Tukholma ottaa käyttöön jengiammuskeluja vastaan kovat toimet "vakavuuskeskustelulla"

Tukholman kaupunki aikoo ottaa jatkossa jengiammuskeluja harjoittavat nuorukaiset kovaan käsittelyyn. Käyttöön otetaan hyvin vakava ns. ”vakavuuskeskustelu” (=alvarssamtal)!

SVT:n paikallisuutisissa sosiaalineuvos Jan Jönsson kertoo, että ensikertarikoliset nuorukaiset pyritään jatkossa ottamaan teon jälkeen 48 tunnin sisällä tällaiseen vakavuuskeskusteluun. Tällä pyritään saamaan aikaan ennalteehkäisevä vaikutus. Vakavia keskustellaan sosiaalitoimen, poliisi ja nuorukaisten vanhempien läsnäollessa. Kriminaalinaluille pyritään näyttämään, että nyt on sitten todella vakavaa.

– Pyrimme näyttämään nuorukaisille miehen mallia, miten mies on mies. Miten otetaan huomioon toiset ihmiset ja miten sanottaan seis, kun joku tekee jotain, josta ei tykkää.

Jönssonin mukaan yksi asia on kuitenkin jäänyt hieman vaille huomiota. Nimittäin tällaiset ennaltaehkäisevää toimintaa tekevät viranomaiset joutuvat usein itsekin uhkailun ja väkivallan kohteeksi.

Vaikka ei ymmärtäisikään Ruotsia niin kannattaa katsoa SVT:n uutispätkä 1.12 minuuttia. Se antaa kuvan, että nyt ollaan sitten todella tosissaan ja keskustelua käydään niin vakavasti kuin voidaan.

Subscribe
Notify of
guest
73 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puolueeton
Puolueeton
22.12.2018 19:51

Onkohan Suomen poliisikin valmistautumassa, kun on hankkimassa 15 panssariautoa muka omaksi turvakseen. Vai ottaisiko Suomen vallanpitäjät myös käyttöön keskustelun ja panssariautot hankittaisiin mahdollista suomalaisten kapinointia varten.

Anonymous
Anonymous
22.12.2018 22:56
Vastaa...  Puolueeton

vihapuhepanssariautoja

miekku
miekku
22.12.2018 23:33
Vastaa...  Puolueeton

Pyytääkö hurripoliisi kilisyttämään avainnippua? 😂😂😂

Van, Mie
Van, Mie
23.12.2018 00:59
Vastaa...  miekku

Taikatumppua ne taitaa tarjota? 😀

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 16:08
Vastaa...  Van, Mie

Toi video on kyllä Kummeli kamaa

Kari Malinen
Kari Malinen
27.12.2018 21:09
Vastaa...  Anonymous

Tuo videoheppu jos on se ankara puhuttelija niin läpsyttelijälle tullee varmaan paska housuun ku näkkee sen.

siinä_keino_ruotsalaisille
siinä_keino_ruotsalaisille
23.12.2018 03:54
Vastaa...  Puolueeton

Ampujia kohtaan kovat keinot on sitä, että ammutaan kovilla takasin ja kohti.
Mikään tiskuteeraaminen ei auta huumejengiläisiin takasin on ammuttava niin pirusti.
Nyt on viiminen hetki käsillä miehistyä ruotsalaisten,muuten huumejengit ottava vallan lopullisesti.

Paluuta entiseen ei ole
Paluuta entiseen ei ole
23.12.2018 12:51

Ne on ottaneet vallan jo.

tapani leppänen
tapani leppänen
23.12.2018 14:42

Kyllä nää ”sotalapset” on varmasti tällä hetkellä Suomelle
suurempi uhka kun joukko huumehörhöjä!!

Kumitonttu
22.12.2018 19:53

Suvakeilla ei ole mitään itsekritiikkiä. Tuo nariseva luuviulu on lapsellisuuden ruumiillistuma

Setä
Setä
22.12.2018 20:02

Mikään ei ole niin pelottavaa ja kunnioitusta herättävää kuin feminiini Ruotsalainen supertransuhomolesbo-naismiespoliisi joka sanoo kimeällä äänellä ja henki spermalta haisten: ”AJABAJA, hörru killen!!! Såhär kan du inte hålla pååååå!!! Nu är vi alla ledsna och besviiikna meeeed dig, hörru killen!!!! Asså föfaaaaa-aaaan asså!!!!!” Ellei tämä tepsi niin sitten ei mikään!

