Sohrabilla ennestään useita pikkurikoksia rateista ryöstöön

Helsingin uussuomalaisella lapsisurmaajalla on kohtuullisen pitkä rikosrekisteri. Listalla on monenlaista pikkurikosta, kunnes nyt sitten sinne luultavasti saadaan murha.

29.4.1982 syntyneellä Ali Zulfigar Sohrabilla löytyy useita juttuja milleniumin alusta alkaen. Uusi vuosituhat otettiin vastaan 3.10.2001 varkaudella. Vuonna 2005 oli ratti ja pari pahoinpitelyä. Pahoinpitely 23.8. ja 6.10.2005, jolloin ajettiin myös ratti.

2006 näpistys, 2007 pahoinpitely ja 2014 ryöstön yritys. Ryöstössä Sohrabi oli pummannut Helsingin Kalliossa tuntemattomalta mieheltä tupakkaa, jolla ei sitä ollut ollut. Tästä seurasi, että Sohrabi kaverinsa kanssa yritti ryöstää miehen. Sohrabi oli kaivanut stiletin, mutta uhri pääsi juoksemalla karkuun.

Juttuja on muitakin, joista on mainittu jo eri medioissa. Sohrabilla näyttää olleen taipumus känniautoiluun ja kiivas luonne, josta pahoinpitelyjä. Rikokset ovat olleet tähän asti pieniä, joten lapsisurmatyö vaatii jo hieman muutakin motiivia kuin pelkän kännikiivastumisen.

Mikä voisi olla lapsisurman motiivi?

Luultavasti teossa ei ole uskonnollinen motiivi. Yleensä tällaisiin rikoksiin liittyy “intohimo”, eli mustasukkaisuus, rakkaus, menettäminen, jättäminen, asiankannattajaksi joutuminen tms seikat, jotka ajavat tekoon. Aisankannattajan asemaan joutuminen voi hyvinkin olla alkusysäys murhatekoon. Mutta koska emme tiedä jutun taustoja, ja onko Sohrabi ollut lapsen isä, niin voimme vain arvailla teon motiivia.

Tällaisiin rikoksiin on aiemmin syyllistynyt esimerkiksi Porvoon lapsimurhaaja, joka epäonnisen suhteen loputtua päätti murhata lapsensa. On useita muitakin tapauksia, joissa vanhempi surmaa lapsensa eron päätteksi.

Jos lapsi ei ollut Sohrabin oma, silloin motiivit ovat hieman erilaiset. Tällöin motiiviksi voisi nousta esimerkiksi kosto. Vieraan lapsen surmaamisen motiiviksi on vaikea löytää intohimomotiivia, paisti jos mies kokee lapsen omakseen.

Helsingin poliisi antaa asiasta tiedotteen klo 14.00 aikaan, joten seurataan mitä tapahtuu.

Subscribe
Notify of
guest
67 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt

Veikkaan että poliisin tiedote tulee olemaan tyypillistä mykkäspaskaa, josta ei kukaan viisastu.
Suomen lain päällimmäinen tehtävä on suojella rikollisia.
Suomen virkamiesten tärkein tehtävä on pysyä virassa ja nauttia palkkaa ilman minkään kyseenalaistamista.

Jussi K

Poliisilla on esitutkintalain ja virkamieslain mukaan myös vaitiolovelvollisuus, jolla suojataan myös uhrin omaisia. Nimi voidaan julkistaa vasta sitten kun syyte on nostettu.

tarkkailija

Ei poliiseilla mitään vaitiolovelvollisuutta ole. Niitähän käsketään vasikoimaan oma parinsakin, jos kuulee hänen olevan esim. kansallismielinen. Ja tietty kaikki muutkin, jos vaan “tuntuu” siltä. Ei ne osaa pitää suutaan kiinni, ja sen nyt tietää jokainen, joka tuntee yhdenkin poliisin henk.koht. Tai on ollut “tekemisissä”.

Fakta

1 rikos ja vittuun Suomesta olisi hyvä sääntö tänne tuleville ihmisille.
Rehellinen turvaa hakeva ei tee rikoksia.
Syntyperäisille suomalaisille 2 merkintää ja sen jälkeen vittuun menolipulla Ahvenanmaalle.

