Saksassa kiinniotettu lapsiraiskaaja päästettiin vahingossa vapaaksi

Oulun poliisin 11.12. etsintäkuuluttama lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Saksassa kiinniotettu mies päästettiin Saksassa informaatiokatkoksen takia vahingossa vapaaksi.

Poliisi teki  Aldhulaiei Qayssarista etsintäkuulutuksen ja mies otettiin kiinni Saksassa samana päivänä. Maiden viranomaisten välisen informaatiokatkoksen takia mies ehdittiin kuitenkin vapauttaa Saksassa ennen kuin siirtoasiaa Suomeen ehdittiin käsitellä. 

Henkilö on jokatapauksessa edelleen vangittu poissaolevana epäiltynä lapsen seksuaalisesta törkeästä hyväksikäytöstä ja kansainvälinen etsintäkuulutus on edelleen voimassa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

48 thoughts on “Saksassa kiinniotettu lapsiraiskaaja päästettiin vahingossa vapaaksi

  1. MV:n päätoimittajan tapauksessa siirtobyrokratia käsiteltiin kyllä melko rivakasti. Tässä nyt mitä ilmeisimmin ei ollut hoppu, koska kyse ei ollut sanoista, jotka voitaisiin tulkita mieltäpahoittaviksi. Lapsiuhri kun ei ollut mikään ammattiloukkaantuja, niin ei mitään kiirettä.

   88
   1. Varmaankin joku ministeriön vihreä virkahenkilö nousi seisomaan ja hidasti raskasta prosessia rikastavasti?

    40
    1. Jotain vastaavaa. ” Vahinko ” in your ass! Vai että tietokatkos. Heh. Olisivat nyt jotain parempaa keksineet.

     23
     1. Ei se vahinko ollut vaan saksalaiset säikähtivät.
      Suomesta tullut meili oli niin imelä ja roistoa kunnioittava, että saksalaiset luulivat erehtyneensä; kopauttivat kantapäät yhteen, kumarsivat syvään ja auttoivat taksiin.
      Julkisuuteen vuotanut meilin suomennos:
      Sher Geehrte Herren Politzist
      Käsitelkää kiinniotettua kunnioittavasti ja erityisen hellästi sillä, Hän on afganistanilainen Kunnia Kansalainen, joka on Iranissa kärsinyt sodasta ja kidutuksesta ja nyt päälle päätteeksi suomalaiset viekottelijapikkutytöt sekoittivat pään/päät. Hän on siis uhri.
      Suomi tarvitsee näitä.

      18
   2. Hieno kommentti! Iljaa kyllä jahdattiin kissojen ja koirien kanssa! Osoittaa vain että näitä matujen etsintäilmoituksia on niin paljon,että virheitä väkisinkin sattuu?

  2. Vähän yli kymmenvuotias tyttö jonka tämä muslimi örvelö raiskasi.Ja että sakut perkeleet päästi sen vielä irti vahingossa tai tahallaan.
   Mutta nyt se voi olla jo muslimimaassa hyvässä turvassa.

   18
  3. Saatto hyvinki mennä putkeen joidenki mielestä.
   Onkohan Saksan poliisissa muslimia minkäverran ?.

 1. Yhtä vahinko, kuin 2015 pakolaisvyöry odottamaton. (vrt. Mava2013)Seuraavaa ”odottamatonta” ”luonnonilmiötä” odotellessa….

  66
  1. Pääasia on, että Helsinki erotetaan Suomesta. Pommia Helsinkiin ja annetaan se takaisin venäläisille. Nehän sen persaukon rakensivatkin!