Anonymous
Anonymous
22.12.2018 22:17
Vastaa...  Setä

Pitäisi saada jostain muutama pataljoona Gunvaldeja, niin ehkä sitten alkaisi tapahtumaan jotain positiivista kehitystä, mutta se ei ole valitettavasti mahdollista (Niille, jotka eivät tiedä: Gunvald on ruotsalaisten Beck-sarjan elokuvien hahmo. Poliisi, joka suhtautuu kriminaaleihin sopivan kovalla asenteella).

#911
#911
22.12.2018 23:20
Vastaa...  Anonymous

Paitsi että mikaelpersbrandt on helvetillinen monisekokulttuuri suvakki

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 13:28
Vastaa...  #911

Nyt oli kyse hänen näyttelemästään hahmosta, ei näyttelijästä itsestään.

6 way pipi polirized
6 way pipi polirized
26.12.2018 22:04
Vastaa...  #911

Hänhän on avoinesti kertonut huumesekoilustaan ja mielenterveysongelmistaan.
Niistä on suvakki tehty?

metalman
metalman
25.12.2018 01:13
Vastaa...  Anonymous

Marssittaisit muutaman pataljoonan divisioonia vastaan?
Hieman on epäsuhta jako, kun ottaa huomioon, että vastakkain on mielikuvituspataljoonia ja divisioonakaupalla lihaa ja verta olevia matuja, jotka Ruotsin pitäisi saada maasta pois. Mielellään johonkin muuhun suuntaan kuin itään.
Suomen pitäisi kiireen vilkkaan lainsäädäntötyöllä varmistaa, että kun siitä paskasangosta luiskahtaa vanteet ympäriltä, niin olisi lainsäädäntö valmis, joukot harjoitettu ja kalusto olemassa rajan sulkemiseen, ettei meille käy samalla tavalla.
Hallitus toimii tällä hetkellä täysin päinvastoin. Käy vielä Marokossa asti allekirjoittamassa sopimuksia, että varmasti menee paskaa tuulettimeen.
Ensi kevään eduskuntavaalit ovat takuulla viimeinen mahdollisuus pistää peruutusvaihdetta päälle. Yksi ainoa vaalikausi, jossa Vasemmistoliitto, Vihreät, Sdp, Kokoomus ja/tai Keskusta ovat hallituksessa, tekee peruuttamatonta tuhoa tässä tilanteessa, jossa matulaumat vaeltavat valtakunnassa vailla papereita, raiskaamassa ja ryöstämässä.
Neljässä vuodessa niille on kaikille annettu Suomen passi ja etutaskut täyteen diskorahaa, eikä sen jälkeen ole mitään mahdollisuutta saada niitä lähetettyä kotiin, jos on enää nytkään.
Vakavuuskeskustelut saattavat olla todellisuutta Suomessakin eduskuntavaalien aikaan -23
Menkää herrajumala äänestämään.

Anonymous
Anonymous
25.12.2018 09:59
Vastaa...  metalman

pt-median lukijat ovat isänmaallisuuden kärkijoukko,jos isänmaatamme uhkaa toinen matuinvaasio kirjoittaminen pt-mediaan jää ja rajoille vahtiin ettei matuvyöry kosketa edes suomen maata.jos pysähtyi mahtava ja voittamaton puna armeija rajoillemme niin kyllä pysähtyy sandaali läpsyttelijätkin.

Valtsu
Valtsu
23.12.2018 05:38
Vastaa...  Setä

Toinen puoli tekee teloitusmurhia ja toinen aikoo jutustella murhat pois. Aina kun luulee, että nyt on kaikki nähty…

Acc
Acc
22.12.2018 20:09

Taitaa ammuskelu vain lisääntyä. Ruotsia ei pelastane muu kuin rikastajien leiritys. Kerralla muutama satatuhatta talteen ja sitten vasta tutkittaisiin. Mutta ymmärrän kyllä, ettei näin jyrkkään toimenpiteeseen pystytä eikä siis ryhdytä. Johtopäätös. Tilanne huononee ja päätyy ruotsalaisten tuhoon.
Rikastajiin tehonnevat vain yhtä suuret tai suuremmat raakuudet kuin mitä he itse käyttävät länsimaisia ihmisiä kohtaan.