Anonymous

Matut vittuun, on rikos sinällään jo olla matu. Muslimi=terroristi

Jihad Zipilä

Nyt oli kyseessä oikein vuoden pakolaisnaisen demarien Natzimaattori Rasistmyaryan ystävä. Näin ainakin FB:n mukaan. Kunnes Natsima luki MV lehdestä ystävänsä olevan kyseinen demarien rakastama huippuosaaja.
Vielä ei ole virallista vahvistusta sille mikä oli ☮️ uskonnon osuus.
Ehkä harhat olivat profeetan viestejä?

Tari Jervo

Kyllä vihervasemmiston johtohahmot kuten Andersson, Arhinmäki, Rinne, Natzimaattori jne. ovat todellisia supersankareita. Muinainen Jeesuskin on paperia näiden rinnalla. Jesse muutti väitetysti veden viiniksi (saman tempun osaa tosin myös mm. Kallion Perse-Arska) mutta superkommarit osaavat muuttaa lapsia raiskaavat ja murhaavat Alit vientimyyjiksi ja voimaroiksi. Osaavat muuttaa paskan kullaksi, varsinaisia alkemisteja siis.

Rick Ollinen

Ilmeisesti lapsi ei ollut Sohrabin oma, joten motiivi voisi olla rikollisten piireissä tutumpi esim. velan perintään liittyvä: ” Jos et maksa, voi lapsellesi tapahtua “onnettomuus”. Harvoinhan nämä konkretisoituu edes huumepiireissä, mutta ehkä noissa kuumaveristen piireissä näin saattaa tosiaan tapahtua.

Heino Keppi

47 numeron Nokian pitokuvio ikuisesti painettuna ahteriin olisi ollut hyvä ratkaisu jo aikoja sitten, mutta kun ovat niin ihquja ja päläpäläpälä…

Rick Ollinen

Jep, tuo olisi pitänyt potkaista paskastaniin viimeistään loppuvuodesta 2001. On niin ihqu, että syyttäjä teki 2013 ryöstön yrityksestä syyttämättäjättämispäätöksen. Ja se ainoa ehdotonkin minkä tuo nappisilmä sai muutettiin yhdyskuntapalveluksi, kun on niin suloinen ja lutuinen.

Stubbeliini

Ei kai huippulahjakasta moniosaajaa kultamunaa maamme tulevaisuuden pelastajaa voi laittaa tuhlaamaan aikaansa vankilaan. Menisi vielä päivät hukkaan kaarnaveneitä veistellessä terapiatunneilla.
Vapaana kaveri tuottaa paljon enemmän ja rikastuttaa monen suomalaisen elämää. Tuotokset on tosin olleet pääosin rikoksia ja ikäviä kokemuksia suomalaisille, mutta sehän on suomalaisten oma vika kun ei ole kotoutettu tarpeeksi. Tarvitaan satoja miljoonia lisää rahaa kotouttamiseen.
Olisi kuitenkin kai viisainta kotouttaa nämä kaikki tänne loisimaan tuleet takaisin kaukomaille tai vaikkapa Ruotsiin. Ruotsissa kotoutuskin toimii paremmin, niin siellä heille on parempi tulevaisuus tarjolla.

Solveig

Niin ja AINA tervehti naapureitaan,aa että ihqu😠

Anonyymi

Nämä ovat näitä samoja kommentteja yleensä myös silloin, kun sarjamurhaajaksi paljastuu kiltti naapurinsetä tai perheenisä.
Minua ihmetyttää viranomaisten ja median toiminta, jossa säälitellään omaisia; pieni poikahan tässä on uhri, joka menetti henkensä ilmeisesti todella brutaalilla tavalla. Pienen pojan hätä on takuulla ollut sydäntä särkevää! Uhristatustakin yritettiin pehmittää kirjoittamalla ensin alakouluikäisen lapsen olevan kysymyksessä, kun tosiasia on se, että poika oli 7-vuotias ekaluokkalainen! Järkyttävää tapaus, josta ei tule selvitä höpöttämällä harhoista! Paha pelko on, että selitykset uppoavat naispuolisiin tuomareihin.

