Lukijan näkökulma: Eronen; mitä Arabianrannan surmatyö osoittaa?

Helena Eronen kirjoittaa: On ikävää, että Arabianrannan tapauksen keskustelu on mennyt yksittäisen poliitikon kaverilistan kyttäilyksi, kun oikeasti meillä olisi isompiakin asioita tässä nyt keskusteltavissa. 

Lapsen tappanut oli pitkän linjan väkivaltarikollinen, syntyjään lähi-itäläinen. Viime aikoina siltä suunnalta tulleet miehet eivät juuri ole positiivista kuvaa itsestään lapsiin kohdistuvien asenteiden puolesta päässeet antamaan. Uutisointi ollut lähinnä väkivaltaa, raiskauksia ja nyt julma murha.

Media pitkitti, minkä pystyi, tekijän taustan julkaisun kanssa, mutta nykyään se on kovin vaikeaa. Sen sijaan on oltu kovasti huolissaan mm. moskeijan ikkunan läpi lentäneen polkupyörätelineen vuoksi. Itse en kyllä kauheasti kehtaisi inistä, jos joku heittäisi jotain olkkarini ikkunan läpi, jos naapurin tyttöä olisi joukkoraiskattu pitkään ja hartaasti. Mutta me ihmiset olemme erilaisia ja vaalit niin vauhdilla toki lähestyvät, että politiikkaa on tehtävä milloin milläkin.

Oma moraalini ei varmaan enää kauhean trendikäs ole tai tähän aikakauteen sopiva, mutta hengästyn, kun minä mietin kaikkia niitä miljoonia ihmisiä, jotka elävät pakolaisleireillä ja heidän kamppailujaan. Siellä teltoissa vailla tulevaisuutta ja kunnon hoivaa elää vanhuksia, lapsia, naisia, kehitysvammaisia, raiskattuja, hyväksikäytettyjä, kidutettuja ja kaiken mahdollisen menettäneitä ihmisiä. 

Ja täällä yltäkylläisen hyvinvoinnin keskellä meidät pakotetaan hoivaamaan nuoria miehiä, osa karmiviin sotarikoksiin syyllistyneitä, lapsiin sekaantuvia väkivaltaisia tyyppejä, islamisteja, joiden paikka olisi vankilassa. Tai edes siellä pakolaisleireillä huolehtimassa omistaan. 

Tiedän, että tämän takia saan varmaan taas bannin, mutta aivan sama. Me vielä jotain järkeä ja suhteellisuudentajua omaavat vastustamme tätä kuviota ja tarkoittaa sitä, että meidät leimataan natseiksi ja vihaa lietsoviksi rasisteiksi. Samaan aikaan ne, jotka oikeasti ovat pahoja ihmisiä, saavat kaiken suojan ja rakkauden, ja se on sairasta ja väärin. Me emme ole tehneet mitään pahaa kenellekään.

Minä ja kaltaiseni haluamme auttaa niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat oikeasti apua; viattomia, hyviä ihmisiä, jotka ovat paskiaisten vuoksi joutuneet luopumaan elämässään. Mutta kaltaiseni ihmiset eivät halua hyväksyä tai millään tasolla puoltaa sitä, että tuetaan niitä, joilla on vain pahat mielessä. Tuollaiset sekopäät kuin Arabianrannan lapsen teurastaja, pitäisi poistaa maasta ensimmäisestä väkivaltarikoksesta. Eikä sen vaatimisessa pitäisi murustakaan rasismia olla. Valitettavasti emme voi poistaa suomalaisia taparikollisia maastamme, mutta ulkomaalaiset voidaan ja paljostapa vetoa, olisi tuokin lapsen julma murha voitu estää sillä, että jätkä olisi laitettu maitojunassa omaan kotimaahansa harhailemaan.

Yhteiskunnan tärkein tehtävä on huolehtia omistaan ja ensisijaisesti niistä, jotka eivät itse voi huolehtia itsestään. Vanhukset, lapset ja vammaiset ovat ne, jotka pitäisi olla prioriteettilistalla ekana ja ylimpänä heti kansallisen turvallisuuden takaamisen jälkeen. Valtioneuvosto on ihan vitusti epäonnistunut kaikessa tuossa ja itse puhuisin jo jonkinlaisesta maanpetoksesta. Lisäksi puhun jonkinlaisesta poliisivaltiosta, kun näköjään virkavalta suojelee poliitikkoja pimittämällä totuutta ja vainoamalla toisinajattelijoita ja opposition kannattajia.

