Myös Malmössa raketti-isku poliisia vastaan

Kuvan sinkomies ei liity tapahtumiin.

Myös Malmön rintamalinjoilla on ollut taisteluja. Malmön keskustassa joukko vihollistaistelijoita hyökkäsi poliisin kimppuun raketein ja omatekoisin paukkupommein.

Poliisi sai useita ilmoituksia perjantai-iltana klo 21.30 jälkeen Malmön keskustaan Johanneksen koululle, jossa joukko nuorukaisia aiheutti häiriötä ja älämölöä. Nuorukaiset heittelivät raketeilla ja paukkupommeilla ohikulkevia ihmisiä.

Kun muutama poliisipartio saapui paikalle oli vastarinta kovaa. Vihollistaistelijat eivät aluksi vetäytyneet piiruakaan ja kävivät raketti-iskuun. Kun poliisit lähtivät vyörytykseen perääntyi vihollisjoukkue ja karkasi paikalta.

Tässä tilanteessa poliisipartio lähti seuraamaan kahta nuorukaista ja heidät saatiin otettua vangiksi. Asiasta tehtiin rikosilmoitus ja nuorukaiset joutunevat aikanaan vastuuseen teoistaan eli vakavuuskeskusteluun.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Myös Malmössa raketti-isku poliisia vastaan

 1. Veikkauksia montako VUOTTA ehdotonta on tuomio kun kantis heittää yhdenkin pommin noiden ali-ihmisten päälle?

  57
  1. Viisi vuotta vankeutta sai eräs mies, kun heitti desilitran sinolia sisältäneen pullon palavana vastaanottokeskuksen tiiliseinään. Sillä ei ollut mitään vaaranaiheuttavaa vaikutusta, mutta se tuomittiin rasistisena viharikoksena. Toki rasismi ei ole vielä rikos eikä viharikostakaan ole laissa sanktioitu.

  1. Ensi vuonna nuuskasalakuljettajat rahtaavat ruutia tai raketteja paluumatkalla Tornionjoen yli…

   16
 2. Suomessa harkitaan törkeimmissä rikoksissa siirtymistä astetta ankarampaan toimintaan, vakavuuskeskestelu on ollut yhtenä vaihtoehtona,vihreät, rkp sekä vasemmisto vastustaa jyrkästi, Orpolla on myös nähty punainenlippu iloisesti liehuvan, vastustaminen on siis kovaa.. Kunhan asiaa sulatellaan muutama vuosi..ehkäpä meilläkin..

  28
 3. Eikös tilanne ollut ihan poliisien hallinnassa kuten TV dokkari Malmön Rosengårdenista juuri muutama päivä sitten kertoi? Ei kuulemma no-go -alue, vaan viranomaisten hallussa.

  18
  1. Muistaakseni Astrid täti Thors entinen maahanmuuttoministeri RKP piti tuota Rosengårdia paratiisina maan päällä jossa kaikki on niinkuin pitää, mitenkähän olisi tänään ?

   23
 4. https://unvis.it/kauppalehti.fi/uutiset/belgialainen-lahi-idan-asiantuntija-varoittaa-uusi-sota-on-tulossa-merkit-ovat-jo-ilmassa/ccc3c985-ff0a-38c8-a8ba-1734cbfff36a

  Jaahas. Tulihan se sieltä:

  ”Mechelen on yksi Belgian monikulttuurisimmista kaupungeista. Alle 12-vuotiaista lapsista yli puolet on ulkomaalaista syntyperää. Kaupunki on panostanut lapsiin ja nuoriin ja osallistanut heitä yhteiskuntaan.

  ”Kaupungin pormestari puhuu monikulttuurisuuden ja avoimuuden puolesta, eikä se jää vain retoriikaksi.”

  Tulokset näkyvät: Mechelenistä ei ole lähtenyt yhtäkään ihmistä taistelemaan Isisin joukkoihin.”

  Kaikkien ongelmanratkaisujen äiti:

  Pyhä Monikulttuurisuus

  Eli Euroopan ainoana hyväksyttävänä kohtalona on tulla täydelliseksi monikulttuuriseksi testialueeksi, mutta muiden ei tarvitse pistää tikkua ristiin?

  Höpö höpö. Jos yksi kaupunki sattuisikin onnistumaan, niin se ei paljon lohduta, kun sata muuta muuttuu helvetiksi.

  Jos maailmaa haluaisi todella muuttaa parempaan suuntaan, pitäisi tunnustaa ensimmäisenä, että uskonnot ovat oopiumia kansalle (Karl Marx oli siinä oikeassa). Uskontojen suvaitsematon jako vääräuskoisiin ja oikeauskoisiin pitäisi voida purkaa ennen, ennen kuin mitään kansojen sekoittamista edes yritetään. Muuten homma menee jo lähtökohtaisesti reisille.

  Aito monikulttuurisuus on mahdollista vain silloin, kun ihmisiä erottavat uskonnolliset rakenteet puretaan. Ja ihmisten suunnan pitää olla yhtä tasaisesti joka ilmansuuntaan. Silloin kun veto on köyhistä maan kolkista rikkaisiin ja toiseen suuntaan liikkuu ihmisiä vain lähinnä lomamatkalle (jos alue sattuu olemaan riittävän turvallinen).

