Yksi Oulun raiskaajista haaveili uraa poliisina

Useita Oulun raiskaajia yhdistää yksi piirre: Heistä monet olivat median tai turvapaikka-aktivistien maskotteja, joita esiteltiin mieluusti ns. hyvin kotoutuneina kehitysmaalaisina. Kuten yksi ison jutun vangituista, Abdullhadi Barhum.

Eräs etelä-suomalainen lehti esitteli Abdullhadia reilu vuosi sitten hyvin kotoutuneena miehenä. Abdullhadi kävi Espoossa jotain kotoutumiskurssia, mitä sellaisella sitten ylipäätään tarkoitetaankaan. Abdullhadin erityisosaamista oli halu poliisin ammattiin. Ei ole tietoa ehtikö Abdullhadi hakeutua poliisiopistoon. Lehti kuitenkin tiesi kertoa, että Abdullhadi osasi hyvää suomea ja hän on kotoisin Syyriasta.

Niin ikään sotapakolaisia leikitettiin nummelalaisessa ”Luetaan yhdessä”-ryhmässä, jossa tulijoita opetettiin lukemaan ja leikkimään näytelmäleikkejä. Turvapaikka-aktivistit olivat kirjoittaneet jonkinlaisen näytelmän Vihdin historiasta 1918 tapahtumista, joissa mm. vangittu Abdullhadi näytteli. Ei selviä oliko Abdullhadi pääosassa vaiko sivuroolissa. Näytelmäpiirissä kaikkien mukana olleiden kerrottiin käyvän kotoutumiskoulutuksessa.

Näyttää siis siltä, että turvapaikka-aktivistien ja kuntien kotouttamistoimet ovat ainakin Abdullhadin kohdalla epäonnistuneet niin pahoin kuin vain ikinä voi.

Subscribe
Notify of
guest
84 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
murre riepunen

Ehkei ihan poliisiksi, mutta johonkin muuhun valtionvirkaa mies sopii, osaa suomea , on Syyriasta kotoisin ( jos on?) sekä omaa näyttelijän perustaidot, Kokoomuksen ehdokkaaksi eduskunta vaalien mustana hevosena, jos tallainen sanonta sallitaan tässä yhteydessä…heh..heh

näinseon

Se olis sopinut meijän peton aisankantajaksi sehän käyttää kummityttöönsä hyväksi tämä meijän peto

Miks ei

Kyllä tosta poliisiksikin olisi. Kuitenkin homma painetaan villasella ja valtamedia tietty pyrkii salaamaan kaiken mahdollisen negatiivisen niin jahka pöly laskeutuu niin pikakurssille poliisiksi vaan.
Just tollasia tarvittaisiin poliisiin.

Valtsu

Totta kai voi ryhtyä poliisiksi! Multikultitoiminnassa kaikki on mahdollista: just olin opettelemassa 3d-grafiikoita ja multitalentteja kovasti mietitytti, miten tiedoston saa tallennettua. Hieman jo vaativampien ohjelmien opettelua ei siis estä se, ettei osaa tietokoneen peruskäyttöä – miksi rikos estäisi tulemasta poliisiksi? Avarra mielesi!

Suomi Finland

Tuotapa tuota. Ehkäpä juuri nuo sometaitoiset tyypit ovat pitemmällä tietotekniikan käyttäjinä? He ovat saattaneet nähdä hieman vaivaa tietotekniikan opetteluun, sillä onhan heillä tavoite. Ja poliisikouluun pitää saada etsiä kafruja, jotka eivät vielä ole jääneet kiinni. Heidän Windows- rekisterinsä on vielä puhdas.
Vai pitäisikö poliisin etsiä sometaitoiset ja pistää suoraan linnaan?

Elämälle kiitos.

