Tukholma ottaa käyttöön jengiammuskeluja vastaan kovat toimet ”vakavuuskeskustelulla”

Tukholman kaupunki aikoo ottaa jatkossa jengiammuskeluja harjoittavat nuorukaiset kovaan käsittelyyn. Käyttöön otetaan hyvin vakava ns. ”vakavuuskeskustelu” (=alvarssamtal)!

SVT:n paikallisuutisissa sosiaalineuvos Jan Jönsson kertoo, että ensikertarikoliset nuorukaiset pyritään jatkossa ottamaan teon jälkeen 48 tunnin sisällä tällaiseen vakavuuskeskusteluun. Tällä pyritään saamaan aikaan ennalteehkäisevä vaikutus. Vakavia keskustellaan sosiaalitoimen, poliisi ja nuorukaisten vanhempien läsnäollessa. Kriminaalinaluille pyritään näyttämään, että nyt on sitten todella vakavaa.

– Pyrimme näyttämään nuorukaisille miehen mallia, miten mies on mies. Miten otetaan huomioon toiset ihmiset ja miten sanottaan seis, kun joku tekee jotain, josta ei tykkää.

Jönssonin mukaan yksi asia on kuitenkin jäänyt hieman vaille huomiota. Nimittäin tällaiset ennaltaehkäisevää toimintaa tekevät viranomaiset joutuvat usein itsekin uhkailun ja väkivallan kohteeksi.

Vaikka ei ymmärtäisikään Ruotsia niin kannattaa katsoa SVT:n uutispätkä 1.12 minuuttia. Se antaa kuvan, että nyt ollaan sitten todella tosissaan ja keskustelua käydään niin vakavasti kuin voidaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

73 thoughts on “Tukholma ottaa käyttöön jengiammuskeluja vastaan kovat toimet ”vakavuuskeskustelulla”

 1. Onkohan Suomen poliisikin valmistautumassa, kun on hankkimassa 15 panssariautoa muka omaksi turvakseen. Vai ottaisiko Suomen vallanpitäjät myös käyttöön keskustelun ja panssariautot hankittaisiin mahdollista suomalaisten kapinointia varten.

  88
     1. Tuo videoheppu jos on se ankara puhuttelija niin läpsyttelijälle tullee varmaan paska housuun ku näkkee sen.

  1. Ampujia kohtaan kovat keinot on sitä, että ammutaan kovilla takasin ja kohti.
   Mikään tiskuteeraaminen ei auta huumejengiläisiin takasin on ammuttava niin pirusti.
   Nyt on viiminen hetki käsillä miehistyä ruotsalaisten,muuten huumejengit ottava vallan lopullisesti.

   42
   1. Kyllä nää ”sotalapset” on varmasti tällä hetkellä Suomelle
    suurempi uhka kun joukko huumehörhöjä!!

    15
 2. Mikään ei ole niin pelottavaa ja kunnioitusta herättävää kuin feminiini Ruotsalainen supertransuhomolesbo-naismiespoliisi joka sanoo kimeällä äänellä ja henki spermalta haisten: ”AJABAJA, hörru killen!!! Såhär kan du inte hålla pååååå!!! Nu är vi alla ledsna och besviiikna meeeed dig, hörru killen!!!! Asså föfaaaaa-aaaan asså!!!!!” Ellei tämä tepsi niin sitten ei mikään!

  76
  1. Pitäisi saada jostain muutama pataljoona Gunvaldeja, niin ehkä sitten alkaisi tapahtumaan jotain positiivista kehitystä, mutta se ei ole valitettavasti mahdollista (Niille, jotka eivät tiedä: Gunvald on ruotsalaisten Beck-sarjan elokuvien hahmo. Poliisi, joka suhtautuu kriminaaleihin sopivan kovalla asenteella).

   38
    1. Hänhän on avoinesti kertonut huumesekoilustaan ja mielenterveysongelmistaan.
     Niistä on suvakki tehty?

   1. Marssittaisit muutaman pataljoonan divisioonia vastaan?

    Hieman on epäsuhta jako, kun ottaa huomioon, että vastakkain on mielikuvituspataljoonia ja divisioonakaupalla lihaa ja verta olevia matuja, jotka Ruotsin pitäisi saada maasta pois. Mielellään johonkin muuhun suuntaan kuin itään.

    Suomen pitäisi kiireen vilkkaan lainsäädäntötyöllä varmistaa, että kun siitä paskasangosta luiskahtaa vanteet ympäriltä, niin olisi lainsäädäntö valmis, joukot harjoitettu ja kalusto olemassa rajan sulkemiseen, ettei meille käy samalla tavalla.