  Ja tietenkin eräät uskonnot ovat pahempaa oopiumia kuin toiset.

  19
  1. Voidaan myös kysyä, montako isis- taistelijaa tulisi, jos matuja ei olisi ollenkaan?

   Lähi-idän asiantuntija Koert Debeuf voisi antaa tähän visaiseen kysymykseen vastauksensa.

   Hän voisi vastata myös kysymykseen siitä, onko isis- taistelijoiden puuttuminen niin loistava asia kuin hän antaa ymmärtää. Miten sitten rikollisliigat? Poistaako Pyhä Monikulttuurisuus myös matujen halun muodostaa rikollisjärjestöjä?

   Ruotsissa tunnetusti suvaitaan niin, että suvaitsevaisuuden sädekehä nähtäisiin usean valovuoden päästä. Suvaitseminen ei kuitenkaan ole Ruotsissa tuottanut niin hyviä tuloksia kuin Mechelenissä.

  2. ””Kaupungin pormestari puhuu monikulttuurisuuden ja avoimuuden puolesta, eikä se jää vain retoriikaksi.” Tulokset näkyvät: Mechelenistä ei ole lähtenyt yhtäkään ihmistä taistelemaan Isisin joukkoihin.”

   Tässä siis väitetään että, meillä on tilanne hallinnassa, me tiedämme keitä täällä on ja mitä he tekevät.
   Minulla on sellainen kutina että me vielä kuulemme tästä Mechelenin kaupungista.

 5. Vai ovat kantaruotsalaiset rasistinperkeleet siirtyneet kranaatti-iskuista oikein rakettitulitukseen. Roijuuttavat perkeleet nyt tulitorvilla, että oikein tanner jytkyy. Saa siinä Ruotsin poliisi panna parastaan, että rintamalinjat pitävät. Rasistien tulitus oli kyllä melko tarkkaa, mutta tulenjohdossa on vielä pientä hiomista. Muuten kyllä Ruotsissa monikulttuurisuus kukoistaa ja kotoutuminen sujuu kuin siimaa, mutta rasistinpirut lyövät kiiloja rattaisiin! Nyt on jo Kaknäsin näköalatornikin (150m) Tukholmasssa jouduttu sulkemaan koska rasistit hilluvat silläkin suunnalla aika tavalla. Olisi hyvä, että tämäkin torni muutettaisiin minareetiksi ja rakennettaisiin moskeija viereen, niin ehkäpä se hieman hillitsee rasistinpeijakkaiden riehumista silläkin suunnalla!

  17
 6. kyllä sitä nyt poliisien täytyy pienet rakettiiskut kestää mutta ählämeitten älämölö on sellaista ettei sitä kestä kummelikaan

 7. Nuo ali-ihmiset eivät vaan lopeta ennekuin sveduissa herää se vanha viikinki. Kivapuheen ja pullahalien tilalle tuleekin 5.56mm tai 7.62mm. Muutaman kerran kun tuon paskasakin lanaisi maantasalle niin olisi maassa taas rauha.
  Ei nuo apinat ymmärrä mitään muuta kuin väkivaltaa,
  Tähän muuten jossain vaiheessa joudutaan niin Ruotsissa kuin Suomessa. Politiikkojen vika ja siinä vaiheessa kaivataan Lahtisen lisäksi pikkaisen sitä syyllistäkin.

 8. Onko tuo vastavalkea joku typerä valhe informaatio sivusto???? Miksi he kirjottavat noin paljon paskaa ja eikä juutalaisista juuri ollenkaan??? Onko teillä mitään tietoa mikä helvetin sivusto tuo on??

  Ja tässä varmasti kontroilloitu idiootti sivusto tai sitten todellakin suomen armeijassa työskentelevät ihmiset ovat todellakin näin pihalla omasta maastaan:

  https://maanpuolustus.net/

  Välillä on ihan pakko käydä nauramassa näille pelleille!!! Eivätkö näe kuule vai mitä??? Maanpuolustus forum ja kenelläkään mitään tietoa oikeasta historiasta??? Mitä vittua varmasti maksettu oppositio tai sitten lapsesta asti aivopestyjä tolloja!!! Kaikkein ärsyttävintä kun keskustelevat kuin tietäisivätkin jostain jotain 🙂 :). Onhan tuolla jokunen joka ei uskalla vaan sanoa suoraan!!

  NÄMÄ USKOVAT HOLOKAUSTIN TAPAHTUNEEN 🙂 🙂 EI JUMALAUTA JA SAMA TÄLLÄ MURHA.INFO FOORUMILLA!!

  https://www.youtube.com/user/thkelly67

  https://www.youtube.com/user/108morris108/videos

  1. Tarkoitatko, että vain sinä tiedät jostain jotain ja muut eivät mistään mitään?

 9. Olisi mielenkiintoista tietää tästä Belgian nyky Kongosta Mechelenistä vähän faktoja kun hehkutetaan. Olisin aika varma että kaupunki elää pääasiassa sosiaalitukien varassa ja rahaa pumpataan että voidaan esittää hyvä esimerkki. Mitenkähän käy jos rahat loppuu ja joutuvat tulemaan toimeen omillaan siitä tulisi mellakat ja sodan alku pää tulee jossain vaiheessa kuitenkin vetävän käteen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.