Miksei poliisiksi? Ihme, ettei Puolustuslaitoksen päälliköksi? Mahtoiko olla ihan ainoa rikastus, joka ajattelee näin? Eihän Aarniostakaan alussa kukaan uskonut mitään ihmeellistä. Palkittuja nää on jo kaikki. No, hehän ovat vain epäiltyjä. Ja mistään lainvoimasta ei ole vielä mitään tietoa, ensin ”tutkitaan” ja sitten vasta ”hutkitaan ehdollisella”. Mennään näissä jutuissa aina korkeimpaan asti. Merkitsi se sitten mitä hyvänsä. Loppuun asti tietty, koska hävitäkkään ei voi. Follow the money. Follow the God. Ja juristit ja poliitikot kiittää. Samoin vokin ”duunarit” ja muut suvakit.

voi hyvänenaika

Mikähän kouluutus Nummelassa on käynnissä,ampuma-ase on kuitenki pikkumulimilla kädessä?
Vai halusi kuvassa oleva lapsenraiskaaja poliisiksi Suomeen ?????????? ja perkele!
Että oikein itsenäisyyspäivän juhlat.Koskahan tälle teatterille laitetaan piste.

Kokoomus - Suomi kehitysmaaksi

Sisäministerille torkkupeitoksi.
Sopivan karvainenkin.

peräpää

Toinen vaihtoehto oli harrastelija gynekologi.

Nestori Lundahl

Nythän sillä on sitten poliisihommiin kaikki meriitit kohdallaan.
Kyllä se Mykkäselle kelpaa!
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000028961.html

Menikö jo jakeluun mistä on kysymys?

Toivottavasti poliisi- ja muutkin haaveet tyssäsivät tähän lopullisesti ja alkaa kotimatkasta unelmointi.

Mauni

Vihreille se sitten käy siellähän on ollut seinät leveällä ja katto korkealla, heille oikeastaan taitaa olla pääsyvaatimus, että osaa huijata kaikkialla!

Tari Jervo

Eikös tämä ole juuri niitä poikia mitä Mykkänen, Vihreät ja muut unelmoijat haluavat jonon ohi poliisikouluun.

Mä

Voi vaan kuvitella mitä nämä ”kotoutettavat” keskenää tekevät kun käyvät läpi näitä toimenpiteitä, siellä on kuulkaa ”ammatti kotouttajat” nauru herkässä kun pojat pitää teitä pilkkanaan ja nauraa suomen typeryydelle ja hyväuskoisuudelle. Mahtavat kilpailla siitä kuka keksii typerimmän tarinan joka menee läpi……….tai no kaikkihan teille menee läpi.

Anonymous

suvaitsevaisten typeryys on jotain sellaista mitä normi ihminen ei voi käsittää.

Forrest Gump

Jos googlettamalla löytyviä maailman iq karttoja on uskominen, niin tulijat tulevat suurelta osin maista, joissa ei kartan mukaan ole kovin korkea äo länsimaihin tai aasiaan verrattaessa.
Tässä syntyy väkisinkin ajatus, että jos tulija ei ole scherlokki ja onnistuu hönöttämään virkamiehiämme, niin kuinka alhaisella tasolla näiden maahanmuutto / aiheesta vastaavien ihmisten äo on, jotka jakelevat näille vielä parin neljän vuoden päästä Suomen passeja, kuin tarroja ilmaisesta vastikkeettomasta rahasta puhumattakaan?
Fiksummat tulijat vetääkin sitten miehistöämme kuivalla nyrkillä sinne kuuluisaan paikkaan, johon aurinko ei paista, eikä laske.
Suomi tarvitsisi aasialaisia korkean äo:n omaavia maahanmuuttajia + länsimaalaisia, mutta aika vaikea tänne monopoliladiaan/verohelvettiin ketään fiksua on saada.

Kyynäkolokiksi

Miksi turhaan poliisiksi kun gynekologin ammatti on sopivampi ja kiinnostuskin valtava.

Suomi Finland

Kertoisivat suoraan haaveilevansa gynekologian tai kaulakirurgian aloista.
Kaikkein kunnianhimoisimmat voisivat mainita tavoittelevansa kaksoistutkintoa.

