Poliisi esittää vangittavaksi Helsingin lapsisurmasta -82 syntynyttä miestä

Helsingin poliisi esittää huomenna vangittavaksi Arabianrannan lapsen surmatyöstä epäiltyä 1982 syntynyttä * * Sohrabia.

Poliisi epäilee, että mies surmasi lapsen jouluaattona. Mies otettiin kiinni tekopaikalla. Teon motiiveista ja muista taustoista poliisi ei toistaiseksi ole kertonut mitään.

~ Rikosnimikkeen perusteena on erityisen raaka ja julma tekotapa, ja se, että rikoksen kohteena on ollut puolustuskyvytön lapsi, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta poliisin tiedotteessa.

Tietojen mukaan teko oli erittäin raaka.

Poliisi

Seurataan tilannetta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

78 thoughts on “Poliisi esittää vangittavaksi Helsingin lapsisurmasta -82 syntynyttä miestä

 1. Olipa todella yllättävää että kyseisen herrasmiehen sukunimi ei ollutkaan Nieminen tai Virtanen…

  86
  1. Ei kun sukunimi on Sohrab ja etunimi sama kun Pakistanin ex-pressallakin l. Zulfigar Ali. Pressan sukunimihän oli Butto.

 2. Eikös tuo ole ihan yksittäistapaus? Eli voisi jo lopettaa asiasta “meuhkaamisen”?! Edellinen vastaava oli leikkipuistossa eli todistettavasti kyseessä on yksittäistapaus.

  68
  1. Sanasto vaatii selvitystä.
   Eli kun “sontaa varpaiden välissä” oleva ampuu laukauksen, on se aina yksittäistapaus.
   Kun hän ampuu konekiväärisarjan, on se sarja yksittäistapauksia (Oulun poliisi).
   Kun lipas tyhjenee ja hän ottaa uuden lippaan käyttöön, on tuloksena uusi sarja yksittäistapauksia
   Lisäksi on huomioitava, ettei näillä tapauksilla ole keskenään mitään tekemistä.

   72
  2. Vielä jatkoa “yksittäistapaus” -perusteisiin… Edellinen oli Porvoossa tämä Helsingissä ja lisäksi edellinen tapahtui ulkona tämä sisätiloissa eli todellakin on kyseessä “yksittäistapaus”. Eikä edes kasaantunut yksittäistapaus, kuten Oulun lapsiraiskaukset.

   36
   1. Poliisi osaa laskea vain yhteen eli vain yhden tapauksen kerrallaan ja kaksikin on yksi plus yksi eli rivi ykkösiä eli yksittäistapauksia eli jokainen tapaus on yksi tapaus ja kaksi tapausta on yksi tapaus + yksi tapaus, mutta koska poliisi ei osaa laskea kuin yhteen, poliisille se on yksi tapaus ja vielä kiteytettynä: toinenkin tapaus on aina yksi tapaus, jos tapauksia onkin kaksi.

    38
    1
  3. Kaikkia yksittäistapauksia ei tuoda julki, jos viranomaiset vaan jotenkin ne saavat piiloteltua. Tämä näkyy mm. Ruotsin raiskaustilastoissa. Niitä ei medialle jaeta, jotta rasismi ei lisääntyisi.

   21
 3. Toimitus Huom! Eihän siinä poliisin tiedotteessa ainakaan ole mitään semmosta joka viittaisi siihen että olisi olin sohrabin oma lapsi kyseessä …? Voisiko toimitus avaa tätä vähän ?

  16
   1. Suvakkimedia on ainakin kiimassa järkkäämässä kaikkee muistohommaa sanoo:

    Niin voi hyvinkin olla. Kunniavieras päätteli, että, jos tappaa jälkeläisen tulee naaras kiimaan, niinhän osa petoeläimistäkin toimii.

    Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan.

    33
 4. Tässä tapauksessa on väitetty, että poliisi olisi kerhoittanut naapureita olemaan puhumatta medialle. Mikä on se totuus, jota salataan? Oliko perhe kristillisessä joulunvietossa ja islamisti tuli joulupukiksi?

