Onko Suomessa meneillään raiskausaalto?

Mikonkatu.

Oulun raiskaustapahtumien tiimoilta Pt-median sähköpostiin on tullut useita meilejä, joissa ihmiset kertovat joutuneensa erilaisten seksuaalisten ahdistelujen kohteeksi turvapaikanhakijamiesten taholta.

Yksi sellainen tapahtui Helsingissä parisen viikkoa sitten. Juttua tuskin on edes sivuttu missään valtamediassa. Tapaus on niin arkinen, se kuvaa tätä päivää aivan erityisen hyvin. Nuori nainen oli ystävättärensä kanssa helsinkiläisessä Mikonkadulla sijaitsevassa ravintolassa. Valomerkin jälkeen nainen tilasi ravintolan ulkomaalaistaustaisen portsarin toimesta Uber-taksin. Henkilön mukaan taksikuski ja portsari olivat tuttuja. Taksikuski oli ravintolan portarin jonkinlainen vakikuski. 

Kun taksi saapui oli sen kuljettaja lähi-itätaustainen, kuten siis portsarikin. Taksimatka jatkui Puotilan Vuosaareen johtavalle alueelle. Luultavasti paikka on venekerhon parkkipaikka Puotilan vanhainkotia vastapäätä. Kuski pysäytti auton ja kävi tytön kimppuun. Kuski onnistui repimään naisen vaatteita ja asiaa tutkitaan nyt raiskaus-rikoksena.

Nainen pääsi pakenemaan autosta, jolloin kuski poistui paikalta. Nainen soitti sen jälkeen ystävilleen, joiden toimesta hänet haettiin Puotilasta. 

Alkoi toinen näytös. Nimittäin naisen perheen toimesta päätettiin yrittää selvittää tekijä. He menivätkin vielä samana yönä takaisin ravintolaan. Kävi yllätys, samainen taksikuski tuli odottelun jälkeen taas paikalle. Kun portsarille yritettiin kertoa asian laitaa niin tapahtui niin, että kuljettaja lähti paikalta lipettiin portsarin avustuksella. Taksikuskin auton tiedot ja rekisterinumero saatiin kuitenkin ylös kuvien kera. Asiasta tehtiin nyt rikosilmoitus ja soitto hätäkeskukseen. Poliisi sai vieläpä otettua kiinni kuljettajan hieman myöhemmin samana yönä.

Nainen pääsi tämän jälkeen hajalla, mutta tyytyväisenä, sairaalaan. Tekijä oltiin saatu kiinni.

Tekijä paljastui siis neuvokkaiden ystävien ja perheen ansiosta. Auto, jota kuljettaja käytti toiminnassaan on Wolksvagen Jetta, viimeisin katsastus on ajoneuvotietojen mukaan pitänyt suorittaa yli vuosi sitten. Rekisteriin on merkitty vain auton ensimmäinen omistaja, joka on eräs venäläinen jääkiekkoilija. Auto on toisin sanoen myyty ja uusi tai uudet omistajat ovat jättäneet tekemättä omistajanvaihdosilmoituksen.

Jälkeenpäin selvisi, että ravintolasta lähteneille on tapahtunut paljon samanlaisia tapauksia. Ahdisteluja ja raiskauksen yrityksiä. Ravintola on ulkomaalaisten suosima paikka ja sen henkilökunnassa on paljon ulkomaalaistaustaisia.

Seuraamme asiaa ja katsotaan miten oikeus suhtautuu asiaan myöhemmin.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hanat kaakkoon
Hanat kaakkoon
15.12.2018 14:07

Tuntuu siltä että raiskaaminen on ”Keharin Top 10”- ykkösenä Suomessa, Ruotsissa ampumiset ja autopalot. Kukaties Ruotsistakin lähtee raiskareita Suomeen kun ovat saaneet kuulla että Suomen tytöt on helpompi narauttaa?