Terveydenhuollon ammattilainen

Lääkikseen pitää pyrkiä ja tuolla se ei onnistu edes loppuelämän aikana.

Riittää kun vaan konsultti ilmoittaa halukkaaksi

Lääkikseen ja kaikkiin muihinkin koulutuksiin pitäisi saada noille ohituskaistat. Ilman pääsykokeita ja mitään muutakaan.

oikealta_ohi

Ohituskaista on jo käytössä:

metalman

Sen takia poliisiksi kun saa poliisin valtuudet. Kukaan ei kysele perään, kun mulkuttaa lapsia työvuoron aikana.
Gynekologin hommia voi myös tehdä oman toimen ohella, jos on tylsää yöpartioinnissa. Ei pistä yksikään kottarainen vastaan kun komentaa, että ”maijan perään siitä ja lumpiot lattiaan, niin tarkastetaan paikat”.
Mahtaa olla ruotsalaisella metallimiehellä vahva fiilis, kun somalille, jolle on annettu virkamerkki, ase ja pamppu komentelee pottunokkaa sen omassa maassaan ja kopeloi taskut ja kyselee tärkeitä.

Timi

Miksei samantien presidentiksi ?

Numento

Tässäkohdassa suvakin päässä syttyy hyvevalo joka kehoittaa kääntämään pienen vastoinkäymisen Abdullhadin kotoutumisessa myönteiseksi tapahtumaksi. Kun haaveena on tulla poliisiksi, on pelkästään eduksi kokea miten rikollista käsitellään ja kuinka oikeuslaitos toimii. Tästä onkin hyvä jatkaa eteenpäin kohti haavetta ja ehkäpä saamme jonain kauniina päivänä huomata Abdullhadin soveltavan sujuvasti shariaa omien lakiemme rinnalla kokeneena poliisimiehenä. Miksi monikulttuurisessa Suomessa pitäisi noudattaa vain pottunokkaista oikeuskäytäntöä ? Eihän Ruotsissakaan enää niin tehdä vaan toiseudelle käytetään aina tuomio asteikon alinta ja otetaan huomioon syytetyn taustaisuus ja traumaattiset kokemukset. Kaikilla hyvä mieli ja tuomiot oikeudenmukaisia erilaisille kulttuureille. Raiskauskulttuurille kuuluu kevyemmät tuomiot tai peräti armahdus ja uhrille kovat sakot.

Vartti Hubara

Raiskaus on tuomittavaa kaikkialla. Totta, mutta pieni ero kuitenkin on.
Muslimimaissa raiskattu kivitetään.

Heino Keppi

Voiskohan tuo Abdu nyt uhriutua (vai miten se nyt menikään; victimisoitua), niin päästäis kivittämään?

Anonymous

oulussa taittaa jo olla matupoliiseja näyttöjen perusteella.

realisti

Mitä helvettiä tuossa kuvassa on lapsella ase? Missä tällaisia näytelmiä tehdään? Suomessa vai lähi-idässä?
En jaksa käsittää näitä kuvioita. Miksi tuollaiset omissa ikiaikaisissa sodissaan taraumatisoituneet ihmiset pannaan esittämään meidän kansan historiaa ja siihen liittyviä taistelutunnelmia? Miten lähi-itäläinen pystyy esittämään arktisen pohjoisen valtion itsenäisyystaisteluita? Lähi-idässä ei ole ollut koskaan kyse itsenäisyyden saavuttamisesta.

K.L.

Realisti..Tätä kaikkea voi todellakin kysellä!Yhtä idioottimaista kuin kotoutuslaulut, päiväkoti-ja koulukierrokset jne..KOSKA suvakkius..on sairaus!Ja me kärsimme heidän sivuvaikutuksistaan.Helvetti sentään!

Anonymous

samaa mieltä,suvakkius on sairaus .

Uskokaa jo

Tyhmät suomalaiset matkivat tyhmiä ruotsalaisia. Lopputulos on sitten tällainen.

