Poliisi esittää vangittavaksi Helsingin lapsisurmasta -82 syntynyttä miestä

Helsingin poliisi esittää huomenna vangittavaksi Arabianrannan lapsen surmatyöstä epäiltyä 1982 syntynyttä * * Sohrabia.

Poliisi epäilee, että mies surmasi lapsen jouluaattona. Mies otettiin kiinni tekopaikalla. Teon motiiveista ja muista taustoista poliisi ei toistaiseksi ole kertonut mitään.

~ Rikosnimikkeen perusteena on erityisen raaka ja julma tekotapa, ja se, että rikoksen kohteena on ollut puolustuskyvytön lapsi, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta poliisin tiedotteessa.

Tietojen mukaan teko oli erittäin raaka.

Poliisi

Seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
78 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tarkkailija

Ei se lapsi ollut tämän murhaajan oma lapsi.

Pequulijenkkatwist

Olipa todella yllättävää että kyseisen herrasmiehen sukunimi ei ollutkaan Nieminen tai Virtanen…

tarkkailija

Ei kun sukunimi on Sohrab ja etunimi sama kun Pakistanin ex-pressallakin l. Zulfigar Ali. Pressan sukunimihän oli Butto.

peräpää

Pate oli ja on ykkönen.

SipiläSaatana

Eikös tuo ole ihan yksittäistapaus? Eli voisi jo lopettaa asiasta “meuhkaamisen”?! Edellinen vastaava oli leikkipuistossa eli todistettavasti kyseessä on yksittäistapaus.

Heppu Korhonen

Sanasto vaatii selvitystä.
Eli kun “sontaa varpaiden välissä” oleva ampuu laukauksen, on se aina yksittäistapaus.
Kun hän ampuu konekiväärisarjan, on se sarja yksittäistapauksia (Oulun poliisi).
Kun lipas tyhjenee ja hän ottaa uuden lippaan käyttöön, on tuloksena uusi sarja yksittäistapauksia
Lisäksi on huomioitava, ettei näillä tapauksilla ole keskenään mitään tekemistä.

SipiläSaatana

Vielä jatkoa “yksittäistapaus” -perusteisiin… Edellinen oli Porvoossa tämä Helsingissä ja lisäksi edellinen tapahtui ulkona tämä sisätiloissa eli todellakin on kyseessä “yksittäistapaus”. Eikä edes kasaantunut yksittäistapaus, kuten Oulun lapsiraiskaukset.

Poliisin laskuoppi

Poliisi osaa laskea vain yhteen eli vain yhden tapauksen kerrallaan ja kaksikin on yksi plus yksi eli rivi ykkösiä eli yksittäistapauksia eli jokainen tapaus on yksi tapaus ja kaksi tapausta on yksi tapaus + yksi tapaus, mutta koska poliisi ei osaa laskea kuin yhteen, poliisille se on yksi tapaus ja vielä kiteytettynä: toinenkin tapaus on aina yksi tapaus, jos tapauksia onkin kaksi.

Janis Petke

ykkösiä ja nollia. Selvästi koodareita

Viha in vihannes

Kaikkia yksittäistapauksia ei tuoda julki, jos viranomaiset vaan jotenkin ne saavat piiloteltua. Tämä näkyy mm. Ruotsin raiskaustilastoissa. Niitä ei medialle jaeta, jotta rasismi ei lisääntyisi.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Anonymous

Toimitus Huom! Eihän siinä poliisin tiedotteessa ainakaan ole mitään semmosta joka viittaisi siihen että olisi olin sohrabin oma lapsi kyseessä …? Voisiko toimitus avaa tätä vähän ?

Vai kuinkako lie

Liekkö kysymyksessä vääräuskoisen lapsi!

Suvakkimedia on ainakin kiimassa järkkäämässä kaikkee muistohommaa

Niin voi hyvinkin olla. Kunniavieras päätteli, että, jos tappaa jälkeläisen tulee naaras kiimaan, niinhän osa petoeläimistäkin toimii.
Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan.

Lopeta eläinten halventaminen.

Pohjois_Korea

Tässä tapauksessa on väitetty, että poliisi olisi kerhoittanut naapureita olemaan puhumatta medialle. Mikä on se totuus, jota salataan? Oliko perhe kristillisessä joulunvietossa ja islamisti tuli joulupukiksi?