A.Stubb_rikkautta

Niinpä… Tuomarit on nykyään pääasiassa suvakkihuoria ja suomalaisten & miesten vihaajia. Puolustus on heti osannut kertoa, että kerrot harhoista ja tuomiota ei tule. Eli asia on jo pohjustettu valmiiksi tuomarin kanssa. Murhaaja laitetaan mielentilatutkimukseen ja tuomitaan vapaaksi täyttä ymmärrystä vailla olevana. Suomalainen laitettaisiin loppuelämäksi pakkohoitoon vahvassa&tappavassa lääketokkurassa. MaTu pääsee suoraan vapaalle, kun oli harhoja murhan hetkellä, mutta on jo parantunut niistä tuomion lukuhetkellä.

huugo

Ja rappukäytävään tuli herkullinen ruoan tuoksu, koska kaveri oli valtavan hyvä ruoanlaittaja, niin ja runojakin rustasi kertoi järkyttynyt ja ullattunut naapuri seiskalle.

Varma äänestäjä

Tuli tuosta poliisin täydellisestä uutis-sulusta mieleen jotta olisiko Kokoomuksen Mykkäsenkin sormet salailusopassa mukana se olisi täysin lookista sillä Kokoomushan mieluusti pimittää ulkomaalaisten rikollisten julkitulon.

Janis Petke

Ahne ja ruskean käärmekielen omaava. Sekoomuksen “ministeriainesta”. Rikosrekisteri vielä puuttuu. muutoin olisi täydellinen tonttu toimeensa.

Anonymous

mykkänen saa poliisinkin mykäksi

Anonymous

Kuinka monta mahtaa vielä teloa kun vapaaksi pääsee.. se on helppoa kun on alkuun päässyt. Elämä on valintoja.

hapessa

“istuu kuin mykkänen paskalla”.

jippos123

Eiköhän demlalaiset keksi jälleen kerran tämän potentiaalisen raketti-insinöörin kohdalla lieventäviä asianhaaroja kuten ovat ansiokkaasti tehneet aikasemminkin. Demla päättänee ettei skidiä tapettu julmuudella vaan rakkaudella ja lätkäisevät erityissuojeluksessa olevalle ikielätti Alille taposta 9 vuotta ja hoplaa, Ali on rikastuttamassa katujamme jo 4,5 vuoden kuluttua. Maasta kyseistä kusipersettä saada mihinkään koska sillä on todennäköisesti jo kansalaisuus, se myönnetään lusimisen aikana tai sitten Ali ei vaan halua lähteä minnekkään hölmölästä.

El Comandante

Mutta kun hän on ensikertalainen veikkaan että erityistapauksissa käytetty 1/3 eli istuu 3 vuotta kun pitää ymmärtää että kaverina on sentäå apulaiskaupunginjohtaja demareista.

hampuusi-on-hampuusi

Sanoppas muuta,eikö tämä afkanistaninainen valittu melkein maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi kuukausi sitte.
Kyllä kelpaa elää suomassa kun on tuomosia kavereita rikollisillaki.Joku Nazima taisi olla se vaikutusvaltanen afkaaninainen .

El Comandante

Mitähän ministeri Sokolew selittää seuraavaksi maamme elinkeinoelämän arvokkaiden voimavarojen onnistautuneesta kotouttamisesta. Tätäkin on kotoutettu viimeiset 17 vuotta vuodesta 2001 lähtien. Ehkä parhaiten voisi toimia Tukholmasta tuotu vakavapuhuttelu. Hassua miten nopeasti natsima poisti naamakirjasta onnistuneen kotouttaja kaverinsa.

Suomi Finland

Nazima voisi ottaa kantaa myös Oulun lapsiraiskausaallon osalta ja avata asiaa suomalaisille. Miksi esim monet afgaanit ovat usein mukana tällaisissa yhteyksissä? Jos hän ei ota mitään kantaa asiaan ja jatkaa lässyttämistä ihmisoikeuksista, joka oikeuttaa afgaanipakolaisten jatkuvan saapumisen Suomeen, hän menettää kaiken uskottavuuden, mikä hänellä on vielä jäljellä.
Suomalaiset ovat oikeutettuja kuulemaan koko totuuden maahantulijoista. Kyllä tietyissä piireissä tiedetään, miksi niin monet raiskaavat ja tämä tieto on nyt vain avattava vastaanottavan maan kansalle. Ihan turha lässyttää mistään rasismista. Rasismi ei voi mitenkään olla syy, että ihminen raiskaa (vieläpä lapsia). Jos menisin itse vieraaseen maahan, jossa minua kohdeltaisiin kurjasti, ei vastaiskuni suinkaan olisi naisten tai lasten raiskaaminen. Sellainen kun ei vain ole minulle luontaista. Kyllä siinä agressiot kohdistuisivat ihan eri taholle.

