Ruotsin TV4 kutsui musliminaisen suoraan lähetykseen kertomaan joululeivonnaisista

Poliittiesti korrektia joulua vietetään valtamediassa esimerkiksi kutsumalla aamutelevisioon aito kolmansista maista tuleva musliminainen huntuineen kertomaan joulun ”leivontaperinteistä”.

Ruotsin TV4:n aamutelevisioon saatiin tänä aamuna muuan Camila Hamid kertomaan joulupullien leivontaperinteistä. Hamid kertoi mm. piparkakkujen leipomisesta.

Alla videoklipillä TV4:n musliminainen kertomassa jouluperinteistä.

Ohjelman aikana juontaja kysyy Hamidilta, että koska tämä on muslimi ja ei vietä joulua, niin miten Hamid kokee joulun. Hamid kertoo:

– Riippumatta siitä viettääkö joulua vai ei niin voi olla mukana joulun iloisessa tunnelmassa. Fantastista tunnelmaa ei voi välttää, Hamid kertoo.

Sen jälkeen ohjelmassa ylistetään monikulttuurisuutta ja kerrotaan kuinka toisista kulttuureista voi lainata tapoja. Juontaja kysyy mitä tapoja Hamidin muslimiperhe on lainannut ja Hamid vastaa:

– Esimerkiksi paljon kahvitteluun ja (joulu)valaistukseen liittyvää, Hamid kertoo ja lisää yhteisöllisyyden ja sen sellaisen.

Joululahjoja Hamidin perhe ei senään jaa, mutta antaa ymmärtää, että jotain pientä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

44 thoughts on “Ruotsin TV4 kutsui musliminaisen suoraan lähetykseen kertomaan joululeivonnaisista

 1. Vallan merkillistä ettei Yle ole ottanut mallia naapurimaan korrektista menosta, kovin ollaan jäljessä tässäkin, toivottavasti uudistuksen henkäys pistää vauhtia Ylen pinttyneisiin ja hiukan homehtuneisiin arvoihin, olishan se hianoo..

  74
  4
  1. Ei se ole kuin ajan kysymys milloin näemme YLE:n monikulttuurisen Patakakkosen jossa kaksi afgaania opettaa meitä tekemään suomalaisia perinneruokia (paitsi läskisoosia), kuten esimerkiksi perisuomalaista kebabia.

   77
   1. Ennustus varmaan toteutunee, jos ei vaaleissa tapahdu muutosta. Tietenkin ihmiset ovat tasa-arvoisia esittämään taitojaan teeveessä, muttta tasa-arvoisuus tarkoittaa sitäkin, ettei loukkaa toisten tunteita, Loukkaahan julkisessa mediassa – islamin tärkeyden korostaminen sitä ilmentävän vaatetuksen avulla – muita uskontoja erityisesti näiden juhla-aikojen aikana. Ruotsin ohjelmapäälliköt ovat vähän yksinkertaista väkeä.

  2. Ei mithään hättää,kyllä se ensijouluna jo tullee muslmi kertohmaan meile mitenkä joulua oikeasti vietethään.

   62
  3. joo, pian ylen kaikki ”jälkiviisaat”on ählämeitä jotka kokkaa ja puhuu rasisteista.

   42
 2. Ehkä myös kertoo jotain impulssikontrollista, koska ei jaksa odottaa että lapset saavat joululahjat aattona, vaan ne jaetaan pitkin joulukuuta.

  25
 3. Kävin Kallion kirkossa, siellä naispappi puhui väreistä, ei erityisen kristillistä puhetta, ja kolehti kerättiin taas Kaarlenkadun vastaanottokeskuksen hyväksi.Ikäänkuin niille ei menisi rahaa jo valtion budjetista. Suomalaiset köyhät palelevat Hurstin leipäjonoissa, heille kirkolla ei ole mitään antaa, edes kolehtia jouluna, mieluummin annetaan sekin muslimeille.On kristillinen kirkko naispappeineen loitonnut kristinuskosta aika lailla.

  120
  1. On olemassa Vapaakirkko. Liittykää siihen. Tuo veroja keräävä mätäpaise on lakkautettava.

   39
   1. Jeesuskin on sanonut itsensä irti kirkosta jo aikoja sitten.

  2. Näin on…erosin kirkosta 2015 Joulun aikoihin…Mäkinen-Askola..menivät liian pitkälle minun arvomaailmastani!Ei penniäkään enää tuohon hulluuteen.

   52
  3. onko tosiaan totta että kolehti kerättiin matuille,tuntuu uskomattoman epäoikeudenmukaiselta että oman maan kansa jää kirkossakin toiseksi islamille,voi enää tämän pidemmälle mennä omien kansalaisten laiminlyönti.ja vielä poliitikot kehtaavat puhua matujen ihmisoikeuksista.perk…

   49
   1. Seurakunta saa monissa tapauksissa itse päättää mihin kolehti kerätään. Sitten on Kirkkohallituksen määräämiä kolehtikohteita.