PM
PM
15.12.2018 14:28
Vastaa...  Hanat kaakkoon

Eieiei. Swedut on katos jo niin tottuneet rutiininomaiseen raiskailuun etteivät viitti mokomasta tehdä rikosilmoitusta kun tietävät ettei poliisi kuitenkaan tutki, ja vaikka tutkis syyttäjä ei syytä, ja vaikka syyttäs, oikeus hylkää syytteen tai antaa ehdollista tai nuorisopalvelua taikka jonkun pantarangaistuksen.

Tutkii valikoidusti
Tutkii valikoidusti
15.12.2018 16:30
Vastaa...  PM

Kyllä se tutkii sikälimikäli uhri ei ole alinta sosiaaliluokkaa.

varokaa-se-kannattaa
varokaa-se-kannattaa
15.12.2018 16:38
Vastaa...  Hanat kaakkoon

Onko pakko mennä tuomosiin ravintoloihin ja onko pakko noussa tuomosten kusklien takseihin ?
Minun mielestäni on mahollisuus ja on oltava mahollisuus valita minkänäkösen kuskin autoon nousee.
Minua ei nuiden kyytiin saatais nousemaan,vaikka luvattaisiin ilmainen kyyti taivaaseen !

K.L.
K.L.
16.12.2018 00:18

En aio nousta kuin suomalaisen kuskin ja oikean taksin kyytiin,maksakoon sitten enemmän.Näin päätin jo Tukholmassa -98 eli junaan mieluummin kuin niihin takseihin(kuskit!) jo silloin.

Acc
Acc
16.12.2018 02:58
Vastaa...  K.L.

Sama juttu täällä. En käytä taksia, jota ajaa avaruusaivokirurgi. En mene kahvilaan tai ravintolaan, jos siellä näkyy henkilöstössä huippuosaajia. En mene kaupassa kassalle, jossa palvelee muu kuin valkoinen nainen.

mike lake
mike lake
15.12.2018 19:03
Vastaa...  Hanat kaakkoon

Tuli tuossa mieleeni,että mikä näistä ei sovi joukkoon?.
Otin ruokaa.
Otin kännit.
Otin taksin.
Otin pillua.

jippos123
jippos123
15.12.2018 14:46

Raiskaus on jo niin arkipäivää, että se ei ylitä mitään uutiskynnystä ja Ruotsin tilanteesta ei uutisoida millään tavalla täällä härmässä.
MTV 3:n rikospaikka ohjelmassa stadilainen poliisi sanoi, että seksuaalirikosten määrä on tänä vuonna kasvanut stadissa 40 prossaa. Syytä kysyttäessä vastasi ”niitä vain tehdään enemmän”, hyvä analyysi.
Hommasin vaimolle kaasun kun joutuu 3 vuorotyön vuoksi liikkumaan epömääräisiin aikoihin. Ei mikään litku vaan sellainen kaasu, että sulattaa silmät päästä, Afganistanin tuliainen.
Sanoin, että jos tarve vaatii niin anna palaa,koulutin myös miten sitä käytetään.
Parempi ottaa sakko kuin joutua yhdeksi numeroksi aina kasvavassa tilastossa ja mille ilmiölle luttamunaiset päättäjämme eivät tee mitään, ei edes pipilä vaikka oma sukulaistyttö raiskattiin.

Puolueeton
Puolueeton
15.12.2018 18:19
Vastaa...  jippos123

Parempi ottaa pieni tuomio, kun kärsiä itse rikoksen uhrina. Hyvä ohje jokaiselle. Varmaa on, että saa hätävarjelun liioittelusta syytteen ja joutuu ehkä korvauksiin. Näin on suomen oikeus toiminut tähän saakka.

toni lajos
toni lajos
15.12.2018 15:01

suoranainen tsunami…

Matut pois Suomesta
Matut pois Suomesta
15.12.2018 15:08

Mitä teen itse matuinvaasiomaa Suomessa naisena: 1) En mene missään nimessä ulkomaalaisten suosimaan ravintolaan, 2) Menen vain valkonaaman kuljettamaan taksiin. Näillä ainakin ne isoimmat riskit voi välttää. Matujen taholta sataa paskaa niskaan lähes joka päivä, vaikka elää tavallista ja vaatimatonta elämää eikä edes mitään tyhmiä riskejä ota. Nimimerkillä valitettavasti kokemusta on.

