Oravaisten vokissa harjoitettu vuosia ns. batiikkiseksiä

Pohjanmaalla ilmestyvän Vasabladetin mukaan Oravaisissa sijaitsevassa yksintulleiden sotalasten vastaanottokeskuksen naispuoliset työntekijät ovat harrastanut seksiä yksintulleiden lasten kanssa. 

Tapahtuman taustoilla ei loppujen lopuksi ole kovin paljon merkitystä. Kun puhutaan yksintulleista turvapaikanhakijalapsista mielessä kannattaa pitää se, että sanassa on kolme käsitettä – ja sitä myöten kolme virhettä. Ne eivät tule yksin, eivät ole mitään turvapaikanhakijoita ja kaikista vähiten ne ovat lapsia. 

Oravaisten tapahtumien tausta lyhykäisyydessään menee siten, että useat naispuoliset työntekijät ovat harrastaneet seksiä 16-17-vuotiaaksi itseään kutsuvien nuorukaisten kanssa. Sänkypuuhia on harrastettu vuosia.

Ruotsissa, jossa yksintulleita on sata tuhatta enemmän, on syntynyt jo vuosia sitten käsite ”batikhäxa”, batiikkinoita. Käsitteelle ei ole olemassa oikein mitään vastaavaa ilmiötä suomen kielessä, eikä sitä myöten mitään sanaa, joka kuvaa ilmiötä. ”Suvakkihuora” ei kuvaa asiaa edes sinnepäin.

Batiikkinoidalla tarkoitetaan lähempänä keski-ikää olevaa turvapaikka-aktivistinaista, joka häärää mukana kaikissa mahdollisissa kissanristiäisissä, missä vain voi olla tekemisissä yksintulleiden lasten kanssa. Heitä värväytyy orpokoteihin töihin ja pahimmat ottavat kotiinsa oman maskotin. Jotkut tunnetut noidat ovat majoittaneet kotiinsa useita yksintulleita lapsia. 

Julkkis-batiikkinoidat esittelevät maskottejaan poliittisesti korrektissa valtamediassa. Kerrotaan Nabdikarimista, jolla on niin vaikeaa, joka iltaisin tuhrustaa äiti-ikäväänsä. Lapsukaisella on kuitenkin suuret suunnitelmat atomifyysikon urasta. Tosin lukutaito on vielä hakusessa. Näissä tarinoissa näitä lapsia saatetaan jopa istuttaa hiekkalaatikolle. Media leikkii aivan tosissaan, että kyseessä olisi joku herkkä viaton pallero. Vaikka kuvissa on ilmiselvä aikuinen mies. Ikää voidaan aina vain arvailla, mutta kyllä jokainen osaa arvioida onko kyseessä alaikäinen teini vai jo reilusti miehuuden puolella oleva parikymppinen kiimainen kolli, panomies parhaassa iässä.

Tosiasiassa batiikkinoidan ja maskotin välillä onkin puhdas seksisuhde, mutta siinä on jotain kummallisen perverssiä. Kun toisaalta joudutaan leikkimään leikkiä, että kyseessä olisi yksintullut lapsipallero. Ja eihän lasten kanssa saisi paneskella. Batiikkinoita ei voi aivan avoimesti tuoda onneaan esille, että on saanut makukamaariinsa kunnon orin, joka jaksaa – ja ennenkaikkea viitsii – jyystää batiikkinoitaa yöt peräänsä. 

Katsokaapa alla olevia kuvia. Niissä esiintyy Ruotsin kuuluisimpia tapauksia. Kuvan miehet ovat yksintulleita lapsia ja kukin asuu oman batiikkinoitansa luona. Mutta on aivan ilmiselvää, että kyseessä ei ole mikään äitipuoli-lapsi-suhde vaan puhdas panosuhde.

Pariskunnat joutuvat siis ikäänkuin leikkimään, että yksintullut on lapsi, mutta tavallaan sitäkään ei salata, että kyseessä on panosuhde. Vuosien aikana on tullut ilmi todella sakeita Facebookin keskustelupalstoja, joissa batiikkinoidat ovat neuvoneet toisiaan.

Eräässä klassisessa ketjussa keski-ikäiset naiset kertoivat, kuinka heidän lapsensa muka itkevät iltaisin ikävää. Kun mami sitten lohduttaa lasta, niin tämä kaivautuu lopulta yhä syvemmälle kainaloon ja lopulta MILF:in jalkoväliin. Naiset kertovat tuolloin, että lohduttavat lapsia tarjoamalla seksiä. Tai pikemminkin eivät voi kieltäytyä.

Tilanne Suomessa on aivan sama, Suomeen ei vain ole vielä syntynyt samanlaista käsitettä kuin Ruotsin batiikkinoita. Kun vierailin Helsingin keskustassa pari vuotta sitten turvapaikanhakijoiden lakkoleirissä, ja istuin telttakahvilassa joskus pitkiäkin aikoja ”myyränä” esiintyen ”suvakkina” niin huomasin, että ne aivan samat batiikkinoidat pyörivät myös Suomeen tulleiden arabiaanojen ja afrikaanojen ympärillä. 

Oravaisten tapahtumaan kannattaa siis suhtautua samalla ”vakavuudella”. Kyseessä ei siis ole mikään pedofilia vaan ”lasten” kanssa paneskelleet naiset ovat tienneet tasan tarkkaan, että panomiehet ovat nuoria aikuisia miehiä, eivät mitään lapsia tai edes enää teinejä. Suurin osa turvapaikanhakijoiden keskuudessa pyörivistä naisista on touhussa aivan samoin motiivein. Joukossa voi olla joitakin yksittäisiä maailmanparantajia, kuten myös miespuolisia idiootteja. Mutta motiivi on yleismaailmallinen ja tunnettu jo pitkään kaikissa niissä maissa, joihin on tullut paljon turvapaikanhakijoita.