Malmön kunnanvaltuuston puheenjohtajan mukaan venäläiset levittävät propagandaa Malmöstä

Katrin Stjernfeldt Jammeh

Jos olet kuvitellut tähän asti, että Malmössä on suuria ongelmia ulkomaalaistaustaisten rikollisuudesta, olet ollut väärässä. Olet joutunut venäläisen propagandan uhriksi ja uskonut sen kyseenalaistamatta.

Tätä mieltä on Malmön kunnanvaltuuston puheenjohtaja sosiaalidemokraatti Katrin Stjernfeldt Jammeh. Stjernfeldt kertoi Sydsvenskanille, että kaiken negatiivisen kuvan takana, joka Malmöstä annetaan, ovat venäläiset mediat, jotka levittävät väärää kuvaa ammuskeluista, räjähdyksistä ja autopaloista.

Suurin negatiivisen kuvan levittäjä Stjernfeldtin mukaan on venäläinen RT sekä useat ”vaihtoehtomediat”.

– Malmöä käytetään monissa yhteyksissä kuvaamaan negatiivista kehitystä tavalla, joka ei pohjaudu faktaan. Russian Today on ollut kaupungissa useaan otteeseen ja tehnyt todella negatiivisia kuvauksia kaupungin kehityksestä tavalla, jota useimmat malmöläiset eivät tunnista.

Stjernfeldt antoi kyseisen lausunnon alkusyksystä ennen vaaleja ja kertoi, että RT:n toimintatapa on yrittää vaikuttaa Ruotsin vaaleihin. On vaikea sanoa jälkeenpäin kuinka paljon Malmön vaalitulokseen loppujen lopuksi vaikutti venäläisen uutismedian mustamaalausyritykset.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Malmön kunnanvaltuuston puheenjohtajan mukaan venäläiset levittävät propagandaa Malmöstä

  1. Ongelma on täysin psykiatrista laatua,tällaiset henkilöt Suomessa ja Ruotsissa ovat väärässä paikassa puolueiden johdossa,mikäli he eivät tunnusta todellista maailmaa ympärillään.Mielisairaat johtajat pois politiikasta.

   69
  2. Mistä tuomonen nimi on ruotsalaiselle naiselle tullut (”Jammeh”) ? Jos tuon naisen ruotsalaisen nimen perässä on tuonsuuntainen lisäys,niin enpä ihmettele nuita lausuntojakaan.

   66
    1. Yahya Jammeh löytyi googlettamalla. Aito Gambian muslimi, todellinen suurmies, parantaja ja taikakeinojen taitaja. (Ei välttämättä liity ko muikkeliin.)

     Gambiassa 90% muslimeja, joten… Eiköhän ämmä suoraan valehtele, koska muuten ukkonsa repii kirjaimellisesti pään irti. (Myös muut syyt mahdollisia.)

     Melkoisia dokaussessioita kiskonut, jos lasketaan se, että juo joka ilta. En edes joulun alla ole kyennyt näkemään tonttuja, saati Puuttinia. 20 ruplaa vuodelta 1921 olen nähnyt, koska isoisäni suoritti ryöstö- ja hävitysretkiä rauhantahtoiseen Neuvostoliittoon. Sekin seteli on siskollani, mutta mieluusti ottaisin salkullisen uusia, kun Paavohan on Puuttinin lähipiiriä ja paras ryyppykaveri. (Vaatimaton joululahjatoive.)

     10
    1. Haulla ”niittytussukka” löytyi Jessikka ja Sipilä värikuvina. Ainakin toinen niistä luennoi,

  3. Australian 60 minutes porukkakin venäläisiä?
   Harhaisia nuo suvakit.
   Onkohan niillä pitkälle edennyt kuppa, joka mädättää aivojen logiikkaprosessorin?

   42
  4. No on, on. Olen ajatellut että niihin on iskenyt se sama virus, joka aiheuttaa sikiöille pienipäisyyttä, se zika. Sikiölle se aiheuttaa pienipäisyyttä, mutta aikuiselta se tuhoaa kaikki muumit laaksosta. 🤯

   17
  5. On. Ja tyyppi puhuu propagandaa. Jos useimmat eivät tunnista, mutta jotkut tunnistavat, eikö se sitten ole jo merkki helvetin isosta ongelmasta.

 1. Itsepä Katri soppaansa keittää. Ei pidä suuttua, jos monet eivät siitä tykkää. Pölvästi tuo nainen on.

  47
  1. Minä ainakin otan Stolichnaya elite, laadulla on tekijänsä. Ilmeisesti Malmöä pitäisi esittää monikulttuurisena moniarvoisena sukupuolineutraalinalgtbp demari onnela missä demareiden jakkupukukalkkunat korjaan batihäxorna johtavat kaupungin henkistä kehitystä sveanmaan uudeksi Shangharilaksi.

   12
 2. Tietenkin sosiaalidemokraatti. Olisikohan Ruotsalaiset siirtyneet bannien pelossa VK: n kommentoimaan. Ihme kun tuo kaiken suvaitsevainen sosiaalidemokraatti ei syyttänyt Trumpia Malmön mustamaalaamisesta.

  54
  1. taitaa pian kaikilla ruotsalaisilla päättäjillä olla koraani,olettaisin ettei se tiedä hyvää kantiksia kohtaan.jos ruotsalaiset vielä heräävät aamuisin moskeijoista kuuluvaan kutsuun rukoukseen sanoisin että on liian myöhäistä puhua islamfopiasta tai voi päätä lyhyempi

 3. Jammeh Jammeh lienee Svenka Dagbladet Moskovan kätyri kuten myös muut johtavat ruåtsalaismediat. Milloinka Jmaameh Jammeh on viiveksi käynyt ulkona, siis malmössa?? Tuskin naimisiin mentyään sillä tuskin lienee saanut mieheltään lupaa?

  25
 4. Kyllä pitää olla varsinainen erityistapaus, jos uskoo noita Venäjä sitä ja vähän tätä ja vielä totakin-juttuja.

  14
 5. Taasko ne venäläiset valehtelee, voi voi sentään. Kumpaakohan uskoisi venäläisiä vai Malmölaista sosiaalidemokraattia? Ei liene vaikeaa arvata.

  22
  1. Tottahan sitä malmöölaistä damaria. Kun se ryssä on ryssä vaikka sen voissa paistaisi. Ruåtsalainen demari on aina ollut sorrettujen kaapumiesten puolella. Jos ette usko, lukekaan historiaa ilman demarilaseja.

   7
   2
 6. Kunpa venäläiset propagandistit tajuaisivat, ettemme hallitse kyrillisiä kirjaimia.

  10
 7. vaikka malmön keskusta muistuttaisi mekkaa niin tämä akka se jauhais vaan vihapuheesta ja islamfopiasta.

  10
 8. Ruåtsalaisuus näyttäisi olevan poikkeuksellinen, tarttuva mielisairaus. Jonkinlainen joukkopsykoosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.