Rakettiterrori täydessä vauhdissa

Rakettiterroria harjoitetaan tällä hetkellä ympäri Ruotsia. Kymmeniltä paikkakunnilta on raportoitu kuinka raketteja ammutaan aivan villisti päin ihmisiä ja ihmisjoukkoja, viranomaisia, autoja ja rakennuksia kohti.

Tällä hetkellä näyttää olevan kaksi kaupunkia, joiden ongelma-alueilla rakettiterrori on riistäytynyt kokonaan käsistä. Aiemmin olemme kertoneet Kristianstadin Näsbyn ongelmalähiöstä, jossa rakettiterrori on jatkunut villinä jo muutaman päivän. Nuorukaiset ovat useaan otteeseen ampuneet raketteja mm. pelastustehtävissä olleita palolaitosta ja ambulanssihenkilökuntaa kohti. Palolaitos joutui yhdessä tapauksessa lopettamaan sammutustyöt ja perääntymään paikalta.

Uppsalassa sytytettiin viime yönä Stenhagenin ongelma-alueella useita autopaloja. Kun poliisi saapui ensimmäisenä paikalle joutuivat partiot rakettikeskitykseen. Raketteja ammuttiin luultavasti ohiajaneista autoista. Osumatarkkuus ei tälläkään kertaa ollut paras, henkilövammoja ei aiheutunut.

Poliisiliitto on paheksunut viranomaisten ampumista. SVT:n uutisssa kerrottiin, että raketti-iskut ovat uhka demokratialle ja sellainen ei voi jatkua.

Trollhättanin ongelmalähiö Kronogårdenissa on rakettiterrori jatkunut niin ikään jo ainakin perjantaista alkaen. Tätä on höystetty useilla autopaloilla. Koko lähiö on ollut viikonlopun ajan kovassa käymistilassa ja uusruotsalaiset nuorukaiset hengailevat kaduilla suurissa jengeissä ja aiheuttavat häiriötä. Monet paikalliset eivät juuri nyt uskalla mennä ulos, sillä ilma on sakeana raketteja.

Viime yönä syttyi jopa omakotitalon piharakennus tuleen raketti-iskusta. Perhe heräsi yöllä rakettikeskitykseen ja havaitsi tuolloin, että talon yksi osa oli tulessa. Palo saatiin kuitenkin nopeasti sammutettua jauhesammuttimella.

TTELA

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Rakettiterrori täydessä vauhdissa

  1. ihmetellään ja paheksutaan,mutta mitään ei asian eteen tehdä…paitsi otetaan lisää ihmettelyn ja paheksunnan aihetta sisään.suomessa sama asia menossa kovalla kiimalla !

   97
 1. Nohnoh – kaikkein heikoimmassa asemassa olevat viattomat pienokaiset vain taistelevat rasismia vastaan ihmisarvon puolesta.Ei saa vihapuhua ettei uuden pyhän herrakansamme tunteet vain loukkaannu koska maksamme velkaa.Ammuttiinhan Suomessakin raketti kerran joskus 70-luvulla.

  66
   1. Halu on kuitenkin tehdä huveista jokapäiväistä. Eihän se ole hyväksyttävää, että vain parina päivänä vuodessa on kivaa. Joka päivä täytyy olla toimintaa ilmassa.

    Jos on kotimaassa tottunut siihen, että ympärillä paukkuu kaiken aikaa, niin eihän sellaisesta voi noin vain luopua.

    42
 2. Ja taas saa kantapeikko keppiä! Suomessakin lietsotaan hysteriaa kuinka on taas sattunut ja kuinka koirat pelkää, että ihan rauhoittavia pitää koirille syöttää. Eräs laitos on jopa uutisissaan mainostanut aloitetta:\
  Raketteja saa ampua 8 Tunnin ajan vuodessa, ajatelkaas, ja myös tuona aikana poliisi voi ottaa paukut pois jos toiminta on vaarallista! Samoin oikeuksin toimii myös Ruotsin polliisi.
  Tästä tehdään nyt isoa ongelmaa koiran omistajat keppihevosena.

