Oravaisten vokissa harjoitettu vuosia ns. batiikkiseksiä

Pohjanmaalla ilmestyvän Vasabladetin mukaan Oravaisissa sijaitsevassa yksintulleiden sotalasten vastaanottokeskuksen naispuoliset työntekijät ovat harrastanut seksiä yksintulleiden lasten kanssa. 

Tapahtuman taustoilla ei loppujen lopuksi ole kovin paljon merkitystä. Kun puhutaan yksintulleista turvapaikanhakijalapsista mielessä kannattaa pitää se, että sanassa on kolme käsitettä – ja sitä myöten kolme virhettä. Ne eivät tule yksin, eivät ole mitään turvapaikanhakijoita ja kaikista vähiten ne ovat lapsia. 

Oravaisten tapahtumien tausta lyhykäisyydessään menee siten, että useat naispuoliset työntekijät ovat harrastaneet seksiä 16-17-vuotiaaksi itseään kutsuvien nuorukaisten kanssa. Sänkypuuhia on harrastettu vuosia.

Ruotsissa, jossa yksintulleita on sata tuhatta enemmän, on syntynyt jo vuosia sitten käsite ”batikhäxa”, batiikkinoita. Käsitteelle ei ole olemassa oikein mitään vastaavaa ilmiötä suomen kielessä, eikä sitä myöten mitään sanaa, joka kuvaa ilmiötä. ”Suvakkihuora” ei kuvaa asiaa edes sinnepäin.

Batiikkinoidalla tarkoitetaan lähempänä keski-ikää olevaa turvapaikka-aktivistinaista, joka häärää mukana kaikissa mahdollisissa kissanristiäisissä, missä vain voi olla tekemisissä yksintulleiden lasten kanssa. Heitä värväytyy orpokoteihin töihin ja pahimmat ottavat kotiinsa oman maskotin. Jotkut tunnetut noidat ovat majoittaneet kotiinsa useita yksintulleita lapsia. 

Julkkis-batiikkinoidat esittelevät maskottejaan poliittisesti korrektissa valtamediassa. Kerrotaan Nabdikarimista, jolla on niin vaikeaa, joka iltaisin tuhrustaa äiti-ikäväänsä. Lapsukaisella on kuitenkin suuret suunnitelmat atomifyysikon urasta. Tosin lukutaito on vielä hakusessa. Näissä tarinoissa näitä lapsia saatetaan jopa istuttaa hiekkalaatikolle. Media leikkii aivan tosissaan, että kyseessä olisi joku herkkä viaton pallero. Vaikka kuvissa on ilmiselvä aikuinen mies. Ikää voidaan aina vain arvailla, mutta kyllä jokainen osaa arvioida onko kyseessä alaikäinen teini vai jo reilusti miehuuden puolella oleva parikymppinen kiimainen kolli, panomies parhaassa iässä.

Tosiasiassa batiikkinoidan ja maskotin välillä onkin puhdas seksisuhde, mutta siinä on jotain kummallisen perverssiä. Kun toisaalta joudutaan leikkimään leikkiä, että kyseessä olisi yksintullut lapsipallero. Ja eihän lasten kanssa saisi paneskella. Batiikkinoita ei voi aivan avoimesti tuoda onneaan esille, että on saanut makukamaariinsa kunnon orin, joka jaksaa – ja ennenkaikkea viitsii – jyystää batiikkinoitaa yöt peräänsä. 

Katsokaapa alla olevia kuvia. Niissä esiintyy Ruotsin kuuluisimpia tapauksia. Kuvan miehet ovat yksintulleita lapsia ja kukin asuu oman batiikkinoitansa luona. Mutta on aivan ilmiselvää, että kyseessä ei ole mikään äitipuoli-lapsi-suhde vaan puhdas panosuhde.

Pariskunnat joutuvat siis ikäänkuin leikkimään, että yksintullut on lapsi, mutta tavallaan sitäkään ei salata, että kyseessä on panosuhde. Vuosien aikana on tullut ilmi todella sakeita Facebookin keskustelupalstoja, joissa batiikkinoidat ovat neuvoneet toisiaan.

