Miten on mahdollista, että raiskaaja päästettiin Saksassa vapaaksi?

Miten on mahdollista, että yksi uusoululaisista raiskaajista pääsi vapaaksi Saksan poliisilta? Tässä asiassa on useita kummallisia seikkoja. Seikkoja, jotka kuuluvat ryhmään “asioita, joita ei koskaan oikeasti tapahdu”.

Yksi on se, että raiskaaja ei luultavasti ole ollutkaan etsintäkuulutettuna ja koko tapahtuma Saksasta on joko poliisin tai median sepittämä tarina. Nimittäin, jos mies olisi ollut etsintäkuulutettu Suomessa, ja hän olisi ollut Saksassa poliisin kanssa tekemisissä, ja Saksan poliisista ollaan oltu yhteydessä Suomen poliisiin, niin etsintäkuulutus olisi tullut ilmi. Ei siihen tarvita erikseen mitään kansainvälistä etsintäkuulutusta.

Homma toimii seuraavasti: Kun joku ulkomaalainen otetaaan Saksassa kiinni jostain esimerkiksi rikoksesta epäiltynä, rajarikoksesta tai muusta syystä, niin poliisi ottaa yhteyttä henkilön kotimaan (tässä tapauksessa asuinmaan, koska raiskaaja on Suomessakin ulkomaalainen) poliisiin ja tiedustelee onko henkilöllä hakuja perässä.

Ulkomaalainen voi joutua myös sattumaratsiaan vaikkapa autobaanalla jos on liikkeellä vanhalla romulla. Poliisi tarkistaa henkilöiden paperit, auton paperit ja muut tiedot ja rimpauttaa Helsingin poliisiin, että onko henkilöillä hakuja. 

Tässä tilanteessa, jos henkilöllä on hakuja Suomessa niin Saksan poliisi ottaa henkilön kiinni ja asian selvittelyä jatketaan poliisiasemalla. Jos Suomen poliisista päätetään, että henkilö voidaan päästää vapaaksi, hänet päästetään. Jos poliisista taas päätetään, että henkilö haetaan Suomeen, silloin häntä ei tietenkään päästetä vapaaksi.

Näin ollen joku suomalainen poliisi on päättänyt, että uusoululainen raiskaaja päästetään vapaaksi. Saksan poliisi ei päästäisi miestä vapaaksi ilman suomalaisten viranomaisten päätöstä, jos miehellä on kerran ollut etsintäkuulutus ja asiassta ollaan oltu maiden välisessä viranomaisvaihdossa.

Luultavasti tässä ei ole kyse mistään “suvakkien salaliitosta” vaan vain puhtaasti aloittelijan panikoinnista. Tapaus on Oulun poliisille liian suuri eikä siellä selvitä näistä raiskausvyyhdeistä ihan puhtain paperein. Välillä homma karkaa käsistä ja hätäpäissään annetaan typeriä lausuntoja “Kuinka ulkomaalaisia vainotaan”.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

No justiinsa.
Kyllähän ihmisten ollessa kysymyksessä aina virheitä sattuu. Mutta tällaisessa asiassa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Eikä varaa epäonnistumiseen.
Kulttuurihenkilö pakenee. Tässä tapauksessa en tiedä kumpi olisi pahempi: että tyyppi poistuisi Euroopasta and never come back vaiko se, että saataisiin Suomeen tuomiolle. Täytyy kuitenkin muistaa se sankari, joka ensin yritti tappaa jonkun Kreikassa ja sitten kun päästettiin livohkaan, niin Saksalainen nuori nainen pääsi hengestään. On hyvin korkea riski, että tällainen tyyppi tekee taas jolle kulle jotain. Toisaalta teosta saatava tuomio on rikoksen törkeyttä arvioitaessa melko pieni ja tyypillä on hyvää aikaa tehtailla ties mitä ullatuksia.

Topi

Luultavasti,Oulun poliisissa ei osata Saksan kieltä,kun he ovat ilmoittaneet saaneensa kiinniotto pyynnön,he ovat tulkinneet sen siten että raiskaaja on otettu kiinni.Kääntyisivät seuraavalla kerralla oikean tulkin,tai kielitaitoisen esim .Jones L.puoleen???

Valtsu

Itse en usko, että tarina olisi keksitty, mutta liiasta selvityshalusta ei voinut mediaa – taaskaan – syyttää. Poliisin toteamus, että nyt kävi sillai, että äijä on päästetty vapaaksi, tuntui riittävän. Ensimmäinen looginen kysymys olisi varmaan, että missä päässä moka tapahtui.
Mutta tässä vielä kuvitteellinen keskustelu aihepiiristä:
– Suomen poliisi: Ny kävi sillai hassust et Puanaane lähtettiin erheessä Marokkoon.
– Suomen media: Selvä. Liittyykö tapaukseen monikulttuurisia sankaritarinoita, joita voisi uutisoida?
– SP: Koko homma alusta loppuun.
– SM: Hieno homma! Jäi jotain kerrottavaakin!

