Tukholmassa jo kolmas iso mielenosoitus pakolaissopimusta vastaan

Mynttorgilla oli paljon väkeä. Kuva:  Bianca Muratagic.

Tukholmassa järjestettiin taas viikonloppuna iso mielenilmaus YK:n pakolaissopimusta vastaan ja vaadittiin, että sopimus on mitätöitävä. Kyseessä oli jo kolmas iso mielenosoitus peräkkäin.

Paikalla Vanhan kaupungin Mynttorg:illa oli useita satoja ihmisiä. Arvion mukaan parhaimmillaan paikalla oli noin 400-500. Mielenkiintoista Mynttorg-aktivistien joukossa on se, että sen kovimmat järjestäjät ovat naisia. Tälläkin kertaa järeimpiä puheita vetivät Katerina Janouch, Izabella Nilsson Jarvandi ja  Bianca Muratagic.

Mielenosoitus järjestettiin siis pakolaissopimuksta vastaan sekä vaadittiin Ruotsin nykyistä poliittista johtoa vastuuseen järjettömästä maahanmuuton aiheuttamista vahingoista maalle. 

…………

Se, mikä tekee tästä ja aiemmista mielenosoituksista esimerkillisen on se, että tapahtumat ovat täysin ei-puoluepoliittisia.

Ruotsi saattaa näillä yhä kannatusta lisäävillä mielenosoituksilla liittyä Keski-Euroopan ”keltaliivien” joukkoon. Paikalla ei sallita kannattajakorttien keruuta tai muuta puolupolitisointia toisin kuin esimerkiksi Suomessa, jossa useimmat mielenosoitukset ovat tiettyjen puolueiden mainostilausuuksia. Eivätkä siksi saa ikinä mitään kannatusta.

Kun tilaisuus on ei-puoluepoliittinen tapahtuma myös tavalliset ihmiset viitsivät tulla paikanpäälle tietäen, että eivät osallistu jonkun pienen klikin mainostilaisuuteen. Yhteistä kaikille paikallaolijoille oli se, että ihmiset ovat kyllästyneet maahanmuuton ylistykseen ja Ruotsin muuttumista maailman suurimmaksi pakolaisleiriksi.

Mielenosoituksia aiotaan jatkaa taas joulun jälkeen.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “Tukholmassa jo kolmas iso mielenosoitus pakolaissopimusta vastaan

 1. Meillä mennään teuraaksi,eikä paljoa kysellä.Politiikkana on ulkomaalaiset ensin,Junkkerin sairaus on tarttuvaa laatua.

  72
  1. Ei. 400 on pisara meressä 10 miljoonaisesta kansasta. On ihan sama herääkö Ruotsi vai ei, sillä se on myähäistä.

   62
   1. En malta olla kysymättä, koska olet Ruotsissa melko pitkään asunut: Mikäli Ruotsi ei herää vuosikymmeniä jatkuneeseen hulluuteen niin millainen luulet Ruotsin olevan 20v päästä, mikä olisi paras veikkaus?

    29
    1. No kaipa tuon itsekin voit kuvitella. Jos trendi jatkuu samanlaisena ei kukaan uskalla lähteä kämpästään minnekkään.

     35
    2. Itse en Ruotsissa asu, mutta vaikka Ruotsiin ei tulisi tästä päivästä katsoen yhtään ihmistä enää koskaan maahan sisään, niin kulttuuri tulee kasvamaan eksponentiaalisesti. Siemenet siihen on laskettu maahan itämään jo aikapäiviä sitten ja tämä länsimainen nykypäivän ilmiö vähäisestä syntyvyydestä sitä tulee vielä korostamaan.

     29
    3. 20 vuoden päästä Ruotsi on entistä monikulttuurisempi yhteiskunta. Lapset, jotka ovat syntyneet 10-luvulla ovat tottuneet pienestä pitäen afrikaanoihin ja arabiinoihin. Heille he ovat itsestään selviä, samanlaisia ihmisiä kuin kuka tahansa. He eivät näe asioita keharien tekeminä vaan vain ihmisten. Ihmiset raiskaavat, ampuvat jne. Ei keharit.