   11
   1
 2. Paradoksaaliset Prioriteetit Supo Kiitää Ja Helsinki Katupoliisit Apua Kanallismielinen 10 maijaa paikalle ja heti T-Tapola Ei Mervi Tapola Humalassa Vaikka Voisi Lulla Tapola sanoo:

  Tietokatko Suomen ja Saksan poliisin välillä johti raiskauksesta epäillyn miehen vapauttamiseen – etsintäkuulutettu mies on vangittu poissaolevana
  Pohjalainen
  Kotimaa
  https://www.pohjalainen.fi/uutiset/kotimaa/tietokatko-suomen-ja-saksan-poliisin-valilla-johti-raiskauksesta-epaillyn-miehen-vapauttamiseen-etsintakuulutettu-mies-on-vangittu-poissaolevana-1.2824197
  Erikoista Koko Juttu on jotenkin deletoitu
  Joku Voisi Vetää Aikamoisia johto päätöksiä tämän tietokatkosen motiiveista
  ja tämä tyypin vapautuksen oikeasta syistä Suomen Poliisin
  ALA ARVOISESTA toiminasta asian tiimoilta
  PS demarit Ovatlin Huolisaan matuille huutelusta Oulussa
  kuinka kiinostuneita he olivat tämän tapauksen alkumetreilä tähän aiaan
  Antti Rinne Ei ole Sanounut Vieläkän Mitään Asian timoilta Julkisesti
  Saatika Jutta Urpilainen Nasima Razmyar
  Nasima Razmyar kuppaa veronmaksajilta rahaa turvapaikkabisnekseen
  Razmyarin eduskuntatyön ensisijaisena tarkoituksena vaikuttaa olevan pelkästään rahan kuppaaminen eri järjestöille,
  Nazima Razmyarin VOK-bisnes kuittasi 2 790 255,00 e veronmaksajien rahoja vuonna 2015
  Nämä mädättäjät leimaavat meitä kaikkia “rasisteiksi” vain sen takia, että ne ajavat heidän tarkoitusperiään saada tehdä liiketoimintaa.
  Voisiko Joku Kaivaa sen Video Klikin
  Kun Jutta urpilainen Soitaa
  Vokki Keskusteluissa Junes Lokalle Poliisit Paikalle
  Kun Mietii Asiaa Tämän Aiheen Ympärillä Niin Aika Paradoksaalista
  Poliisien Supon *Resurssi pulaa*
  Tietokatko Suomen ja Saksan poliisin välillä johti raiskauksesta epäillyn miehen vapauttamiseen – etsintäkuulutettu mies on vangittu poissaolevana

  20
  5
 3. Matuvyöry on kuin bassosoolo. Kaikki tietää, että se tulee. Mutta kun se tulee, ei voi mitään.

  Poliisille tapahtui nyt lapsus. Voi hellanlettas. Lapsenraiskaaja vaan pääsi vapaaksi. Ei mitään sen kummempaa.

  Jos viranomaistoiminta on tätä luokkaa, niin eihän tässä voi enää viranomaisiin luottaa.

  62
 4. vai tietokatkos,varmaan oli sillain että oulun poliisi soitti ja sanoi että päästäkää vapaaksi niin meidän ei täällä oulussa tartte sitä juttua selvittää ihmisille,päästään helpommalla.

  55
  1. Toisaalta tuossa on se hyvä puoli, että pedofiili ei ole vapautumisen jälkeen maassa etsimässä uusia uhreja, eikä rasita veronmaksajia ja pysyy poissa euroopasta(jos käsittää lähteä), kun on kuulutus voimassa. Paskastaniassa voi kiinni jäämisen mahdollisuus olla pienempi

   1. Eiköhän lie heti ulos päästyään kipaissut paikalliseen Afhgahnisthan-Towniin ostamaan vitosella uuden Syyrian passin 12-vuotiaan Ahmad-raukan tiedoilla, ja seuraavaksi suunta taas Suomestaniaan tekemään asylum-hakemusta. MItä sitä kaveripiiriään hylkäämään ja uudella henkkarilla saa taas kymmenisen vuotta paapomista ja discorahaa ja tilaisuuksia raiskata lisää kymmenvuotiaita (jos ei ole jo niin last season homma että kasia, tai vähintään ysiä pitää saada).

