Ulkomaalainen pikku ehdolliseen raiskauksesta Kajaanissa

Kainuun käräjäoikeus tuomitsi eilen 1987 syntyneen Marwan * * *:n raiskauksesta 1 vuoden 5 kuukauden ja 5 päivän ehdolliseen vankeuteen. Mies oli tutkinnan aikana kiinni yhden päivän.

Tapahtumat alkoivat 16.7.2017 Kajaanissa kun Marwan * * * tapasi aamuyöllä yökerhon edustalla asianomistajan. Sen jälkeen käveltiin rantapuistoon, jossa Marwan hyökkäsi naisen päälle. Mies repi naisen housut. Nainen yritti estellä mm. yrittämällä vetää housuja takaisin ylös. Niin ikään asianomistaja kielsi miestä enganniksi ja suomeksi. Marwan onnistui kuitenkin raiskaamaan naisen anaalisesti.

Poliisi otti Marwanin kiinni 18.7. eli muutaman päivän teon jälkeen ja piti tätä putkassa yön yli, jonka jälkeen mies päästettiin vapaaksi.

Ehdollisen lisäksi oikeus määräsi Marwanin maksamaan asianomistajalle pienet vahingonkorvaukset kivusta ja särystä.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Ulkomaalainen pikku ehdolliseen raiskauksesta Kajaanissa

 1. Jos nainen olisi jättänyt rantapuistokävelyt kävelemättä olisi aunus säästynyt kulttuuri-ilmiöltä. Pelkkää onnea ettei käynyt kuten patikkatyttöjen Marokossa.

  75
  5
  1. Pikku-Marwan saisi lähteä kotiins, jos tuomio olisi raiskailusta ollut yli 2 vuotta.

   Nyt Demla säästi pikku-Marwanin joulun.

   38
   1. Pikku-Marwanilta pikkumunat pois! Ollaan kilttejä – vain pikkuisen puudutusta Halosta.

    26
    1
 2. Eli käytännössä ei rangaistusta.
  Ilja kritisoi vallanpitäjiä MV-lehdessä ja päätyi pitkäksi ajaksi tutkintavankeuteen.

  116
  1. Pitkäksi aikaa kyllä tuomari piti Iljan vangittuna vastoin syyttäjän vaatimusta ja tuomari lätkäsi Iljalle pidemmän tuomion, kuin syyttäjä vaati, koska Ilja oli istunut pidempään kuin syyttäjän vaatima tuomio.

   40
  2. Tekisi mieli sanoa pahasti ja moittia vallanpitäjiä. Hallitukselle ja sipilälle, että voisi mennä sinne minne heidät ovat äitinsä päästäneet tähän maaolmaan. Pelkurit ja maansa myyneet ja suomen parasiitit.

   11
 3. Saako tuollaisesta teosta ehdollista? Voi helvetti mitä touhua.

  Olipa tekijä kuka hyvänsä niin kyllä tuosta pitäisi häkin heilahtaa ihan selkeästi.

  99
  1
  1. Nyt pitää ymmärtää, että kyseessä on seksuaalinen hätätila. Siksi näistä ei voi kovia tuomioita antaa.

   17
   1. Luin ensin, että ”pensasvero”. Sen maksustahan tuossa oli kyse toisaalta.

  2. Hahah. Ei pitäisi häkin heilahtaa. Tuo oli sille naiselle oikein. Hyvä tuomio. Kohtuullinen. Siitä ei kuitenkaan saisi edes tuomita. Laillista tuon pitäisi olla.

   1
   3
   1. Kuitenkin vain jos tapahtuu vastakkaisten sukupuolten välillä. Toisille suuntauksille omat säännöt. Nämä asiat on osattava erotella keskenään.

 4. Melkoinen mr. Hardcock, kuivaan anaaliin raiskaaminen ei ihan veltolla vehkeellä onnistu.

  36
  1
  1. Elikkäs naapurisi kertoo ostaneensa uuden Opelin ja pyytää sitä katsomaan. Perseraiskaa sinut parkkipaikalla. Naapurisi on tarinan sankari, sinä pahis.

   P.S. Et tunne naapuriasi, mutta hän vaikuttaa tosi mukavalta. Olet myös ”pelti kiinni” ja kaverin tarpeesssa vieraalla paikkakunnalla. Nyt ainakin on oikein nykäistä riihikuivaan tuhkaluukkuun.

   P.P.S. Aina tulee syyllistää uhri, ilman että tekijästä puhutaan mitään…

 5. Olikohan lieventävänä asianhaarana se että raiskauksen tekoväline oli naurettavan pieni ja raiskaus kesti alle 5 sekuntia..? Mutta oli miten oli, ONNEA KAJAANIN NAISET !

