Toinenkin Oulun raiskaajista oli turvapaikkamaskotti – mukana erityisessä kotouttamisohjelmassa

48221773_578866942563342_7028423575690280960_n

Toinenkin Oulun kahdeksasta vangitusta on paljastunut turvapaikkamaskotiksi. Afganistanilaista 1998 syntynyttä Rahmani Gheibalia haastateltiin mm Iltalehteen toukokuussa 2016, jolloin miekkonen valitteli ennakkoluulojen hidastaneen suhteiden luomista suomalaisiin.

Tarkoittiko Rahmani jo tuolloin, että pikkutyttöihin oli vaikea saada suhteita? Sitä ei voi tietää. Iltalehti jokatapauksessa tiesi kertoa, että Rahmani puhui melko hyvää suomea neljän kuukauden maassaolonsa jälkeen. Ja haaveili autonasentajaksi. Rahmani kertoi Iltalehdelle, että suomalaiset ovat ihania. Tarkoittiko Rahmani tuolloin pikkutyttöjä vai oululaisia turvapaikka-aktivisteja, jotka kuskasivat näitäkin afgaaneja ympäri kyliä tutustumassa lapsiin?

340e8b8393337ec5170f096a420e0b536c10f9c3d517eb94a0e5c6a604932d97Rahmani oli tuolloin 2016 mukana SPR:n Trust-ohjelmassa, jossa ”kehitettiin erilaisia malleja lisätä paikallista vuorovaikutusta”.  Tarkasti ei tiedetä kuuluiko SPR:n ohjelmaan vierailuttaa turvapaikanhakijoita päiväkodeissa vai lämmintä arkiläppää pikkutyttöjen kanssa. Sitäkin kuitenkin on luultavasti tapahtunut. Onko Rahmani saanut kipinän groomaukseen turvapaikka-aktivisteilta? Sitäkään emme voi toistaiseksi tietää.

Rahmania, KUTEN myös tänään Saksassa kiinniotettu Qayssaria koulutettiin vastaanottokeskuksessa Trust-projektissa siis suomalaisille tavoille ja tutustumaan suomalaisiin. Muuan arabian kielellä turvapaikanhakijoita kouluttava Leban Yahye Ibrahim kertoi tuolloin Iltalehdelle:

– Suomalaisten ei tarvitse pelätä turvapaikanhakijoita, yhteinen toiminta hälventää ennakkoluuloja puolin ja toisin, Ibrahim loihe lausumaan.

Opetettiinko turvapaikanhakijoille jo tuolloin erilaisia tapoja lähestyä suomalaisia pikkutyttöjä vai mitä koulutukseen kuului? Sitäkään emme voi tietää.

Oikeusministeriön ylitarkastaja Katriina Nousiainen kertoo niin ikään filmillä, että ennakkoluulot ovat olleet pahimpina esteinä suomalaisten ja sotapakolaisten välillä.

– Ennakkoluulot ovat synnyttäneet turvattomuuden tunnetta ja sitä kautta [suomalaisille] on syntynyt epäluuloa, Nousiainen kertoo.

Tässä vaiheessa emme tiedä onko paikallisille pikkutytöille todellakin opetettu ennakkoluulottomuutta kohdata kolmansista maista tulleita aikuisia miehiä. Se on arvoitus.

Julkaisen poikkeuksellisesti linkin Iltalehteen, se on kuitenkin osapuoli tässä asiassa kirjoittaessaan pedofiileistä sokeroituja tarinoita.

Olen aivan satavarma, että tämä kaikki on vasta alkusoittoa. Monet tahot delettevät netistä sormet kuumina kuvia sotapakolaisista vierailuilla pikkutyttöjen luona ja rukoilevat, että kuvia ei olisi päätynyt vääriin käsiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

58 thoughts on “Toinenkin Oulun raiskaajista oli turvapaikkamaskotti – mukana erityisessä kotouttamisohjelmassa

   1. Selkeesti vanhemman näköinen. Vidu ku ärsyttää noi hemmetin niin helposti höynäytettävissä olevat -kaikki valheet uskovat idiootit migrissä, spr:ssä, kirkossa, ely:ssä sun muissa paskalaitoksissa.

