Gävlessä menossa autopaloaalto, kymmeniä autoja romuksi yön aikana

Gävlen joulukynttilät.

Gävlessä poltettiin yön aikana useita autoja. Solröksgatanilla sijaitsevalla parkkipaikalla sytytettiin tulee 7-8 autoa ja kaikenkaikkiaan ainakin 11 paloi käyttökelvottomaksi.

Palorypäs alkoi neljän aikaan aamyyöllä. Useita autoja oli ilmiliekeissä kun palokunta saapui paikalle. Suurpalon riski oli olemassa, sillä palo meinasi levitä viereiseen autokatokseen, jossa oli tiheään parkeerattuna lisää autoja.

Palokunta sai kuitenkin palon rajatuksia ja hallintaan. Poliisi tutkii tapahtumaa tuhotyönä, ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Polisen

Gävleä on vaivannut joulukuun ajan jonkinlainen autopalomania. Maanantaiyönä poltettiin samoilla paikoilla Andersbergin ja Sätran ongelmalähiöissä kymmeniä autoja. Viikko sitten perjantaiyönä romua saatiin silloinkin kymmenkunta autoa. Viikon saldo on siis kolmisenkymmentä poltettua autoa.

Gävle on noin 75 tuhannen asukkaan kaupunki.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Gävlessä menossa autopaloaalto, kymmeniä autoja romuksi yön aikana

 1. Jaaha se on sitten Gävlen vuoro. Kotoutuksessa kannattais vaan suoraan siirtyä siihen, että naisilta jalat auki ja sitten sen jälkeen stidit kouraan matuille ja kaduille autoja polttelemaan. Sitten lopuksi naisille säkit päähän. Tämä kaikki tapahtuisi tietysti suvakkien ja viranomaisten valvonnassa. Vain näin tulijat tuntevat olonsa kotoisaksi.

  46
 2. Ja Malmössä ammuttiin rivitaloasuntoa jne jne jne. Ruotsin eduskunta äänestää juuri nyt tulevaisuudesta. Mattias Karlsson (SD) piti juuri fantastisen puheen joka todellakin kiteytty Ruotsin kaaoottisen tilanteen, kiitos surkean hallituksen.

  33
 3. Ruotsin eduskunta kaatoi juuri pai minuuttia sitten Stefan Löfvenin hallituksen. Ainoa tapa parantaa Ruotsin sairas tulevaisuus on jättää kaikki multikultihalaajat täysin ilman valtaa.

  35
  1. Helpommin sanottu kuin tehty. Idiootit äänestää niitä ja ei vaalien vilpittömyyteenkään oo enää luottamista.

   35
  2. Suvakkipuolueilla on 82 prosenttia valtiopäivien edustajista (287/349). Tuolla enemmistöllä voivat keskenään sopia aivan mitä tahansa. Eikös SD ole paha mörkö, joten mitä tässä epäröimään. Voisivat kieltää sen sormia napsauttamalla. Voisivat myös määrätä poliisit suojelemaan autojen polttajia tai ainakin antamaan moniosaajille ilmaiset valmiiksi täytetyt polttopullot. Nyt ottavat riskin, että menettävät valtiopäivillä paikkojaan.

   https://yle.fi/uutiset/3-10554224

 4. Nähdäkseni tässä yritetään viestittää että on trendikkäämpää ja kulttuuria rikastuttavampaa poltella autoja kuin jotain olkipukkimuinaisjäännettä.

  13
 5. Ruotsi vaihtaa sähköautoihin ja siksi polttavat saastepesät pois. HYVÄ RUOTSI!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.