Pohjois_Korea

Siis kehoittanut 🙂

kanander

Lapsen murha on julmin rikos, jonka voi tehdä. Murhaajalla ja uhrilla on sama sukunimi mutta eivät ole isä ja poika. Setähän se on saattanut olla; ulkomailta Suomeen saapunut joka tapauksessa. Murhaaja on kiinni ja lähtee linnaan ellei joku kiero juristi järjestä hänelle pöpin papereita.
Murhattu poika ei ollut ehkä luterilainen. Ainakin ihmettelen Kanalan Kari-pappia julkisuuden tavoittelusta.

Anonymous

Saattoi olla. Perhe saattoi viettää kristillistä joulua. Se ei ehkä jotakuta fanaatikkoa miellyttänyt. Poliisin salailu paljastaa, että tähän liittyy piirteitä, joita ei haluta julkisuuteen eli kansan tietoon. Olisiko esimerkiksi uskonnolliset syyt. Yleensä jos tekoon liittyy islamismia tai terrorismia, heti alkuun on pitkä hiljaisuus ja poliisi ei kerro tekijästä ta teosta juuri mitään. Tässähän oli usean päivän ajan se pitkä hiljaisuus ja poliisikaan ei ole teosta lausunut juuri mitään.

Anonymous

Miksi pappi oli paikalla? Koska tekoon liittyi uskonnollinen motiivi? Ehkä ääri-islamistisia piirteitä? Kovin on papille tullut kiire päästä paikalle siunaamaan ja julistamaan herransanaa. Sen verran tiedän, että papit yleensä saa paljon viranomaisilta tietoa kuolemantapauksissa ja tietävät niistä paljon samoja asioita kuin poliisitkin ja aina enemmän kuin julkisuuteen kertovat. Kun pappi tilataan paikalle, papille kerrotaan hyvin tarkasti, mitä on tapahtunut.

"Veikko Ennala"

Sama kun kysyisit, että miksi pappi laulaa? Rahasta. Pappi saa rahaa laulamalla ja valehtelemalla.

Anonymous

Alueella asuu vielä melko paljon kristittyjä, pappi ilmestyi tietysti myös joulun aikaan tapahtuneen lapsenmurhan vuoksi, saattoi lohduttaa niitä jotka katsoivat tuon tarpeelliseksi. Onko kyseessä jonkunlainen kunniamurha arabihan tekijä oli ja tunnetusti väkivaltainen kuten nämät usein tuppaa olemaan, ikävää ettei miestä ollut laitettu heti rikosten aluettua arabiaan takaisin siellä on väkivaltaisella aina tilaisuuksia. Papisto lähti tässä nyt uuteen lähestymistapaan tähän saakka evl on estänyt papiston kiiheällä toimilla islamistien poistoa ja kirkkon bisnes majoittaa erityisesti islamisteja maahan ohi ns.kantaväen .mtu majoitus onkin tällä haavaa suurinpia valtiota laskuttavia bisnesaloja. Pääkaupunkiseudulla on kuitenkin valtava asuntojen ylituotanto ja tarjonta ,mtu.ja haaveillaan saatavan satoja tuhansia kela-gold järjestelmän rahoitukseen asumaan ,yhtyneet kryndääjät on ajanut hanketta voimakaasti mm. vihreiden avulla.

I am shocked

Nykypappeja ei voikkaan kuin ihmetellä. Esimerkkinä möreä ääninen Irja Askola.

Virtanen

Tarina kertoo, että pojalta olisi pää lähtenyt… tiedä sitten totuutta mutta jotakin uskontoon liittyvää tässä on. Ei rauhan uskonnossa poikia pikku syillä tapeta.
Olisiko perhe kristitty? Tai perhe viettänyt joulua vaikka olisi maallistunut Islamista? Vai olisiko poika osallistunut näin joulun aikaan jonhonkin kristilliseen tapahtumaan?

tarkkailija

Halal?