 5. Se on vahinko, kun ei ehdi vessaan kun on hätä. Se ei ole vahinko, kun poliisi päästää jo kerran maastapaenneen lapsenraiskaajan vapaalle. Ei, vaikka samasta asiasta onkin kyse.

  36
 6. Oliko sakupollari luku tai kirjoitustaidoton. Ehkä molempia ja kaupan päälle vielä pedo/cocksucker-vuohennussija joka tykkää kiihoittua kun nainen, lapsi tai eläin joukkoraiskataan normin kulttuurikäytännön mukaan. All together joka reikään just like vokissa ja SPR:n valvovan silmän alla.

  27
  1
  1. Mutta toisaalta. Eipähän tule veronmaksajien taakaksi kun täysihoitoon pääsisi. Siis vankilaan. Näennäisesti. Mutta ehkäpä tulee toisella nimellä takaisin. Tai vaikkapa sillä humanitaarisellä passilla jne.

  1. Suomalaisten ja Suomessa elävien lasten turvallisuus ja koskemattomuus sanoo:

   Tänään MTV uutisissa tämmönen otsikko: ” Epäillyt lapsiseksirikokset kuumentavat tunteita Oulussa: Vihapuheet ja väkivaltainen käytös lisääntyneet, ulkomaalaisten turvallisuus uhattuna – jopa lastenvaunuja työntäneitä tönitty ” Prkl. Kyllä ne saa aina ängettyä tuon vihapuheen joka yhteyteen, jopa niinkin vakavaan teemaan kuin lapsenraiskaus. Ja ulkomaalaisten turvallisuus. Stana.

   56
   1. ”jopa lastenvaunuja työntäneitä tönitty…”

    Jos tuollaiset nyt sattuisi ihmeen kaupalla olemaankin totta niin ei kiinnosta paskaakaan.

    Jos poliisi ei tiedota lapsenraiskaajajengeistä tai löyhistä kaveriporukoista, ei tarvitse tiedottaa noistakaan.

    Muslimiyhteisö tai yksilötkään eivät ole missääån vaiheessa olleet millään tavalla pahoillaan mistään omiensa tekemisistä vaan alkavat aina uhriutumaan. Heidän ahdistelullaan ei näin ollen ole mitään väliä.

    JOS maamme muslimien johtohenkilöt olisivat edes jotenkin tuominneet näitä tekoja, voisin olla eri mieltä mutta heille kaikki tämä näköjään sopii oikein hyvin, joten siinähän kärsivät!

    Jos joku naurettava töniminen estää uusien Rotherhamien tms. synnyn Suomessa niin antaa mennä vaan! Muuten näistä ollaan hiljaa aivan samalla tavalla kuin muuallakin missä näitä rikastajia on!

    36
    1. Itse asiassa yle taisi tehdä jutun, jossa mainitaan irakilainen, joka kantaa leijonakorua ja joka vihaa raiskaajia. En muista muita yksityiskohtia, mutta kyllä tuossa on mielestäni ihan hyvä asenne miehellä, jos juttu on totta.

     Itse en kohdista kiukkuani yksilöihin, enkä näytä minkäänlaisia halveksunnan merkkejä yksilöjä kohtaan. Juuri siitä syystä, että jos halveksunnan kohteeksi joutuu joku, joka oikeasti haluaa integroitua, niin on surullista, jos tällainen tyyppi saa paskaa silmille.

     Sen sijaan mielestäni pitää vaikuttaa nimenomaan suuren mittakaavan puitteissa. On erittäin tärkeää saada aikaan sellainen poliittinen konsensus, joka kautta linjan ajaa oman maamme etua. Olisi toivottavaa, että myös vihervasemmisto heräisi ja alkaisi suojella omaa kansaa. Ja nimenomaan niitä matuja, jotka haluavat integroitua. On huutava vääryys sellaisia matuja kohtaan, että he joutuvat huonoon valoon kriminaalien ja lapsenraiskaaajien takia. Valitettavasti tuntuu kuitenkin siltä, että hyvin suuri osa nuorista miesmatuista, jos ei nyt ihan raiskaa, niin ahdistelee kuitenkin naisia seksuaalisesti.

