Ruotsiin saatiin ensimmäinen muslimi lusia-tyttö

Oheiset kuvat tulevat erään ruotsalaisen kristillisen seurakunnan lusia-juhlasta  viime torstailta. Seurakunnassa oltiin avaramielisiä ja lusia-neidoksi valittiin muslimityttö. Tytöllä oli muslimityttöjen tapaan pään peittävä huivi. 

Mutta, kuinka kauniisti musliminaisen huntu sopiikaan lusia-tytön kynttilöiden kanssa. Siinä yhdistyy kaksi rauhan uskontoa universaalilla tavalla. Läsnä on rakkautta ja suvaitsevaisuutta. Juhlassa oli muutama muukin hunnutettu 10-vuotias pikkutyttö. Tämä jos mikä osoittaa suurta avarakatseisuutta. Hunnutettu 10-vuotias muslimityttö sopii erityisen hyvin kristillisen seurakunnan juhlakaluksi. 

Toivotaan, että tällainen lämmin kanssaihmisistä välittäminen leviää myös suomalaisiin seurakuntiin.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pena

Hienosti menee taas Ruotsissakin.

Kivapuhuja

Mitenköhän pahasti uudet ruotsalaiset riehaantuvat tällaisesta vääräuskoisten kanssa touhuilusta? En menisi vannomaan, etteikö muslimitytön turvallisuus vaarantuisi tämän tiedon levitessä islamistisessa naapurimaassamme.

Anonymous

oikeassa olet,voihan tämä kuva levitä jopa koko muslimimaailmaan ja seuraukset olla senmukaisia.

fatwantarkistaja

En viitsikään laittaa “faktaa” tähän, koska kyseessä saattaa olla lapsi. Wikipediasta voi jokainen itse lukea, millainen neito Lucia olikaan. Ovatkohan vanhemmat tietoisia tyttärensä julkisesta häpäisystä? Itse laittaisin sellaisen intifadan päälle, ettei koko kirkosta jäisi kuin ruma muisto.

vittuuntunut stadilainen

No enpä tiedä… Ehkä tässä on ollut jonkinlainen vaihtokauppa: katolisesta perinteestä totaalisesti irroitettu Lucia-neito heille – Aisha-tyttönen meille..?

Musta makkara

Aisha parka. Kova oli tytön kohtalo. Joutui vanhan miehen panopuuksi.

Tai pannabulla

Kyllä nyt fatwa taitaa tulla.

Jocke

Eivät riehaannu. Kyseessä on islamin edistäminen ja sen eteen kaikki, nimenomaan kaikki, on sallittua.
Tytöstä saattaa vielä tulla vaikka islamin profeettta.

Anonymous

voihan se olla tosiaan niin että islamin edistäminen menee edelle,sitten kun on riittävä määrä muslimeita loppuu toi kirkossa käynti.

Junnu

Varmaan Ruotsissa syntynyt tuo Donna. Mutta kyllä on tyttö riepu lähtenyt vaaralliseen peliin, oman turvallisuuden puolesta. Tämän laatuista tilanteista ei hyödy Ruotsissa muu kuin hautaustoimisto, ja kynttiläkauppiaat.

hkj

Mitä Ruotsi edellä, sitä suomi perässä.

Mona Misu

Tää meni jotenkin ihan hassusti, kun Suomi valitsi sitten Lucia-neidokseen oikeasti ruotsalaisen naisen.

Juuda

Kohta se kuitenkin lähetetään kotimaahansa silvottavaksi. Luulinpa jo kaiken nähneeni, kunnes vastaan tuli sellainen tuoreeltaan piikuutensa menettänyt, revennyt ja arpinen, aiemmin silvottu. Kovin kauniisti en ajatellut sellaisen tekijöistä.

Kaikin puolin sairasta

On se rankkaa teillä lääkäri/ hoitajillakin näiden kulttuuri-ihmeiden kanssa. Muistan, kun joku hoitaja joskus sanoi, että näiltä kaikilta löytyy jonkunasteinen (kantajia?) tuberkuloosi. Olisi todella kiva tietää, että millainen tautien kirjo kokonaisuudessaan löytyy Suomeen tulevilta kehitysmaiden ihmisiltä. Mikään virallinen taho ei luonnollisestikaan tutki asiaa eikä valtamedia esitä vallan sylikoirana mitään kysymyksiä matujen terveydentilasta. Onko sinulla mitään tietoa asiasta?

Tubikin on tullut jäädäkseen ja siihen voi kuolla kupsahtaa

Ruotsissa on jatkuvasti tubitapauksia koska ruotsalaiset ”matkustelevat niin paljon”. Joopa joo. Ruotsalaisten vikaa kaikki mitä lääkärikirjasta löytyy, varsinkin sukupuolitautien puolelta, niin ja syöpäläisten.

Juuda

Multiresistenttiä tubia sairastava ja hoitokielteinen, muuta kuin äidinkieltään ymmärtämätön Matu on aika haastava hoidettava. Yleensä sitten on vielä ns “sairaalabakteerien” koko arsenaali + mielenterveysongelmat. Suomen ja Euroopan päättäjät ovat olleet umpihulluja, kun ovat ottaneet koko kehitysmaiden vankiloiden ja mielisairaaloiden sisällön tänne hoitoon.

Ut-rotning

Juuri näin se on. Tämä sosiaalinen experimentti on hengenvaarallinen kantiksille jokaiselta aspektilta katsottuna.