Suomi Finland

https://unvis.it/hs.fi/elama/art-2000005948017.html
Miten vaiennetaan rasisti [tai naisten halventaja seurueessa]? Tee se tyylikkäästi neljän askeleen menetelmällä
Pojat ja tytöt! Pelimme on pelattu. (on lähestulkoon varmaa, että sanalla ‘rasisti’ viitataan juuri meidän kaltaisiimme ihmisiin, jotka emme halua paskoa maatamme)
Juttu on maksumuurin takana, mutta nyt maksavat hs:n lukijat jauhottavat meidät sitten jatkossa.

miekku

No kopioi juttu tänne sanasta sanaan, ei kai kiellettyä ole? Jos olisi, muutaman sanan voit muuttaa ja sitten syyttää hesaria plagioinnista.

Anonyymi

Maksumuurin takana ja kuka nyt haluaisi Hesarin jutuista maksaa yhtään mitään?

Rasmus Nalle

Ehkäpä pikkupoika oli saanut islaminvastaisesti joululahjan, hienon puhelimen? Paljon hienomman kuin minkä enonsa oli varastanut/ryöstänyt käyttöönsä. Pikkupoika ei halunnut antaa lahjaansa enolleen jolloinka eno leikkasi pikkupojalta pään irti. Ihan normaalia sossumuslimitoimintaa. Jostain ihmeen syystä muut asunnossa olevat muslimit soittivat poliisit. Siis mitä vittua… Eno ei edes ehtinyt raiskata ja murhata paikalla ollutta pikkutyttöä, jotain rajaa hei! Mutta se on varma että kun tämä sotku saadaan selvitettyä niin syyllinen on Suomen rasismi. Ja persut, tietysti.

Imaami Imemu Naani

Tähän pitää soveltaa Sharia-lakia! Mies on tietenkin syytön, sisko kivitetään kuoliaaksi senaatintorilla ja pikkutyttö raiskataan koko suvun miesten toimesta jonka jälkeen hänet heitetään parvekkeelta asvalttiin. Tämän jälkeen vaaditaan Suomen valtiolta korvauksia rasismin aiheuttamasta mielipahasta ja vaaditaan miehelle ilmaista asuntoa ullanlinnasta.

Lee Anrerzohn

Karmeaa tekstiä, vaikka sarkasmia onkin. Eräälle nti Anderssonille tuo tosin varmaan kuulostaa ihan järkeenkäyvältä paremmalta väkivallalta. Ja Arhinmäkikin luultavasti myhäilisi hyväksyen anarkistityyppisen toiminnan puolesta.
Demareilta ei tarvi edes kysyä, olihan tekijä heidän kuningattarensa ystävä. Demaritodellisuudessa oli siis kyseessä vain hienompi kulttuuri ja jännä värinä luultavasti.

Numento

Murhatun lapsen äidin veli = eno. Juu, motiivi onkin kimurantimpi juttu selvitellä ja ehkä oikeuden pöytäkirjoista aikanaan saamme lisävalaistusta mikä johti hirmutekoon.

Vaaripuoli

Vaikka tappaja on uhrin eno, voi hän lisäksi olla uhrin isä. Musumaassa on omat sääntönsä.

seant

Jos on tapahtunut sellainen ihme, että äiti on kotoutunut liiaksi suomalaisile tavoille näin jouluna. Niihän kanadalainen imaami totesi, muslimilta Hyvän Joulun toivotus on pahempi rikos kuin murha.

K.L.

Kanadan imaami on sitä “korkeakulttuuria”jota polvistutaan ihailemaan jo Euroopassakin.Helvetti sentään!

h44

Ehkä poika oli kääntynyt Kristityksi naapurin papin myötävaikutuksella ja eno jakoi kenttä-sharian tuomion?

Monikulttuurisuus on rikkautta

Ehkä kysymyksessä on ns. “kunniamurha”!

h44

Jospa poika oli naapurin papin myötävaikutuksella kääntynyt Kristityksi ja sai välittömän sharia-tuomion?

jippos123

Onhan tuossa keississä musu vetänyt esiin jo “olin harhoissa” kortin, yrittänee päästä ilman rangaistusta hoitoon. Siellä sitten pääpipilääkärit voivatkin ihan keskenään ratkaista kestääkö “paraneminen” päivän, kuukauden, vuoden vai jotain muuta.
Saas nähdä pystyykö edelleen kusettamaan järjestelmää kuten on tehnyt koko maassa loisimisensa ajan. Kun on sopiva suojaväri niin kaikkihan on mahdollista.
Vai on tappaja nusiman frendi? Yllättäen noilla suvakeilla alkaa nämä tappajamusut kasautumaan. Kertooko se enemmän loisista vai suvakeista?