Suomi Finland
Suomi Finland
15.12.2018 16:03

Meillä päin on ravintola, jonka seinällä lukee useammalla kielellä: ”naisten ahdistelu kielletty”.

Suomi Finland
Suomi Finland
15.12.2018 18:15
Vastaa...  Suomi Finland

Lisäyksenä mainittakkoon, että ko teksti on ilmestynyt ehkäpä 2000- luvun jälkipuoliskolla tai tällä vuosikymmenellä.
Syytä voi tykönään miettiä kukin. Kyltin tarpeen täytyy ’korreloida’ jonkun toisen ilmiön kanssa.
Sitä en tietysti tiedä, onko tekstillä ollut mitään käytännön vaikutusta mihinkään.

Anonymous
Anonymous
16.12.2018 11:40
Vastaa...  Suomi Finland

Eihän ne osaa välttämättä lukea edes kotimaansa valtakieltä.

Toivo
Toivo
16.12.2018 08:20

Suosittelen lämpimästi muuttamaan johonkin Varsinais-Suomen pienemmistä käytännössä matuvapaaseen kaupunkiin. Turvallista mukavaa ja edullista. Lyhyet etäisyydet, toimivat palvelut ja kulkuyhteydet sekä alhainen kustannustaso. Kokemuksesta puhun.

El Comandante
El Comandante
15.12.2018 15:14

Kuten suuri ja valaistunut johtaja kansakuntamme isä Juha Al Zippilä sanoisi olen sokissa, mutta pelolle ja muukalaisvihalle, rassismille ei saa antaa sijaa. Jokainen raiskaus on erillinen yksittäis tapaus vaikka tehtäisiin joukolla moneenkertaan ja tekijät ovat samat. Ja mistä sitä tietää vaikka nämä olisivat kuun nurjalla puolella elävien natsien väärän lipun alla tekemiä. Tärkeintä on panostaa kotoutumiseen kuten intensiivisiä kielikylpyjä päiväkodeissa ja kouluissa.

Suomi Finland
Suomi Finland
16.12.2018 11:49
Vastaa...  El Comandante

Mikähän mahtaa olla se ainoa paikka missä tuo intensiivinen kieli ilman lupaa kylpee?
Luin W Niinistön twiittejä, joissa tehtiin selväksi, että vaikka Haavisto olisi valmis tekemään yhteistyötä Perussuomalaisten kanssa, niin Niinistö ei sitä ole. Koska jakamaton ihmisoikeus.
Niinistö ei kuitenkaan tajua tai halua tajuta, että jakamalla toisille ihmisoikeuksia hän samalla kusee joidenkin toisten ihmisoikeuksien päälle.
Elikkä toisten ihmisoikeudet ovat jakamattomampia kuin toisten. On seksikästä jakaa ihmisoikeuksia kehitysmaalaisille. Siinä voipi olla mulkku erektiossa jatkuvasti, kun tietää samalla, että maanmiesten ihmisoikeudet saavat paskaa silmille. Ennemmin tai myöhemmin. Eikö turvallisen maan asukkaiden ihmisoikeuksia selvästi suorastaan halveksita, kun otetaan kanssaeläjiksi ihmisiä, jotka tarvitsevat vain alustavaa someopetusta suvakeilta, ennen kuin se raiskausringin toiminta saadaan ylös?

