Onko Suomessa meneillään raiskausaalto?

Mikonkatu.

Oulun raiskaustapahtumien tiimoilta Pt-median sähköpostiin on tullut useita meilejä, joissa ihmiset kertovat joutuneensa erilaisten seksuaalisten ahdistelujen kohteeksi turvapaikanhakijamiesten taholta.

Yksi sellainen tapahtui Helsingissä parisen viikkoa sitten. Juttua tuskin on edes sivuttu missään valtamediassa. Tapaus on niin arkinen, se kuvaa tätä päivää aivan erityisen hyvin. Nuori nainen oli ystävättärensä kanssa helsinkiläisessä Mikonkadulla sijaitsevassa ravintolassa. Valomerkin jälkeen nainen tilasi ravintolan ulkomaalaistaustaisen portsarin toimesta Uber-taksin. Henkilön mukaan taksikuski ja portsari olivat tuttuja. Taksikuski oli ravintolan portarin jonkinlainen vakikuski. 

Kun taksi saapui oli sen kuljettaja lähi-itätaustainen, kuten siis portsarikin. Taksimatka jatkui Puotilan Vuosaareen johtavalle alueelle. Luultavasti paikka on venekerhon parkkipaikka Puotilan vanhainkotia vastapäätä. Kuski pysäytti auton ja kävi tytön kimppuun. Kuski onnistui repimään naisen vaatteita ja asiaa tutkitaan nyt raiskaus-rikoksena.

Nainen pääsi pakenemaan autosta, jolloin kuski poistui paikalta. Nainen soitti sen jälkeen ystävilleen, joiden toimesta hänet haettiin Puotilasta. 

Alkoi toinen näytös. Nimittäin naisen perheen toimesta päätettiin yrittää selvittää tekijä. He menivätkin vielä samana yönä takaisin ravintolaan. Kävi yllätys, samainen taksikuski tuli odottelun jälkeen taas paikalle. Kun portsarille yritettiin kertoa asian laitaa niin tapahtui niin, että kuljettaja lähti paikalta lipettiin portsarin avustuksella. Taksikuskin auton tiedot ja rekisterinumero saatiin kuitenkin ylös kuvien kera. Asiasta tehtiin nyt rikosilmoitus ja soitto hätäkeskukseen. Poliisi sai vieläpä otettua kiinni kuljettajan hieman myöhemmin samana yönä.

Nainen pääsi tämän jälkeen hajalla, mutta tyytyväisenä, sairaalaan. Tekijä oltiin saatu kiinni.

Tekijä paljastui siis neuvokkaiden ystävien ja perheen ansiosta. Auto, jota kuljettaja käytti toiminnassaan on Wolksvagen Jetta, viimeisin katsastus on ajoneuvotietojen mukaan pitänyt suorittaa yli vuosi sitten. Rekisteriin on merkitty vain auton ensimmäinen omistaja, joka on eräs venäläinen jääkiekkoilija. Auto on toisin sanoen myyty ja uusi tai uudet omistajat ovat jättäneet tekemättä omistajanvaihdosilmoituksen.

Jälkeenpäin selvisi, että ravintolasta lähteneille on tapahtunut paljon samanlaisia tapauksia. Ahdisteluja ja raiskauksen yrityksiä. Ravintola on ulkomaalaisten suosima paikka ja sen henkilökunnassa on paljon ulkomaalaistaustaisia.

Seuraamme asiaa ja katsotaan miten oikeus suhtautuu asiaan myöhemmin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

39 thoughts on “Onko Suomessa meneillään raiskausaalto?

 1. Tuntuu siltä että raiskaaminen on ”Keharin Top 10”- ykkösenä Suomessa, Ruotsissa ampumiset ja autopalot. Kukaties Ruotsistakin lähtee raiskareita Suomeen kun ovat saaneet kuulla että Suomen tytöt on helpompi narauttaa?

  79
  1. Eieiei. Swedut on katos jo niin tottuneet rutiininomaiseen raiskailuun etteivät viitti mokomasta tehdä rikosilmoitusta kun tietävät ettei poliisi kuitenkaan tutki, ja vaikka tutkis syyttäjä ei syytä, ja vaikka syyttäs, oikeus hylkää syytteen tai antaa ehdollista tai nuorisopalvelua taikka jonkun pantarangaistuksen.