Automies

Ainoa asia mistä voidaan tässä vaiheessa olla varmoja on se että mahdollisimman paljon pyritään salaamaan ja kovin keinoin sen vuoksi että murhaaja oli Maahantuotu/ Maahantunkeutunut tapaus.
– Tässä vaiheessa voisi pikku hiljaa viranomaiset tiedottaa asiasta avoimesti mutta ei haluta koska sen kansa muistaa ja vaalit ovat tulossa.
“Vahinko” eli asian tuleminen julki, aivan kuten Oulunkin tapaukset ja sadat muut tapaukset on jo tapahtunut.
Se vain jää hyvin ihmisille mieleen mikäli on esimerkiksi otettu pää irti jouluna pikkupojalta (En tiedä mutta epäilen koska tekotavaksi oli rustattu “erittäin raaka” ja se IKEA meininki nyt vain on tietyissä kulttuureissa vahva) ja sitä tässä nyt ilmeisesti pelätään kun kaikesta ollaan niin vaisuja.

Anonymous

Ei muuta kuin tämän PT-median uutisen LINKKIÄ JAKOON, vaikka savumerkeillä tai kirjekyyhkyllä, jotta saadaan vedettyä asiaa salailevilta valtamedian edustajilta matto alta! Ihmisillä on oikeus tietää totuus siitä, mitä Suomessa tapahtuu.

Anonymous

totuus on se jota viranomaiset pelkää,jokohan loputkin suomalaisista herää siihen minkälsia vieraita on suomeen tullut 2015 jälkeen

Liikaa

Vuoden 2015 jälkeen niitä on tullut 36 x 5500kpl eli melkoinen luku. Perustuu http://www.migri.fi.

Anonymous

migrin tilastosta tulee migreeni,tähän kun lisää sen kuinka hurjaa vauhtia matut lisääntyy niin väestönvaihto on tosiasia lähitulevaisuudessa ellei jotain tehdä sen estämiseksi

teki

Poliisi näköjään uhkailee myös Oulun raiskauksien uhrin tai uhrien vanhempia. Poliisia kiinnostaa vain Suomalaisten mielipiteet, ei se mitä ulkomaalaiset tekee Suomalaisille lapsille.

Pessimisti

Oulun poliisi nostaa syytteen pahoinpitelystä raiskatun lapsen vanhempia vastaan, kun ottivat kiinni raiskaajat. Voi näitä meidän Merkelin pikku natsipoikia. Kuvottavia paskahousuja, mitenkä voivat katsoa peiliin?

SoyBoy

Tekivät sen kardinaalivirheen että luottivat poliisiin. Mihinkään viranomaiseen ei pidä koskaan luottaa. Palomiehiin ja sotilaisiin ehkä hieman, mutta ei missään tapauksessa poliisiin, lääkäreihin, tuomareihin, liikennevirastoon, verottajaan, sosiaalitoimeen tai mihinkään vastaavaan.
Viranomainen ei ole puolellasi. Yhteiskunta ei ole puolellasi. Kansalaiset ovat. Siksi tuli keltaliivit.

Anonymous

olisi tosiaan mielenkiintoista kuulla mitä poliisit ovat sanoneet raiskattujen tyttöjen vanhemmille,olisi ollut hienoa jos vanhemmat olisivat salaa nauhoittaneen “keskustelun”.kuinka voi olla mahdollista että ne isät jotka ottivat raiskaajan kiinni saavat siitä syytteen.tulee eittämättä mieleen että muslimien tekemiä rikoksia halutaan salata niin poliisin kuin median toimesta mutta miksi,voiko määräys tulla muualta kuin sisäministeriöstä ja itse fyyher mykkäseltä.

fatwantarkistaja

Väkisin tulee mieleen, että kun itse täytyy tehdä poliisin työt, niin sitten myös tuomarin hommat, eikä asiasta kannata huudella.
En kehota mihinkään, pälkähti vaan päähän.

RikastajaStubb

Tuollakin pohdiskellaan asiaa: https://ylilauta.org/sekalainen/92444400
Nimestäkin näyttäisi olevan tarkempaa tietoa…

suuri huijaus

Maa tuntuu olevan miehitetty poliitikot ja poliisi on saatu miehittäjän palvelukseen onhan tämä aika surkuhupaisaa touhua me kelpaamme vain maksumiehiksi ja nöyriksi palvelijoiksi.

toni lajos

Mitä enemmän poliisi salailee tietoja, kiinnostus vaan rahvaalla lisääntyy ja värittyy, tässä tapauksessa punaiseksi

Kererr

Eikö ole hullua että tää hyssytellään kokonaan pois? Jos poika on mestattu tämä olisi jättimäinen uutinen, isompi kuin kahden naisen murhat Marokossa. Ympäri länsimaita. Nyt ei tule mitään mihinkään. Mua hirvittää tämä.

