Oulussa paljastui taas uusi lapsiraiskaus – jo neljäs

Oulussa paljastuu nyt lähes päivittäin uusia raiskaustapauksia. Tänään jatkettiin ulkomaalaistaustaisen 23-vuotiaan miehen vangitsemista epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä usean kuukauden ajan alkaen kesäkuun alusta.

Iltasanomien mukaan vangittuna ollut mies on sijoitettu Raahen poliisivankilaan ja oikeudenkäynti pidettiin videolinkin välityksellä Oulun käräjäoikeudessa. Miehen vangitsemista jatkettiin, joten hän on ollut kiinni asian tiimoilta jo pidempään.

Tapaus on jo neljäs erillinen lapsiraiskaus. Tässä jutussa ollee kuitenkin joitakin yhteyksiä suurimpaan juttuun, sillä tekoajaksi kerrotaan tässä tapauksessa sama kuin isossa jutussa eli 1.6.-29.10. välinen aika. 

Miksi miestä pidetään Raahen poliisivankilassa siihen ei anneta vastauksia. Vangitseminen tapahtui Oulun käräjäoikeuden päätöksellä, mutta miestä pidetään Raahessa. Tämä on poikkeuksellista. Mahdollisesti Oulun sellit ovat tällä hetkellä niin täynnä raiskaajia, että siellä ei yksinkertaisesti ole tilaa. Tai nyt vangittu on uusraahelainen ja tutkinnallisista syistä vaikka raiskaus on tapahtunut Oulussa häntä pidetään Raahessa.

Asiasta lisää huomenna. 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “Oulussa paljastui taas uusi lapsiraiskaus – jo neljäs

  1. En millään usko, että runsasta raiskailua matujen toimesta tapahtuu vain Oulussa. Täällä etelässähän on moninkertainen matujen määrä Ouluun verrattuna. Läpi Suomen kauppakeskuksissa näkyy 10-14-vuotiaiden tyttölasten ja aikuisten matumiesten yhteenliittymiä. Olisi kiva tietää, mikä osa noista suhteista jää pelkän juttelun tasolle. Matumiehet ovat itsekin sanoneet jo vuosia sitten Ruotsissa ja muualla, että ”groomaukseen” 16- vuotias on jo aivan liian vanha. Sen takia nuo tytöt ovat niin nuoria.
   Kertaraiskaukseen toki käy kaikki aasista lampaisiin, auton pakoputkiin ja vanhoihin miehiin.

   64
   1. Oulussa on kaupunginvaltuutettu joka toi nämä raiskaukset julkisuuteen saatuaan vihiä joukkoraiskauksista .Sen jälkeen virkakunnan oli pakko alkaa asioista jollakintasolla puhumaan ja jopa ministeritahollakin ”paheksuttiin” raiskauksia joskin vaivautuneina oikein TV ohjelmissa.

    Mutta päivänselvää on se,että Oulu ei ole ainut paikkakunta Suomessa missä raiskauksia on tapahtunut jo vuosia ja tapahtuu jatkossakin.
    Näillä raiskareilla on puoltajansa myös suomalaisten keskuudessa,hetken ne on hiljaa kun näitä tulee julkisuuteen,mutta toipuvat pian ja teatteri jatkuu!

    47
 1. Sotaan kuuluvat raiskaukset. Keväällä 2015 islam julisti sodan koko Europalle. Poliitikot eivät uskoneet…

  61
   1. Koraanin runoilijoiden suurasta jae 130. Ja missä vain esiinnytte, esiinnytte kuin itsevaltiaat.Linkki löytyy tuolta.

    22
 2. Oulu meidän oma Rotterham. Voisiko yksi syy olla Rotterhamissa vallitseva cityliberaalinen kepukulttuuri laestaediolaisella rwistillä? Synnit saa anteeksi kun tunnustaa uskonveljelle tai sisarelle. Meno alkaa olla kuin nuuskakairassa ennen sotia korpelalaisten piirissä.

