Oulussa vangittiin taas uusi lapsiraiskaaja – nyt jo viides tapaus

Oulun käräjäoikeus vangitsi taas yhden turvapaikanhakijana tulleen epäillyn lapsiraiskaajan. Oikeus vangitsi vuonna 1995 syntyneen Al-Bodour Abdul Aziz Nayef Dbeisan epäiltynä mm. törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kalevan mukaan rikoksen uhrina on ollut suomalainen tyttö ja teko on tapahtunut marraskuun 12. päivä. Poliisi sai tapahtumasta tiedon joitakin viikkoja sitten ja vaati nyt epäillyn vangitsemista.

Kalevan mukaan kyseinen teko on aiemmista erillinen teko, joten kyseessä on nyt viides samanlainen tapaus. Luultavasti tämäkään ei ole viimeinen. Aiemmin epäilin, että naapurikuntien poliisivankiloissa on kiinni tekijöitä, jotka eivät mahdu enää Oulun poliisivankilaan. Kalevan mukaan epäiltyjä todellakin pidetään ainakin Haukiputaan ja Raahen poliisivankiloissa. 

Niin ikään käräjäoikeus jatkoi yhden jo aiemmin vangitun vangitsemista. Mohammed Hassan Mohamod vangittiin aiemmin isoimmasta jutusta, jossa on kymmenkunta kiinni.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ilkka paju

No niin. . .

Torkut matupatjalla

Oliko tämä Al-Bodour Abdul Aziz Nayef Dbeisa myös yksi näistä Oulun Vuolle Setlementin ”kasvutarinoista”?

Torkut matupatjalla
They are resbonsible of people´s safety!

Child rape sponsored by our own idiots politicians

Suomi Finland

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0216c210-10bf-4c2e-807e-4468b14733fe
”Poliisi vetoaa tiedotteessaan myös siihen, että jos poliisi joutuu selvittämään viharikoksia, se vie resursseja myös lapsiin kohdistuneiden törkeiden rikosten tutkinnalta.”
Jaahas. Poliisi taas priorisoi. Kunniakansalaiset ensin. Kotimaiset lapset mappi ööhön.

Hesaria Ja Nyt Toimittajia Painaa Muut *Tärkeämmät Asiat *

NYT -Hs Toimttajilla on Jakomielitauti
tai lääkeet siihen Tautiin ovat liian kaliita ja ne on jäänyt ottamatta veikaan
Mutta Nyttiläiset ketä samme kiitää siitä
Entä jos Sale twiittailisi kuin Trump?” – sometili laittaa Trumpin sanat Sauli Niinistön
suuhun, tehden USA:n presidentin öykkäröinnistä näkyvämpää
Provosoivat lausunnot ovat Trumpin kohdalla ennemmin sääntö kuin poikkeus,
ja siksi osa ihmisistä on huolissaan siitä, olemmeko jo turtuneet presidentin puheille
.
https://www.hs.fi/nyt/art-2000005934951.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=d7cf2f958a9a0e2297fd404c3929dc7f
Vastapallo Entä jos Suomen Valtamedia Kirjoitaisi Samaan tyylin Salesta Kuin Thrumphista
Esimerkiksi Näin
https://www.hs.fi/aihe/donald-trump/
https://www.hs.fi/aihe/donald-trump/
https://www.is.fi/haku/?query=Donald+Trump
Neutraalia Anti Thrumph Öykkäröintiä sitä parempaa liberaali vasureiden todella hillityä mielipiteiden vaihtoa lööpejä mairitelevia juttuja
Mutta Näiden Mielestä Amerikan Tai Suomen Valtamedian Toiminta Ei Ole Mitenkään Provosoivaa
Että Voi Tulla Takaisin Samalla Mitalla
Mutta Se Pay Back On Se Pahin Asia
Asia Johon Nämä Valtamediat Juuri Pyrkivät Ja Aiheutavat Sen Öykkäroinin
Viher vasureiden Liberaalien Omalla Öykkäroinilään
Mutta Heidän Vikinänsä On Vielä Valheelista Paskaa
Että Provokaatio Tapahtuu Äärimäisin Keinoin
Jauhamalla Paskaa Toisista Ihmisitä nyrkeily hanskat kädessä
omien valtamedioidensa Työnantajien suojissa raukkamaiseti
https://www.google.com/search?hl=fi&ei=cJMXXLXjIIORsAGO9L2wBw&q=iltalehti+trump&oq=iltalehti+trump&gs_l=psy-ab.12…0.0..6575…0.0..0.0.0…….0……gws-wiz.pUrhzoEZVTc
tehden Suomen presidentin Hallituksen öykkäröinnistä näkyvämpää
ja siksi osa ihmisistä on huolissaan siitä, Kun Sitä.Ei Kerrota
olemmeko jo turtuneet Suomen Politisoituneihin Valtamedian Valehteleviin Propaganda Politisoituneihin Journalisteihin Toimittajien Yhden Akendan
Keskityneihin Omistus suhteet Valtamedioihin
Punaviher vasuri liberaalien
Ääri Vasemmistolaisten Islamistien Ja matujen Rikolisten Toimintojen Suojelu
Tiedon Pimittämis Toimintaan Valkopyykaukseen
Anti Thrumph suomen hallituksen Perseen Nuolenta Journalismiin
PS hesarin NYT toimittajat
Katsokaa vittu peiliin pellet
ja pistä ylös mitä näät syvä analysoi itesesi
ja varsinkin
akenda journalmisi sisätö mitä harjoitat ja suollat tarkoituksenasi myydä paska julkasisuasi HS BRAVDA ja polarisida kansaa tahallisesti jutuilasi Rahasta Mitä Isot Pojat SinuRivitoimitajanKäskevät Tekemään Kuin Arvotoman
AIVOTOMAN Rotan juusto Varkaissa
Te Vain Aivopesette ihmisiä Pimitämällä tietoa oman akendanne synneistä
jopa oman ammattikuntanne raiskareista