  49
  1
 5. Lapsen murha on julmin rikos, jonka voi tehdä. Murhaajalla ja uhrilla on sama sukunimi mutta eivät ole isä ja poika. Setähän se on saattanut olla; ulkomailta Suomeen saapunut joka tapauksessa. Murhaaja on kiinni ja lähtee linnaan ellei joku kiero juristi järjestä hänelle pöpin papereita.

  Murhattu poika ei ollut ehkä luterilainen. Ainakin ihmettelen Kanalan Kari-pappia julkisuuden tavoittelusta.

  28
  1. Saattoi olla. Perhe saattoi viettää kristillistä joulua. Se ei ehkä jotakuta fanaatikkoa miellyttänyt. Poliisin salailu paljastaa, että tähän liittyy piirteitä, joita ei haluta julkisuuteen eli kansan tietoon. Olisiko esimerkiksi uskonnolliset syyt. Yleensä jos tekoon liittyy islamismia tai terrorismia, heti alkuun on pitkä hiljaisuus ja poliisi ei kerro tekijästä ta teosta juuri mitään. Tässähän oli usean päivän ajan se pitkä hiljaisuus ja poliisikaan ei ole teosta lausunut juuri mitään.

   39
  2. Miksi pappi oli paikalla? Koska tekoon liittyi uskonnollinen motiivi? Ehkä ääri-islamistisia piirteitä? Kovin on papille tullut kiire päästä paikalle siunaamaan ja julistamaan herransanaa. Sen verran tiedän, että papit yleensä saa paljon viranomaisilta tietoa kuolemantapauksissa ja tietävät niistä paljon samoja asioita kuin poliisitkin ja aina enemmän kuin julkisuuteen kertovat. Kun pappi tilataan paikalle, papille kerrotaan hyvin tarkasti, mitä on tapahtunut.

   19
   1. Sama kun kysyisit, että miksi pappi laulaa? Rahasta. Pappi saa rahaa laulamalla ja valehtelemalla.

    17
    1
   2. Alueella asuu vielä melko paljon kristittyjä, pappi ilmestyi tietysti myös joulun aikaan tapahtuneen lapsenmurhan vuoksi, saattoi lohduttaa niitä jotka katsoivat tuon tarpeelliseksi. Onko kyseessä jonkunlainen kunniamurha arabihan tekijä oli ja tunnetusti väkivaltainen kuten nämät usein tuppaa olemaan, ikävää ettei miestä ollut laitettu heti rikosten aluettua arabiaan takaisin siellä on väkivaltaisella aina tilaisuuksia. Papisto lähti tässä nyt uuteen lähestymistapaan tähän saakka evl on estänyt papiston kiiheällä toimilla islamistien poistoa ja kirkkon bisnes majoittaa erityisesti islamisteja maahan ohi ns.kantaväen .mtu majoitus onkin tällä haavaa suurinpia valtiota laskuttavia bisnesaloja. Pääkaupunkiseudulla on kuitenkin valtava asuntojen ylituotanto ja tarjonta ,mtu.ja haaveillaan saatavan satoja tuhansia kela-gold järjestelmän rahoitukseen asumaan ,yhtyneet kryndääjät on ajanut hanketta voimakaasti mm. vihreiden avulla.

  3. Nykypappeja ei voikkaan kuin ihmetellä. Esimerkkinä möreä ääninen Irja Askola.

 6. Tarina kertoo, että pojalta olisi pää lähtenyt… tiedä sitten totuutta mutta jotakin uskontoon liittyvää tässä on. Ei rauhan uskonnossa poikia pikku syillä tapeta.

  Olisiko perhe kristitty? Tai perhe viettänyt joulua vaikka olisi maallistunut Islamista? Vai olisiko poika osallistunut näin joulun aikaan jonhonkin kristilliseen tapahtumaan?

  43
 7. Ainoa asia mistä voidaan tässä vaiheessa olla varmoja on se että mahdollisimman paljon pyritään salaamaan ja kovin keinoin sen vuoksi että murhaaja oli Maahantuotu/ Maahantunkeutunut tapaus.

