Uuden vuoden paatos: Miksi keltaliivi-idea ei onnistunut Suomessa

Kun Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja jopa Virossakin osoitettiin mieltä YK:n pakolaissopimusta vastaan ja osittain sen ympärille syntyi ”Keltaliivit”-niminen katutason kanslaisjärjestö niin Suomessa pakolaissopimuksen vastaisiin mielenosoituksiin ei osallistunut käytännössä ketään.

Keski-Euroopassa keltaliivien mielenosoitukset ovat jatkuneet kuukauden. Mielenilmausten väitetään saaneen alkusykäyksen polttoaineen hintojen noususta ja vaatimuksesta minimipalkkaan. Virossa järjestettiin ainakin kolme mielenilmaisua, joihin parhaimmillaan osallistui Vapaiden aukiolle tuhatkunta ihmistä. Tilaisuus huipentui virolaiskansalliseen tapaan yhteislauluun. Sen jälkeen on järjestetty ainakin yksi hieman pienempi mielenilmaus, johon siihenkin osallistui satoja ihmisiä.

Ruotsissa Tukholmassa on järjestetty joulukuussa kaksi isoa mielenilmausta pakolaissopimusta ja nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. Viimeisimmässä mielenilmauksessa oli liki tuhat ihmistä. Joulutauon jälkeen mielenilmaukset jatkuvat. Tammikuun 12. päivä Tukholman Vanhaan kaupunkiin odotetaan entistä suurempaa väkimäärää. Mahdollisesti jopa toista tuhatta mielenosoittajaa saapuu paikalle. Ainakin sosiaalisessa mediassa innostus on kova.

Mistä johtuu, että Viro Suomea monta kertaa pienempänä maana veti paikalle satoja mielenosoittajia? Miten Tukholman mielenosoitukset ovat saaneet tulta alleen, vaikka poliittinen korrektius tikittää luissa ja ytimissä?

Kyse on siitä, että Viron ja Ruotsin mielenilmaukset ovat olleet täysin ei-poliittisia tapahtumia. Olletikin, että Viron tapahtumien takana on ollut kansalaisipolitiikkoja, itse tilaisuudessa ei mainostettu mitään puoluetta eikä politiikkaa. Ruotsin tapahtumissa politiikka uupuu kokonaan eikä paikalle sallita mitään poliittisten järjestöjen tunnuksia tai poliittisia puheita. Tästä syystä esimerkiksi Vastarintaliike kiukustui, koska ei päässyt paikalle lippuineen ja alkoi haukkumaan mielenosoituksia ja sen järjestäjiä juutalaisten kätyreiksi.

Varsinkin Ruotsin mielenosoitukset ovat saaneet suosiota juuri sen takia, että siellä ei tarvitse kuunnella poliittisia jonninjoutavuuksia vaan kansaa yhdistää vain ja ainoastaan yksi asia: Maahanmuuttopolitiikalle on saatava muutos. Jos tilaisuuksissa olisi selvästi jonkin puolueen agenda tai Vastarintaliikkeen lippukulkue, koko tilaisuutta ei olisi ikinä saatu kasvatettua niin isoksi kuin se nyt on.

Siinä se ero. Suomessa ne muutamat pakolaissopimuksen vastaiset mielenosoitukset ovat olleet vain ja ainoastaan Suomen Kansa Ensin- ja Reformi-puolueiden mainostilaisuuksia. Puhujat ovat mainostaneet puheissaan omia puolueitaan ja haukkuneet muita ihmisiä idiooteiksi. Mielenilmauksissa on ollut kyseisten puolueiden isoja plakaatteja ja ohikulkijalle on tullut aivan selväksi, että paikalla on Reformin ja SKE:n puoluetilaisuus.

Näin vedettiin koko Keltaliivi-idea vessanpöntöstä alas. Puoluetilaisuus karkoittaa loputkin ihmiset tilaisuudesta. Jos ohikulkija olisikin ollut kiinnostunut osoittamaan mieltään pakolaissopimusta vastaan niin viimeistään tajutessaan, että kyse ei olekaan siitä vaan puoluekokouksesta, henkilö olisi jatkanut matkaa. Kukaan ei ole niin tyhmä, etteikö tajua, että Reformi ja SKE yrittivät käyttää Keltaliivi-ideaa oman agendansa ajamiseen eikä kyse ollut edes yrityksestä saada aikaan kansanliike. Mielipidemittausten mukaan Ranskan keltaliivi-ideaa tukee yli 70 % ihmisistä. Suomessa sitä tukee… no ne kymmenen tyyppiä, jotka mielenosoituksissa ovat paikalla.