Heppu Korhonen

Poliisi tietää missä tilassa Suomi on ja haluaa muutoksen.
Siksi tapauksen yksityiskohtia salataan lähemmäksi eduskuntavaaleja ja julkaistaan ne muutamia viikkoja ennen.
Tarkoituksena on saada aikaan jytkyjen jytky ja PS hallitus, joka korjaa tilanteen.

tarkkailija

Halal?

Anonymous

niin hirvittää kaikkia joilla on aivot

Anonymous

taidat olla oikeassa,jos tämä mestaus leviäisi kaikkien ihmisten tietoon siitä voisi alkaa jotain sellaista mitä ei sitten voi pysäyttää

Varma äänestäjä

Niin eikös tuo identiteetti ollut jo silloin selvä kun ilmeni että poliiisi salaa kaikki tiedot, eli ei mies mikään paikallinen “pottunokka ” ole, voi poika raukkaa mitä tuo sika hänelle teki !

Allu

Ilmeisesti saksipotkunsa ei tehoa enää kuin alakouluikäisiin.

jippos123

Murhaajahan tuntuu olevan oikein aito kaiken moniosaaja. Sivutolkulla rikosrekisteriä mutta aina vaan paijattu ehdonalaisella, eli tämä ei lienee paskiaisen tunteneille ollut kovinkaan suuri ylläripylläri.
Pitää silti muistaa, että tälläkään murhalla kuten ei millään aikaisemmallakaan paskavarpaan tekemällä ole mitään tekemistä yhtään minkään kanssa ja poliisi valvoo vihapuhetta ja ajatuksia.

tarkkailija

Ei se ainakaan Jesse Torniainen ole. Voi olla niin, että siitä oltaisi uutisoitu erilaisella tavalla?

Kirriitinenpiste

Niin, poliisi pelkää että jutusta voi tulla vaikka PS;n vaalimainos, joten jättävät tämän kertomatta, sillä onhan se kauheata vihervassari porukalla tälläistä taas lähteä kommentoimaan😊😊

en osaa määritellä tätä YLEN toimintaa Järjelisesti *enkä kirjoitaa*

Tämä lapsi murha olisi sen tehnyt suomalainen tai ulkomaalainen on syvältä
mutta yle tunke naaratiota klo18.00 jossa luodan mielikuvaa espoolaismiehestä ei kerrota tarkoitukselisesti sitä ulkomaalais taustaa
vaikka mitä tapahatuisi yle suojelee monikultuuri akedaansa viimeisen asti
pahinta tosiaan että sinä samalla
he välilisesti luovat monikuultuurin tuomista vakavista uniikki rikoksista kuvaa
että sen olisi tehnyt kantasuomalainen
siis viimeiseen saakka ehkä 20.30 utisissa kuulemme sen ihmeen
jota panattu jo viikko kuka
*espoolais mies on*
Yle tosiaankin näytää esimerkkiä kuinka monikuluurisuuden akenda
menee tämän kantaväestön turvalisuuden edellle 6-0
ILTASANOMAT
Tällainen on Arabianrannan koulupojan murhasta epäilty mies – moninkertainen rattijuoppo joka on tehnyt useita pahoinpitelyjä
KELLO Julkaistu: 27.12. **15:52**
Yle on tietoinen asiasta mutta luo vieläkin kuvaa espoolais kanttis miehestä klo 18-00 uutisissa
Koulupojan murhasta epäillyllä ulkomaalaistaustaisella espoolaismiehellä on taustallaan useita tuomioita mm. rattijuopumuksista ja pahoinpitelyistä. Hän on ajanut autoa myös huumausaineiden vaikutuksen alla.
Siis YLELLÄ ON OIKEASTI JOKU PAKKOMIELLE PAHIMASSA TAPAUKSESSA SYMPATIAT
Mietikää jos se olisi ollut Martti meikäiläinen espoosta
Herranjumala kuvat olisivat jo eetrissä oleet miehestä 3 päivää
suomi olisi rasismin pahuuden kehto
muistokonsertti oltaissin järkätty
varisverkosto marssisi kaduilla
islamistinen yhdistys paasaisi imaaneineen A studiossa Meidän rasisimista
Nyt Perus suomalaiset kelpaisivat studio vieraaksi kuuntelemaan nazi syytöksiä
miten he ovat yllytäneet meidät suomalaisen miehet
tähän äärioikeisto rasismiin vihapuheen takia HUH Lista olisi loputon
millainen media mylläkkä olisi pystyssä jos tekijä olisi
Martti meikäiläinen
Kuten yle kertoo ainostaan vielä kello 18.28
osoite espoossa ei kuulu perheeseen
Joku voisi luulla että klo 18.30 Martti meikäiläinen murhaa lapsia
KELLO Julkaistu: 27.12. **15:52**
Koulupojan murhasta epäillyllä ***ulkomaalaistaustaisella espoolaismiehellä*** on taustallaan useita tuomioita mm. rattijuopumuksista ja pahoinpitelyistä. Hän on ajanut autoa myös huumausaineiden vaikutuksen alla.
nyt ei ole päasia kuka tekee
vaan mitä pimitetään tarkoituksellisesti ylen uutisissa
jota en minä nyt voi muuten tajuta
kuin jollain fanaatisella monikultuurin
puna vihervasuri liberaali toimittajien elämänkatsomuksen akendan takia
kun unelmaan tulee säröjä tai siis öhöm…tai jotain paljon pahempaa