  – Tässä vaiheessa voisi pikku hiljaa viranomaiset tiedottaa asiasta avoimesti mutta ei haluta koska sen kansa muistaa ja vaalit ovat tulossa.

  “Vahinko” eli asian tuleminen julki, aivan kuten Oulunkin tapaukset ja sadat muut tapaukset on jo tapahtunut.

  Se vain jää hyvin ihmisille mieleen mikäli on esimerkiksi otettu pää irti jouluna pikkupojalta (En tiedä mutta epäilen koska tekotavaksi oli rustattu “erittäin raaka” ja se IKEA meininki nyt vain on tietyissä kulttuureissa vahva) ja sitä tässä nyt ilmeisesti pelätään kun kaikesta ollaan niin vaisuja.

  54
  1. Ei muuta kuin tämän PT-median uutisen LINKKIÄ JAKOON, vaikka savumerkeillä tai kirjekyyhkyllä, jotta saadaan vedettyä asiaa salailevilta valtamedian edustajilta matto alta! Ihmisillä on oikeus tietää totuus siitä, mitä Suomessa tapahtuu.

   36
 8. totuus on se jota viranomaiset pelkää,jokohan loputkin suomalaisista herää siihen minkälsia vieraita on suomeen tullut 2015 jälkeen

  51
   1. migrin tilastosta tulee migreeni,tähän kun lisää sen kuinka hurjaa vauhtia matut lisääntyy niin väestönvaihto on tosiasia lähitulevaisuudessa ellei jotain tehdä sen estämiseksi

 9. Poliisi näköjään uhkailee myös Oulun raiskauksien uhrin tai uhrien vanhempia. Poliisia kiinnostaa vain Suomalaisten mielipiteet, ei se mitä ulkomaalaiset tekee Suomalaisille lapsille.

  66
  1
  1. Oulun poliisi nostaa syytteen pahoinpitelystä raiskatun lapsen vanhempia vastaan, kun ottivat kiinni raiskaajat. Voi näitä meidän Merkelin pikku natsipoikia. Kuvottavia paskahousuja, mitenkä voivat katsoa peiliin?

   39
   1
   1. Tekivät sen kardinaalivirheen että luottivat poliisiin. Mihinkään viranomaiseen ei pidä koskaan luottaa. Palomiehiin ja sotilaisiin ehkä hieman, mutta ei missään tapauksessa poliisiin, lääkäreihin, tuomareihin, liikennevirastoon, verottajaan, sosiaalitoimeen tai mihinkään vastaavaan.

    Viranomainen ei ole puolellasi. Yhteiskunta ei ole puolellasi. Kansalaiset ovat. Siksi tuli keltaliivit.

    35
    1
   2. olisi tosiaan mielenkiintoista kuulla mitä poliisit ovat sanoneet raiskattujen tyttöjen vanhemmille,olisi ollut hienoa jos vanhemmat olisivat salaa nauhoittaneen “keskustelun”.kuinka voi olla mahdollista että ne isät jotka ottivat raiskaajan kiinni saavat siitä syytteen.tulee eittämättä mieleen että muslimien tekemiä rikoksia halutaan salata niin poliisin kuin median toimesta mutta miksi,voiko määräys tulla muualta kuin sisäministeriöstä ja itse fyyher mykkäseltä.

    14
  2. Väkisin tulee mieleen, että kun itse täytyy tehdä poliisin työt, niin sitten myös tuomarin hommat, eikä asiasta kannata huudella.

   En kehota mihinkään, pälkähti vaan päähän.

   11
 10. Maa tuntuu olevan miehitetty poliitikot ja poliisi on saatu miehittäjän palvelukseen onhan tämä aika surkuhupaisaa touhua me kelpaamme vain maksumiehiksi ja nöyriksi palvelijoiksi.

