Ruotsissa tehty pari kolme isoa kokaiinitakavarikkoa

10. helmikuuta tehdyn takavarikon saalista Equadorin poliisin kuvaamana.

Helsingborgin satamassa on otettu talven mittaan talteen 2-3 konttia, joissa on ollut suuri määrä kokaiinia. Lasti on on tullut Etelä-Amerikasta.

10. joulukuuta takavarikoitu lasti sisälsi useita kiloja kokaiinia, tarkempia määriä ei ole kerrottu. Ruotsin huumepoliisi oli saanut Equadorin poliisilta vihjeen. Tai tarkastiottaen Equadorin poliisi kuvasi lastin ennenkuin se lähti matkaan. Lasti pääsi Ruotsiin ja se otettiin tullin takavarikkoon huumepoliisin toimesta. Kokaiini oli piilotettu banaanilastin sekaan.

Vastaavia takavarikkoja on tehty pari muutakin. Kyse on siis hyvin suuresta määrästä, ei puhuta enää mistään pikkusummista rahanakaan.

Huumekaupan kuviot ovat hyvin monimutkaisia ja tavaran liikuttelu vielä monimutkaisempaa. Yhden lastin perillepääsyn turvaamiseksi voidaan kehitellä todella monimutkainen kuvio, joka muistuttaa taitavaa shakin peluuta.

Se mikä on varmaa Ruotsin kuviossa on se, että Ruotsissa oleskelee kokaiinikaupan suuria tekijöitä Euroopan mittakaavassa. Suurin osa tavarastahan ei selvästikään ole edes Ruotsin markkinoille, vaan Saksan-Hollannin markkinoille, jossa käyttäjämäärät ovat kymmenkertaisia.

Kokaiinin hintoja: Kööpenhaminassa 50 euroa, Malmössä 60 euroa, Tukholmassa 70-100 euroa. Hinnat ovat suuntaa-antavia katukauppahintoja.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Swedistania is a criminal paradise

Ruotsi ei saanut toivomaansa lumipeitettä.

Saapasjalkakissa

Mutta sitäkin mielenkiintoisempi uusivuosi tulossa, ei taida ihan raketit riittää juhliessa, tai no, kukas sen tietää miten tämän kertaista kokkeli takavarikkoa juhlistetaan.

Munakokkeli OK

Jopa kokki Gordon Ramsaykin teki ohjelman kokkelin mielettömästä leviämisestä. Valkonaamat aiotaan ilmeisesti hukuttaa viinaan, pillereihin ja huumeisiin?

Anonymous

tuntuu tosiaan siltä että valkonaamat aiotaan tuhota,jollei huumeilla niin sitten miljoonilla afrikka ja lähi-itäläisillä.ruotsi on siitä loistava esimerkki.

Maunulan Pele

Suomessa hinta n.120e. Laatu täyttä paskaa jota pikkunilkkirotat jatkavat ahneuksissaan fruktoosilla ja diilaavat kuin olisivat isompiakin kihoja vaikka kuuluvat osana huumepoliisin hyödylliseen idioottiosastoon. Ja Aarniouskovaiset voivat taas ostaa uudet 4K-televisiot vanhojen LCD-televisioiden tilalle huumetakavarikkojen yhteydessä takavarikoiduista rahoista.

Terhomatti Hämeenkorpi

Turha tuohon on Aarniota sotkea. Tosi näet on, että Hesan huumeongelma räjähti silmille sen jälkeen kun Aarnio oli otettu kiinni. Huumekaupan suitsiminen on niiin mahdoton homma, että vain Aarnion kaltainen jäbä kykeni sitä hillitsemään. Sen jälkeen, joo, no mää sanoin sen jo…

El Comandante

Tuodaanko surströmmingin ja nuuskan lisäksi torniojoen yli vaikkapa gevalia kahvia?

