Marokon poliisilla neljä epäiltyä norjalaisen ja tanskalaisen naisten murhista

Marokossa Marrakechin poliisi on pidättänyt kolme miestä epäiltynä tanskalaisen ja norjalaisen naisten murhasta. Yksi henkilö otettiin jo aiemmin kiinni teon takia, joten kiinni on siis neljä miestä.

Marokon viranomaisten mukaan tekijät ovat ääri-islamistisia. Toinen naisista oli tapettu telttaan, toinen teltan ulkopuolella. Netissä on levinnyt video, jonka väitetään olevan tapahtumasta, tekijät kuvasivat tapahtuman. Tanskan suojelupoliisi tutkii onko video mahdollisesti aito. Tanskan yleisradion mukaan pääministeri Lars Løkke Rasmussen kertoi aamun tiedotustilaisuudessa, että tekoa tutkitaan terroririkoksena.

24-vuotias tanskalainen  Louisa Vesterager Jespersen ja norjalainen 28-vuotias Maren Ueland löydettiin maanantaina kuolleena telttaleiristä Atlas-vuoristosta muutaman sadan kilometrin päästä Marrakechistä. Molemmat opiskelivat luontolinjalla yliopistossa Norjassa.

Naiset olivat olleet aluksi liikkeellä paikallisen oppaan mukana, mutta jatkaneet matkaa yksin. Opas oli Tanskan yleisradion mukaan kehoittanut naisia olemaan liikkumatta alueella ilman opasta.

Marokkolaisissa medioissa on kuvia kiinniotetuista miehistä. Kuvien väitetään vuodetun poliisitutkinnasta.

HUOM! Poistin lukijakommenteista linkin videoon, jossa väitetty päänkatkaisu tapahtuu. Jokainen voi hakea sen itse netistä ja katsoa, mutta en halua omilla sivullani julkaista sellaista materiaalia.

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Just tollasii ne on

Saattoivat olla avoimia suvakkityttöjä, kun noin vaan lähtivät omille teilleen seikkailemaan. Itse en hyvä kuntoisena miehenäkään tekisi moista. Kierrän itse asiassa musu maat. En käy niissä ollenkaan.

rocky

Lienevätkö osallistuneet islamistiseen versioon Maajussille morsian ohjelmasta Muslimi Yussufille morsian,kyseessä oli Yussufin päivä.

Acc

Musumaiden kiertäminen voi olla hyvä turvallisuuden takia. Siis ei edes välilaskua niihin. Ei lentoja musuyhtiöillä. Eikä käyntejä musukonsulaateissa. Tällainen varovaisuus voi tuntua nyt liioittelulta, mutta ei vara venettä kaada.

Dimitri Siltala

Todella hyvä idea. Pitäisi jotenkin saada ostettua ainoastaan Venäläisten yhtiöiden bensaa,Dieseliä jne,että nuo helvetin sekasikiöt jäisivät ilman rahaa.

Rumpu

Hyvin viisasta👍

Carl

Mielenkiintoisa on myös se miten nopaa tappovideo hävisi yuootoobista ym. medioista. Ettei vaan loukattaisi musujen kunniaa ja koskemattomuutta…. suomalaisista ei niin väliä.

Anonymous

huono näppäimistö..”miten nopeaa tappovideo hävisi” yuootoobista ym

Anonymous

Nehän näyttää ihan 17v palleroille.

Anonymous

Missä tahansa voi patikoida. Miksi pitää mennä patikoimaan johonkin muslimimaahan? Eihän Marokossa edes ole mitään muuta kuin paskaa. Darwin ja evoluutio…

Anonymous

olisiko pitkään jatkunut suvaitsevaisten aivopesu jo koulun alaluokilta alkaen,media ja vanhemmat+ja tulos tämä.

Anonymous

Miten se menikään. ” Viekään heidät leikkimään!” Leikkipuistoihin ja päiväkoteihin.

