Uusrovaniemeläiset houkuttelevat pikkutyttöjä auton kyytiin

Alla kuvattu video tulee Rovaniemeltä, jossa sotapakolainen yrittää houkutella tyttöjä auton kyytiin.

Jos ei kannata lähteä herrojen kanssa marjaan, niin ei myöskään sotapakolaisen tojotaan.

Subscribe
Notify of
guest
46 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Saitko rekkaria ylös?

Viha in vihannes

Välikysymykseen suomaalaisten turvallisuudesta ei osallistunut Persujen lisäksi kukaan, eli mitään rekkaria ei kirjata ylös, koska suomaalaisten turvallisuus on sivuseikka.

Geno-Cider

KUNNIALLISET oli aikeet PAKOLAISELLA. Autonkin Suomalaiset ovat saastalle maksaneet. Joko riittää? Kuinka monta naista/tyttöä/LASTA noi ali-ihmisapinat saavat raiskata ja tappaa ennenkuin suututaan? Ehdotan että joka kylän miehet korjaavat tämän maan suurimman ongelman itse, sillä valtio ei sitä tee.

RAY

Joo, suomalaiset tosiaankin maksavat ko. moniosaajien autotkin. Se on sellaista nimeltään “sosiaalilainaa” l. sellasta mitä ei tarvitse maksaa takasin. Tää on faktaa, sillä mun kaverin ex sai sitä ehdolla, ettei isä saa tavata lapsiaan. Että sellasta.

PM

Sori, vika osote.

Tapani Tuomisto

Ihan vapaasti tyypit etsii uhrejaan ovat valtiovallan ja arkadianmäen eritys-suojeluksessa !

Matut autoineen

Aivan sama repliikki oli minunkin kohdallani, kun talvipakkasessa ajoin polkupyörällä. Matu autosta huutaa, että onko kylmä. Tällaiselle aikuiselle naisellekin se on inhottavaa, lapselle varmaan vielä inhottavampaa. Hyvä puoli tuossa videossa oli se, että lapsi oli hyvin valveutunut eikä ollut aikomustakaan lähteä matun kyytiin. Kunnon kiroukset vielä päälle osoittavat, ettei systeemin aivopesu ole ainakaan tässä tapauksessa onnistunut.

rocky

Kyllä vihapoliisisetä pian kaivaa tytön esiin.Selvästi rasismia tuo “Hyi vittu”.

Sexbeast

Olisit mennyt. Olisi sinullekkin ollut oikein täyttää se naisen velvollisuus antaa tarvitsevalle miehelle. Nyt et ole millään tavoin kunnioitettavan arvoinen vaan epäoikeudenmukainen pihilutka koska kieltäydyit.

Vastaus

Ihan kiva provo :). Matut eivät kiinnosta pätkän vertaa missään mielessä. Heidän asenteensa ja energiansa on jotain sellaista, minkä kanssa en haluaisi olla missään tekemisissä. En toivo heitä tähän maahan ollenkaan ja haluaisin, että he KAIKKI lähtisivät pois. Vaikka ennen 2015 invaasiota tulleet eivät ole hyviä ihmisiä hekään, näissä 2015 invaasiossa tulleissa on jotain aivan erityisen pahaa, jonka huomasi HETI syksyllä 2015. Jos systeemi olisi halunnut edes jonkinlaisen kansansuosion säilyttää, olisi se estänyt 2015 invaasion. Omakin asenne matuja ja systeemiä kohtaan olisi huomattavasti lievempi ja vähemmän jyrkkä, jos 2015 invaasio olisi jäänyt tulematta. En missään nimessä ollut hyväksyvä ennenkään, mutta tällä hetkellä asenteeni on sattuneista syistä kaikki pois ja hyvästi.

Kaarina

Ei ne ole sellaisia miehiä kuin esim suurin osa kantasuomalaisista miehistä on. Kieroutuneita raiskaajia jotka kyttää naisia saaliiksi on nämä muualta tulleet. Jos eivät saa vapaaehtoisesti niin silloin ne raiskaa väkisen naisia. Niin tälläisiä rikastuttajia me saatiin niinkuin Sipilä sanoi,että ne tulee rikastuttamaan Suomea!

anna

Ennen tulleet lähtivät pakoon näitä, jotka tulivat 2015

anna

Vastaus onko kylmä, sanoo, on persettä myöten jäässä 😀

huugo

Tämä on tilanne nyt Suomessa. Sipilän toteamus 2015 VOK vierailulla, muunnettuna nyky päivään.
https://www.youtube.com/watch?v=Ao_7rxdsYL4

maaseudun vihreä kommunisti.

