Miksi Oulun poliisi ei varoita lapsia ulkomaalaisista miehistä?

Oulun raiskausaallolla ja Ruotsin Östersundilla on paljon yhteistä. Molempia kaupunkeja riivaa turvapaikanhakijoina tulleiden miesten raiskausaallot, toisaalta molemmissa kaupungeissa ollaan pistetty parasta pöytään, jotta sotapakolaiset viihtyisivät.

Östersund tuli tunnetuksi muutamia vuosia sitten, kun kaupunkiin perustettiin kolme jättimäistä vastaanottokeskusta Kussakin asui parhaimmillaan tuhat ihmistä. Sen jälkeen kaupungin turvapaikka-aktivistit laittoivat pystyyn organisaation nimeltä Hej Främling (=muukalainen), jonka toiminnan perusprinsiippi oli kotouttaa kaupunkiin tulleet turvapaikanhakijat niin hyvin kuin mahdollista. Ja pikkuisen päälle. 

Alkoi show, jonka typeryydelle ei löydy vertaista. Tai no ehkä Oulun aktivistit vierailuttaessaan sotapakolaisia päiväkodeissa. Östersundissa laitettiin kaikki peliin, jotta kolmansista maista tulleet miehet viihtyisivät. Miehiä kuskattiin Värmlandin tuntureille porosafareille, moottorikelkka-ajeluille, laskettelemaan, nuotio-iltoihin katselemaan revontulia, joogaamaan, kuntosalille jne jne jne. Aktivistit loivat ison organisaation, jolle löytyi suuria rahoittajia ja lahjoittajia. Mm. Östersundin Audi lahjoitti aktivisteille käyttöön uuden Audi A6:n ja Volkswagen puolestaan uuden pikkubussin Transporterin. Mikäpä näillä oli kuskata sotapakolaisia hurvituksiin. 

Sotapakolaisten hyväksi tehtiin kaikki mitä pystyttiin. Aktivistien idea oli se, että mitä paremmin tulijat otetaan vastaan sitä paremmin heistä tulee hyviä maahanmuuttajia. Miehet pidettiin touhun pyörteessä käytännössä aamusta iltaan. Ja joskus vähän yötäkin.

Kaikki ei kuitenkaan toiminut ihan kuten piti. Nimittäin Östersundissa tapahtui ensimmäinen raiskausaalto talvella 2016. Tammi-maaliskuun aikana tehtiin kymmeniä naisten päällekarkauksia, raiskauksia, raiskauksen yrityksiä ja puhtaita pahoinpitelyitä. Osa oli yksittäisten miesten tekemiä, osa tehtiin joukolla. Kyseessä ei ollut enää mikään puskaraiskaus, sillä Östersundissa oli talvella 2016 lunta metrikaupalla, kyse oli hankiraiskauksesta.

Lopulta Östersundin poliisi kehoitti naisia varovaisuuteen ulkonaliikkumisessa. Poliisipäällikkö Stephen Jerand kertoi 7.3.2016 SVT:n uutislähetyksessä, että naisten on syytä liikkua saattajan tai kaverijoukon kanssa hämärän aikaan. 

– Kehoitamme naisia nyt todella suureen varovaisuuteen ja harkitsemaan olemaan liikkumatta yksin ulkona. Ja jos mahdollista mieluummin ryhmässä tai autokyydillä, Jerand kertoi ja painotti, että tilanne on hyvin vakava.

Kirjoitin asiasta tuolloin:

Raiskaukset jatkuivat. Kunnes taas viime toukokuussa mentiin jonnekin hulluuden tuolle puolen. Kaupunkia riivasi jatkuvat naisiin kohdistuneet päällekarkaukset, raiskaukset ja niiden yritykset. Tällä kertaa tutkinnanjohtaja Suss Braunerhielm antoi lausunnon, jossa kehoitettiin naisia suureen varovaisuuteen ja välttämään yksin liikkumista yöaikaan.

Oulussa ei ole tuhansia kolmanista maista tulleita miehiä kuten Östersundissa, mutta jotain yhteistä on. Turvapaikka-aktivistit ovat molemmissa kylissä venyneet todelliseen idiotismiin. Sotapakolaisia on pidetty hyvänä kuin todellisia kultakimpaleita. Östersundissa kumpaijaa, Oulussa kumpaijaan on otettu mukaan myös lapset.