41 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
2.1.2019 22:21

Muistakaa tämä kun seuraavan kerran yritätte järjestää jotain merkittävää tapahtumaa. Se ei voi muodostua isoksi jos siellä on näitä tunnuksia tai muuta agendaa kuin se 1 asia mikä on tarkoitus nostaa tapetille. Järjestäjä ei myöskään saa olla tunnettu henkilö vaan samantyylinen systeemi kuin keltaliiveillä.

Summerwar2016
2.1.2019 13:15

On ainakin kaksi estettä paljonpuhutulle *suomalaisten heräämiselle*: Ensin on tämä Suomi-ensin-poppoo l. Wittulan-väki, joka läsnäolollaan ja Marson kailottamisella karkoittaa väen toreilta, joille aina ehtii parin päivän varoitusajalla, jos on jokin syy mistä kansa voisi vittuuntua. -Ei siis wittuuntua. Toinen syy ovat nämä *kansallismielisen scenen* gatekeeperit, jotka pitää huolen ainoastaan siitä, että vain heidän nomenklatuuransa saa päästä esiin, ja että aina pääsevät esiin. Kas kun tältä nimilistalta puuttuu osaaminen, kuten on monta kertaa nähty. Ei jengi tule kuuntelemaan pikkuhitlereiden ja johtajapaviaanien tyhjänpäiväisiä puheita kuin kerran, eivät tule toiste.
Aiheella, joka koskettaa kaikkia, tehdään itsekästä huomionkeräämistä, ja kampitetaan muita toimijoita. Tätä tarkoitan #hiekkalaatikkoleikillä. Tämä ns. kansallismielinen eliitti on hidastanut asioita ainakin 25 vuotta. Sivuun ja pois.

luolamies
luolamies
1.1.2019 19:01

Osoitus siitä että ihmiset äänestäjät on niin manipuloitu etteivät uskalla edes äänestää oman käsityksensä mukaan. Onhan tiedossa että suurin osa kansasta on pääosin persulinjalla maahanmuutossa ilmastoasiassa sekä autoilijan kuritusasiassa mutta se sama sakki äänestää muita puolueitä pääosin. Eipä silloin keltaliivejäkään liikkeelle saada vaikka olisivat samaa mieltä asiasta. Tässä kun on mahtava vastustaja media ja poliitikot Eu.ta myöten ja mitä kaikkea muuta vielä jos ei äänestyskopille saada porukkaa ei sitten mihinkään muuallekaan.

Anonymous
Anonymous
1.1.2019 18:19

VIDEO: YELLOW VEST PROTESTERS TEAR DOWN EU FLAG IN FRANCE
The revolt against globalism accelerates
Globalistit taas taustalla häärimässä, jakamassa kansaa..
https://www.infowars.com/video-yellow-vest-protesters-tear-down-eu-flag-in-france/

goy Vandal
goy Vandal
1.1.2019 15:57

Ei se nyt ihan reformilaistenkaan syytä täysin ole. Keltaliivit voisivat kokoontua minä tahansa päivänä osoittamaan mieltä ja työntää kaikki oman politiikkansa ajajat ulos.
Suomalaisilla taitaa vieläkin olla asiat liian hyvin. Palkat on paremmat mitä ranskalaisten saamat 1000 euroa kuussa. Raiskaukset ja terrori-iskut eivät vieläkään osu omalle kohdalle vaan naapurikaupunkiin.
Lisäksi Ranskassa tapahtui se järkyttävä dieselvero, mikä oli viimeinen niitti joka yhdisti kaikki tavalliset duunarit. GCM olisi voinut olla se Suomessa, mutta sitä on jotenkin hyssytelty, että ei muka sido jäsenmaita tekemään mitään. Lisäksi SKE ja reformilaiset ovat jotenkin omineet kaikki maahanmuuttomielenosoitukset omiksi puolueidensa tilaisuuksiksi. Pitäisi saada joku uusi sitoutumaton hahmo vetämään kansanliikettä tai sitten persut voisivat lähteä luomaan omaa isompaa liikettä. Caruna-kaupat olisi yksi hyvä yhdistävä tekijä.

