Tukholmassa isonpuoleinen joukkotappelu – muutama sairaalaan

Plattanin herruutta pitää se klaani, joka saa vallattua lipan alla olevan katosalueen.

Perjantai-iltana käytiin Tukholmassa Sergelin torilla suuri joukkotappelu, johon otti osaa viitisenkymmentä nuorukaista. Tappelu alkoi ja loppui nopeasti. Veronmaksajien kontolle jätettiin sairaala- ja siivouskulut.

Poliisi sai soittoja klo 21.00 jälkeen, että Sergelin torilla eli tukholmalaisittanin ”Plattanilla” oli menossa jättitappelu. Parinkymmmenen molemmin puolin olevat nuorukaiset löivät toisiaan ja rikkoivat paikkoja.

Useita poliisipartioita saapui nopeasti paikalle ja tilanne oli sillä selvä. Tappelu loppui kuin seinään ja nuorukaiset hajaantuivat ja soluttautuivat väkijoukkoon. Poliisi ja sairaanhoito keräsi Plattanin kivetyksiltä tällä hetkellä tietojen mukaan neljä nuorukaista ambulanssin kyytiin ja Karoliiniseen saamaan tikkejä ja sympatiaa.

Ketään ei ehditty ottamaan kiinni epäiltynä mistään, vaikka tapahtumaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Miten ruotsalaiset nuorukaiset innostuivat joukkotappeluun? Eivät mitenkään, sillä kyse ei ollut ruotsalaisista nuorukaisista vaan yksintulleista afgaanilapsista. Plattan on siinä mielessä mielenkiintoinen paikka, että sen voimasuhteet vaihtelevat koko ajan. Se on vähän kuin sotatanner, jonka tietty joukkio valtaa hetkeksi, kunnes tulee toinen kovempi pooli, joka ottaa vallan.

Vielä vuosi puolitoista sitten Plattania hallitsivat marokkolaiset katulapset. Sen jälkeen valtaa ovat pikkuhiljaa ottaneet yksintuleet afgaanit, jotka ovatkin saaneet viimeisen vuoden aikana vallattua Plattanin kokonaan. Tällä afgaaniterritorioumilla tarkoitaan Plattanista sitä osaa, joka jää katoksen alle T-Centraaliin johtavan väylä varrelle.

Nyt afgaaneilla lienee joitakin sisäisiä kiistoja siitä kuka on afgaanikukkulan kuningas.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Tukholmassa isonpuoleinen joukkotappelu – muutama sairaalaan

 1. ruotsissa oleskelun aikoinani mulla kaunis puolalainen tyttö, hän pelkäsi kuollaakseen just näit blatteja, no sanoin hänelle että tulet finnjävelin kanssa eli minun.. mukaan ja kukaan ei koske sinuun. näin meni. satakiloisen pottunokan joka ei taivu ihan heti. nimimerkkinä vaan harley d.

  44
  1. Iso kiitos tästä! Pottunokkaköriläät miehinä, ystävinä ja poikaystävinä ovat erittäin arvokkaita kun pitää liikkua äbäläväbäläalueilla! Ja esim. Odinien työ on erittäin arvokasta. Arvostan.

   21
 2. Mitäs tässä ihmettelemään. Kyseessä on ruotsalaisilta opittu ”kukkulan kuningas”-seuraleikki.
  Täysin Nilsin ja Carlin vikaa koko homma. Eivät kertoneet, ettei puukko kuulu tähän leikkiin.

  26
 3. Paskatunkiolla kukkoillaan vaikka ei ole mitään syytä edes saada oleskella maassa.

  53
  1. Keharit tappelevat hyvästä huumeiden myyntipaikasta.

   Ruotsin poliisi on tehoton ja munaton.

   42
 4. Jälleen hyvä esimerkki siitä, että kehitysmaalaiset ei pysy aisoissa kuin kunnon .Kolonialismiperiaatteella. Tuskin Tarzan-kirjatkaan olisi olleet niin suosittuja, jos Tarzani olisi paasannut alkuasukkaille demokratiaa.

  42
 5. Sergelin torin hallinta lienee strategisesti tärkeää wannabe katujen kuninkaille. Pateettista, mutta hyvä indikaattori tilanteen kehityksestä.

  25
 6. Ennen vanhaan olisi Slussenin sissit tarvittaessa kaivaneet kotouttamisen kunniaksi morat vuohipaimenten paimentamiseksi. Uskaltaako ne käydä Feijan ja Tenhon kimppuun, tuskin saattaa tulla gardiinista tai hevoshelaisesta kauhavalaista missä on kortteli ja tuuma veriuralla.

  13
  1. Lähettäisivät rusinapullien ja pillimehun kera sen dialogipoliisin joka sitten selittäisi sosiaalidemokraattisen yhteiskunnan moniarvoisuuden vuohipaimenille että miten käymme yhdessä ain muidenkin vuohi ja lammaspaimenien kanssa

   17
 7. Pottunokka tai ei, nenän pitää olla niin iso, että talvella voi rukkaset kädessä niistää, ja taisteluun mukaan..

 8. suomessa matut taas valtaavat kauppakeskukset ja me vielä maksetaan siitä.hullua vai mitä.

  10
 9. Tämäpä tulikin taas yllätyksen että afgaanit taas keppostelemassa. Valtamedia unohti kertoa asian taas jostain syystä.

  13
 10. Toihan oli aivan ääriänsä myöten täynnä muistelemassa ja rakastamassa Tukholman kepposen uhreja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.