Viattomiin kohdistettu viha on aina väärin, mutta hallituspuolueita kannattaa vähän ravistella ja sieltä kysellä, että mihinköhän helvetin perseeseen siellä ollaan Suomea viemässä.

______________________________________________

Artikkeli on Helena Erosen kirjoittama ja se on julkaistu hänen luvallaan. Juttu on aihettanut pitkää keskustelua.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ei tässä mitään onglmaa ole kunhan tiedostaa näiden olevan geneettisesti aivan erilaisia kuin me. Ovat vuosisatojen sukurutsauksen tulos. Näistä ei tule kuin ongelmia missä ikinä ovatkin.
Ei meidän tehtävä ole auttaa ketään ulkopuolista.

hfffvf

Onhan ne erilaisia väkivaltaisia, kun migrikin antoi pelolle vallan ja aloittaa tiukat turvatarkastukset virastossa. Joo kiitos ei roskakulttuureille, Suomi on suomalaisten, muut ovat vieraita. https://migri.fi/artikkeli/-/asset_publisher/turvatarkastukset-otetaan-kayttoon-maahanmuuttovirastossa

K.L.

Kaikki nuo tahot suojaavat selustansa mutta tavalliset pottunokat saa pärjätä omillaan!Se on sitä demokratiaa mistä Sippilä taas puhui pölhöpuheessaan!Vain varoituksia kantiksille!

Karri Nyman

Muslimit eivät tule koskaan kenenkään kanssa toimeen, eivät edes toisten muslimien kanssa.
Kulttuuri opettaa tappamaan, valehtelemaan ja raiskaamaan ja ennen kaikkea aliarvostamaan sekä alistamaan muita.
Nähty ympäri mailmaa.

mišääritataarit

Jostain syystä näin näyttäisi olevan. Mutta on meillä toisaalta Suomessa myös tataarit. Mikseivät kaikki muslimit voi olla kuin he?

Anonymous

Jos ihan OIKEA PAKOLAIS-LAPSI- olisi hukkumaisillaan, kyllä sen pelastaisin. Mutta nyt pelastellaan ukkoja, jotka pakenee vankiloita, ehkä vaimojaankin, kun ovat olleet niin kelvottomia, ettei oma maakaan huoli takaisin.

tapperlund

Emme tarvi ketään tänne, ei terveitä eikä sairaita. Sairaitten kuskaaminen päiväntasaajalta tai rikkaasta öljyvaltiosta pohjoiseen ei ole mikään ratkaisu, viisi miljoonainen kansa ei voi eikä sen tarvitse hoitaa näitten paskavaltioitten virheitä.

tapperlund

Tänne ei tarvita rahdata terveitä eikä sairaita. Ei ole meidän asia huolehtia kokomaailman muslimeista eikä muistakaan. Kaikki ulos ja suomalaisille nuorille kuri ja mahdollisuus hienoon elämään isiltämme perityssä maassa. Jos olo täällä ei kelpaa ja muuta haluaa voi lähteä somaliaan tai johonkin muuhun perseenreikään ihan vapaasti.

Pena

Juha Sipilä on shokissa 24/7, sen takia hallituskaan ei mitään mistään tajua.