NIIN , tuossa olisi paljon lukemista , ja vilkaisin tuohon esim, Iltasanomien kirjoituksiin, kun esimerkiksi Siina oli , etta Jeff Sessions sai potkut…..kun tosiasiassa han meni ympari Yhdydvaltoja ja ”otti kiinni ” PEDOFIILEJA SEKA MUITA RIKOLLISIA , JOISTA JO OLI TIETOJA…….TAHAN MENNESSA AINAKIN 60,000….NIIN KUUSIKYMMENTATUHATTA!!!!! MIKSI LUULETTE, ETTA MEIDAN PRESSA VALITTIIN,,,,,,,”TO DRAIN THE SWAMP”!!!!! ”ELI TYHJENTAA SUO ” SEKA ’MAGA” ELI ” MAKE AMERICA GREAT AGAIN” !!!!!!!! Teilla ressukoilla siella Suomessa ei ole kun YLE , Hesari ja Iltasanomat (suunnilleen) ja uskotte mita ne kirjottaa ,,,,,valeita ! Onneksi teilla on tama ”kanava” josta saatte tietoja!!!!!
Jumalan siunauksia teille kaikille! Marja USA:sta

Ei se tähän lopu

Ja näin se jatkuu kun on kerran alkanut. Uusswedut noteeravat kohta Suomen hyvät apajat ja tekevät saman kuin jalkapallohuligaanit eli äkkiä maahan, tositoimiin ja sitten ulos.

RAY

Miksi ulos? Jäädäkin toki voi. Suomi haluaa pilaa maansa samoin kuin Ruotsi.

RaiskaaNeSuomalaisetkin

Tietyissä fb-ryhmissä näistäkin puhutaan nimimerkkini pohjalta. Sitä ei ole ainakaan vielä kukaan sanonut että ”kyllä ne suomalaisetkin tarttuu linja-auton rattiin. ..”

pensavero ylös vihreät yhteydet

Kuopiossahan ajettiin linja-autolla suomaalaisen voimin marraskuussa ja 4 taisi kuolla. Oisko ollut uskonto taustalla siinäkin?

pöh

uksittaistapaus, lisä rahaa niin kotoutuminen onnistu parempi
Näitähän on ympäri maata varmaan vaikka kuinka paljon, niistä vain ei ilmoiteta, näin niin kuin suvajakkien selityksiä lainaten…

Asko Liukkonen

Aziz combat fighter tällä kertaa…

Faktus Palmu

Suvakit, kommentteja kiitos. Juha Sipiläkin voisi olla nyt muutakin kuin shokissa, hänen ja Migrin suvakkien vikahan tämä on. Nämä muslimit eivät ole Suomeentulonsa jälkeen yhtäkkiä muokkautuneet lapsenraiskaajiksi ja päänkatkojiksi. Eivät ole ensimmäistä kertaa asialla, ja koska heitä aivan samanlaisia on maassamme loisimassa kymmeniä tuhansia tämä homma tulee jatkumaan ja jatkumaan. Tässä ei ole mistään epäonnistuneesta kotoutumisesta eikä kulttuurieroista kysymys, pedofiilejä ei voi parantaa. Varsinkaan kun ovat KASVATETTU pedofiileiksi. Islam on sairaus. Kaikki muslimit ulos Suomesta.