Suomi Finland

Ei saatana. Tuo verinen sisällissota on kyllä kaikkein viimeisin juttu, joka matuille pitää opettaa. Verisyys pitäisi pitää niin kaukana kuin mahdollista näistä tyypeistä. Ovatko nuo kotouttajat hulluja?

Tulevaisuusvisiointiako

Haloo. Aivan pienestä pitäenhän nuo käsittelevät kaikenlaisia aseita. Kivistä alkaen, puukot ja puntarit jne edeten järeämpiin aseisiin.

Suomi Finland

Mutta ei sitä kuviota enää täällä kannata vahvistaa yhtään enempää. Muttei ajatuksia kannata myöskään koittaa suunnata kukkiin ja mehiläisiin.

vittuuntunut suomalainen

Missä kuplassa sä elät? Tää on normia meininkiä tänään. Vai meinaatko, ettei se sota enää koskaan tänne tule?

Suomi Finland

Ajattelinkin asian kotouttajan näkökulmasta. Eli siis sodan, väkivallan ja kidutuksen keskellä (alleged) eläneille traumatisoituneille kavereille kerrotaan että täällä on ollut sama meininki.
Sehän vaan periaatteessa ylläpitää traumaa, kun leikitään pyssyleikkejä. Potilaan hoidon kannalta olisi paras koittaa unohtaa viidakkoveitset ja Ak-47:t ja keskittyä mukaviin asioihin, jotka eivät sisällä väkivaltaa. Tietenkin, jos ajatellaan, että potilas on toivoton tapaus, niin sitten antaa palaa vaan. Reilua olisi tietenkin asettua itse muuria vasten, kun ne leikkipyssyt vaihtuvat oikeisiin.

Anonymous

tätä menoa sota suomessa on vain että koska se alkaa,jos vielä tulee v.2015 kaltainen matuinvaasio silloin voi alkaa jotain pahempaa kuin vihapuhe.,onhan selvää ettei näin voi jatkua kovin kauan,monen kaupungin lähiöt ja kauppakeskukset ovat jo matujen valtaamia,siihen kun lisää heidän suuren lisääntymisensä ja tulevat pakolaiset voi tilanne olla kestämätön,eikä voi unohtaa matujen röyhkeyttä,jostain se alkaa.

Lee Anrersohn

Hulluja ovat, viherkommunistit. Ei epäilystäkään.

Anonymous

Olen edelleen shokissa..

T

Hyvinhän tuo olisi polpoon sopinut.

Anonymous

Jep – vaikea nähdä miten lasten raiskaaminen on ongelma petturi orpon ja vajakki mykkäsen sössöttäessä kuinka tuota saatanan voimavaraa pitäisi nopeasti saada punaiseen polpoon lisää ja paljon koska ihmisoikeudet.

Anonymous

niin,matujen ihmisoikeudet,ei suomalaisten, ja suomessa sentään ollaan

Aappa

”Tämä on myös isänmaallista vapaaehtoistoimintaa! Jos rakastaa maataan, niin tämä on erittäin hyvää toimintaa maan eteen!”, luonnehtii ”Luetaan yhdessä” -ryhmän primus motor.
Ööööö….

Asko Liukkonen

Edelleenkään tuo persereikä EI ole nummelalainen vaan syyrialainen raiskaaja.

Mies

Sopisi vasemmistokytäksi oikein hyvin, ei minkäänlaista moraalia eikä impulssikontrollia, salakavala soluttautuminenkin näyttäisi olevan lapsenraiskaajalla hallussa. Saisi valtiolta pyssyn jolla ampua lapsenraiskaamista vastustavia oikeistolaisia päähän. Tämä lapsenraiskaaja on meille VOIMAVARA! Tällaisissa lapsenraiskaajissa on SUOMEN TULEVAISUUS! Sääli että jäi tällä kertaa kiinni lapsenraiskaamisesta, joka ei vielä ole Suomessa laillista, joten joutuu vaihtamaan nimensä ennenkuin lähettää hakemuksen poliisikouluun. Olen kuitenkin varma että noinkin lahjakas ja innokas lapsenraiskaaja menestyy missä vain valitsemassaan ammatissa, TSEMPPIÄ !!!