     Mitään heräämistä ei voi tapahtua enää, sillä vastavoima on suurempi kuin se ”heräävien” pooli. Mahdollisesti jotain pikku kapinoita voi vielä nousta, mutta niiden aika meni jo. Kuten meni koko Länsi-Euroopalle. Ranskan tapahtumat vain nostavat toivoa tietämättömissä ihmisissä. Ranskalla, Ruotsilla ja Saksalla ei ole enää mitään ulospääsyä. Kaikki on menetetty. Suomi taas jää Norjan kanssa jonkinlaiseen välimaastoon lännen ja idän välissä.

     51
     1
     1. Suomi, Norja ja Tanska voisivat lyödä sotilaallisen liittouman pystyyn, valloittaa Ruotsin ja jakaa sen kivasti kolmeen pekkaan kiitokseksi menneistä kolonialismin ajoista…

      16
   2. Toivoisin meillä herättävän… Kolme vuotta olen tätä yrittänyt, toivoa on ja nyt on seuraava herätystilaisuus 29.12.k.12— Lahen torilla.

 2. Jos uudet vaalit tulevat, niin ehkä svedut nyt muuttaisivat äänestyskäyttäytymistään.

  27
   1. Fria Tiderissä on muuten mielenkiintoinen artikkeli, valitettavasti lukkojen takana. ”Så bluffade politikerna – ”migrationsavtalet är visst juridiskt bindande”. Siis kaikki maat jotka ovat sopimuksessa mukana niin nämä maat ovat sitoutuneet sopimukseen juridisesti. Merkel on ilmeisesti pakotettu kertomaan totuus, sopimuksen hyväksymisen jälkeen. Valtamediassa en ole vielä nähnyt mitään Merkelin ulostulosta. Jos juridinen sitovuus on totta, niin kysymyksessä on tosi iso skandaali.

    40
    1. Pieni lisäys. Ehkä PT-media voisi tehdä jutun Fria Tiderin otsikon pohjalta! Täytyyhän valtamedian myös saada tietää mitä maailmalla tapahtuu, lol.

     20
     1. En ole perehtynyt tuohon gsm-sopimukseen. Toisaalta en usko myöskään suoralta kädeltä kaikkein pahimpien intoilijoidenkaan tulkintaa. Ongelma on se, että puolueetonta tietoa ei taida sen tiimoilta saada enää mistään jos ei itse lue sopimusta sanasta sanaan.

      16
      1
    2. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005934511.html

     Entäpä tämä sitten?

     Meillä kotoisat kokkelipoliitikot ja kepulipuolue julkaisevat sopivasti vaalien alla hyviä uutisia.

     Ihan hyvin saattaa tässäkin olla laskelmoinnin maku suussa ja vaalikarjaa hämätään.

     Totuus on kuitenkin se, että saatavatkin muuttuvat veloiksi, kun pikku tyttäriä raiskaa ulkomaalaiset miehet, jotka ovat saaneet maastamme paikan, jossa he voivat olla paossa sotaa, vainoa ja kidutusta.

     Joista tosin vain kaksi jälkimmäisenä mainittua pitäisi olla syynä nuorten miesten paolle. Ensin mainittu on hyvä syy lasten, naisten ja vanhusten paolle, mutta nuorten miesten tulisi valita se puolensa ja pitää se. Se nyt vain on niin, että jos kotimaassa on sota, niin nuorten miesten kohtalona on joutua sotilaina sen uhreiksi.

     12
 3. ihmetytää kun sitä viha puheta ei esiinny koskaan
  valtamedioiden juttujen keskustelu osiossa *mukamas*
  sitä esinty ainoastaan vastamedian keskustelu palstoilla
  kuinka monta anti thrumph vihapuhujan kommentin kirjoitanutta viha puhujaa
  kansalaista valtamedian toimittajaa

  esim iltalehden IS HS YLE sivuilla on pyydetty poliisi asemalle kuulusteluihn
  vaikka heidän vihapuheensa kuulostavat siltä etä he suunitelivät DT-Salamurhaa
  ivaten häntä vielä ankarasti valehdellen ja vääristellen hikäilemättömästi faktoja asioista
  saatika suvakien inho maahanmuutoa vastustavia ihmisiä kohtaan
  *valtamedian toimittajat 98 prosentisesti *
  ja viher vasuri liberaali netti juudailta