   77
  2. Onko pakko mennä tuomosiin ravintoloihin ja onko pakko noussa tuomosten kusklien takseihin ?

   Minun mielestäni on mahollisuus ja on oltava mahollisuus valita minkänäkösen kuskin autoon nousee.
   Minua ei nuiden kyytiin saatais nousemaan,vaikka luvattaisiin ilmainen kyyti taivaaseen !

   66
   1
   1. En aio nousta kuin suomalaisen kuskin ja oikean taksin kyytiin,maksakoon sitten enemmän.Näin päätin jo Tukholmassa -98 eli junaan mieluummin kuin niihin takseihin(kuskit!) jo silloin.

    33
    1. Sama juttu täällä. En käytä taksia, jota ajaa avaruusaivokirurgi. En mene kahvilaan tai ravintolaan, jos siellä näkyy henkilöstössä huippuosaajia. En mene kaupassa kassalle, jossa palvelee muu kuin valkoinen nainen.

     39
  3. Tuli tuossa mieleeni,että mikä näistä ei sovi joukkoon?.
   Otin ruokaa.
   Otin kännit.
   Otin taksin.
   Otin pillua.

   21
 2. Raiskaus on jo niin arkipäivää, että se ei ylitä mitään uutiskynnystä ja Ruotsin tilanteesta ei uutisoida millään tavalla täällä härmässä.
  MTV 3:n rikospaikka ohjelmassa stadilainen poliisi sanoi, että seksuaalirikosten määrä on tänä vuonna kasvanut stadissa 40 prossaa. Syytä kysyttäessä vastasi ”niitä vain tehdään enemmän”, hyvä analyysi.
  Hommasin vaimolle kaasun kun joutuu 3 vuorotyön vuoksi liikkumaan epömääräisiin aikoihin. Ei mikään litku vaan sellainen kaasu, että sulattaa silmät päästä, Afganistanin tuliainen.
  Sanoin, että jos tarve vaatii niin anna palaa,koulutin myös miten sitä käytetään.
  Parempi ottaa sakko kuin joutua yhdeksi numeroksi aina kasvavassa tilastossa ja mille ilmiölle luttamunaiset päättäjämme eivät tee mitään, ei edes pipilä vaikka oma sukulaistyttö raiskattiin.

  93
  1. Parempi ottaa pieni tuomio, kun kärsiä itse rikoksen uhrina. Hyvä ohje jokaiselle. Varmaa on, että saa hätävarjelun liioittelusta syytteen ja joutuu ehkä korvauksiin. Näin on suomen oikeus toiminut tähän saakka.

   51
 3. Mitä teen itse matuinvaasiomaa Suomessa naisena: 1) En mene missään nimessä ulkomaalaisten suosimaan ravintolaan, 2) Menen vain valkonaaman kuljettamaan taksiin. Näillä ainakin ne isoimmat riskit voi välttää. Matujen taholta sataa paskaa niskaan lähes joka päivä, vaikka elää tavallista ja vaatimatonta elämää eikä edes mitään tyhmiä riskejä ota. Nimimerkillä valitettavasti kokemusta on.

  92
  1. Meillä päin on ravintola, jonka seinällä lukee useammalla kielellä: ”naisten ahdistelu kielletty”.

   50
   1
   1. Lisäyksenä mainittakkoon, että ko teksti on ilmestynyt ehkäpä 2000- luvun jälkipuoliskolla tai tällä vuosikymmenellä.

    Syytä voi tykönään miettiä kukin. Kyltin tarpeen täytyy ’korreloida’ jonkun toisen ilmiön kanssa.

    Sitä en tietysti tiedä, onko tekstillä ollut mitään käytännön vaikutusta mihinkään.

    28
  2. Suosittelen lämpimästi muuttamaan johonkin Varsinais-Suomen pienemmistä käytännössä matuvapaaseen kaupunkiin. Turvallista mukavaa ja edullista. Lyhyet etäisyydet, toimivat palvelut ja kulkuyhteydet sekä alhainen kustannustaso. Kokemuksesta puhun.

