puolin ja toisin, Ibrahim loihe lausumaan.
Opetettiinko turvapaikanhakijoille jo tuolloin erilaisia tapoja lähestyä suomalaisia pikkutyttöjä vai mitä koulutukseen kuului? Sitäkään emme voi tietää.
Oikeusministeriön ylitarkastaja Katriina Nousiainen kertoo niin ikään filmillä, että ennakkoluulot ovat olleet pahimpina esteinä suomalaisten ja sotapakolaisten välillä.
– Ennakkoluulot ovat synnyttäneet turvattomuuden tunnetta ja sitä kautta [suomalaisille] on syntynyt epäluuloa, Nousiainen kertoo.
Tässä vaiheessa emme tiedä onko paikallisille pikkutytöille todellakin opetettu ennakkoluulottomuutta kohdata kolmansista maista tulleita aikuisia miehiä. Se on arvoitus.
Julkaisen poikkeuksellisesti linkin Iltalehteen, se on kuitenkin osapuoli tässä asiassa kirjoittaessaan pedofiileistä sokeroituja tarinoita.
Olen aivan satavarma, että tämä kaikki on vasta alkusoittoa. Monet tahot delettevät netistä sormet kuumina kuvia sotapakolaisista vierailuilla pikkutyttöjen luona ja rukoilevat, että kuvia ei olisi päätynyt vääriin käsiin.

Subscribe
Notify of
guest
58 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha Sipilä

Olen shokissa. Olen myöskin syytön kaikkeen.

Petteri Urpo

Vitjapalli on 20v. Just joo

Väärä nimi

Ei sen nimi ole Vitjapalli vaan Varaani Kermapalli.

Ja tätä kansa haluaa lisää

Selkeesti vanhemman näköinen. Vidu ku ärsyttää noi hemmetin niin helposti höynäytettävissä olevat -kaikki valheet uskovat idiootit migrissä, spr:ssä, kirkossa, ely:ssä sun muissa paskalaitoksissa.

Mietippä sitä

Entäpä jos ne tekevätkin tätä ihan tahallaan?

Pekka karvonen

Tietty ne tekee sen tahallaan!!saadaan tännekki ranskan meininki!!mutta ei kai kaikki helvetti soikoon, voi olla läpeensä mätiä,migrissä,spr:ssä!?!?kirkko nyt on asia erikseen!!eihän sinne muut ku pedari papit,nwo jutkupallien nuoliat pääsiskään!!!orpo vitun pedari kiihottu oulun uutisista,niin paljo että piti jäädä saikulle,että pääsee pääpedarin sipilän kanssa joka on nussinu varmaan kaikki oulunläänin pikkulestat!paneen salen kersaa porukalla!!ja jenny vaan hymyilee sairasta hymyään, liskojen jyystäessä vasen silmä mustana väinämöö hanuriin!!aika hankalaks on tilanne päässy!!!!

Lisää rahaa kotouttamiseen VMP

Meidän vika!
Kotouttamisemme ei ollut Rahmanin kohdalla riittävän korkealaatuinen.
Rahmanille olisi pitänyt kantaa kantotuolilla rajan yli, eikä varusmiehiä vain kantamaan hänen laukkujaan.
Rahman sai jo heti alkuun kotouttamisestamme pahan mielen ja heikon “asiakaskokemuksen”.
Kotouttaminen on kiinni pienistä teoista, mutta ei itse yksilöstä.

Luca

Tämä asian vierestä, mutta jostain tuli yhtäkkiä mieleen, että tietääkö kukaan mitä sille yhdelle saunamajurille kuuluu, mikä oppi jopa pyyhkeitä viikkaamaan? Liekkö vankilassa, karkotettu vaiko siirtynyt jonnekin muualle esim. Saksaan. Ihan vain kiinnostaisi tietää. Voihan se olla vaikka jonkin ison pörssiyhtiön johtajanakin, tiedä häntä. Olihan se sellainen kultakimpale.

Kultamuna-jouluspecial

Saunamajurista, puurokenraalista ja arifmouradista jne pitäisi saada joulupäivitys.

K.L.

Ja Sipilän “ottopojasta”,jokahan on 18v.?

”Voin todistaa sen teille”

Ei tietenkään. Edelleenkin 17, ehkä jopa 15.