     Ihmisoikeudet eivät saa suojella sellaista kehityskulkua, joka aiheuttaa klaanirikollisuuden syntymisen ja naisten ja lasten seksuaalisen ahdistelun.

     Naisten ihmisoikeudet kapenevat, jos ahdistelijoiden ’jakamaton’ ihmisoikeus on saada turvaa. Mitenkä mahtaa Ville Niinistö selittää pois tämän ongelman?

   2. Niin. Tämä nyt liittyy siihen että kun ILS uutisoi niin sitä oikein korostetaan miten kantasuomalainen on ns kusipää. Aivan kuten äänpuskan blogi. Että ei yleistetä. Mutta kaikki kantasuomalaiset miehet ovat määtuun liikkeen kautta tulleet naisten vihollisiksi. Ja pedofiileiksi jos matkustat. Kaikki keskustelu focusoituu siihen että suomalainen mies on kärjistäen paskaa. Ja tätä ihanaa meillä on unelma kuraa korostetaan mitä naurettavimmila syillä että suvakit saavat koti lemmikin. Ja ilmaiseksi. Firman piikkiin.

    15
 7. Optimisti minussa toivoo ettei tuota nähdä enää koskaan Suomessa. Jos olisi tuotu kruunun kyydillä maahan niin eihän se olisi lähtenyt kulumallakaan pois täältä.

  36
 8. Saksassa kiinniotettu lapsiraiskaaja päästettiin vahingossa vapaaksi

  Vaalityö Kokoomuksen eteen tehty ja nyt Lähi-Itään mukana kultaa ja mirhamia.

  39
 9. Täysin tietoista toimintaa. Uskooko joku viranomaisia sokeasti ja ihmettelee vaan, että miten ne nyt näin meni??

  35
 10. Juttu haisee ja pahasti…Eikös tämä ollut juuri sama tapaus millä oli haku päällä Oulun Arinasta varastetun tavaran takia. Tutkinnanjohtaja kehoitti luopumaan rikosilmoituksesta jonka tekivät. Nyt sitten hups pääsi karkuun… Tehty kansainvälinen etsintäkuulutus mutta ei kuitenkaan näy interpolin sivuilla…. Oisko tiennyt koko pedoringistä sellaista mikä halutaan salata…

  33
  1. Vielä jos tuo menee räjäyttelemään jossakin tuolla Euroopan maalla, koko paletti on kasassa.

   23
 11. ”…Vahinko.”
  Hmm…Jos poliisit valehtelevat, niin se rapauttaa luottamusta poliiseihin.
  Mutta tietenkin käsky on tullut ylempää toteuttaa ”vahinko”.

  28
 12. Merkelin mahtikäskyllä vapautettu. Tämä saasta on melko varmasti pian Ruotsissa ja saa kaiken lakimies avun mitä on tarjolla.

  26
 13. Poliisia kiinnostaa vain Suomalaisten mielipiteet, ei ulkomaalaiset lasten raiskaajat.

  34
  1
 14. Vahingossapa tietenkin, eiköhän se ala olla kaikille selvä että rahalla tätä pakolaisbisnestä pyöritetään. Matkatoimiston lahjusrahoilla lihotetaan päättäjiä ja tuomioistuimia melkein kaikkialla euroopassa, poliisi, media ym ym, kaikkihan tästä tienaavat, jotka suinkin pystyvät auttamaan näitä ns pakolaisia. Oikeutta ei enään saa muut kuin ne joilla on rahaa maksaa siitä. Lahjusraha liikkuu sähköisesti jälkiä jättämättä.

 15. Kun muistelee, millä intensiteetillä Iljaa vainottiin ja vangittiin, niin ei voi olla ihmettelemättä tätä touhua.
  Onko poliittinen johto antanut määräyksen toimia näin, vai mistä kiikastaa, että yhtä pedofiilia ei saada vangittua oikeasti?