Naukkis

Epäiltyä on päästy kuulemaan esitutkinnassa kerran, ja hän on kertonut harhoistaan, jotka ovat toimineet vaikuttimena tekoon ryhtymisessä. SSähköä hiekkaneekerille.

Monikulttuurisuus on rikkautta

Onko Suomen poliisi tyhmä? Poliisin tulisi ymmärtää että kulttuurinrikastuttajat elävät toisenlaisessa todellisuudessa kuin me. Siis, jos poliisista tuntuu murhaajan selitykset harhaisilta höpinöiltä, niin höpinät ovat ihan normaalia ajatuksen virtaa murhaajan näkökannalta nähtynä ja jos kysymyksessä on kunniamurha, niin silloin se on luultavasti sovittu perheen/klaanin kesken.

ex rattij

On siinä tuomiot muuttunu siirsin nuorena kännissä auton parisataametriä kotipihaan ilman vahinkoa jäin kiinni sain vankeutta kakskuukautta ja kymmenen päivää ehdollisena, edellytys rampata vähän väliä valvojan luona ripittäytymässä. Kortti lähti kahdeksi vuodeksi ja piti ajaa inssi uudestaan syynääjä katsoi minua kuin murhamiestä jos olisi tullut pienikin virhe jota oikein odotti niin hylkäys armotta.Tuntuu että ei rangaista enää mistään.

pölhölästä

Täysin käsittämätöntä että maassa saa kansalaisuuden suht koht äkkiä vaikka olisi keppostellut alusta lähtien mikähän peruste tällekin löytyy.

jippos123

Pitää muistaa, että hiekkaneekereiden uskonto islam on jo lähtökohtaisesti mielenvikaisia varten ja siten julistettava mielisairaudeksi.
Eihän kukaan täyspäinen voi uskoa satuolentoon joka käskee leikkelemään ihmisiltä päitä irti.

Taas äimän käkenä

Että harhoja, mielenterveysongelmia ja puukkoiskuja se islam aiheuttaa, no niitä muslimeja ei sitten kannata päästää Suomeen ja tänne läpsytelleet pitäisi ohjata Tornion rajapuomin ohitse paluumatkalle kiireen vilkkaa.
En kyllä odota että Mykkänen sitä tajuaisi, ei sitä haittaa kun oman perheensä joululahjojen joukossa ei ollut joululahtaajaa.

Anonymous

Kiivas luonne? Tiedätkö muslimin jolla ei ole “kiivasta luonnetta”? Nuo kasvatetaan kiivasluonteisiksi ja väkivaltaisiksi ja kun kaikki käyttäytyvät samoin harva uskaltaa asettua poikkiteloin silloin kun vastassa on muslimin oloinen tyyppi. Tämä on tuon kasvatuksen tarkoitus. Näyttää islamin ja muslimien ylivalta ja saada asiat kääntymään aina muslimien eduksi koska kukaan ei uskalla vastustaa.

jippos123

Muslimit ovat kuten sanoit kasvatettu uhoamaan ja elvistelemään mutta noita paskoja vastaan olleenna voin sanoa, että uho vaihtuu paskaan housuissa aika nopeasti( kirjaimellisesti).
Jos noita paskoja kumartaa tai ottaa takapakkia niin sitähän saa tehdä loppuikänsä.
Nuo elukat eivät ihan oikeasti ymmärrä mitään muuta kuin voimaa.
Esimerkiksi jokainen ehdollisesti päättynyt raiskaustapaus on niille jätkille vitsi. Edes kunnon turpasauna ja julkinen nöyryyttäminen olisi alentanut valloittajan libidoa mutta kun demla.
Valloittajat hakkaavat, raiskaavat ja murhaavat meitä edelleen siihen asti kun saadaan tarpeeksemme ja laitetaan jahtimoodi päälle tai sitten punavihreän uusi normaali moodi päälle. Jälkimmäisestä on sitten tasan yksi paluu.