  34
 11. Mitä enemmän poliisi salailee tietoja, kiinnostus vaan rahvaalla lisääntyy ja värittyy, tässä tapauksessa punaiseksi

  34
 12. Eikö ole hullua että tää hyssytellään kokonaan pois? Jos poika on mestattu tämä olisi jättimäinen uutinen, isompi kuin kahden naisen murhat Marokossa. Ympäri länsimaita. Nyt ei tule mitään mihinkään. Mua hirvittää tämä.

  40
  1. Poliisi tietää missä tilassa Suomi on ja haluaa muutoksen.
   Siksi tapauksen yksityiskohtia salataan lähemmäksi eduskuntavaaleja ja julkaistaan ne muutamia viikkoja ennen.
   Tarkoituksena on saada aikaan jytkyjen jytky ja PS hallitus, joka korjaa tilanteen.

   17
   1
  2. taidat olla oikeassa,jos tämä mestaus leviäisi kaikkien ihmisten tietoon siitä voisi alkaa jotain sellaista mitä ei sitten voi pysäyttää

 13. Niin eikös tuo identiteetti ollut jo silloin selvä kun ilmeni että poliiisi salaa kaikki tiedot, eli ei mies mikään paikallinen “pottunokka ” ole, voi poika raukkaa mitä tuo sika hänelle teki !

  27
 14. Murhaajahan tuntuu olevan oikein aito kaiken moniosaaja. Sivutolkulla rikosrekisteriä mutta aina vaan paijattu ehdonalaisella, eli tämä ei lienee paskiaisen tunteneille ollut kovinkaan suuri ylläripylläri.
  Pitää silti muistaa, että tälläkään murhalla kuten ei millään aikaisemmallakaan paskavarpaan tekemällä ole mitään tekemistä yhtään minkään kanssa ja poliisi valvoo vihapuhetta ja ajatuksia.

  40
  1. Ei se ainakaan Jesse Torniainen ole. Voi olla niin, että siitä oltaisi uutisoitu erilaisella tavalla?

   15
 15. Niin, poliisi pelkää että jutusta voi tulla vaikka PS;n vaalimainos, joten jättävät tämän kertomatta, sillä onhan se kauheata vihervassari porukalla tälläistä taas lähteä kommentoimaan😊😊

  29
 16. en osaa määritellä tätä YLEN toimintaa Järjelisesti *enkä kirjoitaa* sanoo:

  Tämä lapsi murha olisi sen tehnyt suomalainen tai ulkomaalainen on syvältä
  mutta yle tunke naaratiota klo18.00 jossa luodan mielikuvaa espoolaismiehestä ei kerrota tarkoitukselisesti sitä ulkomaalais taustaa

  vaikka mitä tapahatuisi yle suojelee monikultuuri akedaansa viimeisen asti

  pahinta tosiaan että sinä samalla
  he välilisesti luovat monikuultuurin tuomista vakavista uniikki rikoksista kuvaa
  että sen olisi tehnyt kantasuomalainen

  siis viimeiseen saakka ehkä 20.30 utisissa kuulemme sen ihmeen
  jota panattu jo viikko kuka
  *espoolais mies on*

  Yle tosiaankin näytää esimerkkiä kuinka monikuluurisuuden akenda
  menee tämän kantaväestön turvalisuuden edellle 6-0

  ILTASANOMAT

  Tällainen on Arabianrannan koulupojan murhasta epäilty mies – moninkertainen rattijuoppo joka on tehnyt useita pahoinpitelyjä

  KELLO Julkaistu: 27.12. **15:52**

  Yle on tietoinen asiasta mutta luo vieläkin kuvaa espoolais kanttis miehestä klo 18-00 uutisissa

  Koulupojan murhasta epäillyllä ulkomaalaistaustaisella espoolaismiehellä on taustallaan useita tuomioita mm. rattijuopumuksista ja pahoinpitelyistä. Hän on ajanut autoa myös huumausaineiden vaikutuksen alla.