    Hallitus toimii tällä hetkellä täysin päinvastoin. Käy vielä Marokossa asti allekirjoittamassa sopimuksia, että varmasti menee paskaa tuulettimeen.

    Ensi kevään eduskuntavaalit ovat takuulla viimeinen mahdollisuus pistää peruutusvaihdetta päälle. Yksi ainoa vaalikausi, jossa Vasemmistoliitto, Vihreät, Sdp, Kokoomus ja/tai Keskusta ovat hallituksessa, tekee peruuttamatonta tuhoa tässä tilanteessa, jossa matulaumat vaeltavat valtakunnassa vailla papereita, raiskaamassa ja ryöstämässä.

    Neljässä vuodessa niille on kaikille annettu Suomen passi ja etutaskut täyteen diskorahaa, eikä sen jälkeen ole mitään mahdollisuutta saada niitä lähetettyä kotiin, jos on enää nytkään.

    Vakavuuskeskustelut saattavat olla todellisuutta Suomessakin eduskuntavaalien aikaan -23

    Menkää herrajumala äänestämään.

    1. pt-median lukijat ovat isänmaallisuuden kärkijoukko,jos isänmaatamme uhkaa toinen matuinvaasio kirjoittaminen pt-mediaan jää ja rajoille vahtiin ettei matuvyöry kosketa edes suomen maata.jos pysähtyi mahtava ja voittamaton puna armeija rajoillemme niin kyllä pysähtyy sandaali läpsyttelijätkin.

  2. Toinen puoli tekee teloitusmurhia ja toinen aikoo jutustella murhat pois. Aina kun luulee, että nyt on kaikki nähty…

   49
 3. Taitaa ammuskelu vain lisääntyä. Ruotsia ei pelastane muu kuin rikastajien leiritys. Kerralla muutama satatuhatta talteen ja sitten vasta tutkittaisiin. Mutta ymmärrän kyllä, ettei näin jyrkkään toimenpiteeseen pystytä eikä siis ryhdytä. Johtopäätös. Tilanne huononee ja päätyy ruotsalaisten tuhoon.

  Rikastajiin tehonnevat vain yhtä suuret tai suuremmat raakuudet kuin mitä he itse käyttävät länsimaisia ihmisiä kohtaan.

  66
 4. Näyttää varsin vakavasti siltä, että ruotsiviranomainen liitelee ihan omissa sfääreissään.

  65
  1. älä epäile,ruotsin poliisit otti nyt kovat keinot käyttöön jos se tuosta vielä kovenee ruotsia syytetään ihmisoikeusrikkomuksista.

   43
   1. Pullakahvijutustelusta jouduttu siirtymään vakavaan keskusteluun, kyllä matu nyt peljästyy.
    Jos matu ei tuosta tokene eskaloituu tilanne vihaiseen puheeseen. (facepalm)

    41
  2. Unohdit ruotsalaisten miespoliisien ballerina-asuissa esiintymisen.
   Se rauhoittaa paatuneimmankin roiston liipasinherkkyyttä, eiku…

 5. Kyllä on todella kovat välineet nyt rikollisiin käytössä. Eikö mitään inhimillisyyttä? Abdullah ei ole vain saanut tarpeeksi rahaa ja ymmärrystä, tällaiset vakavat keskustelut johtavat vain fasismiin ja uunituksiin.

  43
 6. No ensinnäkin,juurikin tätä hurrien höttöä kun ei muuhun ole eväitä 🙂 ja toi heppuhan antaa asialle haastattelussa uskottavuutta oikeen urakalla =D =D No totuushan on että tää näiden uushurrien jengit on tulleet jäädäkseen ja siinä ei auta enään mikään,leviävät vaan kun tilat jää ahtaaksi…..yks koppiin kolme tilalla…..tätä tosiasiaa ei tietysti kukaan myönnä mutta kyllä täällä hurrilassa asiat on siihen pisteeseen päästetty näiden kohdalla että ittuakaan ei voida,niin se vaan on….kuka muuta väittää jaarittelee jaskaa…..

  29
 7. Voi ristus mikä ämmä! Täysin maailmasta vieraantunut ja tyytyväinen niin kauan kuin saa pitää virkansa ja palkkansa. Varoitukseksi vain, että kalifaatti ei tule noita tarvitsemaan.

  42
 8. sen vakavan keskustelun jälkeen poliisit ym.olisivat vakavastiottaen ilman päätä.

