Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aito äidin huoli

Ollee nuori äiti pari kersaa varjeltavana.

Anonymous

suomessa nämä “ketut”saavat vielä täyden ylläpidon,ja jos kritisoit tätä niin kun tiedetään,,se on,yllätys yllätys ,vihapuhetta,jokainen tietää sen esim.facen ym.sensuurista

Aappa

Terveen järjen ääntä, mikä valitettavasti on kovin harvinaista politiikassa.

Anonymous

olet oikeassa, samaa puhetta emme kuule esim. emma karin videossa,päin vastoin sieltä tulisi että kuinka traumaattisia sotaa käyneitä “nuoria”miehiä sieltä on tullut suomeen turvaan eikä suinkaan raiskaamaan, joka semmosia väittää on rasisti ja kauhea nazi.

jippos123

Älkääs nyt, hallituksen erityissuojeluksessa olevia yritetään ihan tosissaan saada kotiinsa. Vapaaehtoisille lähtijöille tarjotaan jopa viiden tonnin lomaltapaluurahaa. Miten vitussa päättäjät voivat olla noin ääliöitä, pitääköhän sitä varten ihan harjoitella?
Maanpetoksellinen toiminta senkuin jatkuu ja pahenee, jossain vaiheessa nuo mulkut joutuvat suojatteineen seinää vasten.

Anonymous

viis tonnia että ählämi menee omaan maahansa,ja suomessa kantikset painaa niska limassa 9e /vrk,onko joku kuullut että ählämi olis yleensä töissä ja saisi siitä saman liksan, jos näin olisi siitä huutaisi koko media ja kaikki suvakit että kuinka tämä on mahdollista.

huugo

Melkoista perseilyä päätttäjien taholta alusta asti, siis 2015 lähtien. Ensin valehdeltiin että “pakolaiset” ovat Syyrian pakolaisia, naisia ja lapsia vaikka nähtiin että rajan yli lappaa nuorta miestä. Sittenkään ei haluttu myöntää että tarina vuotaa ja pahasti, samaa valhetta yritettiin itsepintaisesti tuoda valtamedioiden ja varsinkin YLE:n taholta. Tarina muuttui koko ajan ja tähän on tultu. Nyt noita raskaajia ja murhaajia ei saa maasta pois vaan saavat toteuttaa sitä mitä tekevät lähi-idässä, päättäjien katsoessa sormi suussa ja toinen perseessä. Kummaa suojelua jos vaikka verrataan että jos joku kotoperäinen porukka tekisi samaa. Kuhina olisi ihan toista luokkaa. Joku tässä hommassa kusee ja pahasti.
Myös tämä haiskahtaa ja pahasti.
https://yle.fi/uutiset/3-10564079

Suomi Finland

Ja jos ne jotain tekeekin, niin korkeintaan ne vaihtaa sormet toisin päin.

Aappa

On kyllä sellaista emäjöötiä, ettei mitään rajaa.
”..lisäksi Soros rahoittaa Open Society Institute -säätiönsä kautta hankkeita, jotka pyrkivät edistämään ihmisoikeuksia ja vapaata mediaa..”
Liberaalikuplassa elävillä tosiaan on ihan oma todellisuutensa, jolla ei ole juuri mitään tekemistä sen kanssa miten asiat oikeassa elämässä menee – ja ykkösedellytyksenä tälle on juurikin median hallinta ja kontrollointi, eli vapauden vastakohta.

fatwantarkistaja

Tarina muuttuu. Sen takia kriittisten tulisi mielestäni puhua koko ajan pakolaisista ja muusta, jolla tämä alunperin myytiin.
Muutenhan sössötämme pian samaa roskaa epähenkilöiden kanssa, kotouttamisen haasteista jne. Eli pakolainen raiskasi, ei mikään hiton turkulaismies, tai uuspaperiton siirtotyöläinen.

Jahve

Jollain kaaoksellahan tämä nykyisen rahajärjestelmän romahdus on peitettävä!! Satanistit vallassa mitä muuta odotitte!!

T

Ei videota.

Tw

Miksi monet videoijat istuvat pimeässä huoneessa vain kelmeä tietokoneen valo kasvoillaan? Tulee salamyhkäinen tunnelma, ikäänkuin oltaisiin pahanteossa. Laittakaa valot päälle ja siirtykää hiukan kauemmas kamerasta niin on miellyttävämpi katsoa.

Anonymous

Juuri näin! En halua nähdä kenenkään lärviä noin läheltä ruudussa. In

Valtsu

Liberaaliin loputtomiinymmärtämiseen sairastuneen yhteiskuntamme yksi synkimmistä puolista on se, että Oulun kalifaatti saa todennäköisesti jatkaa samalla kokoonpanolla jatkossakin – toimeenpannut karkoitukset ovat lähinnä poikkeuksia.

Anonymous

Missä ovat sankareita kuka puolusta naisia .Kokeilla raiska muslimi maissa ?????????

Aikki

Saakohan nämä mullahit banneja Facebookissa, kuten me isänmaalliset.

Anonymous

mykkäsen puhetta on kuunneltava ilman ääntä,ei sitä muuten kestä.