Malmössa hurjanpuoleinen viikonloppu: ammuntaa ja räjähdyksiä

Malmössä on vietetty taas hurjanpuoleinen sunnuntai-ilta ja yö. Pommit ovat räjähdelleet kuin sotatantereella. Ainakin kaksi erillistä isoa räjähdystä saatiin aikaan.

Ensimmäinen pommi viriteltiin ongelmalähiö Fosiessa. Pommi ajastettiin rappukäytävään surullisen kuuluisalla Censorgatanilla sijaitsevan kerrostaloon. Ala-aula sai vaurioita ja ikkunat helisivät pihalle, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Samainen talo ja rappu ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Ensimmäisen kerran rappu räjäytettiin kuluvan kuun alussa. 

Poliisi aloitti räjähdyksen jälkeen normaalitutkinnan ja autoilijoita tarkisteltiin mahdollisten pommimiesten löytämiseksi. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä ensimmäisestä eikä viime yön räjähdyksestä.

Klo 03.00 aikaan saatiinkin sitten kunnon jytky.

Naapurilähiössä Rosengårdissa ehkäpä vieläkin surullisen kuuluisammalla Ramelsin tiellä ajastettiin rappukäytävään kaikkien rappukäytäväpommien äiti.

Sisäänkäynnin ovet lensivät kymmenien metrien päähän ja rakenteet saivat vaurioita. Palolaitoksen mukaan vauriot ovat suuria. Tästä johtuen palolaitos joutui asettelmaan rappuun erilaisia tukijalkoja, jotta esimerkiksi betonirappuset eivät romahda.

Niin ikään talon sähkökeskuksessa syttyi tulipalo. Kaikki ensimmäisen kerroksen huoneistoihin johtaneet ovet lensivät myös sisälle huoneistoihin, joten henkilövaara on ollut suuri. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tapahtumassa.

Poliisi aloitti tässäkin tapauksessa normaalitutkinnan ja iso alue eristettiin. Pommikoirien avulla haravoitiin mahdolliset suutarit, jonka jälkeen aloitettiin tekninen tutkinta. Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta.

Sydsvenskanista voi katsoa räjähdyksen jälkiä kuvien muodossa.

Polisen

Malmössä on muutenkin ollut hurjanpuoleinen viikonloppu. Samoilla alueilla ammuttiin kahden muun kerrostaloon seinään. Ainakin Docentgatanin tapauksessa yksi luoti meni sisään talon huoneistoon.

Perjantaiyönä poltettiin kaiken lisäksi puolenkymmentä autoa. 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pertti Grandell

sitten vielä mielenvikaiset poliitikot haluavat enemmän näitä pommimiehiä…..hullummaksi vaan menee..noh ei meidän tartte olla kateellisia, varmasti tulee vielä hölmöläänkin, pienellä viiveellä,..

Nestori Lundahl

Ne mielenvikaiset poliitikot ovat kuitenkin vaaleissa valitut, joten mitä voi sitten ajatella heidän valitsijoidensa mielenterveydestä?
Kuinkahan pitkälle ruotsalaiset ovat valmiita menemään tuossa suvaitsevaisuudessaan? Luultavasti vaikka viimeiseen ruotsalaiseen asti, koska on aivan liian vaikea myöntää olleensa väärässä.

Minä

Ruotsalaisilta on tehokkaasti pimitetty multikultin haitat, mutta nyt haitat ovat jo sillä tasolla, että niitä on vaikeaa pimittää täysin. Ehkä ruotsalaiset kanta-asukkaat alkavat vähitellen ymmärtää, että multikultti on tuhoisa, ei suinkaan rikkaus.

Suomi Finland

Seurataan A Stubidon twitteriä.
Onkohan pojalla vielä pokkaa hehkuttaa monikulttuurisuutta?
Toisaalta poju on niin heikkolahjainen matematiikassa, että se voi ihan oikeasti luulla, että suomalaiset on 90- kertaisesti rikollisempia kuin kulttuuri-ihmiset.

huugo

Belfast alkaa jäädä toiseksi Euroopan väkivaltaisempana kaupunkina toisen maailmasodan jälkeen noin historiallisessa mielessä. Joku noista Ruotsin matu ghetoista voi saada tämän arvoninmen aivan lähivuosina.

Jihaaaa

Jospa räjähdyksien takana ei olekaan gangsta-aspekti, vaan uskonnollinen sellainen!

Jihaaaa

Ilman muuta loogisinta on että takana on gangsta-aspekti.

Malmö uppoaa

Työteliästä väkeä jota ei työnteko kiinnosta.

Vihdoinkin

Korkein hallinto-oikeus antaa Vellingen kunnalle luvan kieltää kerjämiinen:
https://www.expressen.se/kvallsposten/vellinge-kommun-far-gront-ljus-for-tiggeriforbud/

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Koskahan tätä saataisiin Helsingin Kallioon, jossa punaviiniä ryystävät ituhipit jaksavat pahoittaa mielensä kolmesta svastikalipusta. No, Eu järjestää sen pian vedoten GCM sopimukseen . Toivottavasti saavat sitä mitä ovat tilanneet. Harmi, että laskun maksamiseen joutuvat KAIKKI tavalla tai toisella.

Pena

Ihan normaalia menoa taas Ruotsissa. Ei mitään uutta.

Acc

Nämä Malmö-uutiset auttavat ihmisiä muodostamaan paremman kuvan tilanteesta. Kiitos näistä.
Valtamedia vaikenee ongelmista ja jopa yrittää saattaa naurunalaisiksi niitä, jotka asioista kertovat. Tulee mieleen HS:n Maria Pettersson nimisen toimittajan matkakertomus vuodelta 2015. Hän pyrki esittämään todellisuudesta kertovat hermoheikkoina mielisairaina. Tuntuuko tutulta. Neuvostoliitossa pistettiin virallisesta totuudesta poikkeavia mielisairaaloihin.
Valtamedian asema on kuin sotatilassa olevassa diktatuurimaassa, jossa viimeiseen asti yritetään pitää pystyssä kulisseja. Niiden sortuessa todellisuus iskee päin pimennossa pidettyjen kasvoja.