Suomen vaarallisin nainen vapaaksi

Helsingin hovioikeus on päättänyt vapauttaa elinkautista istuvan, ehkä Suomen vaarallisimman naisen Virpi Buttin. Butt tuomittiin vuonna 2003 tehdystä murhasta elinkautiseen. Murha itsessään oli sen verran hurja, että jihadisti saattaa tuntea kateutta.

Tarkastiottaen tapahtumissa menetti päänsä kaksi miestä, Kari Anttonen ja Arto Malinen. Butt tuomittiin vain Malisen murhasta, mutta oli mukana myös Anttosen murhassa.

Tampereen tapahtumat lähtivät rullaamaan 2003 kesällä juhannuksena. Malisella kävi helvetin huono tuuri kun tapasi kaupungilla Virpi Buttin. Molemmat olivat humalassa ja ainakin Butt pillereissään. 26-vuotias Malinen ja Butt päättivät jatkaa juhannuksen viettoa yhdessä. Jossain vaiheessa aamuyötä Butt ja kolmas mies menivät Malisen asunnolle. Sieltä piti löytymän huumeita. Ei kuitenkaan löytynyt. Tästä seurasi, että Malinen pahoinpideltiin. Lopuksi Butt iski Malista Fiskarsin pitkällä puukolla selkään. Sen jälkeen Butt vielä varmisteli ja iski Malista ainakin kymmenen kertaa.

Kun Malinen oli kuollut Butt soitti bestikselleen, murhaaja Janne Hyvöselle. Hyvösellä ja Buttilla oli jonkinlainen suhde tai muu ”tunnekuvio”, vaikka eivät varsinaisesti seurustelleetkaan. Hyvönen saapui Malisen kämpälle. Alkoi lihanleikkuu. Butt yritti katkaista vessassa Malisen kaulaa, mutta ei saanut sitä irti. Hyvönen tosimiehenä auttoi naista hädässä ja onnistui sahaamaan pään irti. Seuraavaksi Malisen sisäelimet irroitettiin ja laitettiin muovipussiin.

Paloittelu jatkui ja välillä pidettiin kalja- ja tupakkatauko. Malinen sahattiin useaan osaan. Kun ruumiin osia hävitettiin liikkeellä oltiin autolla. Tässä tilanteessa Hyvönen ja Butt leikkimielisesti yrittivät ajaa Malisen pään yli. Siinä ei kuitenkaan onnistuttu, sillä pää luiskahti aina renkaan edestä pois. Kolmas mies toimi kuljettajana.

Kun poliisi alkoi tutkimaan Malisen murhaa selvisi toinenkin murha. Jos Malisen murha oli raaka niin niin oli Kari Anttosenkin. Anttonen oli kadonnut jäljettömiin toukokuun lopussa 2002. Anttonen ja Butt olivat seurustelleet. Heti katoamisen jälkeen Tampereen kuppiloissa alkoi liikkua juttu, että Butt olisi tappanut Anttosen. Butt kulki baarista baariin ja kehuskeli Anttosen tapolla.

Butt ei kuitenkaan varsinaisesti itse tappanut Anttosta, sen teki Hyvönen. Butt, Anttonen ja Hyvönen olivat nauttineet päihteitä ja päättivät baari-illan jälkeen lähteä Buttin asunnolle. Oli toukokuun loppu 2002. Hyvönen alkoi jostain syystä lyömään Anttosta veitsellä selkään. Anttonen oli kuollut tai teki kuolemaa kun Hyvönen veti Anttosen kurkun vielä auki. Verta oli kaikkialla.

Anttosen ruumis paloiteltiin yhteistyössä. Hyvönen ja Butt olivat hyvin sekavassa tilassa sekakäytöstä ja toiminta sen mukaista. Ensin leikattiin pää, sitten sormet. Välillä pariskunta kävi läheisessä ravintolassa aamukaljalla. Butt oli ottanut Anttosen pään muovipussiin ja kehuskeli muille asiakkaille saaliistaan. Osa poistui paikalta, sillä tunnelma oli jäätävä. Muiden mielestä tilanne ei ollut niin hauska kuin Buttin ja Hyvösen. Kun Butt esitteli Anttosen päätä oli Hyvönen tuplannut ja ottanut esiin Anttosen jalan.