Nyt sopii kysyä miksi Suomessa, tai ainakin Pohjois-Suomessa ei ohjeisteta vanhempia kertomaan lapsilleen kolmanista maista tulleiden miesten vaarallisuudesta. Jos Östersundin poliisi on antanut kahteen otteeseen lausuntoja naisiin kohdistuvasta vaarasta niin eikö Oulun poliisin pitäisi antaa suoranainen hälytystila kaupunkiin. Uhrit ovat sentään vielä heikompia, lapsia ja pikkutyttöjä. 

Mutta ei. Koko valtakunta on kuin mitään ei olisi tapahtunut. Osa porukasta on kusi sukassa, paljastuuko oma maskotti pedofiiliksi. Ja Oulun poliisi on yrittänyt kaikin keinoin salata tapahtumat.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Miksi Valtamedian On Niin Vaikea Puhua Ääri islamilaisesta terrorismista En Uskalla Edes Arvata Syitä Siihen

Epäilty
Mikä siinä maksaa että nämä suomen valtamedian tomittajat
eivät halua puhua näistä islam terroisteista oikeilla nimillä
Miten Niin epäilty kun 100 prosentisella varmuudella hän on syyllinen
muissa tapauksissa näille tomittajille kelpaa vaikka nimetömät lähteet
ja löopit huutavat 100 prosentisella varmuudella SYYLLINEN
Halla aho Nazi paraatissa Esim Tai Thrumph Uutiset Tai Tai Tai..
Vittu Mitä Aivo Ärsytystä kihotavaa 100 asteeseen Olevaa tomintaa
jahtaako -Ampuuko poliisi Pelkkiä *epäiltyjä* Tällä Tyyllilä Ja tällä arsenaalilla
Strasbourgin terroristi*epäilty* on kuollut, kertoo Ranskan poliisi
Kaleva
Poliisi on ampunut Strasbourgin ampumisesta *epäillyn* 29-vuotiaan miehen, kertoo uutistoimisto AFP lähteisiinsä vedoten
Karjalainen
Yli 700 poliisia ja sotilasta etsii yhä Strasbourgin ampumisesta epäiltyä Ranskassa
Ilta-Sanomat
Strasbourgin terroristiepäilty on kuollut, kertoo Ranskan poliisi
Kaleva
Strasbourgin terroristiepäilty on kuollut, kertoo Ranskan poliisi
Kainuun Sanomat
PARAS KAIKISASTA 10 Pistettä T-Jumiin Juutunut Levysoitin
*Mikä Vitun Joulutori hyökkäys *EPÄILTY*
Strasbourgin **joulutorihyökkäyksestä epäilty *mies on kuollut poliisin luoteihin
**Iltalehti**
Poliisi on ampunut Strasbourgin ampumisesta epäillyn miehen
Savon Sanomat
Poliisi on ampunut Strasbourgin ampumisesta epäillyn 29-vuotiaan miehen, kertoo uutistoimisto AFP lähteisiinsä vedoten
Karjalainen
Poliisilähteet: Strasbourgin ampumisesta epäilty on kuollut
Ilta-Sanomat
Ääri Islam Terrorismi Missä Mainitaan* Ei missään*

Ruotsin TV4- uutiset 19.00/22.00 sanoi nimenomaan että mies oli huutanut allahuakbaria murhatessaan ihmisiä.

Valkoiset lapset, naiset – kyllä, jopa heidän lemmikkinsä – on tapettava. Se sanoo vasemmistolaisen BLF: n puolueen johtaja Etelä-Afrikassa, kertoo RT.
http://www.friatider.se/partiledare-i-sydafrika-vi-ska-d-da-de-vitas-barn-och-kvinnor

Kuminen huuli

Kyllähän Oulun poliisi antoi julkisen varoituksen näistä ulkomaalaisista miehistä, jotka saalistaa pikkutyttöjä internetissä.