Aappa
Aappa
22.12.2018 20:35

Näyttää varsin vakavasti siltä, että ruotsiviranomainen liitelee ihan omissa sfääreissään.

Anonymous
Anonymous
22.12.2018 20:39

Jumalan kiitos, olin jo menettää toivoni..

Pena
Pena
22.12.2018 20:51

Ai tämäkö toimii kun pullat ja kahvit ei enää autakaan. Jotenkin epäilen vahvasti.

Anonymous
Anonymous
22.12.2018 22:13
Vastaa...  Pena

älä epäile,ruotsin poliisit otti nyt kovat keinot käyttöön jos se tuosta vielä kovenee ruotsia syytetään ihmisoikeusrikkomuksista.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
22.12.2018 22:49
Vastaa...  Anonymous

Pullakahvijutustelusta jouduttu siirtymään vakavaan keskusteluun, kyllä matu nyt peljästyy.
Jos matu ei tuosta tokene eskaloituu tilanne vihaiseen puheeseen. (facepalm)

Black Swan
Black Swan
26.12.2018 22:08
Vastaa...  Pena

Unohdit ruotsalaisten miespoliisien ballerina-asuissa esiintymisen.
Se rauhoittaa paatuneimmankin roiston liipasinherkkyyttä, eiku…

Katri
Katri
22.12.2018 20:55

Kyllä on todella kovat välineet nyt rikollisiin käytössä. Eikö mitään inhimillisyyttä? Abdullah ei ole vain saanut tarpeeksi rahaa ja ymmärrystä, tällaiset vakavat keskustelut johtavat vain fasismiin ja uunituksiin.

Kossu
Kossu
22.12.2018 20:56

No ensinnäkin,juurikin tätä hurrien höttöä kun ei muuhun ole eväitä 🙂 ja toi heppuhan antaa asialle haastattelussa uskottavuutta oikeen urakalla =D =D No totuushan on että tää näiden uushurrien jengit on tulleet jäädäkseen ja siinä ei auta enään mikään,leviävät vaan kun tilat jää ahtaaksi…..yks koppiin kolme tilalla…..tätä tosiasiaa ei tietysti kukaan myönnä mutta kyllä täällä hurrilassa asiat on siihen pisteeseen päästetty näiden kohdalla että ittuakaan ei voida,niin se vaan on….kuka muuta väittää jaarittelee jaskaa…..

Sam Colt
Sam Colt
22.12.2018 21:09

Voi ristus mikä ämmä! Täysin maailmasta vieraantunut ja tyytyväinen niin kauan kuin saa pitää virkansa ja palkkansa. Varoitukseksi vain, että kalifaatti ei tule noita tarvitsemaan.

Janis Petke
Janis Petke
22.12.2018 21:34

”Mutta minähän olen lyönyt jo montaa poikaa – heinällä”

Anonymous
Anonymous
22.12.2018 22:01

sen vakavan keskustelun jälkeen poliisit ym.olisivat vakavastiottaen ilman päätä.

Hitler
Hitler
22.12.2018 22:02

Se mikä on hälyttävää on että Ruotsissa on +2 miljoonaa sossumuslimia, ja Ruotsi haalii niitä lisää kaksin käsin hurjaa vuosivauhtia, ja että ilmassa on vastustajien mukaan olemassa keinoja KORJATA tilanne. Niinkuin putsata pöytä ja aloittaa nollasta. Ei ole. Maa on valloitettu jo! Ja ihan kohta alkaa Ruotsalaisten massateurastus! Ja hurrit ei tajuu.. Modernin ajanlaskun suurin itsemurha. Ja se saa aallon liikkeelle, kun Ruotsalaiset ovat kaikki murhattavana niin Belgia, Ranska, Englanti sekä Saksa tekee samoin. Muslimit siis. Ottavat vallan ja tappavat. Kolmas maailmansota käydään Euroopassa, ME vastaan MEIDÄN elättämät muslimit. ME voitamme, koska muslimit ovat sossumuslimeita, jälkeenjääneitä barbaareja..mutta hinta tulee olemaan kova. Itä-Eurooppa, ja Islanti, tulee olemaan koskematon. Voimme ainoastaan toivoa että Suomikin säästyy, säämme on puolellamme. Sossumuslimi ei kestä lunta ja kylmää.

