Oulussa paljastui taas uusi lapsiraiskaus – jo neljäs

Oulussa paljastuu nyt lähes päivittäin uusia raiskaustapauksia. Tänään jatkettiin ulkomaalaistaustaisen 23-vuotiaan miehen vangitsemista epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä usean kuukauden ajan alkaen kesäkuun alusta.

Iltasanomien mukaan vangittuna ollut mies on sijoitettu Raahen poliisivankilaan ja oikeudenkäynti pidettiin videolinkin välityksellä Oulun käräjäoikeudessa. Miehen vangitsemista jatkettiin, joten hän on ollut kiinni asian tiimoilta jo pidempään.

Tapaus on jo neljäs erillinen lapsiraiskaus. Tässä jutussa ollee kuitenkin joitakin yhteyksiä suurimpaan juttuun, sillä tekoajaksi kerrotaan tässä tapauksessa sama kuin isossa jutussa eli 1.6.-29.10. välinen aika. 

Miksi miestä pidetään Raahen poliisivankilassa siihen ei anneta vastauksia. Vangitseminen tapahtui Oulun käräjäoikeuden päätöksellä, mutta miestä pidetään Raahessa. Tämä on poikkeuksellista. Mahdollisesti Oulun sellit ovat tällä hetkellä niin täynnä raiskaajia, että siellä ei yksinkertaisesti ole tilaa. Tai nyt vangittu on uusraahelainen ja tutkinnallisista syistä vaikka raiskaus on tapahtunut Oulussa häntä pidetään Raahessa.

Asiasta lisää huomenna.