Yksi Oulun raiskaajista asui vuosia Turkissa ennen Suomeen tuloaan

Yksi Oulussa vangituista lapsiraiskaajista on afganistanilainen Javad Mirzad. Ennen Suomen tuloa ja alkamista sotapakolaiseksi Javad asui Turkissa, jossa vietti mukavaa ja lokoisaa elämää.

Mirzadilta löytyy kattava Youtube-kanava. Sinne on tallennettu hetkiä miehen elämästä. Alla videolla “diaesitys” Turkin vuosista. Video on ladattu Youtubeen 2014. Vaikea sanoa kauanko Mirzad on asunut Turkissa, mutta joka tapauksessa vuosia ennen Suomeen tuloaan.

LuultavastiMirzad on läpsytellyt Suomeen 2015. Vallinkorvan vastaanottokeskuksesta on useita filmejä. On jalkapallon peluuta, ja toissa kesän heinäkuussa sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet pitivät isot juhlat “miesten kesken”. Paikalla oli kymmenkunta sotapakolaista. Poltettiin vesipiippua, kuunneltiin arabialaista musiikkia ja tansahdeltiin ilon kiljahdusten säestyksellä.

Mirzad itse tansahtelee videon kohdassa 1.32 alkaen. Video on ajastettu siihen kohtaan. Kannattaa katsoa aikaisemmat ja seuraavatkin filmit.

Mirzadin Youtube-kanava löytyy miehen omalla nimellä ja siellä on paljon filmejä. Kannattaa muuten huomata miehen tanssifilmeistä miten arabimiehet tykkäävät tanssia keskenään. Kun tanssiva arabimies keikuttaa takapuoltaan se saa muut arabiaanot täysin villiksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

44 thoughts on “Yksi Oulun raiskaajista asui vuosia Turkissa ennen Suomeen tuloaan

  1. Samaanaikaan suomalaiset menevät lomalle Turkkiin, kun sieltä hiippailee meille elättejä.

   P…KELE, kun ….v…aa armottomasti!

   Kiva mennä huomenna taas töihin, kun tietää, että verovaroilla perseillään kympillä.

   Kiitos totaalisen kyvyttömien kokoomus sisäministereiden.

   Heidän vahtivuorollaan tänne lappasi raiskaajia, terroristi, murhaajia, tappajia, päänroikottajia, lasten hyväksikäyttäjiä, ryöstäjiä ja väkivaltaan turvautuvia ja valehtelijoita.

   MITEN MENI NOIN NIINKUIN OMASTA MIELESTÄ ORPO, RISKKO ja MYKKÄNEN????!?!?!?!

   89
   1. Niinhän tuo ..ttaa!Siinä taas oikein metriviiskymmentä pipon kaa Youtube tähti pakolaisena ja vainottuna hyysättävänä Suomessa!Ei tällainen voi olla totta ja silti…sutkit!

    54
 1. Eliitti ja poliisi ovat tienneet koko ajan, että kyse ei ole pakolaisista. Valtamedian avulla eliitti ja poliisi levittävät valetta sotaa pakenevista naisista ja lapsista, jotka ovat tosiassa armeijasta lomalla olevia murhaajia ja raiskaajia. Poliisi ja eliitti ovat syyllisiä.

  153
  2
  1. Ja mitä tekee Kaj Mykkänen ei mitään juoksentelee Marokossa kirjoittelemassa papereita mille Suomen kansa on sanonut ei
   kirjoiteta alle ja maassamme juoksee 9000 ei saanutta elintasonmutakuonoo

   104
  2. Luonnollisesti poliisi on tiennyt koko ajan. Mutta kas, kun kenttäpoliisien on tehtävä niin kuin poliisijohto sanoo. Ja kas, kun poliisijohdon on tehtävä niin kuin poliisin toimintaa johtava valtionhallinnon korkein haara eli sisäministeriö sanoo.

   Ellei poliisijohto tee kuten sisäministeri käskee, seuraa virkarikossyytteitä. Niistä seuraa viran menetys.
   Kenttäpoliiseille tilanne on sama mutta keljumpi, koska heillä ei ole asiantilaan senkään vertaa vaikutusmahdollisuuksia kuin poliisijohdolla.