Näin suunniteltu

”Kun maa alkaa polttaa jalkojen alla otan rahani, shokkini ja hipsin muualle kauaksi Suomesta”.

kaikenlaista-läpsyttelijää

Vai oli afkaanipallinaama oikein erityisessä kotoutuksessa?
Voihan pitkä veeeee tuota porukkaa!!!!

Valtsu

Sinulla kun on kuitenkin valtaa, niin pystyisitkö välttämään Ouluun kysymyksen: Miten arvioitte kotoutustoimenpiteiden onnistuneen ja aiotteko jatkossakin heitellä juuri lapsia monikulttuurisuuden kitaan? Ei muuta, kiitos.

peräpää

Onko tämäkin Esi(leikki)koto koulutettu?

pensavero ylös vihreät yhteydet

Kotouttaminen on epäonnistunut. Muussa ei ole vikaa.

Seppo Kantola

Kotiuttaminen ei onnistunut,ulos maasta hyvällä tai pahalla,kuten kaikki muutkin loisijat.

Muuten ei tuu mistään mitään

Niin ja tyypin touhuista näkee millaista “kotouttamista” se oikeen on vailla.

Esinahka

Esinahka on syöty, kermaa riittää ja esileikkejä jatketaan veronmaksajan lompakolla kunnes neljä vaimoa löytyy ja 10 rakastajatarta, kaikki 6-15 v.

tapperlund

Tehkää jotain – Mitä tuota Sipilää tässä hokee, mitä se sillä kummenee. Vika tässä hommassa on se että n. 50-100 on todellisia aktiiveja, Perseensä joskus sohvasta ylössaavia on n.3000 hlö max. esim 612 marssi. Ottakaa yhteyttä tuttavuuksiiin, varsinkin niihin jotka ovat hyvässä asemassa. Älkää lähtekö summittain soittelemaan, tehkää suunnitelma ja menkää tapaamisiin aina kaksin. Olkaa rauhallisia ja ilman kiihkoa. Malttakaa lopettaa ajoissa, kukaan ei väsyttämällä tule mukaan.

Kivapuhuja

Montakohan sankaritarinaa iltalehdeltä sun muilta mätämedioilta on mennyt jo v*tuiksi, kun sankarit ovat olleetkin tuon tuosta tarinan roistoja?
Muutaman vuoden aikainen “vastuullinen uutisointi” on sen sortin likapyykkivuori, että sitä uudestaan kansalle esitellessä ei käy ihan äkkiä aika pitkäksi.
Vuoden päästä netistä on kadonnut varmasti hyvinnpaljon suvaitsevaisia uutisia, kun niiden tekijät yrittävät salata tehneensä ne. Niin häpeällisiä monet niistä ovat. Ja kaiken huipuksi ne on julkaistu Suomen suurimmissa medioissa.
Pian muistellaan vanhoja mätämedia.

Pessimisti

Joku kyllä tallentaa nämä tiedot ja likapyykit myöhempiä maanpetos- ja valtionpetos oikeudenkäyntejä varten.

4 kUOLUTTA

Uutistoimisto AFP:n mukaan epäilty oli viranomaisille ennestään tuttu.
Hän oli Ranskan poliisin S-listalla, joka
tarkoittaa epäiltyjä ääriliikkeiden jäseniä.
Silti Nämä Veijarit Pystyvät Samaan Tarkailusta Huolimatta Itselensä Aseita
outoa no kukas ne aseet hänelle toimitaa Salaa
Ranskan todella valveetuneilta Viranomaisilta piilossa
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_terrori-iskuista#2018

Korkeat virkamiehet

Varsinaiset ongelmat ovat olleet juuri tämän Katriina Nousiaisen tyyppiset kaiken maailman oikeusministeriöitten ylitarkastajat. Ilmeisesti yhteiskunnan hyvin korkeissa viroissa olevat ovat melkein kaikki tuota samaa suvakkilajia. Helvetin korkeine palkkoineen he syyllistävät meitä suomalaisia (palkanmaksajiaan). Miten voi tuollaisella osaamistasolla ja “ihmistuntemuksella” päästä oikeusministeriön ylitarkastajaksi? Toki syyllisiä matuongelmaan ovat myös SPR, valtamedia, päättäjät ja muut hyvävelikerholaiset, mutta virkamiesten puolueellisuus ja suomalaisiin kohdistettu syyllistäminen tuntuvat vielä inhottavammilta. Katriinaltakin voisi kysyä, että miten meni noin niin kuin omasta mielestä? Kannattiko syyllistää suomalaisia ” ennakkoluuloista” ja puolustaa joukkolapsenraiskareita?