Tupauuno

Mutta missä viipyvät Sipilän järkytys ja shokkiin meno, Niinistön järkytys, mutta pienempi kuin pikku Valtterin kohdalla, joka jäi pysäkille. Puhumattakaan Mykkäsen ja Soinin osanotosta. Oulun raiskauksethan eivät heilauttaneet näitä vastuullisia johtajia penninkään vertaa saati sitten tallainen ulkomaalaistaustaisen tekemä lapseen kohdistunut murha. Ja murhaahan ne kantasuomalaisetkin pitää juttu totutusti lopettaa.

jippos123

Odottavat uutta fraasikirjaa, edellinen on jo loppuunkäyty. Seuraava pitänee sisällään ainakin seuraavat fraasit.
Suomen natsit ja fasistit
Kotouttamiseen miljardeja lisää fyrkkaa, vaikka kohde ei edes halua kotoutua vaan sikailla
Shokkiin tottuu (totta)
Lisää väreilevää työvoimanpaikkajaa, nytkin lapsimurhassa menetettiin yksi potentialiinen vanhusten pyllynpyyhkijä.
Mistähän ihmeestä hallitus on saanut päähänsä, että isis taistelijat ja muut sotilaskarkurit aikanaan pyyhkisivät meidän perseet??

Tw

Onkohan tämäkin tullut kiintiöpakolaisena? On niin pitkä ura rikollisena, että alaikäisenä on tullut, ja todennäköisesti perheen kanssa koska äiti ja siskokin asuvat täällä. Porilaisen tytön elävältäpolttaja tuli kiintiöpakolaisena nuorena perheensä kanssa.
Kiintiöpakolaisten väitetään olevan niitä hyviä, oikeita pakolaisia, ja he kuulemma integroituvat hyvin kun on perheet turvana. Monet tahot sanovat, että näitä pitäisi ottaa monin verroin enemmän kun ovat niin hyviä ja vaarattomia.
Missään ei ole kerrottu äijän työurasta mitään. Onko tehnyt päivääkään töitä ikinä, vai onko elämä mennyt ihan vaan perseillessä?

Anonymous

Mistä maasta tämä lapsenmurhaaja tuli Suomeen. Hän oli Nazima Rasmiarin (sd) FB-kaveri jonka apulaispormestari hylkäsi vastasi ison rikoksen jälkeen.

Äitis

Internettietäjien mukaan Arabianrannan lapsenmurhaaja edustaa afganistanilaista perimää ja tietotaitoa, mutta tämä on vielä isoilta pojilta vahvistamatta.

Pena

Tässä taas malliesimerkki todella hienosti onnistuneesta kotoutumisesta jälleen kerran. Tullut jo -90 luvulla Suomeen ja meni näin hienosti. Mites meni niin kuin omasta mielestä juha sipilä ja myi kakkanen ?

Hölötäjä

Hesari opetaata miten vainetaan näiden puna viher vasureiden
*vastustajien* fakta puheet tyylikäästi
kun nämä suvakki idiootit jauhavat paskaa korvat heiluen
Miten vaiennetaan rasisti tai* naisten halventaja* seurueessa?
Tee se tyylikkäästi neljän askeleen menetelmällä
puhuvatko he matu miehistä vai meistä kantasuomalaisista miehistä
oikea osoite olisi ne matut kaikkien *kivojen* tilastojen valossa
ja kuka suomesa ei kunnioita naisia
tai jos omat suojelun kohteet tekevät jotain ääri islam pahaa nämä suvakit
juoksevat poteroihinsa pakoon
kuten juuri viher vasureiden poliitikot suomessa
ja ääri liiberaalit kokoomuksen keskustan
identisiä typeryksiä maahanmuutto poliitiikan suhteen vihervasemmiston kanssa olevat poliitikot Rinne Niinistö Sipilä Orpo LI Anderson
on todella törkeää että he hesarin toimitus
pistävät samaan löpiin tämän naisten halvennus akendan
eli luovat mielikuvaa että nämä kaksi asia liityvät kiinteästi toisiinsa
kansalismieliset suojelevat omia naisiaan 1000 kertaa ennemän kuin nämä suvakit tekevät
hehän juoksevat mykkinä aina pakoon näiden raiskaus pedofilia terroristi iskujen aikaan
niin puolustavatko he esim silloin naisten oikeuksia
jos päästävät kymmenia tuhansia muslimeita miehiä euroopan
jotka eivät kunnioita
tasa arvoa tipaakaan uskontonsa takia tai koko kotikasvatuksensa takia
koska äiti on pukeutunut aina sakkiin matu ei edes tiedä minkä näköinen oma äiti on
matuille oma äiti on vain pala burka kangasta ilman tunteita
ja edelen syntyykö se rasistinen puhe tyhjästä
vai syntyykö se ehkä aiheesta mitä ympärillä tapahtuu tai mitä nämä matut oikeasti tekevät
miten hesari neuvoo seuruetta esim ravintolassa
jos he joutuvat puheisiin ääri islamisti terroristi tekoa suunitelevan
tai raiskauksia suunitelevan matun kanssa **olisi tosi kiva tietää * Hesarin toimitus

Aappa

Mahtaako olla sukua mamupoliitikko Seida Sohrabille?