  23
  1
 9. Se mikä on hälyttävää on että Ruotsissa on +2 miljoonaa sossumuslimia, ja Ruotsi haalii niitä lisää kaksin käsin hurjaa vuosivauhtia, ja että ilmassa on vastustajien mukaan olemassa keinoja KORJATA tilanne. Niinkuin putsata pöytä ja aloittaa nollasta. Ei ole. Maa on valloitettu jo! Ja ihan kohta alkaa Ruotsalaisten massateurastus! Ja hurrit ei tajuu.. Modernin ajanlaskun suurin itsemurha. Ja se saa aallon liikkeelle, kun Ruotsalaiset ovat kaikki murhattavana niin Belgia, Ranska, Englanti sekä Saksa tekee samoin. Muslimit siis. Ottavat vallan ja tappavat. Kolmas maailmansota käydään Euroopassa, ME vastaan MEIDÄN elättämät muslimit. ME voitamme, koska muslimit ovat sossumuslimeita, jälkeenjääneitä barbaareja..mutta hinta tulee olemaan kova. Itä-Eurooppa, ja Islanti, tulee olemaan koskematon. Voimme ainoastaan toivoa että Suomikin säästyy, säämme on puolellamme. Sossumuslimi ei kestä lunta ja kylmää.

  46
  1. Sodan loputtua turvapaikkajärjestelmä tulee määritellä, joka ainoan euroopan maan perustuslaissa vain eurooppalaisia, sotaa ja vain ja ainoastaan sotaa pakenevia, henkilöitä koskevaksi. Lisäksi monikulttuurisuus pitää saada islamin ohella kiellettyjen aatteiden joukkoon.

   36
   1. kielletään suvakit niin ei ole sitten monikulttuurisuuttakaan,suvakithan ovat tämän järjettömyyden saaneet aikaan suomeen ja eurooppaan,suvaitsevaisten olisi tästä myös saatava riittävän kova rangaistus pelkkä anteeksipyyntö ei enää riitä.

    25
  2. Tähän piti vielä lisätä se että sossumuslimit häviävät sodan, koska jos tukienmaksajat tapetaan: tuet loppuvat. Sossumuslimi ei osaa yhtään mitään. Sossumuslimin kuuluu olla toimimattomassa paskamuslimimaassa. Voitteko kuvitella sossumuslimien ottavan vallan Suomessa ja pyörittävän Suomea? Kaukolämpösysteemiä, sähköntuottamista, maanviljelyä, maidontuottamista, vedenpuhdistamista/jakelua, kouluttamassa lapsia, opettamassa ei raiskaamassa, teiden kunnossapitoa..sossumuslimi auraamassa lumisia teitä aamukolmelta hahahahahaaaaaa.. sossumuslimit johtamassa tehtaita, tuottamassa, kun muut sossumuslimit eivät halua tehdä töitä.. sossumuslimit suunnittelemassa jäänmurtajia ja ohjailemassa niitä niin että tankkerit pääsevät satamiimme.. sossumuslimit metsähommissa, tekemässä sellutehtailla paperia ja myymässä sitä ulkomaille, sossumuslimit KOODAAJAT KAARNAVENEMIEHET tekemässä huipputeknologiaa, puhelimia, sossumuslimi-LINUX, sossumuslimit rakentamassa metroa, lista on loputon! jatkakaa, minä en naurultani enää pysty =) Sossumuslimi ei osaa yhtään mitään, siksi sossumuslimi on katkera vihainen ja murhanhimoinen lapsenraiskaaja. Sossumuslimi on organismi, syöpäläinen joka KUOLEE ellei se saa sossurahaa. Sossumuslimi ei tuota mitään missään ikinä, sossumuslimi on taakka. Sen todistavat sadat maat ja historia.

   52
   1. Niin esim pelkästään saksassa muslimi veljeskunta jossa 4,5 miljoonaa jäsentä. Heidän agendansa on sharian toteuttaminen saksassa ja muualla euroopassa. Tulevaisuudessa.

    30
    1. kukahan imaami ( tai joku muu) antaa saksan4,5miljoonalle islamistille käskyn aloittaa jihad vääräuskoisia vastaan,siinä on iso joukko allahin sotilaita aloittaa pienimuotoinen sota joka leviäisi nopeasti ranskan monimiljoonaiseen muslimiväestöön.silloin ei tee mitään suomen hankkimilla 15uudella panssari autolla.

   2. Musujen ratkaisu tähän on tietysti se että sharia-lakia noudattavassa kalifaatissa on laillista pitää kufaariorjia tekemässä niitä paskaduuneja. Tosi muslimihan tekee työkseen matolla makoilua, lietteen näköisen kahvin juontia ja polttelua/khatin pureskelua.