Esa

Kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä

jippos123

Taisivat mimmit herätä kulttuurikirjojen raadolliseen todellisuuteen aivan liian myöhään. Ei kukaan täysijärkinen lähde islamistien maille vaeltamaan. Itse kierrän kaukaa kaikki muslimimaat, ainoa poikkeus toistaiseksi Malesia. Sielläkin jätän fundamistisen Malakan niemimaan pohjoisrannikon väliin. Pitäkööt äläwäwäwbälänsä ja Muhammedinsa.
Veikkaan, että mimmit olivat ihan aidossa lapsenuskossa siitä, että olemme kaikki samanlaisia ja islam on rauhanuskonto.

Anonymous

Niille on opetettu, ettei kaulankatkomisilla ole uskonnon kanssa mitään tekemistä. Joten tottakai uskalsivat muslimimaahan – nehän on uskovaisia ja kaulankatkomiset kun ei uskontoon liity niin oikein turvallista!

Anonymous

No juuri näin. Kun tuon teurastuksen katsoi ja teurastaja uskoaan siinä vakuutti, niin ei auttanut skandinaavinen syli ja kielitaito. Yms sellainen.

Anonymous

Suomalaiset ovat turkki kiimaisia !

Nestori Lundahl

Kymmenen vuotta nuoremmilta tytöiltä voi odottaa aivan mitä tahansa, mutta eipä uskoisi että 24- ja 28-vuotias voivat olla noin äärettömän typeriä.
Se typeryys maksoikin sitten koko elämän.

Anonymous

kuinkahan mykkänen tämän selittäisi, jotenkin näin,kotoutumisessa on vielä haasteita ja panostammekin vihapuheen torjuntaan.

Asko Liukkonen

Tähän johtaa kulttuurimarxilainen aivopesu, joka alkaa jo päiväkodeissa ja jatkuu läpi koko koululaitoksen. Sen jälkeen se jatkuu medioissa ja politiikassa. Vain vanhemmat voivat opettaa lapsilleen pienestä pitäen, että monikulttuurisuus ja siihen liittyvä hypetys on pelkkää paskaa.

jippos123

Tässä olet Asko täysin oikeassa. Itseäni etoo kun tännekkin härmään hakeutuneita, keitä lie ( vain Päivi Nerg tietää ketä ne ovat) hillotaan lastentarhoihin, kouluihin ja kakaroiden urheiluseuroihin “tutustumaan” tuleviin uhreihin.
Mokutuksen pyhää sanomaa iskostetaan suvakkien toimesta sitä voimallisemmin mitä enemmän tapahtuu lieveilmiöitä ja hallitus tukee toimintaa.
En edelleenkään ole nähnyt hallitukselta edes pientä kannanottoa Strasbourgin teurastuksen jälkeen. Niitä ei vaan kiinnosta tai sitten selittelyiden opas vol.6 on vielä kirjoittamatta. “Olen shokissa/pöyristynyt/ei saa antaa pelolle valtaa” paska alkaa olla ruumiskasan kasvaessa jo parodiaa.
Ehkä päättäjämme vain haukottelevat ja lisäävät vihajahtaajia kunnes tapahtuu taas jotain mitä ei voi peitellä.
Sitten alkaa pöyristely ja muu paskanjauhanta , viikon verran ja taas back to business.
Luttamunat maanpettureineen vituttaa niin ettei veri kierrä.
Siitä huolimatta kaikille nuiville hyvää joulua ja uutta vuotta. Muut voivat haistaa pitkän paskan, varrella.

Anonymous

luulisi vanhempien tämän jo tietävän vaikka valtamedia ja poliitikot ym.ei siitä puhukaan,kun on some josta se totuus tulee vaikka sitä yritetään kaikin tavoin vaientaa.

Kullerwo

Ei pysty käsittämään, miten paljon pitää olla päässä vikaa matkustaakseen näihin paskaÄhläm-maihin…

Huru-ukko

nii muttaku siellä atlas-vuoristossa on nii ihkuja maisemia ettei missään….

K.L.

“Tutustukaa,viettäkää yhteisiä hetkiä,pelejä,pullaa,kutsukaa kotiinne”kantaa surullista hedelmää,niin Suomessakin!Pullat paloivat😬

kaikkia perkeleitä

Olishan tytöillä ollut kerrottavaa suvakkiyhteisöissä kuinka ihanaa ja vaaratonta on muslimimaissa retkeily rasistien paskapuheista huolimatta.Kyllä asia niin on,että ei nuihin maihin kannata mennä henkeään kaupalle vääräuskoisten naistenkaan.
Tiedä sitte oliko tuossa edellä oleva kurkunleikkausvideo juuri tanskalaisen ja norjalaisen teurastuksesta ,kuinka vaan ,mutta ei se hyvältä näytä.