  29
  1. No varmaan hakeutuvat, kun monikulttuurisuuspropagandaa on syötetään jatkuvasti joka ikisestä tuutista ja epäkohdista ja vaaroista ei puhuta ollenkaan. Nuorten sijaan pitäisi syyllistää niitä, jotka tämän valheellisen ajatusmaailman ovat heihin iskostaneet. Oikeastaan voisi sanoa, että nämä nuoret on petetty pahanpäiväisesti ihan kantasuomalaisten toimesta, raiskaavista elukoista nyt puhumattakaan.

   42
  1. Viherkommarit ja perinteisen valhemedia toimittelijat ne vasta raiskaavatkin. Juuri jäi suvakki en prinssi kiinni.

   26
  2. Ritala tais trollata esiin tunnereaktioita omaan sarkastiseen huumorin makuun, vai?
   Eihän kukaan ole oikeasti noin pöljä.
   Poikkeuksena toki politikko, toimittaja ja avohoitopotilas.

   22
  3. Oletko ”Ritala” tietoinen siitä, että valhellisen tiedon levittäminen ei ole sallittua, eikä myöskään kuulu kuin pahojen ihmisten piirteisiin.

   19
  4. ”Suomalaiset raiskaa eniten” sanoo Ritala ja on ilmeisesri raiskaaja ja tietää asiat näinolle.

   Mutta minä sanon, Ritala ja muut suomalaiset raiskarit + roistot riittävät Suomelle oikein hyvin.
   Ainuttakaan joukkoraiskaria+roistoa ei tarvitse tuoda kehitysmaista Suomeen lisää!!!

   30
  5. Periaatteessa oikein. Unohdit pienen yksityiskohdan: Suomessa on satoja tuhansia muslimeita jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden. Siinä ne sinun ”SUOMALAISET” ovat. Kahdessa tai kolmessa raiskaustapauksessa TUHANNESTA syyllisten nimet ovat Erkki tai Juhani.

   12
 3. Kuten poliisi kertoi, tämä olulun keissi on vain jäävuoren huippu, eli poliisilla on parempaa tietoa jota ei julkaise, koska pelkää mellakoita. No ehkä nuo pikkuhiljaa paljastuu ns. puskaradioiden kautta. Siitä hyvä tuo some on vaikka muuten en mokomasta perusta. Onhan tosin käsittämätöntä että Suomeen on perustettu varta vasten ns. poliisin somepoliisi ja tieto näsitä kuvottavista matujen raiskaurikoksista tulee ihan puskaradion kautta. Mitä vittua ne tekee ja tutkii kun sinne lisättiin jopa lisää voimavaroja.

  25
  1. En ymmärrä miten yksikään poliisi voi lähteä mukaan tuollaiseen pelleilyyn, Suomen laissa, kun ei tietääkseni ole vieläkään termiä ”ajatusrikos”. Olisikohan kysymys jonkinlaisesta valtaapitävien paniikista, kun heille on nyt vissiin valjennut se, että heidän valtansa ei olekaan rajatonta, sillä he eivät voi hallita enää alamaistensa ajatuksia tietoa pimittämällä, helvetintulella/Venäjällä pelottelulla, perinteisellä syyllistämisellä ja natsi-korttikin on jo menettänyt tehonsa.

   24
 4. Uuniin kaikki ja lopuille seivästä. Melkoinen nousu tapahtunut noissa lapsien haisteluissa tilastojen mukaan. Saastat ulos ja vitun äkkiä Suomesta. Eläin on eläin ja kuuluu vittu aavikolle.

  20
 5. …kaikesta huolimatta 90% kansasta äänetää tulevissa eduskuntavaaleissa edelleen maahanmuuttomyönteisiä puolueita, eli eikö tämä ole kansan tahtotila?

  10
  1. Suomalaisten äänestyskäyttyminen on niin erikoista, että en voi käsittää. Puolueelle ollaan niin uskollisia että ei haittaa vaikka kuinka vetäisivät ..tuiksi edellisen kauden niin silti samat naamat siellä näkyy. Itse lopetin vasureiden äänestämisen, kun audinmäki takasikin Kreikka lainat

   11
 6. Onko se KRP:n nainen enää samassa virassa? Tämä joka sanoi Oulun olevan vain jäävuoren huippu. Ihme jos ei ole siirretty toisiin tehtäviin tai erotettu!

  18

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.