  EI itse ketä arvostelaan esim islam musli maahanmuutajat
  arvostelun kohteethan ei niitä ilmiantoja tee itse eli *MATUT*

  vaan heitä puolustava hipsteri kantasuomalainen suvakki fanaatikot ääri vasemmiston aktiivit welkome refuse aktiivit
  Esim ex yle outi pop

  joka kyyläävät näitä keskustelu palstoja vastamediasta
  ainostaan se
  rikosprosesin voimaan saataminen Mielesään

  ja yleensä sen oikeisto konservattivin ihmisen sananvapauden kriminalisointi mielessä
  yksi esimerkki
  Yours Vote Is Hate Crimes

 4. Suomalaiset ei ole kadulla tuosta sopimusasiasta johtuen, koska suurin osa ei tiedä siitä yhtään mitään ja ne vähätkin, ketä tietää, ei halua tulla liitetyksi kansallismielisten mölinäjengeihin. Herääminen Ruotsissa on aika myöhäistä, koska äänestäjissä on maahanmuuttajia – ja maahanmuuttajataustaiset vahvistukset ja niiden potentiaalisten äänestäjien määrä vaan kasvaa, kun siirtolaisia valuu rajojen yli. Sama tapahtuu Suomessa, jos seuraavissa vaaleissa kansallismieliset ei lähde sankoin joukoin vaaliuurnille ja äänestämään niitä kansallismielisiä, joilla on ihan oikeasti saumaa saada eduskuntaan massiivinen edustus, esimerkiksi persuja. Vielä ehtii, mutta koko ajan vihervasemmistolle valuu vaalikarjaa rajojen yli. Suomessakin samaan aikaan, kun kantaväestön kannatus vihervasemmistolle hiipuu, siirtolaisista ja heidän jälkeläisistään ne saa uusia kannattajia. Kannattaa siis seuraavissa EK-vaaleissa jokaisen kansallismielisen olla hereillä ja mennä äänestämään ja vaikuttaa siellä vaalikopissa ennenkuin on myöhäistä.

  23
 5. Pakolaissoptimus ei ole sopimus. YKn yleiskokous hyväksyy päätöslauselman
  N 150 maata kannattaa sitä joten se hyväksytään olivat Ruotsi tai USA mitä mieltä tahansa

  Maailman valtatasapaino muuttuu ja USA ja Eurooppa menettävät valtansa

 6. Tuosta tulee ajatus, että migrin pitää kaikilta tulijoilta ottaa omput syyniin ja tutkia mitä jamissä nää veijarit on seikkailleet tai oleilleet ennen tänne tuloaan. Kun näkyy olevan enmmän sääntö kuin poikkeus, että sitä on oltu mikä missäkin, ja ne olemiset on visusti tallennettu siine ompun muistiin ja vaikka mihin sosmedian syövereihin.

 7. Liian vähän, liian myöhään. Rauhalliset seisoskelu-mielenosoitukset eivät lisää päättäjille mitään painetta asioiden muuttamiseen. Toki parempi mennä sellaiseenkin ennemmin kuin istua kotona uhoamassa tietokoneella. Ja katsokaa noita kuvassa olevia ”mielenosoittajia”, paljon löytyy yli keski-ikäistä mummoa ja pappaa. Miksi heidän mielipiteistään kukaan välittäisi, kun ei ole ennenkään välitetty sen enempää Suomessa kuin ruotsissakaan. Jos sen sijaan monikymmentuhatpäinen joukko kantiksia marssisi kadulla pistäen paikat palamaan päivästä toiseen (keharit sen kuitenkin jossain vaiheessa tulevat tekemään), voisi jossain riksdagetissakin tulla fiilis että nyt pitäisi tehdä jotain. En toki kehoita mellakointiin ja huliganismiin, mutta ranskassakin macarooni joutui taipumaan kun riehumisesta ei tullut loppua.

  20
  1. ”os sen sijaan monikymmentuhatpäinen joukko kantiksia marssisi kadulla pistäen paikat palamaan päivästä toiseen (keharit sen kuitenkin jossain vaiheessa tulevat tekemään), voisi jossain riksdagetissakin tulla fiilis että nyt pitäisi tehdä jotain. ”

   Niinpä. Valitettavasti vain väkivalta tehoaa.

   Muslimien menestys länsimaiden kyykyttämisessä perustuu näyttöihin, joilla on kasvatettu uhkapääomaa. Selkeä pelinavaus oli 911. Näin saatii uhkapääoman tili kerralla täyteen. Koska tili vähitellen tyhjenee, pitää koko ajan tehdä uusia iskuja, jottei pääoman määrä putoa liian alas. Terrori-iskuja siis pitää tehdä, mutta samalla kohde alkaa tottua niihin. Siksi iskujen kokoa on suurennettava ja niitä on tehtävä useammin.