Ylellä oli vastaus asiaan
he eivät puhu asiasta sanakaan 20.30 uutisissa
sen sijaan heidän netti uutisaan kilomerin juttu ***tahdikaasti*** juuri oikeaan aikaan kertä matu sympatiota
kun alaikäiset Ali, Jawad ja Najib tulivat Suomeen ilman perhettään, tukikoti antoi pohjan elämälle –
jatkossa he joutuvat pärjäämään yksin
Paltamossa suljetaan turvapaikanhakijoiden tukikoti, jossa asui lähes kolmekymmentä nuorta. Jatkossa se auttaa vain tarvittaessa.
Julkaistu prioriteetit kohdilaan
Turvapaikanhakijat2 7.12.2018**** klo 20:35****
mutta 20.30 tv uutissa ei sanakaan tästä
Poliisi esittää vangittavaksi Helsingin lapsisurmasta -82 syntynyttä miestä”
syy kun hän on ulkomaalais taustainen nimen perusteella ylen *maineen suojelua* nauttiva muslimi
yksi jonkun komentti kertoo omat mielipiteeni erittäin hyvin
Pitäisikö Ylen nyt hetken aikaa olla hiljaa näistä turvapaikanhakijoista.

Mistä sä olet kotoisin kun ei meinaa saada kirjoituksesta selvää? Myyrä vai tav. letku?

elias longström

Paavo, miksi Lokan face- päivitys ei ole esillä?

Tw

Niin, Junes Lokkahan nimen tilasi käräjäoikeudesta, voisi sen mainita lähteenä.

Allu

Villi veikkaus etunimestä = Ramin. 🤔

Allu
miekku

Tämä ei kuulu tähän, mutta tiesittekö että Suomeen lennätetään Kongosta kiintiöpakolaisia? Kongossa on menossa pahin ebolaepidemia ja huolestuttaa todella, että tuleeko noiden mukana Suomeenkin tämä tappava tauti? Moni muu tautihan on niiden mukana levinnyt eurooppaa, tuhkarokko ja tubi mm. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005948118.html
Kysykääpä siltä, ketä äänestitte eduskuntaan, että mites on. Olisi kiva kuulla vastauksia näiden kamalien joa euroopasta hävitetyksi luultujen tautien osalta.