   En usko, että te aikuiset ihmiset (näin oletan?) ette näitä realiteetteja muka tajuaisi. Pitäisinkin näitä muuten pelkkänä trollauksena, ellei teillä olisi takaporttia:
   kun johtaja antaa alaisilleen käskyjä, jotka kohdistuvat teihin, on teille niin kovin paljon helpompaa kiukutella niitä alaisia vastaan kuin sitä johtajaa.
   Varsinkin kun johtaja on tässä tapauksessa sisäministeri, joka istuu hallituksessa eduskuntavaalien antamalla mandaatilla.
   Eli juuri teidän, hyvät kansalaiset, edellisvaaleissa antamallanne mandaatilla.

   Peiliin katsomisen sijasta on mukavampaa ja turvallisempaa räksyttää käskyläisille kuin herroille.

   28
   3
   1. Koska kenttäpoliisi ei tee mitään vaan hyökkää kansaa vastaan voidaan todeta, että kenttäpoliisi on mukana kansan kiusaamisessa. Kenttäpoliisi voisi kieltäytyä suorittamasta tehtävää, jossa poliisi hyökkää kansaa vastaan. Kenttäpoliisi voisi vuotaa tietoja vaihtoehtomedialle. Kenttäpoliisi voisi ehkäistä ulkomaalaisten tekemät lasten raiskaukset. Mutta sen sijaan kenttäpoliisi vainoaa Suomalaisia eikä puolusta kansalaisia. Kenttäpoliisi on samassa veneessä kuin eliitti.

    40
    1
   2. Yritäpä julkistaa tuo hyvin mietitty päätelmäsi ylessä tai hesarissa. Ei onnistu! Siksi Suomen kansalaiset ovat edelleen seuraavissa vaaleissa uutispimennosta ja valheloisteessa. Toivotaan että kansan puolesta toimivat löytävät saman sävelen vaalikeskusteluissa ja voivat yhdessä asiallisesti paljastaa Suomen valehtelevan median ja politiikan, joka ei enää perustu vanhoihin läntisen kulttuurin hyveisiin; totuuteen, hyvyyteen ja kauneuteeen. Sen sijaan politiikka perustuu hetkellisen mielihyvän tuottamiseen ja ristiriitaiseen suvaitsevaisuuteen (tarkoittaa, että henkilö sanoo sietävänsä ja kannattavansa jotakin, vaikka hän ei kuitenkaan voi hyväksyä sitä itseensä kohdistuvana).

    31
 2. Raiskaaja on siis valepakolainen, joka pääsi Suomeen olemattoman kontrollin takia. “Kiitos” pääministeri Sipilän (kesk.) ja sisäministeri Petteri Orpon (kok.).

  142
  1. Saamahan me tavalliset ihmiset raivostua,eihän meidän raivolla ole mitään merkitystä.
   Raivostutaan sitte lisää kun luetaan lehdistä näiden muslimiraiskaajien saamista “julmista
   ehdollisista tuomioista”.

   69
  2. Ei passaa hermostua. Nostetaan penssaveroa, niin saatte jotain muuta ajateltavaa.

   12
 3. Oletteko huomanneet, että nämä hihittelevät lähes jatkuvasti keskenään tilanteessa kuin tilanteessa. Harvinaisen ällöttävää! Suomessa pikkutytötkään eivät hihitä murto-osaakaan siitä määrästä, mitä matut hihittävät. Yök!
  Hyvin nuo miesoletetut tuntuvat keskenään viihtyvän. Naisia /tyttöjä eivät ole varmaan paljon eläessään nähneetkään. Ovatkohan omaa äitiäänkään nähneet montaa kertaa ilman säkkiä. Sitten länsimaihin tullessaan raiskailevat minkä kiinni saavat ja suvakit ihmettelevät, mistä se johtuu.

  102
 4. Kunhan muistatte että äänestämättä jättäminen ei ole vaihtoehto, vaan se on ääni Orpolle, Mykkäselle, Sipilälle ym. eli tilaatte tätä lisää. Tee kansallisvelvollisuutesi ja käytä ääntäsi Isänmaan puolesta!

  103
  1. Nythän se Mykkänen väittää tekevänsä asioille jotain. Uhreja on ollut julkisuudessa sen verran, että on pakko ottaa asia puheeksi. Muuten äänestäjät rankaisevat. Toivottavasti äänestäjät eivät ole tyhmiä. Päättäjät ovat kyllä tienneet mikä on homman nimi, mutta eivät ole tehneet mitään. Ne odottavat uhreja ennen kuin laittavat tikkua ristiin. Koko sakki siis vaihtoon. Nuo eivät puheistaan huolimatta kuitenkaan tee yhtään mitään.

