Tukholman joulurauhaa julistettiin autopaloilla

Joulu aloitettiin Tukholmassa reippailla joulutulilla. Jätkänkynttilöiden sijasta poltettiin autoja. Helenelundissa ja ainakin Sätrassa grillattiin autoja.

Ensimmäinen tuhotyö tehtiin Sätran teollisuusalueella Tukholman eteläpuolella. Klo 01.00 aikoihin viriteltiin yhteen autoon jonkinlainen pommi. Auto syttyi tuleen ja oli sytyttää myös viereisen rakennuksen. Palokunta letkutteli homman kuitenkin sammuksiin.

Poliisin mukaan toistaiseksi on epäselvää mikä räjähdyksen aiheutti, mutta varmuuden vuoksi paikalle kutsuttiin pommiryhmä ja asiaa tutkitaan pommituksena. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Klo 01.30 aikaan saatiin aikaan kunnon rovio Sollentunan Helenelundiin. Kolme autoa polttopullotettiin. Ilmiliekkiset autot sytyttivät myös viereisiä autoja, joten kaiken kaikkiaan romun määräksi kerrotaan puolenkymmentä katiskaa.

Silminnäkijöiden mukaan paikalla hiippaili mustiin pukeutuneita henkilöitä. Poliisin tiedotteesta ei selviä oliko kyseessä Blues Brothers-kopio. Yhtä kaikki mustiin pukeutuneita yritettiinkin jäljestää koirien avulla. Tuloksetta. Ketään ei saatu kiinni.

Helenelund sinänsä on rauhallista pientaloaluetta kera muutaman kerrostalon. Luultavasti mustiin pukeutuneet tulevatkin – ei toispual jokkee vaan E4-moottoritien toiselta puolen Järvan alueen moniongelmaisista lähiöistä. Sätra taas naapurustaa ongelma-alue Skärholmenin kanssa.

Polisen

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Tukholman joulurauhaa julistettiin autopaloilla

 1. Hys..hys ettei vaan haksahdeta etniseen pfofilointiin, tässä meidän pitää tiukasti kunnioittaa nollatoleranssia, siitä ei lipsuta, ei…

  30
 2. Jää vaan nähtäväksi, että pääseekö Ruotsalaiset palomiehet viettämään joulua perheittensä sekä sukulaisten kera. Vielä on paripäivää jännitystä, kunnes ilmeisesti alkaa tapahtua. Kyllä nämä toiminnat varmaan on raskaita asioita Ruotsalaisille. Täytyyhän tämän luokkainen toiminta käydä ihmisten psyykkeen päälle kun ei tiedä mitä huomenna tapahtuu. Kyllä Ruotsalaiset on joutunut vaikeaan elämäntilanteeseen

  28
  1. vielä hullumpaa on se että tätä halutaan suomeen,toivottavasti emme saa koskaan lukea pt-mediasta missä suomen kaupungeissa tapahtuu vastaavaa.

   23
    1. en, lähes kaikki lehdet ajaa monikulttuuria joten jäänyt näkemättä,mutta jos näin on niin huono homma.saisivat sitten keskittyä suvakkien autoihin kun ne niin pitää monikulttuurista

 3. Ennen (meri)rosvoista varoitettiin tulilla pitkin rannikkoa. Nyt rosvot polttavat tulia pitkin Tukholmaa merkkinä ……. Olisi taas kirveelle töitä!

  25

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.