Oikeudessa tuli yksi detaljee esille. Kun palattiin asunnolle niin Butt alkoi keittämään Anttosen päätä. Irtopää laitettiin isoon kattilaan kiehumaan. Paikalle saapui Buttin tuntema nainen. Butt esitteli kattilassa kiehuvaa päätä ja nainen sai hysteerisen kohtauksen ja poistui asunnolta. Mainittakoot sekin, että Buttilla oli kaksi lasta. He näkivät Anttosen ruumiin vessassa ja tiesivät mitä kotona tapahtui. Toinen oli omassa huoneessaan, toinen lapsi oli komerossa.

Siinäpä Virpi Buttin tarina pääpiirteittäin. Oikeus tuomitsi molemmat elinkautisiin. Itse oikeudenkäynti oli suurta showta, sillä Butt ja Hyvönen löivät koko touhun leikiksi. Kun Anttosen ruumiin paloittelua käytiin läpi niin molemmat purskahtivat hillittömään nauruun.

Hovioikeus siis päätti nyt, että Butt pääsee vapaaksi, Rikosseuraamusvirasto ei puoltanut vapaaksipäästämistä ja Buttin uusintariskin katsotaan olevan suuri, olletikin, että hän on sitoutunut päihteettömyyteen ja ollut menestyksekkäästi avovankilassa viimeiset pari vuotta.

Se mikä on aivan varmaa on se, että kun Butt pääsee vapaaksi niin joku menettää taas päänsä kun Buttilla iskee ryyppy ja sekakäyttö päälle.

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaakko Paasimäki

Kyllähän tällaiset tapaukset pitäisi olla loppuelämänsä tahdonvastaisessa hoidossa Jammu-sedän tapaan. Abdiqadir Osman Hussein sentään karkoitettiin vapaaksilaskemisen jälkeen, harmillista että Buttia ei voida karkoittaa.
Mitä ilmeisimmin useampi palikka puuttuu aivoista kun päihteiden käyttökerrat päättyy mielettömiin verilöylyihin.

vitjaantunut stadilainen

Tollasella track recordillahan Butt voisi muuttaa nimensä, kietoa itsensä lakanoihin ja mennä vaikka Tampereen Vihreiden tai Demareiden listalta ehdokkaaksi vaaleihin.

Anonymous

Voihan se myös palata islamiin niin seuraava kerta onkin sitten vain rasismin vastaista taistelua ja ihmisarvon puolustamista.

Valtsu

Mitään ei Penttilästä opittu.

kivaa

Toi Sekopää kävi meikäläisen päälle tampereen melody baarissa 15 vuotta sitten
kun en suostunut lähtemään hänen kämpileen ryypäämään
olisinkohan paloiteltu sillä reisulla
voi olla

Katkoo ne suomalaisetkin kauloja

Sulla kävi tuuri. Pekalla. ei. Pekka istu vahingossa väärään pöytään tai sai omaansa väärät ihmiset. Mies, jolla ei ulospäin koskaan ollut huonoja päiviä. Aina se vaan virnisteli ja oli ketunhäntä kainalossa. Ja tupakkaa poltti ketjussa. Sanottiinkin että se elää savulla.
Itse en voi käsittää ettei näihin sekopäihin käytetä pekkokeinoja. Kyse on vain ajasta kun ne uusii rikoksensa. Ja nyt kun kaikki inhoaa ja välttelee tätä uudestisyntynyttä ”lucreziaa” sekä nauraa sille, niin koko ajan se herne kiehuu kattilassa. Tässä ei hyvin käy. Saas nähdä käykö se kylässä niiden luona jotka passitti sen vankilaan.

Haatero

Joo-o, mutta tiedättekös että tuolla jossain oli heitetty pyöräteline moskeijan ikkunan läpi, ja se ikkuna oli mennyt siinä i-han rik-ki. Siitä oli papitkin kuulkaas huolissaan . Että kyllä on kamalaa.

