Malmön yössä ns. Molotovin kirous

Malmön jouluaaton aatto otettiin vastaan perinteisin ilotteluin. Yksi talo räjäytettiin ja useita autoja poltettiin.

Vähän ennen puolta yötä räjähti Jägersron teollisuusalueella. Kyseessä oli toimistohotellina toimiva kiinteistö. Pommi viriteltiin talon seinän ja pihalla olleen auton väliin. Räjähdyksen voimasta ikkunat rikkoontuivat ja rakenteet vääntyivät.

Poliisi eristi alueen normaalitutkintaa varten ja sitä haravoitiin koirien kanssa. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Kuva räjähdyksen voimasta Sydsvenskanissa.

Klo 01.30 aikaan alkoi autogrillaus. Rosengårdin kupeessa Auhustenborgissa henkilö(t) olivat sytyttäneet 2-3 autoa tuleen. joista palo levisi viereisiin autoihin. Niin ikään tuli otti tulta viereisen talon seinään. Suurpalon vaara oli lähellä. Palokunta sai kuitenkin palon hallintaan.

Kohta tapahtuman jälkeen sairaalaan saapui nuorukainen, jolla oli pahoja palovammoja. Sairaalasta ilmoitettiin poliisille. Mies otettiin kiinni ja pidätettiin aamulla epäiltynä tuhotyöstä.

Molotovin kirous oli iskenyt.

Polisen

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Malmön yössä ns. Molotovin kirous

 1. Mies tiukkaan puhutteluun, tulkin välityksellä, sitten laskettava viettämään perinteiden mukaista juhla-aikaa..

  36
  1. Joulu on pahantekojuhla korkeintaan, ei muuta. Meilläkin ajoi viimeaattona muuan jeppe bussia jonkinlainen IS- myssy päässään, siinä oli arabiakielisiä kirjailtuja koukeroita otsalla, samannäköisiä kuin lipussa.

   28
   1
 2. Tuli mieleen että onko meille valehdeltu! Maahanmuutto ei ehkä olekaan rikkaus vaan ongelma.

  68
  1. Ei kai meille sentään valehdeltu olla?! Ja ihan maamme korkeimmalta taholtako? Ei kai sentään? Kyllähän sitä pitäisi hallinto alamaisille totta puhua ja miten se rahvas edes uskaltaa tuntea moista. Tikkataulu Stubido pisti vähän enemmänkin miettimään ko. asiaa, mutta suomalainen pottukärsä kun olen, niin uskon kaiken mitä media meille kertoo. Onhan se sentään parempi kuin ei mitään. Vaiko ”pää pensaaseen”? Hei, keväällä olisi vaalit. Äänestämistä ei ole vielä kielletty, tietääkseni. Ja järjenkäyttö voittaa toivottavasti vihan, joten äänestäkää oikein.

   37
   1. Niinpä. Eihän Suomen hallinto voi valehdella työnantajalleen eli kansalle. Normaali työsuhteissa valehtelusta tulisi sen verran kenkään, ettei valehtelijasta jäisi jäljelle kuin kuva lumeen.

    30
  2. ehkä valehdeltu,meinaan tuskin katainen sanoisi että hei me tienataan tällä ongelmalla

 3. Pullakahvin j ja diskuteerauksen jälkeen välittömästi räjäyttäjät on päästettävä viettään ramatamia.

  40
 4. Malmössä pitäisi tehdä kokonaisratkaisu. Kaupunki saartorenkaan sisään. Tietoliikenne seis. Liikenne seis. Sotilaat, siis mielikuvitussotilaat, puhdistaisivat kaupungin. En tarkoita puhdistuksella mitään hirveyksiä vaan, että asukkaat käydään läpi ja osa päästetään koteihinsä ja osa otetaan säilöön odottamaan uudelleen sijoittamista Ruotsin ulkopuolelle. Lopputuloksena olisi turvallinen ja rauhallinen Malmö.

  Kuten tuossa annoin ymmärtää, tämä on mielikuvitusta. Ruotsin kantaväestö ei pysty tähän. Yhtenäistä tahtotilaa tällaiseen ei ole. Ongelma on jo niin paha, että puhumalla asiat eivät selviä ja rahalla hyvittelykin loppuu rahojen loppuessa.