  Siis YLELLÄ ON OIKEASTI JOKU PAKKOMIELLE PAHIMASSA TAPAUKSESSA SYMPATIAT

  Mietikää jos se olisi ollut Martti meikäiläinen espoosta

  Herranjumala kuvat olisivat jo eetrissä oleet miehestä 3 päivää
  suomi olisi rasismin pahuuden kehto

  muistokonsertti oltaissin järkätty
  varisverkosto marssisi kaduilla

  islamistinen yhdistys paasaisi imaaneineen A studiossa Meidän rasisimista

  Nyt Perus suomalaiset kelpaisivat studio vieraaksi kuuntelemaan nazi syytöksiä
  miten he ovat yllytäneet meidät suomalaisen miehet

  tähän äärioikeisto rasismiin vihapuheen takia HUH Lista olisi loputon

  millainen media mylläkkä olisi pystyssä jos tekijä olisi

  Martti meikäiläinen

  Kuten yle kertoo ainostaan vielä kello 18.28

  osoite espoossa ei kuulu perheeseen

  Joku voisi luulla että klo 18.30 Martti meikäiläinen murhaa lapsia

  KELLO Julkaistu: 27.12. **15:52**

  Koulupojan murhasta epäillyllä ***ulkomaalaistaustaisella espoolaismiehellä*** on taustallaan useita tuomioita mm. rattijuopumuksista ja pahoinpitelyistä. Hän on ajanut autoa myös huumausaineiden vaikutuksen alla.

  nyt ei ole päasia kuka tekee
  vaan mitä pimitetään tarkoituksellisesti ylen uutisissa
  jota en minä nyt voi muuten tajuta
  kuin jollain fanaatisella monikultuurin
  puna vihervasuri liberaali toimittajien elämänkatsomuksen akendan takia
  kun unelmaan tulee säröjä tai siis öhöm…tai jotain paljon pahempaa

  14
  1. Ylellä oli vastaus asiaan
   he eivät puhu asiasta sanakaan 20.30 uutisissa
   sen sijaan heidän netti uutisaan kilomerin juttu ***tahdikaasti*** juuri oikeaan aikaan kertä matu sympatiota

   kun alaikäiset Ali, Jawad ja Najib tulivat Suomeen ilman perhettään, tukikoti antoi pohjan elämälle –
   jatkossa he joutuvat pärjäämään yksin
   Paltamossa suljetaan turvapaikanhakijoiden tukikoti, jossa asui lähes kolmekymmentä nuorta. Jatkossa se auttaa vain tarvittaessa.

   Julkaistu prioriteetit kohdilaan

   Turvapaikanhakijat2 7.12.2018**** klo 20:35****

   mutta 20.30 tv uutissa ei sanakaan tästä

   Poliisi esittää vangittavaksi Helsingin lapsisurmasta -82 syntynyttä miestä”

   syy kun hän on ulkomaalais taustainen nimen perusteella ylen *maineen suojelua* nauttiva muslimi

   yksi jonkun komentti kertoo omat mielipiteeni erittäin hyvin

   Pitäisikö Ylen nyt hetken aikaa olla hiljaa näistä turvapaikanhakijoista.

  2. Mistä sä olet kotoisin kun ei meinaa saada kirjoituksesta selvää? Myyrä vai tav. letku?

   5
   1
 17. Tämä ei kuulu tähän, mutta tiesittekö että Suomeen lennätetään Kongosta kiintiöpakolaisia? Kongossa on menossa pahin ebolaepidemia ja huolestuttaa todella, että tuleeko noiden mukana Suomeenkin tämä tappava tauti? Moni muu tautihan on niiden mukana levinnyt eurooppaa, tuhkarokko ja tubi mm. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005948118.html

  Kysykääpä siltä, ketä äänestitte eduskuntaan, että mites on. Olisi kiva kuulla vastauksia näiden kamalien joa euroopasta hävitetyksi luultujen tautien osalta.

  29
  1. Ebolaa ei tarvitse pelätä, se tarttuu erittäin heikosti ja aluksi ne oireet ovat mm. Raju kuume eli se skreenaus on helppo tehdä jo kuumemittarilla aika pitkälti.