   45
  2. Just näin KAIKKI keväällä äänestämään laitetaan Orpo, Mykkänen, Sipilä, ja koko Arkadiamäen hyyräriporukka työvoimatoimistoon

   50
   1. Ihan hyvä ajatus. Fakta vain on se, että heillä on isot massit takana. Sekä isojen medioiden tuki joiden avulla asioista tietämättömät ja aina niin uskolliset hyödylliset idiootit saadaan heidän puolelleen ja äänestämään uskollisesti sitä meidän pitäjän juhaa ja kallion avarakatseista mahtavaa frendiä. Esim uutisointi että oy suomi ab lyhentää velkaa peräti miljardilla saa monet uskomaan että nyt on mahtava meininki.

    23
    1. Jostain voisi tarkistaa, paljonko sitä velkaa on otettu, että voidaan maksaa pikkuisen korkoja. 8 miljardia? Velkakellossa ei ainakaan numerot vähene.

     Joku kehui vuosia sitten, että Suomen velkaantuminen taittuu. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että otetaan tänä vuonna vaikka satamiljardia nauhaa ja ensi vuonna enää 99. Kusipäät oikein kehuvat äänestävänsä tuollaista ihmeidentekijää.

     Onneksi meillä on pakolaiset, tulee niistä seuraava hittituote ja rahasampo.

     18
 5. Homojahan Lähi-Idässä ollaan, vaikka meille muuta valhdellaankin. Ei siellä homoja tapeta, vaan ne jotka eivät suostu tekemään lapsia naisten kanssa. Ellei sellaista lakia olisi, niin hehän olisivat kuolleet jo aikojasitten sukupuuttoon. Yleensä he toivovat poikaa, ja eikä mikään ihme, sillä sielläpäin tykätään pikkupojista. Tästä johtuen homot kannattavat maahanmuuttoa Lähi-Idästä päin, ja matkustelevat sielläpäin mielellään. Nykyään homot vaativat jopa agressiivisesti näitä lähi-itäläisten pakkomuuton hyväksymistä.
  Kasvatetaanko siis suomalaisista pikkupojista lady-poikia näille lähi-itäläisille lastentarhoissa? Ainakin lähi-itäläiset vierailevat lastentarhoissa tuon tuostakin.

  58
  1. Tuollainen tanssivideo vaikuttaa homojen esileikiltä. Ehkä näitä videoita voisi käyttää mokutuksen kyseenalaistavassa viestinnässä. Valtaosa suomalaisista kumminkin vieroksuu homoilua.

   44
 6. Suomi on sivitysvaltio, niin kyllä vastaottokeskuksissakin pitää olla ihmisarvoiset olosuhteet ja parempi, että tanssahtelevat keskenään kuin niiden pikkutyttöjen kanssa, Nämä “miten pakolaisilla on kivaa vok:issa- jutut” on aika mauttomia. Parempi, että niillä olisi niin kivaa siellä vokissa ettei tarvitse saalistaa pikkutyttöjä kaduilla. Kaduilta on saatava sikailijat pois.

  9
  21
  1. Vokeissa pitää järjästää sellaiset olosuhteet,että maahantunkutujat huomaavat,että olisi parempi palata sinne mistä ovat tulleetkin.
   Siellä he voivat toteutta itsellen sopivia ihmisarvoisia tpojaan.
   Rajat kiini, ja matut ulos maasta.

   48
   1. Sivistysvaltiossa ihmisarvoinen kohtelu kuuluu kaikille. Siitä olen kansallismielisenä ylpeä, että pystymme kohtelemaan myös matuja ihmisarvoisesti. Valitettavasti kaikki suomalaiset ei saa yhtä ihmisarvoista kohtelua, vanhuksia, vähäosaisia ja sairaita jätetään heitteille – ja sen pitäisi toki olla ensisijaista, että pidetään ensin omistamme huolta ennen kuin ruokitaan muuta maailmaa. Ei kuitenkaan pidä alentua samalle tasolle kuin joillakin alueilla monissa muslimimaissa, joissa kristityillä ja länsimaisilla ei todellakaan olisi mitään mahdollisuuksia samalla tavoin ihmisarvoiseen kohteluun, kun ne ei kykene siihen edes keskenään eri etnisten ryhmien välillä. Kansallismielisenä olen ylpeä juuri siitä Suomesta, jossa jopa matu saa hyvää ja asiallista kohtelua. Asioita hoidetaan sivistyneesti eikä sotaisten arabimaiden tapaan. Siitä olen samaa mieltä, että elintasopakolaisten kuuluisi olla muualla, mutta kun ne täällä nyt kuitenkin ovat – onpa siitä mitä mieltä tahansa- kohdeltakoon heitä kuitenkin arvokkaasti kuten sivistysvaltioissa ihmisiä tulisi kohdella. Pidettäköön sivistyksestämme kiinni, ettei vähemmän sivistynyt koraanioppi koskaan pääse aidosti kilpailemaan länsimaisen sivistyksen kanssa. On oikeasti parempi, että niillä on VOK:issa kivaa keskenään kuin se, ettei olisi niin kivaa. Käsitykseni mukaan joistakin varsinkin seksuaalisesti turhautuneista arabeista on ollut harmeja muille. Tärkeintä on suojella lapsia ja muita kansalaisia eikä nillittää sitä, jos arabeilla on kivaa keskenään jossain VOKissa. Tärkeimmät päätökset tehdään eduskunnassa, ei yhdessäkään vokissa.