  44
  1. Sama ratkaisu helsingille. Tai paremmin onnistuu, jos helsinki annetaan Venäjälle takaisin. Kansalaisaloite; helsinki takaisin venäläisille!

 5. Vai että odottamaan uudelleen sijoittamista Ruotsin ulkopuolelle? Mitähän siitä mahtaisi ja mahtaa muutenkin seurata Suomelle? Ne tulee vielä tänne kun muut Pohjoismaat saavat tehtyä edes joitain parannuksia. Suomi on viimeinen EU-maa. Se joka sammuttaa valot.

  36
  1. ”Vai että odottamaan uudelleen sijoittamista Ruotsin ulkopuolelle? Mitähän siitä mahtaisi ja mahtaa muutenkin seurata Suomelle?”

   Hyvä pointti. Seuraukset Suomelle riippuvat suomalaisista. Pakkohan ei ole vastaanottaa ketään puhumattakaan, että olisi pakko elättää heitä ja taipua muukalaisten tahtoon.

   37
 6. Malmön monikulttuurinen kokeilu on hyvin onnistunut: 2018 ammuttiin hengiltä joka ainoa kuukausi henkilö – 12 ampumalla surmattua reilun 300.000 asukkaan kaupungissa.. Pidätettyjä ammuskeluista 2-3..

  32
 7. En usko tätä uutista! Venäjän trollit taas asialla!!! Tätä mieltähän oli joku sosiaalidemokraatti nainen, Malmön kaupunginhallituksesta…

  25
  1
 8. Hyvää joulua Paavolle ja Monokulttuurin vihaparille ja tietenkin ’Jussi Jaloselle’! Teette arvokasta työtä!

  Hyvää joulua myös kaikille vihauutisten ystäville ja kaikille kommentoijille!

  29
  1. Hyvää joulua myös täältä vihapuheen kyllästämästä Uudeltamaalta. PT tekee arvokasta duunia näillä kirjoituksillaan, kiitos siitä.

   17
 9. Rauhanuskonto toivottaa vain hyvää joulua vääräuskoisille. Uusi normaali.katellaan jos noilla on jossain vaiheessa munaa julistaa avoin sota. Lippaat ovat valmiina.

  17
 10. Selviääköhän olkipukki vielä palamatta. Autot ja rakennukset eivät näytä selviävän.

  14
 11. Poliisi ei koskaan ota kiinni ulkomaalaisa rikollisia, murhaajia tai raiskaajia. Poliisi ottaa kiinni ainoastaan ihmisiä jotka kertovat ulkomaalaisten rikollisuudesta. Poliisi ei koskaan kerro totuutta vaa valehtelee ulkomaalaisten rikollisuudesta.

  16
  1
  1. syy on että ne taitaa pelätä ählämeitä,sama se on suomessakin,esim.oulun poliisi eivät ottaneet raiskaajaa kiinni vaikka tyttöjen isät suorastaan toivat heidät poliiseille

 12. Ihme ettei noista kukaan ole vielä onnistunut sytyttämään itseään noissa autohuolloissa.Yleensäkään mikään osaaminen ei ole noille varsin yleistä.

  16
 13. ovatkohan ruotsin ählämit katsoneet talvisotaelokuvan kun ovat ottaneet oppia kuinka suomalaiset sotilaat tuhosivat punaarmeijan panssareita molotovin coctaililla,tuskin matujen osaaminen siihen olisi riittänyt.

 14. Olen ihmetellyt ettei vielä Suomessa ole alkanut paukkua ja palaa. Myydäänhän tääläkin pullokaasua, bensaa, dieseliä ja mehuja lasipulloissa.

  Jos olisin maatalousoppilaitoksessa töissä niin olisin todella tarkkaavainen kaikkien ulkomaalaisten opiskelijoiden mielenkiinnosta ko. oppilaitosta kohtaan. Ja varsinkin jos sieltä saa jonkun ”lannoitekortin”. Puhumattakaan jos raskaan kaluston oppilaitoksiin tai ajokokeisiin osallistuu ulkomaalaisia. Sen jälkeen ei tarvikkaan kuin dieseliä huoltoasemalta.

 15. En ymmärrä miten raaka ja väkivaltainen muslimi kulttuuri rikastuttaisi Suomea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.