Eräässä klassisessa ketjussa keski-ikäiset naiset kertoivat, kuinka heidän lapsensa muka itkevät iltaisin ikävää. Kun mami sitten lohduttaa lasta, niin tämä kaivautuu lopulta yhä syvemmälle kainaloon ja lopulta MILF:in jalkoväliin. Naiset kertovat tuolloin, että lohduttavat lapsia tarjoamalla seksiä. Tai pikemminkin eivät voi kieltäytyä.

Tilanne Suomessa on aivan sama, Suomeen ei vain ole vielä syntynyt samanlaista käsitettä kuin Ruotsin batiikkinoita. Kun vierailin Helsingin keskustassa pari vuotta sitten turvapaikanhakijoiden lakkoleirissä, ja istuin telttakahvilassa joskus pitkiäkin aikoja ”myyränä” esiintyen ”suvakkina” niin huomasin, että ne aivan samat batiikkinoidat pyörivät myös Suomeen tulleiden arabiaanojen ja afrikaanojen ympärillä. 

Oravaisten tapahtumaan kannattaa siis suhtautua samalla ”vakavuudella”. Kyseessä ei siis ole mikään pedofilia vaan ”lasten” kanssa paneskelleet naiset ovat tienneet tasan tarkkaan, että panomiehet ovat nuoria aikuisia miehiä, eivät mitään lapsia tai edes enää teinejä. Suurin osa turvapaikanhakijoiden keskuudessa pyörivistä naisista on touhussa aivan samoin motiivein. Joukossa voi olla joitakin yksittäisiä maailmanparantajia, kuten myös miespuolisia idiootteja. Mutta motiivi on yleismaailmallinen ja tunnettu jo pitkään kaikissa niissä maissa, joihin on tullut paljon turvapaikanhakijoita. 

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
El Comandante
El Comandante
13.12.2018 00:18

Jotain sairasta fetismiin liittyvää seksiä. Nämä lapsukaiset on pelastettava hyväksikäyttäjiltään ja toimitettava koteihinsa tuttuun ja turvalliseen ympäristöön missä saa kasvaa tutun kulttuurin piirissä.

Carl
Carl
13.12.2018 00:33
Vastaa...  El Comandante

..eli lapsukaiset omaan kotmaahansa! …..ja suomibatiikki samalla lennolla johonkin afrikanmaalle, jossa löytyy paljon paijattavaa lapsosta.

Anonymous
Anonymous
13.12.2018 06:45
Vastaa...  El Comandante

Jos pakolaiset oliski naisia ja vokkityöntekijät miehiä saattaisi uutiskynnys ylittyä ylelläkin…

Pena
Pena
13.12.2018 00:26

Kyllä on ollut järjetöntä touhua taas. Mikä noitakin naisia oikein vaivaa.

Mä vaan
Mä vaan
13.12.2018 18:20
Vastaa...  Pena

Niitä vaivaa sama kuin suakin ja ihmisiä yleensä. Hormonit. Kyllä sullekin joku thaikku kelpais siinä missä joku muukin.

anna
anna
15.12.2018 16:27
Vastaa...  Pena

Omilla äijillä ei kotona seiso, kun vetävät röökiä ja kaljaa joka päivä 😀

anarkomarko
anarkomarko
13.12.2018 00:28
Tautiset vokit
Tautiset vokit
13.12.2018 00:46

Oravaisten tapauksessa ilmeisesti joku batiikkinoita (vokkityöntekijä) olisi saanut potkut taloudellisista syistä ja siitä suivaantuneena olisi käräyttänyt laitoksen työntekijät medialle. (Otti ilmeisesti päähän, kun muut saavat ja hän ei). Väitti myös, että keskuksen johto olisi ollut tietoinen panoasiasta. ”Useat naispuoliset työntekijät ovat harrastaneet seksiä VUOSIA turvapaikkalapsosten kanssa.” Mitä ihmeen bordelleja veronmaksajien rahoilla oikein pyöritetään? En millään usko, että tällainen toiminta on yleistä vain Oravaisten vokissa. Voi vain arvailla, mitä kaikkia eksoottisia tauteja vokeissa liikkuu ja muutenkin voi kauhukseen kuvitella, mitä pöpilaitoksia vokit ovat: suvakit ja matut – järjenjättiläiset yhdessä!

