Skoonessa useita pommeja muutaman päivän sisällä

Ruotsissa on taas paukkunut viime päivien aikana. Useita pommeja on räjäytelty talojen nurkilla, joissa rakennukset ovat saaneet suuria vaurioita.

Skoonessa Landskronassa viriteltiin kunnon jytky kerrostalorakennuksen sisäänkäyntiin. Vähän klo 01.00 jälkeen sattuneessa räjähdyksessä koko eteisaula rikkoontui ja rakenteet kärsivät suuria vaurioita. Lisäksi kadulla olleet autot vaurioituivat räjähdyksestä; ikkunat rikkoontuivat ja peltiä vääntyi.

Ihmisiä ei kuitenkaan loukkaantunut räjähdyksessä. Vaikka räjähdysalue Östergatanin ympäristö Landsrkonassa kuuluu kaupungin keskustaan, joitakin huhuja mahdollisesta kostosta liikkuu. Tosin poliisi ei vahvista pommin motiivia.

Heti kohta räjähdyksen jälkeen löytyi muutaman sadan metrin päästä auto, joka oli pyörinyt katon kautta ympäri. Ilmoittajien mukaan paikalta juoksi pois kaksi henkilöä. Poliisi onnistui ottamaan molemmat kiinni myöhemmin ja miehiä epäillään räjähdyksestä.

Pommin jälkiä voi katsoa SVT:n uutisista.

Puolen yön aikaan räjähti pommi myös Malmön keskustassa Östra Kristinelundsvägenillä. Toisen kerroksen huoneiston parvekkeelle heitettiin pommi. Poliisi arvioi sen omatekoiseksi. Parvekepellit lensivät mäelle ja ikkunat rikkoontuivat. Huoneistossa oleskeli kaksi henkilöä, mutta he selvisivät säikähdyksellä.

Poliisi eristi alueen pommiryhmää varten. Tutkintaa jatketaan, mutta tässä vaiheessa ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Lundin omakotitalon pommin jälkiä.

Torstaiyönä paukkui Lundissa. Siellä viriteltiin pommi klo 02.20 aikaan omakotitalon portaille. Voimakas räjähdys rikkoi sisäänkäynnin ja väänsi rakenteita. Ikkunat rikkoontuivat ja julkisivu koki suuria vahinkoja. Talossa oli tekohetkellä useita ihmisiä, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että talon asukkaita kohtaan ei ole olemassa mitään uhkakuvaa, ts. eivät esimerkiksi ole todistajina rikosasiassa tai ei ole yhteyksiä alamaailmaan.

Teosta ei ole toistaiseksi ketään kiinniotettuna, poliisi tutkii asiaa vaaran aiheuttamisena.

Polisen

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
toni lajos

( Ilo ) tulitteiden myynti aiotaan kieltää ruotsissa ensi vuonna, pojat tyhjentelevät vanhoja varastoja ettei jää turhaan kalliit tulitteet nurkkiin kuljeksimaan, voipi kulkeutua vaikka vääriin käsiin

Syitä voi olla monia

”Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että talon asukkaita kohtaan ei ole olemassa mitään uhkakuvaa, ts. eivät esimerkiksi ole todistajina rikosasiassa tai ei ole yhteyksiä alamaailmaan.”
Vai niin – hehee, entäpä jos tytär ei ole käyttänyt huivia tai perheessä on hieman väärä tulkinta koraanista.

A. Stupido

Eikös kuvion pitäisi olla selvä! Ruotsidemokraatit asialla, koska he ovat feministi/muukalaisvihamielisiä rasistifasistinatsiVHM-sikoja ja muutenkin ällöjä ja räjäytyksillä he haluavat mustamaalata kulttuuria rikastuttavia Lähi-Idän professoreita ja moniosaajia.

Eivät pojat olekkaan rakettitutkijoita vaan Teoreettisia Fyysikkoja

Hienoja nuo Paavon symboolit: pyssyt, arkut, ristit, tatit ja tattispalat. Ovat Ruotsin aidoin kuvaus nykyään.

Anonymous

tätä se on,tollaista menoa lähteneet kotimaistaan pakoon ja tuovat sen mukanaan maihin mihin jäävät,toi sama paska tulee myös suomeen jollei jotain tehdä .

Kyrppä

Taas ovat kantaruotsalaiset rasistinperkeleet hilluneet pommeineen siellä sun täällä. Ovat yrittäneet pommilla estää monikulttuurisesti kuuluisan rauhallisen Landskronan työläiskorttelin työläisten aamuisen tienestiin lähdön. Olivat rasistinpeijakkaat räjäyttäneet eräänkin kerrostalon oviseinän ja ala-aulan paskaksi. Samalla ulkona olleet autot olivat saaneet kranaatinsirpaleista aika tavalla mällejä. Paha siinä on rakennustyöläisen lähteä sekoittelemaan sementtiä ja insinöörin tekemään lujuuslaskelmiaan, kun koko kortteli on yön aikana pommitettu kivikauteen! Sama peli se on rasistinpiruilla Malmössakin. Sielläkin nämä peijakkaat ovat moneen otteeseen pommittaneet työläiskortteleita, estäen näin rehellisten työläisten tienahommiin lähdön heti aamutuimaan. Kyllä kyrsii, kun ajattelee kuka näidenkin alueiden eläkerahat tulevaisuudessa kustantaa, kun työläiset hädin tuskin selviävät hengissä rasistien yöllisistä pommikepposteluista!

Xxcx

Näköjään tuo harhautusmainos leijonanluolasta on sivuilla – älkää klikatkp.
Menee feikkisivulle

Särmäääjä

Ja uudenvuodenaattona taas lentää raketit vaakasuodassa

Pena

Siellä on vähän järeämmät ilotulitteet käytössä.

Kansalainen Kari

Naurattaa jo tyhmien itseinhoisten ruotsalaisten karmea kihtalo. Itsepähän tilasivat.
P.S ne viisaat ruotsalaiset jotka ovat jo äänestäneet SD:tä toivotan tervetulleeksi turvaan Suomeen kun länsi kalifaatissa alkaa vääräuskoisten hirttäjäiset. Muut jääkööt ottamaan mikä heille kuuluu monikultturismin mukaan.
P.S.S Seuraavissa vaaleissa Suomen suunta muuttuu. Ja jos ei muutu muutan minä.

Työtön kamelikuski

Kotikutoisia eu kiintiö rakettiinsinöörejä tekemässä testejään, toinen eu kiintiöinä ammattitaitoinen ammattiryhmä on lukutaidottomat ja täystyöllistyvät kamelikuskit, joille on kova kysyntä Ruotsissa ja Suomessa. Heidän tarpeisiinsa kuskattiin uusina työmuotoina kameleita uusiin ekoystävällisiin kamelikeskuksiin, ympäristöpäästöt on minimissä… Soveltuu pohjoisen pakkasiin

huugo

Noissa kartoissa alkaa selvästi hahmottumaan oikeat rintamalinjat sotatoimialueen ja vielä vapaan Ruotsin osalta. Sitä eivät vain ole Ruotsin viranomaiset huomanneet kun on putinin kanssa niin paljon tekemistä hybirdivaikuttamis touhujen uhatessa vapaata lehdistöä ja valeuutisten tunkiessa joka tuutista.