Rasse
Rasse
1.1.2019 15:53

Olen itse aina osallistunut mielenosoituksiin jonkin asian vuoksi. Se ei tarkoita sitä, että minun pitää mennä naimisiin järjestäjän kanssa tai hyväksyä järjestäjän kaikki mahdolliset ajatukset. Tuollainen ajattelu on vain tapa perustella oma saamattomuutensa, laiskuutensa ja pelkuruutensa. Koskaan ei tule sellaista ”täydellistä tyyppiä”, jonka järjestämään mielenosoitukseen voisi mennä, jos sitä rupeaa odottamaan.

Jos tähän ei kyetä, massat eivät liikahda.
Jos tähän ei kyetä, massat eivät liikahda.
2.1.2019 00:11
Vastaa...  Rasse

Juu, mutta erittäin harva on valmis osallistumaan yhtään mitenkään tilaisuuteen, jossa voi leimautua natsiksi.
Jos haluaa isoja mielenilmauksia, kristinuskoa tai juutalaisuutta vihaavia tahoja ei saa näkyä yhtään millään tavalla järjestäjien joukossa. Tapahtuma ei saa ratsastaa ateistisella vihalla. Sen on hyväksyttävä jopa muslimimaista tulevat henkilöt sinänsä ihmisinä – mitään rotuvihaa ei saa mitenkään ilmaista, vaikka tapahtuma kritisoisi poliittista islamia tai radikaalia jihadismia.
Tämä siksi, että jopa tunnustavien kristittyjen joukossa on paljon maahanmuuttokriittisiä ja etenkin islamille kriittisiä, mutta rasisteja he eivät ole – eivätkä antisemitistejä varsinkaan.
Tämä maa on myös piilokristitty maa. Moni kantaa pyhiä arvoja salaa sisimmässään, vaikka ryypiskelisi ja ”rälläisi” niin, ettei ateistikaveri tietäisi uskosta mitään.
Kansallismieliset eivät voi vetää yhtä köyttä, ellei tätä ymmärretä. Marin Le Pen tämän tajusi, ja hän katkaisi välit kaikkiin natsimielisiin juutalaisvihaajiin, mutta silti hänen voittonsa kaatui viime hetkellä valtamedian esittämään propagandaohjelmaan, joka väitti tälläisiä kyseenalaisia yhteyksiä löytyvän.
Sama asia siis vaikuttaa kristillisessä Ranskassa, mikä vaikuttaa piilevämmin Suomessa. Myös pyhien arvojen pilkka johtaa yhtä varmaan poliittiseen häviöön kuin johtaisi julkisena natsina esiintyminen. Jopa islamkritiikki on kyettävä esittämään ilman pilkkaa, pelkkiin faktoihin perustuen, kiihkottomasti ja kauniilla suomen kielellä.

Itärajan isoÄiti
Itärajan isoÄiti
1.1.2019 13:34

Jakan vielä neljännellä viestillä ..
Suomen kielen sanoilla on jämpti merkitys. Siksi pääsääntöisesti, tehdään niinku sanotaan1
Ennen Euroopan Unionia, kauan sitten ”Kun Suomi oli Ruotsi” – samannimisessä kirjassa (2014 Herman Lindgvist kirjoittanut joka on Suomen ysyävä), kuvataan Hämeessä julmaa tapahtumaa jossa sekä lännestä että idästä tulleet tyhjäntoimittajat eli papit saivat julman lopun.
Eli suomalaisten oikeudentaju on lähes timantin terävää. Siksi meillä on myös varaa hullutteluun ja taiteelliseen ilmaisuun esim. Lord euroviisut ym. ym.
Elokuussa 2018 oivalsin Suomalaisen Sielun maiseman: .. loputtoman syyllisyyden ja itsekriittisyyden välisen heilahtelun.
Olenhan itsekin suomalainen, itärajan suomalainen vaikka käynyt Hgissä syntymässä (jossa viivyin 35 v asti).
Kriittisyys ja itsesyytökset ovat siis suomenkielisillä geeneissä. Mutta siitä vapautuu kohtalaisen helposti..
– Opettele Antamaan Anteeksi – ekana itselle – ja saman tien – myös muille. Eikä kannata tuomita itseä tai muita – ihan heti. Tää ei tarkoita äryyden sietämistä !!! Mutta anteeksi antaminen vapauttaa aivokapasiteettia myös molekyylitasolla.. (löytyy nykyään jopa tutkimuksia negatt ajattelun vaikutuksista tulehduksiin.. syöpään).
– Tässä on kiteytyy Kristuksen sanoma. Kristinusko on potaskaa agendaa, pappien agendaa, kuten nykyinen ilmastonmuutos agenda avaa tietä triljoonille uusille sähköautoille ( jotka tarvii ydinvoimaa !!!)
Unohtaminen on pikkuisen eri asia kun antaa anteeksi i
– itselle ja muille ! Se onnituu kun muistamme että olemme keskeneriäisiä tai taitsmattomia ja vain harjoitus eöi – suomenkielellisten kyky eritellä – oikea vääröstä – etottelukykymme tekee meistä mesyareita !!!
Käykääs välillä Venäjän puolella niin erotatte monta hyvää asiaa Suomessa ja monta huonoa ”tuonti- ideologiaa” Suomen uljopuolelta!
Itärajan IsoÄiti,

