Malmössa hurjanpuoleinen viikonloppu: ammuntaa ja räjähdyksiä

Malmössä on vietetty taas hurjanpuoleinen sunnuntai-ilta ja yö. Pommit ovat räjähdelleet kuin sotatantereella. Ainakin kaksi erillistä isoa räjähdystä saatiin aikaan.

Ensimmäinen pommi viriteltiin ongelmalähiö Fosiessa. Pommi ajastettiin rappukäytävään surullisen kuuluisalla Censorgatanilla sijaitsevan kerrostaloon. Ala-aula sai vaurioita ja ikkunat helisivät pihalle, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Samainen talo ja rappu ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Ensimmäisen kerran rappu räjäytettiin kuluvan kuun alussa. 

Poliisi aloitti räjähdyksen jälkeen normaalitutkinnan ja autoilijoita tarkisteltiin mahdollisten pommimiesten löytämiseksi. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä ensimmäisestä eikä viime yön räjähdyksestä.

Klo 03.00 aikaan saatiinkin sitten kunnon jytky.

Naapurilähiössä Rosengårdissa ehkäpä vieläkin surullisen kuuluisammalla Ramelsin tiellä ajastettiin rappukäytävään kaikkien rappukäytäväpommien äiti.

Sisäänkäynnin ovet lensivät kymmenien metrien päähän ja rakenteet saivat vaurioita. Palolaitoksen mukaan vauriot ovat suuria. Tästä johtuen palolaitos joutui asettelmaan rappuun erilaisia tukijalkoja, jotta esimerkiksi betonirappuset eivät romahda.

Niin ikään talon sähkökeskuksessa syttyi tulipalo. Kaikki ensimmäisen kerroksen huoneistoihin johtaneet ovet lensivät myös sisälle huoneistoihin, joten henkilövaara on ollut suuri. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tapahtumassa.

Poliisi aloitti tässäkin tapauksessa normaalitutkinnan ja iso alue eristettiin. Pommikoirien avulla haravoitiin mahdolliset suutarit, jonka jälkeen aloitettiin tekninen tutkinta. Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta.

Sydsvenskanista voi katsoa räjähdyksen jälkiä kuvien muodossa.

Polisen

Malmössä on muutenkin ollut hurjanpuoleinen viikonloppu. Samoilla alueilla ammuttiin kahden muun kerrostaloon seinään. Ainakin Docentgatanin tapauksessa yksi luoti meni sisään talon huoneistoon.

Perjantaiyönä poltettiin kaiken lisäksi puolenkymmentä autoa. 

13 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Acc
Acc
18.12.2018 12:28

Nämä Malmö-uutiset auttavat ihmisiä muodostamaan paremman kuvan tilanteesta. Kiitos näistä.
Valtamedia vaikenee ongelmista ja jopa yrittää saattaa naurunalaisiksi niitä, jotka asioista kertovat. Tulee mieleen HS:n Maria Pettersson nimisen toimittajan matkakertomus vuodelta 2015. Hän pyrki esittämään todellisuudesta kertovat hermoheikkoina mielisairaina. Tuntuuko tutulta. Neuvostoliitossa pistettiin virallisesta totuudesta poikkeavia mielisairaaloihin.
Valtamedian asema on kuin sotatilassa olevassa diktatuurimaassa, jossa viimeiseen asti yritetään pitää pystyssä kulisseja. Niiden sortuessa todellisuus iskee päin pimennossa pidettyjen kasvoja.

Pena
Pena
17.12.2018 22:59

Ihan normaalia menoa taas Ruotsissa. Ei mitään uutta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
17.12.2018 12:48

Koskahan tätä saataisiin Helsingin Kallioon, jossa punaviiniä ryystävät ituhipit jaksavat pahoittaa mielensä kolmesta svastikalipusta. No, Eu järjestää sen pian vedoten GCM sopimukseen . Toivottavasti saavat sitä mitä ovat tilanneet. Harmi, että laskun maksamiseen joutuvat KAIKKI tavalla tai toisella.

Vihdoinkin
Vihdoinkin
17.12.2018 12:29

Korkein hallinto-oikeus antaa Vellingen kunnalle luvan kieltää kerjämiinen:
https://www.expressen.se/kvallsposten/vellinge-kommun-far-gront-ljus-for-tiggeriforbud/

Malmö uppoaa
Malmö uppoaa
17.12.2018 12:16

Työteliästä väkeä jota ei työnteko kiinnosta.

Jihaaaa
Jihaaaa
17.12.2018 12:03

Jospa räjähdyksien takana ei olekaan gangsta-aspekti, vaan uskonnollinen sellainen!

Jihaaaa
Jihaaaa
17.12.2018 14:48
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ilman muuta loogisinta on että takana on gangsta-aspekti.

huugo
huugo
17.12.2018 09:07

Belfast alkaa jäädä toiseksi Euroopan väkivaltaisempana kaupunkina toisen maailmasodan jälkeen noin historiallisessa mielessä. Joku noista Ruotsin matu ghetoista voi saada tämän arvoninmen aivan lähivuosina.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
17.12.2018 08:28

sitten vielä mielenvikaiset poliitikot haluavat enemmän näitä pommimiehiä…..hullummaksi vaan menee..noh ei meidän tartte olla kateellisia, varmasti tulee vielä hölmöläänkin, pienellä viiveellä,..

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
17.12.2018 08:53
Vastaa...  Pertti Grandell

Ne mielenvikaiset poliitikot ovat kuitenkin vaaleissa valitut, joten mitä voi sitten ajatella heidän valitsijoidensa mielenterveydestä?
Kuinkahan pitkälle ruotsalaiset ovat valmiita menemään tuossa suvaitsevaisuudessaan? Luultavasti vaikka viimeiseen ruotsalaiseen asti, koska on aivan liian vaikea myöntää olleensa väärässä.

Minä
Minä
17.12.2018 10:44
Vastaa...  Nestori Lundahl

Ruotsalaisilta on tehokkaasti pimitetty multikultin haitat, mutta nyt haitat ovat jo sillä tasolla, että niitä on vaikeaa pimittää täysin. Ehkä ruotsalaiset kanta-asukkaat alkavat vähitellen ymmärtää, että multikultti on tuhoisa, ei suinkaan rikkaus.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.12.2018 13:12
Vastaa...  Minä

Seurataan A Stubidon twitteriä.
Onkohan pojalla vielä pokkaa hehkuttaa monikulttuurisuutta?
Toisaalta poju on niin heikkolahjainen matematiikassa, että se voi ihan oikeasti luulla, että suomalaiset on 90- kertaisesti rikollisempia kuin kulttuuri-ihmiset.