Suvijärvi
Suvijärvi
13.12.2018 05:29
Vastaa...  Tautiset vokit

Ei siellä mitään seksitauteja ole, nulikat saa ensikerran pillua Suomessa, tai no vanhaa haisevaa römpsää.

Aikki
Aikki
13.12.2018 09:09
Vastaa...  Suvijärvi

Nimimerkki Suvijärvi Kitkeriä sanoi kettu pihlajamarjoista. Mistäs sen vanhannaisen hajun tiedät oletko päässyt haistelemaan. Ja nuorialta nuo vokeissa työskentelevät naiset vaikuttavat. Kelpais varmaan sullekin.

Aikki
Aikki
13.12.2018 09:03
Vastaa...  Tautiset vokit

Haloo !! Heti kun naiset saivat bordellin, alkavat miehet arvostella. Onhan teillä ollut, jo vuosikausia bordellit maahanmuuttajataustaistennaistenhieromalaitoksissa. Näitä hieromalaitoksia ilmestyi maahamme, kuin sieniä sateella 1990-luvun loppupuolella. Joten anneta naistenkin nauttia, kun viimeinkin saivat siihen mahdollisuuden.

Kartsa
Kartsa
13.12.2018 09:48
Vastaa...  Aikki

Kerrotko vielä kenen rahoilla siellä hieromapaikoissa käydään ja ketkä nämä vokit kustantaa? Naiset siis todellakin saivat bordellin..

Aikki
Aikki
13.12.2018 10:16
Vastaa...  Kartsa

Heti tuli hieromalaitoksessa käyvä mies puolustamaan heille perustettuja bordelleja. Ihan sama kuka maksaa, samaa huoruutta molemmat sukupuolet harrastavat.

Kartsa
Kartsa
13.12.2018 10:23
Vastaa...  Aikki

Mistä päättelit että käyn hieromapaikoissa? Ei tarvitse käydä,kotiolot riittävät. Naisille ei ole harrastus jos ovat vokissa työssä ja palkkaa maksetaan rietastelusta..ja mikäs mekkala siitä tulisi jos kuvio olisikin toisin päin; miehet vokeissa töissä ja maahan tulisi tuhansia virkeitä naisia ”etsimään lohtua”

anna
anna
15.12.2018 16:31
Vastaa...  Kartsa

Eikös ole parempi kun vokeissa jakavat toosaa, ei tarvi lähteä raiskaamaan pikkutyttöjä.

Carloff
Carloff
13.12.2018 20:10
Vastaa...  Aikki

Huoraus ja bordelli/hieromalaitokset mies maksaa omasta pussistaan. Ei voi oikein verrata suvakkien huoraukseen..

Fy faan
Fy faan
13.12.2018 10:05
Vastaa...  Aikki

Niin, miehet ovat maksaneet bordellikäyntinsä omista rahoista, ja taas se nainen on maksanut elämisensä näillä mieheltä tienaamilla rahoilla. Nyt nämä suvakki naiset paneskeleen veronmaksajien piikkiin, eli asiaa ei voi edes verrata samaan tilanteeseen.

Ilmari
Ilmari
13.12.2018 13:50
Vastaa...  Aikki

Aikin kanssa samaa mieltä. Minulle ainakin kelpaisi joka ainoa vokkinainen. Naiset ovat erinäköisiä eri-ikäisinä mutta aina ihania!

Kyrsääntynyt
Kyrsääntynyt
13.12.2018 02:03

Ehkä ”Patinanatina” olisi sopiva termi näille lemmen kipeille vanhemmille naisoletetuille.

Aikki
Aikki
13.12.2018 10:22
Vastaa...  Kyrsääntynyt

Jääpähän moni lapsi raiskaamatta, kun nämä avuliaat naiset pitävät parhaassa mieskunnossa, olevista miehistä huolen. Ettekö te miehet voi kerrankin olla tästä samaa mieltä kanssani. ( En olisi koskaan uskonut maahanmuuttovastaisena puolustavani tätä touhua.) Mutta tasa-arvon vuoksi joudun näin tekemään.

anna
anna
15.12.2018 16:33
Vastaa...  Aikki

Voihan sinne miehetkin mennä Vokkiin töihin ja pylistämään, jos noin on kateita, eiköhän niille kelpaa sekin reikä.

paha-kysymys
paha-kysymys
13.12.2018 03:02

Mahtaako näillä hellyyttä vokissa jakavilla naisilla olla aviomies kotona ?