    48
    1
     1. Tietty ne tekee sen tahallaan!!saadaan tännekki ranskan meininki!!mutta ei kai kaikki helvetti soikoon, voi olla läpeensä mätiä,migrissä,spr:ssä!?!?kirkko nyt on asia erikseen!!eihän sinne muut ku pedari papit,nwo jutkupallien nuoliat pääsiskään!!!orpo vitun pedari kiihottu oulun uutisista,niin paljo että piti jäädä saikulle,että pääsee pääpedarin sipilän kanssa joka on nussinu varmaan kaikki oulunläänin pikkulestat!paneen salen kersaa porukalla!!ja jenny vaan hymyilee sairasta hymyään, liskojen jyystäessä vasen silmä mustana väinämöö hanuriin!!aika hankalaks on tilanne päässy!!!!

   2. Meidän vika!

    Kotouttamisemme ei ollut Rahmanin kohdalla riittävän korkealaatuinen.

    Rahmanille olisi pitänyt kantaa kantotuolilla rajan yli, eikä varusmiehiä vain kantamaan hänen laukkujaan.

    Rahman sai jo heti alkuun kotouttamisestamme pahan mielen ja heikon ”asiakaskokemuksen”.

    Kotouttaminen on kiinni pienistä teoista, mutta ei itse yksilöstä.

    24
    1
  1. Tämä asian vierestä, mutta jostain tuli yhtäkkiä mieleen, että tietääkö kukaan mitä sille yhdelle saunamajurille kuuluu, mikä oppi jopa pyyhkeitä viikkaamaan? Liekkö vankilassa, karkotettu vaiko siirtynyt jonnekin muualle esim. Saksaan. Ihan vain kiinnostaisi tietää. Voihan se olla vaikka jonkin ison pörssiyhtiön johtajanakin, tiedä häntä. Olihan se sellainen kultakimpale.

   32
   1. Saunamajurista, puurokenraalista ja arifmouradista jne pitäisi saada joulupäivitys.

    42
  2. ”Kun maa alkaa polttaa jalkojen alla otan rahani, shokkini ja hipsin muualle kauaksi Suomesta”.

   30
  3. Vai oli afkaanipallinaama oikein erityisessä kotoutuksessa?
   Voihan pitkä veeeee tuota porukkaa!!!!

   33
  4. Sinulla kun on kuitenkin valtaa, niin pystyisitkö välttämään Ouluun kysymyksen: Miten arvioitte kotoutustoimenpiteiden onnistuneen ja aiotteko jatkossakin heitellä juuri lapsia monikulttuurisuuden kitaan? Ei muuta, kiitos.

   13
   1. Kotiuttaminen ei onnistunut,ulos maasta hyvällä tai pahalla,kuten kaikki muutkin loisijat.

    30
   2. Niin ja tyypin touhuista näkee millaista ”kotouttamista” se oikeen on vailla.

  1. Esinahka on syöty, kermaa riittää ja esileikkejä jatketaan veronmaksajan lompakolla kunnes neljä vaimoa löytyy ja 10 rakastajatarta, kaikki 6-15 v.

   37
 1. Tehkää jotain – Mitä tuota Sipilää tässä hokee, mitä se sillä kummenee. Vika tässä hommassa on se että n. 50-100 on todellisia aktiiveja, Perseensä joskus sohvasta ylössaavia on n.3000 hlö max. esim 612 marssi. Ottakaa yhteyttä tuttavuuksiiin, varsinkin niihin jotka ovat hyvässä asemassa. Älkää lähtekö summittain soittelemaan, tehkää suunnitelma ja menkää tapaamisiin aina kaksin. Olkaa rauhallisia ja ilman kiihkoa. Malttakaa lopettaa ajoissa, kukaan ei väsyttämällä tule mukaan.

  35
 2. Montakohan sankaritarinaa iltalehdeltä sun muilta mätämedioilta on mennyt jo v*tuiksi, kun sankarit ovat olleetkin tuon tuosta tarinan roistoja?

  Muutaman vuoden aikainen ”vastuullinen uutisointi” on sen sortin likapyykkivuori, että sitä uudestaan kansalle esitellessä ei käy ihan äkkiä aika pitkäksi.