Sam Colt

Eiköhän painavin motivaatio poliisin uralle ole se, että pääsee sydämen kyllyydestä pamputtamaan maahanmuuttokriittisiä.
Jos tuollainen naama on tien varressa puhalluttamassa, niin on sillä riski jäädä alle…

Anonymous

Tässähän voisi repiä valepoliisi-ilmiöstä edes jotain hyötyä kieltäytymällä tottelemasta mahdollisia ählypoliiseja joskus tulevaisuudessa vetoamalla siihen, että kyseiset herrat eivät vaikuta tarpeeksi uskottavalta oikeaksi poliisiksi…

Anonymous

Tottakai, koska on rasismia syytellä muhamettilaisia lapsiraiskaajiksi. Voisi vaikka itse kuulustella ne syyttelijät. Jos poliisipukuinen muhamettilainen väittää vaimoaan lapsekseen, ei varmaan kukaan epäile.

jippos123

Eikös hallituksemme ja vihervassarit ole jossain vaiheessa julistaneet tavoitteekseen saada lisää poliiseja matuista? Soveltuvuudella ja kielitaidolla ei niin väliä kunhan on värinää. Kehitysmaalaiset pollareina voisikin olla todella se viimeinen niitti luottamukseen yhteiskuntaan ja päästäisiin tasaamaan tilejä.

Anonymous

täytyy varmaan pitää tauko pt-median lukemisessa sillä luettuani tämänkin jutun turvapaikka aktivistien hyväuskoisuudesta(typeryydestä) alkoi päätäni taas särkeä.sitä kun mietti että voiko suvakit enää typeryyksiä keksiä niin kyllä ne näköjään voi.

voi perse

Paavo. Ei kai sentään loputtomiin. Tuleehan sota sitä ennen, tuleehan?

Pinlaareni

Jep. Kuten olen aiemmin kirjoittanut, tavallisella keskiluokkaisella pottunokalla on aivan liikaa hävittävää. Työpaikka, perhe, vankila, mittavat vahingonkorvaukset yms.

Anonymous

mitä,satojatuhansia,nyt muuttui päänsärky migreeniksi.

fatwantarkistaja

Muka vahingossa lirvahti alapeukku Nimettömälle, sori siitä.

Anonymous

Päivä päivältä todellisuus muuttuu törkyisämmäksi. Sen vuoksi, että maltilliset muslimit on kiva ”kulttuurilisä” joillekin eurooppalaisille, tarviiko tuo kaikki törky muka sietää. Sushikaan ei tule arabimaista ja kyllä ilman kebabiakin pärjää. En nyt oikein tiedä, mitä lisäarvoa moskeija ja islam tuo eurooppalaiseen yhteisöön.

Anonymous

me suomalaiset ollaan asuttu suomenmaassa tuhansia vuosia tuulessa ja tuiskussa monia sotia kestetty suurin uhrein ja nyt emme pärjäisi ilman pizanpaistajia ja kelan rahoilla elävää joutoväkeä,jokin tässä ei täsmää ei.

