Kiina varoittaa Ruotsiin matkaavia, mutta syyt diplomaattiset

Kiinan suurähetystö on julkaissut uuden matkustusvaroituksen Ruotsiin matkaaville kansalaisilleen. Syyksi kerrotaan se, että kiinalaiset turistit ovat joutuneet useiden väkivaltaisuuksien ja ryöstöjen uhriksi Ruotsissa.

Tiedote ei kuitenkaan kerro koko totuutta ja siihen kannattaa suhtautua varauksella. Koko jupakka tähän, ja aiempiin syksyn aikana useisiin matkustusvaroituksiin johtuu diplomaattisesta selkkauksesta.

Kyseessä on syksyllä tapahtunut tapahtuma tukholmalaisessa hostellissa. Kiinalainen perheseurue saapui hostellille päivää liian aikaisin varauksen alkamista eikä hostellissa ollut tilaa majoittaa seuruetta. He halusivat jäädä hostellin aulaan odottamaan vuorokaudeksi. Henkilökunta ei antanut seurueelle lupaa yöpyä aulassa. Kiinalaiset kuitenkin kielloista huolimatta jäivät aulaan ja yrittivät nukkua sohvilla. Henkilökunta koki tilanteen uhkaavana kun seuruetta pyydettiin poistumaan.

Henkilökunta hälytti poliisin apuun. Kun poliisi kehoitti seuruetta poistumaan alkoi yksi miehistä riehumaan. Hän sylki poliisien päälle. Poliisi poisti tämän jälkeen ainakin yhden miehen seurueesta kantamalla tämän hostellista ulos.

Tästä tapahtumasta on nyt taustalla väännetty muutama kuukausi kättä. Kiinalaiset diplomaatit ovat vaatineet monenlaisia anteeksipyytöjä. Herneitä vedettiin kuitenkin pussillinen nenään ja aloitettiin matkustusvaroituskamppanja. Asiaa on yritetty selvittää diplomaattitasolla jo monta kuukautta, mutta kiinalaisten herneet näyttävät pysyvän todella lujasti sieraimissa.

Kyse ei siis ole ihan sellainen oikea oikea matkustusvaroitus vaan kiinalaiset herneet pysyvät nenässä tiukasti.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
markkatakaisin eroeurosta

Venäjä sekä Kiina ovat yleensä niitä jotka sulloo herneitä muiden sieraimiin, että hyvä että herneet alkaa löytämään myös niiden lähettäjien pärstät.

veetuuntunut stadilainen

Mä olen miettinyt Kiinaa aika paljon ja voisin lässyttää hyvinkin pitkällisesti Kiinan uhasta koko maailmalle…
EU-globalistit mussuttaa Venäjän uhasta ja kuinka sieltä päin ollaan manipuloitu mm: Brexitiä, jenkkipressanvaaleja, Kataloniaa, keltaliivejä jne.. Mutta Kiina ei ole ollenkaan puuttunut näihin?
Kuinka iso rooli Kiinalla on Etelä-Afrikan valkoisten omaisuuden ”kansallistamisessa”/siirtämisessä kiinalaisiin käsiin?
Monet ovat huolissaan USA:n kulttuuri-imperialismista, mutta kuvitelkaapa mitä tapahtuu kun Kiina alkaa näyttämään lihaksiaan maailmalla. Esimerkiksi jos ostavat pois suuria IT-yhtiöitä ja alkavat sitten toteuttamaan omaa sananvapauskäsitystään. Suvakkien mielestähän on ihan ok, että valtiot ulkoistavat sensuurin yksityisille firmoille, koska ”yrityksillä on vapaus olla julkaisematta ajatuksia käyttäjäehtojensa puitteissa”…
Silloin katoaa mediasta homosaatio, feminismi, uskonvapaus, ympäristönsuojelu ja kaikki Kiinan mahtavien kumppanien arvostelu, kuten Venezuelan, Venäjän, Iranin, P-Korean, E-Afrikan ja muiden fantastisten ihmisoikeusvaltioiden arvostelu…
Samalla tavalla kuin impotentit ja pelokkaat länsijohtajat kuten Obama antoivat mm. Syyrian Putinin käsiin, on Uiguuri-alueiden ja eteläisen Kiinanmeren ongelmat vasta pientä alkusoittoa sille mitä tapahtuu jos Kiina päästetään johtavaan asemaan! Mutta kotoisille totalitaristifaneille mikä tahansa systeemi on parempi kuin tasavaltalainen demokratia.

