Arkiston helmi: RHC:n naiset leikittävät arabimiehiä leikkipuistoissa

Viime aikojen tapahtumien takia ollaan kysytty: Mikä kotouttamisessa meni vikaan? Mitä kotouttajat tekivät väärin.

Refugees Hospitality Clubissa tiedettiin pari vuotta sitten, että hiekkalaatikkoleikit sotamiesten kanssa ovat parasta terapiaa. Turvapaikkanoidat kuskasivat sotamiehiä lasten leikkikentille kiikkumaan ja leipomaan hiekkakakkuja hiekkalaatikolle. Muuan nainen kertoo maskottinsa kanssa vietetyistä hellistä hetkistä lasten leikkikentällä:

IMG_20170509_024905

Facebookiin ladattiin oikein video, missä sotapakolainen on vallannut suomalaisten lasten leikkikentän ja kiikkuu kuin lapsi konsanaan. Voi mitä rajatonta iloa ja vilpitöntä riemua!

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

55 thoughts on “Arkiston helmi: RHC:n naiset leikittävät arabimiehiä leikkipuistoissa

 1. Täytyy myöntää että on siinä lahjakas partalapsi, ekaa kertaa keinumassa ja tekniikka heti hallussa! Hyvin urheasti se myös uskaltaa korkealle ekalla kerralla, ei huolen häivää! Se johtuu siitä että irakilaiset jotka ovat elämänsä jokaisen sekunnin joutuneet elämään sodan, turmelluksen sekä kauheuksien keskellä osaavat nauttia ja elää joka hetkestä kuin se olisi heidän viimeisensä! Meillä sisäsiittoisilla rasistisilla tyhjäntoimittajilla on niin paljon opittavaa pakolaisilta että ihan hävettää. Tai sitten homma menee näin: kävin lapseni kanssa leikkipuistossa, keinuttiin ja hassuteltiin liukumäessä. Niinkuin normaali isä-poika tiimi tekee tälläkin hetkellä miljoonissa maailman kehittyneissä kolkissa. Noh, puistossa oli myös muutama pikku arabipoika, yksi heistä tuli minulta kysymään että onko poikani oikeesti poikani ja miksi minä olen puistossa? Höhlistyneenä kysyin että eikös sinun isäsi ole puistossa myös joskus? Eeeei, sanoi arabipoika, minun isäni ei leiki minun kanssani ihmisten nähden. Että kuulkas nyt suvakki-PÖLJÄT, homma on niin että muslimimies ei saatana kakaroita hoida eikä niitten kanssa leiki. Piste. Ilmankos sitten maailmassa on biljoona muslimiestä joilla ei ole minkäänlaista tervettä kasvatusta, siihen vielä päälle naisten halveksunta niin soppa on valmis. Hyviä keinuhetkiä vaan helvetin idiootit.

  154
  1. Hmm… Miten olisi käynyt, jos tuota touhua olisi vain jatkettu ja jatkettu?

   Sillä tavoin oltaisiin ehkä päästy juuri siihen, mitä me haluammekin. Äijänköriläät takaisin omaan maahansa ihan omasta vapaasta tahdostaan.

   Tuon videon voisi tekstittää arabiaksi ja laittaa varoittavaksi esimerkiksi siitä, miten tp- hakijoille Suomessa käy.

   28
  2. Joopa..…Tuo “More, More” – läähättäjä oli tosi vastuuton laittaessaan taaperon “isojen” keinuun kun vauva keinu oli vieressä. Mitäs sitten jos naapero olisi sattunut tippumaan ja halkaisemaan kallonsa kun ekaa kertaa oli keinumassa? Siinä olisi Persut, Odinit, PVL ym.samanlaiset nazzit ollu helisemässä vihapuheesta, tietokoneen käytöstä ja ylipäätään olemassa olostaan. Muut lainkuuliaiset Panaman sijoittajat olisivat olleet koomassa edellämainittujen perseilystä…

   30
  3. Tämä kultamuna on keinunut ennenkin. Oli sen verran varmaa menoa. Suvakki näkee tosin toisin more..more..;-)

   30
   1. Joo. “more, more …” ja lopuksi “ok, now you can come …” voi jumalauta.

 2. Saman ikäinen lapsi luulen olevani. Yli 20v edellisestä keinusessiosta. Luulen kuitenkin hyppääväni samalla tekniikalla kyydistä, kuin matu. Todellinen huippuosaaja tietää, kuinka hypätä, muiden täytyy opetella!