Tari Jervo

Juu ja sivakkimedia pyrkii luomaan kuvan että raiskaukset olisivat tapahtuneet netissä.
Joo ei ole. On tapahtunut ihan oikeassa todellisuudessa pimppiin, peppuun ja suuhun.
Monta likaista ja julmaa matua hakannut turpaan uhreja ja sitten porukalla raiskaillut kolmen reiän raiskausta… Ja YLE TV1 järjestää illan missä voi otellaan kun matut ei saaneetkaan raiskaamisesta tarpeeksi seksuaalista tyydytystä, mutta kuulemma se korosti heidän miehisyyttä.
Saatanan YLE helvetin perkele!
Voin myöntää että tämän iltaisen jälkeen tunnen Yleä kohtaan vain syvää halveksuntaa.

Suomi Finland

Ikinä ei tiedä, mikä osuus on sillä, että Junes Lokkaan otettiin yhteyttä ja tapaus tuli sitä kautta julkiseksi.
Jos näille suvakkiääliöille antaa mahdollisuuden sensuuriin, niin he todennäköisesti käyttävät sen.
Sensuurin perustahan on se, että pyritään välttämään negatiivisten uutisten kertomista 3. maailman maahanmuuttajista, koska tämäntyyppiset uutiset herättävät kansalaisten vihaa heitä kohtaan.
Logiikka on se, että suojellaan ennemmin niitä syyttömiä maahanmuuttajia kuin suomalaisia pieniä tyttöjä, jotka tarvitsisivat kiireesti apua hätäänsä.

Tätä tästä saadaan

Jo opetussuunnitelmat kannustavat hyväksymään erilaisuuden – kaipa se raiskarikin sellainen on.

Pena

Tämä on sitä stubidon mainostamaa monikulttuurista rikkautta.

Anonymous

“”Oulussa ei ole tuhansia kolmanista maista tulleita miehiä kuten Östersundissa””
Mutulla ja pikaisella matikalla veikkaisin että on? Kumpi oikeassa?

olisakohyväidea

Miksi ei tuoda aasitammoja Ouluun samoista maista mistä nämä raiskaajatkin tulevat.
Aasitammat on lujaa tekoa,ihan toista kun pikkutytöt jotka nyt joutuvat uhreiksi.

Van, Mie

Jotkut diggaa enemmän alpakoista. Tamma tai ori, ei välii.

-Beowolf-

Joo, mutta lappalainen poro on selvästi “haastavampi” tapaus kuin kotikylän vuohi tai lammas.

MobutuZheTsehCheko

Huva ajatusta, minu tautuu kusu viela imami, aina kotona vuohen nusutus oli kulla ooko.
Ehka poro voida kuksa, kun se olla jiihaaa ja daa?

Anonymous

jos östersundin poliisi olisi tehnyt niin että ei olisi antanut naisille varoituksia kulkemasta kaduilla karvakäsien takia vaan olisi laittanut vokkien ym.muitten asuinpaikkojen ovet lukkoon ei yhtään raiskausta olisi tapahtunut ja olisi ollut kaiken lisäksi täysin ilmaista.kaikista järkevintä olisi tietenkin ollut ettei heitä olisi päästetty ruotsiin ja sama pätee myös oulun ja suomen osalta,mutta se ei taas käy näille suvakeille.

huugo

Iltalehdessä ja monessa ns. valtamediassa oli alueittain raiskaustilastoja eilen ja tänä aamuna, hups, kaikki oli poistettu. Sen verran selailin että mm. Kauhavan ja Kauhajoen tilastoissa oli huima lisäys naapurikuntiin verrattuna, olisko Kauhavalla ollut tapauksia 22, kun monessa naapurikunnassa 0. Huomioitavaa on että Kauhavalla on iso VOK entisissä lentosotakoulun tiloissa. Kenen painostuksetsa nuo tilastot poistuivat pikavauhtia.Tämä todistaa että lehdistö yrittää hieman muuttaa suhatumistaan näihin karvaperseiden tekemiin raiskausrikoksiin, mutta jossain on ylempi käskyttäjä, jota “lehdistö” tottelee välittömästi ja nöyrästi.Näitä peitellään ja salaillaan vieläkin jonkun tahon toimesta ja sillä taholla on valtaa myös “vapaaseen” lehdistöön ja syyksi kelpaa vaikka kansallinen turvallisuus amerikan mallin tapaan. Olisiko se käskyttäjä joku ministeriö tai ministeriön virkamies, kenties kansliapäällikkö. Sisäministeriön kansaliapäällikkö on entinen Supolainen.