jippos123

Yksi suvakkien perusväittämistä on juurikin ”maltillisten” muslimien mainitseminen. Maltillista muslimia ei ole olemassakaan, milloin tai missä muslimi on ilmiantanut yhdenkään terroristin? Niinpä ei koskaan eikä missään.
Muslimi on aina ensisijaisesti muslimi. Päänkatkojat ja raiskaajat toteuttavat koraania kirjaimellisesti ja ovat siksi puhtaimpia uskossaan. Muut musut suojelevat näitä militantteja viimeiseen asti, ihan sama jakavatko ajatusmaailman mutta heidän on pakko koska islam.
”Maltillisetkin” pelkäävät ääriaineksen valtaanpääsyä mutta eivät halua tehdä mitään koska koraani, ja muhapaskan käskyt.
Tästä syystä muslimit pitäisi yksinkertaisesti ajaa länsimaista huitsinvittuun.
Ollaan ne ennenkin ajettu pois ja uskokaa kun sanon, että lähtevät tulevaisuudessakin.
Kiitos lällyliberaalien maailmanhalaajien lapsenuskon niin se tulee taas maksamaan verta kuten on maksanut aina kun ne potkitaan pois.
Nyt ovat pääsääntöisesti tulleet ilman miekkaa mutta valloittamaan kuitenkin, miekkaan kuitenkin tarttuvat vielä ja se on taas sitten seuraavat 500 vuotta Eurooppa ilman musuja.
Jos hävitään se tappelu niin koko Eurooppa häviää, kansoineen.
Pienen kansan kuten meidän ei ole vara sitä kapinaa hävitä, se on kirjaimellisesti eloonjäämiskamppailu. Myös suvakeilla, heidät musut listivät ihan ensimmäisenä, he eivät ole koskaan arvostaneet heikkoutta.

El Comandante

Poliisi? Minusta kyvyt ja taipumukset osoittavat suoranaista talenttia sosiaalialaa kohtaan ja varsinkin nuoriso- ja lapsityöntekijäksi.

El Comandante

Vai että Vihdin tapahtumjsta vapaussodan aikaan, olisikohan nuo olleet punaisia murhamiehiä jotka saivat ansionsa mukaan hietakuopan laidalla.

Lapuaa Kalloon

Maltillinen muslimi on muslimi joka ei VIELÄ OLE MURHANNUT/RAISKANNUT. Hän on MALTTANUT mielensä, odottaa hetkeään. Muihin rikoksiin maltillinen muslimi kylläkin syyllistyy aktiivisesti ja hyvinkin innokkaasti, kuten tukihuijauksiin, veronkiertoihin, ryöstöihin, varkauksiin, pahoinpitelyihin sekä kaikenmuotoiseen valehteluun mitä nyt kaikki muslimit muutenkin harrastavat.

Anonymous

mitäs jos mykkänen antaa käskyn matuille lähteä pois jolleivat rupea olemaan ihmisiksi,eikös se pelästytä ählämit

jenkkas

Kyseinen kaveri omaa suoraan poliiisin arvomaailman. Sopii hyvin muiden poliisien joukkoon jotka ovat laskeneet kaikki laittomat suomeen raiskaamaan lapsia. Sanoo Suomalaisia rasisteiksi ja haluaa vaientaa totuuden. Täydellinen suomalainen poliisi.

Pena

Kotoutuminen on juurikin malliesimerkki miten siinä todellisuudessa käy. Nythän voimme taas riemuita kun Suomi ottaa 750 syyrialaista ja kongolaista pakolaista 2019. Sieltä saamme lisää tulevia poliiseja ja insinöörejä. Nyt kannattaisi äänestää perussuomalaisia jos haluatte lopettaa tämän tuhon tien.

pöh

Kongolaiset tulee turvallisesta Sambiasta ja syyrialaiset turvallisesta Turkista.
En oikeen ymmärrä tätä ihmisten siirtelyä? Ja joka ainoa aina on muslimi..

Valitettavasti

Sillä on jokin tarkoitus että aina tulee muslimi… ja sotilasikäinen nuorukainen tietenkin… niitä haalitaan vaikka mistä turvallisista maista… Aika näyttää, että mitä varten tänne tulevat.

Uutinen masensi

Ei pysty kirjoittamaan.