Anonymous
Anonymous
22.12.2018 22:23
Vastaa...  Hitler

Sodan loputtua turvapaikkajärjestelmä tulee määritellä, joka ainoan euroopan maan perustuslaissa vain eurooppalaisia, sotaa ja vain ja ainoastaan sotaa pakenevia, henkilöitä koskevaksi. Lisäksi monikulttuurisuus pitää saada islamin ohella kiellettyjen aatteiden joukkoon.

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 03:04
Vastaa...  Anonymous

kielletään suvakit niin ei ole sitten monikulttuurisuuttakaan,suvakithan ovat tämän järjettömyyden saaneet aikaan suomeen ja eurooppaan,suvaitsevaisten olisi tästä myös saatava riittävän kova rangaistus pelkkä anteeksipyyntö ei enää riitä.

Hitler
Hitler
22.12.2018 23:07
Vastaa...  Hitler

Tähän piti vielä lisätä se että sossumuslimit häviävät sodan, koska jos tukienmaksajat tapetaan: tuet loppuvat. Sossumuslimi ei osaa yhtään mitään. Sossumuslimin kuuluu olla toimimattomassa paskamuslimimaassa. Voitteko kuvitella sossumuslimien ottavan vallan Suomessa ja pyörittävän Suomea? Kaukolämpösysteemiä, sähköntuottamista, maanviljelyä, maidontuottamista, vedenpuhdistamista/jakelua, kouluttamassa lapsia, opettamassa ei raiskaamassa, teiden kunnossapitoa..sossumuslimi auraamassa lumisia teitä aamukolmelta hahahahahaaaaaa.. sossumuslimit johtamassa tehtaita, tuottamassa, kun muut sossumuslimit eivät halua tehdä töitä.. sossumuslimit suunnittelemassa jäänmurtajia ja ohjailemassa niitä niin että tankkerit pääsevät satamiimme.. sossumuslimit metsähommissa, tekemässä sellutehtailla paperia ja myymässä sitä ulkomaille, sossumuslimit KOODAAJAT KAARNAVENEMIEHET tekemässä huipputeknologiaa, puhelimia, sossumuslimi-LINUX, sossumuslimit rakentamassa metroa, lista on loputon! jatkakaa, minä en naurultani enää pysty =) Sossumuslimi ei osaa yhtään mitään, siksi sossumuslimi on katkera vihainen ja murhanhimoinen lapsenraiskaaja. Sossumuslimi on organismi, syöpäläinen joka KUOLEE ellei se saa sossurahaa. Sossumuslimi ei tuota mitään missään ikinä, sossumuslimi on taakka. Sen todistavat sadat maat ja historia.

Esa
Esa
23.12.2018 00:13
Vastaa...  Hitler

Pitkä tiivistys mutta juurikin nuin

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 01:01
Vastaa...  Hitler

Niin esim pelkästään saksassa muslimi veljeskunta jossa 4,5 miljoonaa jäsentä. Heidän agendansa on sharian toteuttaminen saksassa ja muualla euroopassa. Tulevaisuudessa.

Anonymous
Anonymous
25.12.2018 10:17
Vastaa...  Anonymous

kukahan imaami ( tai joku muu) antaa saksan4,5miljoonalle islamistille käskyn aloittaa jihad vääräuskoisia vastaan,siinä on iso joukko allahin sotilaita aloittaa pienimuotoinen sota joka leviäisi nopeasti ranskan monimiljoonaiseen muslimiväestöön.silloin ei tee mitään suomen hankkimilla 15uudella panssari autolla.