  Jos joku 20v tyttönen haluaa lähteä kehumaan leikkipuistotaitojani, ota yhteyttä. Osaan myös lorun “tule paha kakku”. Liukumäessäkään en osoita pelkotiloja. Varsinainen saalis olen. Nyt kaikki pikkuh***** ja onnettomat pa******** kiirettä! Parhaat menevät ekana. Kelpaa rasistitkin.

  51
 3. Naisparat- miten köyhää heidän elämänsä on täytynyt olla ennen geelitukkien tuloa sanoo:

  “Äitii, tuu antaa tissii! Mull on vaippa märkä!”

  49
 4. Vanhempi suvakki on saanut kaljupäisen lapsen mutta ei se haittaa sanoo:

  Ja mitkäs sillä on jalassa? Ne iänkaikkiset diskoläpsyttimet tietenkin.
  Korvaako suvakki jos lasten keinu menee rikki? Ei niitä ole tarkoitettu 80-90- kiloisten karvaperserökäleitten keinuttavaksi.

  81
 5. Nyt tiedämme mikä Vokeista on puuttunut: goume-ravintola, leikkipuisto, nappuladisko, perseenmyyntikoju ja pankkiautomaatti. Ilmankos ovat olleet tyytymättömiä.

  52
 6. Suomi Ensin ulos, multikultifestivaali tilalle mutta laittomien leiri saa tietenkin jäädä:

  UNVIS.IT/http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005202837.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=0cc83de125b24e856a144fdce226e585

  12
 7. Suomessa syntyy lapsia ennätysvähän (isosta somaliväestöstä huolimatta) ja hesarin mielipidepalstalla tiedostava nainen itkee, miten on kurjaa lisääntyä kun napajäätiköt sulaa ym. Koiria ja kissoja onkin sitten ennätyspaljon ja arabeista on saatu uusia ihquja lemmikkejä lapsen korvikkeeksi. Miten kehitysmaiden ylijäämäväestön ottaminen kylmään Pohjolaan sitten vähentää kasvihuonepäästöjä? Kehitysmaihin jää tilaa lisääntyä entiseen malliin ja sotapakolaisia ei kierrättäminen ja energian säästäminen kiinnosta pätkän vertaa, kun taikaseinä maksaa kaiken. Länsimaat tapattavat itsensä väestönvaihdolla ja syyllistämällä kaikesta aina vain itseään.

  62
  2
 8. Käsittämätön hoivavietin kohdistaminen moniosaajiin. Suomessa riittää huono-osaisia vanhuksia, syrjäytyneitä ym omastakin takaa vaikka kuinka paljon. Miksi RHC-naiset eivät voi huolehtia heistä? En ymmärrä.

  59
  1. …suvakki haluaa nimenomaan paneskella tumman/mustan miehen kanssa.

   54
   1. Hyvä huomio. Suomessahan on vielä lapsia jotka tarvitsisivat sijaisperheen/äidin … Näitäkin voisi auttaa jos haluaa mennä keinumaan…. Siinä olisi RHC-porukalle työsarkaa myös. Mutta ei, ainoastaan nuorta matumiestä voi hoivata.

    41
    1. Suvakki ajattelee vain ja nimenomaan itseään ja viis veisaa vanhuksista, köyhistä, syrjäytyneistä, yksinäisistä lapsista ja vammaisista. Hän haluaa sotamiehen (mieluimmin hyvännäköisen) koska se kohottaa hänen omaa itsetuntoaan. Se on ihanaa kuultavaa kun sotamies kehuu kauniiksi ja hyväksi ja muutenkin mielistelee… (vaikka sotamies selän takana laittaa sormet ristiin)

     50
     1. Kotona sitten antaa nyrkistä suvakille, joka elää senkin jälkeen taivaassa, kun on niin ihku mies.

      22
  1. Niitä tulee 5500-6500 joka kuukausi. Elätettävänämme on yli 200000 matua. 2% EHKÄ työllistyy.

   10
 9. Miksi mädättäjähuoran nimi on sensuroitu?Kyllä tuollaiset ansaitsevat jo saada kaiken mahdollisen kuuluisuutensa.Toisekseen haluaisin myös tietää miksi rasistinen natsisikafasistimediamme on jättänyt uutisoimatta Irakissa ilmeisesti riehuneesta 50-vuotisesta sodasta.Sen aikaahan sota on vähintään pitänyt maassa jo olla kun nuo lapsoset eivät ole kerran mitään muuta nähneet…

  25
 10. Sotamiehen keinuttaminen on selvää esileikkiä.