Captain Jack

Itse epäilen itsemurhaa. Pikkumuslimia vitutti Suomalainen puuro, ylivaikeat läksyt, aakkoset, hunnuttomat 7-vee pikkuhuorat koulussa ja rasismi niin että katkoi itseltään pään. Eno yritti epätoivoisesti pelastaa, antoi jopa penis-peräaukko elvytystä! HÄPEÄ SUOMI!!! RASISTIT OVAT SUURIN ESTE KOTOUTTAMISELLE!!!!!!!!!

SAATANA

Vassarit, missä he ovat nyt? Riku Rantala, kommentteja!!!! Paleface, tee tästä BIISI!!!! Stubb, TWIITTAA JOTAIN SIISTII!!!! Tarja Halonen, kerro lisää loistoideastasi että tänne pitää saada KOKO KLAANI Irakista vahtimaan ettei muslimimiehet vaan tee mitään pahaa!!!!!! Punatukka HULLU papitar, missä olet kun sinua tarvitaan??? Suomen kirkon johtajat, kunhan olette viinanne juoneet ja vähän krapula hellittää, sanokaa jotain järkevää.. Herra TOLKUN Presidentti, sanokaa kerrankin totuus ja jotain järkevää te saatanan munaton velliperse jolla ei ikinä ole mitään mielipidettä. Ettei kukaan vaan pahoittaisi mieltään nääs.. Turhin jätkä ikinä missään. Tässä on nyt Suomeen kototunut malli-esimerkki, kunnon aito SOSSUMUSLIMI. Tappoi pienen pojan joka EHKÄ olisi jopa varttuessaan, KOTOUTUNUT ja ollut osa yhteiskuntaamme..Ja täällä on tällä hetkellä mitä..50-100.000 samanlaista sossukikkailijaa jotka ovat tätä kotoutumista treenanneet jo pari vuotta, tulokset ovat olleet raiskauksia, lapsenjoukkoraiskauksia, päänkatkomisia, naismurhia toreilla, varkauksia, tukihuijauksia, pahoinpitelyitä..lista on loputon. Luuleeko KUKAAN että tilastot ovat kauniimpaa luettavaa 20 vuoden jälkeen kun nämä ylimieliset haisevat hintahtavat veijarit ovat saaneet vapaasti rellestää?

Juha Sipilä

Olen lomalla, vetämässä käteen.

Sheriffi

Ainoastaan hirttäminen käy tuomioksi. Tarpeeksi halpaa ja tehokasta.

paprutehtaan laborantti

Toisaalta kokonaistaloudellisesti voisi olla edullisempaa aloittaa betonimöykky tuotanto. Se loisi työmahdollisuuksia ihmisille, siis kantasuomalaisille alalle palavasti tahtoville. Betonimöykyt sitten jokaisen mukamuslimin sekä muslimi=terroristin neliraajoihin ja upotus Suomenlahteen kaasuputken läheisyyteen. Toisi työllistävän sivu vaikutuksen myös laivurialalle.

Näitä lisää suomeen vartiaisen toivomana

Vartiaisen työvoimapoliittinen toivo Suomelle. Paljonkohan tämä paskaläjä on TUONUT Suomelle noin niin kuin verotuloina tehdystä työstä ym. Veikkaan että tämän paskaläjän tekemiset menee miinukselle yhteiskuntaa hyödyttävänä.