    7
    12
   2. Meinaatko, että kun vokin ovet suljetaan, matu lähtee kotimaahansa? Ei ole ihan niin kuitenkaan tainnut käydä tähän asti. Osa mieluummin “painuu maan alle.” Siis jää toisten nurkkiin lojumaan, taivasalle ja mahdollisesti rikoksillakin rahoittamaan elämäänsä. Sillä ei näytä olevan paljoa merkitystä, saako vokista puurolautasta ja petipaikkaa vai ei. Sillä voisi ollakin merkitystä, jos ei olisi vapaata liikkuvuutta Eu-alueella ja olisi tiukka rajakontrolli sekä turvapaikat jaettaisiin jossakin muualla, esim. oikeilla konfliktialueilla ja pakolaisleireillä.

    20
    1. Irtolaislaki uudelleen voimaan,jolloin poliisin pitäisi korjata kaikki nämä oleskeliat koppiin sekä vankilaan.Kuolemantuomio voimaan muualta tulleille,ei kantasuomalaisille kovimmista rikoksista,lähtömaidensa tyyliin.

     13
  2. Periaatteessa kristittynä samaa mieltä.

   Kuitenkin pakolaiset näkevät heikkoutena kaiken inhimillisyyden ja vihaavat meitä entistäkin enemmän. Myös mainostavat muille luusereille, että täällä saa raiskata ja siitä maksetaan.

   Joku leiri olisi mukava olla, josta pääsee vain kotiinsa. Parakkia lämmittäessä itse tekemillään polttopuilla pakolaisen olisi hyvä, kuten meidän muidenkin.

   20
 7. Siis meinaako Paavo tosissaan että muslimi on VALEHDELLUT migrille??? Tämä on karmaiseva kunnianloukkaus! Olen shokissa.

  67
 8. Alkoi kebab kyllästyttämään ja sitä paitsi Turkkilaiset nyppii munat pois lastenraiskaajilta. Parempi tulla pölhölään, täällä vaan pöyristytään ja väpätetään alaleukaa, ei mitään muuta. Diskorahatkin ovat paremmat, eikun läpsyttelemään.

  59
 9. Sotatraumat voi jäädä kehoon kipuina ja lihasjännityksinä. Tanssiminen on tehokas keino vapautua traumaattisista kokemuksista, jos niitä on Turkin vuosilta jäänyt?

  31
  2
 10. Nyt on suvakeilla ja musuilla kiire saada pois nuo kuvat ja videot netistä. Muuten sammakot heräävät. Suomen mokuttajaeliitti haluaa myös pitää tosiasiat piilossa, jotta pysyisivät vallankahvassa. Osa suomalaisista äänestäjistäkään ei halua herätä.

  Raskauttavaa aineistoa kannattaa ottaa talteen.

  44
 11. Täytyy olla ylimielinen asenne tai sitten helvetin tyhmä, kun jättää Yuotubeen julkiseksi omia videoita edellisestä elämästä ennen sotapakolaiseksi ryhtymistä. Eikä todellakaan ole ensimmäinen tyhmä.

  36
  1. Jep ja silti oleskelee täällä meidän rahoilla! Ketään ei kiinnosta eikä kukaan tarkasta. Uskomatonta.

   27
 12. Hän kuuli tarinan tarunhohtoisesta talosta kempeleellä ja sen mukana tulevasta kelagold kortista.