Lee Anrersohn

Kyllä kyseessä oli puhdas suvakkitoimittajan aivonyrjähdys.
Tilastolla, kuten viimepäivien uutisoinnilla oli vain tarkoitus todistella rasisteille että lapsen raiskailu on ihan normaali ja yleinen asia ympäri Suomea. Että turha tehdä haloota, YLE TV1 omisti asialle koko eilisen päivän ja pyrki ilmeisesti kertomaan että lasten joukkoraiskailu on normaalia eurooppalaista uutta parempaa kulttuuria ja kuuluu myös Suomeen ja on kuulemma Ylen mielestä normaali tapa osoittaa miehisyyttä eikä matutkaan saaneet siitä ollenkaan seksuaalista nautintoa, kunhan todistivat olevansa miehiä. Että tottukaa nyt vaan siihen sillä ei sille mitään voi.
Saat#&&€# per_€#@#& helv&€#€€i v&€tu j&&€#@€uta mitä sontaa super kommunistinen Yle TV1 suoltaa.
Ai niin ja tästä ei saisi marxilaisessa Suomessa edes suuttua.

Patriootti

Kaikki on täyttä paskaa ja idiotismia. Noille kaikille häröilyille ja pahuudelle tulee pian loppu ja alkaa saunan taakse tulla porukkaa. Ja voi sitä ihmettä, kun saastan kaapinen yhteiskunnasta käy niin kiivaana, että navetoittenkin takaosat ja suot otetaan käyttöön, koska saunat ei enää riitä. Siellä ne saattaa muutamat tututkin päät pyöriä.
Mutta kaikin puolin tämän lehden toimitus osaa kertoa asiat niin kuin katsoisi jotain 3D-elokuvaa, joka on todella raskasta katsoa, koska asioita ei kaunistella ja näin sen täytyy ollakkin. ISO KIITOS toimitukselle siitä! Ilman tällaista hyvää työtä ihmisten silmät ei aukenisi koskaan ja lammaslauma hyppäisi kalliolta ikuiseen kadotukseen ruusut silmillä.

Vanha

Valtion puolesta kuljetus Haaparantaan,jonka jälkeen maantie vetämään kävellen kotiin,ilman täällä ostettuja turkisvaatteita.Muuta keinoa ei ole kuin fyysinen palautus Ruotsiin,joka on näitä Roistovaltioita.

Umbanda M'tumba

Kumpaijaa? Varmaankin tarkoitetaan kristillistä laulua “Kumbayah, my Lord, kumbayah”.

Suomi Finland

“The song was originally a simple appeal to God to come and help those in need.”
https://en.wikipedia.org/wiki/Kumbaya
Kyllä tuo on ihan relevantti biisi suvakkien laulamaksi. Sitä pitäisi vain laulaa ihan eri porukalle kuin 3. maailmasta tulleille raavaille miehille.
Raiskaajaksi, huumekauppiaiksi ja ganstereiksi ryhtyvät paskakasat pilaavat koko oman ryhmänsä maineen. Ikinä ei voi tietää, oletko tekemisisä normaalin ihmisen vai täydellisen pedon kanssa.

Pessimisti

No minä voin varoittaa: OULULAISET HUOMIO!! VAROKAA ULKOMAALAISIA RAISKAAJIA. ÄLKÄÄ LIIKKUKO YKSIN ULKONA. KARTTAKAA KAIKKIA ULKOMAALAISEN NÄKÖISIÄ HENKILÖITÄ. PITÄKÄÄ HUOLTA LAPSISTANNE, SILLÄ LASTEN RAISKAAMINEN KUULUU HEIDÄN USKONTOKULTTIINSA. Saisitko välitettyä tämän YLEn uutisiin? Kiitos.