Mmmmm, monikulttuuria
Mmmmm, monikulttuuria
23.12.2018 11:28
Vastaa...  Hitler

Musujen ratkaisu tähän on tietysti se että sharia-lakia noudattavassa kalifaatissa on laillista pitää kufaariorjia tekemässä niitä paskaduuneja. Tosi muslimihan tekee työkseen matolla makoilua, lietteen näköisen kahvin juontia ja polttelua/khatin pureskelua.

Acc
Acc
23.12.2018 01:55
Vastaa...  Hitler

Haku antoi monenlaisia tuloksia. ”Pew Research Center uppskattade antalet muslimer[förtydliga] i Sverige år 2016 till 810 000 (eller 8,1% av befolkningen).” Eli olisikohan noita nyt miljoona. Mutta kohta heitä on kaksi miljoonaa.
Vaikka heistä osa on kansalaisuuden saaneita, Ruotsisssa syntyneitä, rauhallisia, maallistuneita ja jopa menestyneitä, niin silti he kaikki ovat uhka. Muslimiväestön mistä tahansa osasta voi nousta jihadisteja. Ihanteellista olisi, jos muuttaisivat kaikki johonkin Arabimaahan.

Aikki
Aikki
23.12.2018 08:13
Vastaa...  Acc

Saharassa on tilaa.

Acc
Acc
23.12.2018 14:21
Vastaa...  Aikki

”Saharassa on tilaa.”
Hyvä pointti. Saharassa on tilaa ja luonnovaroja. On hengittettävää ilmaa, pohjavesivaroja ja aurinkoenergiaa.
Nykyään esiintyy unelmia Marsin asuttamisesta. Sahara olisi paljon helpompi asuttaa. Se olisi mahdollista. Sahara voisi olla miellyttävä paikka. Ihmiskunnalle avautuisi mahdollisuus harjoitella Marsissa asumista. Muita vastaavia kohteita ovat esimerkiksi Pohjois-Amerikan arktiset alueet. Hakusanat: devon island mars
Saharan asuttamisen esteenä ovat aluetta omanaan pitävät hallinnot ja Pohjois-Afrikan väestön laatu. Sahara pitäisi ottaa ihmiskunnan haltuun.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
24.12.2018 13:01
Vastaa...  Acc

Sahara kuuluu kaikille, se ei ole keneltäkään pois…
Tosin Marokon irtopäät voivat hidastaa suvakkien massamuuttoa Saharaan, mutta sehän oli vain yksittäiskaksittaistapaus kuten on tapana sanoa joten heti Saharaan ja ilmasto pelastuu!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.12.2018 01:01
Vastaa...  Hitler

Se sossumuslimi osaa raiskaamisen ohessa myydä lapsia. Osaa se myydä huumeitakin. Ja tosiaan, ne pidetään orjina, joista on hyötyä. Eikä meinaa mitään, jos tulee vilu ja nälkä, koska naapurimaa/maanosa odottaa kiimaisena omaa tuhoaan jo. Ellei odota, muslimi odottaa vaikka tuhat vuotta seuraavaa tilaisuutta. Sen ajan se saa kulumaan hyvin helposti, ennenkin on saanut.

stop ei
stop ei
22.12.2018 22:12

Kuulostaa taika lapaselta.

El Comandante
El Comandante
22.12.2018 22:47

Epäinhimillinen rangaistus. Nehän yrittävät tappaa nauruun pikku gangstat.

Aikki
Aikki
22.12.2018 23:13

Pahantekijät nauravat, kun katsovat tuon kaiken suvaitsevaisen miehen lässytyksen.

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 00:01

Vakasti pullahaleja. Onnea poliisille.

Förgrömmade unge
Förgrömmade unge
23.12.2018 00:20

Snickerboa hopp fallera,
å snickerboa hopp fallerej,
är bra att ha hopp fallera,
för stackars mig,
hopp fallerej

Hauki
Hauki
23.12.2018 01:59

Eipä tee vakavakaan diskuteeraus kehitysmaalaisista työteliäitä pikku demareita.

