E-K:n käräjäoikeus tuomitsi ulkomaalaisen ehdolliseen raiskauksesta ja pahoinpitelystä

Etelä-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona Ariful Islamin pieneen muodolliseen ehdolliseen 1 vuoden ja 11 kuukauden vankeuteen sekä 11 kuukauden yhdyskuntapalvelukseen pahoinpitelystä ja raiskauksesta.

Tapahtuma-ajaksi kerrotaan 15.2.-18.2.2016 välinen aika, jolloin Islam oli vierailulla naisen luona. Vierailu muuttui kuitenkin ns. arabialaiseksi seuraleikiksi ja Islam pahoinpiteli naista monilla eri tavoilla. Islam ainakin löi, potki ja läpsi naista. Nainen sai pieniä vammoja.

Sen jälkeen Islam käytti naisen pelkotilaa hyväkseen ja raiskasi naisen. Nainen ei kyennyt pelkotilansa ja pahoinpitelyn seurauksena enää puolustamaan itseään, joten Islam suoritti raiskauksen

Koska tekoajan kerrotaan olleen muutaman päivän niin luultavasti nainen oli jonkinlaisena vankina Islamin otteissa. Mahdollisesti raiskauksiakin on ollut useita, mutta toteen pystyttiin näyttämään vain yksi, tai teot on niputettu yhden raiskauksen alle.

Tuomio annettiin siis ehdollisena, johon sisältyy 11 kuukauden yhdyskuntapalvelu. Se tarkoittaa käytännössä jotain yleishyödyllistä palvelutoimintaa vaikkapa vanhustentalolla tai sairaalassa.

Nainen sai kuitenkin pitää päänsä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

42 thoughts on “E-K:n käräjäoikeus tuomitsi ulkomaalaisen ehdolliseen raiskauksesta ja pahoinpitelystä

 1. Nainen sai pitää päänsä ja rikastuttaja selvisi ehdollisella(ei vankeutta) eli juttu päättyi kaikkien kannalta hyvin.

  60
  1. Kuinkahan paljon Ahtisaari on matuja kutsunut kotiinsa kahville ja rupattelemaan,kun kuitenki9n meille taviksille sitä neuvoo tekemään?

   24
  2. Mut hei, saatiinhan sentään rikastusta Imatrallekkin ja se on sentään voimavara ym. Meille kaikille.

 2. Kiinnostaa tietää, mitä tuo Islam-törkimys kykenee suorittamaan yhdyskuntapalveluna? Sijoittavatko päiväkotiapulaiseksi? Olematon tuomio.

  82
  1
  1. Pakkotyö pitäisi saada Suomessa osaksi vankeusrangaistusta, Tässä tapauksessa 1 vuosi ja 11 kuukautta ojankaivuuta jäätyneellä suolla ja 11 kuukautta lannanlapiointia jossain suursikalassa olisi ihan kelpo rangaistus. Luultavasti pakkotyötuomion suorittaminen olisi ainoa kerta, kun tuo hapen tuhlaaja tekisi mitään hyödyllistä työtä koko elämänsä aikana.

   47
  2. Tämä tapaus on loppuun käsitelty. Todennäköisesti seuraava on tulossa jo 1 vuoden 11 kuukauden kuluessa.

   12
  3. Kyllä taipumukset viittaa päiväkotihommiin, siellä voi opettaa lapsosille monimulkkuurisuutta.

   16
  4. Samaa ihmettelin mutta voihan hän suorittaa yhdyskuntapalvelunsa vihreiden puoluetoimistossa tai Greenpeacen feissarina.

 3. Tapahtuma-ajan pituus tosiaan viittaa vapaudenriistoon ja sikälikin tuomio tuntuu erittäin olemattomalta. Mutta kerrankin jo tekijän nimi kiteyttää perimmäisen ongelman. Siitä pisteet.

  60
  1. Sen siitä saa, kun kutsuu Islamin kotiinsa. Naisparka oli ottanut systeemin kehoituksen tosissaan ja aikonut tutustua tulijaan. Oliko peräti totellut Ahtisaarta ja kutsunut islamin kahville. Nainen ei myöskään halunnut olla rasisti eikä siksi kyseenalaistanut Islamin motiivia (Orpo kiittää!). Jälleen kerran käräjävääryys oli Islamin puolella, koska Islam on niin ihqu.

