Malmön yössä ns. Molotovin kirous

Malmön jouluaaton aatto otettiin vastaan perinteisin ilotteluin. Yksi talo räjäytettiin ja useita autoja poltettiin.

Vähän ennen puolta yötä räjähti Jägersron teollisuusalueella. Kyseessä oli toimistohotellina toimiva kiinteistö. Pommi viriteltiin talon seinän ja pihalla olleen auton väliin. Räjähdyksen voimasta ikkunat rikkoontuivat ja rakenteet vääntyivät.

Poliisi eristi alueen normaalitutkintaa varten ja sitä haravoitiin koirien kanssa. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Kuva räjähdyksen voimasta Sydsvenskanissa.

Klo 01.30 aikaan alkoi autogrillaus. Rosengårdin kupeessa Auhustenborgissa henkilö(t) olivat sytyttäneet 2-3 autoa tuleen. joista palo levisi viereisiin autoihin. Niin ikään tuli otti tulta viereisen talon seinään. Suurpalon vaara oli lähellä. Palokunta sai kuitenkin palon hallintaan.

Kohta tapahtuman jälkeen sairaalaan saapui nuorukainen, jolla oli pahoja palovammoja. Sairaalasta ilmoitettiin poliisille. Mies otettiin kiinni ja pidätettiin aamulla epäiltynä tuhotyöstä.

Molotovin kirous oli iskenyt.

Polisen

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
toni lajos

Mies tiukkaan puhutteluun, tulkin välityksellä, sitten laskettava viettämään perinteiden mukaista juhla-aikaa..

Jihadjoulu

Joulu on pahantekojuhla korkeintaan, ei muuta. Meilläkin ajoi viimeaattona muuan jeppe bussia jonkinlainen IS- myssy päässään, siinä oli arabiakielisiä kirjailtuja koukeroita otsalla, samannäköisiä kuin lipussa.

Kusetetaanko meitä

Tuli mieleen että onko meille valehdeltu! Maahanmuutto ei ehkä olekaan rikkaus vaan ongelma.

tarkkailija

Ei kai meille sentään valehdeltu olla?! Ja ihan maamme korkeimmalta taholtako? Ei kai sentään? Kyllähän sitä pitäisi hallinto alamaisille totta puhua ja miten se rahvas edes uskaltaa tuntea moista. Tikkataulu Stubido pisti vähän enemmänkin miettimään ko. asiaa, mutta suomalainen pottukärsä kun olen, niin uskon kaiken mitä media meille kertoo. Onhan se sentään parempi kuin ei mitään. Vaiko “pää pensaaseen”? Hei, keväällä olisi vaalit. Äänestämistä ei ole vielä kielletty, tietääkseni. Ja järjenkäyttö voittaa toivottavasti vihan, joten äänestäkää oikein.

Minä

Niinpä. Eihän Suomen hallinto voi valehdella työnantajalleen eli kansalle. Normaali työsuhteissa valehtelusta tulisi sen verran kenkään, ettei valehtelijasta jäisi jäljelle kuin kuva lumeen.

Anonymous

ehkä valehdeltu,meinaan tuskin katainen sanoisi että hei me tienataan tällä ongelmalla

suosittelen_lämpimästi

Pullakahvin j ja diskuteerauksen jälkeen välittömästi räjäyttäjät on päästettävä viettään ramatamia.

Acc

Malmössä pitäisi tehdä kokonaisratkaisu. Kaupunki saartorenkaan sisään. Tietoliikenne seis. Liikenne seis. Sotilaat, siis mielikuvitussotilaat, puhdistaisivat kaupungin. En tarkoita puhdistuksella mitään hirveyksiä vaan, että asukkaat käydään läpi ja osa päästetään koteihinsä ja osa otetaan säilöön odottamaan uudelleen sijoittamista Ruotsin ulkopuolelle. Lopputuloksena olisi turvallinen ja rauhallinen Malmö.
Kuten tuossa annoin ymmärtää, tämä on mielikuvitusta. Ruotsin kantaväestö ei pysty tähän. Yhtenäistä tahtotilaa tällaiseen ei ole. Ongelma on jo niin paha, että puhumalla asiat eivät selviä ja rahalla hyvittelykin loppuu rahojen loppuessa.