    5
    8
  4. Eli Kallion kirkon primääriagenda on väestönvaihdon edistäminen. Kiitos kun toit ilmi asiaa, en olisi muuten tiennyt mitään tästä.

   48
   1. ja tämä väestönvaihto tehdään meidän ja myös köyhien veroista.ja ne ihmisoikeudet.

    28
  5. Kallion seurakuntaneuvosto nimenomaan on täysin suvakkien hallussa. Jos menee Kallion kirkkoon koska tahansa niin kannattaa kuunnella hyvin tarkkaan mihin kolehti menee.Vokkiin kerääminen on täysin käsittämätöntä.

   Tallinnassa suomalaisen kirkon kolehti kerättiin lasten hyväksi. Sinne oli mukava antaa.

   33
   1. kuinka olisi jos jokainen meistä lähettäisi postia kallion seurakuntaan, mitä varten seurakunta pitää parempana hyysätä muslimeita kun on suomalaisia ruokajonoissa.

    10
  6. Eikös Kallion kirkko ole vielä terroristien kohde esittelyssäkin ollut isiksen medioissa?

   Samaan aikaan kohteen sisällä betoniesteiden suojassa kerätään varoja vokissa syötettynä ja lämmössä kellisteleville tulijoille joiden taustaa ei tiedä kukaan.

   Jotenkin nyrjähtänyttä toimintaa.

   39
   1. Ei Kallion kirkko vaan Temppeliaukion kirkko. Kallion kirkon päättäjät ovat niitä jotka symppaavat sekä islamia että homoseksuaalisuutta, vaikkei sen pitäisi olla mahdollista. Ei ainakaan jos kykenee loogiseen ajatteluun.

 4. Tämähän onkin seuraava askel ruotsalaisten kotouttamisessa. Ilmeisesti se onkin ainoa tapa saada kotoutuminen onnistumaan, että ruotsalaiset kotoutuvat uuteen kulttuuriin, mutta yllättäen kysymys ei ole monikulttuurista.

  56
  1
  1. Tarkoitus onkn että ME sopeutuisimme kehiskulttuureihin (eikä päinvastoin) ja lopulta kadottaisimme itsemme, omat arvomme ja historiamme.

   21
 5. Näin päinhän tämä aina sopii. Lucia voi olla murjaani, jouluperinteitä voi opettaa vaikka jihadisti ja muslimit ovat kirkon lemmikkejä.

  Mutta moskeijaan ei-islamilainen ei kelpaa edes kynnysmatoksi, Lähi-idän leivonnaisia esittelemässä joku Martta nostattaisi huudon taivasta myöten ja säännöistä voidaan luopua vain musujen kohdalla.

  69
 6. Musliminainen kertomassa joulun leivontaperinteistä ja varmaankin tämän pienen leivontatuokion lopputuloksena saadaan aikaiseksi keltaista kakkua uuden vuoden ilotulituksia silmällä pitäen.

  21
 7. Jenkeissä vietetään nykyään juutalaisten liikemiehien 50-luvulla ideoimaa happy holiday ”joulua” kaiken krääsän keskellä.

  Mitenköhän mahtaa toisen aavikkouskonnon valtaama Ruotsi viettää Jouluaan parinkymmenen vuoden kuluttua.

  God Jul till allihopa vai mites se sillä kirjaruotsilla menee.

  25
  1
  1. TaI: Goda fästdagar till alla tai gladast semester tällä hoonolla rootsilla. Sori, alkuperäiset.

 8. yhtä tapaa kristityt tuskin ”lainaa” muslimeilta,päänkatkomista,riittää että puukkoo käyttää kinkkuun,joulun tunnelma särkyy jos ruokapöydässä ruvetaan nirhaan päätä irti.hyvää joulua.

  25
 9. Entäs joulukinkku, oikein kunnon maatiais sikaa pöytään. Viinaa ja huumeitahan nuo jo käyttävät uskonnosta huolimatta. Ruotsi, tai sanotaan median valta ja päättäjät unohtava omat juurensa ja tapansa, joka on kuin hirttoköyden pujottamaista kaulaan ja odottaa vain että joku potkaisee tuolin alta ja se on siinä. Käsittämätöntä vieraskoreutta oman identiteetin kustannuksella, ts. hidasta kansallista itsemurhaa. Ruotsin ei ole tarvinnut taistella oman itsenäisyyden puolesta ns. nykyaikana josta johtuu leväperäinen suhtautuminen siihen. Ruotsille tekisi hyvää että vaikkapa venäjä miehittäisi maan muutamaksi vuosikymmeneksi, siinä oma kansallinen tunne nousisi ihan uusiin sfääreihin. Suomi tosin tulee huolestuttavasti perässä ja syyllisiä ovat globaaleja arvoja kylvävät poliittiset tyhjäntoimittajat, jotka eivät ole tehneet päivääkään rehellistä työtä ja jotka sylkevät kaiken isänmaalliseen viittaavaan päälle ja kehtaavat maailmalla vielä edustaa Suomea ainoana vaihtoehtona. Hyvä esimerkki tällaisesta on stubb.

