Södertäljessä tuhotaan bussipysäkkejä urakalla

Tämän näköistä jälkeä näkyy kesät talvet ympäri Tukholmaa.

Södertäljessä on syntynyt uusi villitys, nimittäin bussipysäkkien katoksien tuhoaminen. Viimeisten viikkojen aikana puolensataa bussikatosta ympäri Södertäljeä on rikottu.

SVT:n paikallisuutisten mukaan viime viikonloppuna sabotoitiin 35 lasiseinäistä katosta ja perjantaiyönä edelleen ainakin 20 katosta sai osumaa ja lasi helisi. Tulitoimet tapahtuvat ympäri Södertäljeä. SVT:n mukaan rikkominen tapahtuu ilmakiväärillä. Mutta myös karatepotkuja käytetään harjoituksissa. Liikennesuunnittelijan mukaan tuhötyöt eivät ole enää mitään pikkupoikien kepposia vaan kyseessä on systemaattinen sabotaasi.

Joillakin alueilla katoksia on tuhottu järjestäytyneesti. On liikuttu katua pitkin ja rikottu kaikki katokset sen varrella. Tuhotöistä kerrotaan tulevan miljoonalaskua kun kaikkiin katoksiin vaihdetaan lasit. Liikennöitsijä Nobina on pohtinut lasien vaihtamista panssarilasiksi, mutta sekin maksaa paljon rahaa.

Sama ilmiö on hyvin yleinen Tukholman alueella. Varsinkin ongelmalähiöiden ja sen ympäröivän alueen pysäkkikatokset ovat jatkuvien ilkivaltatöiden kohteena. Vertailun vuoksi Tallinnassa en ole kahden vuoden aikana nähnyt yhtään rikottua bussikatosta, vaikka seinät ovat samanlaista lasia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Södertäljessä tuhotaan bussipysäkkejä urakalla

 1. Kysymyksessä on sosiaalinen asema ja kotoutuminen vaatisi batikhäxorna, siiderivalaat pitävät huolen ettei yksintulleilla partalapsilla ole pahaa oloa kotona lohduttellen niin ei sitä enää jaksa kun on nykäissyt röökin ja parit terävät traumaattisen terapiasession jälkeen ruveta riehumaan kun siiderivalas odottaa toista varvia.

  42
  1
  1. Saattaa olla, että per, svante ja Åke kaivaisivat tulitikut taskustaan. Tulitikkuleikit kun tuntuvat olevan ”nuorisolle” hurrilassa muotivillitys, mikä ei tietenkään liity mihinkään…

   14
  2. Lasi pysyy kirkkaana, kun pleksi naarmuuntuu miltei heti. Joku tuommoinen oli joskus selitys täällä Suomessa. Mainostajat onneksi joutuivat maksamaan sen 5000€/kepponen. Nykytilannetta en tiedä.

 2. Liian hienoja pysäkkejä murjaaneile. Ne pitäisi poistaa kokonaan, niin sielläpä sitten saisivat värjötellä viimassa ja pakkasessa.

  53
 3. Turha korjata, siivoaa vain lasinsirpaleet pois.
  Huudelkoot svennevaltterssonit sitten jotain rasismista, kun vettä tai räntää sataa. Ehkä busseissakin on sitten joskus rauhallista.
  Ai niin, tietenkin tuo on natsien tekemää ilkivaltaa vähemmistöjä kohtaan, kristalliyö ruotsalaisittain.

  31
  1. Helvetin hianoo ku meet pätkätöihis ja rikastuttaja on pistäny paskaks just sun fillarireitille nuo renkaantappajat. Siinäpä talutat.

   24
 4. Ressukat syrjäytyneitä ja turhautuneita poikia näkyy olevan ruotsissakin, pitäis saada perhe rinnalle niin kaikki olis hyvin. 😒

  20
  2
 5. Niin ja dialogipoliisi rusinapullien, hapansilakan ja pillimehun voimalla suorittaa Annie Löövin kotouttamisohjelman jossa turhautuneet lapsukaiset vahtivat pysäkkejä ja estävät harhautuneita purkamasta paineita pysäkkeihin vaan kilpailevaan jengiin.

  18
 6. Jospa asia on niin että näille moniosaajille maksetaan siitä että yhteiskuntaa kohtaan hyökätään esimerkiksi polttamalla autoja ja hakkaamalla paikkoja paskaksi!