   Enemmän olisin huolissani siitä että Kongosta (mikä on edelleen pimeintä Afrikkaa) tulee ihan aitoja kannibaaleja ja ihmisiä joista huomattava osa ei osaa edes lukea tai kirjoittaa mutta tappamista on tehty sitä enemmänkin?

   Miten luulette että nuo “sopeutuvat” Suomeen?

   Uskomuksiin kuuluu myös se että mikäli raiskaa valkoisen lapsen tai naisen niin se parantaa AIDS:ista. Lisäksi uskomukset mm. Noitiin ja vastaavaan johtavat tuolla yhä ihan arkipäivinäkin niin naisten kuin miestenkin lynkkaamiseen ja elävältä polttamiseen.

   https://www.theguardian.com/world/2003/jan/09/congo.jamesastill

   Kongosta löytää vaikka mitä, aivan kaheli paikka ja sellainen paikka millaiset asukkaat.

   Kuka haluaa naapurikseen kongolaisen kannibaalin?

   17
   1. Haluan suvakit Kongoon. Nehän voisivat jopa maksaa niistä jotakin, että saavat taikakaluja, ei siellä valkoisia ihan pilvin pimein taida olla. Olisi kerrankin kiva katsoa videolta, kun paikallisia tapoja opetetaan.

    1. Niiden kannattaisi vain muistaa pakata oikein ja mukaan kannattaisi ottaa:

     1. Taikalapanen.
     2. Avaimet joita kilistellä.

     Voisivat siellä sitten koettaa kuinka hyvin nuo toimivat käytännössä siellä paikallisten kanssa?

     Oikeastaan voisivat lähettää koko YLE:n alkuperäisen videon tuotteen porukan sinne näyttämään “Kovassa kenttäkokeessa” miten hyvin nuo toimivat?

 18. Kai tämäkin on rasisti suomalaistenkin syytä, kun viettävät joulua ja syövät kinkkua, saatanat!

  11
 19. tämä on jo kolmas monikultuurin tekemä lapsi murha lyhyen ajan sisään

  1 Raiskaajamurhaaja vapaaksi syyskuussa 2016: Karkottamispäätös on lainvoimainen

  Vakavista seksuaalirikoksista ja teinitytön murhasta tuomittu mies vapautuu vankilasta syyskuussa 2016. Päätös hänen karkottamisestaan Suomesta on yhä voimassa.

  2 Missä lastaan puukottanut majaili yli puoli vuotta?

  Poliisi selvittänyt Porvoon epäillyn taustoja lukuisilla kuulusteluilla
  22.11.2017
  38-vuotias lapsensa murhasta epäilty päätettiin viime viikolla vangita tutkinnan ajaksi.

  3 Poliisi esittää vangittavaksi Helsingin lapsisurmasta -82 syntynyttä miestä

  Teoria
  Eu Antaa tämän holtitoman islamisaation vyöryä euroopaan
  joka aiheutaa kantaväestön välisen polarisaation konfkitin
  Euroopan kantaväestö menetää luotamuksensa omiin poliitikoihinsa vasemalla ja oikealla
  ja samalla uskonsa puolustaa isänmaatansa
  * tutkimus juuri suomesta esim *

  mikäs siinä sen jälkeen Kuin ottaa jonkun diktaatorin asema liittovaltio asetuksilla käytöön
  Eu sta käsin Kun kukaan ei enään välitä
  ISLAM *Raiskatuista kotimaistaan*
  Eu Meppinä 2020 SDP n Eero heinäluoma puikoissa esim Ymm……
  Eu kansalaisia pasitetaan syyriaan Sotimaan
  *Islamin rauhan puolesta *
  ja heti kun he sieltä lähtevät
  kuten usa
  Syntyy uusi ISIS 2