    13
  3. Haku antoi monenlaisia tuloksia. ”Pew Research Center uppskattade antalet muslimer[förtydliga] i Sverige år 2016 till 810 000 (eller 8,1% av befolkningen).” Eli olisikohan noita nyt miljoona. Mutta kohta heitä on kaksi miljoonaa.

   Vaikka heistä osa on kansalaisuuden saaneita, Ruotsisssa syntyneitä, rauhallisia, maallistuneita ja jopa menestyneitä, niin silti he kaikki ovat uhka. Muslimiväestön mistä tahansa osasta voi nousta jihadisteja. Ihanteellista olisi, jos muuttaisivat kaikki johonkin Arabimaahan.

   28
    1. ”Saharassa on tilaa.”

     Hyvä pointti. Saharassa on tilaa ja luonnovaroja. On hengittettävää ilmaa, pohjavesivaroja ja aurinkoenergiaa.
     Nykyään esiintyy unelmia Marsin asuttamisesta. Sahara olisi paljon helpompi asuttaa. Se olisi mahdollista. Sahara voisi olla miellyttävä paikka. Ihmiskunnalle avautuisi mahdollisuus harjoitella Marsissa asumista. Muita vastaavia kohteita ovat esimerkiksi Pohjois-Amerikan arktiset alueet. Hakusanat: devon island mars

     Saharan asuttamisen esteenä ovat aluetta omanaan pitävät hallinnot ja Pohjois-Afrikan väestön laatu. Sahara pitäisi ottaa ihmiskunnan haltuun.

     11
     1. Sahara kuuluu kaikille, se ei ole keneltäkään pois…
      Tosin Marokon irtopäät voivat hidastaa suvakkien massamuuttoa Saharaan, mutta sehän oli vain yksittäiskaksittaistapaus kuten on tapana sanoa joten heti Saharaan ja ilmasto pelastuu!

  4. Se sossumuslimi osaa raiskaamisen ohessa myydä lapsia. Osaa se myydä huumeitakin. Ja tosiaan, ne pidetään orjina, joista on hyötyä. Eikä meinaa mitään, jos tulee vilu ja nälkä, koska naapurimaa/maanosa odottaa kiimaisena omaa tuhoaan jo. Ellei odota, muslimi odottaa vaikka tuhat vuotta seuraavaa tilaisuutta. Sen ajan se saa kulumaan hyvin helposti, ennenkin on saanut.

 10. Snickerboa hopp fallera,
  å snickerboa hopp fallerej,
  är bra att ha hopp fallera,
  för stackars mig,
  hopp fallerej

  13
 11. Minkäs teet kun konstit ovat loppu, kaikki on mennyt totaalisesti pieleen, vankilat ovat täynnä ja selleihin rakennetaan nyt kerrossänkyjä. Tuomitut joutuvat/saavat odottaa noin 2,5 kk ennenkuin lusimispaikka vapautuu (SVT). Dallailevat tietenkin sen odotusajan vapaana kaduilla ja toreilla miettimässä kenelle kostaisi?

  23
 12. Ruotsalaiset voisivat nyt varmaan menestyksekkäästi myydä arabimaihin tämän vallankumouksellisen vakavan puheen -tekniikan, niin arabimaissa voitaisiin lopettaa kova kuri ja kaikki muut keinot kurinpidossa.

  22
   1. Ei taida toimia. Musut ovat nalkutus- ja räyhäämiskulttuurissa sukupolvia edellä ruotsalaisia.

    12
     1. Musu ymmärtää työnteosta saman verran kuin manne. Niin että hukkaan menee sekin valistus.

 13. Ruotsin poliisi on hyvä tsoukki, kuten armeija. Olisi nyt sanonut että halaavat ja tarjoavat kahvia ja pullaa. Minä tietäisin mitä nuo paskakasat tarvitsevat, kunnon jalkaraudat, suolle kuokkimaan vedellä ja leivällä muutamaksi vuodeksi. Sitten välillä kystyttäisiin vieläkö rikollisuus kiinnostaa. Mutta Ruotsi ja yleensä maailma Euroopassa on liian humaania taparikollisia kohtaan. Myös kuolemantuomio olisi yksi keinovalikoima näiden jätekasojen poistamiseen ja rasittamasta kunnon ihmisten elämää.

  25
 14. Onko näillä ”vakavuuskeskusteluilla” pitkä historia? Vai onko Ruotsin ”nuoriso”rikollisuudessa tapahtunut jokin mullistava käänne, että näin järeät konstit on otettava käyttöön nyt?