Undertaker
Undertaker
15.12.2018 15:17

Eli muslimiportsari soitti raiskaajamuslimikaverilleen kun löytyi sopivasti kännissä oleva raiskausuhri. Organisoitua raiskaustoimintaa siis. Eikä varmana ensimmäistä kertaa. Eikä varmana ainut muslimiraiskausjärjestö. Ehdotan että Suomalaiset miehet ottavat nyt oikeuden omiin käsiin jokaisella paikkakunnalla missä muslimeita on. Se on loppu nyt! Kaksi vaihtoehtoa: A: Muuttakaa pois. B: Hauta.

Otteri P. Erpo
Otteri P. Erpo
15.12.2018 15:23

Jokaisella on oikeus valita illanviettopaikkansa, ruokapaikkansa jne.
Follow the money. Suosi suomalaista, osta ruotsalaista ja sillein.

Orpo Piru
Orpo Piru
15.12.2018 16:28
Vastaa...  Otteri P. Erpo

Pervo Utteri

Lede
Lede
15.12.2018 15:54

Miksi ravintolan nimeä ei mainittu jutussa ? Olisi tärkeää tietää ettei sattuis ite eksymään sinne.

Mmmmm, monikulttuuria
Mmmmm, monikulttuuria
15.12.2018 18:15

Ihan oikein, Nordisk Stasi (paremmin tunnettu KRP:nä ja pohjoismaisena poliisiyhteistyönä) pistäis ison pyörän pyörimään, jos erehtyisit jotain poloista kultamuna tai suvakki ravintoloitsijaa pahasti mainitsemaan. Paikalliset varmaan osaa valikoimatta välttämään kaikkia raiskarikulttuurien ravintoloita Mikonkadulla ja muualla maassa voi tietämättömiä tuttuja valistaa asiasta. Jos siinä joku vähemmän raiskaushenkinen paikka saa aiheetonta asiakaskatoa, sowhat, todennäköisesti on vain keskittynyt näihin perinteisempiin veropetoksiin, pimeään työvoimaan, ym.

Anonymous
Anonymous
15.12.2018 16:04

Jouduin matujen seksuaalisen ahdistelun ja seuraamisen kohteeksi lukuisia kertoja kymmenen vuotta sitten. Ei mikään uusi ilmiö.

Anonymous
Anonymous
15.12.2018 16:59

Muslimit hävitetään kuulemma kaikki, KAIKKI, planeetalta.

Batiikkinoita haluaa raiskaamisten jatkuvan
Batiikkinoita haluaa raiskaamisten jatkuvan
15.12.2018 17:40

Ruotsin maahanmuuttoministeri Marokossa YK- kokouksessa:
”Lopettakaamme puhuminen migraatiosta, onko se hyvää vai huonoa, jos se pitäisi pysäyttää tai ei. Migraatio on täällä jäädäkseen!”
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3RbZKXoxxBbmr3xSy3lU57L6FsSvY_I10c4T9GrYGn9aBPx_akz8kvppo&v=M-89Dc9SsrY

K.L.
K.L.
16.12.2018 00:26

Voi luoja mikä tekopyhä batiikkinoita,hyi!MITEN tuokin pystyy elämään itsensä kanssa?

Minä
Minä
15.12.2018 18:03

Suvaklit varmaan pahoittelevat sitä, että nainen ei maksanut kyydistä, vaan heittäytyi hankalaksi.

Valtsu
Valtsu
15.12.2018 19:31

Mutta asioista myös onneksi puhutaan. Vaikka tässä isossa FB-ryhmässä: https://m.facebook.com/groups/1506987949550317?view=permalink&id=2172898772959228&anchor_composer=false
Mukana toki myös päivystävät kaikenkieltäjät.

keppi
keppi
15.12.2018 20:17

Poliisia ei kiinnosta, kun ulkomaalaiset raiskaavat suomalaisia. Poliisia kiinnostaa ainoastaan toimiminen eliitin poliittisena jatkeena, jossa poliisi vainoaa Suomalaisten mielipiteitä ja lakkauttaa Suomalaisia järjestöjä poliittisin perustein.
Poliisi on syyllinen ulkomaalaisten suorittamaan raiskausaaltoon. Jokainen Suomalainen raiskattu lapsi ja nainen on poliisin kontolla. Jokainen ulkomaalaisen tekemä rikos on poliisin kontolla.

