Libyalainen raiskaaja pitkään vankeuteen

Muuan Libyan kansalainen Mohammed Fawzi Abdalla Hassan vietti viime lokakuun 25. päivä syntymäpäiviään raiskaamalla 9-vuotiaan tytön roskahuoneessa.

Hassan saapui Ruotsiin vuoden 2009 loppupuolella ja sai elinikäisen oleskeluluvan 2010. Sen jälkeen hän on syyllistynyt lukuisiin erialaisiin väkivallantekoihin ja seksuaalisiin ahdisteluihin. Kunnes 25.10. kuluvaa vuotta vietettiin ns. kolmekymppisiä.

Hassan oli liikkeellä Malmössa ja tapasi kadulla 9-vuotiaan tytön. Mies alkoi jututtamaan tyttöä ja jollakin tekosyyllä sai ällytettyä tämän sisälle roskahuoneeseen. Sisällä mies lukitsi oven, tyttö ei päässyt ulos. Tämän jälkeen Hassan uhkasi pahoinpidellä tytön jos tämä ei olisi hiljaa. Hassan raiskasi tytön.

Tapahtuma herätti syksyllä suurta huomiota ja kun poliisi julkisti etsintäkuulutuksen Hassan ilmoittautui itse poliisille. Hän myönsi syyllistyneensä tekoon ja kertoi kuulusteluissa, että oli kyseisenä päivänä varta vasten liikkeellä raiskaustarkoituksella.

Malmön käräjäoikeus katsoi yksimielisesti, että Hassan oli näin syyllistynyt 9-vuotiaan tytön kohdalla törkeään lapsen raiskaukseen. Tämän lisäksi Hassan tuomittiin muista samantapaisista rikoksista. 23.8.2018 ja 2.8.2018 tehdyistä seksuaalisista ahdisteluista, pahoinpitelystä, varkaudesta ja teräaseen hallussapidosta yhteensä kuuden vuoden vankeuteen.

Tuomion lisäksi Hassan karkoitetaan Ruotsista palaamiskiellolla vuoteen 2033 asti. Asianomistajalle tuomittiin maksettavaksi korvauksia 170 000 kruunua (17 000 euroa).

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Libyalainen raiskaaja pitkään vankeuteen

 1. Ei noilla tuomioilla ole mitään merkitystä noille ali-ihmisille.Tuokin istuu murto-osan ajasta ja vankilat ovat täynnä tuon saman kultin paskasakkia jotka pitävät tekoa lähinnä sankarillisena tai vähintäänkin ihmisoikeutena.On aika ryhtyä rankaisemaan mädättäjiä jotka tuota jätettä maihin tuovat.Kovin ottein.

  56
  1. Eikö lastenraiskaaja Hassanille olisi voinut tarjota ns. pikatuomion?
   Hassan kun oli jätteen keräyspisteessäkin jo valmiiksi?

   33
 2. Vankilassa tyyppi toivon mukaan saa kohtelun joka lapsen raiskaajille kuuluu. Rikoksen uusijana istuu kaiketi sentään koko tuomion, kuusi vuotta kirjaimellisesti pelko peräreiän ympärillä.

  20
  1
  1. Ikävä kyllä ei saa. Ruotsi on niin mädäntynyt valtio että tuollaisia suojellaan vankiloissa. Eikä ne Suomessakaan joudu sellaisille osastoille joissa voisi tapahtua mitään suurempaa. Hassan lököttelee veronmaksajien piikkiin ja luo verkostojaan vankilasta käsin. Sitten se otetaan juhlallisuuksin vastaan karkoitettuna kotimaassaan. Ja kokoaa sieltä uuden ryhmän kohti pohjolaa, koska osaa jo kertoa miten maassa toimitaan ja miten maasta saa kaikki sosiaalietuudet.

   41
    1. Ei, saa jopon, laukunkantajan, siiderivalaan ja täyden sosiaalituen ammattiperseilijöineen viereensä, kun vapautuu vankilasta.

  2. Kohtapuoliin venkulat ovat 90%sesti samanlaisia ja samoja kansallisuuksia joten ei mitään hätää siellä paitsi valkonaamoilla.

   31
   1. Pöh. Kun keskitetään pålisiivåimat jahtaamaan rasistia vihapuheita kirjoittavia pottunokkia, niin eiköhän tilastot ja vankiloiden etnografinen påpulaatio kaunistu kummasti…..

 3. Seksuaalirikollinen, itse pienten lasten isä, oli sanonut kuulusteluissa että lähti ulos nimenomaan raiskatakseen eikä sillä ollut väliä olisiko kohde aikuinen tai lapsi (kertoi iltapäivälehti).

  Hienoa Ruotsi! Montako samanlaista löytyy maasta?

  44
 4. Kaveri pääsee takaisin veronmaksajien täysihoitoon raiskaamaan lisää lapsia. Eliitin tuomarit ja poliisi ei läiskässyt elinikäistä porttikieltoa maahan.

  24
 5. P………..profeetta antoi hänelle lupa ,9 v. oli sopiva ikä profeettan tytöille .

  16
 6. Mitäs vikaa tuossa nyt taas on??? Normaalia islamia. Naiset ja tytöt ovat HUORIA!!!! Tämä muslimi oli täysin kotoutunut, antoi pikkuhuoran elää. Ansaitsisi mitalin.

  6
  1
  1. Saattoi mennä 6-vuotiaan kanssa, mutta täysraiskasi vasta 9-vuotiaan. Rikki olisi mennyt kuuden vanha ja paikallisen katsastuskäytännön mukaan ajokieltoon. Mitään alaikärajaa ei siis ole.

   Omaimaamilta tarkemmat ohjeet, huhupuheilla itse menen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.