Joku onneton hovioikeuden uhri

Pitäisi olla jokin sovellus, mihin näiden tyyppien kulloinenkin olinpaikka päivittyisi. Silloin ihmiset, jotka eivät haluaisi olla moisten kanssa tekemisessä voisivat vaihtaa maisemaa.

vetoomus tampereen kaupungille

Tampereen kaupungin pitäisi antaa hänele porttikielto *kielto päästä tampereelle*
tällä on todella paljon ihmisiä jotkä *muistelevat häntä lämmöllä*

Tämä on totta

Helsinki ottais avosylin vastaan. Kaikki pervot, sekoboltsit, lukutaidottomat kehitysmaalaiset loiset yms. ovat haluttuja helsinkiläisissä piireissä.

Anonymous

joo, on yhtä tervetullut manseen kuin hesan lapsenmurhaaja.

Anonymous

Suomen vaarallisin nainen tällä hetkellä on kyllä Anne Berner.

Joo vielä pahemiakin on

ja Vihreiden Nazimakin menee ohi, kun meinaa upottaa Suomen lähi-itäisillä murhaaja raiskareilla. Kuolonuhreja ja muita uhreija tulee paaaljon enemmän.

Anonymous

tässä afgaani kaupunginvaltuutettu nazimassa olen ihmetellyt kuinka hän on päässyt niin korkeaan asemaan päättämään montako pakolaista esim.helsinkiin otetaan ja minkälaisia avustuksia eri pakolaijärjestöt saavat,suomessahan on paljon afgaaneja(n.9000)minkälaisia rahallisia avustuksia ja muita etuja hän afgaanina heille järjestää kun hyvin tiedetään ettei esim.vähävaraisille ruokajonoissa oleville suomalaisille helsingin kaupunki ei antanut euroakaan,eli niille joidenka veroista maksetaan myös afgaanien loisiminen ilmaiseksi helsingissä ja muualla suomessa.onko suomessa jo niin paljon matuja jotka ovat äänestäneet naziman ja husun ym.päättäviin elimiin,jos näin on täytyy tosissaan olla huolissaan uussuomalaisten vallasta suomessa

Kronos Tajunnansaari

Berner, jokainen suvakki, yhteistoimintahuora, vihervasemmistolainen- tai oikeastaan jokaisen valtapuolueen poliittkko, toimittaja yms.,ovat paljon vaarallisempia kuin Butt.

fatwantarkistaja

Niinpä. Butt joutuu tekemisistään vastuuseen, nämä mainitsemasi ehkä tuonpuoleisessa, ei ennen.

JedemDasSeine

Siis millaiseksi meidän oikeuslaitos on mennyt?!?!? Viina loppuu ja joku tapetaan on ihan ns. perinnetappo, josta ei ennen tullut kuin muutama vuosi vankeutta. Nykyään kai huumeiden loppumista voi pitää vastaavana tilanteena.
Äkkiä tuollainen oikeusmurhan kokenut naikkonen vapaalle ja kohti uusia seikkailuja! Yksikään veronmaksaja ei ns. perinnetapoissa yleensä kuollut. Juoppoporukkaa niissä pääsi päiviltään. Onhan tuollainen ”mirkku” baarista mukaan pikkuinen ”mustapekka”, mutta ainahan se on vähän arpapeliä millainen misu mukana on…

Anonymous

nyt suvakit ottaa tämän murhan käyttöön huutaessaan että kyllä ne suomalaisetkin päitä katkoo.

Acc

Hyvä pointti. Ehkä vapauteen päästämisen idea oli saada näyttämään moniosaajat järkeviltä ja rauhallisilta. Ehkä suvakkien johtoportaassa lasketaan, että vapautettu uusii tekonsa moninkertaisena, jolloin suomalaisten huomio siirtyy pois musuista ainakin hetkeksi.

Anonymous

Tämä on kyllä ihan päätöntä touhua.

Anonymous

Tämä luonnevikainen ei terveeksi tule muuttumaan.

jippos123

Onhan se naurettavaa, että meillä on edes olemassa ns ”elinkautinen” kun se käytännössä tarkoittaa keskimäärin 15vuoden lusimista.
Jenkeissä tuo sekoakka olisi saanut ruiskeen ja homma selvä.
Aivan varmasti tappaa uudelleen kuten aika moni muukin ”elinkautisvanki” on tehnyt.
Mielestäni vapauttavan päätöksen tehneet pitäisi saada myös tuomio mikäli heidän vapauttamansa murhaaja uusii rikoksensa. Miettisivät kahteen kertaan vitun demlalaiset.