  Sen sijaan että he yritäisivät edes saada jotain rauhaa aikaiseksi *ITSE*

  eli sanonta Maltilinen islam On pelkää retorista suvakki paskaa

  Jos he olisivat maltilisia
  miten helvetissä he eivät saa rauhaa aikaiseksi
  100 vuodessa keskenään

  kuten suurin osa euroopan maista 2 maailmansodan jälkeen

  olisiko kyse islam uskonnosta loppu peleissä uskon sotineen

  1980 luvulla katsoi suomen uutisista kuvaa lähi idän sotatantereilta
  ja tokaisi mielesään

  luojan kiitos nuo sotahullut ahläm muslimi sekopäät ovat kuitenkin niin kaukana

  kukaan ei puhunut ääri islamista mitään
  sotaa käytiin Ilman Isisiäkin

  jonkun toisen sekopäisten islam uskon lahkojen toimesta
  Khomeini ruletti

  niin ketä

  tuskin ruoveden demari irmeliäkään samaan tyyliin 1980 luvulla

  Ruhollah Khomeini :
  Ajatollah Khomeini pelkkä nimi
  aiheutti pelkotiloja demari irmeliin 1980 ajatyksia englaniksi realy sick bad man

  Muttei ilmeisesti nykyään kun islam tupaa pistämään sanoja Sdp irmelin suuhun

  mitä saa puhua ja miten vuonna 2018 että irmeli tuntee olonsa hyväksi suvaitsevaiseksi

  *islam terroristien rikolisten raiskareiden puolesta puhujaksi puolustajaksi *

  moraalit ja parhaat arvot pinnassa anti rasisitisesti

  niin ketä kohtaan suomalaisia

  vai näitä lähi idän matuja kohtaan

  pohditaan sitä peiton alla tovi

  Punaisen Ristin pohjaton lipas: käsikirjoitus
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/10/30/punaisen-ristin-pohjaton-lipas-kasikirjoitus

  Vastaanottopalveluiden kustannukset 2016

  Yhteensä 554 milj€ SPR 259 milj € Luona 57 milj. €

  Heikki Hurstin köyhien joulujuhlaan jonotettiin kyynelsilmin
  Heikki Hursti jäämässä ilman 50 000 €:n rahoitusta

  7.9.2018 Aamuset
  Suomessa tehdään enemmän itsemurhia kuin keskimäärin EU-maissa.
  Vuonna 2016 tieliikenteessä kuoli 258 henkilöä, ja itsemurhan kautta kuoli yli kolminkertainen määrä, 787 suomalaista.
  Vuonna 2015 Suomessa tehtiin 100 000 henkilöä kohden 13,46 itsemurha

  *Ja Yle valkopyykää Heti perään Tämän Hallituksen Sylikoirana karuja faktoja*

  Matu puussa feikki itsemurha media tempaus iltalehden käsikirjoitamana

  Järjetömän siunailua yhdestä matusta

  te suomalaiset rasisitit siivitämänä

  Luulitko, että Suomi on edelleen maailman synkimpiä itsemurhamaita? –
  **Ei ole***, vaan eurooppalaisen keskitason tuntumassa

  Miksi niin luulaan Yle
  siksi kun heitä ei kiinnosta aihe paskan vertaaa

  koska matu puussa on tärkeämpi aihe

  tai sama aihe mutta se on vain näyteltyä itsemurha teatteria

  matuille sympatiaa ja iltapäivä lehdistölle lööpeistä käteistä

  kahta venäläistä teko homoa unohtamatta eduskunta talon edessä

  raskaana oleva rasistien pahoin pidelty VALE pahoinpitely

  myös kirvoitaa mielimme valtamedian puolueetoman laatujournalismin kuka on heille tärkein

  se islam määritää myös irmelin identitettiä aikas pitkälle jos irmeli haluaa olla harras suvakki

  tajuamatta kuitenkaan mitä suvaitsee silmät ummessa näiden uutisten aikana nykyään
  radiosta näköradiosta tietokoneeltaan

  Vahvistus: ISIS otti virallisesti vastuun Ranskan iskuista vuosina 2015-2018

  Isis kertoi tehneensä Pariisin terrori-iskut – kuolleita ainakin 127
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_terrori-iskuista

  eli maailman faanatisinta väkivaltaisinta epätasa arvoisinta naisille olevaa isam uskontoa

  voi pojat kun on maailma muutunut entis ajoista turvatomammaksi

  virkaa puna viher vasuri irmeli

  tajuamatta että se on juuri hänen tyylisten akendan- punaviher vasuri liberaali
  –matut ensin–