Jartsa
Jartsa
13.12.2018 06:01
Vastaa...  paha-kysymys

Tuskin kukaan normijärkinen aviomies jaksaisi suvakkihiehon juttuja..ja toisaalta ei varmaan edes pohjoismainen äijä kelpaisi kun tarjolla on eksoottista tuontilihaa!

Ilmari
Ilmari
13.12.2018 10:18
Vastaa...  Jartsa

Ei normijärkinen jaksaisikaan mutta näillä naisilla voi olla vihreä mies. Ei ole mitään tavatonta jos tällaisella naisella haahuilee kotona hyypiö niitit naamassa ja renkaat korvassa ja nenässä. Hyypiö saattaa olla identiteettikiriisissä ja pohtia onko hän mies vai nainen vai kenties hybridisukupuolinen.

Aikki
Aikki
13.12.2018 10:27
Vastaa...  paha-kysymys

Mahtaako näillä suomalaismiehillä, jotka käyvät ulkomaalaisten perustamissa bordelleissa, olla vaimo kotona. Ties vaikka perheen rahoja siellä tuhlaavat.

Jape
Jape
13.12.2018 17:11
Vastaa...  Aikki

Niinpä, tasa-arvon vuoksi valtion olisi maksettava miehillekkin huorissa käynti, ettei perheen naiset kärsi hyvä pointti.

anna
anna
15.12.2018 16:36
Vastaa...  Aikki

Tiedän että useimmilla on ja monet tuovat aidsin vaimolleen tuliaisina.

anna
anna
15.12.2018 16:34
Vastaa...  paha-kysymys

varmaan joku vatsaa kasvattava, sohvalla kaljaa litkivä röökiltä haiseva kyvytön otus.

huugo
huugo
13.12.2018 04:58

Eduskuntaan pitäisi perustaa selvitystyöryhmä selvittämään ovatko nuo raukat saaneet esim. lisätarumoja Suomessa. Kuvitelkaa että vanhemman puoleinen VOK vapaaehtoinen, vuosia hieromasauvan varassa elänyt laardileidi suorastaan raiskaa pikku turvapaikkahakijan kiimassaan pikku iltaleikkien jälkeen.Joukossa voi tosin olla vapaaehtoisiakin ja ei siinä mitään jos paneskelvat SPR vapaaehtoisia, ovat yleensä sen ikäisiä etteivät enää lisäänny. Mutta nuo väkipakolla kiimaleikkeihin viedyt, heistä voi tulla vaikka naisvihaajia ja voivat radikalisoitua terroritekoihin, koska heidän maailmakuvansa seitsemästä neitysyestä on murskattu näin raa’alla tavalla. Tulivat Suomeen mielessään mielikuva kauniista vaaleista nuorista KAUNIISTA neitosista ja sitten joutuvat SPR:n VOK suvakkinaikkosten, suorastaan raiskaamiksi. Siinä sielu suorastaan pirstaloituu loppuelämäksi ja viha nousee pintaan. Arman Alizadan voisi tehdä dokkrain ja voin sielun silmin kuvitella kun Arman on Oravaisten VOK:n porteille ja tuhertaa liikutuksen itkua, kuvitelkaa mitä nämä ovat joutuneet kestämään.

Anonymous
Anonymous
13.12.2018 13:36
Vastaa...  huugo

Vittu pitääkö ne asiat tuoda tolla tavalla esille et näkee viel viikonki päästä painajaisia?!!
Kiitos vaan tästäki ”vuosia hieromasauvan varassa elänyt laardileidi suorastaan raiskaa”

pöh
pöh
13.12.2018 07:55

Noi sairaat akat myöskin antaa ”lapsukaisille” kuvan siitä että länsinaiset on huoria joita saa kuka vain käyttää.
Heillä kun on se kuva pitkälti muutenkin niin ei ihme jos sitten täysin sivullisia naisiakin joutuu raiskatuksi.