Automies

Ebolaa ei tarvitse pelätä, se tarttuu erittäin heikosti ja aluksi ne oireet ovat mm. Raju kuume eli se skreenaus on helppo tehdä jo kuumemittarilla aika pitkälti.
Enemmän olisin huolissani siitä että Kongosta (mikä on edelleen pimeintä Afrikkaa) tulee ihan aitoja kannibaaleja ja ihmisiä joista huomattava osa ei osaa edes lukea tai kirjoittaa mutta tappamista on tehty sitä enemmänkin?
Miten luulette että nuo “sopeutuvat” Suomeen?
Uskomuksiin kuuluu myös se että mikäli raiskaa valkoisen lapsen tai naisen niin se parantaa AIDS:ista. Lisäksi uskomukset mm. Noitiin ja vastaavaan johtavat tuolla yhä ihan arkipäivinäkin niin naisten kuin miestenkin lynkkaamiseen ja elävältä polttamiseen.
https://www.theguardian.com/world/2003/jan/09/congo.jamesastill
Kongosta löytää vaikka mitä, aivan kaheli paikka ja sellainen paikka millaiset asukkaat.
Kuka haluaa naapurikseen kongolaisen kannibaalin?

fatwantarkistaja

Haluan suvakit Kongoon. Nehän voisivat jopa maksaa niistä jotakin, että saavat taikakaluja, ei siellä valkoisia ihan pilvin pimein taida olla. Olisi kerrankin kiva katsoa videolta, kun paikallisia tapoja opetetaan.

Automies

Niiden kannattaisi vain muistaa pakata oikein ja mukaan kannattaisi ottaa:
1. Taikalapanen.
2. Avaimet joita kilistellä.
Voisivat siellä sitten koettaa kuinka hyvin nuo toimivat käytännössä siellä paikallisten kanssa?
Oikeastaan voisivat lähettää koko YLE:n alkuperäisen videon tuotteen porukan sinne näyttämään “Kovassa kenttäkokeessa” miten hyvin nuo toimivat?

Nuapurin syy

Tavja haloska?

Särmääjä

Kyllä suomalaisetkin teurastaa lapsia jouluaattona eikun…

Allu

Polliisia kun on mukava leikkiä niin löytyi tuollainen.
https://groups.google.com/forum/#!topic/sfnet.keskustelu.uutiset/aAiw25iAKpE
Kertoo myös meidän poliisien munattomuudesta.

Pena

Kuinka yllättävää taas kerran. Kiitos hallitus ja juha sipilä.

Joulupukkikin tietää

Kai tämäkin on rasisti suomalaistenkin syytä, kun viettävät joulua ja syövät kinkkua, saatanat!