Alvari Tuohitorvi
Alvari Tuohitorvi
23.12.2018 02:18

Minkäs teet kun konstit ovat loppu, kaikki on mennyt totaalisesti pieleen, vankilat ovat täynnä ja selleihin rakennetaan nyt kerrossänkyjä. Tuomitut joutuvat/saavat odottaa noin 2,5 kk ennenkuin lusimispaikka vapautuu (SVT). Dallailevat tietenkin sen odotusajan vapaana kaduilla ja toreilla miettimässä kenelle kostaisi?

Minä
Minä
23.12.2018 02:53

Ruotsalaiset voisivat nyt varmaan menestyksekkäästi myydä arabimaihin tämän vallankumouksellisen vakavan puheen -tekniikan, niin arabimaissa voitaisiin lopettaa kova kuri ja kaikki muut keinot kurinpidossa.

Johan tehos!
Johan tehos!
23.12.2018 13:02
Vastaa...  Minä

Raipaniskut voisi vaihtaa sietämättömään nalkuttamiseen.

Sam Colt
Sam Colt
23.12.2018 13:30
Vastaa...  Johan tehos!

Ei taida toimia. Musut ovat nalkutus- ja räyhäämiskulttuurissa sukupolvia edellä ruotsalaisia.

Arbaitti
Arbaitti
23.12.2018 14:47
Vastaa...  Sam Colt

Mutta jos työnteosta nalkuttaa se on kauheaakin kärsimystä pahempaa.

Sam Colt
Sam Colt
24.12.2018 19:26
Vastaa...  Arbaitti

Musu ymmärtää työnteosta saman verran kuin manne. Niin että hukkaan menee sekin valistus.

huugo
huugo
23.12.2018 05:08

Ruotsin poliisi on hyvä tsoukki, kuten armeija. Olisi nyt sanonut että halaavat ja tarjoavat kahvia ja pullaa. Minä tietäisin mitä nuo paskakasat tarvitsevat, kunnon jalkaraudat, suolle kuokkimaan vedellä ja leivällä muutamaksi vuodeksi. Sitten välillä kystyttäisiin vieläkö rikollisuus kiinnostaa. Mutta Ruotsi ja yleensä maailma Euroopassa on liian humaania taparikollisia kohtaan. Myös kuolemantuomio olisi yksi keinovalikoima näiden jätekasojen poistamiseen ja rasittamasta kunnon ihmisten elämää.

Noniin
Noniin
23.12.2018 06:57

Onko näillä ”vakavuuskeskusteluilla” pitkä historia? Vai onko Ruotsin ”nuoriso”rikollisuudessa tapahtunut jokin mullistava käänne, että näin järeät konstit on otettava käyttöön nyt?

Jori
Jori
23.12.2018 07:52

Tuosta kyllä huomaa Amerikkalaisten yksinkertaisuuden. Kun 80 luvulla oli Nykissä isoja jengisotia, niin menivät lisäämään poliiseja, tuomareita sekä vankila paikkoja ja tämähän auttoi. Olisi vaan tullut halvemmaksi kiva puhua vakasti jengien kanssa. Tosin sielläkin jengit koostuvat enimmäkseen vähän tummemista kavereista, jotka eivät taida ymmärtää puhuttua tekstiä.

Aikki
Aikki
23.12.2018 08:23

Muistaako kukaan sitä miksi Breivik teki anteeksiantamattoman tekonsa Norjassa, eikö hän teollaan varoittanut tästä, mikä Euroopassa parhaillaan tapahtuu. Vieläkään ei päättäjien silmät ole auenneet.

toni lajos
toni lajos
23.12.2018 08:52

No oli aikakin, loppuu vihdoin öykkäröinti kerta pamauksella, meillä samat keinot käyttöön, puhetilaisuuden vetäjiksi sarasvuo kera enbusken, siinon varmasti sellainen pari…..

moti
moti
23.12.2018 09:52

Parhaillaan on kirja Paholaisarmeija ,G.L. Elfordin kirjoittama.Siinä kerrotaan miten ongelmat hoidetaan.

kanander
kanander
23.12.2018 12:22

Ei jumankekka, ruotsalainen sosiaalisetä käy huligaanin kanssa ”vakavuuskeskustelun” ja näyttää ”miehen mallia” Eihän Ruotsissa oteta virkamiehiksi tosimiehiä (kantaruotsalaisia). Lapsellista touhua tuo sosiaalisedän idea. Ei toimi.