Svantelandia stinks

Meidän perhe yritettiin ryöstää keskellä kirkasta päivää uusruotsalaisen toimesta.
Oma reagtio oli ajattelematon ja nopea – vastaus äkilliseen voimankäyttöön joka kohdistui minuun takaapäin.
Ryöstäjälle jäi pipi. Onneksi idioottina yritti ryöstöä yksin röyhkeyttään.
Oma mielipide on, että Ruotsi on nykyään paskastan, emmekä enää vie rahojamme sinne.
Siljan korttikin tippui pronssitasollle ja 30.000 pistettä vanheni käyttämättömänä.
Pitäkää tunkkinne ja multikulttinne.

Valtsu

Jep. Jos risteilylle mennään, niin meidän perheen suuntana on Tallinna.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Ruotsi on nouseva suurvalta, joka ottaa lopulta pohjolan takaisin haltuunsa. Se, että liehuuko silloin Islamin rauhan lippu kuninkaanlinnan lipputangossa on sivuseikka, joka todennäköisesti toteutuu väestön rikastumisen myötä.

Skithålan Sverige

Ruotsiin matkustavat ainoastaan kullinkipeät Suomenruotsalaiset homot ja hyttiraiskausten toivossa läskit rumat suvakkiakat. Normaali ihminen ei Ruotsiin enää missään nimessä minkään asian takia mene.

Rape boats

Laivojenkin hyttikäytävillä partioi nykyään 3-4 koplan kokoiset arabipartiot.
2-3 kertaa itse tämän nähnyt ja lopettanut laivoilla käynnin, koska laivayhtiöitä ei kiinnosta matkustajien turvallisuus.

Kung Po Chickpea

Olipa pihejä kinkkejä kun eivät hotelliin menneet. Lisäksi melko tyhmiä kun eivät osaa varata huonetta oikealle päivälle. Toivottavasti eivät tule ikinä Suomeen.

Menkää Turkkiin niin pääsette purkkiin

Kiinalaisten käytös näkyy videoissa joita on netissä. Aivan sekopäistä mölinää jolla luultavasti ei niinkään ole tekemistä majoituksen kanssa. Epäillään jopa poliittisia motiiveja mutta todella tyhmältä ja lapselliselta se touhu näytti jokatapauksessa.
PS Poliisi ampui justiinsa puukonheiluttajaa Hallsbergin junaasemalla Örebron p-reiän nurkilla. Ei tainnut olla kiinalainen johon se reikä tuli.

Kuolema Muslimeille

Tanskaankin on nykyään kiva mennä. Tässä muslimipojat hakkaavat ja potkivat tanskalaisnaista. Pitäähän liha murentaa ennen joukkoraiskausta! ONNEA TANSKA! Näyttääköhän YLE tämän videon aamulähetyksessään? Onko tääsä kyseessä epäonnistunut kotoutus vai Tanskalaisten rasismi, en ole varma, mutta se on varma että tällä ei ole islamin kanssa mitään tekemistä! Joka muuta väittää on RASISTI !!!!!! https://twitter.com/Imamofpeace/status/1077529927673536512

huugo

Tuossa on mukana valkoisia luopioita. Ovat yleensä neekereiden ihailjoita mutta nyt viime vuosina noita on alkanut näkymään hiekkaneekeriden jengeissä. Pleface tyyppisä oman rodun vihaajia ja monikulttuurisia kullin lutkuttajia joista osa pääsee ainakin Suomessa YLE:n lemmikiksi ja mm. pallifacen linttanen naama nähdään monissa monikuluuuri ohjelmissa YLE.llä. Ei ole väliä vaikka on murhaajia omilla ”musiikkivideoilla”

T

Onko kenelläkään tietoa oliko Arabianrannan murhasta epäilty matu?