Juuda
Juuda
13.12.2018 07:57

Ennen näiltä leikattiin tukka pois häpeän merkiksi. Nyt naiset itse kynivät päänsä miesvihaajan merkkinä.

Pessimisti
Pessimisti
13.12.2018 09:26

Kuvottavaa, tukka nousis pystyyn jos joku keski-ikäinen nainen sanoisi olevansa kotoisin Oravaisista. Huh. Kyllä kyläläisten nyt pitäisi pelastaa maineensa ja ajella näiltä batiikkihuorilta pää kaljuksi torilla julkisesti, kuten Ranskassa sodan jälkeen tehtiin sakujen vosuille. Joku roti sentään.

Noidan historiaa
Noidan historiaa
13.12.2018 11:05

Batiikkinoidiksi heitä kutsutaan siksi että ovat 99%sesti vihervasemmistonaisia jotka käyttivät batiikkivärjättyjä vaatteita silloin kun se oli muotia eli 60-70- luvulla.

El Comandante
El Comandante
13.12.2018 15:32
Vastaa...  Noidan historiaa

Niinkuin Oululaiset johtavat naispolitiikot ja virkanaiset? Saattaisi selittää vähän yhtä sun toista.

Sam Colt
Sam Colt
13.12.2018 11:19

Iljettävästä aiheesta kuitenkin asiallinen – joskin asenteellinen – raportti Paavolta. Ruotsalainen etiikka on nyt omituisessa murroksessa, toisaalta annetaan periksi islamistien vaatimuksiin ja toisaalta vaaditaan ymmärrystä batiikkinoitien perversioihin. Eipä taida koraanistakaan löytyä perusteita tälle toiminnalle muuten, kuin että se palvelee muslimien maailmanvalloitusta
.
Vaikeaksi tuon ilmiön kitkeminen tulee, kun noidat oikein kerskuvat touhullaan ja pyrkivät julkisuuteen. Varsinaisesti lakia ei taida löytyä tuon touhun pysäyttämiseen, mutta ainakin siltä voisi ottaa yhteiskunnan rahoituksen pois. Kuksikoon omasta pussistaan!
Iso vahinko tulee siitäkin, että pojat kirjoittelevat kotimaihinsa tästä ihanuudesta ja synnyttävät lähtöhaluja siellä. Uusia ongelmia koottuine valheineen on taas tulossa ruotsalaisille.
Suomessa villitystä voinee hillitä sillä, että suomalaisnoitien naamat ja nimet tulevat heti julkisuuteen. Meillä on kuitenkin vähän toisenlainen arvopohja vanhastaan (Sipilästä huolimatta).
Meikäläiset kommentoijat voisivat vähän hillitä kiihkoaan ja jättää tapahtumien kuvailemisen pois. Tästä aiheesta kuitenkin on syytä tehdä politiikkaa eikä pornoa.

luke
luke
13.12.2018 12:08

Jos mies menee pordelliin niin hän joutuu maksamaan siitä. Nämä olisiko hyvä nimtys Suomessa IMETTÄJÄT saavat munaa vaimoo paossa olevillta lapsukaisilta ja saavat vielä palkan siitä veronmaksajien taskuista. Eli asiat eivät ole yhdenvertaisia.

Valtsu
Valtsu
13.12.2018 13:31

Olisi upeaa saada verrokkikappaleita miehistä: hyvinsyönyttä äijää kaulailemassa parikymppisiä naisia, hieman jo repsahtanutta ”hyväntekijää” taputtelemassa teini-Fatimaa pyllylle. Että tässä sitä vaan autellaan maailman kauhuja paenneita niin maan perkeleesti, että sängynjouset pettää!

Juha Sipilä
Juha Sipilä
13.12.2018 13:44

Olen shokissa. Olen myös kateellinen.

Setä
Setä
13.12.2018 13:51

Ruotsissa itketään nyt kun tullut ilmi että sossurahat eivät riitä kustantamaan muslimien kallista makua ja materia-kiimaa. Joten muslimit ovat ”joutuneet” mieshuorahommiin. Juuri tätähän se tarkoittaa: nussi vasuritätiä ja saa uus talvirotsi ja discofyrkkaa. Ei se ole sadomaso uusnatsihomot jotka muslimihomohuorien palveluja käyttää, vaan syylliset ovat vanhat batiikkihuorat sekä feministiset vasurihomomiehet. MUTTA tämäkin on kaikki valkoisen miehen vika.