  27
  1. Suvakit ja matut voisivat keskittyä ratsastusleikkeihin ja koiratyyliin ihan vain omien makuuhuoneidensa puolella ja keskenään – kun sitä kerran sisimmässään kuitenkin haluavat…

   24
 11. Sairasta – sitä paitsi saattavat aiheuttaa onnettomuuksiakin, koska ei lasten leikkivälineitä ole tarkoitettu miksikään aikuisten miesten remupaikoiksi…
  – joten leikkipaikat voivat hajota, kun miehet rymyävät – kiva sitten, jos joku leikkiväline romahtaa pikkulapsen alta…

  Muutoinkin jo osa matumiehistä kyylää vanhastaankin vaaleita pikkutyttöjä etenkin näissä sisäleikkipuistossa…
  – ja sairasta, jos nuo suvakit normalisoivat ja lisäävät tätä menoa ja käytöstä, kun sitä on jo nytkin liikaa!

  Noilla suvakeilla ei vain yksinkertaisesti vaikuta olevan aikuisen ihmisen ajattelukykyä…
  – ovat jotenkin psyko-sosiaalisesti kehitysvammaisen tasolla ja suorastaan tekevät kaikkensa, jotta tietyt riskiskenaariot toteutuisivat…
  – vaikka esim. olisivat akateemisiakin, niin päässä ei vaikuta olevan muuta kuin tukkaa – ei tosin ole tarkoitus loukata vammaisia vertaamalla heitä suvakeihin, koska moni heistäkin on järkevämpi…

  28
 12. Suvakkinaisen repliikit on suoraan kuin jostain pornovideosta: “Yes, Yes, more, more…… aah good, now you can come”
  Näkikö kukaan että hinkkasiko se muija itseään tuon videon aikana? Tarvittais se toinen kuvakulma,,,

  28
 13. Vaipanvaihto, syöttäminen ja imetys – ovat kai seuraavana vuorossa…

  15
 14. Suvakkiäiti raahasi kaksi irakilaismiestä ekaluokkalaisen lapseni luokan nukketeatteriesityksen. Kovaan ääneen tämä nainen vouhotti meille muille vanhemmille olevansa näiden 40 v. ukkojen tukihenkilö, hän kotouttaa turvapaikanhakijoita. Istutti sitten nämä turjakkeet eturiviin, jossa miehet tuijottelevat lasten esitystä välillä kovaan ääneen mölisten.
  Kaiken huipuksi esityksen loputtua äiti kävi nappaamassa lasten virkkaamia käsinukkeja ja laittoi innosta pinkeänä näitä karvaranteiden käsiin.

  Ensin meinattiin miehen kanssa kuolla nauruun. Lopulta totesimme, että nämä suvakit ovat mieleltään täysin tärähtäneitä.

  61
 15. Noissa ylipitkissä hypyissä monasti joutuu tekemään tasajalka-alastulon telemarkin sijaan

 16. Suvakit ovat ns. huonoja äitejä!
  – mieslapsensa myyvät persett*än homoluolissa, raiskaavat ja tekevät muitakin rikoksia…

 17. Ottaisivat nyt vaan koiranpennun tai kissan…
  – niin Suomi säästyisi!

  21
  1. “Ottaisivat nyt vaan koiranpennun tai kissan…”

   – Toivottavasti et tarkoittanut että ottaisivat koiran tai kissan samaan käyttötarkoitukseen kuin matun. 😉

   12
 18. Mieheni on sotaisista oloista. Laillisesti kylläkin maahan tullut. Hän ei osaa keinua kiikussa vaikka on jo lähes 40-vuotias. Lapsuus meni miliisien hakatessa ja paetessa kurjuutta. Työnteon aloitti 5-vuotiaana. Nauramme yhdessä näille “sotalapsille”.

  9
  9
  1. Luulisi nimenomaan oikeiden hädänalaisten, joita myös on tullut Suomeen kourallinen – ärsyyntyvän eniten näistä laittomista huijareista, jotka pilaavat kaikkien maineen ja uskottavuuden…

   22
   1. Luulisi. Mutta eivätpä he paljon kantaa ota. Taikaseinä tietysti myös heillä avoinna ja rasismisyytökset kielen päällä jos ei asiat tapahdu niin kuin manulle illallinen. Enpä itsekään välttämättä silloin muiden ulkomaalaisten asioihin puuttuisi.

    11
 19. Ja nämä ovat aikuisa ihmisä, ei vittu. Tai puute on laittanut aivot off tilaan ja alapää on todellisessa kiima tilassa.

  12
 20. Vastustan jyrkästi noitien parjaamista. Kuten kaikki Kiekkomaailman fanit tietävät, noidat ovat kovaa työtä tekeviä rautaisia ammattilaisia. Vaikka he joskus saattavatkin sortua käkättämään, se ei tarkoita, että heitä voisi jatkuvasti parjata. Pari päivää sammakkona voisi tehdä Paavollekin hyvää.