Onko täällä keskustalaisia tukijusseja kun eivät siedä pilaa Sipilästä. Peukutuksesta päätellen 🙂

fatwantarkistaja

Tainneet peukuttaa Sipilän idiotismia, eikä kommentoijaa. Onhan tuossa tuo hymiö, joten mä meen ihan sekasin itsekin.
Sipilä nyt on edelleen olemassa ja taitaa olla valepakolainenkin Suomessa. (Melkein kaikki niistä.) Herättää kyselemään, että miksi? Tulis jo se sota ja… Saatoin muuten nähdä Fahad Firasin tuolla tunnelissa. Näytti sarjakakkaajan tekosilta, mutta kerrankos sitä erehtyy.

Anonymous

tulee pahat muistot mieleen,ei saa järkyttää tälläin.

Valkoinen hetero

Legendaarinen . Kansa kyllä rahoittaa…

uunin luukut

Teillä on kohta lämmin.

Mirja-Liisa

Kun virallista apua ei suomalainen enää saa, pyynnöistä huolimatta, on laillista puolustaa itseään ja läheisiään. Kuka siis estää ottamasta lakia omaan käteen? Porukalla, kukin omalla kotiseudullaan.

Erkki Talvensaari

Rekkari aina kuvattava. Ja ilmoitus poliisille.

Anonymous

Nykyään Rovaniemikin muistuttaa Lähi-Itää miten ne siellä viihtyykin.

Tapani

Niin että miksikö tyttölapset iästä riittumatta ovat vapaasti käytettävissä sekä ikuinen ilmainen täyshoito sitähän se mitäs muuta !

jippos123

Suomessa on paljon soita ja ei noita kukaan kaipaa. Eihän nytkään tiedetä missä kaikkialla nuo surffarit läpsyttelee. Rajat kun ovat auki niin tulevat ja menevät maasta toiseen kuin hollituvassa. Sossurahoja nostellaan nimellä Ahmed Suomessa, Muhammed Ruotsissa ja Abdullah Norjassa. Siinä välissä kiksautellaan väkisin kaikki kaksijalkaiset kanoja ja tikapuita myöten.
Joillekkin elämä on tosiaan ilmaistanja helppoa.
Jos jossain taikaseinä alkaa tyhjenemään niin siiderivalaiden kanssa rääytään rasismia ja avot, taas on taskut täynnä diskorahaa. Kelpaa läpsytellä.

Anonymous

kuten pohjoisessa riittää lettojänkiä kuljettavaksi. sinne “karavaani” kulkemaan sääskien syötäväksi kesäksi ja koti-ikävä alkaa kalvaa hyvin nopeasti..

Anonymous

Herran jumala, onko tämä paska jo levinnyt rovaniemelle saakka, eikö mikään ole pyhää..

matutulos

Ellei tämä kansa nyt ryhdistäydy, niin voidaan laittaa lappu luukulle 2020. Sipilä on paska. Orpo on paska. Soini on läskipaska.

vittuuntunu stadilain'

No tämä on ihan hyvä artikkeli niille, jotka kuvittelevat, ettei tämä paska kosketa muuta kuin pääkaupunkiseutua ja isoja kaupunkeja. Kyllä koskettaa! Maksatte tästä tavalla tai toisella ja ajoittain pääsette ehkä nauttimaan tilapäisestä VOK:ista kunnassanne oheisilmiöineen.
Usein tulee tunne, että tätä maaseutu/kaupunki-vastakkainasettelua ylläpidetään tarkoituksella “joidenkin” tahojen toimesta…
Kuten todettua, tulevaisuudessa Nuorgamia myöten pätee vanha viisaus: “täällä on suhteellisen turvallista ja pärjää ihan hyvin kun vain muistaa toimia kuten kaikissa maailman suurkaupungeissa.”

Anonymous

Siellä on joulupukinmaassa kohta aavikon tonttuja, pukin ihonväri vaihtuu ja muorilla huivi päässä.