  26
  10
  1. Eräänä uutenavuotena päivystävä kunnaneläinlääkäri joutui määräämään yhdelle koiralle rauhoittavia. Kyseisellä paikkakunnalla 60tuhatta ihmistä… Onkohan koirien säikkymistä paisuteltu?

   14
   4
 3. Vakavapuhe keskustelua, pillimehua ja sahramipullaa. Sitten pistetään poliisimestaajan kiva haliksi ja pistetään nuuskat huuleen.

  36
 4. Ei kai nyt kukaan leikistä suutu. Monikulttuuri edellyttää paukettä, taherrusta ja äxöniä. Wittu, mitä kivaa päättäjämme ovat meille taas keksineet, ettemme huomaisi vapaata kansallisomaisuuden ryöstelyä. Leipää loisille ja sirkushuveja meille.

  45
 5. Tyypillistä käyttäytymistä sotaa, vainoa, kidutusta, pommien pauketta, terroria yms. paenneilta korkeakulttuurisilta rauhanuskontolaisilta…

  43
 6. Mulla on pari metsästysasetta, jos tulee meidän kulmille niin eiköhän niiden pauke huku muuhun meluun..

  26
 7. Otamme hyvin jyrkän kannan kyseiseen häiriökäytökseen. Toivomme poliisille työrauhaa.

 8. Jos sanojen kieltämisen jälkeen lentää kadulla kivet, niin mitä mahtaa lentää rakettien kieltämisen jälkeen kansankodissa ja mihin.

  21
 9. Sipilän ja Orpo etunenässä voisi kuskata koko Arkadianmäen tutustumaan läntisen naapurimme suuriin kansallisiin uudistuksiin ” totaalituhoon” joita SDP.n Haloska lakeijoineen on unelmoinut 90 luvulta saaakka !

  30
 10. Pojat nyt on poikia. Tärkeintä on tietotaito mitä nää tuovat eurooppaan tullessaan. P.S Niitä Rantalan mainostamia kaarnaveneitä odotellessa.

  24
 11. Paheksutaan ja ihmetellään, hulluja noi ruattalaiset, eikä me niitä viisaampia olla!

 12. Hyvä matuja ,nyt ruotsalaiset vähän tuntuu monimokkakikkelikultuuri .Pian tulee kullifaati .

 13. kuulkaas,ei mitään hätää,meidän onneksemme mykkänen kävi aivan äsken valitsemassa turkissa olevilta leireiltä lisää rikastajia suomeen että meilläkin alkaisi sama meno kuin ruotsissa,ei muuta kun kattellaan ikkunasta että koska se oma auto palaa.( jos ählämin auto sattuu palamaan älä soita palokuntaa)

 14. Poliisin pitäisi ampua kovilla ja lain mukaan poliisilla olisi siihen oikeuskin, mutta nuo ruotsin feministipoliisit paskovat alleen.

 15. Ovat aivan helvetillisen kiitollisia saamastaan avusta selkeästi, tulevaisuuden raketti-insinöörejä. Ampua niitä pitäisi – tosin ampuisivat luultavasti takaisin.

 16. Tuosta svt:n jutusta:

  Kan man verkligen dra det så långt som att kalla fyrverkeriattackerna ett hot mot demokratin?

  – Ja det tycker jag. Om du angriper den som är utsänd att hjälpa då angriper du även rättstaten, säger Lena Nitz.

  Eli:

  ”Voidaanko näitä (ilotulite)hyökkäyksiä kutsua uhaksi demokratiaa vastaan?”
  ”Kyllä. Joka hyökkää auttamistehtävää suorittavaa henkilöä vastaan, hyökkää myös oikeusvaltiota vastaan.”

  No niin.
  Sitten Ruotsissa tapahtui myös ammuskelut ilotulitteilla raitiovaunun sisällä.
  Kulttuuri. Se vain rikastuu päivä päivältä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.