Anonymous

Minkähän takia nuo oulun tapahtumat yleensä kerrottiin yleisölle? Nyt sitten on poistettu tietoja lehdistä. Tuntuu että halutaan kiusata kansalaisia hulluuteen asti. Ei tässä ole järkeä, haluavatko että ihmiset ympäri maata alkavat tehdä jotain todella ikävää. Itse kyllä toivon.. no jääköön taas kerran sanomatta kun ei saa.

Virtanen

“turvapaikanhakijoina tulleiden miesten raiskausaallot”

Hyi helvetti… kuka noita ukkoja haluaa raiskata?

RAY

Vanha merimies laulu menee näin: “Puistossa nyt ei näy ketään, kohta alkoi toinen vetää, vanhaa setää sontaluukkuun, heija, heija, hej! Koittaessa huippuhetken elon mukavan, hän rikkoi silloin toisen peräpukaman. No, kauhee siitä lähti haju, raiskarilta meni taju, heijaa, heijaa, hei”! Ja biisin loppuun kuuluu sanoa vielä, että “Tää tapahtu Göteborgissa”. Kuvaa hyvin tätä päivää.
Ps. Alkuperäisestä sanoituksesta en ole varma, mutta nk. “Turha-Toivo Turusta”, vaikka olikin Kivennavalta kotoisin oleva pursimies (huippu poosu), niin hänellä oli tapana lauleskella “näitä” aitoja merimieslauluja pienessä. Topi oli pyörinyt maailman ympäri “muutamia kertoja”. Kuubaan kun mentiin, niin Topi tuumas, et mä olen seilannut silleen tän pallon, et pohjoisin paikka kolmeen vuoteen oli Kuuba, silloin Saleenin “banaanihävittäjillä”. Position listalta katseli Etelä-Ameriikan kohteita seuraavina kuukausina ja tuumas, että “ompahan ainakin kaikki tuttuja mestoja”. Nk. mestoja oli noin 20 Kanadasta Chileen ja back. Sit “itään” l. Panamasta läpi Buenaventuraan (Kolumbia) ja sen kautta Koreaan, Kiinaan, Japaniin, Intiaan, Arabimaihin (Dubai, Dammam, Khorfagi, Jeddah, Alexandria (Suezista läpi)) ja sit Venetsian ja Tanskan kautta himaan. Joo, olihan siinä rundi. – Nykyään ei saa muutamaa kuukautta kauempaa seiläta ilman “pakkolomaa”. Tää tapahtu 70-80-luvun vaihteessa. Hongkongikin kuului vielä Briteille. Käytiin sielläkin pari kertaa, samoin Singaporessa. Oltiin duunissa, ei lomilla makailemassa. Joo, oli ne aikoja. Vittu!!!

RAY

Ai niin, meinasin unohtaa, että Karibialla kun käytiin Jamaikalla, niin siellä pyssyt paukku ja reggae soi. Juotettiin satamakytät känniin ja päästiin ajelemaan sotaveneellä ympyrää satama-altaassa ja nää “rauhaa rakastavat rastafarit” ampui konekiväärillä veneestä ilmaan oikeita luoteja ja valopanoksia. Ei paljoo painanut mikään. Sekopäitä kaikki.
Ampui ne tosin toisiaankin ja, jos “valkoisen rasistin” näkivät, niin toki hänetkin, varmuuden vuoksi kai. Ei tietenkään meitä, sillä mehän elätettiin niitä jo silloin. Silloin kaikki merimiehet jo tiesivät, että turistit pilaa kaiken. Ja, niin on käynyt.

Rikollisia barbaaripedoja

Ja tällaisia barbaaripedoja me haalimme tänne hinnalla millä hyvänsä:
Afgaani-isä antoi 9v tyttärensä vanhalle miehelle velan maksuna. Tyttö synnytti miehelle lapsen. Koko miehen perhe pahoinpiteli tyttöä, yleensäkin lapsia pahoinpideltiin ja raiskattiin, myös poikia. Kun tyttö halusi päästä pois takaisin äitinä luokse mies poltti hänen kasvonsa hapolla.
https://www.expressen.se/premium/nyheter/-han-kastade-syra-pa-mig-nar-jag-ville-flytta-hem-till-mamma/

