Gävlessä menossa autopaloaalto, kymmeniä autoja romuksi yön aikana

Gävlen joulukynttilät.

Gävlessä poltettiin yön aikana useita autoja. Solröksgatanilla sijaitsevalla parkkipaikalla sytytettiin tulee 7-8 autoa ja kaikenkaikkiaan ainakin 11 paloi käyttökelvottomaksi.

Palorypäs alkoi neljän aikaan aamyyöllä. Useita autoja oli ilmiliekeissä kun palokunta saapui paikalle. Suurpalon riski oli olemassa, sillä palo meinasi levitä viereiseen autokatokseen, jossa oli tiheään parkeerattuna lisää autoja.

Palokunta sai kuitenkin palon rajatuksia ja hallintaan. Poliisi tutkii tapahtumaa tuhotyönä, ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Polisen

Gävleä on vaivannut joulukuun ajan jonkinlainen autopalomania. Maanantaiyönä poltettiin samoilla paikoilla Andersbergin ja Sätran ongelmalähiöissä kymmeniä autoja. Viikko sitten perjantaiyönä romua saatiin silloinkin kymmenkunta autoa. Viikon saldo on siis kolmisenkymmentä poltettua autoa.

Gävle on noin 75 tuhannen asukkaan kaupunki.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti Grandell

täällä hölmölässä taas puniikki anarkistit polttaa busseja…..

Tämä kelpaisi kunniavieraille

Jaaha se on sitten Gävlen vuoro. Kotoutuksessa kannattais vaan suoraan siirtyä siihen, että naisilta jalat auki ja sitten sen jälkeen stidit kouraan matuille ja kaduille autoja polttelemaan. Sitten lopuksi naisille säkit päähän. Tämä kaikki tapahtuisi tietysti suvakkien ja viranomaisten valvonnassa. Vain näin tulijat tuntevat olonsa kotoisaksi.

Mikään ei Ruotsissa muutu jos ei hallitus muutu

Ja Malmössä ammuttiin rivitaloasuntoa jne jne jne. Ruotsin eduskunta äänestää juuri nyt tulevaisuudesta. Mattias Karlsson (SD) piti juuri fantastisen puheen joka todellakin kiteytty Ruotsin kaaoottisen tilanteen, kiitos surkean hallituksen.

Mokutus ulos, järki takaisin

Ruotsin eduskunta kaatoi juuri pai minuuttia sitten Stefan Löfvenin hallituksen. Ainoa tapa parantaa Ruotsin sairas tulevaisuus on jättää kaikki multikultihalaajat täysin ilman valtaa.

Kansa saa mitä haluaa

Helpommin sanottu kuin tehty. Idiootit äänestää niitä ja ei vaalien vilpittömyyteenkään oo enää luottamista.

Acc

Suvakkipuolueilla on 82 prosenttia valtiopäivien edustajista (287/349). Tuolla enemmistöllä voivat keskenään sopia aivan mitä tahansa. Eikös SD ole paha mörkö, joten mitä tässä epäröimään. Voisivat kieltää sen sormia napsauttamalla. Voisivat myös määrätä poliisit suojelemaan autojen polttajia tai ainakin antamaan moniosaajille ilmaiset valmiiksi täytetyt polttopullot. Nyt ottavat riskin, että menettävät valtiopäivillä paikkojaan.
https://yle.fi/uutiset/3-10554224

Modernimpi Ruotsi

Nähdäkseni tässä yritetään viestittää että on trendikkäämpää ja kulttuuria rikastuttavampaa poltella autoja kuin jotain olkipukkimuinaisjäännettä.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Ruotsi vaihtaa sähköautoihin ja siksi polttavat saastepesät pois. HYVÄ RUOTSI!!

Ruotsi liekeissä
Pena

Omituista että se gävlen olkipukki on vielä palamatta, vaikka autot palavat joku yö.

Tutkavalopää

Eipä hätää, palot on jo sammutettu