Itärajan isoäiti
Itärajan isoäiti
1.1.2019 12:42

Anteeksi, edellisen kiejoitusvirheet !
Suomen kieli tekee meistä harkitseviä ja maltillisiä. Katsomme ja pohdimme asiat perusteellisesti.
Vihapuhe vouhotuksessakin tulisi lukijan harkita lukemaansa uudelleen. Suomen kieli ja kolutus ala-alueelta lukien kannustaa meitä suomalaisia kriittiseen ajatteluun ja itsenäiseen päättelyyn.
Keltaliivien malliin pääseminen kestää syntyä mutta se on sitten totta ja peruuttamatonta. Nää poliisien uudet panssariautot ym EU:sta, NATO:sta ja sukupuolikasvatus ideologiat kuten myös feminismi ym. ulkoapäin tulevat uudistukset ovat keinotekoisia meidän perimmäiseen memtaliteettiin. Nämä ns.puolikieliset (myös nuoret) omaksuvat helposti keskeneräisyyksiä, ei loppuun asti mietittyjä ideoita ja ideologioita.
Hyvä Uutta Vuotta 2019 Suomi !!!

IsoÄiti
IsoÄiti
1.1.2019 12:27

Anteeksi, edellisen viestin kirjoitusvirheet!
Suomalaiset lämpenee hitaasti hyvän harkitakykynsä ja kielen tuoman rehellisyyden vuoksi. Kielemme rakenne on käxkeva, erittelevä, pysäyttävä ja mielikuvat murentava. Sanoilla on iskuvoimaa.. nyt sosiaalisen median aikana on mietittävä kuinka etsittää pehmentäviä sanamuotoja. Enkä viittaa tällä ”vihapuheeseen” korkeintaan hätäiseen väärintulkintaan. Joka on siinä kohtaa epäisänmaallista kielellisessä mielessä koska Suomen kielen tulkinta, lukeminen vaatii myös harkintaa. Tulkita asiat oikein!

Anonymous
Anonymous
1.1.2019 12:16

Suomalaiset arvioi asioita tarkasti.
Odottaa lopputulosta.
Harkintakykemme ja rehemllisyytemme ( johtuu kiemestä) on johtanut poliittisen järjestäytymiseen (puolueet).
Pimittisen puoluekoneiston purkaminrn kestää hetken. Kevään vaslit jossa mukana monta vanhan järjestelmän kaatajaa Janiskin, Väyrynen, Hirvisaari ja be Wit – siinä on aiempiin nähden ( pettuti Soini) Halla-aho (?), Huhtasaati (?) enemmän valinnan varaa.

Tarja Mattila
Tarja Mattila
1.1.2019 11:27

Jos olet oikeasti vyön alta se, jonka tunnen kädessäni, et ole oikeasti se joka väität olevasi.

