Ruotsiin saatiin ensimmäinen muslimi lusia-tyttö

Oheiset kuvat tulevat erään ruotsalaisen kristillisen seurakunnan lusia-juhlasta  viime torstailta. Seurakunnassa oltiin avaramielisiä ja lusia-neidoksi valittiin muslimityttö. Tytöllä oli muslimityttöjen tapaan pään peittävä huivi. 

Mutta, kuinka kauniisti musliminaisen huntu sopiikaan lusia-tytön kynttilöiden kanssa. Siinä yhdistyy kaksi rauhan uskontoa universaalilla tavalla. Läsnä on rakkautta ja suvaitsevaisuutta. Juhlassa oli muutama muukin hunnutettu 10-vuotias pikkutyttö. Tämä jos mikä osoittaa suurta avarakatseisuutta. Hunnutettu 10-vuotias muslimityttö sopii erityisen hyvin kristillisen seurakunnan juhlakaluksi. 

Toivotaan, että tällainen lämmin kanssaihmisistä välittäminen leviää myös suomalaisiin seurakuntiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

38 thoughts on “Ruotsiin saatiin ensimmäinen muslimi lusia-tyttö

 1. Mitenköhän pahasti uudet ruotsalaiset riehaantuvat tällaisesta vääräuskoisten kanssa touhuilusta? En menisi vannomaan, etteikö muslimitytön turvallisuus vaarantuisi tämän tiedon levitessä islamistisessa naapurimaassamme.

  77
  1. oikeassa olet,voihan tämä kuva levitä jopa koko muslimimaailmaan ja seuraukset olla senmukaisia.

   50
  2. En viitsikään laittaa ”faktaa” tähän, koska kyseessä saattaa olla lapsi. Wikipediasta voi jokainen itse lukea, millainen neito Lucia olikaan. Ovatkohan vanhemmat tietoisia tyttärensä julkisesta häpäisystä? Itse laittaisin sellaisen intifadan päälle, ettei koko kirkosta jäisi kuin ruma muisto.

   32
   1. No enpä tiedä… Ehkä tässä on ollut jonkinlainen vaihtokauppa: katolisesta perinteestä totaalisesti irroitettu Lucia-neito heille – Aisha-tyttönen meille..?

    20
  3. Eivät riehaannu. Kyseessä on islamin edistäminen ja sen eteen kaikki, nimenomaan kaikki, on sallittua.
   Tytöstä saattaa vielä tulla vaikka islamin profeettta.

   20
   1. voihan se olla tosiaan niin että islamin edistäminen menee edelle,sitten kun on riittävä määrä muslimeita loppuu toi kirkossa käynti.

    12
 2. Varmaan Ruotsissa syntynyt tuo Donna. Mutta kyllä on tyttö riepu lähtenyt vaaralliseen peliin, oman turvallisuuden puolesta. Tämän laatuista tilanteista ei hyödy Ruotsissa muu kuin hautaustoimisto, ja kynttiläkauppiaat.

  44
  1. Tää meni jotenkin ihan hassusti, kun Suomi valitsi sitten Lucia-neidokseen oikeasti ruotsalaisen naisen.

   12
 3. Kohta se kuitenkin lähetetään kotimaahansa silvottavaksi. Luulinpa jo kaiken nähneeni, kunnes vastaan tuli sellainen tuoreeltaan piikuutensa menettänyt, revennyt ja arpinen, aiemmin silvottu. Kovin kauniisti en ajatellut sellaisen tekijöistä.

  31
  1. On se rankkaa teillä lääkäri/ hoitajillakin näiden kulttuuri-ihmeiden kanssa. Muistan, kun joku hoitaja joskus sanoi, että näiltä kaikilta löytyy jonkunasteinen (kantajia?) tuberkuloosi. Olisi todella kiva tietää, että millainen tautien kirjo kokonaisuudessaan löytyy Suomeen tulevilta kehitysmaiden ihmisiltä. Mikään virallinen taho ei luonnollisestikaan tutki asiaa eikä valtamedia esitä vallan sylikoirana mitään kysymyksiä matujen terveydentilasta. Onko sinulla mitään tietoa asiasta?

   36
   1. Ruotsissa on jatkuvasti tubitapauksia koska ruotsalaiset ”matkustelevat niin paljon”. Joopa joo. Ruotsalaisten vikaa kaikki mitä lääkärikirjasta löytyy, varsinkin sukupuolitautien puolelta, niin ja syöpäläisten.

    38
   2. Multiresistenttiä tubia sairastava ja hoitokielteinen, muuta kuin äidinkieltään ymmärtämätön Matu on aika haastava hoidettava. Yleensä sitten on vielä ns ”sairaalabakteerien” koko arsenaali + mielenterveysongelmat. Suomen ja Euroopan päättäjät ovat olleet umpihulluja, kun ovat ottaneet koko kehitysmaiden vankiloiden ja mielisairaaloiden sisällön tänne hoitoon.