Markonaattori

Osoittaa, että helsinkiläisten ihmistuntemus asteikolla 0-100 on siinä 0-1 tienoilla. Sairas murhaaja kilometrien mittaisella rikosrekisterillä on näiden suomalaisnaapuerien mielestä ihan mahtava symppis kaveri.
Tietty lisäksi sen minkä me kaikki tiedämme, muslimeja ei pidä ottaa tänne teurastamaan edes omia jouluaattona. Tälläkin miehellä kansalaisuutta hakiessa jo ruma pino rikoksia, mutta silti on sen saanut. On se huvittavaa, mutta ei todellakaan hauskaa, vaan sairasta.
Suomen kansalaisuuden ensimmäinen ehto pitäisi olla nuhteettomuus. Väitän, että kaikki suomalaisetkin ovat nuhteettomia ensimmäiset 5 vuotta automaattisesti, niin pitäisi olla myös hakijoiden vaikka aikuisia ovatkin ( ja taitaa raja olla vain 4v kun voi hakea kansalaisuutta ). Pienikin rike ja kotiin.
Se mikä on perustavanlaatuinen oletus ( migriltä ) on, että kun vaikka Afganistan on sodassa koko maa on sodassa. Tosiasiassa se tarkoittaa, että Suomen kokonen alue sitä on rauhaton ehkä jopa sotatilassa, se loppuosa 85% on rauhallista, tämä koskee jokaista maata, joskin se sotaisa alue voi olla pienempi. Toisinsanoen kaikki tarpeettomat voidaan helposti lähettää takaisin. Jos maiden koot eivät ole tuttuja katsokaa joku muutamasta sadasta youtube videosta.

Pissataan yhdessä maksumiehen muroihin

Suvakki virkamiehillä tulee rikollisen tulijan kohdalla vain kiire luovuttaa tulijalle Suomen kansalaisuus, jootei razizmi nouse.
Suomalaisen valkoisen koko lystin maksavalle miehelle saa paskoa päälle ja kertoa, että kyllä ne suomalaisetkii, vaikka suurin osa suomalaisiiiista on jo rikostilastoissa uussuomalaisa.

Markonaattori

Tämähän olis muuten katastrofaalista, mutta kun Helsingin ja parin muunkin isomman kaupungin ihmisasiantuntijat unohtavat asiat todella nopeasti.
Huomaat varmaan jopa täällä näitä mielisairaita, jotka saa Paavon kiinni valheesta. Jankkaavat joka juttuun ja joka 20.s siitä aihepiiristä on sellainen, jossa jotain on ehkä etukäteen paljastettu ( yleensä sekin meidän kommentoijien puolelta, jolloin Paavo ei vaikuta siihen yhtään ) liian varhain. Jolloin tämä mielipuoli on innoissaan ja mitätöimässä kaikki muut 19 ( sekä sen kiistanalaisen 20. joka useimmiten on vain liian varhain, mutta joka toisella kertaa aiheesta).
Se vaan on niin, että jos on sairas päästä niin ei siitä voi parantua. Jos 20 maturaiskarusta todistetusti virkavallankin toimesta taustalla ja tekijöitä nämä tuntien n.140 ja yhden nimi on vähän väärin kirjoitettu niin kaikki on syyttömiä ja razizmi razzizzmus on kaikkien meidän yllä. Onhan se tosi tyly tuomita kivan näköisiä poikia vankilaan vaikka 11v tyttöjä on kuukausitolkulla joka reikään vedettykkin ihan porukalla 5-20 äijää illassa. Tytöttöjen kärsimys ei merkkaa näille mitään, ne on ihan ilmaa, täysin turhia… vai oletko joskus kuullut metoo kampanjan puhuvan näistä? Aivan en minäkään, vaikka juttuja on ollut kymmeniä.
Kyllä meidän pitää maksaa siitä niin paljon kuin tarvitaan, että iäkkäät siiderivalaat ja itsensä lähes liikkumakyvyttömäksi hioneet (XXX)XL-mallit saavat edes mahdollisuuden tutustua näihin alapääkulttuurin edustajiin. Jos maksetaan niin ei tule kuin normivittuilut, jos ei niin … no se ei ole edes mahdollista, päättäjät on eunukkeja ja naispuoliset kull.n kiilto silmissä.

Aappa

”Minä ja kaltaiseni haluamme auttaa niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat oikeasti apua; viattomia, hyviä ihmisiä, jotka ovat paskiaisten vuoksi joutuneet luopumaan elämässään.”
Kauniita sanoja vailla käytännöllistä pohjaa.

Janis Petke

Kun arabimaiden ja afrikan vankiloiden ja hullujenhuoneiden sisältö oksennetaan Eurooppaan, on tässä lopputulos. Kiitti vaan vitusti! kaikki tämän PASKAN SALLINEET niin päättäjät kuin suvakitkin.