  21
 10. Ohjelmalla yritettiin saada katsojat luulemaan islamin olevan inhimillisen ideologian.

  Naiselta olisi pitänyt kysyä, mitä mieltä hän on aikuisten miesten harjoittamasta seksistä 9-vuotiaiden tyttöjen kanssa. Naiselta olisi pitänyt kysyä, hyväksyykö hän islamista luopuneiden surmaamisen. Naiselta olisi pitänyt kysyä, pitääkö juutalaisten ja kristittyjen maksaa enemmän veroja kuin muslimien.

  40
 11. Ei ole maltillinen islami ,on vain islami .kaikki mitä muslimi tekee on jihad kuffari vastaan .

  12
 12. Ihme kun ei Ruotsissa vielä aamuteeveetä juonna muslimi. Suomessakin sentään avaruusseikkailu-ohjelmaa on juontanu somali.

 13. yle ja MTV 3 käänytää ihmisiä Hom......piip - joulun liian konseratiivisen * stressin painikeeksi* hyvin liberaalisesti sanoo:

  elokuva tarjontaa Sateenkaari porukoille
  YLE Fem
  THE IMITATION GAME (2014)
  Viranomaiset päätyivät pidättämään itse Turingin epäiltynä ”törkeästä säädyttömyydestä”. Syyte homoseksuaalisesta kanssakäymisestä johti tuomioon
  MTV3
  BOYS DON’T CRY (1999)
  Tositapahtumiin perustuva, pääosan esittäjälleen Oscarin tuottanut, koskettavan traaginen elokuva nuoresta naisesta, joka haluaa muuttua mieheksi,
  **mutta törmää järkyttävään suvaitsemattomuuteen**.

  Mietikää tätä sateenkaari suvaitsevaisuuden tyrkytystä aivopesua* viihteen keinoin*
  Muka vahigossa Valtamedioissa
  Nämä elokuvat valitaan tarkoin Sen esittävän kanavan akendan ideologian perusteella
  Mitä he tarjoavat
  **tai palkitsevat Skaaloisaan**
  Ei elokuvan takia vaan sen
  poliitisen* Suvakki *Rasismin vastustus -akendan takia
  Kuten Der Spiegelin Rivienvälistä* toimittaja
  joka vääristeli juttujaan vuosien ajan:
  *Mutta ei se mitään valeet upoavat kunhan akenda oikea
  ja palkinon saa Der Spiegelin Claas Relotius**niin mistä **
  Akendasta vai valhelisesta journalismista
  kummasta pätelkää itse vai kummastakin
  Sama juttu näissä korruptoituneissa kupla elokuva viihde alan
  liberaali fasistien palkintojen jako tilaisuuksissa
  mee toon käyntiin vetäjä raiskari ahdistelija
  Henry weinstein on joskus loistanut myös niissä huolella
  Ja kaikki vain taputavat vaikka tietävät asioista
  you tube
  jane Fonda ’ashamed’ she didn’t call out
  Feministi ihmisoikeus aktivisti suvakki HYS HYS
  Mutta samalla jauhaa jostai rasismista suu vaahdossa perk…………….

  oikeesti mietikää näiden holywood moraali poliisien touhuja
  pahimmat suvakit ahdistelevat ja raiskailevat piri huuruisaan toisiaan
  mutta ovat silti maailman parhaita ihmisiä muihin verratuina
  haluatko sinä samaistua joihinkin narkki alkoholisti raiskari
  ulkona totaalisesti realielämästä oleviin staroihin
  katsokaa vaikka Joku madonnan Dokumentti
  ja mietikää hänen arkeaan omaanne tai normaali ihmisiin
  kuinka monella ihmisellä on palkattu henkilökohtainen nenän puteroija
  Bed With Madonna Madonna Truth or Dare
  Jumalauta tämä muijja elää umpio kuplassa omassa satu harha maailmasaan
  Pihalla reali elämästä kuin Piip Piip………………………………..

  mutta täläisellä hahoissaan elävällä tuoteella
  on satoja miljoonia faneja
  you tube
  Madonna: ’Thought About Blowing up White House
  Funny how CNN (Fake News) Edited that part out.
  you tube
  The Truth About Popular Culture

  Vittu mitä kaksinaamaista liberaali vasureiden valheelista paskaa saa niellä
  päivin öin joka päivä viihtenä uutisina ajankohtais ohjelmina valtamedioista
  liberaai vasureiden aivopesu propagandaa Ujutettuna Silmä munille
  you tube
  clockwork orange ludovico treatment

  Halla-aho ja idiootti keskustelevat maahanmuutosta

  Yle Pommitaa Nazi aikaan sijoituneita vaino elokuvia liuku hihnalla
  mistäs se voisi johtua tuota tuota

 14. Akkahan on vielä tiineenäkin, kuten tietysti kunnon lapsen tekokoneen kuuluukin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.