E-K:n käräjäoikeus tuomitsi ulkomaalaisen ehdolliseen raiskauksesta ja pahoinpitelystä

Etelä-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona Ariful Islamin pieneen muodolliseen ehdolliseen 1 vuoden ja 11 kuukauden vankeuteen sekä 11 kuukauden yhdyskuntapalvelukseen pahoinpitelystä ja raiskauksesta.

Tapahtuma-ajaksi kerrotaan 15.2.-18.2.2016 välinen aika, jolloin Islam oli vierailulla naisen luona. Vierailu muuttui kuitenkin ns. arabialaiseksi seuraleikiksi ja Islam pahoinpiteli naista monilla eri tavoilla. Islam ainakin löi, potki ja läpsi naista. Nainen sai pieniä vammoja.

Sen jälkeen Islam käytti naisen pelkotilaa hyväkseen ja raiskasi naisen. Nainen ei kyennyt pelkotilansa ja pahoinpitelyn seurauksena enää puolustamaan itseään, joten Islam suoritti raiskauksen

Koska tekoajan kerrotaan olleen muutaman päivän niin luultavasti nainen oli jonkinlaisena vankina Islamin otteissa. Mahdollisesti raiskauksiakin on ollut useita, mutta toteen pystyttiin näyttämään vain yksi, tai teot on niputettu yhden raiskauksen alle.

Tuomio annettiin siis ehdollisena, johon sisältyy 11 kuukauden yhdyskuntapalvelu. Se tarkoittaa käytännössä jotain yleishyödyllistä palvelutoimintaa vaikkapa vanhustentalolla tai sairaalassa.

Nainen sai kuitenkin pitää päänsä.