Teoria

tämä on jo kolmas monikultuurin tekemä lapsi murha lyhyen ajan sisään
1 Raiskaajamurhaaja vapaaksi syyskuussa 2016: Karkottamispäätös on lainvoimainen
Vakavista seksuaalirikoksista ja teinitytön murhasta tuomittu mies vapautuu vankilasta syyskuussa 2016. Päätös hänen karkottamisestaan Suomesta on yhä voimassa.
2 Missä lastaan puukottanut majaili yli puoli vuotta?
Poliisi selvittänyt Porvoon epäillyn taustoja lukuisilla kuulusteluilla
22.11.2017
38-vuotias lapsensa murhasta epäilty päätettiin viime viikolla vangita tutkinnan ajaksi.
3 Poliisi esittää vangittavaksi Helsingin lapsisurmasta -82 syntynyttä miestä
Teoria
Eu Antaa tämän holtitoman islamisaation vyöryä euroopaan
joka aiheutaa kantaväestön välisen polarisaation konfkitin
Euroopan kantaväestö menetää luotamuksensa omiin poliitikoihinsa vasemalla ja oikealla
ja samalla uskonsa puolustaa isänmaatansa
* tutkimus juuri suomesta esim *
mikäs siinä sen jälkeen Kuin ottaa jonkun diktaatorin asema liittovaltio asetuksilla käytöön
Eu sta käsin Kun kukaan ei enään välitä
ISLAM *Raiskatuista kotimaistaan*
Eu Meppinä 2020 SDP n Eero heinäluoma puikoissa esim Ymm……
Eu kansalaisia pasitetaan syyriaan Sotimaan
*Islamin rauhan puolesta *
ja heti kun he sieltä lähtevät
kuten usa
Syntyy uusi ISIS 2
Sen sijaan että he yritäisivät edes saada jotain rauhaa aikaiseksi *ITSE*
eli sanonta Maltilinen islam On pelkää retorista suvakki paskaa
Jos he olisivat maltilisia
miten helvetissä he eivät saa rauhaa aikaiseksi
100 vuodessa keskenään
kuten suurin osa euroopan maista 2 maailmansodan jälkeen
olisiko kyse islam uskonnosta loppu peleissä uskon sotineen
1980 luvulla katsoi suomen uutisista kuvaa lähi idän sotatantereilta
ja tokaisi mielesään
luojan kiitos nuo sotahullut ahläm muslimi sekopäät ovat kuitenkin niin kaukana
kukaan ei puhunut ääri islamista mitään
sotaa käytiin Ilman Isisiäkin
jonkun toisen sekopäisten islam uskon lahkojen toimesta
Khomeini ruletti
niin ketä
tuskin ruoveden demari irmeliäkään samaan tyyliin 1980 luvulla
Ruhollah Khomeini :
Ajatollah Khomeini pelkkä nimi
aiheutti pelkotiloja demari irmeliin 1980 ajatyksia englaniksi realy sick bad man
Muttei ilmeisesti nykyään kun islam tupaa pistämään sanoja Sdp irmelin suuhun
mitä saa puhua ja miten vuonna 2018 että irmeli tuntee olonsa hyväksi suvaitsevaiseksi
*islam terroristien rikolisten raiskareiden puolesta puhujaksi puolustajaksi *
moraalit ja parhaat arvot pinnassa anti rasisitisesti
niin ketä kohtaan suomalaisia
vai näitä lähi idän matuja kohtaan
pohditaan sitä peiton alla tovi
Punaisen Ristin pohjaton lipas: käsikirjoitus
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/10/30/punaisen-ristin-pohjaton-lipas-kasikirjoitus
Vastaanottopalveluiden kustannukset 2016
Yhteensä 554 milj€ SPR 259 milj € Luona 57 milj. €
Heikki Hurstin köyhien joulujuhlaan jonotettiin kyynelsilmin
Heikki Hursti jäämässä ilman 50 000 €:n rahoitusta
7.9.2018 Aamuset
Suomessa tehdään enemmän itsemurhia kuin keskimäärin EU-maissa.
Vuonna 2016 tieliikenteessä kuoli 258 henkilöä, ja itsemurhan kautta kuoli yli kolminkertainen määrä, 787 suomalaista.
Vuonna 2015 Suomessa tehtiin 100 000 henkilöä kohden 13,46 itsemurha
*Ja Yle valkopyykää Heti perään Tämän Hallituksen Sylikoirana karuja faktoja*
Matu puussa feikki itsemurha media tempaus iltalehden käsikirjoitamana
Järjetömän siunailua yhdestä matusta
te suomalaiset rasisitit siivitämänä
Luulitko, että Suomi on edelleen maailman synkimpiä itsemurhamaita? –
**Ei ole***, vaan eurooppalaisen keskitason tuntumassa
Miksi niin luulaan Yle
siksi kun heitä ei kiinnosta aihe paskan vertaaa
koska matu puussa on tärkeämpi aihe
tai sama aihe mutta se on vain näyteltyä itsemurha teatteria
matuille sympatiaa ja iltapäivä lehdistölle lööpeistä käteistä
kahta venäläistä teko homoa unohtamatta eduskunta talon edessä
raskaana oleva rasistien pahoin pidelty VALE pahoinpitely
myös kirvoitaa mielimme valtamedian puolueetoman laatujournalismin kuka on heille tärkein
se islam määritää myös irmelin identitettiä aikas pitkälle jos irmeli haluaa olla harras suvakki
tajuamatta kuitenkaan mitä suvaitsee silmät ummessa näiden uutisten aikana nykyään
radiosta näköradiosta tietokoneeltaan
Vahvistus: ISIS otti virallisesti vastuun Ranskan iskuista vuosina 2015-2018
Isis kertoi tehneensä Pariisin terrori-iskut – kuolleita ainakin 127
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_terrori-iskuista
eli maailman faanatisinta väkivaltaisinta epätasa arvoisinta naisille olevaa isam uskontoa
voi pojat kun on maailma muutunut entis ajoista turvatomammaksi
virkaa puna viher vasuri irmeli
tajuamatta että se on juuri hänen tyylisten akendan- punaviher vasuri liberaali
–matut ensin–
äänestys käyttäytymisen ihmisten vika
ja jihadistit nauravat partaansa *typerät liberaali vasuri Irmelit suck my dick*
The Jihadist Next Door
https://www.youtube.com/watch?v=VNGRpKwIAwE

Välipuolikuu

Jännää miten nämä ylemmän rodun YLI-ihmisten nimet ovat aina ALI..