Leino Kimmo

Herrat tiesivät jo 2011. että ongaelmia tulee kun MYY lainsääädntövallan ulkomaalaisille: Iltalehti 19.2. 2013 “Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: “Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu “omanlaista lainsäädäntöä”.
Herrat siis antoivat valloittaa Suomen lahjonnalla ?
Syytteeseen joutumisen takia piti 2 “eduskuntaa” lahjoa; pakottaa ja kiristää tekemään syytesuoja itselle.
Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.
Kansalla on velvollisuus ottaa maa takaisin haltuunsa tällaisten “päättäjien” jäljiltä; kun ovat MYYNEET saamana lainsäädäntövallan vieraiden maiden edustajille; ja myyvät lainsäädäntövaltaa mielin määrin !
Jo 9.12. 2005 jätin Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi… sitä kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä .
Homma senkun pahenee: Iltalehti 7.4. 2012 “Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhata aiotaan kaapta. ( eli varastaa ).
Tämä eduksunnan suorittama varkaus toteutettiin 1.1. 2013 “lailla 444/2012” Pl 118 §:n suojissa .
Koska tämän maan “laki” tai virkakoneisto EI enää julkisten todisteiden mukaan suojele oman maan kansalaisia; on kansalaisten se itse tehtävä !
Rikosilmoitus lainsäädännöllisestä syrjinnästä on Porin poliisille jätetty 8.9. 2005 ja siis syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005; molemmat yhä “esitutkinnassa”.
Tämän esitutkinnan viipymisen seurauksena PL 118 §( valtiopetos) ja laki 444/2012 ( miljardivarkaus ) onnistuttiin tekemään virkamiesten virkatoimien hoitamattomuuden seurauksena … muuria vasten vain kaikki ?
Minä olen Pl 118 §:n mukainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; joten miksi tänne tulijoille pitää taata paremmat “ihmisoikeudet ” ?
Tämä on JULINEN rikosilmoitus PL 118 §:n valtiopetoksen ja lain 444/2012 miljardivarkauden tutkimiseksi ja lopettamiseksi … jos poliisi sitä ei tee Teidän hyvät kansalaiset on se tehtävä; jotta lapsemme pelastuvat, kiitos.
Kaikkia alkaa jakamalla em. julkiset tiedot kaikille äänestäjille ennen vaaleja .. archive.is/kimmoleaks.fi
Suomen kansan KASTIJÄRJESTELMÄ tuli julkiseksi PL 118 §:n myötä; vaikei “media” tätä tietoa kansalaisille jaakkaan.
Lukekaapa Helsingin käräjäoikeus päätös 17/1550 asia R17/2641 4.5. 2017 “Törkeä valtiopetos”; jossa PL 118 §:ää sovellettiin ( voimaan 2011 ) vuoden 1992 tapaukseen ! … Suomen salattua historiaa on paljon !

Pena

Insinööri yritti vain etsiä oppilaita, joille olisi voinut esitellä miten kaarnaveneitä valmistetaan.

Freya Snow

Fiksu nuori, kun kieltäytyi kunniasta ja kuvasi potentiaalisten pedofiilien aikeet!

raikkari

se on kohta sisällissota

arska

toimiiko

Tapani

Jos tyyppi olisi ollut kantasuomalainen niin siniset pii paa autot olisivat pyörineet pitkin rovaniemen katuja taukoamatta mutta kun tyyppi on arabi tai muu ulkomaalainen niin ” eihän ulkomaalaista pedofiilia saa häiritä”.
Huraa entinen vapaa suomenmaamme äänestäkää nyt ihmeessä keväällä hyvät ihmiset ennenkä meidät tuhotaan lopullisesti.

Jorma

Auto on näköjään Toyota corolla verso 2004 – 2009

Marila

Toivottavasti tästä on ilmoitettu poliisille. Videosta varmaati saa rekkarinki.

Anonymous

Etnisen kaupan edustalla useasti, keskellä Rovaniemeä useasti ko Toyota. Helppo napata siitä jos on tahtotilaa…

Anonymous

Odinit voisi käydä kysymässä onko kylmä…

Rousku

Ei poliisit voi eikä haluakkaan tehdä mitään, kun ei mitään tapahtunut ! MUTTA TUO AUTO JA OMISTAJA PITÄISI LAITTAA SEURANTAAN !!! Tosin, kun hallitus on leikannu poliisin määrärahoja niin ei ole enää resursseja valvontaan eli Suomi ei ole enää turvallinen maa !!!

Anonymous

Auto ja sen käyttäjät vaan tarkkailuun ja kännykamerat laulamaan. Kyllä nuo vielä tekee sen ratkaisevan virheen jolloin poliisinkin kiinnostuu.

fatwantarkistaja

Rikostahan ei ole tapahtunut, joten poliisi ei tee asialle mitään. Kiva olisi kuulla myös huutelijoiden tarinat, mitkä olivat motiivit? Olivatko auttamassa, vaiko petohommissa, iso ero.

Anonymous

Kuulostaa enemmän pojalta?

Patriootti

Siinä on kotouttajilta lähtenyt mopo käsistä, kun Nipponin ovat kamelikuskille antaneet alle. Hulluja!! Uralin Ihmeellä hänet olisi pitänyt kotouttaa niin ei olisi lähtenyt keulimaan ratin takana. Mutta tarkemmin ajatellen tässäkään tapauksessa mistään muusta ei olisi ollut apua kuin jättämällä hänet rajan taakse.

Anonymous

Vaalit tulee ja siellä ainakin asialle voi tehdä jotain.

trackback

Facebook share count

vqvxgqnef welby mhfhxbg ihln twfziggtnigffou