Anonymous
Anonymous
1.1.2019 09:32

Kaalisopan ja mahorkan haju karkottaa enemmistön Suomessa. Valtamedia on kyllä pelannut MV: t sun muut avopaikkaan.

huugo
huugo
1.1.2019 04:12

Suomessa ei esim. mielenilmauksilla saada yksittäistä ministeriä eroamaan saati sitten hallitusta. Huudetaan ja meuhkataan eduskuntatalon edessä muutama tunti ja se on siinä. Suomessa kansanvalta on sitä että jos kerran vaaleilla joku on valittu, hänpä istuu loppuun asti vaikka maailma palaisi ympärillä. Tämän hallituksen mokailut ja perustuslain polkeminen olisi esim. etelä-euroopassa saanet isot massat liikkeelle. Sitten on se että yhteinäisyyttä ei enää löydy mihinkään asiaan, kukin puuhastelee ”omiensa” puolesta pikku piireissä ja vaikka työttömien rakuuttaminen ei kiinnosta ketään ei edes AY-liikettä, koska AY-liike on politisoitunut liikaa. Ei ole enää puolueetonta instanssia, vaan kaikki kytkeytyy ”johonkin” ja YLE on hyvä malliesimerkki sipilägaten osalta kuinka vallalla ja sen takana olevilla tahoilla on ainkin Suomessa jo valtava vaikutusvalta. Sen huomasivat YLE:n muutamat toimittajat jotka erosivat kun huomasivat taistelevansa mahdotonta vastaan.
Vaikka en juurikaan usko salaliittoihin on niistä kuitenkin jonkinmoisia merkkejä. Paljon puhuttu bilderbergiä on sanottu vain keskustelukerhoksi joka on toki sitäkin, mutta siellä päätetään niistä ”isoista linjoista” mitä maailmassa tapahtuu. Miksi muuten kerättäisiin salamyhkäiseen kokoukseen maailman eliittiä vain kahvittelemaan. Eurooppalaiset johtajat ovat siellä kuuluisassa lasitornissa ja vaikkapa Ranskan pressa ei näytä vieläkään ymmärtävän mitä ihmeellistä on prösyttäilevällä elämäntyylillä ja pienipalkkaisen Ranskalaisen ihmisen asioista puhumisessa samassa lauseessa.Nehän ovat aivan kaksi eri asiaa ihmettelee marcon ja ei siten puutu akkansa valtion varojen tuhlaamiseen ja oman loisteliaan elämäntyylinsä ylläpitämiseen. Kuin paluuta sinne keski-aikaiseen, alamaiset pitävät turpansa kiinni ja olisivat tyytyväisiä kun saavat elää.
Sitten yksi asia on ja voi kuullostaa siltä salaliittoteorialta, että kansalaisista tehdään laiskoja zombeja ja yksi keino on syöttää mielialalääkkeitä joka vaivaan. Niillä jopa hiljennetään liian viriilit vanhukset laitoksiin, kokemusta on, halpa ja hyvä keino.
Myös syntyvyyden laskun YKSI syy on juuri näissä.

Summerwar2016
2.1.2019 13:20
Vastaa...  huugo

EU-maissa ja Englannissa ministeri eroaa jos mokaa, tai jos vaikka saa kansan suuttumaan itseensä. Suomessa ei näin ole tapana tehdä. Siksi mielenosoitukset eivät johda ministerien eroon täällä.

Minä
Minä
1.1.2019 02:41

Puuttuu se kipinä, joka laukaisee laajat kansanryhmät. Ei ihmisiä saa liikkeelle yllyttämällä, kutsumalla, puhumalla tai muullakaan tavalla, jos ei ole sitä kipinää, joka sytyttää.
Kipinä voi syntyä jostain tapahtumasta, jos löytyy kansan hyväksym(i)ä ”yllyttäj(i)ä.

Särmääjä
Särmääjä
31.12.2018 22:15

Eikös tollasia isoja yhteismiekkareita varten juuri ole luotu Kansallismielisten liittouma? Miksei he järjestäny epäpoliittisena yhteenliittymänä mitään muuta kun sen kämäsen adressin, josta ei ole mitään hyötyä kellekään ja jonka painoarvo on täysi nolla? Miksi kaikki vastuu sysättiin taas Reformin yhteislistalaisille marginaaliin ajetuille katusisseille, jotka ei saa keltään yhtään mitään tukea ja omin varoineen koittaa raivata tietään eteenpäin?