Anonymous

Kyllä oli aito. Video oli myös lähetty naisten facebook tileille käsittääkseni. Aivan karmeata. Esim vanhemmille jne.

Jaakko Paasimäki

Video on aito, se oli varmistettu Tanskan poliisin toimesta. En suosittele katsomaan, itsellä meinasi ruoka tulla ylös. Siinä tylsällä veitsellä hitaasti hinkattiin pää irti ja uhri vaikutti olevan elossa toimenpiteen alussa.
Näen siitä paskasta varmaan painajaisia vielä yöllä 🙁 Esim io-tech foorumin ‘kulttuurin rikastuminen’ ketjussa on siihen linkki jos vältämättä haluaa kiduttaa itseään.
Mun mielestä tuollaiset psykopaatti sadistit tekee vaan itselleen ja omalle asialleen ,mikä se ikinä onkaan, haittaa moisten julmuuksien tekemisellä ja videoinnilla, jos olis ollu jenkkejä ne eukot niin tasan olisi jotain kostopommitusta tulossa olan takaa lähimmän radikaalileirin päälle. Mutta ehkä tiesivät kansallisuudet ennen sikailuja.

Carl

Media ja yootuubi on hävittänyt videon lahjakkaasti. En ymmärrä miksi tuju sensuroi tietoa, jotka on kuitenkin oleellisia tiedon jakamiselle?

anna

mistä sen videon nyt sitten näkee linkkejä?

Anonymous

En suosittele katsomaan. Vaikka jostain löytäisittekin. Todella järkyttävä video.

Venla

Minusta taas tämä pitäisi näyttää PAKOLLISENA suvaitsevaistolle ja maamme politikoille. Seuraavassa eduskunnan täysistunnossa vaan pyörimään. Esikotolaisille ja opettajille myös, kaikille jotka suoltavat monikulttuurisuuspropagandaa verorahoilla lapsille ja nuorille. Silloin näiden uhrilampaiden kuolemasta ehkä olisi jotain hyötyä. Jospa vihdoinkin silmät avautuisivat tälle mielipuolisuudelle!
Sekä naisten vanhemmat sekä paikallinen opas olivat varoittaneet tyttöjä patikoimassa yksin, mutta kun ei niin ei….

Anonymous

Niin. Tottahan tuokin. Onhan täälläkin päitä katkottu. Ja poltettu elävältä. Jne jne. Kyseisen teurastuksen katsottuani, on entistä vaikeampi käsittää että kyseiseen uskontoon kun tullaan, on ympäri eurooppaa tullut ilmi ties mitä. Groomin rinkejä yms. On ihan selvää että kun mykkänen ihan tämän tragedian lähettyvillä allekirjoitti gcm sopimuksen, tarkoitti se että esim tälläisten tekojen tekijöillä on oikeus tulla suomeen. Uskomatonta.

Tero

Tätähän ne haluaa. Kalergi suunnitelmaa. Googlaamalla selviää mitä tuo tarkoittaa. Ja tuo on EU:N PERUSTA!

åpölo

Juuri näin,raaka on, mutta näyttää pitäis.Jos se nyt muutamallekkaan maailmansyleilijälle toimis varotuksena.
Viellä ei ole näkyny puolustelija,että leikkaa ne suomalaiseti päät irti.

Anonymous

tosiaan,ei ole tullut yhtään suvaitsevaista julkisuuteen sanomaan että kyllä ne suomalaisetkin päitä leikkaa.tätä olis hyvä kysyä esim.faktantarkistaja johanna vehkoolta
.

hyi-helvett6i

Näyttää että video on poistettu,oli tämän ketjun alussa viellä tänäiltana..Kerkesin sen katsoa ennen videon poistoa.
Isimiehen se vaatii tuomonen raakuus mikä siinä videolla oli.