   Jos muslimien harjoittama terrori tehoaa länsimaiden hallintoihin ja väestöihin, niin voisi olettaa, että menetelmä toimii myös silloin kun myös muut tahot ryhtyvät käyttämään sitä.

 8. ”Yhteistä kaikille paikallaolijoille oli se, että ihmiset ovat kyllästyneet maahanmuuton ylistykseen ja Ruotsin muuttumista maailman suurimmaksi pakolaisleiriksi.”

  Turha se Ruotsissa enää on itkeä, paskat on housussa hetken lämmin hyvä olo tuli mutta nyt totuus alkaa valjeta.
  Ja voisi lopettaa sen puhumisen pakolaisista kun niitähän ne ei ole, vaan turvapaikkajärjestelmän väärinkäyttäjiä ja eurooppalaisten hyväksikäyttäjiä.

  22
 9. Toisaalta jännä nähdä tulevaisuudessa, miten keharit saavat yhteiskunnan pyörimään. Miten saavat teollisuuden pyörimään voitollisesti että riittää rahaa jaettavaksi sossussa. Miten saavat rakennettua asuntoja ja muuta infrastruktuuria kasvavalle väestölle? Miten pitävät sähkö- ja vesiverkostot kunnossa ja lämpölaitokset toiminnassa, ettei tule vilu? Kykenevätkö minkäänlaiseen omavaraisuuteen ruoan suhteen Ruotsin kylmissä olosuhteissa?

  Ja sama koskee koko Eurooppaa. Kun keharit eivät kykene lämpimässä Afrikassa itseään elättämään, niin miten kylmässä Euroopassa? Veikkaan, että maailman väestökäyrä lähtee pikapuoliin jyrkkään laskuun.

  17
 10. viimeisin komentti ikinä aiheesta kun yle suojelee ääri islamisti terroristeja sanoo:

  Yle Jaksaa Vaahdota Nazi Ideologian Vaaroista
  Mutta Heti Kun Motiivi on Äärti islamistinen Terrorismi
  he yrittävät epätoivoisesti lakaista sen maton alle
  YLE uutiset raportoi
  Taas *Ranskan Ampumistapaus*
  Se Oli käytetävä termistö ylen uutis ankkurilla
  Ilman muuta uutisointia siihen terrorismiin johtavista asioita
  esim Se ääri islam No No Hys Hys
  Väkisinkin tulee mieleen että näillä ylen tomittajilla on pakkomieli suojella näitä muslimeita jopa ääri islamisteja ja samalla rikoksia ihmisyttä euroopan kansalaisia vastaan
  Sanakaan ei tämän islam terrorismin vaaroista siis taaskaan
  Siis oikeasti tulee outo olo Mitä nämä Ylen toimittajat oikein suojelvat
  No Ääri islamistista terrorimia
  luulis jo näin monen ääri islamistisen terrori teon jälkeen että nämäkin ylen toimittajat heräisivät rauhan uskonon radikalisoivasta alkulähteestä uskonosta eri tyliin
  mutta mitä vielä turha luulo
  ilmeisesti ylessä on joku täys kielto suhtessa islamin arvosteluun jopa ääri tapauksissa
  ja jos joku on täysin järjen vastaista niin se asia
  YLE kyllä levitti tätä tietoa auliisti ja puolueetomasti Ja Todella Maalaisjärjellä
  Vaikka Koko Juttu On Järjen vastainen Keissi
  Esim Katso You Tubeb esta Hakusanalla ISIS mItä löydät Mutta Le Pen On Ainoa Tuomittu ISIS TELOITUS videoiden levittämisestä ihan Pimeetä touhua Poliitiset Noita vainot Pystyssä
  *Ranskan äärioikeistolainen Le Pen psykiatrisiin testeihin – julkaisi väkivaltaisia Isis-kuvia*
  Mutta Tämä Asian He Yleläiset Haluavat Pimitää
  Ja kieltää sen mahdolisuuden kokonaan itseltään
  Isis väittää Strasbourgin ampujaa omaksi sotilaakseen –
  viranomaiset eivät ole vahvistaneet tietoa
  Äärijärjestö Isis väittää Strasbourgin ampujan olleen yksi sen sotilaista.
  Kuulusteluja varten on Heitzin mukaan otettu kiinni seitsemän ihmistä, joiden joukossa ovat Chekattin vanhemmat ja kaksi veljeä.
  Viranomaisten mukaan Chekatt oli alkanut radikalisoitua vankilassa.
  Niin Ääri islamistiksi Ilmeiseti taas kutsutusta maltilisesta islamista 5 mInuutissa
  Aikamoinen Radikalisoiva Uskon Tai Ei se mikään uskonto edes ole kuin fasistinen aivopesu Fanaatikkojen pahimilaan oleva muita alitsava murhaava uskon kahko
  Jota Huom Yle Toimittajat Suojelevat täysin avoimesti
  pimitämällä sen teon motiivin jutuisaan
  Kuten Huomatte
  Yle Uutiset ma 17.12.2018 Klo 17.00
  Sisäministeri ärähti vihapuhe ”somessa” on räjähtänyt käsiin!
  Mutta Ääri islamistinen Terrorismiko europassa ei olisi tehnyt samaa
  onhan Se
  Mutta Vihapuhe on joistakin Varsikin Suomen Oikeuslaitoksen valtakunnan syytäjän Mielestä se vakavin rikos kuten Le Penin tapaus Sen Osoitaa Ranskassa Ymm
  Varsinkin Sen järjetömyyden
  Yleensä Se Vihapuhe on Islamin Arvostelua
  näiden muslmi matu rikolisten tai heitä puolustavien toimittajien Herjaamista Faktoila
  Mitä heidän valtamedian Suojelu kohteet riehuvat Viidakko veitsinnen Rynnäkö kivääreineen kranaateineen
  ja omilla sapelleilaan Pusikoissa
  muistelkaa breviki tekoa millaista ääri oikeiston nazi hysteriaa asian jauhantaa se aiheutti mutta kun on kyse ääri islamistsesta terorismista niin se on kai sitten ihan eri asia
  vaikka brevikin kaltaisia tapauksia ei ole ollut 10 vuoteen
  mutta islam
  terrorismia on 6kk välein europassa Vuonna 2018 Tai Se on Ollut Jatkuvaa jo vuodesta 0 Ekr ää
  Eli Yleä Ruletaa Ajatholla Khomeonin Jälki Kasvut Ideologian Sanan Saatajat 3 polLvessa
  Sata lasissa Kiva että he ovat tuleet europaan vanhoolis islamisti pappojensa kanssa levitämään tätä ilosanomaa nuoremillematu veijjäreille sniffaten kokaiinia
  Eli Ääri islamistinen Terrorismi onVain Ampumis Tapaus Ranskassa 6 kerta
  Terrorismia ilman sen terrorismin nimevää alkulähdettä Ylelle
  En Muuten Paasaisi mutta tämä on oikeasti todella jo huolestutavaa journalismia
  Kun Mietii ketä he suojelevat negatiivislta asioilta Systemaatisesti
  Ja ketä syylistävät alvariinsa ilman syytä tai tekemätömiä tekoja valehtelemalla
  että joku Nazi olisi tehnyt jotain sellaista tai 100 Ukkoa Tekee Nazi Vallan kaapauksen
  Islamistithan sen Euroopan yrittävät kaapata Se on Jo reali todelisutta monessa paikassa
  että he ovat onnistuneet siinä
  The Jihadist Next Door Radical islam Leviää Esim Briteissä
  Tällä Videola Esiintyy Yksi Jihadisti Terroristi Iskun Tekijä Briteissä
  Kuin Palefacen videola Se saatanan murhaaja
  on tässä jihadisti johninkin haastatelu Veikaan Vahinkossa
  https://www.youtube.com/watch?v=VNGRpKwIAwE
  Ylessä on Eri huolet Ja Varisinkin Politisoitunut Asenne
  Sharia Ruletaa Siinä Talossa Ja radikaalia islam terrorisismia tai sen vaara ei ole olemassa vihreän kuplan sisällä Kjoka Aja Ylinopeutta ääri vaaralisesti vasemalla kaistalla
  vastaan tulijoita päin Jotka Ajavat Sääntöjen Mukaan Oikeaan Suuntaan
  https://areena.yle.fi/1-4234529

  5
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.