Nolot suvakit

Miten suvakit menee nyt noin niin kuin omasta mielestä? Missä viipyy se ”yksittäistapaus” – ulina, kun tasaiseen tahtiin lapsia raiskataan? Kuinka monta lasta pitää aikuisten matumiesten raiskata, jotta tästä tulee ilmiö? Suvakit aina huutavat, kun on kysymys matuista, ettei saa yleistää. Valkoihoisia heidän taholtaan laitetaan aina samaan läjään, yleistetään kritiikittä ja haukutaan koko porukkaa rasisteiksi.

Suvakit huom!

Milloin joku peräänkuuluttaa näiden LASTEN IHMISOIKEUKSIA? Onko lapsiuhrit multikultturellien ja ”vastuullisten” suvakkiäitien lapsia, joita oikein äidit ovat ohjanneet tutustumaan matumiehiin? Olisi mielenkiintoista tietää, miten lapset ovat päässeet viettämään aikaansa matumiesten kanssa. Kyllähän normivanhempia kiinnostaa, missä lapsi luuraa ja saattaisi jopa huolestua, jos lapsi vehtaisi jollain matumiehellä? Monilla suvakeilla saattaa olla matuja lastenhoitajina. On hankala uskoa siihen, että reilusti alaikäiset tutustuisivat somessa aikuisiin ukkoihin ellei siihen joku aikuinen johdattele. Onhan niitä tietysti johdateltu – kouluissa ja päiväkodeissa.

sippo

Voikohan jossain veikata et monta tapausta tulee esiin ennen vuodenvaihdetta.. kyl 10 tulee tayteen.

Sam Colt

Oululaistyttö olisi paremmin turvassa, jos kulkisi kadulla jalkapallo kainalossa ja lammas perässä narussa.
Jompi kumpi voisi vastaan tuleville geelipäille kelvata, niin että ei tarvi raiskata.
Vielä vinkiksi tytöille: Kun teille aletaan autoista huudella, niin älkää vastailko, vaan alkakaa heti kuvata puhelimeen. Mielellään vielä rekisterikilpi, jos se on luettavissa.

Taas äimän käkenä

Tuntuu uhkaa ja rasitetta löytyvän.
Nyt olisi tilausta entisen kapiaisen joululle jossa ammutaan killuttimet kuusen oksilta, pienellä fixillä voisi ampua matukulkuset kuusen oksille…
Matukulkuset, matukulkuset, riemuin helkkäilee…

huugo

Vieläkö löytyy matujen puolustajia heidän motiiviensa kyseenalaistamiseksi. Haluaisin kuulla hallituksen avainministerin tai ministerien mielipiteitä asian tiimoilta. Onko usko vielä heidän motiiveistaan yhä vankka. Jumalauta, kersoja raiskataan oikein urakalla ja nämä ministerit ovat hiiren hiljaa. Ainakin kokoomuksen yrpö on ollut hiljaa kuin hiiri. Eikö oikeuslaitoksesta löydy munaa poistaa nämä raiskausringit pikaisesti maasta, vaikka Ruotsiin, sieltähän ne tulivatkin.

fatwantarkistaja

Tuskinpa Sipilä omissa ympyröissään hiljaa on. Varmaankin soittaa pitopalvelun aina, kun tilausraiskauksensa toteutuu. Voi sitä ilakointia, on hummeria, kaviaaria ja samanmielisiä ystäviä… Muutenhan se iskisi rajan kiinni ja uhoaisi telkkarissa laittavansa kutsuvieraansa kuriin. Turha se on kenenkään kuvitella, ettei Sipilä tajuaisi tekojensa seurauksia, ei se tyhmä ole.

Alku tämäkin

Oulussa lasten raiskaajista on varmasti saatu kiinni jo 1-2%. Hyvä alku. Lopun tiedän menevän huonommin.

Pena

Johan näitä alkanut tulla kuin sieniä sateella. Paljonkohan näitä vielä tulee lisää.