Joku Kusetaa Meitä

Erikoista Kun Katsoo Tuota Wikin Terrorismi Listaa Alusta Tähän päivään
Ja jotkut Liberaali Tutkijat Väittävät Että Terrorismi On vähentynyt Europassa
Ja tällä on turvalisemempaa kuin ikinä
Tuon Listan Mukaan Se on Lisääntynyt Ainakin 200 prosenttia
Ja oikeasti on turvatomapaa kuin ikinä
ja Syyn Voitte Päätellä itse
älkää lukeko sitä iltalehdestä tai suomen valtamediasta tai uskoko näitä demla tutkijoita
vaan käytäkää omia aivojanne
Ja Näiden tekjiät 2015 -2018-90 prosentisesti Ääri islamisteja
Eli Rauhan Uskonto – Niin Kenelle ehkä Iranin Presidetille Ainakin

*mutta tämän ei pitäisi olla yllätys*

Petri Sarvamaa kuvailee tunnelmia Strasbourgissa IL:lle: ”Surullinen tapaus, mutta tämän ei pitäisi olla yllätys”
Tänään klo 1:11
Kokoomusmeppi Petri Sarvamaa oli tiistaina Strasbourgissa noin 500 metrin päässä ammuskelupaikalta.
Tämä Lause *mutta tämän ei pitäisi olla yllätys*
on kai sitten viesti myös suomen tapahtumiin
kun ensin nämä sarvamaat tekevät ihmisoikeuksia kunnioitavaa politikaa
jonka seurauksena tulee ihmisraunioita ja ruumita
he tokaisevat kädet veressä
*mutta tämän ei pitäisi olla yllätys
No onko Se sitten Tahalaan Tietoisesti Aiheutettua *kysymys* ja kenelle se ei ole yllätys
Huomioikaa tämä seikka hän on Ylen Ex Toimittaja
Jos Yleläisillä On sama Asenne kuin hänellä Niin Näkemiin vaan

Anonymous

Ehkäpä Sarvamaa lähetti viestin Sipilälle. Sipilä yllättyy aina.

Ei pettynyt

Ennakkoluulot ovat monesti mainio asia. Jos vielä tulee esille kuvia missä voimavara poseeraa pienten lapsien kanssa päiväkodeissa niin voisi sanoa näin: Ero suvakin ja ennakkoluuloisen välillä on se että ennakkoluuloinen ei pety koskaan.

100 prosentin epäily

Shooting in Strasbourg, France – LIVE BREAKING NEWS COVERAGE
Yö kyöpleile Ja Peloikaille Kun Uni Ei tule silmään
Tämän ihmis misarvoja kunnioitravan politikaan takia ja uni pilerit ovat loppu
Kristityjen Joulu Tori
Joukko Murha
Päätelmä ääri Islam Asialla
Ei 100 Prosentia varmaa mutta 100 prosentin epäily
https://www.youtube.com/watch?v=yK_cjGblFbE
Tai
https://www.youtube.com/watch?v=E6pz8x-GF08

JK

Joku jolla on esimerkiksi lakimiehen koulutus tai muuten pätevyys, nyt olisi aika laittaa SPR, Esikoto-hanke lailliseen edesvastuuseen Oulun raiskaustapausten johdosta, sillä nämä tahot ovat juuri ne jotka ovat vieneet näitä islamisteja tutustumaan suomalaislapsiin ja saattaneet heidät vakavaan vaaraan.
Oulun valtuusto ei halunnut Perussuomalaisia lukuun ottamatta käydä avointa keskustelua raiskausten ja sen kautta yleisen turvattomuuden tilanteesta, ottakaa joku oululaistaho nyt tilaisuus haltuun ja järjestäkää kansalaiskeskustelutilaisuus asiasta ja tuokaa selkeästi esille, että kaikki muut kaupunkinne päättäjät eivät näe tarpeelliseksi käydä keskustelua nykyisestä tilanteesta. Tämä toisi muille poliittisille tahoille mahdollisuuden saada jalansijaa niin Oulussa kuin koko maassakin.
Kokoomus, SDP, vihreät ja muut pitävät sisällään politiikkoja jotka eivät halua puuttua asioihin, se on suoranaista pelkuruutta ja selkärangattomuutta tosipaikan edessä.
Kertokaa kaupunkinne päättäjistä äänestäjille ja saatte uusia kannattajia itsellenne niin Perus-suomalaiset, reformin porukka ym.
Maamme tulevaisuus lepää nyt uusien rehellisten ja suoraselkäisten päättäjien harteilla, vanhat kädettömät kuhnurit pitää saada ulos päättävistä elimistä kokonaan!