Valtsu

Sonja hakee hyttiseuraa risteilylle, Hamza ilmoittautuu ja sehän Sonjalle passaa: https://m.facebook.com/groups/1506987949550317?view=permalink&id=2179563675626071&anchor_composer=false

Anonymous

olisikin ählämit niin ruotsissa kuin suomessakin yhtä innokkaita tekemään töitä kuin rikkomaan lakia mm.huumekaupalla,sitten ymmärtäisi kataisen lausahduksen,hei me tienataan tällä,ellei sitten tarkoittanut huumekauppaa..

Piripäät

Monen valkoinen joulu euroopassa jäi haaveeksi. Olisiko tuolla vaikutusta Suomenkin tervehtymiseen? Toivoa sopii. Liian moni ajelee piripäissään ja kuvittelee suuria kokkelihuuruissaan. Eikä poliisi enää pärjää niille. Katsovat vierestä eivätkä edes pidätä. Jollei aja kolaria.

Suomi Finland

https://unvis.it/iltalehti.fi/ulkomaat/a/01a5e21e-4109-4ff9-a4b4-60a35af587b0
“Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa sijaitseva Kaknäsin näköalatorni suljetaan yleisöltä, kertoo ruotsalaislehti Dagens Nyheter[1]. Syynä sulkemiselle ovat tornin suuret ylläpitokustannukset. Torniin pitäisi tehdä kalliita korjauksia, jotta turvallisuus vastaisi nykyajan säädöksiä.”
Kappas. Rahat loppuu.
Onneksi maassa on roppakaupalla insinöörejä, jotka hallitsevat korkeiden rakennusten purkamistoimenpiteet.

Tekoparta Vinossa

MTV 3 **Uutisia**
Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin onnistui sekoittaa pakkaa ja sosiaalista mediaa jopa jouluna, kun hän keskusteli lasten kanssa televisiolähetyksessä.
Trumpin lausahdus siitä, uskooko 7-vuotias vielä joulupukkiin, sai tyrmistyneen vastaanoton eri puolilla maailmaa.
*****Nyt **kaikki** voivat huokaista helpotuksesta******.
Niin Ketkä **kaikki **
Ainoastaan
Suomen valtamedian idiootti toimittajat huokailevat vaipoisaan tonttu hattu päässä tutti suussa
leikkien joulupukin Heidän lapsilensa
tuomilla lahjoila Vielä innokaamin
kun thrumph ei pilannut Mtv3 Toimittajan 35v uskoa joulu pukkiin
Vaikka hänen lapsensa 7V ei siihen usko
Heidä koulunsa rehtori kertoi totuuden Asiasta tai kummelit
Yhdysvaltalainen the Post and Courier –
lehti haastatteli kyseistä lasta ja
**välitti huojentavan tiedon:**
Ei jumalauta MTV3 – CNN kätyri media
***Trump ei pilannut tytön joulua***
ja uskoa joulupukkiin.
Siis miten helvetissä joku voi pitää tätä journalismina
saatika puolueetomana vastulisena journalismina
kun kysessä on puhdas idiotismi Tai aika lievästi sanottuna
Olen Sanaton taas kerran näiden liberaali vasuri toimittajien Anti thrumph psykoosista tuskasta
Hakeutukaa nyt herran jumala hoitoon
Tai ei sittenkäään haastaka kummelt oikeuteen
He pilaavat Mtv3 IL IS YLEN HS toimittajien joulupukki myytin yäääääää
Totuus Joulupukista
https://www.youtube.com/watch?v=iEEawDvkyBI

Anonymous

kuule,etkö vielä tiedä että sanoo tai tekee trump mitä vaan se on aina väärin suomen median mielestä,vaikka trump ostaisi jotain kaikille maailman lapsille siitä voitaisiin sanoa että trump unohti vanhemmat,mikä vääryys kaikkia vanhempia kohtaan,eikö trump pidä vanhoista ihmisistä.

Pera Peeveli

Se on kyllä totta! Trumpin jokainen sanominen tahi tekeminen suodatetaan aina pahansuovien lasien läpi.

Kokkelia että keikat luistaa

Tuo lasti oli tulossa Sillanpäälle ja löyhälle kaverihomo porukalle.