  Vuoden päästä netistä on kadonnut varmasti hyvinnpaljon suvaitsevaisia uutisia, kun niiden tekijät yrittävät salata tehneensä ne. Niin häpeällisiä monet niistä ovat. Ja kaiken huipuksi ne on julkaistu Suomen suurimmissa medioissa.

  Pian muistellaan vanhoja mätämedia.

  81
  1. Joku kyllä tallentaa nämä tiedot ja likapyykit myöhempiä maanpetos- ja valtionpetos oikeudenkäyntejä varten.

   13
 3. Uutistoimisto AFP:n mukaan epäilty oli viranomaisille ennestään tuttu.
  Hän oli Ranskan poliisin S-listalla, joka
  tarkoittaa epäiltyjä ääriliikkeiden jäseniä.

  Silti Nämä Veijarit Pystyvät Samaan Tarkailusta Huolimatta Itselensä Aseita
  outoa no kukas ne aseet hänelle toimitaa Salaa
  Ranskan todella valveetuneilta Viranomaisilta piilossa

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_terrori-iskuista#2018

  36
 4. Varsinaiset ongelmat ovat olleet juuri tämän Katriina Nousiaisen tyyppiset kaiken maailman oikeusministeriöitten ylitarkastajat. Ilmeisesti yhteiskunnan hyvin korkeissa viroissa olevat ovat melkein kaikki tuota samaa suvakkilajia. Helvetin korkeine palkkoineen he syyllistävät meitä suomalaisia (palkanmaksajiaan). Miten voi tuollaisella osaamistasolla ja ”ihmistuntemuksella” päästä oikeusministeriön ylitarkastajaksi? Toki syyllisiä matuongelmaan ovat myös SPR, valtamedia, päättäjät ja muut hyvävelikerholaiset, mutta virkamiesten puolueellisuus ja suomalaisiin kohdistettu syyllistäminen tuntuvat vielä inhottavammilta. Katriinaltakin voisi kysyä, että miten meni noin niin kuin omasta mielestä? Kannattiko syyllistää suomalaisia ” ennakkoluuloista” ja puolustaa joukkolapsenraiskareita?

  70
 5. Erikoista Kun Katsoo Tuota Wikin Terrorismi Listaa Alusta Tähän päivään

  Ja jotkut Liberaali Tutkijat Väittävät Että Terrorismi On vähentynyt Europassa

  Ja tällä on turvalisemempaa kuin ikinä

  Tuon Listan Mukaan Se on Lisääntynyt Ainakin 200 prosenttia
  Ja oikeasti on turvatomapaa kuin ikinä
  ja Syyn Voitte Päätellä itse

  älkää lukeko sitä iltalehdestä tai suomen valtamediasta tai uskoko näitä demla tutkijoita
  vaan käytäkää omia aivojanne

  Ja Näiden tekjiät 2015 -2018-90 prosentisesti Ääri islamisteja

  Eli Rauhan Uskonto – Niin Kenelle ehkä Iranin Presidetille Ainakin

  37
 6. Petri Sarvamaa kuvailee tunnelmia Strasbourgissa IL:lle: ”Surullinen tapaus, mutta tämän ei pitäisi olla yllätys”
  Tänään klo 1:11
  Kokoomusmeppi Petri Sarvamaa oli tiistaina Strasbourgissa noin 500 metrin päässä ammuskelupaikalta.

  Tämä Lause *mutta tämän ei pitäisi olla yllätys*
  on kai sitten viesti myös suomen tapahtumiin

  kun ensin nämä sarvamaat tekevät ihmisoikeuksia kunnioitavaa politikaa
  jonka seurauksena tulee ihmisraunioita ja ruumita
  he tokaisevat kädet veressä
  *mutta tämän ei pitäisi olla yllätys

  No onko Se sitten Tahalaan Tietoisesti Aiheutettua *kysymys* ja kenelle se ei ole yllätys

  Huomioikaa tämä seikka hän on Ylen Ex Toimittaja

  Jos Yleläisillä On sama Asenne kuin hänellä Niin Näkemiin vaan

  51
 7. Ennakkoluulot ovat monesti mainio asia. Jos vielä tulee esille kuvia missä voimavara poseeraa pienten lapsien kanssa päiväkodeissa niin voisi sanoa näin: Ero suvakin ja ennakkoluuloisen välillä on se että ennakkoluuloinen ei pety koskaan.