 21. Tytti Tupurainen SDP Ääri Suvakki
  Kehuu Eduskunnassa Että Oulun hyväksi Käyttö Tapauksen Politisointi On toisiksi Pahin Rikos
  Jos Joku Politisoi tätä asiaa se on tytti tuppurainen SDP
  hän yritää pestä kätensä oman akendansa suvakki
  tuomista maahanmuuton ongelmista
  ja syytää vielä sivussa muita
  jotka joutuvat hänen ajamansa poliitisen akendan takia
  Ottamaan kantaa matujen Rikolisesta toiminasta
  ylipäätään puhumaan näistä asioista
  Tytti Tuppurainen SDP puolueena yritää kartella omaa vastutaan
  sylistämällä muita politisoinista
  mitä muutakaa näiden asioiden syy -seuraus on
  kuin poliitikka jota ollaan harjoitettu Sen Lopputulema
  nyky hallituksessa joka on juuri tytti tuppuraisten mielestä
  suurin piirtein rasismia matuja Kohtaan
  Nazima SDP Huuta Vieressä ulppu iIvarin Kanssa Luona Oy
  perkeleen Hallituksen Rasistit Lisää Rahaa Minulle 2 milliä ei riitä
  Minä Haluan Lisää Bisnes Vokkeja Ja matuja Suomeen
  tytti haluaisi lisää näitä rikastajia maahan
  eli ennemän potentiaalisia matu raiskareita maahan omien suomi raiskaajien lisäksi
  naisten oikeuksia kunnioitaen ääri suvakkina
  Mutta samalla tosiaankin pestä kätensä ja syylistää muita tämän
  akendansa tuomista unelemasa ongelmista poliitisen akendansa sivutuoteesta
  rajaton europpa rajat auki lähi itään
  imaanien parta haiveniin saakka
  ja niihin kultuurilisiin RAISKAUS VÄKIVALTA TERRORISMI ongelmiin
  mitä se on tuonut mukanaan
  saatika paljon se on maksanut ja kuka sen on maksanut yksipuolisesti
  kenen rahaa ovat alkuperäisesti ne Naziman 2,4 milliä kysymys SDP ltä
  Ps Kuinka Vaaralinen Uskonto Oikeasti Islam On jos koraania lukemalla Voi Radikalisoitua
  ja tehdä täälläisiä joukko murhia siis pelkän uskonon siivitämänä aivo pesemänä
  Kuinka Eurooppa vihamielinen kristittyjä vastaan vihamielistä sanomaa
  sen koraanin sivuilla oikein on
  ilmeisesti äärimäisen vihamielistä
  PS
  Näin Ateistina Kuitenkin Myös Katolisen Kirkon Miehet Ovat Syylistyneet Vielä Raskaimpiin Pedofiilia Rikoksiin Mutta tuntuu kuin he pääsisivät kuin koira veräjästä juuri sen uskovaisuutensa takia *pyhät miehet* juu todella pyhät*
  sen takia koen suurta ylpeyttä ateismistani kun en kuulu mihinkän sairaseen uskon lahkoon

  1. Et myöskään kuulu mihinkään oikeinkirjoituskerhoon, sen verran rankka kundi olet. Oliko muka-ateismisi pääsyy miksi sait jäädä Suomeen juomaan ilmaista siideriä ja kerätä säälipisteitä täällä?

   1
   3
   1. Mitä tekemistä oikeinkirjoituksella on tämän aiheen kanssa. “Ylpeän uskottoman ateistin” asia kävi kuitenkin ilmi hänen tekstistään!

    9
    1
 22. Minä vihaan muslimeita. Miehiä, naisia, lapsia, mummoja, pappoja. Minä vihaan muslimikoiria ja kissojakin. Muslimikirputkin vituttaa. Vihani on puhdasta ja oikeutettua. Vihani ilmenee ainoastaan kun muslimi-ilmiö ei ole kotimaassaan. Kotimaassaan lähi-idässä muslimi on täydellinen, ympäristöönsä kuuluva, looginen vaihtoehto. Muualla ei. Tai ehkä minä vihaan islamia, jokainen ihminen omaa aivot, ja jos päättää olla muslimi niin se kertoo ihmisestä kaiken. Samaan hengenvetoon sanon että vihaan Suomalaisia muualla kun Suomessa. Suomalainen ulkomailla on noloa paskaa, säälittävä olemassaoloaan anteeksipyytävä selkärangaton vieraslaji. Olen rehellinen realisti. Rajat kiinni. Jokainen omalla tontillaan niin hyvä tulee.