Taas äimän käkenä

Onhan se mahdollista että demlan porukka tahallaan järjestää Suomen kaduille näitä päänirrottajia ja muita hörhöjä, sehän on vain ajan kysymys että ne ovat oikeussalissa ja demla voi kilistellä samppakaljaa kun ”hei, me tienataan näillä”.

Venla

Ihmissaastaa. Minua ei haittaa vaikka kaatopaikalle tai uuniin kipataan rikollisten mulliturpien lisäksi myös kaikki suomensukuisten alin pohjasakka. Kukaan ei menetä yhtikäs mitään. Oliko hän feministi?

savonsulttaani

Onko nämä tiedot jostain oikeuden pöytäkirjoista vai mistä?
Mietin vaan, kun on niin tarkkoja tietoja…
Joku linkki/lähdetieto olisi aina paikallaan.

markkatakaisin eroeurosta

Tässä vaikka muistin virkistykseksi jos et ollut syntynyt kun teot tehtiin.
https://alibi.fi/alibin-parhaat/tampereen-paloittelusurmat/

savonsulttaani

Kiitos molemmille vastauksista!

Kiitos linkistä!

Virpi Butt ja Janne Hyvönen ovat tosiaan yhtä karmivia hirviöitä kuin ISIS-taistelijat (seikka, joka ei saa minua kannattamaan vierastaistelijoiden lisäämistä maassamme – omissa monstereissa on jo kylliksi.)
Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että Virpi halusi oikeudessa kiistää olevansa sekakäyttäjä (viina, lääkkeet ja huumeet). Lisäksi Virpin kerrotaan käyttäneen myös kehonrakennuksen takia hormoneja isompien lihasten saamiseksi (ja tässä kohtaa hormonien käytöstä kuulusteltaessa gladiaattorinainen halusi korostaa, että niiden käytöstä on 10 v. aikaa. Hän ei siis halunnut nimetä eikä hakea mitään tuomiota lieventäviä ja käytöstä selittäviä tekijöitä. Sekin on yksiselitteisen selvää, että murhaajat Janne ja Virpi eivät kumpikaan katuneet tekojaan vaan vähättelivät tekojensa julmuutta.
Välttäkää testosteroneja popsineita naisia kuin ruttoa! Testosteroni ei sovi naisille, tutkimustulosten mukaan sukupuolenvaihdos naisesta mieheksi saa aikaan miestä muistuttavan tyypin, joka tilastollisesti syyllistyy useammin rikoksiin kuin oikeat miehet. Kaikki eivät tietysti tule yhtä kauheiksi hirviöiksi kuin tämä nainen, mutta saattaa näitä olla muitakin. Toki tämä on yksittäistapaus omassa lajissaan, enkä väitä hormoneja ja sekakäyttöä edes ainoaksi selittäväksi tekijäksi, mutta varmaa on, etteivät aineet tuonkaan naisen pääntoimintaa ole parantaneet.
Kaikille ei käy edes alkoholi. Joku on ihan mukava amfetamiinin käyttäjänäkin. Mutta kaikille löytyy sellainen kemikaalikoktaili, että järki käytöksestä lähtee. Kaikista ei tule kuitenkaan väkivaltaisia, toisilla on siihen taipumus, mikä voi korostua päihteen käytössä.

heska

toivottavasti joku oikeusoppineen perhe on seuraavaksi vuorossa saisivat oikeutta vaikka vajakki ois oikea sana

markkatakaisin eroeurosta

Siinä on varsinain kävelevä ihmisperse, tuo pitäsi tiputtaa lentokoneesta suoraan lähi-idän isis joukkojen sekaan, miluummin ilman laskuvarjoa ja pommilla varustettuna.

Karri Nyman

Elinikäinen antabus kapseli niin syvälle elimistöön, ettei sitä kaiveta pois ja pysytä hengissä.
Toivoisin kaikilta medioilta ajantasaista kuvaa Virpistä ja oheen varoitus sekopäästä.