Korak

Kyseessä siis Suomessa jo parikymmentä vuotta loisinut tukihuijari, taparikollinen, rattijuoppo, varas, pahoinpitelijä, lapsenmurhaaja. Eli SOSSUMUSLIMI. Huomenna tulee olemaan kiinnostavaa lukea miten me Suomalaiset rasistit olemme epäonnistuneet 20+ vuotta tämänkin reppanan, poikapoloisen kotouttamisessa. Tämä jätkä on malliesimerkki siitä miten muslimit sopeutuvat Suomalaiseen yhteiskuntaan. Eli EI MITENKÄÄN. AINOAT muslimit jotka kotoutuvat, sopeutuvat ovat ne jotka täällä syntyvät muslimivanhemmille jotka ovat jotakuinkin älykkäitä liberaaleja eivätkä mitään sisäsiittoisia kiihko-islam-hitlereitä määräyksineen paskakulttuureineen ja naurettavine mukakunnioineen tukahduttamassa lastensa vapautta. Ja nämäkin tapaukset ovat ihan helvetin saatanan vitun harvinaisia, puhutaan sadoista, ei tuhansista, 30 vuoden ajalta.

Anonymous

saatana,täytyykö muslimien määrä suomessa yhtä suureksi kuin esim.kuvan englannissa,silloin on taatusti myöhäistä sanoa yhtään mitään silloin ollaan jo kalifaatissa

Näyttää menevän tunteisiin

Suotavaa olisi, että poliisille ja lehdistölle annettaisiin työrauha

Gobbels

Ei kai PolPo:a ole kukaan mitenkään häirinnyt, jotta työteko olisi jotenkin häiriintynyt? Tosin salailu ei ole onnistunut kun vapaa/totuusmedia on tehnyt työtään (Kuten valhemediankin olisi pitänyt tehdä…)

huugo

Lähi-idän vankilat tyhjennettiin mm. Libyassa, Irakissa ja Syyriassa ja se ainens on nyt pohjoismaissa, myös Suomessa. Saivat parasta mahdollista hyysäsytyä median ja viranomaisten taholta 2015 invaasion jälkeen ja tässä tulos. Kultamuntat yksi toisensa jälkeen ovat paljastuneet murhaajiksi, alaikäisten sarjaraiskaajiksi ja sarjarikollisiksi. Ja mediat suojelee vieläkin näitä jätekasoja, käsittämätöntä.Median luoma kuva heistä oli tahallaan valheellinen, ei tullut insinöörejä, lääkäreitä ja korkeasti koulutettuja, vaan se pahin pohjasakka ja tulokset näemme lähivuosina, tämä oli vain alkua.

Riku Rantala

Mut ne tekee törkeen siistii safkaa!!!!!!!!!!

Ja hyöty oli mikä?

Kertokaa nyt miten Suomi tienasi ja rikastui tästä Arabianrannan murhaajasta kaikkina niinä vuosina kun hän paransi rikosrekisteriään? Ja montako tuloveroäyriä hän on maksanut Suomeen?

Anonymous

Olisikohan Eila Kännön ja Ulkomaalaisviraston aikaan laitettu poika kotiinsa ennen kuin tällaista tapahtuu? Kun naisten mukaan halutaan nimetä katuja niin Eilalle tällainen kunnia kyllä kuuluisi.
Järkyttyneille lohdutukseksi se että kaikkeen tottuu.

kanander

Miksi muut aikuiset pakenivat, kun pikkupoikaa ryhdyttiin tappamaan. He olisivat voineet estää veitsen käytön.
Murhaajan puolustuksessa tultaneen mielenhäiriöön vetoamaan kuten eilen arvelin.Ei saa kuulemma pelätä eikä vihata, mutta minä vihaan lapsenmurhaajaa.

Pinlaareni

“Arabian”ranta… jåå-å. Huoh….