Kiitos vastauksesta!

Eli yhteenvetona matut ovat moniongelmaisia potilaita. Näiden jo mainittujen terveysongelmien lisäksi moni heistä on ylipainoinen. Helsingin sanomien mukaan noin 75% somalinaisista on ylipainoisia. Vuoden 2015 invaasion aitiopaikalta nähneenä yllättävän moni matumieskin oli lihava jo Suomeen tullessaan.
Terveyden, kustannusten ja turvallisuuden kannalta matut ovat Suomelle sietämätön taakka. Suomelle riittää, että hoidamme omat ihmisemme ja oman maamme kuntoon. Siinäkin on aivan tarpeeksi töitä. Emme tarvitse mitään kehitysmaiden monisairaita ihmislaumoja hoitaaksemme.

Anonymous

samaa miettinyt monellako “uussuomalaisella”on jokin tarttuva tauti,se tiedetään että tulijoilla on mm.tudi,aids,ja kun nämä saavat liikkua ihmisten joukossa linjaautoissa,kauppakeskuksissa,metrossa,terv.keskuksissa,että siitä tuskin varoitetaan kantiksia,tartuntoja voi olla paljonkin mutta ei varoiteta kuten ei varoiteta nuoria tyttöjä joita matut ovat raiskailleet paljon mm.oulusssa,kaikki matujen tekemä negatiivinen teko ei näy valtamediassa vaan sitä jopa vääristellään.

Tu bi or not tu bi

Noin 1000 uutta TBC eli tubitapausta vuosittain Ruotsissa. Kohta sitä voi sanoa epidemiaksi.

Anonymous

1000 tubitapausta vuodessa,”ihme” että yle ei ole siitä kertonut kyllä yle on yleensä nämä ruotsin taudit uutisoinut., varmaan jotenkin unohtunut.

parvekeprinsessa

Pyhän Lucian muistoksi…. ruotsinkieliset ensin omineet juhlan katolisilta, ehkä muslimit omivat seuraavaksi juhlan ruotsinkielisiltä? En usko, voi tyttö saada huutia tai vieläkin pahempaa kohtelua.

Epädemokraattista

Mutta me emme saa piirtää profeetan kuvaa koska se on johtaa ilmiöön ”pää poikki”.

huugo

Hehee, ei muuta voi sanoa. Seuraava “askel” muslimiuskonto ja krisitinusko voisivat yhdistyä iloisesti. Kauneimmat muslimi joiut jne.

Valkonaamat perääntyy

No sitten sopiikin erinomaisesti se vanha lastenrenkutus: ”joulupukki hirtettynä ompi kuusen oksilla”.

Hurri

VITTU MITÄ PASKAA !!!!

Sam Colt

Arvaan että suurimmalle osalle kommentoijista joulu ja kristinusko yleensä ovat yhdentekeviä. Silti voi harmittaa tuo näköala: musut latistavat nopeasti kaiken meille tutun pohjoismaisen. Arvaan vielä, että Lucia-ajatus on huivitytöille vieras ja käsittämätön. Mutta kun kaikki täytyy ottaa profeetan seuraajien haltuun…
No – tuhatkunta vuotta sitten meikäläiset kotijumalat hakattiin miekoilla pois paavinuskon tieltä. No – tuhat vuotta tästä eteenpäin…

Juuda

Kohta se vasta naurattaakin, kun asuntomme ja automme pakkoriistetään MATUjen käyttöön.
62 miljoonaa ihmisensukuista olentoa on suunniteltu siirrettäväksi tänne tundralle,
joka ei ole pystynyt elättämään omin voimin kunnolla edes neljää miljoonaa ahkeraa ihmistä.

Musta makkara

Tuhannen vuoden päästä Ruotsissa on taas miekat kovassa käytössä.

Karri Nyman

Seuraava askel on kun kristityt viettää ramadania muslimien kanssa ja ottavat muutkin muslimi juhlat kirkkoon. Alttarilla lampaan teurastusta jne.
Heija sverige.
Ruotsi ei tarvitse muslimeja tuhoamaan ruotsia, ruotsalaiset itse tekee sen tehokkaammin.

Anonymous

Kaikki sallittua p……..profeetta antaa lupa .

Mera 💩

Ei Ruotsi ole enää Ruotsi- muuta kuin nimellisesti- vaan 💩stan.

Leena Iivonen

Onkohan tuon jutun kirjoittaja tosissaan? Rauhan uskonto? Vai oliko tuo taitavaa sarkasmia?

Jo oli aikakin valita nainen

Viime viikkoina varsinkin Oulun seutuvilla yksipuolisesti valittu vain murjaanimaiden lusia-poikia.

Anonymous

Lusii tuolla jo muslimeja muutenkin. yksi neito sinne tänne ,eihän kristinusko ole enää edes valtausko svedupellejen maassa

Musta jeesus

Mielestäni tämä menee top kymppiin mutta tämä on mielestäni paras ja naurattaa aina.comment image?ssl=1

Ikä aina väärin ilmoitettu

Kaljuuntunut mies voitti lasten juoksukilpailun.

peräpää

Taas kerran Pate kirjoittaa faktaa. Muslimi on valittu ennenkin mutta edellisellä kerralla, pari vuotta sitten valittiin muslimipoika Lucia-neidoksi.