Alien
Alien
23.12.2018 12:59

Alien-Janne on miljööpuolueesta, kiitos kokoomuksen joka alkoi heitä liehittelemään.

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 14:42

Everything what is genius is simple =procreation =Lisääntyminen=kufaarit maksaa ,kufaarit kuole =sossumuslimit voittaa .Kirkot tuhotaan niin kuin Kosovossa .

Jaakko Paasimäki
23.12.2018 14:59

Nämänän on ottaneet oppia Oulusta, jossa 10 v joukkorikastuksen ja useiden muiden alaikäisten raiskuuttelun jälkeen kunnanvaltuusto suuressa viisaudessaan aikaistaa keskustelutilaisuuttaan hieman.
Keskustelutilaisuus Oulussa on varmaankin yhtä surkuhupaisa kuin tässä uutisoitu: Junesta kielletään filmaamasta tilaisuutta ja tilaisuudessa voivotellaan rasismin lisääntymistä ja itrisanoudutaan yhteistyöstä persujen kanssa, ja kas näin, lisäraiskaukset on torjuttu, eiku…

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.12.2018 01:33

Putka-Junes sinne, minne se kuuluu. Eeeeei Junesta valtuustoon, eee Junesta minnekään! Mutta kun se vaikuttaa kaikkialla, milles alat sen sen suhteen?
Vakavasti ottaen, noinhan se tulee menemään. Pakolaisista ei sanaakaan, uhrit sivuutetaan parilla lauseella ja… Alkaa helevetinmoinen islamin ylistys miltei kaikilta tahoilta ja muut vaiennetaan, kuten tähänkin asti. ”He ovat vainottuja yksilöitä, herkkiä lapsia!” Pedofiilikultti kasvaa ja vahvistuu, se voi erittäin hyvin kaupunginvaltuuston siunauksella. Tuota ei ihan vuodessa muutetakaan. Tuskin asukkaat ovat kieroutuneet,mutta äänestävät sellaisia. Kumma tilanne, onhan heilläkin lapsia.

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 16:46

saas nähdä kuinka pitkälle tilanne päästetään suomessa että ruvetaan toimenpiteisiin ,toivottavasti ei lähellekkään ruotsin tilannetta.,ählämeitä on monella paikkakunnalla jo aivan liikaa,silti monet suomalaiset eivät näytä tajuavan mihin se johtaa,kiitos siitä kuuluu valtamedialle.hyvää joulua.

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 20:02
Vastaa...  Anonymous

Ne päästävät tilanteen marokon sopimuksen jälkeen vielä sverigestä ohi.

Anonymous
Anonymous
24.12.2018 02:08
Vastaa...  Anonymous

voiko enää mennä pahemmaksi mitä on ruotsissa,silloinhan matuja olisi enemmistö.

Anonymous
Anonymous
24.12.2018 13:09
Vastaa...  Anonymous

mietin vaan että kuka sen matujen loisimisen maksaa kun kaikki kantikset lähtee maasta ählämeitä pakoon,ei kukaan täysjärkinen sitä älämölöä kestäisi

Anonymous
Anonymous
23.12.2018 20:01

Eihän tuosta nyt tule mitään. Pitää ottaa Pippi Långstrump ja herr Tossavainen sekä eräs bräivik puhuttelemaan.
Vetäjänä voisivat toimia Suomesta poliisit Maltti ja Valtti.
Ehkä diskuteeraaminen sitten onnistuisi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
24.12.2018 02:02

Tuon kokoista naista kun joskus saisi, eli ainakin pää menee vaihtoon. ”Fortsätta”? Jatketaan, ellei meno muutu, samaan malliin? Kuulostaa suunnitelmalta.

Diskuteerataan
Diskuteerataan
25.12.2018 12:19

Ne siis ihan oikeasti aikoo diskuteeraamalla aivopestä kivenkovan parta-jihadistin? Tää on kun suoraan hölmöläisten tarinoista.