nyt menee yli Hilseen T-suomalainen Kanrttis Veron maksaja

Siksi Kun Sitä Ei olla edes pidätetty saksassa
Mutta Tämäkin Vielä
Eli
Kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita yritetään houkutella kotimaahan paluuseen entistä suuremmalla vapaaehtoisen paluun tuella. Avustus voidaan maksaa joko käteistukena tai hyödyketukena.
Ensi vuonna hyödyketukea myönnetään kotimaahansa palaavalle aikuiselle enintään 5 000 euroa maasta riippuen. Suurimman avustuksen voivat saada niin sanottuun A-kategorian maahan, kuten Irakiin, Afganistaniin ja Somaliaan, vapaaehtoisesti palaavat. Korotus on suuri, sillä tänä vuonna tukisumma on ollut 2 500 euroa.
Jumalauta Kuinka monelle ihmiselle maksetaan maassa laitomasti oleilusta 5000 euroa
tervetuloa suomeen kuka tahansa lähi idästä me lahjoitamme sinulle turisti ensin oikeusapumme
ja sen jälkeen saat vielä 5000 euroa Kun Kukkavieras olet tänne päässyt Jollain Konstein
jumalauta mitä vero varojen väärinkäyttöä Vastoin kansan Enemmistön mielipidettä
Nyt ylitetyän jo joku terveen järjen raja
Tässä Helvetin matujen Perseen nuolenassa
Misään Muualla ei voisi tapahtua kuin suomessa
tämähän on kuin suora houkitin tule laittomasti maahan me anamme sinulle 5000
jos häivyt rikkomasta suomen lakia
siis palkitaan siitä että rikoo suomen lakia
Eikä suostu oma toimisesti häipymään Meidän mailtamme
Aiheutaen ties milaisia pelkoja kantaväestössä Sitä Lahjonta 5000e ennen

Snabba cash and maids too..ööö and around again…?

Nosti sen verran verenpainetta, että piti käydä katsomassa asiaa. Tuolta linkistä selviää kuinka kauan 2500 asustelee irakissa
https://voluntaryreturn.fi/tag/hyodyketuki/

Todella hyvin sanottu!!

SiniValkoinen Suomi

Niin tänään Suomen poliisi kertoi, ettei kansainvälistä etsintäkuulutusta oltu vielä edes tehty siinä vaiheessa kun Saksan poliisi hänet pidätti.
Eli Saksan poliisi oli vaan jonkun pikkuasian esim myymälävarkauden takia pidättänyt ja päästänyt sitten vapaaksi.
Se siinä oudoksuttaa, että miten Suomen poliisi sitten sai pidätyksestä heti tiedon, mutta ei kuitenkaan käskenyt pitää lukkojen takana…

Some One

Panin Bundespolizeille kysymystä miksi vapauttivat lapsiraiskaajan.
Automatiikka lupasi heidän palaavan asiaan mahdollisimman pian.
(Saas nähärä?)

jippos123

Irakin moniosaaja on jo Turkissa läpsyttelemässä. Antaa pölyn laskeutua ja uudella nimellä kihta taas asyylia vonkumassa. Sama kuvio koskee näitä lahjottuja palaajia, kuitataan vääräuskoisilta hölmöiltä rahat taskuun, pari viikkoa kotona öllötteöemässä ja uudella identiteetillä hakemaan uutta tiliä. Helppoa kun se on helpoksi tehty, muutoin razissssmi.

Outoa Touhua

Marjatta Berg Tuomari
Liity Mv Lehden oikeuskäsittelyyn Jotenkin
https://static.mvlehti.net/uploads/2016/08/skannaus_2016_8_19_12_47_13_988.pdf
Tällä hetkellä Asia käynnin tuomarin sivallukset istunto­salissa ovat täysin poikkeuksellisia
Tuomarina
Poliisipäälliköiden oikeuden­käynnin tuomarin sivallukset istunto­salissa ovat täysin poikkeuksellisia
Tunnelma käräjäsalissa on todella poikkeuksellinen, kirjoittaa HS:n oikeustoimittaja Susanna Reinboth. Puolustuksen mukaan tilanne on vaivaannuttava eikä auta puolustusta.
Oikeuden puheenjohtaja, kihlakunnantuomari Marjatta Berg, on useita kertoja sivaltanut syyttäjiä.Häntä syytetään asenteelisuudesta
kihlakunnantuomari Marjatta Berg, sivallukset istunto­salissa ovat täysin poikkeuksellisia
Mv Asiakirjoissa Marjatta Berg Mutta siinä MV oikeus istunossa ei ole mitään Asenteelisuutta
Tai Niin He Väiittävät
PS
Yllätystieto karussa olevasta Oulun seksuaali­rikos­epäillystä: Poliisilla ei ollutkaan tietoa, oliko mies koskaan edes kiinni Saksassa
Ilta-Sanomat

Näitä paskasäkkejä suojellaan valtiotasolla

Soitto merkeliltä Suomen sisäministerille ja loppu on legendaa.

toni lajos

Meidän poliisi ” unohti “painaa lähetä nappia etsintäkuulutuksen voimaan saattamiseksi. Pidätyssellit Oulussa täynnä, Sukevan, samoin Pelson vankilassa ahdasta, olisko tässä syytä riittämiin….

hohhoo

Poliisi valehtee aina.

Anonymous

Hyvin useasti ainakin.

Huru-ukko

Ja varinkin Oulun polliisn pomot, komisariukset ja sellaset. Kun jätkälle olis pitäny laittaa kuulutkset perään, nii ei vähä mitään. Unohdetaan koko juttu. Ja sitte vielä valehdellaan ett kiinni on. Liekö saksan ja oulun pollareilla mitää haisua missä jäbä liikkuu? tuskin. Kas kun Oulun polliisi on haluton tutkimaan koko juttua, kun kulamunat muniaan uittaa ja se on voi voi jos käryää. Yritetään nyt kaikin keinoin saada homma kusemaan, siis turkinta.Syytteeseen ekana toi herra iso herra oulun polliisista Kele

suohauta kutsuu

Päästivät karkuun ja nyt raiskaajaa ei suojele enää poliisi.

Anonymous

suomen poliisit olla ilosia kun matu vappaana,ei tartte selitellä jos kysellään.

Johan

Vittu mitä säätöö…

Vallitseva käytäntö

Mikäs ihme se on että raiskarit päästetään vapaaksi? Päästetäänhän ne Suomessakin.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/11fa52a7-e78b-4915-b012-3cfb770ca5fd