Tukholmassa ammuttiin gangsteri keskellä kirkasta päivää

Sosiaalisessa mediassa levisi kuva, jossa aseistautuneet poliisit ratsaavat useita uusruotsalaisia ampumisen jälkeen.

Tukholmassa puolestaan selviteltiin välejä kaupungin eteläpuolella sijaitsevassa Enskeden kaupunginosassa. 20-vuotias mies sai päähänsä kolme kovaa joululahjaa.

Tapahtumat alkoivat etenemään puoli kolmen aikaan iltapäivällä Enskedessä sijaitsevassa kerrostalohuoneistossa. Hätäkeskus sai useita soittoja, että yhdestä huoneistosta kuului laukauksia. 

Poliisi saapui paikalle useilla partioilla. Huoneistosta löydettiin päähän ammuttu nuorukainen. Henkeä ei voitu enää pelastaa. Tapahtumien kulku on yksinkertainen, kolmen nuorukaista meni sisälle huoneistoon ja kohdetta ammuttiin kyselemättä päähän.

Poliisi laittoi nyt pystyyn operaation, jossa kerrostaloa ympäröivä alue eristettiin. Yhteen paikkaan kerättiin kymmeniä ampumiseen profiloituja henkilöitä. Poliisi otti tässä yhteydessä ainakin yhden epäillyn ampujan kiinni tuntomerkkien perusteella.

Poliisi ei ole kertonut teosta ja sen taustoista juuri mitään. On vahvistettu vain joitakin perusasioita. Alamaailman kirjeenvaihtajallamme on kuitenkin mielenkiintoista tietoa. 

Kohde.

Tekijät ja kohde tulevat Lähi-idästä. Kohde on ollut muutamaan otteeseen vankilassa lähinnä huumausainerikoksista ja ampuma-aseen hallussapidosta. Mies kuuluu, tai ainakin hengaa erään räppibändin ympärillä, joka laulaa jollottaa tuollaista perusräppiä, jossa ihanoidaan ampumista ja kokaiinista turvonnutta nenää. 

Joten joululahjaksi tuli kovaa pakettia siinä muodossa mitä toivoi.

Polisen

9 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
19.12.2018 18:43

olisko tämä sitä rasismia mitä suvakit aina ja joka yhteydessä sanoo,meinaan vaan että vaikka vihahuutaa siinä ei matu 3 luotia päähänsä saa, jos näin olisi kaikki kantikset isänmaalliset olis kopitettuna.

toni lajos
toni lajos
17.12.2018 14:46

osumatarkkuus päivällä parempi, hyvä näin..

Anonymous
Anonymous
17.12.2018 12:31

MORE MORE MORE ,pedofiiliprofeeta odota .

Huippualueesta kaatopaikaksi
Huippualueesta kaatopaikaksi
17.12.2018 12:11

Tuo Dalenin asuntoalue oli aikoinaan hieno ja moderni ja vuokrat kalliita. Sinne alettiin sijoittamaan sossutapauksia ja kun sille tielle lähdetään häipyvät normaaliasukkaat. Kun lisämausteeksi tulevat keharit, joiden määrä vuosi vuodelta lisääntyy, on tulos juuri tämä.
Enskede, johon Dalen kuuluu, lasketaan nykyään sosioekonomisesti heikoksi alueeksi Tukholman kunnassa vaikka siellä on omakotialueilla 10-20 miljoonan kruunun taloja. Multikultti ja sen tuomat rikollisuus ja huumeet vievät tuhoon alueen kuin alueen alkutasosta riippumatta.

jrty
jrty
17.12.2018 10:14

Lisää kovia paketteja! Hyvää joulua!

T
T
17.12.2018 09:49

Hyvä uutinen.

Yksi paskaläjä vähemmän
Yksi paskaläjä vähemmän
17.12.2018 09:01

Ou jeah, ja jälleen kiitämme korkampia voimia ettei ihmisiä kuollut.

Säästöä pukkaa pam pam kerrallaan
Säästöä pukkaa pam pam kerrallaan
17.12.2018 10:23

RVK = ruotsalaiset veronmaksajat kiittävät

Viha in vihannes
Viha in vihannes
17.12.2018 12:58

Allahiako kiitellään??