  52
  1
 6. Onkohan tuo ”anaaliraiskaus ei ole rikos”-laki sama meille Suomalaisillekin, vai onko tämä joku special anal sexual emergency lievennys muslimeille ainoastaan? Kiinnostaisi tietää, niin aina kun raiskaan osaisin valita oikean reiän. Ainiin, päteeköhän sama anal rape muslim bonus myös lapsiin, miehiin ja eläimiin? Joku lakia osaava täällä voisi selventää.

  59
  1
  1. Ja vielä. kun muslimi raiskaa musliminaisen niin sehän ei tietenkään ole rikos, eikä ilmeisesti myöskään mitenkään törkeä rikos jos uhri on Suomalainen nainen. Niin mitäs jos Suomalainen mies raiskaa musliminaisen, rikosta lieventävästi perseeseen? Islamin mukaanhan nainen on paskaakin alempiarvoinen turha olento, joten ei kai nyt sentään semmoisesta voi Suomalaismiestä rangaista? Sehän olisi eriarvoista kohtelua! Melkeinpä rasismia.

   39
   1
 7. Veistelkää niille siitä kaarnasta mielummin reikiä joihin voivat hinkata kulliaan 24/7. Turha siitä on veneitä tehdä.

  48
 8. Suomipojat tai troijalaiset kirjoittelevat sairaita kommenttejaan, mistä suvaitsevaiset saavat taas uutta puhtia kriittisten nälvimiseen.
  Meikäläisten miesten hekumointi ei vie meitä metriäkään lähemmäksi kunnollista maahanmuuttopolitiikkaa.

  1
  33
  1. olisi mielenkiintoista tietää mikä on kunnollinen maahanmuutto politiikka,tähän mennessä suomeen on tullut lukutaidotonta ja työtäkarttavaa porukkaa joka elää veronmaksajien siivellä.järkevintä jos suomeen halutaan jonkun tulevan ottaa edes sellaisia jotka osaa edes lukea tietävät sitten missä on kela.

   13
   1. Jos itselläsi ei ole mielipidettä kunnollisesta maahanmuuttopolitiikasta, niin lue Perussuomalainen lehteä. Tähän asti tehty mamupolitiikka on tehotonta ja Suomelle vahingoksi. Kun ei pystytä eikä haluta tehdä edes niitä toimia, mihin olisi mahdollisuus.
    Paskanjauhajat miettivät vain mutiaisten seksielämää. Ja fantisoivat väkivallasta.

 9. Paljonkohan saisi linnaa, jos kävisi perse-raiskaamassa säkitetyn muslimiakan? Ei varmaan 15-vuottakaan riittäisi. Tilanne olisi kuitenkin täysin absurdi, koska kukaan täysijärkinen valkoinen mies ei mulkkuaan työntäisi muslimiakkaan.

  46
  1
 10. Minkä ihmeen takia piti tämänkin hölmön naisen lähteä rantakävelylle marwanin kanssa, olisihan se pitänyt arvata että siellä iskee seksihätätila. Nythän näitä on alkanut ilmenemään jo paljon muillakin paikkakunnilla kuin Helsingissä. Hienoa monikulttuurista rikkautta taas.

  14
 11. Onneksi tällä kertaa ei kuitenkaan pahoinpidelty, kuristettu ja puukotettu paria tuntia kuten viimeksi Kajaanissa jolloin perheenisä menetti henkensä rikastuttajien toimesta. Silloin työvoimapulan paikkaaja Marwan , tämä korkeakulttuurinen moniosaaja , olisi voinut joutua tuomituksi ehdottomaan jolloin vanhusten pyllyjen pyyhkiminen olisi estynyt.

  11
 12. pysykää kaukana noista matuvajakeista nainen saastuu jo kosketuksesta noihin kaiikki noi pitää tuomita ite vielä lisäx vähintään sokeex tai jalat poikki

  3
  1
 13. Mikähän hinku näillä yleensä on naisiin ,peräreikä hommat on enempi arabien hommia, kaverilla on naapureina laittomia mtu.ja noilla mukanaan tuomia huorapoikiaan ,usein marokon ja irakin katuprostuja ,näitä taitaa olla SOS päästön pojista valtaosa ,mutta tuolla persreikä himolla saa turvis-statuksen ilmeisesti aina. Oliko tänne tunkeutumisen suurin syy ettei persereikään ole sopivaa julkisesti yhtyä arabimaissa? vaikka toisaalta missään ei liene tuota enempää harrasteta ,etteiko ole tuolta jopa lähtöisin ,välillä harrastivat myös vuohia . Miten vanhurskas hallituksemme uskovat miehet halusikin juuri tätä lajia ,asia oli varmasti tiedossa mm. saksan ja ruotsin päässä Soinin vielä ymmärtää katolliset papit..mutta lestajohtaja ja sitten harras Orpo ilm.evl ..,vähän outoa kyllä ja kipeääkin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.