Karri Nyman

Pari rohkaisu ryyppyä ja autolla yli ja sitten pullo tyhjäksi, jos on pelko jäädä kiinni. ja mailma olisi yhden pykälän turvallisempi.

petterinen

Suomen pitkään jatkuneen vihervasemmistolaisen hallituksen tuntien; Tällä vapauttamisella pyritään haihduttamaan viimeaikaiset ählämien tekoset. Nyt kaikki kohkaa sitä että suomalainen hirvittävä murhaaja pääsee vapaalle ja siten pikkuhiljaa muka unohtuisi lapsenraiskaukset ja murhat yms. kokoomusta haittaavat saatanalliset seikat. Pää pois perseestä!

petterinen

Täytyy vielä sanoa että kun päättäjillämme ei ole mitään sanottavaa hirveisiin tekoihin niin aina on vankiloissamme vapaaksipäästettäviä hirviöitä. Tarvii vaan laskea 1+1. Ajankohdat on täsmännyt ennenkin.

Pena

Kyllähän siihen löytyisi äkkiä keino, millä tällaisistakin päästäisiin eroon lopullisesti.

Konsta Aapeli Kolehmainen

Ne jotka tuon ovat päättäneet vapauttaa ovat yksi selitteisesti vastuussa seuraamuksista. He tulevat saamaan hyvin ansaitun palkkansa aikanaan.

Kaitsu

Oikea tuomio olisi ollut : ”Prison sentence 200 years,without right to parole”..
Siis,jos oltaisiin oikeusvaltiossa..

Särmääjä

Ei vitussa tollasta barbaarista ihmissontaa ikinä pitäisi vapauteen päästää.

Markonaattori

Hullun lehmän tautivaara – defcon 5.

Markonaattori

Tuo pitäs sijoittaa vokkiin. SIlloin ( aina kun tapahtuu ) minun puolesta vois saada yhteiskuntapalvelua vokissa, jos sattuu kertyyn vuosikymmeniä niin sitte kertyy.

- Soomepois Eestist -

Tuo olisikin muuten erinomainen idea! Saisi siinä Lähi-idän ja Afrikan ihmeet elämänsä ”kyydit” tämän naikkosen seurassa, jos siis petileikkeihin asti pääsisivät. Ennen sitä on vaarana pään putoaminen hartioiden välistä. Eläinmaailmasta tullee ensimmäisinä mieleen rukoilijasirkan parittelumenot tai miksei eräiden hämähäkkilajien, urokselle tuppaa käymään noissa hieman ohraisesti.
Vakavammin puhuen, ihmettelen suuresti sitä miestä joka tämän daamin kanssa alkaa seurustelemaan, makuuhuonepuuhastelut mukaanluettuna….

Titaani Älynvirta

Kerrassaan erinomainen idea. Useampia kärpäsiä yhdellä iskulla. Saattaisi ”sivullisina uhreina” mennä muutama suvakkikin.

huugo

Joku valopää alkaa pian seurustelemaan tämän psykopaatin kanssa ja ensi huuman jälkeen herää siihen kun vesisangollinen tulikuumaa vettä kaatuu päälle aamuherätyksenä. Antaa tämän anteeksi kun nainen on muuten niin ihana, kertoo seiskan sivulla. No seuraavaksi herää ilma päätä jota tosin itse ei enää tiedä, mutta seiska saa taas juttunsa.

tiesikö ostaja

Menikö ne asunnot hyvin kaupaksi.

Anonymous

Toivottavasti joku marokkolainen mutapää eksyy tuon kanssa petipuuhiin, niin katotaan kunpi on päätä lyhenpi aamulla

fatwantarkistaja

Luin tuon Alibin artikkelin. Ei nyt vaikuttanut sellaiselta naiselta, joka kuuluisi vankilaan, saati vapauteen. Mikä voisi mennä pieleen?
P.S. Moni tajuaa, että hermoparantola – vaimikäsennimioli – olisi se oikea paikka.

markkatakaisin eroeurosta

Jup, tuon oikea paikka olisi mullan alla ilman päätä.