  15
 23. Onpa niin kärsineen ja aliravitun näköinen ninkuin nämä sotaa ja vaimoa paenneet yleensä ovat kuin suoraan keskitysleirien kauhuista. Tuokin painoi varmaan parikymmentä kiloa. Vielä kun pääsisi painonvartijoihin niin kotoutuminen lähtisi mukavasti käyntiin.

  10
 24. Mahtaako nyt yhtään hävettää näiden viime aikojen tapahtumien jälkeen refugees welcome porukkaa. Syytä olisi.

 25. Jokos partahapset saapui Pohjolaan

  Ja niin joutui partahapset taas Pohjolaan lepposiksi ihkuiksi suvakkien kotimaskoteisikin. Yli-ikäiset karvaranteet Siit on riemuissaan, partahapset on innoissaan, vielä suvakkiselkä suortuu , käy kylminä talvi öinä partahapset taasen kuksimaan

  Oi jospa joka suvakilla ois partahapsi ainainen, suvakki matupatja on pehmyt alla, ei uni tulla saata on partahapset niin ihkuu vailla, oi tätä auvoisuutta ja rajatonta ihanuutta, kyllä on autuus peittää ihku ihanuus mustaan kaapuun, peittää alleen ihkut ihanuudet somat, jotka on aivan partahapsien omat

  1. Jokos on tullut erä älymystöä Suomalaisten keskelle, jaetaan nyt suvakkipeesää myös karvahapsille….

 26. Nii-i, miettikääs, että mitä tästä surkeasta, hyvin bulvaanien johtamasta ( poliitikkojen oman, hyvin ällätyn bisneksen) toimisa on seurannut? Alunalkaen, kouluttamattomat, pikkasen tuuliajolla olevat naikkoset valjastettiin tähän hommaan päänsilityksellä, kehumalla arvokkaasta työstä ect…, no ne kuulut tyhjäpääsuvakit lähtivät kelkkaan,m koska oli mahdolisuus olla jotakin..???? Ja se hän tepsi..alkoi kuuluisa leikkikoulu, äänestys jutn erinomaisen mahdollisuuden haistaneiden kelkkaan…Tyhmä suvakki, siis kipeä kissa saimitä halusi, mutta ketale poliitikko, hyvän bisneksen haistanut sai enemmän..sama peli jatkuu, mutta hieman laantunut, koska tätä rallia hyväksi käyttäneet tulleet varovaisemmiksi ;).Tämä ralli on ollut mahdollista.., koska suvakki, se tyhjiöstä nousuun otettu ei osaa muuta tehdä, kuin lukea kynsilakkaohjeita ja tukanhoito-ohjeita. JOS olisi tässä ruljanssissa pikkasen laajemmalle katsovia.., edes seuraavaan kvartaaliin katsojia, olisi tälle sonnalle pistetty loppu jo aiemmin.., olisi tehty jotain ilman suvakkikirkujoiden ” rasistikortia”. NO..eihän niin tehty, koska kynsienviilaajien, tukanpörrötäjien, kaikesta tietämättömien ääniä tarvitaan. JA, kun totuus paljastuu, mm Tuppurainen karkaa kuin valo neulansilmästä.Tässä kyse suurenluokan bisneksestä, mutta suvakit eivät tajua, että mihin sotkeutuneet. Täysi puliveivari ei v…n välitä siitä, että kuinka rauhallisen, hyvinvoivan kansakunnan käy tällä pelillä. On nääs Pananman paperit, rojaltit kansallisomaisuuden myymisestä myös. Lukekaa ihmiset.., tutkikaa, sitä hyväksyttä mediaa ( saneltu), sekä pelotonta vaihtoehtoista, miettikää, tehkää johtopäätöksiä. Kuten Huovinen rakastamissani ” lyhyissä” sanoi:”maailmaa ON katsottava laajemmin”, ei siis vain omista tarkoitusperistä, tai opeteltava seuraamaan aikaa muualtakinkuin muotilehdistä, ihkuista, empatiaa antavista suolletuista tarinoista. Paska, sekasorto, maiden alasajo tällä pelillä otettava huomioon. JA olkaa kovia niille poliitikoille, jotka vaihtavat vuorta jo moneen kertaan käännetyissä takeissaan. Poliitikoilla oma lehmä ( veronmaksaja) ja vaikka taksikyydit ja muut edut kyseessä.., useimmilla..ja ne, jotka haluaisivat,sanoa, äkevät skenaariot..hiljennetään. tuppurainen häpeämään aasinhattu päässään.. Terveisin Mielikki, suomalaisen metsän emäntä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.