  22
 15. Tuosta kyllä huomaa Amerikkalaisten yksinkertaisuuden. Kun 80 luvulla oli Nykissä isoja jengisotia, niin menivät lisäämään poliiseja, tuomareita sekä vankila paikkoja ja tämähän auttoi. Olisi vaan tullut halvemmaksi kiva puhua vakasti jengien kanssa. Tosin sielläkin jengit koostuvat enimmäkseen vähän tummemista kavereista, jotka eivät taida ymmärtää puhuttua tekstiä.

  14
 16. Muistaako kukaan sitä miksi Breivik teki anteeksiantamattoman tekonsa Norjassa, eikö hän teollaan varoittanut tästä, mikä Euroopassa parhaillaan tapahtuu. Vieläkään ei päättäjien silmät ole auenneet.

  20
 17. No oli aikakin, loppuu vihdoin öykkäröinti kerta pamauksella, meillä samat keinot käyttöön, puhetilaisuuden vetäjiksi sarasvuo kera enbusken, siinon varmasti sellainen pari…..

  18
 18. Parhaillaan on kirja Paholaisarmeija ,G.L. Elfordin kirjoittama.Siinä kerrotaan miten ongelmat hoidetaan.

 19. Ei jumankekka, ruotsalainen sosiaalisetä käy huligaanin kanssa ”vakavuuskeskustelun” ja näyttää ”miehen mallia” Eihän Ruotsissa oteta virkamiehiksi tosimiehiä (kantaruotsalaisia). Lapsellista touhua tuo sosiaalisedän idea. Ei toimi.

  11
 20. Alien-Janne on miljööpuolueesta, kiitos kokoomuksen joka alkoi heitä liehittelemään.

 21. Everything what is genius is simple =procreation =Lisääntyminen=kufaarit maksaa ,kufaarit kuole =sossumuslimit voittaa .Kirkot tuhotaan niin kuin Kosovossa .

 22. Nämänän on ottaneet oppia Oulusta, jossa 10 v joukkorikastuksen ja useiden muiden alaikäisten raiskuuttelun jälkeen kunnanvaltuusto suuressa viisaudessaan aikaistaa keskustelutilaisuuttaan hieman.

  Keskustelutilaisuus Oulussa on varmaankin yhtä surkuhupaisa kuin tässä uutisoitu: Junesta kielletään filmaamasta tilaisuutta ja tilaisuudessa voivotellaan rasismin lisääntymistä ja itrisanoudutaan yhteistyöstä persujen kanssa, ja kas näin, lisäraiskaukset on torjuttu, eiku…

  14
  1. Putka-Junes sinne, minne se kuuluu. Eeeeei Junesta valtuustoon, eee Junesta minnekään! Mutta kun se vaikuttaa kaikkialla, milles alat sen sen suhteen?

   Vakavasti ottaen, noinhan se tulee menemään. Pakolaisista ei sanaakaan, uhrit sivuutetaan parilla lauseella ja… Alkaa helevetinmoinen islamin ylistys miltei kaikilta tahoilta ja muut vaiennetaan, kuten tähänkin asti. ”He ovat vainottuja yksilöitä, herkkiä lapsia!” Pedofiilikultti kasvaa ja vahvistuu, se voi erittäin hyvin kaupunginvaltuuston siunauksella. Tuota ei ihan vuodessa muutetakaan. Tuskin asukkaat ovat kieroutuneet,mutta äänestävät sellaisia. Kumma tilanne, onhan heilläkin lapsia.

 23. saas nähdä kuinka pitkälle tilanne päästetään suomessa että ruvetaan toimenpiteisiin ,toivottavasti ei lähellekkään ruotsin tilannetta.,ählämeitä on monella paikkakunnalla jo aivan liikaa,silti monet suomalaiset eivät näytä tajuavan mihin se johtaa,kiitos siitä kuuluu valtamedialle.hyvää joulua.

   1. mietin vaan että kuka sen matujen loisimisen maksaa kun kaikki kantikset lähtee maasta ählämeitä pakoon,ei kukaan täysjärkinen sitä älämölöä kestäisi

 24. Eihän tuosta nyt tule mitään. Pitää ottaa Pippi Långstrump ja herr Tossavainen sekä eräs bräivik puhuttelemaan.
  Vetäjänä voisivat toimia Suomesta poliisit Maltti ja Valtti.
  Ehkä diskuteeraaminen sitten onnistuisi.

 25. Tuon kokoista naista kun joskus saisi, eli ainakin pää menee vaihtoon. ”Fortsätta”? Jatketaan, ellei meno muutu, samaan malliin? Kuulostaa suunnitelmalta.

 26. Ne siis ihan oikeasti aikoo diskuteeraamalla aivopestä kivenkovan parta-jihadistin? Tää on kun suoraan hölmöläisten tarinoista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.