Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
miekku
miekku
29.12.2018 22:05

Persujen laariin ja toivottavasti kaikkien maahanmuuttokriittisten laariin. Vaan eikä ole uskomaton väite? ”Tutkija: Suomessa ei ole hiljenemisen kulttuuria ” ja samaan aikaan Iltasanomat on sulkenut tämänkin maahanmuuttoaiheisen jutun kommentoinnin.
Kuinkahan paljon valtavalhemedia uskaltaa aiheesta kirjoittaa ja kuinka paljon lähtevät kok-sd-kepu-vihr-vas avaaamaan aihetta vain ja ainoastaan vaalien takia vaalien alla?
Älkää menkö höplään, vaikka onhan noita muitakin tärkeitä aiheita, kuten Eu:n provinssiasiat, kuka kannattaa mitäkäin. Tai miten on eläkeläisten asiat hoidettu päin peetä, ym. Vaalien alla annetaan narua ja sitten todetaan seuraavana päivänä vaikka Kok Petri Sarvannon sanoin ”vaalipuheet on vaalipuheita, nyt eletään tätä päivää”, kun toimittaja uteli että miten se takki yön aikana kääntyi.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005950251.html

murre riepunen
murre riepunen
31.12.2018 13:33

Pääministeri intoilee kansalle suunnatussa puheessa ettei Oulun raiskaajia kohtaan saa vihastua, ei syyttää eikä ihmisryhmää saa syyllistää, vihaisena ei saa olla, myötämielinen raiskaajia kohtaan pitää rahvaan olla.Sipilän suuri huoli ettei vaan tuomita liian ankarasti. Uhrien tai heidän sukulaisten myötäelämistä heidän tuskassa ei päättäjien joukosta kuulu pihadustakaan, ei heru valitteluita hallituksen puolesta maahanmuuton täydellisestä epäonnistumisesta, valvonta pettänyt pahasti, yhden raiskauksiin epäillyn kiinnottoakin tohelointiin kunnolla, kaikki pieleen, virheiden tunnustaminen päättäjien joukossa kielletty, vaalit tulossa, paikka pitäisi säilyttää, kuumeisena hallitus pohtii kuinka säilyttää kasvonsa, myöhäistä..