Malmön kunnanvaltuuston puheenjohtajan mukaan venäläiset levittävät propagandaa Malmöstä

Katrin Stjernfeldt Jammeh

Jos olet kuvitellut tähän asti, että Malmössä on suuria ongelmia ulkomaalaistaustaisten rikollisuudesta, olet ollut väärässä. Olet joutunut venäläisen propagandan uhriksi ja uskonut sen kyseenalaistamatta.

Tätä mieltä on Malmön kunnanvaltuuston puheenjohtaja sosiaalidemokraatti Katrin Stjernfeldt Jammeh. Stjernfeldt kertoi Sydsvenskanille, että kaiken negatiivisen kuvan takana, joka Malmöstä annetaan, ovat venäläiset mediat, jotka levittävät väärää kuvaa ammuskeluista, räjähdyksistä ja autopaloista.

Suurin negatiivisen kuvan levittäjä Stjernfeldtin mukaan on venäläinen RT sekä useat ”vaihtoehtomediat”.

– Malmöä käytetään monissa yhteyksissä kuvaamaan negatiivista kehitystä tavalla, joka ei pohjaudu faktaan. Russian Today on ollut kaupungissa useaan otteeseen ja tehnyt todella negatiivisia kuvauksia kaupungin kehityksestä tavalla, jota useimmat malmöläiset eivät tunnista.

Stjernfeldt antoi kyseisen lausunnon alkusyksystä ennen vaaleja ja kertoi, että RT:n toimintatapa on yrittää vaikuttaa Ruotsin vaaleihin. On vaikea sanoa jälkeenpäin kuinka paljon Malmön vaalitulokseen loppujen lopuksi vaikutti venäläisen uutismedian mustamaalausyritykset.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oireet viittaa

Onkohan noilla suvakeilla joku aivoloinen?

Puhdistus

Ongelma on täysin psykiatrista laatua,tällaiset henkilöt Suomessa ja Ruotsissa ovat väärässä paikassa puolueiden johdossa,mikäli he eivät tunnusta todellista maailmaa ympärillään.Mielisairaat johtajat pois politiikasta.

Noniin

Axel Oxenstiernan (1583 – 1654) sanat pitävät edelleen paikkansa: “Poikani, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan.”.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Axel_Oxenstierna

seonmenoa_ruotsalaiset

Mistä tuomonen nimi on ruotsalaiselle naiselle tullut (”Jammeh”) ? Jos tuon naisen ruotsalaisen nimen perässä on tuonsuuntainen lisäys,niin enpä ihmettele nuita lausuntojakaan.

fatwantarkistaja

Yahya Jammeh löytyi googlettamalla. Aito Gambian muslimi, todellinen suurmies, parantaja ja taikakeinojen taitaja. (Ei välttämättä liity ko muikkeliin.)
Gambiassa 90% muslimeja, joten… Eiköhän ämmä suoraan valehtele, koska muuten ukkonsa repii kirjaimellisesti pään irti. (Myös muut syyt mahdollisia.)
Melkoisia dokaussessioita kiskonut, jos lasketaan se, että juo joka ilta. En edes joulun alla ole kyennyt näkemään tonttuja, saati Puuttinia. 20 ruplaa vuodelta 1921 olen nähnyt, koska isoisäni suoritti ryöstö- ja hävitysretkiä rauhantahtoiseen Neuvostoliittoon. Sekin seteli on siskollani, mutta mieluusti ottaisin salkullisen uusia, kun Paavohan on Puuttinin lähipiiriä ja paras ryyppykaveri. (Vaatimaton joululahjatoive.)