Huru-ukko

Ei Oulussa ole mitään raiskaubuumia sanno polliisi, korkea-arvoinen, oliko peräti komissaario. Hajaantukaa, ei täällä ole mitään buumia, selviä yksittäistapauksia, kun ilmoituskynnys nyt on alempi-. jo jo joooo voi helevata, onkohna se komisarius vessasa tumputtamasa??

paskiainen

Ei taida vastausta eikä vastuunkantoa poliitikoista löytyä pankkipelle soyapoika Mykkäsellä pää niin syvällä persiissä ettei meinaa happi kulkea ja suunsa kun avaa pelkkää savee suoltaa, eikä nää lapaset osaa edes hävetä. ”PedoGeelit” ja Wakandan mokkarusinat takasin omiin persreikä maihinsa siellä riittää eläinkuntaa mitä siementää.

Tomppa-Setä

Onko tämä sitä vasemmiston ”vanhenevan väestön” vajepaikkausta? Hankitaan Suomeen 50.000 muslimia raiskaamaan lapsiamme? Kielletään seuraavaksi abortit ja toivotaan että muslimisankarit saavat puoli miljoonaa jälkeläistä Suomalisteinityttöjen raiskausten seurauksena? Ymmärrän hyvin että 30 vuoden päästä Suomessa on enemmän eläkeläisiä kuin nuoria työssäkäyviä veronmaksajia, mutta kuka älypää keksi ratkaista ongelman kutsumalla maahan 200.000 työtä vieroksuvaa sossumuslimia? Korjataan AIDS persesyövällä! Minulla on yksi lapsi, ja minua vituttaa ihan helvetin saatanasti että hän joutuu elämään muslisaastan keskellä kun minä saan kuolla pois. Tyttäreni on jo sanonut että hän ei tähän paskamaahan lapsia tee. Missä ongelma? Onko minun islamofobia ongelma, vai islam itsessään??? Toivon rehellisesti että saan kokea kolmannen maailmansodan jossa muslimiloiset saavat ansionsa mukaan. Planeetan syöpäläiset.

Anonymous

Älä huoli, se sota tulee kyllä ennemmin tai myöhemmin, mutta suomalaisten pitää kyetä voittamaan se. Sinun islamofobiasi ei ole ongelma, vaan merkki terveestä järjestä. Islamofobia itsessään on hieman huono termi kuvaamaan sitä mitä suomalaiset kyseistä ideologiaa kohtaan tuntevat.
En usko, että suomalaiset pelkäävät islamia, vaan ennemminkin inhoavat ja halveksivat. Se mitä meidän pitää pelätä ovat seuraavat vaalit ja meidän tämän hetkinen EU:n korruptoima kusipäähallitus, joka ei tee mitään suomalaisten puolesta. Muslimeja on vielä toistaiseksi niin vähän, että ne saadaan kyllä maasta ulos, jos tahtoa löytyy.

paskianen märkä pieru housuissa

Olette osittain oikeassa, olen osan elämästä työskennellyt kyseisten ihmisryhmien kanssa joten tiedän heidän loogisen ajattelun tason ja maailman matkaajana tottakai olen monessa maassa jopa fyyssisesti vieraillut ja tutustunut ilmiöön ”serkustelu” että niinkuin pidetään siemen perhepiirissä. Kohtaaminen oli yhtä tuskaa kun ei tiennyt oliko kyseessä tytär, serkku,vaimo vai kaikki edellä mainitut samassa paketissa, eli jos täällä suomessa leimahtaa tai me oikeamieliset ei enään kustanneta tätä paskaa(suur lakko) pakkasilla sähköt ja lämpö poikki niin nämä hiekkasoturit sulaa kuravelliksi.

paskiainen nyt se märkä kama on kipsiä ja housuissa

Jatkoa, käyttäkää vpn:ää tai jos kännyllä kommentoitte niin jotain paska proxya esim speed proxy tai vastaavaa eli meette sinne sivulle ja se sivu mihin haluutte copy paste haku kenttään niin thast it, jos tulee erroria uutta proxya tulille ettei suvakki ”aarnio” paskahousut tuu koputtelee, ja jos vinukka puhelimen alku ip sim kortista huolimatta alkaa 137 ootte kussa mikkisuvakit äänittää kaiken ja nyt etenkin etitään vihapuhetta, ja Paavolle oot mun rukouksissa kiitos.