Pena
Pena
15.12.2018 20:31

Miten voi ajaa katsastamattomalla autolla ja vielä Helsingissä, kun poliisillahan on nykyään automaattinen kilpienlukulaite, joka hälyttää heti tuollaisestakin, sekä jos verot maksamatta. Vai katsoiko poliisi läpi sormien tuonkin, ettei mene insinöörin ”elanto” pilalle. Tämä aalto on tainnut olla jo vuodesta 2015 lähtien ja loppua ei taida näkyä monikulttuuriselle rikkaudellemme.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
15.12.2018 22:54
Vastaa...  Pena

Että tämmöinen taksiuudistus sitä saatiin, kyllä kannatti valtion maksaa matuille ajokortit ja autot.
Bernerille kiitoksia ihan helvetisti, toivon että päädyt matutaksiin vaikka taatusti ajat vain panssaroidulla valtion pirssillä kuskina joku valkonaama kommando.

Aaltosta en tiedä
Aaltosta en tiedä
15.12.2018 22:40

Mutta sen tiedän kuitenkin, että vastalaine tulee ja lyö kiviin.

Mike
Mike
16.12.2018 08:05

Kohta tulee vastapalloon ja helvetin kovaa!!!!! Mulla on mitta täysi!!

KKi
KKi
16.12.2018 10:36


Ravintola on ulkomaalaisten suosima paikka ja sen henkilökunnassa on paljon ulkomaalaistaustaisia.

No näin. Ja jos asia on tiedossa, niin mikä järki pottunokalla on moiseen läävään mennä? En tiedä Tsadista mutta meiilä päin rättipäiden ja muiden etnisten erinomaisuuksien kuppiloista ja kippoloista pysytään kaukana.

Jocke
Jocke
16.12.2018 11:55

Ennen taisi olla niin että tolpalta piti ottaa se auto joka oli vuorossa. Nykyään kai ei tarvitse.
Kun itse tarvitsen taksia niin en ota koskaan sellaista jonka kuski on epäilyttävä.
Valitsen myös huolella ravintolan jossa käyn.
Tämä vain itsesuojeluvaiston ohjaamana.
On turha itkeä kaatuneen maidon perään, on parempi kun pyrkii ennakolta estämään tonkan kaatumisen kaikilla mahdollisilla keinoilla.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
16.12.2018 23:47

Toivottavasti joku vuotaa sen firman nimen, joka raiskauttaa asiakkaansa. Voisi käydä spreijaamassa varoituksen vaikka. Ja Facebookiin toki kiperiä kysymyksiä. Tietty kyseessä on vasta epäily, mutta tuleeko tapauksia lisääkin, vai ovatko nyt varovaisia ja pidättäytyviä nämä jengiläiset? Mahdollinen tuomio kuitenkin tulee ehkä vasta vuoden päästä?
Minkähänlaista karvanaamaa ajaa aamulla lapsenne kouluun? Tai ajaa lastanne, kun ei ole kyllin kotoutettu. Seuraava taksiuudistus määrää rukousmaton kuuluvan ajoneuvon varustukseen, että voi aamulla saada syntinsä anteeksi?
Olisi jännä viettää vuosi autiolla saarella ja tulla sitten toteamaan tilanne. Luultavasti tilanne olisi niin paha, että tapahtuisi hirmutekoja. Pikkuhiljaa hivuttaen näihin asioihin tottuu ja turtuu nuorempi ihminen.

Anonymous
Anonymous
18.12.2018 13:07

Tänään on julkistettu Tilastokeskuksen rikostilastot mm. ajalta tammi-syyskuu 2018. Raiskaukset ja lapsen seksuaaliset hyväksikäytöt ovat karmaisevassa määrin lisääntyneet.