   14
 4. Kuten suuri ja valaistunut johtaja kansakuntamme isä Juha Al Zippilä sanoisi olen sokissa, mutta pelolle ja muukalaisvihalle, rassismille ei saa antaa sijaa. Jokainen raiskaus on erillinen yksittäis tapaus vaikka tehtäisiin joukolla moneenkertaan ja tekijät ovat samat. Ja mistä sitä tietää vaikka nämä olisivat kuun nurjalla puolella elävien natsien väärän lipun alla tekemiä. Tärkeintä on panostaa kotoutumiseen kuten intensiivisiä kielikylpyjä päiväkodeissa ja kouluissa.

  62
  1. Mikähän mahtaa olla se ainoa paikka missä tuo intensiivinen kieli ilman lupaa kylpee?

   Luin W Niinistön twiittejä, joissa tehtiin selväksi, että vaikka Haavisto olisi valmis tekemään yhteistyötä Perussuomalaisten kanssa, niin Niinistö ei sitä ole. Koska jakamaton ihmisoikeus.

   Niinistö ei kuitenkaan tajua tai halua tajuta, että jakamalla toisille ihmisoikeuksia hän samalla kusee joidenkin toisten ihmisoikeuksien päälle.

   Elikkä toisten ihmisoikeudet ovat jakamattomampia kuin toisten. On seksikästä jakaa ihmisoikeuksia kehitysmaalaisille. Siinä voipi olla mulkku erektiossa jatkuvasti, kun tietää samalla, että maanmiesten ihmisoikeudet saavat paskaa silmille. Ennemmin tai myöhemmin. Eikö turvallisen maan asukkaiden ihmisoikeuksia selvästi suorastaan halveksita, kun otetaan kanssaeläjiksi ihmisiä, jotka tarvitsevat vain alustavaa someopetusta suvakeilta, ennen kuin se raiskausringin toiminta saadaan ylös?

   12
 5. Eli muslimiportsari soitti raiskaajamuslimikaverilleen kun löytyi sopivasti kännissä oleva raiskausuhri. Organisoitua raiskaustoimintaa siis. Eikä varmana ensimmäistä kertaa. Eikä varmana ainut muslimiraiskausjärjestö. Ehdotan että Suomalaiset miehet ottavat nyt oikeuden omiin käsiin jokaisella paikkakunnalla missä muslimeita on. Se on loppu nyt! Kaksi vaihtoehtoa: A: Muuttakaa pois. B: Hauta.

  91
  1
 6. Jokaisella on oikeus valita illanviettopaikkansa, ruokapaikkansa jne.
  Follow the money. Suosi suomalaista, osta ruotsalaista ja sillein.

  28
 7. Miksi ravintolan nimeä ei mainittu jutussa ? Olisi tärkeää tietää ettei sattuis ite eksymään sinne.

  49
  1. En laittanut sitä sen takia, että en tässä vaiheessa halua joutua mihinkään rikostutkimuksiin asiasta, joihin mahdollisesti voi joutua jos sen julkaisee.

   52
   1. Ihan oikein, Nordisk Stasi (paremmin tunnettu KRP:nä ja pohjoismaisena poliisiyhteistyönä) pistäis ison pyörän pyörimään, jos erehtyisit jotain poloista kultamuna tai suvakki ravintoloitsijaa pahasti mainitsemaan. Paikalliset varmaan osaa valikoimatta välttämään kaikkia raiskarikulttuurien ravintoloita Mikonkadulla ja muualla maassa voi tietämättömiä tuttuja valistaa asiasta. Jos siinä joku vähemmän raiskaushenkinen paikka saa aiheetonta asiakaskatoa, sowhat, todennäköisesti on vain keskittynyt näihin perinteisempiin veropetoksiin, pimeään työvoimaan, ym.

    35
 8. Jouduin matujen seksuaalisen ahdistelun ja seuraamisen kohteeksi lukuisia kertoja kymmenen vuotta sitten. Ei mikään uusi ilmiö.