Summerwar2016
2.1.2019 13:22
Vastaa...  Särmääjä

Toi liittoutuma on ongelmien yhtenä syynä ollut jo vuosikymmeniä. Nyt taitaa olla menossa viides tai kymmenes ”koalitio” samalla porukalla. Nämä keskinäisen kehumisen kerhot pitää sivuuttaa, niin päästään eteenpäin.

kansannousun ei tarvitse olla vihervasemmistolainen, eikä minkään muunkaan -lainen, perkele
kansannousun ei tarvitse olla vihervasemmistolainen, eikä minkään muunkaan -lainen, perkele
31.12.2018 20:07

Tähän vois vähän vitsinomaisena heittää, että ongelma on sama kun tutkimusten mukaan naalilla. Reviirit on harvaan asutussa maassa niin rikkonaiset ja erillään, ettei naalilla enää pohjoisessakaan Suomessa tahdo onnistua pariutuminen. Vähän sama vaiva täyspäisillä kansallismielisillä/potentiaalisilla keltaliiveillä, lisättynä perisuomalaisella ”ylisosiaalisella puheliaisuudella”, ei kohtaa sorretun kansan agressiot oikeassa masennuksen vaiheessa ja barrikaadeiksi käyvillä tantereilla.
Siellä saattais ABC:n kahvien ääressä olla ympäri Suomea useamman tiesulun verran väkeä valmiina heräämään, suomalaiseen silmäänkustuun LAINkuuliaisuuteen vaan kuuluu että korkeintaan rutistetaan se saataanan pahvikuppi sokeripalan kokoiseksi ja purraan vaan hammasta ja lähdetään painamaan sitä samaa perkeleen jopia.
”Hallinnollisesti” turpaan vedetyn suomalaisen kohtalo on kuin biologian kokeen sammakon, meitä on osattu keittää sen verran ”hiljaisella tulella” että aika moni ehtii kypsyä hautaan pantavaksi ilman minkäänlaista värähdystä kapinoimisen suuntaan.

Huru-ukko
Huru-ukko
31.12.2018 19:13

Sippilää ja kavereita ei saa shokkiin muuten kuin viemällä saunan taakse. Tuo on totta mitä Paavo sanoi noista meikäläisistä ”miekkarin” järjestäjistä, vain reformin ja ske:n kannattajia. Ihmeesti ne saavat palstatilaa eräässä uudistuneessa lehdessä, eli siinä asiassa ei ole uudistusta tapahtunut. Tulevana keväänä ollaan jännän äärellä kutenkulunut sanonta kuuluu. Ans kattoo ny..Onneksi on näitä hyviäkin vaihtoehtoja PT-media, Kumiksen kirjoitukset, Perskeleen Ykän jutut ja mitä näitä onkaan. Kyllä mä hesariakin luen, ne sarjakuvat:)

El Comandante
El Comandante
31.12.2018 19:02

Kaikkien kolmen osalta voi katsoa että on yksi syy alusta asti ylitse muiden. Keltaliiveiltä, SKE:n ja Reformilta kultakin puuttuu karismaattinen johtaja. Johtaja joka pystyy esiintymään vakuuttavasti ja ottamaan suuret kansanjoukot haltuunsa.

Valtsu
Valtsu
1.1.2019 08:03
Vastaa...  El Comandante

Siinäpä se! Minkä tahansa liikkeen vetäjän täytyisi jotenkin olla vaikuttava. Jossain valtansa vakiinnuttaneissa puolueessa voi välillä ollakin puikoissa lapatossuja ilman että kannatus heilahtaa, mutta uusi puolue ei nouse lapatossuilla.

Anonymous
Anonymous
31.12.2018 18:53

olis se upeeta kun kymmenet tuhannet ihmiset marssis liivien kera(tai ilman)tätä matuinvaasiota vastaan ja laulais lopuksi maamme laulun,voisi vaikuttaa välittömästi pakolaispolitiikkaan,voisi sipiläkin olla shokissa.

Heino Keppi
Heino Keppi
31.12.2018 19:31
Vastaa...  Anonymous

Aivan. Nyt vain joku marcudeparku halusi omia tämänkin oman agendansa välineeksi. Ei sellaiseen kukaan jaksa tulla (jos nyt muutoinkaan edes jaksaa vaivautua. On paljon helpompaa maksaa vitusti veroja, antaa muslimien tappaa itsensä ja poikansa, raiskata vaimonsa ja tyttärensä kuin olla EROTTUMATTA massasta).