Kaitsu

Siltä varalta että joku ko.maan väestä näkee tämän :Shitholes like Morocco should be nuked!!!

Sirpa-Tuula

Kyllä Norjalaiset ja Tanskalaisetkin miehet katkovat päitä !!!!!!!!!!

debis

kuten turkulaiset miehetkin, todistetusti

Pena

Että sellainen lomareissu marokossa, kyllä kannatti lähteä. Joutuivat monikulttuurin uhreiksi.

Anonymous

Niin. Mutta kun se on rikkaus. A. Stubido. Ei mulla muuta. Ja mykkänen. He ovat suuri voimavara suomelle. Kaikki heidän motiivien jne kyseenalaistaminen on rasismia. Sanoi urpo. He ovat väkivallan uhreja, eivät se tekijöitä. Eräs toinen ministeri. Olemme shokissa. Terv. Hallitus.

Pena

Eikö se Oululainen fiksu poliisikin möläyttänyt aikoinaan että näiden epäileminen siitä, että ovat vaaraksi lapsille on täysin aiheetonta. Kuinkas sitten kävikään. Nythän olemme saaneet lukea niistä aiheettomista epäilyistä Oulussakin.

Allu 💣

Tekivät ison virheen, kun eivät kapaloituneet jätesäkkeihin peräreikään mennessään. Tänne hölmölään ne saa tulla ja tuoda alkukantaiset elintapansa ja se on sitä kulttuurin rikastamista.

ei_epäilystäkään

Kyllä on kuitenki parempi antaa pelolle sen verran valtaa , ministeri Orpon ohjeista huolimatta,että pysyyy poissa nuista ählämimaista.Pirut tylsällä puukolla nirhasivat päät irti naisilta.
Ja nuita heppuja on tullut Suoeenkin.

Anonymous

Nuo ei todellakaan antaneet pelolle valtaa. Miltä näyttää ihminen sen jälkeen, kun ei ole antanut pelolle valtaa, sen voi katsoa videolta!

Anonymous

Itseasiassa kyllä hieman kuulosti uikutus siinä alussa siltä että pelolle oli annettu valtaa.Ikävä juttu tosiaan koska sehän kiistattomasti osoittaa heidän olevan natseja jotka tukevat ISIStä ja näin ollen koko nahistelu oli rasismin vastaista taistelua ja sankarillista kansalaistottelemattomuutta marokkolaisilta.Sattumuksen ainoa todellinen uhrikin on luonnollisesti rauhan uskonto jonka mainetta nuo piintyneet natsilutkat yrittävät tempauksellaan pilata.Kuulostaako muka typerältä??Ei pitäisi koska täsmälleen samoilla asioilla perustellaan touhua aina kun joku muu kuin nuo idiootit itse ovat uhreina.

Anonymous

Jos evoluution kannalta ajattelee, nuorien suvakkien tehtävä ei mitä ilmeisimmin ole selviytyä siihen ikään, että hankkisivat omia jälkeläisiä.

Aappa

Elikkä joo. Jokin ääri-taho haluaa ilmeisesti herättää pelkoa suhteellisen raa’alla tavalla. Toiminee kohtalaisen hyvin sinänsä, mutta jäljelle jää kysymys, että mistä on kysymys – kysymys, jota ei välttämättä ole liian syvällisesti pohdittu missään leirissä. Siis sitä, minkälaista ihanuutta ihmisten eläminen tulisi olemaan, jos tai kun uskonnollispoliittiset tavoitteet saavutetaan.
Voi toki olla, että esim. splatter-genreä diggaavat suvakitkaan eivät pohjimmiltaan eroa näistä aavikoiden aivopestyistä sankareista.

Anonymous

Pahin on vasta edessäpäin, koska islamistit apinoivat toisiaan. Maailmasta tulee länsimaisille naisille ankeampi paikka.

Anonymous

Ja onko niin että jopa feministit skandinaviassa ovat ns sokeita tälle kehitykselle? Mikä on meneillään. Kun ollaan niin suvaitsevaisia. Ja haukutaan kaikki muut miehet koko länsimaissa kusipäiksi jne. Mutta no. Sanotaan näin. Ehkä he sitä haluavat. Se ei tapahdu 10 vuoden sisään. Mutta. Esim ruotsissa arabia on jo toiseksi puhutuin kieli. Tästä eteenpäin 20 – 30 vuotta. He ovat enemmistö. Ha alkavat säötämään lakeja.