  34
 8. Shooting in Strasbourg, France – LIVE BREAKING NEWS COVERAGE

  Yö kyöpleile Ja Peloikaille Kun Uni Ei tule silmään
  Tämän ihmis misarvoja kunnioitravan politikaan takia ja uni pilerit ovat loppu

  Kristityjen Joulu Tori
  Joukko Murha
  Päätelmä ääri Islam Asialla
  Ei 100 Prosentia varmaa mutta 100 prosentin epäily

  https://www.youtube.com/watch?v=yK_cjGblFbE

  Tai

  12
 9. Joku jolla on esimerkiksi lakimiehen koulutus tai muuten pätevyys, nyt olisi aika laittaa SPR, Esikoto-hanke lailliseen edesvastuuseen Oulun raiskaustapausten johdosta, sillä nämä tahot ovat juuri ne jotka ovat vieneet näitä islamisteja tutustumaan suomalaislapsiin ja saattaneet heidät vakavaan vaaraan.

  Oulun valtuusto ei halunnut Perussuomalaisia lukuun ottamatta käydä avointa keskustelua raiskausten ja sen kautta yleisen turvattomuuden tilanteesta, ottakaa joku oululaistaho nyt tilaisuus haltuun ja järjestäkää kansalaiskeskustelutilaisuus asiasta ja tuokaa selkeästi esille, että kaikki muut kaupunkinne päättäjät eivät näe tarpeelliseksi käydä keskustelua nykyisestä tilanteesta. Tämä toisi muille poliittisille tahoille mahdollisuuden saada jalansijaa niin Oulussa kuin koko maassakin.
  Kokoomus, SDP, vihreät ja muut pitävät sisällään politiikkoja jotka eivät halua puuttua asioihin, se on suoranaista pelkuruutta ja selkärangattomuutta tosipaikan edessä.
  Kertokaa kaupunkinne päättäjistä äänestäjille ja saatte uusia kannattajia itsellenne niin Perus-suomalaiset, reformin porukka ym.

  Maamme tulevaisuus lepää nyt uusien rehellisten ja suoraselkäisten päättäjien harteilla, vanhat kädettömät kuhnurit pitää saada ulos päättävistä elimistä kokonaan!

  31
  1
 10. Aina vain jaksetaan jankuttaa että kultturillisia eroavaisuuksia ei muka ole. Olisi muutenkin kivä tietää, että jos joku ”suomalainen´´ on tehnyt samantyyppisiä rikoksia, niin onko hän todella suomalainen, vai jokin muu. Esimerkiksi puolisuomalainen. Eihän Suomessa vedetä kokaa arkipäiväisesti, kuten tehdään joissakin Etelä-Amerikan maissa. Eikä Suomessa tapahdu tälläisia tapauksia, kuten on iltalehden mukaan tapahtunut Afrikassa. Näin se vain on.
  https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/6ff746e5-da57-4272-9713-e07b52d3ce34

  19
 11. Heidän motiivejaan arvosteleva on rasisti sanoi eräs hallituksen avainministeri vielä pari vuotta sitten. Onko ministeri vielä samalla linjalla. Kun kaivelee pari vuotta wanhoja valtamedian otsiokoita näistä kultamunista ja työvoimapoliittisista voimavaroista, ei voi kun nauraa. Se propaganda huvitti jo silloin mutta nyt nauran aivan kippurassa, jopa vanha natsi-saksa jää toiseksi. Siis nämä raiskaukset ei naurata vaan se naivius ja suoranainen propaganda joka ei toteutunut toivotulla. Kaikki alkoi YLE:n pakolaisillasta ja legendaarinen Nergin vakuuttelu että he tietävät keitä he ovat, vaikka kenelläkään ei ollut rajan yli tullessa kuin muotivaatteet ja kallis I-phone, siis valtion virkamies valehteli silmät kirkkaina. Sanoin silloin tai kirjoitin aikanaan että odottakaahan nyt kun ”kotiutuvat” kunnolla, alkaa tapahtua.