Veroilla hyvinvointia
Veroilla hyvinvointia
31.12.2018 20:15
Vastaa...  Heino Keppi

Maksan duunarina ihan mielelläni nykyiset verot siitä että itseni ja lasteni ym. käytössä on Suomen hyvinvointivaltion peruspalvelut ja infra. En tosin halua maksaa Sipilän ja Orpon porvarihallituksen bisnes-Soten terveysjättien veronkiertoa enkä varakkaiden ökyautojen autoveron poistoa tienkäyttömaksu-tasaverolla ym. Rahamafiaeliitti sanoo ettei meillä ole varaa hyvinvointivaltioon, ei takuulla kun EKokoomusmafia vetelee verorahat omiin taskuihinsa ja elää leveästi valtionvelalla. EK-kokoomuksen ja kepun massamamutusta eli haittamaahanmuuttoa tai 70% veronmaksajien piikkiin palkkatuettuja mamu”osaajia” en Suomeen halua siis sossutukea yritysten palkanmaksua. Tes-palkat kaikille tänne euroalueen kalleimpaan maahan, jossa palkat ylivoimaisesti Pohjoismaiden huonoimmat ja läntisen Keski-Euroopan alhaisimpia sekä ostovoima korkean hintatason takia Euroopan huonoimpia. Vain palkanmaksaja puuttuu, se on porvarien Nairu-konseptin lisäksi ainoa syy korkeaan työttömyyteen ja alhaiseen työllisyysasteeseen. Työtä pitäisi tehdä ilmaiseksi kuten lähes 500.000 suomalaista tekee tai tuettuna tai alipalkkausta sossutuilla kompensoituna.

Vale-oppositioita
Vale-oppositioita
31.12.2018 16:47

Tätähän se on ollut Suomessa viimeisen 15 vuotta. ”Isänmaalliset” järjestöt eivät pysty tekemään yhteistyötä isänmaan eivätkä sen kansan hyväksi.
Aina kun meillä on Marcoja, Perus XXX:iä, Pesosia, Kaukisia, Pennasia, Argentoja… aina meillä on ongelmia koska heidän egonsa ei mahdollista yhteistyötä muiden ryhmien kanssa eikä näinollen yhteistyötä Suomen hyväksi.
Ihmisten pitäisi heti sanoutua irti näistä ryhmistä ja todeta että ”mennään sellaiseen ryhmään joka pystyy olemaan kansan puolella ja ajamaan kansan asiaa”.

Summerwar2016
2.1.2019 13:25

”Liittoutumasta” pitää aloittaa irtisanoutuminen. Aloitteen kansanliikkeestä tulee tulla yhteiskunnasta, ei mariginaalista eikä salaisesta kerhosta.

Kumitonttu
31.12.2018 16:45

Meillä eniten kannatusta keräävät Peli poikki! -tyyliset vasemmiston kesäjuhlat keskikaupungilla. Soihtukulkue on poikkeuksellinen, koska siihen osallistuja uhraa vapaapäivän, altistaa itsensä tulla julkisesti leimatuksi natsiksi eikä hyödy yhtään mitään. Silti siellä kokoontuu muutama tuhat ihmistä.
Merkittäviä poliittisia miekkareita saavat kasaan vain ay-liitot ja MTK. Ennen Demarit ja kommarit sai vappumarsseja kasaan, mutta ei enää. Usko kaikenlaiseen joukkoliikkeen voimaan on karissut rankasti. Kaduille kokoontuvat jatkossa, jos Yhdysvaltain merkit pitävät kutinsa täälläkin, SJW:t ja muut liimanhaistelijat. Siihenhän ne poliisin uudet Mersun maasturitkin oli hankittu. Ei niillä tamperelaisia huumekauppiaita jahdata.
Kiitos Paavolle taas hyvästä vuodesta. Olkoon ensi vuosi uutisaiheiden suhteen kuiva kuin beduiinin sandaali, vaikka ennusmerkit muuta vihaavat.

Helge Aspholm
Helge Aspholm
31.12.2018 20:53

Kuka kirjoittaa tällaista paskaa???