Tinttuli

Onko tämä totta? Olen kuullut aiemminkin että olisivat lähettäneet kaikki nuo tänne ja siksi eivät ota takaisin, mutta mistä saa vahvistuksen tiedolle?

Special Opera

Suomen islamointi ei tule onnistumaan. Kun Suomalaisten suvaitsevuus riittää, jokainen muslimi saa Suomessa turpaan. Tulee aavikkoa ikävä. Suomen ilmasto on myöskin muslimille haastava, hiekkaneekeri ei täällä pärjää. Mutta voittehan te YRITTÄÄ!!! Haaste vastaanotettu. Meillä on teille suohaudoissa tilaa. Teitä apinoita on täällä jo tapettu satoja eikä kukaan huomaa. Ketään ei kiinnosta, sillä te olette paskaa.

Special Opera

Yrittiväthän viikingit jo aikoinaan. Suomessa oli astetta kovempia barbaareja jotka hakkasivat viikingit ilmatteeks, arvatkaa onnistuuko homouteen taipuvainen iphone sossumuslimi paremmin? Sinä yksi muslimi joka osaat lukea tämän: meille riitti, me tapamme teidät. Kerro kavereillesi.

Super R

Ensin luonnollisesti hävitetty joka saatanan suvakki globalisti elitisti vihervassarikommari ilmastouskovaishörhö epäsikiö. Muslimit katoaa kuin pieru saharaan, suot tulvii kun raatoja sysitään sinne.

Cappuchino

Mielipide on vain 100% maalaisjärkeä.
Joka muuta väittää voi ottaa mochan pois 2:sta.

Pitääkö 2500 ihmisen odottaa viittä jotka eivät osaa kelloa?

Onko Suomen media kertonut miten 20- päinen somaliporukka tms tuli liian myöhään satamaan ja osa jäi rannalle ruikuttamaan kun Amorella lähti? Yrittivät pakottaa Viking Linen kääntämään laivan(!), ei onnistunut.
Nyt suuri uhriutuminen, syytteet razzizmizta ja vahingonkorvausvaatimukset taatusti (Aftonbladet tänään). Uusaatelia on loukattu!!!

1 kuva=1000 sanaa

Miksiköhän Ilta-Sanomien artikkelissa ei ollut kyseisen porukan kuvaa kuten Expressenissä ja Aftonbladetissa? Sanotaanhan että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Tor VPN

Tästähän Paavo saisi hyvän artikkelin aikaan 🙂
Kunniakansalaiset myöhässä ruotsinlaivalta ja vaatii lauttaa kääntymään takaisin satamaan, aijai mitä hupia. Naurattaa jo valmiiksi näiden idiotismi.
Mahtoivatko uhitella virkailijoita tai rikkoa paikkoja satamassa kun kiukkupussien tahtoon ei taivuttu ?

huugo

Näin valkonaamana en näe lähi-idän tai afrikan “kultuurissa” mitään hyvää tai myönteistä, se kun laahaa vielä keski-aikaa ja ei sovi länsimaiseen sivistykseen. Ja sitä olen ihmetellyt kun kultuuri intellektuellit ylistävät niitä kaikkinen brutaaleinen tapoineen, ihan kuin myös länismaisten ihmisten olisi hylättävä oma kovalla työllä hankittu sivistys ja tiede ja tilalle otettava ainakin osittain nämä brutaalit tavat. Jotain kummaa tässä on ja en usko että kyseessä olisi ainostaan joku muoti-ilmiö. esim. Islam uskontona ei sovi enää sivistysvaltioiden valtarakenteisiin tai kulttuuriiin, sehän olisi kuin paluuta menneeseen ja pitkälle sinne. Uskonnot sen sijaan pitäisi häivyttää kaikesta sellaisesta joka vaikuttaa ei uskovien normaaliin jokapäiväiseen elämään, ja tarkoitan kaikkia uskontoja.
Ne ministerit jotka tuovat ja tyrkyttävät uskojaan valtioiden käytäntöihin, heille välittömästi lähtöpassit viroista. Tämä koskisi myös alimpia valtion ja kuntien virkoja. Kukin palvokoon vaikka heinäseipäitä, mutta pitköön sen omanaan, näin käsitän uskonnon vapauden, eikä niin että kaikkien olisi alistuttava uskonnonvapauden nimissä vaikka islamin tuomiin haittoihin. Nythän ainakin islamin kohdalta kaikki kritiikki on lähes kiellettyä, kun siihen on tuotu rasismi aspekti. On käsittämätöntä että mm. Euroopan maat ovat astuneet ja alistuneet islamin valloituksen myötä vuosikymmeniä takapakkia. Tai siis valtarakenteet, ei ihmiset, suurimmaksi osaksi. Tämä näkyy mm. terrori-iskujen, raiskausten ja murhien jälkeen joidenkin ministerien hiljaisuutena, aivan kuin hyväksyisvät asian koska tekijä on 99.9 % muslimi.