  10
 16. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f56e22fb-13f1-489d-b599-31f833cee8b0

  Berliinin rikollisklaanit värväävät nyt turvapaikanhakijoita myymään huumeita ja tekemään murtoja – Poliisi: ”Etsivät nuoria ja fyysisesti vahvoja miehiä”

  ”Nyt Berliinissä toimivat rikollisklaanit ovat ryhtyneet värväämään Saksaan saapuneita turvapaikanhakijoita likaisen työnsä tekijöiksi, poliisi varoittaa.

  Libanonista 1980-luvulla sotaa Berliiniin paenneet ”arabiklaanit” hallitsevat suurta osaa pääkaupungin huumekaupasta, katuprostituutiosta ja suojelurahan kiristämisestä.”

  No nyt iltalehti on tehnyt jutun, joka olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  Mutta miksi tällaisia juttuja ei ole tehty jo kauan sitten?

  Syy on se valitettavan kuuluisa rasistileiman pelko. Nyt kun Suomi on saanut monikulttuuriannoksen Oulussa ja monta lapsiuhria, voi valtamedia ottaa hiukan tiukemman kannan matujen rikollisuuteen. Mutta uhreja se vaati. Ja vieläpä lapsia. Pistää niin vihaksi, että eipä ole mikään ennen elämässä moista aiheuttanut.

  Nyt iltalehdessä on myös haastateltu lapsia ja nuoria tämän ahdistelu- ja raiskaus epidemian vuoksi. Sekin on parempi kuin ei koskaan, mutta olisihan tämän ilmiön pitänyt olla tiedossa toimittajilla jo ajat sitten. Eipä oltu silloin huolissaan lapsista, vaan pelättiin rasistileimaa.

  Monikulttuurisuus ei ole mitenkään välttämättä rikkautta, eikä niin pidä mennä edes sanomaan, jollei ole aivan varma asiasta. Tämän pitäisi nyt upota jokaisen poliitikon kaaliin.

  Kaikki kunnia niille matuille, jotka todella haluavat integroitua ja jotka ponnistelevat voidakseen olla uudelle kotimaalleen (sekä tietysti myös itselleen) hyödyksi. Suomen muuttaminen ulkomaalaisten klaanien tyyssijaksi ei kuitenkaan tule kysymykseen. Sellainen kehityskulku pitää estää kaikin keinoin ja kansalaisten on herättävä vaatimaan poliitikkoja katsomaan tarkasti, ketkä pääsevät vapaasti liikkumaan suomalaisten joukkoon. Aggressiiviset ihmiset pitää eristää. OK, jos on kansainvälisten lakien mukaan pakko päästää maahan, mutta turvasäiliö on sellaisille ainoa oikea sijoituspaikka.

  ”He ovat väkivallan uhreja. Eivät sen tekijöitä.” <- tuollaisia lauseita päästäviä poliitikkoja ei pidä valita mihinkään tehtävään. Muistakaa äänestäjät se.

  Rasmuksen rasismihuuto jatkuu varmasti edelleen. He eivät takuulla parane koskaan.

  1. Niin, siis se kymmenvuotias olis tietenkin ollu hengettömänä, kun kerran harjoitti moninkertaista haureutta avioliiton ulkopuolella. Ei sitä kultamunaa olis mitenkään tuomittu rättistaniassakaan. Eikä niitä seitsemää poloista joita nyt Oulussa rasistiset valkoiset vainoaa.

 17. pt-media saa ilta-lehdenkin reakoimaan tähän kultamunaan oikein kuvan kera joka oli täysin sama joka oli aikaisemmin pt-mediassa.pt-media on siis ensimmäisenä kun suomessa tapahtuu.

  1. Mietin jo eilen mikä tässä on homman nimi, ja näyttää olleen valtamediassakin samoja ajatuksia…

 18. Joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen. Matteuksen evankeliumi 18:6;

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.