Väitä Toditsavani Valtamedian Politisoitumisen Ja valheet Faktaksi

Nyt Lööpit Huutavat ISIS *Väittää* Olevansa
Miksi valtamedian toimittajat Eivät usko sitä
että se voisi olla totta
Jos Puhutaan Vaika Benäjästä He leimaavat heidät Aina automaatisesti syylosiksi
Mutta Kun ISIS tEkee jotain
Niin Tulee Mielikuva Kuin Nämä Toimittajat Olisivat Raivoisaan Siitä
Että Miten Joku Kehtaakin **Väitää** Että ISIS olisi Näiden Tekojen Takia
Pöyristyvät jotkut valtamedian toimitajat Miten Te kehtaatte ValeMediat
*France TV*-Reuters BBC *Lähdetieto* suomen valtamedialle*
**Väitää **
Tälläisiä Valheita Ihanasta ISISITÄ
Väkisikin Tulee Mieleen Että Näilä Suomen Valtamedian Äärivasuri Toimittajilla On sympatioita ISISIÄ ja näitä tekoja kohtaan
Joka kuulostaa todella huolestuttavalta Oikeasti
mutta kun ajatukseklla ajatelee esim turun tapauksen uutisointia ja niitä edelisiä
ääri islam terrori tekojen valkopyykaus uutisointia
Valtamedian Rikostoimittajien palkitsema
TURUN Terroristin HUOM *puolustus asianajaja* Esimerkiksi
Ei voi muuta ajatella kuin **Väitää** Näin
Tässä Näitä Että Miten Joku Kehtaa Väitää Että,,,,,,,,,,
Terroristijärjestö Isis **väittää** Ranskan Strasbourgin ampujaa sotilaakseen — Viranomaiset eivät ole vahvistaneet tietoa
Turun Sanom
**Isis väittää ***Strasbourgin ampujaa sotilaakseen
Demokraatti.
**Isis väittää***: Strasbourgin ampuja oli yksi sen “sotilaista”
Ilta-Sanomat
Vasta vuoroisesti mikä näistä Tämän Asian Väiteistä pytristyneille valtamedia toimitajille on 100 prosentista Faktaa Ilman Väittetä Niiden paikkansa pitävyydestä
Lähde Tieto Yleensä CNN
Trump harkitsee poliittisesti kokematonta vävyään Valkoisen talon kansliapäälliköksi
Washington Post: Siirtolaistyttö kuoli nestehukkaan Yhdysvaltain rajalla
Trump etsii uutta kansliapäällikköä – Nyt pohdinnassa oma vävy
Demokraatti.
Meksikon rajan ylittänyt tyttö, 7, kuoli USA:n rajaviranomaisten säilössä
Iltalehti ja RAJAVIRAN OMAISET OVAT ILMAN EPÄILYÄ SYYLISIÄ
Mietikkä tällä pyritään siihen Mielikuvaan
että Rajat Auki Tai pikkutytöt kuolevat Sadististen Rajavartioiden Väkivaltaan
MIksi He Eivät Kerro tässä jutussa
Missä kunnossa tämä tyttö tuli rajalle
ja kuka Hänet on siihen matkaan lähetänyt missä ovat hänen vanhempansa
Tyttö kiidätettiin helikopterilla Texasin El Pasoon sairaalaan, jossa hän kuoli.
ILTALEHDEN LOOPPI oN AIVAN jÄRKYTÄVÄÄ Anti thrumph PROPAGANDAA
Meksikon rajan ylittänyt tyttö, 7, kuoli USA:n rajaviranomaisten säilössä
kun hEidän Omass jutussa on tämä asia
Tyttö kiidätettiin helikopterilla **Texasin El Pasoon sairaalaan, jossa hän kuoli.
LÖÖPPI **kuoli USA:n rajaviranomaisten säilössä**
Siis Mitä Vitt………aivan käsitämätöntä kuraa IL
SORI jutun järkyttävä pituus
TARKOITUS ON VAIN ANTAA ESIMERKKEJÄ VALTAMEDIAN TÄYSIN
LIBERAALI VIHER VASEMALLE POLITISOITUMISESTA KIEROILUSTA JOPA ISIS SYMPATIOISTA
mutta kun tämä on se ydin mistä se vihapuhe syntyy
eli valtamedian politisoituneesta informaatio sota manipulointi hypridi vaikutamisesta
kierosta valheelisesta uutisoinista
Sietämätöntä Valheelista Paskan Jauhamista

Syö jarrua. Opettele kappalejako.