Viha in vihannes

Sama ratkaisu helsingille. Tai paremmin onnistuu, jos helsinki annetaan Venäjälle takaisin. Kansalaisaloite; helsinki takaisin venäläisille!

Anonymous

viipuri takaisin suomelle

tarkkailija

Vai että odottamaan uudelleen sijoittamista Ruotsin ulkopuolelle? Mitähän siitä mahtaisi ja mahtaa muutenkin seurata Suomelle? Ne tulee vielä tänne kun muut Pohjoismaat saavat tehtyä edes joitain parannuksia. Suomi on viimeinen EU-maa. Se joka sammuttaa valot.

Acc

“Vai että odottamaan uudelleen sijoittamista Ruotsin ulkopuolelle? Mitähän siitä mahtaisi ja mahtaa muutenkin seurata Suomelle?”
Hyvä pointti. Seuraukset Suomelle riippuvat suomalaisista. Pakkohan ei ole vastaanottaa ketään puhumattakaan, että olisi pakko elättää heitä ja taipua muukalaisten tahtoon.

Anonymous

hei,uhohdit että monikulttuuri on rikkaus ja voimavara.

Jussi

En usko tätä uutista! Venäjän trollit taas asialla!!! Tätä mieltähän oli joku sosiaalidemokraatti nainen, Malmön kaupunginhallituksesta…

Anonymous

“normaalitutkinta”,eli ei tehdä mitään,samoin toimii oulun poliisi.

Suomi Finland

Hyvää joulua Paavolle ja Monokulttuurin vihaparille ja tietenkin ‘Jussi Jaloselle’! Teette arvokasta työtä!
Hyvää joulua myös kaikille vihauutisten ystäville ja kaikille kommentoijille!

jippos123

Hyvää joulua myös täältä vihapuheen kyllästämästä Uudeltamaalta. PT tekee arvokasta duunia näillä kirjoituksillaan, kiitos siitä.

Anonymous

yritetään joulun jälkeen olla yhä vihaisia kommentoimaan

jippos123

Rauhanuskonto toivottaa vain hyvää joulua vääräuskoisille. Uusi normaali.katellaan jos noilla on jossain vaiheessa munaa julistaa avoin sota. Lippaat ovat valmiina.

Pena

Selviääköhän olkipukki vielä palamatta. Autot ja rakennukset eivät näytä selviävän.

lol

Poliisi ei koskaan ota kiinni ulkomaalaisa rikollisia, murhaajia tai raiskaajia. Poliisi ottaa kiinni ainoastaan ihmisiä jotka kertovat ulkomaalaisten rikollisuudesta. Poliisi ei koskaan kerro totuutta vaa valehtelee ulkomaalaisten rikollisuudesta.

Anonymous

syy on että ne taitaa pelätä ählämeitä,sama se on suomessakin,esim.oulun poliisi eivät ottaneet raiskaajaa kiinni vaikka tyttöjen isät suorastaan toivat heidät poliiseille

Nestori Lundahl

Ei edes joulurauhaa näköpiirissä länsirintamalla.

rocky

Ihme ettei noista kukaan ole vielä onnistunut sytyttämään itseään noissa autohuolloissa.Yleensäkään mikään osaaminen ei ole noille varsin yleistä.

Anonymous

ovatkohan ruotsin ählämit katsoneet talvisotaelokuvan kun ovat ottaneet oppia kuinka suomalaiset sotilaat tuhosivat punaarmeijan panssareita molotovin coctaililla,tuskin matujen osaaminen siihen olisi riittänyt.

Varovainen

Olen ihmetellyt ettei vielä Suomessa ole alkanut paukkua ja palaa. Myydäänhän tääläkin pullokaasua, bensaa, dieseliä ja mehuja lasipulloissa.
Jos olisin maatalousoppilaitoksessa töissä niin olisin todella tarkkaavainen kaikkien ulkomaalaisten opiskelijoiden mielenkiinnosta ko. oppilaitosta kohtaan. Ja varsinkin jos sieltä saa jonkun “lannoitekortin”. Puhumattakaan jos raskaan kaluston oppilaitoksiin tai ajokokeisiin osallistuu ulkomaalaisia. Sen jälkeen ei tarvikkaan kuin dieseliä huoltoasemalta.

Olavi Leander

En ymmärrä miten raaka ja väkivaltainen muslimi kulttuuri rikastuttaisi Suomea