Ruotsin ampumiskuolemissa tulossa huippuvuosi

Ruotsissa ammuttiin kuluvana vuonna hengiltä ennätysmäärä henkilöitä. Kaiken kaikkiaan gangsterisodissa menetti henkensä 44 henkilöä, joka on kaikkien aikojen ennätys.

Kyse ei kuitenkaan ole mistään dramaattisesta noususta, viime vuonna 2017 ammuttiin 43 kohdetta, joka on siis yksi lisää. Yksin Tukholmassa ammuttiin hengiltä 11 henkilöä ja 50 henkilöä sai ampumahaavoja. Tosin Tukholmassa oli loppuvuoden hieman rauhallisempaa, sillä poliisi otti kiinni kahden Rinkebyssä majaa pitävien murhajengien, Shottazin ja Dödspatrullin johtohahmoja. Viime vuosi oli Tukholman ampumiskuoleminen huippuvuosi, 18 kuollutta.

Vaikka Tukholman ampumistapaukset vähenivät, tapahtumat raaistuivat. Kuuluisia tapauksia kuluvana vuonna oli mm. Rinkebyn pizzeriamurha tammikuun 8. päivä, jossa kohde ammuttiin täpötäydessä ravintolassa. Lisäksi Rissnen murhat saivat suurta huomiota.

Malmön ampumisissa oli huippuvuosi. Teen siitä erillisen artikkelin myöhemmin, kunhan tilastot selkiytyvät.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Ruotsin ampumiskuolemissa tulossa huippuvuosi

 1. Myös poliisin pommintorjuntaryhmä voi kirjata tililleen 85% nousun vuodesta 2017. Yli 2400 tehtävää 2018 tähän mennessä (SVT) ja vuosi ei ole edes vielä loppu.

  47
  1
  1. Nii, onhan tässä vielä vuotta jäljellä. Kamelinpaskavarpaat kun keksii lähteä vuoden vaihtumisen ilotulitushilluntaan mukaan, niin siinä ehtii tulla kaikenlaisia tilastotapahtumia.

   40
 2. No nuo delanneet ovat pääasiassa yhteiskunta jätettä, eli ei suurtakaan vahinkoa, päinvastoin.Lisää ruutia palmaan vaan.

  28
  1
 3. ruumiita tulee kuin kollaalla ja äyräpäässä mutta monikulttuuri on rikkaus ja voimavara

  33
  1. Rikollisuus on laskenut Ruotsissa ja Suomessa virallisten tutkimusten mukaan. Kyseessä on vain yksittäistapauksia.

 4. Poliisi keskustelee vakavasti ulkomaalaisten murhaajien kanssa, mutta ei kykene suojelemaanoman maan kansalaisia saati lapsia. Ei yhtään ihmetytä, kun kansa ottaa oikeuden omiiin käsiinsä.

  16
 5. Eikös vastaavaa viime vuonna uutisoitu valtavana rikkautena kun Länsi-paskastanin kirurgit ovat huippuluokkaa ampumahaavojen hoidossa johtuen kiitettävästä määrästä harjoitusta?

  16
 6. Kuka yllätty siitä, että jos yhteiskuntaan päästää eläimiä niin yhteiskunta muuttuu eläintarhaksi.

 7. Ainakin tuli huipputulos edes jostakin. Onnea Ruotsalaisille tästä. Olkipukkikaan ei tainnut palaa tänä vuonna.

 8. Ruotsissa taitaa olla lähes samanlainen paska ase-laki kuin Suomessa, eli ruotsalaisilta kerätään kaikkia mahdollisia tekosyitä käyttämällä lailliset aseet pois. Eittämättä sillä on huomattava vaikutus aseilla tehtäviin henki yms. rikoksiin, eli ase-laki kasvattaa rikollisuutta. Nääs, kun kaikki rosvot omistavat laittoman aseen ja tietävät ettei kenelläkään ole mitään millä voisi puolustaa itseään. Sama suuntaus on ollut jo vuosia täyskiellon Englannissa. Aseelliset ryöstöt ja murhat ovat huimassa kasvussa jo monta vuotta peräkkäin. Aseiden takavarikoimiseen kansalta on ihan muut syyt kuin meille selitetyt, mutta poliittinen eliitti ei näemmä käsitä, ettei vallankumousta, eikä polittisia murhia tehdä pienoikivääreillä, tai vanhalla yksi piippuisella haulikolla.

  1. Kai sitä jokaisella joku astalo on, vaikka ….. tai no antaa olla. Pidetään omana tietona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.