debis

noiden paskapäiden sikiäminen pitäisi voimatoimin estää, koska ne muuten tuhoo koko maapallon ja sivistyksen ja luonnon niin siinä mukana. Mitään sääliä noita mutanaamoja kohtaan ei tarttis pitää eikä olla, ei sen enenpää mitä vaikkapa luteita kohtaan

Sami Hutera

Teboilin pöydästä kuulin, että saunojen takamaita olisi jo ruvettu raivaamaan vesaikoista
ja aseöljystä on huutava pula. Myös Etolan tarjouksessa oleva, ankkurikettingin jatkeeksikin
soveltuva 16mm juokseva nailonköysi on päässyt loppumaan.
On siis hyvä varautua tuleviin koitoksiin hyvissä ajoin.

Aikki

Minun mielestä kenellekään maamme ulkopuolella syntyneelle, jolla ei ole kantasuomalaiset vanhemmat, ei pidä antaa Suomenkansalaisuutta. Suomenkansalaisuus on tehty arvottomaksi, koska se on annettu kenelle tahansa sitä haluavalle maan rajan ylittävälle. Aivan kuin nämä henkilöt, jotka Suomenkansalaisuuksia ovat jakaneet, tällä tavalla saisivat varmasti pidettyä maahamme kuulumattomat vieraan vallan edustajat maassamme. Suomenkansalaisuus on arvokas, joten se kuuluu ainoastaan kantasuomalaisille, joiden esi-isät ovat sen kalliilla hinnalla meille taistelleet. Ei anneta vihervasemmistolaisten kommunistien tuhota maatamme monikulttuurisuuden alttarille. Erosen kirjotuksen tavalla moni kantasuomalainen ajattelee.

Karri Nyman

Itse asiassa kansalaisuuden saamisessa on eroa, lähinnä tuo kieli koulutuksen taso ja sen tasottomuus.
Eräs tuttava aasialainen on asunut suomessa toistakymmentä vuotta on avioliitossa suomalaisen kanssa ja työskennellyt melkein heti maahan saapumisesta lähtien. Vaikka hän tulee suomen kielellä toimeen erinomaisesti (verrattuna moniin muihin vastaaviin henkilöihin), niin hän ei saa kansalaisuutta vain hakemalla, koska ei ole tarpeeksi korkeaa kieli kurssia takana tai sitten pitäisi käydä pari sataa euroa maksava kieli testi, jota ei kantasuomalaisetkaan välttämättä läpäisisi.
Sitten on näitä “mina olen soomalainen tassa minun passi” Elävät sossu tuella koko ikänsä, pukeutuvat burkhaan tai vastaaviin ja huutavat rasisti, rasisti aina kuin mahdollista ja muuten uhriudutaan, kun joku on katsonut sinne päinkään.
Näissä keskusteluissa monest… yleensä unohtuu se asia, että ulkomaalaisia on ihan pirusti. Niitä on joka maasta kotoisin.
Suurin ero on uskonnossa ja minusta muslimeja ei pitäisi päästää ns. perus muslimi valtioiden ulkopuolelle.
Maahanmuuttaja voi olla ruotsalainen, virolainen, britti, saksalainen, unkarilainen,puolalainen tai ugandalainen tai Afgaani.
Minusta tuosta listasta 6/7 on tervetulleita suomeen ja vaikka saamaan kansalaisuuden.