Yhtä Pötköä

Se onkin tajunnanvirtaa, hehe.

Sam Colt

Paavo kirjoittaa koristelematta ja rehellisesti tapahtumista, joista valtalehdistö haluaa vaieta. Paavo laittaa usein linkin tai muun viitteen valtamedian uutiseen, niin että jutuilla on takuu.
Kommentteihin on alkanut tulla sellaista vuodatusta, minkä esim suomi24 karsisi välittömästi. Osa kirjoituksista on suorastaan sairasta, eikä palvele ketään eikä suomalaista asiaamme.
Tietysti osa kommenteista on silkkaa vihreitten sabotaasia, pyrkimyksenä tärvellä PT:n maine asiallisena ja rehellisenä mediana.
Toivoisin, että tänne kommenttien osioon jäisi vain sellaista tavaraa, joka hyödyttää matukriittiseen politiikkaan pyrkiviä.

Anonymous

Syy miksi näitä peitellään on ilmeinen – tulijavirtaa ei saa pysäyttää, Suomi tulee täyttää kehitysmaista tulevilla ihmisillä. Kuunnelkaa poliitikkojen ja valtamedian täysin epäloogisia kannanottoja kaikkeen mikä liittyy rajattomaan humanitaariseen maahanmuuttoon, ei niissä ole mitää valoa. Kehitysmaista tulee muka kestävyysvajeenpaikkaajia jne. Lapsikin ymmärtää, ettei näissä puheissa ole todellisuutta. Joten miksi näitä satuja kerrotaan ja miksi tosiasioita peitellään..? Syynä voi olla vain se, ettei alkanutta kehitysta saa pysäyttää, asia tullaan viemään loppuun hinnalla millä hyvänsä. Jos odotat muutosta tähän, odotat turhaan.
Voi olla että jossain vaiheessa yksittäinen kanttis ottaa lain omiin käsiin ja alkaa jakaa oikeutta, mutta se tullaan virkavallan puolesta tutkimaan juurtajaksaen ja siinä ei uutistilaa säästellä.
Itse näen ainoana toivona, että ihmiset vihdoinkin tajuaisivat edes äänestää oikein, suomessa on kuitenkin yksi puolue jonka tavoite on pysäyttää haittamaahanmuutto ja joka pystyisi laillisesti poliittista kanavaa pitkin tämän tekemään, jos saisi riittävän suuren kannatuksen. Todennäköisesti eivät saa, asiat eivät nähtävästi ole vielä riittävän huonosti.

Anonymous

pitää paikkansa,jos joku suomalainen ottaa lain omiin käsiinsä niin ei tarvi pt-mediaan kirjoitella miksei poliisi ja media tee mitään koska silloin alkaa suomessa kaikkien aikojen ihmisjahti josta media huutaa kurkku suorana kuvien kera.

Vihan Puhuja

Tuleekohan kaikille shokkina ja yllätyksenä kun Suomalaisille vihdoin riittää ja joka kaupungissa löytyy kymmeniä päähän ammuttuja muslimeita… Saa poliisi varoittaa muslimeita liikkumasta yksin ulkona.

tämä tärinä on tosi

Ouluhan on kuuluisa teknologiakaupunki siellä on keksitty uusi innovaatio. Sitähän ei ole keksineet entiset Nokian insinöörit vaan ulkomailta tulleet huippuosaajat ja rakettimiehet se on nimittäin IKILIIKKUJA raiskausautomaatti. Oulun päättäjäkin ovat siitä ylpeitä ja iso juha joka on vaatimaton vaikka esitti kutsuhuudon. Tätä ikiliikkujaa onkin mahdoton pysäyttää koska siihen tulee uutta käyttövöimaa jatkuvalla syötöllä rajan yli Tornion kautta.