Ilmari

Entä epäilty tekijä?

T

Mahdollinen juttuaihe…?

huugo

No siihen viittasi että monikultuuri pappi oli heti pitämässä sielunmessua tapahtumapaikalla ja alue on tunnettua lähi-itämämäistä aluetta. Eli monkultuurinen murha jälleen joihin hesalaisten on totuttava.

ihmisoikeudet,ihmisarvo ja kansainväliset sopimukset

Länsi-paskastanin ruotsihomot ottavat vaan nyt kiltisti sen palveluasennon ja ryömivät Kiinalaistenkin edessä persereikää kiitollisena nuollen kuten loisivien arabiensakin kanssa.Kaikki muu on natsismia.

samaa paskaa

Suomen hotellissa katosivat Kiinalaisten omaisuus, ettekö muista.

Ruotsi, Pohjolan Mogadishu

Kiina on kyllä sikäli oikeassa että Ruotsiin matkustavien pitää olla varovaisia. Sukulaiset jotka asuvat Ruotsissa kertovat että missään nimessä ei saa pysähtyä maantielle jos sielä on auto jonka nokkapelti on auki. Ja että liftareita ei Ruotsissa passaa enää ottaa kyytiin, ei edes valkoisia nuoria naisia. Niillä saattaa olla mustanpuhuvatpoikaystävät ajavat perässä ja odottavat kunne sneito pysäyttää auton. Myös Liikennevaloissa ja liikenneympyröissä tapahtuvat autoryöstöt ovat lyeistyneet. Kun auto pysähtyy, tulee puskita kaveri ja osoittaa konepistoolilla kuskia näyttäen merkkiä että ”ulos”. Ja siinä se.

Maarit.Salo@gmail.com

Mikä on anteeksipyynnön hinta ja mikä pyytämättömyyden? Kysehän lienee siitä, tarvitseeko Ruotsi ulkomaisia turisteja, varsinkaan Kiinalaisia.
— Majoitusmarkkinat ovat jo muutenkin ylikuumentuneet Ruotsissa ”ulkomaisen kysynnän” ansiosta.
— Kiinalainen rotu ei sovellu Ruotsin ilmastoon.
— Kiinalaisilla on vinot silmät.
— Kiinalainen kulttuuri kohteliaine kumarteluineen ja anteeksipyytämisineen on häpeällinen tapa Ruotsissa. Nyrkki silmään ja potkut päälle, sen ruotsalainen ymmärtää.
— Jos tulevatkin Ruotsiin, niin sitten kotona kuitenkin kertovat kotona kokemuksista. Tilaisivat Dagbladetin ja lukisivat sitä kotona, jos kerran Ruotsi niin kiinnostaa.

Ei rispektiä enää

Kunnioitus virkavaltaa kohtaan on selvästi vähentynyt kehispaisumuksen myötä. Yöllä poliisia purtiin käsivarteen ja toinen poliisi hakattiin sairaalakuntoon Göteborgin nurkilla.

Terhomatti Hämeenkorpi

Sen nyt kohta arvas, että arabianrannan tekijä oli murjaani.Saatana på finska!

Kansalainen Kari

Svante possujen homostelevat balleriina poliisit uskaltavat hyökätä ja pamputtaa kiinalaista perhettä joka vain pelkäsi tulevansa julmien matunegroidien raiskaamiksi ja murhaamiksi.
Jos joku rauhan uskontovaltion edustaja olisi tullut pamputetuksi (vahingossa tietysti) niin kyllä koko Ruotsin valtiojohto itkien anoisi anteeksiantoa ja lutkuttaisi imaamien persreikiä.
Kiinan varoitukset ovat täysin asiallisia ja paikallaan.
Ruotsi on kammottava ja vaarallinen paskatunkio nykyään.

Made in China

Kiinassa laitetaan eläviä, pieniä kilpikonnia muovin sisään kun niistä tehdään avaimenperiä.