Vyön alle
Vyön alle
1.1.2019 11:07
Vastaa...  Helge Aspholm

Jos olet oikeasti se Helge jonka tunnen niin olipa outo kommentti sinulta. Avaisitko vähän tätä yhden lausen kommenttia.

markkatakaisin eroeurosta
markkatakaisin eroeurosta
1.1.2019 12:39
Vastaa...  Helge Aspholm

Sinä?

toni lajos
toni lajos
31.12.2018 16:44

Keltaisia liivejä pitävät luokitellaan turvallisuusuhkaksi, asteikolla 1-5 kohtaan 3.Tämän johdosta hallitus suhtautuu hyvin vakavasti kyseisen vaatekappaleen pitämiseen, samalla sen käyttö katsotaan loukkaavan lastenraiskaajia- sekä tappajia joiden julkinen arvostelu on kielletty, ainakaan jos arvosteluun kätkeytyy, katkeruutta, vihaa tai ilkeämielisyyttä tiettyä ihmisryhmää kohtaan.

Valtion vihollinen
Valtion vihollinen
31.12.2018 17:30
Vastaa...  toni lajos

Eikä saa unohtaa lapsia joista poljilla on lyhyeksi leikatut hiukset ja tyttöjä jotka käyttävät hametta sekä joiden hiukset ovat letitetyt. Ja jos ne molemmat sukupuolet ovat perheestä jonka seurauksena lapset ovat aktiivisia urheilun saralla niin niist pitää heti ilmoittaa koska kyse on todennäköisesti uusnatsiperheen lapsista.
Stasi on tullut jäädäkseen. Niin pitkään kun kansa äänestää eduskuntapuolueita. Niin pitkää ne pistelee meitä kakkoseen. Ja ihan ilman rasvaa.

Janis Petke
Janis Petke
31.12.2018 19:25

Oikeasti Hitler-jugendin ohjeet olivat terveitä ja arvostettavia suurelta osin, jos nyt joku sattuu ne lukeneen, Aivan toista kuin mitä meidän pystyynpaskannetuille lapamadoille (hamppu)kulttuurisuvakkimarksistit kouluissa opettavat.

vittuuntunut stadilainen
vittuuntunut stadilainen
31.12.2018 20:15
Vastaa...  Janis Petke

No no! Hampunkäyttäjien ja itse hampun arvostelu on täällä PT-mediassa virallisesti, ankarasti kielletty aihe! 🙂

Hannu
Hannu
1.1.2019 12:49
Vastaa...  toni lajos

Ja samaan aikaan puolet kansasta pakotetaan pitämään niitä keltaisia liivejä. Kai joku poliitikon ystävä niitä maahan tuo. Maksavat melkein saman kuin merkkivaatteet

markkatakaisin eroeurosta
markkatakaisin eroeurosta
31.12.2018 16:28

Täyttä asiaa.

PT-median jutulle kiitos!
PT-median jutulle kiitos!
1.1.2019 23:40

Niin juuri! Suurin osa suomalaisista ei halua leimautua yhtään minkään puolueen kannattajaksi, eivätkä varsinkaan äärioikeiston tai -vasemmiston kannattajiksi.
Valtamedia on tehnyt valtavasti työtä saadakseen punavihreästä politiikasta (suurin osa mediaväkeä edustaa näitä puolueita) salonkikelpoista, mutta hyvin harva haluaa julkisesti leimautua edes näihin puolueisiin, ellei ole itse ammattipoliitikko.
Maahanmuuttokriitikoissa on erittäin paljon keskiluokkaisia, jopa porvarillisia konservatiiveja, korkeakoulutettuja, pikkupomoja, työnjohtajia, isomman firman johtoporrasta ja kovapalkkaisia työntekijöitä. Perinteisesti he eivät tule kodeista, joissa on menty koko perheen kanssa vappumarssille. He eivät arvosta mielenosoituksia yleensäkään keinovalikoimana, koska kokevat ne yleistä yhteiskuntarauhaa häiritsevien rähinäremmien tyhjänpäiväisenä touhuna – ja lähinnä vasemmistolaisuuteen kuuluvana ilmiönä.

Summerwar2016
2.1.2019 13:30

Porvarillisissa kodeissa on opittu #esivaltauskollisuus: Porvarille Sipilä, Soini, Stubbi, Katainen, etc. ovat oikeassa koska heillä on porvarillinen habitus ja hyvä asema. Porvari on porvari koska ei #kyseenalaista. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko hän oikeistolainen tai vasemmistolainen. Ei oikeistolaisuus tee porvaria vaan pelkuruus ja isoille pojille pokkuroiminen. Siksi meidän pitää nyt katsoa ei-porvareita.