Heino Keppi

Niittytussukka on käynyt luennoimassa ellei sitten ole kylähulluja omasta takaa

fatwantarkistaja

Haulla ”niittytussukka” löytyi Jessikka ja Sipilä värikuvina. Ainakin toinen niistä luennoi,

Hoidon tarpeessa - siis lääkärihodon

Australian 60 minutes porukkakin venäläisiä?
Harhaisia nuo suvakit.
Onkohan niillä pitkälle edennyt kuppa, joka mädättää aivojen logiikkaprosessorin?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ei vaan jammeh

Allu

No on, on. Olen ajatellut että niihin on iskenyt se sama virus, joka aiheuttaa sikiöille pienipäisyyttä, se zika. Sikiölle se aiheuttaa pienipäisyyttä, mutta aikuiselta se tuhoaa kaikki muumit laaksosta. 🤯

Musta makkara

On. Ja tyyppi puhuu propagandaa. Jos useimmat eivät tunnista, mutta jotkut tunnistavat, eikö se sitten ole jo merkki helvetin isosta ongelmasta.

kanander

Itsepä Katri soppaansa keittää. Ei pidä suuttua, jos monet eivät siitä tykkää. Pölvästi tuo nainen on.

JuhoL

Taitaa Paavokin nautiskella lähinnä Stolichnaya vodkaa…

El Comandante

Minä ainakin otan Stolichnaya elite, laadulla on tekijänsä. Ilmeisesti Malmöä pitäisi esittää monikulttuurisena moniarvoisena sukupuolineutraalinalgtbp demari onnela missä demareiden jakkupukukalkkunat korjaan batihäxorna johtavat kaupungin henkistä kehitystä sveanmaan uudeksi Shangharilaksi.

Aikki

Tietenkin sosiaalidemokraatti. Olisikohan Ruotsalaiset siirtyneet bannien pelossa VK: n kommentoimaan. Ihme kun tuo kaiken suvaitsevainen sosiaalidemokraatti ei syyttänyt Trumpia Malmön mustamaalaamisesta.

Acc

Jammeh nimi viittaa Gambiaan.

Aappa

..sekä islamiin…

Anonymous

taitaa pian kaikilla ruotsalaisilla päättäjillä olla koraani,olettaisin ettei se tiedä hyvää kantiksia kohtaan.jos ruotsalaiset vielä heräävät aamuisin moskeijoista kuuluvaan kutsuun rukoukseen sanoisin että on liian myöhäistä puhua islamfopiasta tai voi päätä lyhyempi

Aksel Mela

Tässä tätä venäläisen trollitehtaan propagandaa julkaistuna Helsingin Sanomissa: Sotatanner – raportti Malmön monikulttuurisesta helvetistä. https://www.hs.fi/nyt/art-2000002842718.html

Huru-ukko

Jammeh Jammeh lienee Svenka Dagbladet Moskovan kätyri kuten myös muut johtavat ruåtsalaismediat. Milloinka Jmaameh Jammeh on viiveksi käynyt ulkona, siis malmössa?? Tuskin naimisiin mentyään sillä tuskin lienee saanut mieheltään lupaa?

Kivapuhuja

Kyllä pitää olla varsinainen erityistapaus, jos uskoo noita Venäjä sitä ja vähän tätä ja vielä totakin-juttuja.

Pessimisti

Taasko ne venäläiset valehtelee, voi voi sentään. Kumpaakohan uskoisi venäläisiä vai Malmölaista sosiaalidemokraattia? Ei liene vaikeaa arvata.

Huru-ukko

Tottahan sitä malmöölaistä damaria. Kun se ryssä on ryssä vaikka sen voissa paistaisi. Ruåtsalainen demari on aina ollut sorrettujen kaapumiesten puolella. Jos ette usko, lukekaan historiaa ilman demarilaseja.

Ei ota selvää

Kunpa venäläiset propagandistit tajuaisivat, ettemme hallitse kyrillisiä kirjaimia.

Pena

Onko nuo tosiaan ihan tolvanoita tuolla Ruotsissakin.

Minä

Pommit paukkuu ja kaikki väki nukkuu suvakkiunta?

Anonymous

vaikka malmön keskusta muistuttaisi mekkaa niin tämä akka se jauhais vaan vihapuheesta ja islamfopiasta.

pöh

heh puurokin maistuu paskalle, se on Venäjän syy!!

Pinlaareni

Ruåtsalaisuus näyttäisi olevan poikkeuksellinen, tarttuva mielisairaus. Jonkinlainen joukkopsykoosi.