  äänestys käyttäytymisen ihmisten vika

  ja jihadistit nauravat partaansa *typerät liberaali vasuri Irmelit suck my dick*

  The Jihadist Next Door

 20. Kyseessä siis Suomessa jo parikymmentä vuotta loisinut tukihuijari, taparikollinen, rattijuoppo, varas, pahoinpitelijä, lapsenmurhaaja. Eli SOSSUMUSLIMI. Huomenna tulee olemaan kiinnostavaa lukea miten me Suomalaiset rasistit olemme epäonnistuneet 20+ vuotta tämänkin reppanan, poikapoloisen kotouttamisessa. Tämä jätkä on malliesimerkki siitä miten muslimit sopeutuvat Suomalaiseen yhteiskuntaan. Eli EI MITENKÄÄN. AINOAT muslimit jotka kotoutuvat, sopeutuvat ovat ne jotka täällä syntyvät muslimivanhemmille jotka ovat jotakuinkin älykkäitä liberaaleja eivätkä mitään sisäsiittoisia kiihko-islam-hitlereitä määräyksineen paskakulttuureineen ja naurettavine mukakunnioineen tukahduttamassa lastensa vapautta. Ja nämäkin tapaukset ovat ihan helvetin saatanan vitun harvinaisia, puhutaan sadoista, ei tuhansista, 30 vuoden ajalta.

  16
 21. saatana,täytyykö muslimien määrä suomessa yhtä suureksi kuin esim.kuvan englannissa,silloin on taatusti myöhäistä sanoa yhtään mitään silloin ollaan jo kalifaatissa

  11
 22. Suotavaa olisi, että poliisille ja lehdistölle annettaisiin työrauha

  11
  1. Ei kai PolPo:a ole kukaan mitenkään häirinnyt, jotta työteko olisi jotenkin häiriintynyt? Tosin salailu ei ole onnistunut kun vapaa/totuusmedia on tehnyt työtään (Kuten valhemediankin olisi pitänyt tehdä…)

   10
 23. Lähi-idän vankilat tyhjennettiin mm. Libyassa, Irakissa ja Syyriassa ja se ainens on nyt pohjoismaissa, myös Suomessa. Saivat parasta mahdollista hyysäsytyä median ja viranomaisten taholta 2015 invaasion jälkeen ja tässä tulos. Kultamuntat yksi toisensa jälkeen ovat paljastuneet murhaajiksi, alaikäisten sarjaraiskaajiksi ja sarjarikollisiksi. Ja mediat suojelee vieläkin näitä jätekasoja, käsittämätöntä.Median luoma kuva heistä oli tahallaan valheellinen, ei tullut insinöörejä, lääkäreitä ja korkeasti koulutettuja, vaan se pahin pohjasakka ja tulokset näemme lähivuosina, tämä oli vain alkua.

  17
 24. Kertokaa nyt miten Suomi tienasi ja rikastui tästä Arabianrannan murhaajasta kaikkina niinä vuosina kun hän paransi rikosrekisteriään? Ja montako tuloveroäyriä hän on maksanut Suomeen?

  12
 25. Olisikohan Eila Kännön ja Ulkomaalaisviraston aikaan laitettu poika kotiinsa ennen kuin tällaista tapahtuu? Kun naisten mukaan halutaan nimetä katuja niin Eilalle tällainen kunnia kyllä kuuluisi.

  Järkyttyneille lohdutukseksi se että kaikkeen tottuu.

 26. Miksi muut aikuiset pakenivat, kun pikkupoikaa ryhdyttiin tappamaan. He olisivat voineet estää veitsen käytön.

  Murhaajan puolustuksessa tultaneen mielenhäiriöön vetoamaan kuten eilen arvelin.Ei saa kuulemma pelätä eikä vihata, mutta minä vihaan lapsenmurhaajaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.