   61
 4. Molemmille hyvää joulua! Pakolainen saa lorvailla 11kk kirjastossa pikkutyttöjä huvittamassa? Googletuskaan ei kerro jätkän olevan täysin sairas seksuaalisadisti, eli se on aivan kunnon kaveri. Riistää seuraavaksi sitten lapselta/teiniltä vapauden, kiduttaa vuorokausitolkulla ja raiskaa? Lupahan on annettu ja palkkio. (Nyt pitää vaan odottaa, että on ensikertalainen, kait se alkaa kun koeaika loppuu.)

  Uhri taasen sai oikein kunnon käytännön vittuilua. Kuukausi vajaa ehdoton, oi pahus, taas! Huomenna se raiskaaja saattaa kassajonossa puhaltaa niskaasi sillai hellästi. Ei kait se mitään lähestymiskieltoa saanut?

  Jessekirppikselle älkää muslimia pakottako, tulee vielä kunnon radikaalinuori.

  44
 5. Ehdollinen on yhtä kuin EI YHTÄÄN MITÄÄN. No, olisiko rikosvälineen menettäminen valtiolle oikeasti mitään? Kansan oikeudentajun mukaan tuo tuomari tulisi ampua!

  54
  1
 6. vai että ählämi syyllistynyt raiskaukseen,kuinka nyt silleen,eikö pelota ankarat tuomiot mitä suomessa siitä saa,voi tulla jopa 1kk pänniä facebookista.

  39
  1. Tunneissa se lasketaankin mutta tuo tarkoittaa sitä että se suoritetaan 11 kuukauden aikana. Ollaan joka arkipäivä töissä esim. 1-2 tuntia. Idea on siinä, että jos tuomitulla on työpaikka, hän suorittaa yhdyskuntapalvelun vapaa-ajallaan.

   Se toimii jos on kyseessä normi-ihminen joka voidaan johonkin työllistää. Tuossa tapauksessa en käsitä mihin hänet työllistetään. Kuka uskaltaa ottaa hänet töihin?

 7. Onkohan asia niin,että tuomarit ei uskalla matuja tuomita oikeudenmukaisesti tekojensa mukaan vaan pelkäävä niitä?

  Eihän se nyt ole helvetistäkään kotosin, että raiskauksista pääsee ehdonalaisilla tuomioilla: Jos laki on tuomonen niin laki on väärä:

  36
 8. No mutta, eikö tätä taaskaan ymmärretä oikein että kysymyksessä on laajennetun seksuaaliymmärryksen harjoittelusta.

  23
 9. Olisko tuomari lukenut lakia niin että islamille olisi ensin luvattu pientä pillun siivua kyläkutsun siivittämänä ja kun nainen ei olllut suostunut, oli se islamilaisen tavan mukaan se otettettava pakolla ja islam käsittänyt että hei, nainen on leikissä mukana ja kiima lyönyt kuin tuhat volttia kaverin aivoista mulkuun ja eikun raiskaamaan.Ikään kuin kultuurinen kohtaamiskulma jutun tuomion suhteen.Pitäkäähän naiset se mielessä kun jakelette kyläkutsuja hiekkaneekereille, on siinä vaarana joutua raiskatuksi, se tulee ikään kuin kyläkutsun kylkiäisinä. Vaaranmomentti tosin voi vieheättää suvakkeja monikulttuurisuuden antaman onnen tunteen siivittämänä ja jälkeen päin on turha rutista. Tuon paskaläjän voisi pikapalutaa ainakin Ruotsiin jos kauemmaksi ei saa. Sieltähän nämä rikastuttajat pääsääntöisesti ovat tulleet.

  27
 10. Ählämillä ainakin on nimi jonka pitäisi jo heti varoittaa naisia ettei kannata tekemisissä olla.
  Nämä islamit vaan naureskelee Suomen ”tuomioille”

  31
 11. Viesti kiirii pitkin Lähi-itää, että täällä Suomessa saa tehdä mitä vain eikä seuraamuksia tule.