Afgaturhikset
Afgaturhikset
13.12.2018 15:43
Vastaa...  Setä

Meidänkn kunnassa voivotellaan ja parutaan kun sossubudgetti on ylitetty aivan valtavasti eikä asiat menneetkään niinkuin luultiin: turhikset, pääasiassa afgaturhat, eivät ole 2-3 vuodessa saaneet aikaan muuta kuin diskoiloittelua ja rantalentopallon pelaamista. Asuntoa eivät ole hommanneet eivätkä menneet töihin. Nyt kunta siis maksaa kaiken ja kantiskurjat menkööt ja kuolkoot vaikka roskikseen.

El Comandante
El Comandante
13.12.2018 15:29

Tuossa löytyi ylenannon arkistosta juttu Laitilan VOK jota piti SPR. Ullatus, ullatus naistyöntekijöiltä oli kanssa lähtenyt lapanen kädestä. Nyt ihan oikeasti pitäisi selvittää seksuaaliset hyväksikäytöt pakoloisten osalta, veikkaisin suurimman osan tapauksista tehneen naiset mutta kyllä kaiketi mokkakikkelin perässä ovat olleet mekkoeinarit Kake ja Make. Lisäksi tietynlainen into haisee läpi mitä on tuo kotimajoituksen motiivit osalla. Vaiettu asia mistä ei Rasmuksen tai RHC:n sivuilla puhuta mitään. Meillä on nyt näitä netissä toimivia vihapuhepoliiseja joiden pitäisi mennä verkon pimeälle puolelle ja kaivaa salaiset hyväksikäyttäjä ringit esiin.

trackback

[…] puhuttiin siitä kuinka joitain vokkitätejä epäillään nyt seksisuhteista alaikäisten turvapaikanhakijoiden […]

rosvoroope
rosvoroope
13.12.2018 22:05

Miksi ylipäänsä vokkivirkailijat ovat naisia. Työ olisi voitu antaa miesvartijoille. Kuka näitä asioita ohjailee?

Carl
Carl
13.12.2018 22:34
Vastaa...  rosvoroope

SPR:ssä ei ole muuta kuin naisia ja joitakin harvoja suvakkimiehiä. En ihmettele nyky menoa.

Carl
Carl
13.12.2018 22:40

Maahantulijat ilman papereita/henkilötietoja ei pitäisi suomeen päästää rajan yli, jos suomalaisten hyvinvoinnista pidettäiisiin huolta hallituksen taholta. Mutta tämä ei toteudu koska EU!

paratiisiin
paratiisiin
13.12.2018 23:14

Jos siellä vokissa olisi 270 haluksta nuorta naista olisi siinä mieshoitajilla hyvät saumat voisi valita parhaat päältä. Näinhän se on nyt toisinpäin ilmankos sinne naikkosilla on kova hinku menisivät ilman palkkaakin pääsivät turviksetkin töissä kotoutumaan ja verorahoja säästyisi

Anonymous
Anonymous
14.12.2018 02:38

Osa on alaikäsiä ja tällöin kyse on hyväksikäytöstä eli rikosasiasta.
Kuitenkaan ketään ei ainakaan Suomessa ole tietääkseni tuomittu? Miksi?
Sitäpaitsi SPRn ja muiden järjestöjen sääntöjen ja tilanteen luonteen takia kaikenlainen fyysinen kanssakäyminen kättelyä lukuunottamatta asikkaiden ja henkilökunnan tai vapaaehtoisten kesken on kielletty ja tuomittavaa. Kuten myös kaikenlainen kanssakäyminen vapaa-ajalla.

Anonymous
Anonymous
14.12.2018 20:47

No nuo muijat jotka tota porukkaa hamuavat, eivät olisi suomalaismiestä arvostaneetkaan koskaan. Joten antaa heidän noitailla tarpeekseen, heitä tarvittaisiin lisää että säästyisi viattomat lapset.