El Comandante

Oulu on meidän Rotterhamimme. Pitää muistaa että näiden huoltovajeen paikkaajien lisäksi tukijoukoissa on batihäxornat ja taitaa siellä olla Maket ja Kaket. Ei mikään ihme vaikka löytyisi lestadiolaisia, punavihertäviä, demareita, kepulaisia ja kokoomuslaisia vaikuttajia jotka pääsevät toteuttamaan mitä iljettävimmät perversiot. Onhan niitä ennenkin ollut paremmissa piireissä, joku vuosi sitten erään presidentti ehdokkaan lapsenlapsi taisi toteuttaa pikkutyttöjen kanssa harrastuksia muutaman vuoden ehdottaman verran. Viranomaisten peittelyyn ja vaikenemiseen on syy, yleensä se on että nämä ovat kuin lantapatterit talvella huippu näkyy mutta varsinainen paskakasa on lumen alla. Samoista leikeistä pitävät suojelevat toisiaan. Miksi muuten Lokan ja Tynkkysen ehdotukseen asioiden selvittämisestä suhtauduttiin kuin myrkkymaljaan, miksi punavihreä ohrana halusi saada kaikkien puhujien nimet itselleen järjestikö ohrana puukkomatun lavalle varoitukseksi. Kannattaa muistaa että Antti Pelttari on Paula Risikon serkku ja tässä on myös kyseessä se että Risikko oli sisäasianministeri Petteri Orpon jälkeen voisi herätä kysymys sukulaisten suojelusta.

sepä

Poliisi on syyllinen ulkomaalaisten tekemiin lasten raiskauksiin. Poliisia ei kiinnosta laittomat tai ulkomaalaiset jotka raiskaa suomalaisia lapsia vaan suomalaiset mielipiteet. Poliisi on poliittinen tekijä joka lakkauttaa järjestöjä mielivalataisesti. Poliisi on eliitin iskunyrkki joka hyökkää suomalaisia vastaan.
Totuuden keromisesta saa saman verran linnaa ja paljon isommat korvaukset kuin ulkomaalainen joka raiskaa useita suomalaisia lapsia. Poliisi on syyllinen.

Allu H

Nämä aivovammaiset poliitikot ja eu globalistit ovat syyllisiä tähän helvettiin ja aionkin tavatessani heitä läsäyttää nyrkillä keskelle naamaa.

Poliisifani95

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/lapsia_on_houkuteltu_kontaktiin_netin_kautta_76315
04.12.2018 klo 13.58
Oulu
Poliisi kehottaa erityisesti nuoria tyttöjä ja nuorten vanhempia tarkkaavaisuuteen sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Oulun seudulla on tullut ilmi tapauksia, joissa ulkomaalaistaustaiset, usein suomenkieltä taitamattomat miehet ovat houkutelleet selvästi itseään nuorempia alaikäisiä tyttöjä kanssaan kontaktiin.
Pahimmillaan kontaktit ovat johtaneet vakaviin seksuaalirikoksiin. Nuorten on syytä olla tarkkaavaisia ja vanhempien tietoisia siitä, kenen kanssa lapsensa viettävät aikaa netissä sekä muutoin vapaa-aikana. Epäilyttävistä henkilöistä ja yhteydenottajista tulee ilmoittaa poliisille.
Poliisille voi ilmoittaa epäilyttävistä yhteydenottajista vihjeet.oulu(at)poliisi.fi sähköpostiin, vihjenumeroon 0295 416 194 tai asioimalla poliisiaseman palvelupäivystyksessä http://www.poliisi.fi/oulu/yhteystiedot
Kun tarvitset poliisin kiireellistä apua, soita hätänumeroon 112.

Jones

Jotenkin kaikilla näillä tulijoilla on omituinen virne naamallaan aina. Jotkut saattavat tulkita sen ystävälliseksi hymyksi, minä en.

Kestääkö perse?

Afghanistanin naiset haluavat kuolla, tekevät itsemurhia liukuhihnatyönä. Elämä on yhtä helvettiä raiskaavien ja pahoinpitelevien miesten ja sukulaisten uhrina.
Teimme varmasti Afghanistanin naisille suuren palveluksen kun otimme tänne ison liudan näitä miehiä. Mutta kestääkö perse ja valtion kassa?
https://www.expressen.se/premium/nyheter/deras-liv-ar-en-vantan-pa-att-fa-do/