Anonymous

saa nähdä tuleeko noitten sikojen kuvat lehtiin,että kaikki suvaitsevat näkisivät millaisten paskojen kanssa ovat tekemissä

Carloff

Kuvat kyllä löytyy netistä. Taitavat tulla suomeen kun pääsevät puolen vuoden vankeudesta….Suvakit odottaa!

huugo

Maailmaa halaavasta typeryydestä ja hyväuskoisuudesta joutuu jossain vaihessa vaikeuksiin. Maailma ei ole enää sellainen kuin vaikka 50-70 vuotta sitten. Muslimimaissa asuu 80-90 % länsimaita vihaavaa porukkaa, joten ainakin itse en mistään hinnasta matkustaisi yhteenkään muslimimaahan, ihan oman terveyden ja hengen takia.

Anonymous

Niin. Ei tarvitse. He tuovat sen paskan tänne. Ja ihan omien suvsisevaisuudella.

Anonymous

suvaitsevaisten selittelyt tälläisille teoille on omaa luokkaansa,ja kun ollaan vielä samaa kansaa.

sharisti

Kaikissa iislamin maissa on vankilat täynnä pidätettyjä, jotka vain odottavat sopivia syyte-arpajaisia.

Carl

Kukaan itsesuojeluvaiston omaava vaalea nuori nainen ei lähde marokon vuoristoon patikoimaan? Eihän? Naiset olivat kuitenkin lähteneet oppaan varoituksesta piittaamatta kahdestaan matkaan eo seurauksin, eli todennäköisesti suvakkeja. (Kumpaijaa kumpaijjaaa… meinikillä).

jippos123

Mulla on nollatoleranssi noiden kanssa. Jos ovi ei pysäytä niin tulee kuulaa vastaan. Katellaan sitten mutta edelleen tapettavaksi en suostu. Täältä pesee, mennään vaikka vankilaan mutta koti on pyhä.

video pitää olla

keksitty juttu kun ei löydy videota

Anonymous

Se mikä itseäni hämmästyttää, on EU:n totaalinen hiljaisuus.
Miksi tästä ei tule poliittista selkkausta, pakotteita, vaatimuksia Marokon hallitukselle ryhtyä toimeen näiden apinalaumojen kitkemiseksi? Ei mitään. Kertakaikkiaan hämmästyttävää.

Johan

Ivar Arpi fb:ssa
“Olen järkyttynyt siitä, mitä Marokossa tapahtui näille kahdelle tytölle. He muistuttivat tyttöjä, jotka tunsin, kun asuin Odensessa muutaman vuoden ja tutustuin sekä norjalaisiin että tanskalaisiin. Tanskalainen Louisa oli 24-vuotias ja norjalainen Maren oli 28-vuotias. He olisivat voineet olla silloin ystäviäni. Kuin pari pikkusiskoa. Keitä tahansa. Nuoria, uteliaita, kiinnostuneita maailmasta. Täynnä elämää. Kaikki juuri alkamassa. Toinen heistä oli aiemmin kertonut videopätkässä, että hän unelmoi koiravaljakkoretkestä Arktiksella. Sen sijaan kävi näin.
Satuin katsomaan videopätkän. Siinä toiselta heistä katkaistaan kaula. Kunpa en olisi katsonut sitä. Olen nähnyt monia kauhistuttavia asioita. Jossain vaiheessa tunsin vastuuta toimittajana nähdä videot, jotka ISIS (ja AQ) julkaisi. Mutta tämä pätkä, jonka näin, oli kamalampaa. Se on pahin, mitä olen koskaan nähnyt. Jatkossa se tulee kummittelemaan päässäni.
Tunnen itseni täysin voimattomaksi tämän pahuuden edessä, kun on mahdotonta tehdä mitään täältä kaukaa. Kykenemätön estämään kauheuksia. Olen täynnä kylmää vihaa näitä hirviöitä kohtaan, jotka näyttävät olevan vannoutunutta ISIS-joukkoa. Ne ovat vihollisia. Ne ovat eläimiä. Ne ovat örkkejä.
Olemme hyvästä syystä demokratia ja hyvästä syystä oikeusvaltio. Olemme hyvästä syystä poistaneet kuolemanrangaistuksen. Olemme hyvästä syystä sivistyneitä. Joten en voi kirjoittaa tähän mitä toivoisin voivani tehdä näille elukoille. Mitä toivon kaikille niille, jotka kuuluvat tai ovat kuuluneet ISISiin. Heitä ei voi sääliä. Heidän tulee olla lainsuojattomia ikuisesti. He ovat menettäneet oikeutensa elämään. Näin minä näen asian.”
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155925676646218&set=a.437299616217&type=3
Tuolla linkki videoon, jota en katsonut!
Linkki on tekstin kohdassa: Här kan ni leta upp videon om ni vill… “emme suosittele” lukee lauseen lopuksi.
https://petterssonsblogg.se/2018/12/22/ivar-arpi-varsta-jag-nagonsin-sett-det-kommer-hemsoka-mig/#more-271538
Johan