  40
  1. Voi luoja mikä tekopyhä batiikkinoita,hyi!MITEN tuokin pystyy elämään itsensä kanssa?

   12
 9. Suvaklit varmaan pahoittelevat sitä, että nainen ei maksanut kyydistä, vaan heittäytyi hankalaksi.

  35
 10. Poliisia ei kiinnosta, kun ulkomaalaiset raiskaavat suomalaisia. Poliisia kiinnostaa ainoastaan toimiminen eliitin poliittisena jatkeena, jossa poliisi vainoaa Suomalaisten mielipiteitä ja lakkauttaa Suomalaisia järjestöjä poliittisin perustein.

  Poliisi on syyllinen ulkomaalaisten suorittamaan raiskausaaltoon. Jokainen Suomalainen raiskattu lapsi ja nainen on poliisin kontolla. Jokainen ulkomaalaisen tekemä rikos on poliisin kontolla.

  33
  1
 11. Miten voi ajaa katsastamattomalla autolla ja vielä Helsingissä, kun poliisillahan on nykyään automaattinen kilpienlukulaite, joka hälyttää heti tuollaisestakin, sekä jos verot maksamatta. Vai katsoiko poliisi läpi sormien tuonkin, ettei mene insinöörin ”elanto” pilalle. Tämä aalto on tainnut olla jo vuodesta 2015 lähtien ja loppua ei taida näkyä monikulttuuriselle rikkaudellemme.

  33
  1. Että tämmöinen taksiuudistus sitä saatiin, kyllä kannatti valtion maksaa matuille ajokortit ja autot.
   Bernerille kiitoksia ihan helvetisti, toivon että päädyt matutaksiin vaikka taatusti ajat vain panssaroidulla valtion pirssillä kuskina joku valkonaama kommando.

   33

 12. Ravintola on ulkomaalaisten suosima paikka ja sen henkilökunnassa on paljon ulkomaalaistaustaisia.

  No näin. Ja jos asia on tiedossa, niin mikä järki pottunokalla on moiseen läävään mennä? En tiedä Tsadista mutta meiilä päin rättipäiden ja muiden etnisten erinomaisuuksien kuppiloista ja kippoloista pysytään kaukana.

  12
 13. Ennen taisi olla niin että tolpalta piti ottaa se auto joka oli vuorossa. Nykyään kai ei tarvitse.

  Kun itse tarvitsen taksia niin en ota koskaan sellaista jonka kuski on epäilyttävä.
  Valitsen myös huolella ravintolan jossa käyn.
  Tämä vain itsesuojeluvaiston ohjaamana.
  On turha itkeä kaatuneen maidon perään, on parempi kun pyrkii ennakolta estämään tonkan kaatumisen kaikilla mahdollisilla keinoilla.

 14. Toivottavasti joku vuotaa sen firman nimen, joka raiskauttaa asiakkaansa. Voisi käydä spreijaamassa varoituksen vaikka. Ja Facebookiin toki kiperiä kysymyksiä. Tietty kyseessä on vasta epäily, mutta tuleeko tapauksia lisääkin, vai ovatko nyt varovaisia ja pidättäytyviä nämä jengiläiset? Mahdollinen tuomio kuitenkin tulee ehkä vasta vuoden päästä?

  Minkähänlaista karvanaamaa ajaa aamulla lapsenne kouluun? Tai ajaa lastanne, kun ei ole kyllin kotoutettu. Seuraava taksiuudistus määrää rukousmaton kuuluvan ajoneuvon varustukseen, että voi aamulla saada syntinsä anteeksi?

  Olisi jännä viettää vuosi autiolla saarella ja tulla sitten toteamaan tilanne. Luultavasti tilanne olisi niin paha, että tapahtuisi hirmutekoja. Pikkuhiljaa hivuttaen näihin asioihin tottuu ja turtuu nuorempi ihminen.

 15. Tänään on julkistettu Tilastokeskuksen rikostilastot mm. ajalta tammi-syyskuu 2018. Raiskaukset ja lapsen seksuaaliset hyväksikäytöt ovat karmaisevassa määrin lisääntyneet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.