Leso

Herra varjelkoon! Kattokaa ny abdun silimiä!
Sehän on valmis missi. Ei muuta ku hiustenpidennykset ja permis, kikuli veks ja hirmusti salia, kyykkyä ja soija-ynnä-kaura-sitä-kaura-tätä-ruokavaliota sekä ravintolisäestrogeeniä em. lisäksi, jotta nopeemmat tulokset, ja kunnon 4 dl:n tsilikoonit, vot!
Se on hastalavista venezueelit ja filippinaikset. Hah! Meijän oma pikku Abdi Palmula. Oma Kili oottaa jo…ö

fatwantarkistaja

Ei pääse poliisiksi, ellei jätetä tuomitsematta. Nyt on kyse palleropollarimuslimin tulevaisuudesta! Ei kait siinä vaakakupissa ole mitään, kun lapsi haluaa toteuttaa ikiaikaisen unelmansa. Meillä on unelma, saa tosipakolaisellakin olla.
Pääsee hän toiseen haaveduuniinsa vielä, lastentarhan kyyläksi. Ainakin ne vierailijat ovat olleet terroristeja ja muita roistoja, miksei kelpaisi työhönkin.

jippos123

Ihan sama . Mikäli oman oveni läpi alkaa tunkea allahia huutavia satraappeja niin varoitan kerran. Jos ei mene kaaliin niin venaan siihen asti kun tulevat läpi. Siihen ammun ne kaikki.
Katellaan sitten raastuvassa miten meni. En suostu ”yksittäistapaukseksi”.

Automies

Suomessahan on oikein toivottu ulkomaalaistaustaisia/ peräisiä poliiseja jo pitkään.
Kun puhutaan ”ulkomaalaistaustasta” niin puhutaan silloin Afrikan ja Lähi-Idän väestä, eikä missään nimessä esimerkiksi saksalaisesta tai italialaisesta kaverista jolla voisi olla ne koulutkin käytyinä ja joka kokisi olevansa eurooppalainen sivistynyt tasapainoinen normaali ihminen.
– Ei kestä kauaa kun poliisi on Suomessa puolimilitaristinen ja poliiseina on enemmän etnisesti värisevämpää väkeä kuin kantasuomalaisia. Näillä kun ei ole minkäänlaista kunnioitusta yhtäkään kantasuomalaista kohtaan.
Tällaiset lastenraiskaajat ja vastaava tulevat kävelemään kotiovienne läpi suomalaisten virkamerkkien avulla ja he ottavat väkisin teidän lapsenne ja vaimonne kun te itse vikisette lattialla hiljaa tai kiroilette siinä ohessa pystymättä tekemään mitään.
Arvioisin että aikaa menee enää 5-10 vuotta ja tämä on se realiteetti.
Näitä suositaan niin paljon koulutuksessa kiintiöinä sekä muiden avulla että riitää kun saa oman nimensä paperiin jotakuinkin oikein latinalaisilla kirjaimilla niin pääsee POLAMK:in läpi hetkessä.
Tähän se menee ja alkaa olla jo mennytkin.
Muistakaa että Afrikassa ja Lähi-idän maissa poliisi on puolisotilaallinen lähes itsenäinen toimija ja erittäin korruptioitunut. Suurimmat ja pahimmat rikolliset ovat heidän riveissään.
Suomalaisista valtaosa ei silti edelleenkään tajua missä mennään kun puhutaan kansansiirroista ja koko yhteiskunnan murtamisesta ja ”rakentamisesta” uusiksi.
Ainoastaan täysin idiootit jäävät enää Suomeen tai jäävät pasiivisiksi sivusta seuraajiksi.
Miettikääpä kahteen kertaan miksi Suomen poliisille hankittiin juuri panssariautot ja samaan aikaan puhuttiin 400K laillisesta ampuma-aseiden omistajasta?
Mihinköhän sillä valmistaudutaan? Fiksut tajuavat ajoissa ja hölmöt jäävät alle.