Charles Darwin

Jos otetaan asiat asioina niin:
– Tämä ei ollut terroriteko koska se ei tapahtunut Norjan tai Tanskan maaperällä. Tämä tapahtui Marokosa minne kaksi kristittyä oli mennyt käsittämättä muslimiyhteiskunnan normeja.
– Tämä oli normaali muslimien suhtautuminen kristittyihin ja varsinkin kahteen naiseen, josta kristittyjen ei pidä suuttua. Pitää ymmärtää että heidän käsityksensä maailmasta ja maailmankuvasta sekä käytöksestä poikkeaa paljon meidän käsityksistämme ja tavoistamme.
– Huonoa tässä oli se että pohjola menettä kaksi kaunista tulevaa äitiä. Mutta mitä todennäköisimpinä suvakkeina heistä olisi saattanut tulla monikulttuuristen perillisten äitejä, mikä olisi ollut huono asia.
– Tämä video tulisi näyttää kaikille peruskoulun oppilaille. Varsinkin niille joiden mielestä suklaasilmät ovat niiiiin ihkuja.Tämä avartaisi käsityksen maailmasta sellaisena kuin se on. Näytetäänhän armeijassakin elokuvateatterissa minkälaista jälkeä tekevät suurnopeusluodit osuessaan. Ja joka kerta sieltä kannetaan pyörtyneitä ulos. Mutta sen jälkeen poterojen kaivaminen ei ole enää niiiiin suuren työn takana.
– Se että kavahtaa muslimeja, se ei ole hävettävä asia. Pelko on sisäänrakennettu “kuudes aisti” jonka turvin luonnossa selvitään. Ja se että pitää vähintään 2m välimatkan muslimeihin, se on vain hyvä asia. Ihmisen reaktioaika on sekunnin luokkaa joten siinä saa toisen sekunnin etumatkaa/toiminta-aikaa.
– Pohjolan kansojen tulisi keskittyä pohjolan historian ja asioiden tutkimiseen. Ei Afrikan. Tutkimusmatkailijat ovat erikseen. Mutta he olivat kautta aikain miehiä. Eivät naisia. Tämäkin kertoo jotain siitä kenen pitäisi ehdä tutkimusmatkoja.
Surunvalittelut kuitenkin kahden ihmiselämän väkivaltaisesta loppumisesta. Mutta katsotaan maailmaan “Ei-Matrix” laseilla ja ymmärretään se minkälaisessa maailmassa elämme. Ja mikä uhka on saapunut kotinurkillemme. Vanhemmat: Varoittakaa lapsianne. Opettakaa heille elämän kovat realiteetit. Olkaa vanhempia, älkää “kavereita”!!

mt-pedia
markkatakaisin eroeurosta

Liian nopea kuolema suvakeille, nyt ne ei voineet oppia mitä ´”kultamussukkansa” oikeasti ovat.

Hauki

“pidättäkää tavanomaiset epäillyt”

matti valtonen

molemmat tytöt olivat jakaneet muslimimyönteisiä videoita youtubessa ja siksi eivät osanneet pelätä marokossa, koska olivat suvakkeja.