  35
 12. Poliisi huolehtii, siitä että Suomalaiset eivät saa tietää totuutta. Kaverille joka avaa Suomalaisten silmät poliisi pohjustaa pitkät tuomiot, mutta ulkomaalaiset rikolliset ja lasten raiskaajat pääsee paljon vähemmällä. Poliisille on siis totuuten peittäminen paljon tärkeämpää kuin ulkomaalaiset lastenraiskaajat, jotka poliisi päästi suomen kaduille.

  21
 13. Oikeuslaitos jakaa ehdollisia tuomioita ja Mykkänen korjaa asiaa nostamalla rangaistusasteikon yläpäätä. Suu auki ja silmät pyöreinä saa todistaa tätä ammattikusetusta.

  18
 14. Tuli pieni paussi Islamin yhdyntäpalveluun
  mutta se jatkuu heti kun äijä pääsee taas liikenteeseen eikä kukaan aio estää, eipä tietenkään.

  10
 15. Ketkäs siellä Sergelintorilla eilenillalla puukkotappelivat? Vakioarvaus:

  -afgaaninarkomaanit ja -diilerit?
  -marokkolaiset katugangsterit jotka piti poistaa maasta jo vuosia sitten?
  -gambiinot ja muut afrikkalaiset huumemyyjät?
  -sekopääkurdit ja sekopääturkit?

  13
 16. Suomalainen oikeusjärjestelmä sairas . Tuollaisesta teosta vähintään vuosi ehdotonta ja karkoitus maasta! Tuollaisen vertauskuvallisen ”rangaistuksen ” antaminen noin törkeästä teosta , samalla kun on kysymys teon tekijästä, joka lienee turvapaikkahakija tai ainakin yleensa tullut hakemaan turvallista elintilaa ja käyttänyt hyväkseen siihen suomalaista vieraanvaraisuutta ja mittavat rahalliset avustukset , niin noi olematon rangaistus on yhtä kuin rikoksen hyväksyminen! Oikeuslaitoksemme ei ole oikeuslaitos vaan vääryyden ja rikosten edistämislaitos!

  11
 17. Tuo rikastaja pitänee rangaistusta olemattomana ja tulkitsee, että Allah on asian järjestänyt. Oikeuden päätös rohkaisee häntä ja hänen kaltaisiaan tekemään jatkossakin samoin. Mutta silloin jopa ehdollinen on liikaa. Silloin hän odottaa jo palkintoa.

 18. Raiskaaja pääsi kuin koira veräjästä. Ei ehdollinen ole mikään rangaistus. Sosiaalidemokraatit, jotka alkoivat tämän rikollisten hyysäämisen, voisivat terapoida ehdollisen saaneet kotonaan terveiksi.

 19. Ensin ajattelin että mihin tuo voi muka mennä yhdyskuntapalveluun. Sitten tajusin että joko vihreiden puoluetoimistoon tai Greenpeacen feissariksi.

 20. Konnunsuon sahalle 7 vuotta kahdessa vuorossa, supistetulla ruoka-annoksella. Lusitun tuomion jälkeen siirto rajan yli Putinin puolelle, ottaa kuulemma mielellään vastaan. etenkin jos kuuluu vähemmistöryhmään….

 21. Se on hyvä että Suomen oikeuslaitos on johdonmukainen. Se että ihmisryöstöstä ja raiskauksista annetaan ensin ehdollista on varoitus että ”jos vielä jatkat samalla mallilla niin tulee ehdotonta”. Aivan kuten PVL:nkin kohdalla. Paitsi että PVL:n jäsenet eivät raiskanneet ketään, eivät syyllistyneet vapaudenriistoon, käyvät töissä ja maksavat veroja yhteiskuntaamme. Mutta he jakavat julkisesti ”vääriä mielipiteitä”.

  Ajatusrikos se on sentään rikoksista kamalimpia. Rasismi kun kuulemma kestää koko iän. Raiskaus kestää vain hetken. Tai, tässä tapauksessa, muutaman päivän.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.