Anonymous

Suomalaiset pitää saada ymmärtämään joukkovoiman vahvuus mahdollisimman vikkelästi. Suomessa on nimittäin niin vähän poliiseja asukaslukuun nähden, että poliisi jää alakynteen alta aikayksikön, jos koko kansa päättää olla tottelematta. Maan koko aikuisväestöä ei pysty millään pidättämään. Luultavasti kantasuomalaiset poliisit ovat edelleen kantasuomalaisten puolella muutamaa ylemmän johdon persettänuolevaa pikkunilkkiä lukuunottamatta, jolloin jäljelle jäävällä kourallisella monikulttuurisia ”poliiseja” ei ole mitään toivoa. Myös poliisien ja etenkin heidän on noudatettava lakia ja jos tämä vaatimus ei toteudu, niin kansalaisilla ei ole mitään velvollisuutta totella.
Nyt ennen vaaleja on tärkeää jakaa täydellä apinanraivolla uutisia eteenpäin, keskustella tietämättömien kanssa ja ennen kaikkea hiillostaa viimeiseen asti niitä vatipäitä, jotka ovat ajaneet Suomen tähän jamaan. Ei saa luovuttaa ennen kuin on edes yritetty pistää Suomi kuntoon.

Anonymous

jollain konstilla kun saisi nukkuvat isänmaalliset heräämään tähän invaasioon ei muutamalla polpon poliisilla olisi mitään mahdollisuutta tuhansien kantiksien edessä.parempi yksi suuri kertarytinä kun häviö matuaallon edessä,ennenkun suomessa asuu(loisii)niin suuri määrä muslimeita että heidän poistamiseen tarvitaan kenties armeian apua

pöh

Ne median juhlapaikanhakija sankaritarinat sitten aina vaan tuntuu kaatuvan. Voisiko olla niin että yhteenkään kehitysmaalaiseen ei vaan voi luottaa?

huugo

Taas sain hyvät naurut, kiitos siitä PT-medialle. Valtamedian kultamunat yksi toisensa jälkeen näyttävät sitä mitä parhaiten osaavat. Tosin tuo paskaläjä voisi kelvata siltä seisomalta helsingin poliisin polpo yksikköön ilman mitään erkoisempia koulutuksia. Myös poliittinen tulevaisuus on mitä loistavin ja puolueet tappelevat verissäpäin kuka saa kaverin riveihinsä. Vartiaisen visiot alkavat kantaa hedelmää työvoimapoliittisista mahdollisuuksista ja näistä moniosaajista saadaan Suomen työmarkkinat järjestykseen ja työvoimapula on vain pahaa unta. Siistäs saatte kantasuomalaiset työn vieroksujat vartianen sanoo YLE:n haastattelussa onnesta mykkyränä ja onnen punasta naamalla on jopa joulupukki kateellinen.

Carl

Helvetti kun riipii nämä nykyiset ählämi invaasiot. Haluavat vallata euroopan ja pohjoismaat, kun ei löydy vastusta , niin raiskaavat naiset ensin. Suomen pitää herätä ruususen unesta tai jäämme islamin jalkoihin. Toivotaan Putinin apua sitten viime hädässä..

Kari

Vartiaisen visiot….. vastaus ei nyt osunut kohdalleen, mutta komppaan. Vasemmisto ja kenties vähän kommunisti vartiainen! Ei ole mielestäni tulevaisuutta, eikä seuraavassa hallituksessa tai edes eduskunnassa.

Carl

Vartiainen on huru-ukko ja liian iäkäs ”kultamuna” mihinkään tulevaisuuden puolueeseen. Visiot ovat 70 luvulta??

Carl

Ählämi ei varmaan suomessa poliisina viihdy…Aikanaan joku sanoi ”että ei sitä komissaarioksi muuten pääsikiskään.”. Reinikainen sarja osasi ennustaa tulevaisuuden poliisin alamäen ja tietenkin näytelmän kirjoittaja. Mutta maahanmuuttajalla on toivottavasti pitkä matka poliisikouluun… saatikka armeijaan!!!!!!

Big l

Mikähän siinä on että jos ykskin kehitysmaa musulmaani apina vähänkin on kuten ihmiset normaalisti, eli käy töissä tsi vaikka haaveilee kutein usrimmiten on käynyt niin lehdissä rummutetaan heti moniosaamisesta jne. Pääosinhan nuo vaan haaveilee tai kertoo haaveilevansa mutta siihen se sit jääkin