Jones

Aina vain jaksetaan jankuttaa että kultturillisia eroavaisuuksia ei muka ole. Olisi muutenkin kivä tietää, että jos joku “suomalainen´´ on tehnyt samantyyppisiä rikoksia, niin onko hän todella suomalainen, vai jokin muu. Esimerkiksi puolisuomalainen. Eihän Suomessa vedetä kokaa arkipäiväisesti, kuten tehdään joissakin Etelä-Amerikan maissa. Eikä Suomessa tapahdu tälläisia tapauksia, kuten on iltalehden mukaan tapahtunut Afrikassa. Näin se vain on.
https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/6ff746e5-da57-4272-9713-e07b52d3ce34

huugo

Heidän motiivejaan arvosteleva on rasisti sanoi eräs hallituksen avainministeri vielä pari vuotta sitten. Onko ministeri vielä samalla linjalla. Kun kaivelee pari vuotta wanhoja valtamedian otsiokoita näistä kultamunista ja työvoimapoliittisista voimavaroista, ei voi kun nauraa. Se propaganda huvitti jo silloin mutta nyt nauran aivan kippurassa, jopa vanha natsi-saksa jää toiseksi. Siis nämä raiskaukset ei naurata vaan se naivius ja suoranainen propaganda joka ei toteutunut toivotulla. Kaikki alkoi YLE:n pakolaisillasta ja legendaarinen Nergin vakuuttelu että he tietävät keitä he ovat, vaikka kenelläkään ei ollut rajan yli tullessa kuin muotivaatteet ja kallis I-phone, siis valtion virkamies valehteli silmät kirkkaina. Sanoin silloin tai kirjoitin aikanaan että odottakaahan nyt kun “kotiutuvat” kunnolla, alkaa tapahtua.

imaami

Ottakaa nyt hyvät ihmiset talteen näitä juttuja, aina sitä mukaa kun niitä tulee.
https://www.iltalehti.fi/tosielamaa/a/2016090922285466
– Tuossa on tyypillinen. 10-vuotias multiraiskattu ja IL valkopesee miten ihana lopputulos raiskauksesta voi tullakaan. Oksettavaa propagandaa ja tahallista sekä suunniteltua ja koordinoitua.
– Aina kun joku tero jossain teurastaa löydetään jostain naapureita kertomaan miten se aina tervehti ja hymyili jne. VMP

NIIN KILTTEJÄ POIKIA ja sopivia päiväkoti-kouluihin. Eivät tällaiset pedot sovi meille minnekkään

”Afgaaninaiset näyttävät mitä heidän miehensä tekevät heille” eli heittävät bensaa päälle ja sytyttävät palamaan.
Joko vihapäissään tai pilatakseen naisen ulkonäön niin että hänen on pakko pitää säkkiä lopun ikäänsä:
https://www.expressen.se/premium/nyheter/afghanska-kvinnor-visar-vad-man-gor-med-deras-kroppar/

Nuo urheat taliban soturit, heittävät happoa pikkutyttöjen kasvoille, kun nämä yrittävät mennä kouluun. Pois nää ihmiset maan päältä, islamin syöpä on kitkettävä maasta pois tai tuho on edessä.

Ranteet turvoksissa tungetaan rahaa

Pelkästään sos&terveysministeriö lahjoittaa 350 miljoonaa maahanmuuttoon ja kotouttamiseen kytköksissä oleville järjestöille ja hankkeille. Eikö silläkin summalla voisi ostaa järkeä?

Suomi ajaa päin seinää

Ei. Koska ministeriöissä ei ole järkeä, vaan sairaita mieliä suurimmaksi osaksi.