Anonyymi

Kansalaisuus pitäisi antaa vasta 10:n maassaolovuoden jälkeen ja silloinkin pitäisi pystyä osoittamaan arkielämässä riittävä kielitaito ja omillaan toimeen tuleminen eli eläminen ei saa olla kiinni sosiaalitoimen avustuksista.

Asko Liukkonen

Suomen kansalaisuus kuuluu VAIN etnisesti suomalaisille. Ei muualta muuttaneille ulkomaalaisille.

Karri Nyman

Usko tai älä, mutta helkutin monella suomalaisella on ulkolaista dna:ta.
Sitä on tullut ruotsista, saksasta, venäjältä, norjasta, virosta ja ties mistä.
Katsoppa huviksesi youtubesta dna testing videoita. Harva on 100% .
Kanta suomalaisilla tänäpäivänä on juurikin ruotsalaista ja venäläistä dna:ta johtuen karjalais evakoista ja venäjän- sekä ruotsin vallan ajoista.

K.L.

Karri Nyman,se mikä tekee kansan on myös kieli.Jos puhuisimme kaikki arabiaa..mutta emme puhu!Eikä minusta tule arabiinoa vaikka säkkiin pukeutuisin.

Anonymous

karri nyman. luuletko sinä että kun suomeen lennätetään afrikasta neekereitä ja annetaan niille suomen passi niin he ovat suomalaisia,eiköhän suomalaisuus ole muutakin kuin suomen passi

Anonymous

saatana,rajoille ne turvatarkastukset pitää laittaa eli ei päästää roistoja maahan,migrihän sanoi matuista että tietävät ketä tulijat on,nyt migri suojelee vain itseään mutta jättää siitä varoittaneet kansalaiset ilman turvaa,migrissä siis tiedetään tulijoiden vaarallisuus muttei myönnetä sitä.,toivottavasti siellä pamahtaa hemmetinmoinen jytky niin menee nopeaan rajat kiinni.

Esko Perälä

Olen täysin samaa mieltä kaikkien järkevästi ajattelevien suomalaisten kanssa siitä, mitä Helena Eronen toi paikkansapitävässä ja perustellussa kommentissaan “mitä Arbianrannan surmatyö osoittaa” esille.

Jallu

Olipas lapsiasiainvaltuutetulla nyt kiire osoittamaan myötätuntoa. Taisi yrittää korjata tilannetta, koska oli jäänyt kiinni housut kintuissa taksiajelusta SDP:n tilaisuuksiin edistääkseen eduskuntaehdokkaana vaalikampanjaansa. En nyt muista olivatko nämä Oulun lapsiin kohdistuneet joukkoraiskaukset ennen taksikohua, mutta näille raiskausten uhreille, siis lapsille, ei lapsiasiainvaltuutetulta myötätuntoa herunut. Pelkäsi varmaan sitä rasistin leimaa, koska raiskaajat olivat maahanmuuttajataustaisia. Ja lopuksi pitää aina todeta, että raiskaahan ne kantasuomalaisetkin.

Abu Dabi

Tämä on se YK-EU satanistien 100-vuotinen unelma, valkoiset poistetaan Euroopasta vihaisten muslimien avulla. Tätä on kymmenet suomalaispoliitikotkin itse olleet suunnittelemassa joka vuosi salaisissa Bilderberg kokouksissa. Tällaisilla henkilöillä ei pitäisi olla mitään asiaa Suomen eduskuntaan eikä hallitukseen. Nämä ovat selkeitä maanpettureita. Nimilista esiin.

Tw

Toivottavasti Helena Eronen ei halua niitä leirillä kärsiviä tuoda Suomeen. Sieltä niitä nuoria öykkärimiehiä juuri kasvaa, kuten tämä kiintiöpakolaisena tullut lapsenmurhaaja.
Eronen voi tietenkin omat rahansa lähettää leireille jos katsoo, että hänellä jonkinlainen vastuu heidän tilanteestaan on. Itse en halua tukea näitä huonoja kulttuureja millään tavalla.

Kronos Tajunnanvirta

“mitä Arabianrannan surmatyö osoittaa?”
Ehkäpä sitä, että maamme muutetaan pikkuhiljaa arabianrannasta arabiaksi.