  19
  1. Todellakin voittaisin niin edukkain hinnoin kilpailutuksen noiden korjaamiseksi lasifirmana. Todellakin maksaisin, että särkyisivät viikon välein. Sopimuskauden loputtua loppuisi rikkominenkin, meneehän jokainen villitys joskus ohi.

   Kukaan ei tajuaisi mitään, mutta haastavaa on saada sitä rahaa kanavoitua ilmakkojoukoille ilman kenenkään huomaamatta. Pimeitä töitäkin hankala tehdä nykyään.

 7. Nobina voisi keskittyä Ruotsissa matkalippuja somaleilta tarkastavien kuljettajien irtisanomisiin, kuten Suomessa. Älkää alkako vaan rasisteeraamaan.

  24
 8. Ja poliisi antaa laittomien maassaolijoiden jatkaa leikkiä samaan aikaan, kun poliittinen poliisi sensuroi kansalaisia kiihtyvään tahtiin.

  21
  1
 9. Näköalattomuuden tuoma turhautuneisuus purakutuu näin, voi raukkoja mitä joutuvat kestämään rasistisen Ruotsin takia.
  -Hämeenkattila-, islamin ymmärtäjä

  11
  1. Väittävät, että sama jätkä olisi väärentänyt Koraanin, Allahin sanan. En voi asiaa edes tarkastaa, kun en osaa arabiaa, joten itse en väitä suuntaan, saati toiseen. Joku suomea hyvin osaava arabiino(?) voisi lukea käännöksen ja näin tarkistaa faktat.

   Joka tapauksessa fatwaa on vähemmästäkin ilmoille heitelty. Toisten pyhiä kirjoituksia ei ole kenenkään näpläämän.

   1
   1
 10. Konkurssiin ajautunut lasifirma on palkannut muutaman kantaväestöön kuuluvan vauhdittamaan firman uuteen nousuun, hevosmiesten tietotoimiston epävirallisten tietovuotajien mukaan joitakin tuntomerkkejä vuodettu, yhdellä tekijällä huulet olivat kuin matkalaukun kahvat…

  11
  1. chaplinilla oli elokuva jossa pikkupoika kulki edellä ja kivitti ikkunat hajalle ja pian oli paikalla korjaan ikkunat.tässä lienee sama kyseessä

 11. Ruotsalaiset päättäjät eivät vieläkään tajua, ettei maahan tulleet turvaa ole tulleet hakemaan, vaan tuossa on kysymys selvästä sodankäynnistä. Vai eivätkö tihutyöntekijät osaa asua ilman hävityksen kauhistusta ja sekasortoa, johon ovat lapsesta asti oppineet.

  19
 12. Tallinnassa on viimeksi 2007 ns pronssiyön aikana rikottu näyteikkunoita ja pysäkkikatoksia. Kaikki tallentui kameroihin ja Viron poliisi pani kuvat nettiin. Melkein jokainen tunnistettiin ja tuomittiin.

  19
  1. suomessa poliisi ei kuvaa esim.raiskaajia ja kun kansalaiset itse selvittävät raiskarin tarjoten sen poliisille 6tunnissa kun poliisilta meni 6päivää eikä tietoakaan tekijästä,aivan kuin suomen poliiseilla ei olisi tarkoitustakaan selvittää matujen tekemiä rikoksia,ja media ei kerro mitään,kuinkahan olisi jos suomalainen tekisi saman musliminaiselle minkälainen poliisien ja median sirkus siitä tulisi.

   14
   1. Nimetön

    Joku poliisi lirvautti vissiin vahingossa televisiossa, ettei näitä joukkolapsiraiskauksia ole tapana julkisuudessa repostella. Ilman Junesta Oulukin olisi siis salattu ja ehkä parin vuoden päästä hovioikeuden päätöksestä olisi joku pikku-uutinen ollut paikallislehdessä. ”Oululaismiesten pedofiilirinki sai tänään tuomion.” Pakolaiset nyt ovat pakolaisia…

    Maryan Askar hakattiin henkihieveriin natsien toimesta. Se on vissiin vieläkin raskaana, liekö rasismi estänyt synnytyttämästä. Ehkäpä media kertoo joskus, kuinka uljas muslimi synnytti 17-vuotiaat kahdeksaiset ja näin lisäsi Suomen vientiosaamista hurjin määrin.

 13. matut rikkoo pysäkki katokset,matut ei maksa kyydistä,matut pitää älämölöä pussissa,matut pahoinpitelevät kuskeja,matut eivät käy töissä,matut raiskaavat,onko a.stup ollut tietoinen tästä sanoessaan monikulttuuri on rikkaus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.