  34
 12. Ottakaa nyt hyvät ihmiset talteen näitä juttuja, aina sitä mukaa kun niitä tulee.

  https://www.iltalehti.fi/tosielamaa/a/2016090922285466
  – Tuossa on tyypillinen. 10-vuotias multiraiskattu ja IL valkopesee miten ihana lopputulos raiskauksesta voi tullakaan. Oksettavaa propagandaa ja tahallista sekä suunniteltua ja koordinoitua.
  – Aina kun joku tero jossain teurastaa löydetään jostain naapureita kertomaan miten se aina tervehti ja hymyili jne. VMP

  23
  1. Nuo urheat taliban soturit, heittävät happoa pikkutyttöjen kasvoille, kun nämä yrittävät mennä kouluun. Pois nää ihmiset maan päältä, islamin syöpä on kitkettävä maasta pois tai tuho on edessä.

   22
 13. Pelkästään sos&terveysministeriö lahjoittaa 350 miljoonaa maahanmuuttoon ja kotouttamiseen kytköksissä oleville järjestöille ja hankkeille. Eikö silläkin summalla voisi ostaa järkeä?

  29
  1. Ei. Koska ministeriöissä ei ole järkeä, vaan sairaita mieliä suurimmaksi osaksi.

   21
  2. Mitäs suotta koska sillä näyttäisi saavan jopa satoja vihermarxilaiseen ideologiaan istuvia pikkulasten joukkoraiskauksia ja tuhansia sexilelumatuja vokkien siiderivalaille.

 14. Kai noi vankilastakin voi jatkaa kotoutusohjelmaa ja vierailla päiväkodeissa ja kouluissa.

  20
 15. Miksi ulkomaalaiset pedofiiliraiskaajat saavat olla lasten kanssa tekemisissä, kun suomalaisilta lasten kanssa työskenteleviltä vaaditaan rikostaustan tutkimus.? Saatanan suvakit, älykääpiöt.

  25
  1. Orpohan sen aikoinaan jo kertoi ” pakolaisten tarkoitusperien ja syiden kyseenalaistaminen ja epäily on rasismia”.
   Uusi normaali, päättäjät luottavat siihen, että kyllä kansa näihin turtuu ja tottuu kunhan tapahtuu riittävän usein.

   21
  1. Saattas hyvinkin olla.. näyttää sinnepäin… mutta kuvista ei saa niin tarkkaa, että pääsisi ihan varmuuteen…

 16. Olisiko nyt korkea aika tarkistaa, onko Oulun kaupungin esikotohankke syytä lopettaa, Toinen vaihtoehto on tietysti jatkaa hanketta ja odottaa, josko suomalaisten ennakkoluulot vähenisivät uuden grooming-tapauksen myötä..

  10
 17. Vihreät vaatii: Lisää panostusta lantionpohjalihasten hoitoon

  Matujen kikkelit ovat nin isoja

  Ne löystytävät vIher vasuri matu puumien alapään lihakset

  Helsingin Uutiset
  Kotimaa

  3
  1
 18. Qravaisten vastaanottokeskuksen naikkosia käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen alaikäisiä sotaa ja vaimoa eikun vainoa pakenevia lapsukaisia oli juttu iltapaskassa.

 19. Toinenkin kotoutuminen onnistui nähtävästi todella hienosti. Jotenkin luulen että tuollaisella toiminnalla ne ennakkoluulot, eivät ainakaan tule vähenemään. Tosin järkevimmillä oli jo tiedossa että mitä tuosta matuvyörystä tulee seuraamaan. Enpä ole yllättynyt viime ajan tapahtumista.

 20. Odotan matupatjani märkänä sitä hetkeä kun perinteinen ”laatumedia” ”luottomedia” ”rehellisyysmedia” ”vastuumedia” yms. sontakasat uutisoivat tästä miten opetushallitus ja SPR ovatkin olleet käytännössä lapsiseksin ja raiskailun pääorganisaattorit.

  Mitä luulette, koska tapahtuu? Hometuuko matupatjatoosani ennen vai järjestetäänkö vokissani aiemmin orgiat alaikäisten matu-ukokjen kanssa?

  Oikein vastannu voittaa SPR:n (Suomen Pakolaislasten Raiskauspalvelu) lahjakortin, ikioma kotimatu sexileluksi tammukuuksi!

 21. Minulle on ollut aina vähän epäselvää mitä käsite kotouttaminen tarkoittaa. Viime päivinä se on alkanut valjeta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.