  30
 13. Uuuuh niin seksikästä niin seksikästä. Kuvitelkaa nyt, 7 aikuista karvaista muslimia pitävät 10 vuotiasta pikkutyttöä aloillaan kun karvainen, haiseva Mirzad pumppaa itkevää pientä lasta niin että muslimiläskit löllyy. Saastainen muslimilatinki lapsen pimppiin ja Mirzad miehekkäästi vielä hakkaa tyttöä nyrkillä naamaan. Ja miehet hurraavat alablabalablaaabbadaaata! SEURAAVA! Tuommoisia KAIKKI muslimimiehet ovat. Jokainen. Noooh, kohta noita mystisesti “katoaa” Suomesta…

  29
  1. On mahdollista, että ovat videoineet tapahtuneen. Kyseessähän ei ole heidän kannaltaan rikos eikä hävettävä asia, vaan voi olla päinvastoin kunnioitettavaa profeetan ohjeiden noudattamista.

   22
 14. Hallituksen kokoomusministerit suorastaan suuttuivat kun heidän, näiden sotaa ja vainoja pakenevien motiiveja arvosteltiin. Grahn Laasonen, he ovat väkivallan uhreja eivät tekijöitä ja Orpo, heidän motiiviensa epäileminen on rasimia. Voiko ministeritason ihmisten mielenmaailma olla näin yksinkertainen ja lapsellinen vai oliko äkästymisen takana pelko VOK bisnesten kuivumisessa. Suurin osa järkevästi ajattelevista tiesi heti miksi nuo paskaläjät Suomeen läpsyttelivät. Orpo ja sipilä pullistelivat valtionvelan vähenemisestä, samaan hengenvetoon olisi voinut ilmoittaa että se olisi yli 2 miljardia pienempi ilman näiden läpsyttelijöide, tappajien ja raiskaajien hyysäämistä. Nyt noita ei saada maasta pois, ei sitten millään koska länsimailla on hieno systeemi venyttää vuosia oleskelua maassa ja maksaa lakimies armeijalle miljoonia, aivan turhasta. Nuo videot kannattaa katsoa myös niiden työssäkävijöiden ja veronmaksajien yleensä, jotka ovat sitä mieltä että nämä ovat suojelua vailla olevia raukkoja.Voisi nostaa motiivia lähteä töihin aamuisin, iltavuoroon ja yölöysiin.

  20
 15. Tuolla videolla “tanssitaan” islamilaista arabien jo vuosisatoja harrastamaa raiskaus riittiä.Siinä homomaisen tanssin tarkoitus on korostaa muhamedin oppien mukaan raakaa brutaalimaista tunkeutumista naisen pyhimpään väkivalloin. Tanssin voima arvioidaan jälkeen päin ja mitä nuorempi raiskattava on, sitä arvostetumpi tekijä on.Tuossa heittelevät toisilleen kannustusta tansssin lomassa tulevaan ja usein hurmoksellinen tanssi päättyy rajuun homoeroottiseen anaaliyhtymiseen miesten kesken.

  12
 16. Asuu Irakakissa saanut 800 000 kr Ruotsalaisesta kelasta

  Mies on irakilaiskansalainen, mutta hänelle on myönnetty oleskelulupa Ruotsissa, ja siksi hänellä on ruotsalainen niin sanottu muukalaispassi. Saavuttuaan oleskelulupansa ja näin ollen Ruotsin maksuosuuksiin hän muutti takaisin maahansa vuonna 2012, mutta jatkoi hakemusta ruotsalaisille maksuille, vaikka hänellä ei enää ollut oikeutta heihin, koska hän ei asunut Ruotsissa.

  Näin ollen mies on saanut 399 900 Ruotsin kruunua sairauskorvaukselta, 116 200 kruunua asumistukea ja 164 230 kruunua asumistukea. Yhteensä on noin 768,330 kruunua, joita irakilaiset ovat ihmettelevät. Virhe on mahdollistanut se, että mies oli Nynäshamnin kansallisena ennätys, vaikka hän vietti suurimman osan ajastaan ​​kotimaassaan.

  Rajapoliisin, Ruotsin siirtolautakunnan ja Ruotsin sosiaalivakuutuskassan välisten yhteyksien jälkeen petos paljastui ja nyt viranomaiset toivovat, että Irakin mies maksaa takaisin rahat, joita hän pettää.

  1. PT-media voisi alkaa pitämään ranking-listaa eniten huijanneista ja kusettaneista matuista ja matubisneksien pyörittäjistä.
   Eniten kusettaneet voisivat saada PT-median myöntämän Vuoden matuvaras, matuhuijari, maturaiskari, matumurhaaja, matuhuumekauppias, matuparittaja etc. palkinnot omissa kategorioissaan ja diplomit huippuosaajan suorituksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.