    31
    1. Juuri näin se on. Tämä sosiaalinen experimentti on hengenvaarallinen kantiksille jokaiselta aspektilta katsottuna.

     15
    2. Eli yhteenvetona matut ovat moniongelmaisia potilaita. Näiden jo mainittujen terveysongelmien lisäksi moni heistä on ylipainoinen. Helsingin sanomien mukaan noin 75% somalinaisista on ylipainoisia. Vuoden 2015 invaasion aitiopaikalta nähneenä yllättävän moni matumieskin oli lihava jo Suomeen tullessaan.
     Terveyden, kustannusten ja turvallisuuden kannalta matut ovat Suomelle sietämätön taakka. Suomelle riittää, että hoidamme omat ihmisemme ja oman maamme kuntoon. Siinäkin on aivan tarpeeksi töitä. Emme tarvitse mitään kehitysmaiden monisairaita ihmislaumoja hoitaaksemme.

     17
   3. samaa miettinyt monellako ”uussuomalaisella”on jokin tarttuva tauti,se tiedetään että tulijoilla on mm.tudi,aids,ja kun nämä saavat liikkua ihmisten joukossa linjaautoissa,kauppakeskuksissa,metrossa,terv.keskuksissa,että siitä tuskin varoitetaan kantiksia,tartuntoja voi olla paljonkin mutta ei varoiteta kuten ei varoiteta nuoria tyttöjä joita matut ovat raiskailleet paljon mm.oulusssa,kaikki matujen tekemä negatiivinen teko ei näy valtamediassa vaan sitä jopa vääristellään.

    25
   4. Noin 1000 uutta TBC eli tubitapausta vuosittain Ruotsissa. Kohta sitä voi sanoa epidemiaksi.

    17
    1. 1000 tubitapausta vuodessa,”ihme” että yle ei ole siitä kertonut kyllä yle on yleensä nämä ruotsin taudit uutisoinut., varmaan jotenkin unohtunut.

     15
 4. Pyhän Lucian muistoksi…. ruotsinkieliset ensin omineet juhlan katolisilta, ehkä muslimit omivat seuraavaksi juhlan ruotsinkielisiltä? En usko, voi tyttö saada huutia tai vieläkin pahempaa kohtelua.

  24
 5. Mutta me emme saa piirtää profeetan kuvaa koska se on johtaa ilmiöön ”pää poikki”.

  33
 6. Hehee, ei muuta voi sanoa. Seuraava ”askel” muslimiuskonto ja krisitinusko voisivat yhdistyä iloisesti. Kauneimmat muslimi joiut jne.

  15
  3
  1. No sitten sopiikin erinomaisesti se vanha lastenrenkutus: ”joulupukki hirtettynä ompi kuusen oksilla”.

   18
   1
 7. Arvaan että suurimmalle osalle kommentoijista joulu ja kristinusko yleensä ovat yhdentekeviä. Silti voi harmittaa tuo näköala: musut latistavat nopeasti kaiken meille tutun pohjoismaisen. Arvaan vielä, että Lucia-ajatus on huivitytöille vieras ja käsittämätön. Mutta kun kaikki täytyy ottaa profeetan seuraajien haltuun…

  No – tuhatkunta vuotta sitten meikäläiset kotijumalat hakattiin miekoilla pois paavinuskon tieltä. No – tuhat vuotta tästä eteenpäin…

  19
  1. Kohta se vasta naurattaakin, kun asuntomme ja automme pakkoriistetään MATUjen käyttöön.
   62 miljoonaa ihmisensukuista olentoa on suunniteltu siirrettäväksi tänne tundralle,
   joka ei ole pystynyt elättämään omin voimin kunnolla edes neljää miljoonaa ahkeraa ihmistä.

   29
   1
 8. Seuraava askel on kun kristityt viettää ramadania muslimien kanssa ja ottavat muutkin muslimi juhlat kirkkoon. Alttarilla lampaan teurastusta jne.

  Heija sverige.

  Ruotsi ei tarvitse muslimeja tuhoamaan ruotsia, ruotsalaiset itse tekee sen tehokkaammin.

  30
 9. Onkohan tuon jutun kirjoittaja tosissaan? Rauhan uskonto? Vai oliko tuo taitavaa sarkasmia?

  10
  2
 10. Viime viikkoina varsinkin Oulun seutuvilla yksipuolisesti valittu vain murjaanimaiden lusia-poikia.

 11. Lusii tuolla jo muslimeja muutenkin. yksi neito sinne tänne ,eihän kristinusko ole enää edes valtausko svedupellejen maassa

 12. Taas kerran Pate kirjoittaa faktaa. Muslimi on valittu ennenkin mutta edellisellä kerralla, pari vuotta sitten valittiin muslimipoika Lucia-neidoksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.