Tukholmassa ammuttiin gangsteri keskellä kirkasta päivää

Sosiaalisessa mediassa levisi kuva, jossa aseistautuneet poliisit ratsaavat useita uusruotsalaisia ampumisen jälkeen.

Tukholmassa puolestaan selviteltiin välejä kaupungin eteläpuolella sijaitsevassa Enskeden kaupunginosassa. 20-vuotias mies sai päähänsä kolme kovaa joululahjaa.

Tapahtumat alkoivat etenemään puoli kolmen aikaan iltapäivällä Enskedessä sijaitsevassa kerrostalohuoneistossa. Hätäkeskus sai useita soittoja, että yhdestä huoneistosta kuului laukauksia. 

Poliisi saapui paikalle useilla partioilla. Huoneistosta löydettiin päähän ammuttu nuorukainen. Henkeä ei voitu enää pelastaa. Tapahtumien kulku on yksinkertainen, kolmen nuorukaista meni sisälle huoneistoon ja kohdetta ammuttiin kyselemättä päähän.

Poliisi laittoi nyt pystyyn operaation, jossa kerrostaloa ympäröivä alue eristettiin. Yhteen paikkaan kerättiin kymmeniä ampumiseen profiloituja henkilöitä. Poliisi otti tässä yhteydessä ainakin yhden epäillyn ampujan kiinni tuntomerkkien perusteella.

Poliisi ei ole kertonut teosta ja sen taustoista juuri mitään. On vahvistettu vain joitakin perusasioita. Alamaailman kirjeenvaihtajallamme on kuitenkin mielenkiintoista tietoa. 

Kohde.

Tekijät ja kohde tulevat Lähi-idästä. Kohde on ollut muutamaan otteeseen vankilassa lähinnä huumausainerikoksista ja ampuma-aseen hallussapidosta. Mies kuuluu, tai ainakin hengaa erään räppibändin ympärillä, joka laulaa jollottaa tuollaista perusräppiä, jossa ihanoidaan ampumista ja kokaiinista turvonnutta nenää. 

Joten joululahjaksi tuli kovaa pakettia siinä muodossa mitä toivoi.

Polisen

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Yksi paskaläjä vähemmän

Ou jeah, ja jälleen kiitämme korkampia voimia ettei ihmisiä kuollut.

Säästöä pukkaa pam pam kerrallaan

RVK = ruotsalaiset veronmaksajat kiittävät

Viha in vihannes

Allahiako kiitellään??

T

Hyvä uutinen.

jrty

Lisää kovia paketteja! Hyvää joulua!

Huippualueesta kaatopaikaksi

Tuo Dalenin asuntoalue oli aikoinaan hieno ja moderni ja vuokrat kalliita. Sinne alettiin sijoittamaan sossutapauksia ja kun sille tielle lähdetään häipyvät normaaliasukkaat. Kun lisämausteeksi tulevat keharit, joiden määrä vuosi vuodelta lisääntyy, on tulos juuri tämä.
Enskede, johon Dalen kuuluu, lasketaan nykyään sosioekonomisesti heikoksi alueeksi Tukholman kunnassa vaikka siellä on omakotialueilla 10-20 miljoonan kruunun taloja. Multikultti ja sen tuomat rikollisuus ja huumeet vievät tuhoon alueen kuin alueen alkutasosta riippumatta.

Anonymous

MORE MORE MORE ,pedofiiliprofeeta odota .

toni lajos

osumatarkkuus päivällä parempi, hyvä näin..

Anonymous

olisko tämä sitä rasismia mitä suvakit aina ja joka yhteydessä sanoo,meinaan vaan että vaikka vihahuutaa siinä ei matu 3 luotia päähänsä saa, jos näin olisi kaikki kantikset isänmaalliset olis kopitettuna.