Anonymous

Kaikki muu on kaupan, mutta järki on hankittava jokaisen itse. Valitettavasti.

Lee Anrersohn

Mitäs suotta koska sillä näyttäisi saavan jopa satoja vihermarxilaiseen ideologiaan istuvia pikkulasten joukkoraiskauksia ja tuhansia sexilelumatuja vokkien siiderivalaille.

Sama paska tulee jatkumaan

Kai noi vankilastakin voi jatkaa kotoutusohjelmaa ja vierailla päiväkodeissa ja kouluissa.

Anonymous

Kyllä ne varmaan ohjataan johonkin esikouluun opiskelemaan.

Ettei vain osuisi kermapalleihin
Pessimisti

Miksi ulkomaalaiset pedofiiliraiskaajat saavat olla lasten kanssa tekemisissä, kun suomalaisilta lasten kanssa työskenteleviltä vaaditaan rikostaustan tutkimus.? Saatanan suvakit, älykääpiöt.

jippos123

Orpohan sen aikoinaan jo kertoi ” pakolaisten tarkoitusperien ja syiden kyseenalaistaminen ja epäily on rasismia”.
Uusi normaali, päättäjät luottavat siihen, että kyllä kansa näihin turtuu ja tottuu kunhan tapahtuu riittävän usein.

SiniValkoinen Suomi

Olisiko toi rotta tuossa jutun kuvassa toinen oikealta, kun olivat vierailulla päiväkoti Touhulassa Oulussa…
https://pt-media.org/2018/02/17/oulussa-vierailutetaan-taas-afgaani-ja-irakilaismiehia-pikkulasten-paivakodeissa/

Ana Logia

Ensin päiväkoti ”Touhula” ja sitten ”touhuissa kutisee”- maan.

El-Pöpilä

Allah on puhunut

Anonymous

Mielenilmaus Oulun oikeustalolla käräjä päivänä olisi hyvä teko.

Arnold Schwartzenigga

Olisiko nyt korkea aika tarkistaa, onko Oulun kaupungin esikotohankke syytä lopettaa, Toinen vaihtoehto on tietysti jatkaa hanketta ja odottaa, josko suomalaisten ennakkoluulot vähenisivät uuden grooming-tapauksen myötä..

Vihreillä On Tähän Asiaan Kannan otto

Vihreät vaatii: Lisää panostusta lantionpohjalihasten hoitoon
Matujen kikkelit ovat nin isoja
Ne löystytävät vIher vasuri matu puumien alapään lihakset
Helsingin Uutiset
Kotimaa

ullatus

Qravaisten vastaanottokeskuksen naikkosia käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen alaikäisiä sotaa ja vaimoa eikun vainoa pakenevia lapsukaisia oli juttu iltapaskassa.

Pena

Toinenkin kotoutuminen onnistui nähtävästi todella hienosti. Jotenkin luulen että tuollaisella toiminnalla ne ennakkoluulot, eivät ainakaan tule vähenemään. Tosin järkevimmillä oli jo tiedossa että mitä tuosta matuvyörystä tulee seuraamaan. Enpä ole yllättynyt viime ajan tapahtumista.

Vokkitati

Odotan matupatjani märkänä sitä hetkeä kun perinteinen “laatumedia” “luottomedia” “rehellisyysmedia” “vastuumedia” yms. sontakasat uutisoivat tästä miten opetushallitus ja SPR ovatkin olleet käytännössä lapsiseksin ja raiskailun pääorganisaattorit.
Mitä luulette, koska tapahtuu? Hometuuko matupatjatoosani ennen vai järjestetäänkö vokissani aiemmin orgiat alaikäisten matu-ukokjen kanssa?
Oikein vastannu voittaa SPR:n (Suomen Pakolaislasten Raiskauspalvelu) lahjakortin, ikioma kotimatu sexileluksi tammukuuksi!

Laurix

SPR ja opetushallitus mukana organisoimassa raakaa lasten paritusta? Aika suvaitsevaa?

Laurix

Mutta missä on Fahad Firas! I am seventeen man of the year. Sipilän lempipoika!

Anonymous

Minulle on ollut aina vähän epäselvää mitä käsite kotouttaminen tarkoittaa. Viime päivinä se on alkanut valjeta.