Palle Ramstedt

Kukas poliitikko se aikoinaan sanoikaan, että monikulttuurisuus on rikkautta. Kuinka oikeassa hän olikaan. Tällä kertaa rikastuivat henkirikostilastot.

viher vasuri liberaalien PR toimisto

Vaalisohvasta ja Ylen luotettavuudesta
Heikki Porkka kirvoitti minut näihin ajatuksiin
Mietikää tätä kieroa sana akrobatiaa suomen hallituksen kannatuksesta YLELLÄ uutisissa
Yle Uutiset
la 29.12.2018
https://areena.yle.fi/1-4235718
kun valtio hallitus eduskunnan enemmistö kertoo JA OHJAILEE YLEÄ miten näitä uutisia kerrotaan poliitisena ohjauksena ilmeisesti suoraan
YLEN päätoimittaja feministis puna viher vasuri liberaali suvakille
Aah islamia tai muslimi rikolisia ei herjata tai kerrota asioiden faktoja
ja ne rikokset pitää pimitää *jouko jokiselle*
YLEN SURKEA TÄYSIN POLITISOITUNUT PÄÄTOIMITTAJA
tai muuten se olisi rasismia kuten persut ovat AKENDALLA
Ei voi muuta kuin ihailla tätä sanoilla kikkailua miten Sipilän hallitusta
KANNATAA 29 PROSENTTIA
Mutta mutta 71 prosenttia ei kannata JOTA EI KERROTA SUORAAN
Capter 2 Kieroa akeda median aivopesu touhua
toinen Ylen propagandistinen keino tyrkytää tätä viher vasuri Akendaa
nazeja siellä tällä *on se että*
kun katsoo uusimat uutiset
seuraava uutis lähetys joka lähtee **automaatisesti pyörinään**
on tämä
Yle Uutiset klo 7.00
pe 7.12.2018
uutisten ensimmäiset sanat
1 vihreiden kannatus on noussut eniten
2 uus natseilta poistetiin hakaristi lippuja
ei ole vahinko että tämän uutis lähetyksen näät non stoppina vielä 29.12.2018
**heti uusien yle uutisten jälkeen**
kyse on puhtaasta YLEN Akenda vihreiden puolueen vaali pr toimistona olemisena
ja ääri liberaali rasisti nazi noita vainon
ääri vasemmisto anarkistisesta yle propagandasta
Eli katso uusimat yle uutiset ja mieti ajatuksella
miksi seuraava uutis lähetys on juuri tämä lähetys
voit tajuta jotain Ylen Viher vasuri liberaali toimitajien
päätoimittajan media propagandan teosta
PS HE Ylen uutis toimitus alkavat tekemään taustotavaa uutisointia
kun mietii näiden toimitajien akendaa
Niin kyse on oikeasti siitä että he alkavat tyrkytämään entistä ennemän *yksipuolista* *liberaali vasemmisto toimittajien *omia mielipiteitä* Eeteriin Fakta uutisina
KUTEN
Yle Uutiset klo 7.00
7.12.2018
https://areena.yle.fi/1-50025217?autoplay=true

Markonaattori

Saman talon tyypilliset helsinkiläiset super ihmisasiantuntijat pitivät miestä ihan mahtavana seuramiehenä. Kriteerinä kun naama ei ollut samaa väriä kuin pottunokalla ja ilmeisesti sanonut hei tai hi toisinaan. Nämä olivat ihan naama soikeana ja todella pöyristyneinä ja ihan kuutamolla, että tämä heidän ihmisasiantuntija jumalien palvoma henkilö olisi voinut olla niinkin ilkeä, että kepposteli siskonpojan hengiltä jouluaattona.
Kertoo paljon tästä suurimmasta äänestäjäkunnasta, toivo on menetetty, usko on jo kuollut aikaa sitten. Älkääkä uskoko, että nämä tuhlaisivat aikaansa itsetutkiskeluun, ei varmasti. Ne vaan ohittavat asian suoraan ja seuraava ei suomalaisen näköinen massamurhaaja on taas parin viikon päästä tosi kiva jamppa ja ihan ihana mies, jota ei millään usko massamurhaajaksi.
En muuten viitsisi arvostella, mutta kun tämäkin mies on luultavasti ihan peruskäytökseltään pakostakin ollut psykopaattinen ja jos aikaa tuhlaa 5 sekuntia huomaa, että jotain pielessä, olisi huomannut koko äijän Suomessa olo ajan. Pakko olla, koska murhaajalla niin pitkä rikosrekisteri, että sen tulostamiseen on toimistolaseri täytettävä pari kertaa ja gmailistaki ostettava lisätillaa, koska 25Gb ei riitä pdf:lle.

vastaava ministeri

Tämä oli hullu ja mielenvikainen, vaikka olikin muslimi, joten hajaantukaa, murha ei liity islamiin tai islamilaisiin tapoihin.