Hässleholmin teknillisessä koulussa iso räjähdys

Torstaiaamuna räjähti pommi Hässleholmin teknillisen koulun tiloissa. Räjähdys aiheutti suuria vaurioita rakennukseen. Poliisi tiedotti aamupäivän aikana tutkivansa asiaa terroririkoksena, mutta lausunto peruttiin iltapäivän tiedotustilaisuudessa.

Poliisi on jokatapauksessa vaitelias tapahtumista. Räjähdys tapahtui klo 09.00 aikaan paikallista aikaa koulun sisätiloissa. Räjähdyksen voimasta koulurakennuksen sen osa sai isoja vaurioita ja savunmuodostusta. Palolaitos evakuoi lähialueen ja rakennus tutkittiin savusukeltajien toimesta.

Myöhemmin aamupäivän aikana poliisi otti kiinni noin 20-vuotiaan hässleholmilaisen nuorukaisen epäiltynä teosta. Asiaa ilmoitettiin aamupäivällä tutkittavan terroririkoksena. Iltapäivän tiedotustilaisuudessa kuitenkin kerrottiin, että tekoa ei tutkita enää terroritekona vaan yleisenä vaaran aiheuttamisena.

On ollut hieman epäselvää oliko teko tahallaan aiheutettu räjähdys vai oliko kyseessä esimerkiksi vahinko. Poliisi vahvisti myöhemmin, että teko oli tahallaan aiheutettu räjähdys eli koulun tiloihin tuotiin räjähdyspanos. Poliisi painottaa kuitenkin, että tapahtuma oli yksittäinen teko, jolla ei ole tekemistä minkään kanssa eikä yhteyksiä mihinkään muuhunkaan ole.

Seurataan tapahtumia jos esille tulee uutta tietoa.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Hässleholmin teknillisessä koulussa iso räjähdys

 1. Onkohan edes kysymyksessä yksittäistapaus! Tai voihan se olla niinkin, koska poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön.

  35
  1. Joku opiskelija reputtanut rasististen opettajien takia joten pommi-isku oli ihan oikeutettu!

   37
   1. Heikki Kuntun Facepoo tili lopetettiin kun hän ystävällisestti kommentoi Eero Mäntymaan juttua maahantunkeutujanaisten huonosta työllistymisestä: Tottakai islamisaatiota edistävät synnytyskoneet pitää pitää kotona huolimatta Hölmölän huutavasta työvoimapulasta koskien kielitaidottomia moniosaamattomia hunnutettuja naisoletettujs! Perkele tätä sananvapautta! heikki.kunttu@gmail.com

    17
    1. Ei tietenkään liity mitenkään mihinkään. Ja ilman muuta yksittäistapaus. Samoin Lontoon dronet ovat vain teinipoikien pelleillyä. Saksassa parempiuskoinen bussikuski yritti vaan itsemurhaa ja Tiedustelupalvelujen varoitukset joulunajan lisääntyneestä terrorivaarasta liioittelua.

     25
    2. Mäntymaa on tunettu valkoinen luopio ja muslimien perseennuolija, varsinainen klonkku.Toivottavasti matkustaa johonkin muslimimaan vuoristoon tekemään juttu rauhanuskonnosta ja eksyy valkoisia ja länsi-maita vihaavien mullahien leiriin.

     13
   2. Joo MTV uutisetki mainitsivat ”ruotsalaisen oppilaan” räjäytelleen.Sew kyllä unohtui maita että tämä oppilas oli uusruotsalaista rotua.

  2. On yksittäistapaua! Eikä rjähdys liity mitenkään edes räjäyttäjään.

   35
   1. Siellähän vain testikemikaalit syttyivät itsestään.
    Syttymisen syy on – tietenkin – ilmastonmuutos.
    Hajaantukaa maksamaan hiiliveroja.

    14
 2. Sana yksittäistapaus on menettänyt jo merkityksensä. Nykyään se ei tarkoita yksittäistä tapausta vaan ulkomaalaistaustaisen tekemää rikosta.

  38
 3. Poliisin mukaan millään ei ole koskaan tekemistä minkään kanssa. Ja poliisin mukaan kaikki Suomalaiset ovat rasisteja,

  31
  1
 4. Ei se ollut tahallinen teko. Pommintekokurssin esitelmiä pojat vain piti. Arvosana 9+

  26
 5. Ei ollut sentään kyseessä ”tekninen vika” teknillisessä koulussa…

  18
  1. Alustava valtamedia-ystävällinen arvio on, että kyseessä oli itsemurhan yritys. 🙂

   22
  2. Yksittäistapaus. Tekijä oli mielenvikainen. Naapurit ja perhe yllättyvät. Sipilä on shokissa. Tuodaan esille onnistunut maahanmuuttajatarina ja naureskellaan valkoihoisille köyhille läskeille.

   15
   1
 6. Ruotsin ja Sakasan tapauksilla ei kertakaikkiaan ole mitään tekemistä yhtään minkään kanssa. Lienee hyvinkin yleistä tehdä itsari ajamalla jollain koslalla väkijoukkoon, tehokasta. Silti ei mitään tekemistä kenenkään tai minkään kanssa.

  25
 7. Tiedä, mistä kyse, mutta pieni varoituksen sana lienee paikallaan. Jos esim rakennuksessa on asetyleenipullo, sen kylkeä ei saisi kovin pajoittaa. Jos kuitenkin vahingossa hakkaa lekalla muutaman kerran ja pullo alkaa lämpenemään, kannattanee poistua paikalta. Hyviin tapoihin kuuluu myös kertoa muillekin, että kohta lojahtaa.

  P.S. Ei saa kertoa muslimeille, ne ei välttämättä ole olleet hereillä, kun asiasta kerrottiin. Siellä Koraanikoulussa.

  16
 8. ” yksittäinen teko, jolla ei ole tekemistä minkään kanssa eikä yhteyksiä mihinkään muuhunkaan ole.”

  Ja varsinkaan ei liity kehitysmaalaiseen ruudinkeksijään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.